Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Timi!
Mesélj, van valami változás? Maja, hogy van? Ki maradt bent vele éjszakára? Ennyire meg volt fázva, hogy befúladt? Máskor is volt már ilyen? Nagyon megértem, mit érezhetsz most.:( Gondolok rátok, hogy Maja minél hamarabb meggyógyuljon. A pici lánynak is jobbulást. Nagyon vigyáz magatokra.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Móni!
Bocsi, figyelmetlenül olvastam... :oops:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Timi:
júj, elhiszem, h kivagy. :(
Jobbulást Majának. Gyors gyógyulást, gyógypuszik és drukkkk.
Gondolok Rátok. +++++++++++++++++
Bibinek is jobbulást, Neked meg sok lelkierőt.

Kép
Kép
h@jni

Timi!

Szorítok értetek!!!
Ha lesz lélegzetvételnyi időd és energiád, mesélj, hogy vagytok.

True: köszönöm, hogy segíteni akarsz. Nem bántásból,de lenne egy kérdésem. Ne adjunk tápszert! Okés, de amíg nincs elég tej, addig a gyerek mit eszik???
Ha én nem adtam volna, az én gyerekem tuti kórházban kötött volna ki annyit fogy (megjegyzem, akkor kezdetem el neki adni, mikor elkezdett fogyni)

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Timi: jesszus. :(:( írj, ha megtudtok valamit. Addíg is kitartás és jobbulást mindenkinek♥♥♥++++++++

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Timi, kitartás, gondolom nem egyszerű, bent akarsz lenni Majával, de Bibi meg otthon..... de biztosan minden rendben lesz. Írj majd, hogy mi a helyzet.

True, köszönjük a tippet, megnéztem az oldalt (igaz már korábban is), és amiket én elrontásnak vélek most, az szerintük mind jó :-) (cicin alvás, cici óránként, egy ágyban alvás, stb)
Viszont ami új, hogy minden szopinál mindkét mellből, mert ez szaporítja a tejet. Na pont erre van szükségem, mert úgy érzem, hogy kevés a tejecske.
Gabcii, az első héten én is tápszerrel kezdtem. Aztán elkezdtem fejni a szopik után, meg normálisan enni-inni, meg laktoherb, meg urtica. Aztán beállt, azt hittem már örülhetek, napi 6x 100-at szopott. Most viszont megint visszaesett, alig eszik 60-akat. Neked mennyi kiegészítést kell adnod Ádinak?
kertikiri

Timi, megy a drukk ezerrel!!! írjál már, h mi van!!!!

Csajok, nálatok is megy a nyűglődés? Huba nem tudja, mit akar. vagy a hasa fáj, nem tudom. de nagy sírásokon vagyunk túl így dél előtt. most alszanak, Petra kis tündérbogár, neki lehet, h segített az infacol, mert akkorákat durrantgat, mint egy babfőzelékevő verseny nyertese :D de szegény Huba... és mintha csak a szopitól nyugodna meg... a cumit is őrülten szopja. vmi ötlet?

szopi: elfelejtettem írni, h tényleg, két melles szopival állítólag lehet szaporítani a tejet. a suttogó szerint 1 óra alatt újratermelődik a kiszopiott mennyiség. ha nem így lenne, nálunk beütne a krach, mivel egyik mell egyik gyereké, másik a másiké és naponta csere....

és mi délután lelépünk vidékre, úgyhogy nyugtotok lesz tőlem ;)kíváncsi vagyok, h viselik a környezetváltozást. kár, h nem lehet előre kialudni magad... :roll:

Kép
an°°di

sziasztok
köszönöm,nagyon jól esik,remélem nem baj kiírom amit érzek.
Tegnap dlelött egész nap sírt,majd elkezdett taknyot hányni,de úgy hogy 3 garnitúra ruhát plsuz apáét meg az enyémet.Betudtuk annak,hogy most szakad fel nekia köhögés még múlt szerdán is megvizsgáltattam a dokinővel,hogy nem múlik neki aköhögése.Délutáni alvásból amikor felkelt akkor kezdte elvenni gyorsabban a levegőt,aztán egyre bágyadtabb lett és még gyorsabban vette,jöttek pont apuék és mondták hogy viygük inkáb el dokihoz ,énmég hezitáltam ügyelet vagy holnap reggel vigyüke.Végül felhívtam az ügyeletet azt mondták menjünk be.Ott is összerókázta magát,enni egész nap semmit,csak folyadék+takony.Ügyeleten amint ránézett a nő azt mondta sürgősen vetkőztessem és legközelebb azonnal induljunk ne várjunk egy percet sem,mert gyereknél kiszámíthatatlan,azt mondta lehet nem érünk be.jóformán azt mondta a gyerek életével játszottunk.Meghallgatta,180 volt a pulzusa,hogy hányszor próbált levegőt venni egy percbe meg se lehetett számolni.Kapott fulladás elleni kúpot és pipával erős,felnőtt adag.gyógyszert.Ezt most a kórházba nem értk ,hogy miért mert ez szerintük sok lehetett.Irány a kórház sürgősségi beutlóval.Meghallgatták,olyan csipszt raktak a kezére,pohárba pisiltunk,egy keresztes lett az acetonja.Közbe röntgen.szegény Bibit is vittük,szoptattam ahol értem,aztán ciciről lekap futás vissza.A röntgen negatív lett,de megint hányt és szaporázott megint így ott kellett maradnia,addigra már felkészítettem magam rá,de a szívem ketté hasad.fogalmam sincs a kis lelke mit érez,ordított utánam,nekem pedig elkellett jönnöm.Én meg kint ordítottam,tutultam,hogy most cserben hagyom és annyira de annyira sajnálom.2 hete szegény amúgy is lelkiválságba van,karikásak a szemei a sok hisztitől és sírástól,még kint is hallottam ahogy sír,így rohantunk haza apuékkal ruháér cuccért,Bibi nem akart itthon enni így 1 deci teát adtam anyunak végszükségre,ruhanás vissza,addigra kincsemnek bekötötték az infuziót,feküdt apával az ágyan,örült nekünk,kért parizert,usgyi tescoba,mert már fél tíz volt,vettem neki mindenfélét ami szeret ,rohanás vissza.elalud :-)apa két óránként írt hogy minde n rendben,erre reggel megint elkezdett fulladni átvitték intenzívre,pipa,levegő.úgy néz ki valami vírustól beyulladtak a hörgői,a véreredménye is erre utal,a mai doki azt mondta szerinte nem indokolt a gyógyszer ő megfigyelést javasol holnap reggelig,de ha fullad akkor 5 nap kórházi gyógykezelés.Apa pont szerdán menne dolgozni,én mostkülönben nem értem,ilyen fokú gyulladás magától meggyógyulhat?én kétlem,de akkor miért nem adják neki a gyógyszert.éjszaka még csak elvoltam,mert nagyon ko lette,de délelött majd meg haltam,a játékai,ruhái ahova nézek,megszakad a szívem :-(a sogorom bevitt hozzá,addig kint volt Bibikével.Maja jókedvűű,játszik,futkos.szerencsére elengedett szépen,nemsokéra jönnekanyuék és megyük be viszek neki eséket laptopon :-)de reméem holnap hazajöhetnek.de ha itthon megint befulld mit csinálok vele?nagyon megijesztettek :cry:

mennem kell a pici szétszedi a pólom

köszi mindenkinek

csomik úton bocsi Hani csak egy adagment
Vendég

Timi: :(:(:(:( szegény Maja. :( Mielőbbi jobbulást, millió gyógypuszit és sok-sok ölelést küldünk neki. :)

Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Timi! Kitartást nektek! Még a könnyem is hullik, ahogy olvastam az eseméyeket! Remélem mielöbb jöhettek haza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Még nem válaszoltam a hordozóra, nekünk graco van ugye a babakocsihoz. Mi télizsákban járunk igy egészen kitölti a helyet. Tényleg ti miben mentek ki????????

2 gatyám jön rám a régiek közül, de a farmer olyan csipő, hogy lefagy benne a derekam. Meg nem is elég egy hétre, mindig lebüfizi valaki. Mondjuk főleg a Marcika. Egyik nap kétszer büffentett bele a polóm nyakába, tök jó mikor folyt le a meleg lé a 2 mellem között!

Jutta, én nagyon javaslom a kókuszpólyát, mert a babák nagyon szeretik, ha be vannak csomagolva, de én szoptatni nem tudok benne. Lehet, hogy csak én vagyok béna! De utána belerakom és vigan alszik. Egyébként én azt figyeltem meg, hogy a babák (legalábbis Barnu meg Marci is) nagyon szeretnek jól beöltözve lenni, és ha hazamegyünk és be van öltözteteve én felviszem a hordozóba és hozzá nem nyúlok. Múltkor is igy aludt még 2 órát! Meg amúgy is alapszabály, alvó gyereket nem macerálunk, igaz?

2 mellből szopi: abszolút! nekem máshogy nem is lenne elég, és megtelik ettől nem kell félni!! Este Marci alig tudott elaludni, negyed tizenkettőig fenn voltam vele, már bevetettem cumit meg mindent (tényleg cumival ki hogy áll??), de nem nagyon kellett neki. Már mindkét mellem olyan csoffadt volt, azt hittem végleg kifogyott. De pont ellenkezőleg, szóval nem beszélnek hülyeséget akik azt mondják, hogy serkenti a termelést!
A másik, meg ha ügyesen lavirozik az ember a cici mag a tápi között akkor sokáig lehet húzni, nekem 14 hónapig sikerült.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Jajj,Timi!!!!

Nagyon sajnálom!!
Megmondom őszintén,hogy én elsirtam magam ahogy olvastam amit irtál!! :cry: :cry:
Meli is volt kórházban hörgőgyulladással,de szerencsére ő még nem fulladt be!!Én akkor voltam a terhességem elején,de legalább ott tudtam vele lenni!!!
Elhiszem,hogy kettéhasad a szived... :cry:
Remélem Maja mihamarabb hazamegy és gyorsan elfelejtitek az egészet!!!!!
Megy a drukk!!! :)

ancsi26

Lányok! Van egy doboz K vitaminom. Kell valakinek? Kibontottuk a dobozt, de az ampullákhoz nem nyúltunk. Odaadom szívesen, ha kell. Nekünk a tápi miatt már nem kell adni.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Ciripke!!

Cumi:én nagyon nem akartam Mollinak adni,hiszen Meli sem cumizott soha...de mivel most ugye nem tudok annyit foglalkozni Mollival,mint anno Melivel,igy nehezen de beadtam a derekam!! :?
És eddig úgy néz ki,hogy nagyon jól tettem!!! :D kopp-kopp-kopp
Én pl.sose altatom Mollit,csak leteszem a kiságyba...van mikor a cumi nélkül is elalszik,ha meg nem akkor cumi be és csend van!!! :lol:
Most két éjszaka is már úgy csináltam,hogy ugye este 9-kor alvás,fél3-kor kelt,akkor még megkapta a cumiját és még aludt 4-ig,akkor kapott cicit!!Talán igy kitudom tolni a keléseket egyre későbbre!! :roll:
Egyébként fogalmam sincs,hogy melyik cumi jó,mert mondom Melinek nem volt...most MAM-os van Mollinak...azért mert ez volt az ajándékcsomagban!! :oops: De szereti!! :D

ancsi26

Timi:
jaj szegény kicsi Maja. :(
Gyors gyógyulást.
Köszi a dvd-t, majd légyszi akkor küld a számlaszámod és a pontos összeget. :wink:

Ciripke:
Nekünk Aventos van, Lilla nem nagy cumis, csak akkor kell neki ha nagyon éhes amugy nem is veszi be vagy köpi ki. :?

Rita:
Ti is tápisok vagytok? :shock:
Én totál úgy emlékeztem, h sok tejed van. :oops:

Kép
Kép
h@jni

Mi is a mamos ajándék cumival próbálkozunk, főleg, ha benn vagyunk a boltban, de ma még nem is kellett. Cumi ügyben én is kezdő vagyok, bénázok is rendesen

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

Kép
kajla

Cumi nálunk nagyon ritkán válik be, előszőr mikor odaadtam jó volt, de azóta állandóan kiköpi, ma viszont kicsit cumizgatva aludt el.
Nagyon írigylem azokat, akik csak lerakják a bébit egy cumival, és már alszik is :lol: Meg azokat is, akiknek 9-től 3-ig alszik a csemete, remélem egy hónaposan mi is ott fogunk tartani, bár én semmi-de-semmi lépést nem teszek az ügy érdekében, nem tudok következetes lenni :cry:

Timi, nagyon sajnálom Maját meg Téged is, reméljük hétvégére azért jobban lesz, és hazajöhet, de ha bent akarják tartani, akkor inkább maradjon, mert tényleg mit csinálsz, ha megint otthon fullad.
kertikiri

Timi: Olyan ügyes vagy,hogy így kitartassz!És Majcika is hősiesen viseli. Sok sok gyógypuszi neki és neked ölelés.
Ciripke: cumi Ádinak tök mind1 milyen, utálja. Szabályosan ökölődik tőle.
Aham, jártam így én is,hogy nyakon bukott és folyt a melleim között is a cucc. Jó érzés,na :lol:
Rita: engem is meglepett,hogy tápis Lala. Hogy hogy?
Kertikiri: elég sokat pótlok a tejci mellé. 3 órás szopinként, kb 40-60ml tejci van, éjjel 90-130ml (ez volt a rekord eddig)

Andi: bátrak vagytok, hogy mertek a gyerkőcökkel nem otthon aludni!

Épp meg akartam dícsérni Ádit, milyen ügyesen elszórakoztatja magát egydül. Erre, most rázendített.
Lépek, megnézem miért sír. :arrow:

Kép
Kép
gabcii

Timi Majcijáról semmi hír?

Hajni: Van tejem szerencsére sok, csak esténként már nem elég missz röfinek. :lol: Ilyenkor kap kis pótlást. Vagy délután kihagyunk egy etetést, ill helyettesítjük tápival és akkor este lesz elég tejcsi. De a dokinéni szerint már ennyi mellett sem kell K vitamin.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!!

Timi, Majcinak jobbulást!!! Remélem sokkal jobban van!

Jaj csajok, létezik hogy a még nem 2 hetes gyerekemnek már van annyi esze, hogy 2 nap hurcibálás után egyszerűen nem hajlandó nappal az ágyikójában meglenni???

Konkrétan lilára bőgi magát ha közelítünk... most altattam 1,5 órán át: zene, mondókat, hátsimi az ágyiban, de ebből min. 1 órát üvöltött... majd kajcsi ... ezt kihányta :cry: :shock:
Szerintem azért mert úgy túlpörgette magát a hisztivel...

Kókuszpólya: no ez nálunk NEM jött be, amint beleteszem üvölt... nem tűri, hogy leszorítsuk a kezét, és valahogy ki is csempészi... :shock: :shock: :shock:

Hiperakaratos egy lányom van, most kezdem el nevelni...

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok

köszönjük,nagyon édesek vagytok

Maja jól van reggel óta nem fullad,játszik,futkos,barátkozik,sikogat szóval elvan de már haza húzza a kis szíve.Én félek atól is ha haza jön ha csak szerdán attól meg rettegek,mindenen mindenért bőgök,könnyzek,tescoba ahalknál,a kisautókán,labdáknál,mindenről ő jut eszembe,egy kósza gondolatom nincsen :-(

Jutta
jól kifogtad a kiscsajt :-) kókszpóly análunk dettó,de a takaró bejön bugyolának.
amikor alatatod akkor tutira álmos Dorka?mert ha nem akkor inkább próbáld mge szórakoztatni :-)

Kertikiri
csak akkor engedik ki ha már nem fullad,de szerintem ez kiszámíthatatlan,de hát ok nélkül nem tartják bent,de gondolom bármikor megtörténhet,nem elsz már többé egy nyugodt percem se,nem mintha eddig lett volna,de most aztán tényleg

Ancsi
nálatok mi volt,mesélj,mindent tudni akrok!!!!

nem látok ki a fejemből megpróbálok aludni

köszönök mindent imádlak benenteket!!!!
Vendég

Jutta:
a babák 6 hetes korig ( mások szerint 3 hós korig) ösztönlények.
Sztem így nem lehet elkényeztetni sem. :wink:

Rita:
értem. :lol:

Timi:
mizu Majával?

Kép
Kép
h@jni

Timi:
közben írtál. :)
Örülök, h jól vagy a kiskirálylány. :lol:

Kép
Kép
h@jni

Jutta, üdv a klubban :-) Nagyon kis rafkósak, de én is azzal nyugtatgatom magam, amit Hajni ír (meg az lll is), hogy ilyen kicsinek még nem lehet elkényeztetni :-)
Timi, örülök, hogy jól van Maja. Ha elmúlik nála ez a hörgőgyulladás, akkor biztosan nem kell aggódnod ezután. Meg mostmár észre is veszed nagyon hamar a jeleket, ha esetleg mégis, de biztos nem... Most neki is és Neked is jut egy kis szusszanásnyi idő, próbálj meg pihenni, és nem aggódni. Apa bent tud lenni vele a kórházban?
kertikiri

Timi!

Nagyon örülök, hogy jobban van Maja. A hörgőgyulladás, meggyógyul, aztán már nem kell félned otthon sem, hogy befullad.
Tudom, könnyű mondani, de ha visszakapod a régi Majádat, meglátod, megnyugszol.
Jutta: Dorka tudja, hogy neki mi a jó és próbálgatja a határokat.
Ádi is ezt játsza velem 3 hetes kora óta. Elaltatni és az ágyában tartani nagyon nehéz.Ma én is próbáltam sírni hagyni. Egészen addig, amíg lila lett a feje, köhögött a sírástól és kapkodta a levegőt... :( :evil:
Lányok! Ha vkinek van vmi jó tippje, mit kéne tennem ezügyben, írja meg!!!
Ciripke által ajánlott hordozókendőt és a pihenőszéket fontolgatom.
A pihenőszékkel kapcsolatban vkinek tapasztalata? Milyet érdemes venni és hol? Segítsééég!

Ma nagyon lemerültem, ugyan nem tudom mitől, mert nem telt másképp a napunk, mint szokott mostanság.
Ádinak még mindig szívni kell az orrát. Szegénykém, mostmár nem csak hogy kapálózik közben, sír is. Olyan szar érzés, mintha kínoznám, pedig csak jót akarok neki.
Na, jóccaka!

Kép
Kép
gabcii

Hahó!!

Timi!
Örülök,hogy jobban van Maja!!! :D

Nálunk egy egyszerű megfázással indult...aztán nem akart enni,inni...mivel hétvége volt,irány az ügyelet,ott vártunk vagy 2órát annyian voltak...de mire sorra kerültünk Meli már annyira bágyadt volt,hogy csak feküdt az ölemben és nézett ki a fejéből!!!
Ügyeletre be...és képzeld semmi különöset nem mondtak!!! :shock: :evil:
Kapott gyógyszert és mondták,hogy itassam!! :roll: Kössz...mikor egy kortyot se ivott!!!
Na haza,eltelt vagy két óra és egyre rosszabbul nézett ki Meli.Itt volt anyukám és mondta,hogy nincs mese irány a kórház!!! :(
Na ott rögtön benttartottak...infúzió...gyógyszer!!
De hogy az ember mit meg nem adna azért,hogy a gyerekét ne lássa betegen!!!Szörnyű volt...
4napot voltunk bent...azóta hál istennek nem volt gond!!!kopp-kopp-kopp
De mondom mi nem fulladtunk be...azért van itthon olyan kúp amit fulladás esetén kell beadni!!

ancsi26

sziasztok

köszi Ancsi ,hogy leírtad

most vettek tőle vért ,külön böktéjk azóta elvan szontyoldva a drágám :-(jajj frukkoljatok hogy okés legyen minden és jöhessenek haza.majd mghalok olyan feszült vagyok.

Gabci
pihiszéket lrdemes neten venni,keresek neked megbízható forrást :-)amit a boltokba leget kapni olyan semilyenek.ami nekünk van fisher price 3 éves korig használható,mert dönthető,rezgős és van hozzá jtszóív.

Kertikiri
igen apa bent van,ha nem tudna bent lenni,akkor én lennék bent ,semmi pénzért nem hagynám egyedül bent
Vendég

Vendég

Sziasztok!

Reggel óta bőgök. :cry: :cry:

Meghalt a kiscicánk. :cry: :cry:
Talán emlékeztek, őt ütték el mikor terhes volt és apa hazahozta.
Őt etettem fecskendőböl, mert annyira gyenge volt, h nem bírt enni sem. :cry:
És most újra, de ezt nem élte túl.
egy darabot kitéptek ezzel a szívemből. Annyira hálás volt, annyira szerettük. :cry: :cry:
Annyira hiányzik már most. :cry: :cry:

Timi:
nekünk is ilyen székünk van, a héten jött meg.
Én a www.arzuhanas.com-ról rendeltem, ott picit olcsóbb.
( ja nekünk a 2. van, ami 18 kg-ig jó.)
Drukkolok, h ok legyen a vér.

Kép
Kép
h@jni

ütték=ütötték

Kép
Kép
h@jni

sziasztok

Timi: örülök, h jobban van Majci. :)

Jutta: Vivi is ilyen volt anno. 4 hós koráig hurcibáltam a fenekét állandóan. aztán megunta. Azóta is kergetem, ha puszit akarok.. :lol: Lala is ilyen, bár ő jobban elvan a kiságyban. Igaz akkor telepakolom neki az ágyat minden csörgő-zörgő-csillogó-zenélő bizb@sszal. :lol: :lol: Na akkor úgy elvan max 15 percig. Aztán kiborul. Szóval nem lesz elkényeztetve, ha ölben van. Végtére is 9 hónapig benned élt és téged hallgatott. Nyilván ha berakod egy hideg kiságyba az nem jó neki. :)

Na megyek. Szétcsapok a lakásban, mert elszalad. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Hjani. :( sajnálom.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

jajj még mindg várni az osztályvezető dokira hogy jöhet vagy nem,a véreredménye jó lett.

Hajni
szegény cica

nekünk is olyan szék van csak más mintájú

Ildit ismerem árzuhanással néha vannak problémák,de hát nem törvényszerű
Vendég

Sziasztok!

Timi: jajj, de jó, hogy okés Majci eredménye :) . Bibi náthája hogy van? És te megnyugodtál kicsit?
Köszi a linket,megnéztem. Nekem is a 2. pihiszék jön be.
Mi a baj az árzuhanással? Csakmert ott kicsit valóban occsób, hát akkor már inkább ugyan azt kevesebbért.
Hajni: neked is köszi a pihiszékes tippet. Mire is mennék nélkületek :)
A cicát nagyon sajnálom és téged is. Meg tudlak érteni, mert én is belepusztulnék, ha a mieinknek baja esne. Ugyan most van mikor idegesíttenek, hogy láb alatt vannak ,meg nincs is annyi időm rájuk, de nagyon szeretem őket. Ádi megszületése elött ők voltak a mindenem.
Rita: ha Vivit is hurcolászni kellett,hogy végeztél házi munkát?
Mert pillanatnyilag ott tartok, ha Ádi nem alszik, SEMMIT nem tudok tőle csinálni. ha nincs a közelemben, ordít. Én meg megsajnálom és persze,hogy felveszem, vagy a szobánkban foglalkoztatom. Ez hosszú távon tuti nem fog működni.

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!
Nem nagyon tudok jönni, mert úgy néz ki begyulladt a cicim! Pedig masszíroztam, meleg zuhany, Jankával szopiztatom... Belázasodtam, piros egy helyen... komolyabb a történet! Már hívtam a dokit, meg hívom újra... :cry:
Maja, kis méhecske remélem jobban van és TE IS Timi!
Nem tudok mindenre írni!
Nálunk NUK cumi megy, avent nem jött be!
Az én gyerekem szereti a pólyát, abban szopizik, abban alszik, és most épp abban ordít!
Megyek is.... Szurkoljatok, h ne legyen tályog ebből a qrva gyulladásból!

Kép
ermoni

2-3 felé lesz ítélet :-( megörülök

Móni
jajj de sajnálom a cicid,dokid mit mondott???mit lehet még ilyenkor tenni?

drukkdrukk

Gabci
amikor indult az árzuhanás akkor voltak bakik dögivel ,de mostanra biztos rendben van minden :-)úgyhogy ha ott olcsóbb rendeld megott bátran.azt a hintaszéket hész 3 éves koráig vagy tovább tudják használni.megyek össze is rakom a mienket a hordozó nem tecc Bibinek.

Maja is nagyon ölbe baba vlt,fél kézzel csináltam mindent
Vendég

Sziasztok!

Timi: Mi van Majcival??? Hazaengedték?

Móni: kapsz vmi gyógyszert, vagy mit tudnak ilyenkor tenni??

Köszi csajok, hogy írtátok nem az én gyerekem az egyetlen ilyen, és hogy kinövi.

Most alszik a kiscsaj! Szerintem mindenből elvi kérdést csináltam és ez volt a gond...
Most úgy aludt be, hogy hagytam cicin szopcsizni (elvileg szigorúan csakenni akartam hagyni) és láss csodát elaludt, vártam még egy 10 percet és becsempésztem az ágyba...

Nevelésről most én is lemondok, ha leteszem és nem tetszik neki képes lilára üvölteni magát... ezt valahogy nem viselem jól... hát akkor inkább ölben van meg komfortszopizik...

Ja és a cicim moderálta magát, és lassan ülni is tudok, bár még nem 100-as a dolog...

Fürcsi: nálatok szeretik? Dorka még nyúzásként éli meg... remélem rájön, hogy jó a pancsi!!

Jutta

KépKép
jutta

Hajni, sajnálom a kiscicát :cry:
Ermoni, reméljük nem lesz komolyabb, lehet a védőnő segítene kimaszírozni is, ha kell, ha Magadnak nem tudod. Vagy nem csomós, hanem a mellbimbód gyulladt be?
Jutta, fürdésnél mi arra jöttünk rá, hogy evés után kb. 1-1,5 órával van itt az ideje. Olyan elnyúltan fürcsizik akkor, és előtte mindenhol át tudom törölni. Ha kaja előtt próbáltuk, akkor üvöltött, és hozzá se fértem a hajlataihoz, pláne a köldökéhez.
Én most úgy döntöttem, 6 hetes koráig biztosan nem bolygatom semmilyen szabállyal. Ha cicin akar aludni, aludjon ott. Csak az esti hosszú alvását (most is azt nyomja) próbálom meg lerövidíteni, max 7-ig fél 8-ig, hogy 9-kor tudjunk fürcsizni. Így is sztem esélyem sincs egy hosszabb éjszakára, mert ha 10-kor elalszik kaja után, akkor 2 körül tutira felkel. Akkor húzná tovább szerintem, ha a végleges lefekvés előtt még egyszer meg tudnám etetni, hogy jól tele legyen a poci, de ahhoz meg ébren kéne tartanom 11-ig, és azt sem szeretném. Mondjuk lehet, hogy 2 hónaposan már alszik majd 10-től reggel 6-ig, na jó 5-ig, az is borzalmasan soknak tűnik. Talán inkább 4-ig?? :roll:
kertikiri

Hajni, tényleg a cica... elfelejtettem írni, mert már annyira szétszórt vagyok: NAGYON SAJNÁLOM SZEGÉNYKÉT!

Nekem Dorka éjszaka 5 órát már alszik egyben, tehát reménykedem, hogy ezzel nem lesz gond.

Tényleg Ti nappal világosban vagy sötétben altattok???

Én világosban, mivel nincs sötétítő és redőny - ez utóbbi 3 hét múlva már lesz...

Az én csöppem olyan pici a Ti több mint 1 hónapos gyerkőceitekhez képpest... Mekkora korkülönbség már!!! :lol: :lol: :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Ciripke.

Hosszasan kerestem vmi emészthető kismamamelltartót és találtam egyet: www.angilure.hu

Úgy látom Ti is áruljátok! Tényleg szépek?
Mivel nekem se lettek gigák a cicieim, semmi értelmét nem látom az 5 cm-s pántoknak és egyéb kevésbé esztétikus dolgoknak... örülnék 1-2 szebb darabnak...

Tudom, megint hülyeségekfoglalkoztatnak...

Ja és ülök a seggemen!! Hurrá, bár még fáj egy picit, és picit féloldalt ülök, de javulgat ez! :lol:
És a cicim se ereszt egyfolytában, csak szopi alatt a másik is és szopi előtt egy kicsit a soronkövetkező...

Ennyit a hiú nő oldalamról...

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Kertikiri: "a végleges lefekvés elött" nem eteted meg Nadint? :roll:
Sztem azért ébredezik akkor többet éjjel. Tényleg, hányszor kel éjszaka enni és mennyiket eszik egyszere?
Hál isten az éjszakák nálunk ha nincs vmi extra, alvással telnek 4-ig. Ma éjjel kb 21 órától aludt 4.15-ig Ádi. Bár egész nap csak kumkodott. Túlhúzta kicsit magát, ezért elaltatni nem volt egyszerű.
Jutta: örülök, hogy gyógyulgat a helyzet altájon. Hamar rendbe fog jönni hidd el.
Altatás: világosban altatok, bár gondoltam már rá, ha nagyon nyüglődik , lehúzom a redőnyt. A hajnali visszaalvásnál bejött, ha lekapcsolom a villanyt. Akkor tudja, hogy psszt és szunya van.

Megrendeltem a pihiszéket.. alig várom, hogy megérkezzen. :lol:
Remélem bejön majd Ádinak. Ha nem, hát komolyan mondom, bele ülök én kínomban :lol:

Kép
Kép
gabcii

Gabcii,
De a végleges lefekvés előtt is eszik, másképp el sem aludna :-) Szóval fürcsi után. De hogy 9-től 4-ig??!! :lol: Igaz, Ádi már nagyobb azért sokkal Nadinnál, mi még csak most leszünk 3 hetesek. A kaja változó, 60-tól 130-ig terjed az egyszeri adag. A napi összest sosem tudom, mert nem minden evést mérek, amikor már nagyon azt akarom, hogy aludjon, akkor nem mérem, meg amikor még visszakéredzkedik cicire azt sem, meg sokszor a hajnalikat sem. De ha 10-kor elalszik este, akkor még kétszer tutira ébred éjszaka, ami nem is baj, ha egyből visszaaludna, de az nem mindig sikerül.
Jutta, én is világosban altatok nappal, kivéve az esti alvást, amikor már kint is sötét van, akkor azért nem kapcsolok rá lámpát.
Kezd nagyon kihalni a fórum. Biztos mindenkinek dolga van :-) Igaz, mostanában én is inkább csak olvasó módban voltam, mert a kezemben vagy Nadin volt, vagy kaja :lol:
kertikiri

Sziasztok!

Timi:
hogy van Maja???

Gabccii:
végülis honnét rendelted és melyiket? 8)

Jutta:
én nappal világosban altatok.

ohhh, sír, mennem kell. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Hajni! Nagyon sajnálom a cicátokat, úgy hozzá tudnak nőni az emberhez!

Timi! Jobban van Majci? Mikor jöhet haza?

Jutta! Angilure: igen van nálunk egy-két elfekvő darab, (pont én is most hoztam haza egyet, csupa csipke, fekete), de sajnos nem rendelünk többet. Baromi drága és Gd-ön egyszerűen nincs rá igény, pedig már ugy le van akciózva, hogy szinte haszon sincs rajta, csak áll benne a pénzünk! Ez van. Azért ha erre jársz megnézheted mik vannak, hátha pont akad a méretedben. Ha nem akkor is nagyjából be tudod lőni a méretet és neten megrendeled. (Szerda du. pl bent leszek)
Az Ildikó (ennek az egésznek a kitalálója, tervezője, mellesleg ő a modell is a képeken) pont most hivott fel, hogy mi van velünk meg a melltartókkal, olyan lelkes, meg tényleg baromi igényes a cucc, de a külföldi alapanyag meg a kézi varrás nagyon megdrágitja, bár még igy is olcsóbb mint az Anita.

A fürdésnél már néhe előfordul, hogy nem ordit, szerintem rájött, hogy utána kaja van. Tegnap voltunk az ikeában, kipróbáltuk a baba-mama szobát. Utána el akartunk menni vacsizni, babát lepasszoltuk anyósnak (pont bekajált, gondoltuk ennyit csak kibir). Ma meg a metroban voltunk, nagyon rendes volt végigaludta!

Látom, kezdtek egy-két elvet feladni. Nem a kárörvendés beszél belőlem, inkább az, hogy látom Ti is emberek vagytok és nem hagytok álomba sirni ilyen pici babácskát. Meg, hogy a Ti gyerekeitek se olvasták azt a szakirodalmat miszerint, hogy kéne viselkednie egy kisbabának. Bár egyenlőre úgy néz ki Marci az első gyerekem aki viszont olvasta.
Megvolt pénteken az első hasfájós éjszakánk, nem tudom mit kajáltam össze?! Azóta nyomatom a sab simplexet, úgy néz ki használ.

Kajaötleteket várok, ami nem húsétel, nem édesség és szopi mellett lehet enni. Nagyon hiányoznak a zöldségek.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Na, poci tele, így nyugi van és alszik. :)

2 napja nem alszik éjjel. :evil: Nem tom mivan, de egyszerűen nem alszik. Vagy ha elalszik max 20 perc.
Du bezzeg durmol, de ilyenkor már alig lát olyan fáradt. :?
No, remélem visszaáll a régi redszer. :)

Ma 1 hónapos, szinte hihetetlen. :wink:

Móni:
sajnálom a mellgyuszit, remélem nem komoly és hamar rendbejön.

Ciripke:
rántott sajt/karfiol/gomba/cukkini.
Rakott cukkini. Rakott karfiol.
Rakott zöldség. ( erre van tuti receptem. :wink: )

Kép
Kép
h@jni

Lilla, boldog szülinapot!

Köszönöm az ötleteket!
Karfiolt szabad enni??????

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke:
elvileg K betűs kerülendő, de kikell tapasztalni.
Marcinak anno nem fájt sem ettől, sem a borsótól a hasa ( ezt sem szabad elvileg).
De van egy vega barátosném, az mindent eszik, ugye ha ő nem ehetne K betűst és hüvelyest kb. éhenhalna. :lol:
Szval neki a babának soha nem fájt egyiktől sem.

Kép
Kép
h@jni

max lesz egy rossz éjszakánk!
azt hiszem még egy kicsit kibirom karfiol nálkül, még nincsenek elvonási tüneteim. múlkor a borsó nagyon betett!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

dobok pár fotót

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Hajni: az árzuhanástól rendeltem meg a Fisher Price Babygear 2 az 1-ben hintaszéket. Asszem ilyen van nektek is és Timiéknek is.
Ciripke: nagyon szép családod van. Barnu hasonlít Apukájára... és milyen nagy fiú. Betti meg kész hölgy már. A tesókocsi is tetszik.
Az alvós kép meg nagyon édes.
Szoptatós kaják: Ha jól emlékszem, Jutta rakott fel párat.
A rántott camamberért döglök meg, de azt olvastam, azt nem lehet :(
Móni: jobbulást kívánok neked. Újat nem tudok javasolni, estleg még a garmastan kenőcs és hidegvizes borogatás kb 10 percig.
A tejserkentő teát viszont ez idő alatt felejtsd el!
Timi: hogy vagytok?
Jutta: láthatnánk friss fotót Dorkáról? ( rég láttam már 2 hetes babát... a korkülönbség ugye :wink: :lol: )

MAREK!
ADJ HÍRT MAGATOKRÓL,HOGY VAGYTOK? GONDOLUNK RÁTOK!

Fürdés: Ádi szereti és már a törölközéskor sem sír.

Így fürdünk:
Kép

Téliesített Ádi Anyával:
Kép

Kép
Kép
gabcii

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?