Sziasztok!
Már a fél napos termést is alig tudom visszaolvasni. Ide félóránként be kéne nézni.
Nagyobb darabos kajcsihoz akartam mondani, hogy Kiara minden nap kap valami gyümit a kezébe, hogy szopogassa, de folyton ott ülök vele, mert az ínyével olyan darabokat leharap ..... Ma is már majdnem a torkából halásztam ki egy jó nagy darabot, akkorát, hogy az tuti megakadt volna.
Pedig puha barackot kap, meg banánt, meg kétszer görögdinnyét is (bár tudom, hogy az allergizálhat
). De nagyon figyeljetek oda, mert fog nélkül is benyomja. Megeszik így egy fél barackot, csak figyelni kell, hogy kicsiket csócsizzon le.
Tájszólás: A fősulin a csoporttársam Balassagyarmati volt. Kicsit beszél csak tájszólással, de én nagyon csípem, ahogy mondja. Viszont volt egy Nyelvészeti előadásunk is, ahol az előadó lelkesen ecsetelte, hogy Pl. Balassagyarmaton palóc nyelven beszélnek. És ki volt a legjobban felháborodva? A barátnőm! Hogy Ő palóc nyelven beszélne???????????
De én szeretem. Anya Kecskemét környékéről származik, így a tótasszonyok beszédét is értem.
Joghurt: Egyet értek Noémivel: Lehet hogy 8 hónapos kórtól már adható, de szerintem is az, amibe én belekeverem a gyümit a natur joghurt-ba, és nem a bolti ízesítettek. De akkor már sajt is adható. Az jó. Remélem szeretni fogja a csaj, mert mi imádjuk apával a sajtokat. Meg a borokat, de azzal még ráér a csajszi.
90napos: Én csinálom. Eddig 6 kg ment le, pedig semmi adagot nem tartok be. Olyan mennyiségeket eszek, hogy én is meglepődök. És mégis. Meg kicsi csalások vannak: pl. a spagettire, pizzára teszek parmezánt picit, meg ilyenek. Fagyiból 3 gombóc vacsira?????? Mi apával vacsizunk rendesen, aztán jöhet a 3 gombóc fagyi, és még este nasizunk egy kis sütit.
Szóval nekünk bevállik így ez. Én is a
www.mindmegette.hu-t akartam írni, az alján van oldalt a leírás, meg a receptek, meg van jó még a
www.90naposdieta.uw.hu oldalon is.
A barátnőm viszont a Norbisat csinálja, és január óta 20 kg-ot fogyott tőle, pedig nem drasztikusan csinálja, hanem eszik minden "számot" (1-3ig.)
Nekem sajna van miből leadni, mert 53-54 kg-ról indultam, aztán még terhesség előtt a hormonok szórakoztak ugye, és felugrott 10 kg, aztán még a terhesség is +16 kg. Most sajna még minimum 10 kg lenne a cél, már azzal boldog lennék. Most 68 vagyok, de nagyon rosszul érzem magam így is.
Légzésfigyelő: Nekünk Angelcare van, ami a teljes matracot figyeli, nem csak, ha rajta van. Nekünk is volt már, hogy becsipogott, de inkább keljek feleslegesen, mint hogy valami legyen. Az ilyen történetektől a frász jön rám. Persze nem sok az évente 30 arányszámokban, de ha belegondolok, hogy az évente 30 kisbaba, aki meghal így, akkor összeszorúl a gyomrom.
Meg Kiara sajnos tényleg elfelejt néha levegőt venni. Ha pittyeg egyet, akkor néha odaülök figyelni, és tényleg van, hogy sokáig nem vesz levegőt, aztán pittyeg egyet a gép, és arra megijed picit, és megint vesz. Szóval nem mindig a gép a hibás. Mondtam már a dokinak is, amire ő azt mondta, hogy pedig szerinte a gép jelez rosszul.
Snoopy: Ilyenkor mi van???????????????????????????
Ja, a csajszi ma már másodjára alszik, és délelőtt 2-3 órát, most meg megint már kb. 2 órája!
Napirend:
reggeli kb. 6-7órakkor: szopi
tízórai kb. 10órakkor: szopi + mától gyümi utánna
ebéd kb. 1-2órakkor: főzelék gyümivel/husival/rízzsel/gabonával
uszonna kb. 5órakkor: szopi
vacsi kb. 7-8órakkor: szopi
Tali: Nekem mindegy. Írjatok be a választott időpontra, ott leszek. Aug. 1-aug. 31.