sziasztok
köszönöm,nagyon jól esik,remélem nem baj kiírom amit érzek.
Tegnap dlelött egész nap sírt,majd elkezdett taknyot hányni,de úgy hogy 3 garnitúra ruhát plsuz apáét meg az enyémet.Betudtuk annak,hogy most szakad fel nekia köhögés még múlt szerdán is megvizsgáltattam a dokinővel,hogy nem múlik neki aköhögése.Délutáni alvásból amikor felkelt akkor kezdte elvenni gyorsabban a levegőt,aztán egyre bágyadtabb lett és még gyorsabban vette,jöttek pont apuék és mondták hogy viygük inkáb el dokihoz ,énmég hezitáltam ügyelet vagy holnap reggel vigyüke.Végül felhívtam az ügyeletet azt mondták menjünk be.Ott is összerókázta magát,enni egész nap semmit,csak folyadék+takony.Ügyeleten amint ránézett a nő azt mondta sürgősen vetkőztessem és legközelebb azonnal induljunk ne várjunk egy percet sem,mert gyereknél kiszámíthatatlan,azt mondta lehet nem érünk be.jóformán azt mondta a gyerek életével játszottunk.Meghallgatta,180 volt a pulzusa,hogy hányszor próbált levegőt venni egy percbe meg se lehetett számolni.Kapott fulladás elleni kúpot és pipával erős,felnőtt adag.gyógyszert.Ezt most a kórházba nem értk ,hogy miért mert ez szerintük sok lehetett.Irány a kórház sürgősségi beutlóval.Meghallgatták,olyan csipszt raktak a kezére,pohárba pisiltunk,egy keresztes lett az acetonja.Közbe röntgen.szegény Bibit is vittük,szoptattam ahol értem,aztán ciciről lekap futás vissza.A röntgen negatív lett,de megint hányt és szaporázott megint így ott kellett maradnia,addigra már felkészítettem magam rá,de a szívem ketté hasad.fogalmam sincs a kis lelke mit érez,ordított utánam,nekem pedig elkellett jönnöm.Én meg kint ordítottam,tutultam,hogy most cserben hagyom és annyira de annyira sajnálom.2 hete szegény amúgy is lelkiválságba van,karikásak a szemei a sok hisztitől és sírástól,még kint is hallottam ahogy sír,így rohantunk haza apuékkal ruháér cuccért,Bibi nem akart itthon enni így 1 deci teát adtam anyunak végszükségre,ruhanás vissza,addigra kincsemnek bekötötték az infuziót,feküdt apával az ágyan,örült nekünk,kért parizert,usgyi tescoba,mert már fél tíz volt,vettem neki mindenfélét ami szeret ,rohanás vissza.elalud
apa két óránként írt hogy minde n rendben,erre reggel megint elkezdett fulladni átvitték intenzívre,pipa,levegő.úgy néz ki valami vírustól beyulladtak a hörgői,a véreredménye is erre utal,a mai doki azt mondta szerinte nem indokolt a gyógyszer ő megfigyelést javasol holnap reggelig,de ha fullad akkor 5 nap kórházi gyógykezelés.Apa pont szerdán menne dolgozni,én mostkülönben nem értem,ilyen fokú gyulladás magától meggyógyulhat?én kétlem,de akkor miért nem adják neki a gyógyszert.éjszaka még csak elvoltam,mert nagyon ko lette,de délelött majd meg haltam,a játékai,ruhái ahova nézek,megszakad a szívem
a sogorom bevitt hozzá,addig kint volt Bibikével.Maja jókedvűű,játszik,futkos.szerencsére elengedett szépen,nemsokéra jönnekanyuék és megyük be viszek neki eséket laptopon
de reméem holnap hazajöhetnek.de ha itthon megint befulld mit csinálok vele?nagyon megijesztettek
mennem kell a pici szétszedi a pólom
köszi mindenkinek
csomik úton bocsi Hani csak egy adagment