Új privát üzeneted érkezett!

Lányok! Hallottatok már a GYES-neurózisról?? ÉN most találtam egy cikket erről a netem. Nem másolom be ide,mert ahhoz egy kicsit hosszú szöveg, de itta van a link. Érdemes belekukuccsolni.
http://vega.medinfo.hu/weblap/vedono/gyesneur.htm
szilbee

Sziasztok!

Hogy sikerült, telt az ányaknapja?
Mi szombaton szülő, nagyszülő köszöntésen voltunk, de a vasárnap csak a mienk maradt. Kép
ZSOLTI NAGYON ARI VOLT VETT NEKEM VIRÁGOT, AMIT BE IS CSOMAGOLATOTT, Õ VÁLASZTOTTA(PÁROM IS ARI..) S még verset is mondott. Kép
Ma lesz az ovis anyáknapja, már nagyon várom.

Kicsit fáradt vagyok ma reggel, megyek zuhanyozni, addig is szép napot!

Sziszike

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Mi szombaton szülő, nagyszülő köszöntésen voltunk, de a vasárnap csak a mienk maradt. Kép
ZSOLTI NAGYON ARI VOLT VETT NEKEM VIRÁGOT, AMIT BE IS CSOMAGOLATOTT, Õ VÁLASZTOTTA(PÁROM IS ARI..) S még verset is mondott. Kép

Sziszike

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Sziszike

Kép
sziszike1000

Hahó!
Szombaton megtartottuk a szülinapi bulit. Szegény Nándi, délben nem aludt, igy mire jöttek a vendégek, pont tiszta nyügi volt. Köszöntés után gyorsan el is aludt. Kép
Teszek fel 2 képet:
Kép
Kép
Tortát végül nem sikerült rendelnem a neten, igy magam csináltam (persze biztos-ami biztos hoztunk egy dobostortát a cukiból Kép) Mivel itthon Kismókusnak, illetve Mókinak hivjuk Nándit, igy egy mókus dombormőves tortát csináltak csoki és vanilia pudinggal. Hát nem azért mert én csináltam, de nagyon fincsi lett Kép Kép
Kidekoráltuk a nappalit is lufikkal meg girlandokkal, tök jól néz ki (még fennhagyjuk szerdáig)
Viszont jövöre nem igy fogjuk csinálni. Lesz egy szülinap anyóséknál, meg egy az én anyukáméknál, mert ez igy nem nagyon ment. Mindenkinek más ötlete volt (már elkezdtük adogatni az ajándékokat,mikor anyós közbeszólt, hogy ez igy nem jó, mert elöször a tortát szoktuk adni, kicsit hülyén jött ki a dolog.)
Anyák napjára kaptam egy órát "Nánditól" meg jó nagy hisztiket tegnap Kép

Sziszike Kép
Ovis anyáknapja Kép. huuu, ha odakerülünk én biztos bögni fogok. Kép Mi most is bögtünk tesómmal, ahogy verset mondtunk anyunak.

Gabuska Kép
hát ez tényleg szerencsés véletlen volt Kép

pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Hahó!
Szombaton megtartottuk a szülinapi bulit. Szegény Nándi, délben nem aludt, igy mire jöttek a vendégek, pont tiszta nyügi volt. Köszöntés után gyorsan el is aludt. Kép
Teszek fel 2 képet:
Kép
Kép
Tortát végül nem sikerült rendelnem a neten, igy magam csináltam (persze biztos-ami biztos hoztunk egy dobostortát a cukiból Kép) Mivel itthon Kismókusnak, illetve Mókinak hivjuk Nándit, igy egy mókus dombormőves tortát csináltak csoki és vanilia pudinggal. Hát nem azért mert én csináltam, de nagyon fincsi lett Kép Kép
Kidekoráltuk a nappalit is lufikkal meg girlandokkal, tök jól néz ki (még fennhagyjuk szerdáig)
Viszont jövöre nem igy fogjuk csinálni. Lesz egy szülinap anyóséknál, meg egy az én anyukáméknál, mert ez igy nem nagyon ment. Mindenkinek más ötlete volt (már elkezdtük adogatni az ajándékokat,mikor anyós közbeszólt, hogy ez igy nem jó, mert elöször a tortát szoktuk adni, kicsit hülyén jött ki a dolog.)

Sziszike Kép
Ovis anyáknapja Kép. huuu, ha odakerülünk én biztos bögni fogok. Kép Mi most is bögtünk tesómmal, ahogy verset mondtunk anyunak.

Gabuska Kép

pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Hahó!
Teszek fel 2 képet:
Kép
Kép

Sziszike Kép

Gabuska Kép

pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Minden anyának Boldog anyáknapját kívánunk!!

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Hát már énis nagyon várom az ovis anyáknapját..kamerázok és fényképezek is, majd.
Majd felrakok képeket holnap, addig is, sok boldogságot a babákhoz!

Nándinak Boldog születésnapot kívánunk!Gratulálunk!

Sziszike

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Hát már énis nagyon várom az ovis anyáknapját..kamerázok és fényképezek is, majd.

Sziszike

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Sziszike

Kép
sziszike1000

Nándinak. Kép

Kép

Kép
sziszike1000

Nándinak. Kép

Kép

Kép
sziszike1000

Nándinak. Kép

Kép

Kép
sziszike1000

Ezt meg anyáknapjára neketek!

Kép

Kép
sziszike1000

Kép

Kép
sziszike1000

Kép

Kép
sziszike1000

MInyu!
Megkésve boldog szülinapot Nándinak! Nagyon szép lett a torta!!!Kép
Kép

Kép
rayo

MInyu!
Kép

Kép
rayo

MInyu!
Kép

Kép
rayo

Rayo, Sziszike Kép
Köszönjük a köszöntést, de a hivatalos szülinap csak szerdán leszen Kép Azért ünnepeltük most, mert a szüleim elutaznak szerdán nyaralni. De aranyosak vagytok, köszönjük szépen!

Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Rayo, Sziszike Kép
Köszönjük a köszöntést, de a hivatalos szülinap csak szerdán leszen Kép Azért ünnepeltük most, mert a szüleim elutaznak szerdán nyaralni. De aranyosak vagytok, köszönjük szépen!

Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Rayo, Sziszike Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!
Csak gyors bekukk.
Borzasztó hideg van,ma voltunk tanácsadáson,én jól megáztam hazafelé,szerencsére a gyerekeken volt esőkabát/babakocsin esővédő.
Minyu,beraksz a tábliba engem is?
baba:Máté,2005.július 7.Bp.,Péterfy,3560g,53cm,BpVII,tesó:Viktória,2002.nov.18

Köszke!

Röppenek is tovább,túrótortát gyártok éppen.

Sziasztok!

Kép

Kép
tündérke26

Sziasztok!
Csak gyors bekukk.
Borzasztó hideg van,ma voltunk tanácsadáson,én jól megáztam hazafelé,szerencsére a gyerekeken volt esőkabát/babakocsin esővédő.

Köszke!

Sziasztok!

Kép

Kép
tündérke26

Sziasztok!
Csak gyors bekukk.

Köszke!

Sziasztok!

Kép

Kép
tündérke26

Nándi!
Boldog Szülinapot!
Kép
szilbee

Minyu!

Én majd szerdán köszöntöm NánditKép

Tündérke!
Egy napon születtünk a lányoddal! (csak én néhány évvel hamarabbKép)

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Minyu, engem is beraktok a táblázatba?

Adatok:Anna, 2005.05.22. Uzsoki, 4400, 59, Zugló, Zsolti 5éves.

Sziszike

Kép
sziszike1000

Tábli Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu: Rákóczifalva Kép

Köszi
szilbee

Sziasztok!

Nándinak én is boldog szülinapot kívánok
és
Istenke éltessen minden Anyucit!

Mi is bekéredzkedhetünk a táblába?
Gabi
Lívia
2005. 08. 16.
István kh.
2510
52
Bp.
Tesó nincs

Kösziiiiiiiii!

Nagyon fáradtak vagyunk ma, egész nap jártuk a várost (etetőszék, autós ülés, nagyszekrény stb.), megyek beájulni.
(Játékokat már elő sem veszünk, csak a felállással foglalatoskodik Livi egész nap.KépKépKép)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziszike!

kinél szültél az uzsokiban? én is ott szültem volna, ha nem sietnek ennyire a fiúk.

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Annamari: Kalocsai dr. és te kinél szültél volna?

Sziszike.

Kép
sziszike1000

Szilbee Kép
javitom Kép Kép

Bannamari Kép
A XV.kerben laktok?

KKry Kép
Biztos irtad már a kerületet, de nem találom Kép

Hja, éjjel mondtam apájának, hogy 1 éve ilyenkor még kimentem pisilni és megbeszéltük, hogy biztos csak becsurgott és nem a magzatviz szivárog Kép Aztán hajnal 5-kor mégis elindultunk, hogy emmán nem pisi volt Kép és "márcsak" másfél nap és megszületik Nándorunk Kép
pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Tündérke!
Regi is július 7-én született! 14óra 27perckor!

Tegnap adtam neki olyan gyümölcspépet, amiben volt málna(15%), aztán egész nap figyeltem, hogy nem allergizál-e? De nem!Kép
Nem fogom neki rendszeresen adni, csak kapta, az van ráírva, hogy 8hónapos kortól!

Teszek fel fürcsis képet!

Kép

Kép
rayo

Rayo, nagyon édes a kislányod. Kép
A málnát meg nem kell ilyen komolyan venni szerintem, ha eper szezon lesz, én fogok neki adni.

Sziszike

Kép
sziszike1000

Kép

Ez egy reggeli kép..pakol a kis dága. Kép

Kép
sziszike1000

Minyu
Kép Jó sztori!!! Ha estleg feltennél el újszülött Nándis képet az tök jó lenne. Nagyon kíváncsi vagyok.... Persze csak, ha publikus. Kép
szilbee

Sziasztok!

Minyu!
A 14. kerületben lakomKép

Sziszike!
Én Dr. Lukács Györgynél szültem volna. Amúgy elégedett voltam vele végig, bár meg kell jegyeznem, a magánrendelőjében mindig sokal kedvesebb volt, mint a kórházban. Viszont amikor bevéreztem, akkor minden reggel bejött a kórházba az sztk előtt és meglátogatott. Ami miatt nem vagyok végtelenül elégedett vele az az, hogy kértem tőle kenetvételt, amit nem akart levenni, amjd mire levtte és kijött az eredmény, már késő volt. 24 óra antibiotikum után elindiltak kifelé a manók. Persze más oka is lehet a koraszülésemnek, de ez a legkézenfekvőbb, és a koraszülések nagyon nagy százalékban vmilyen felszálló fertőzés miatt következnek be.

Rayo!
Tündéri a kiscsaj! Ilye hajat! Már kezdem azt hinni, hogy az enyéimnek sosem kezd el nőni rendesen a haja. Azaz Gergőnek helyenként nagyon nő, máshol meg semmi.

Olyan szép idő van, szinte bűn a lakásban dekkolni egész nap.

Puszi mindenkinek

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sziszike!

Gyönyörű!

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Szia Annamari!

Énis a 14 kerben. Te merre fele?
Énis voltam a Lukácsnál, de az Sztk részén és nem volt valami segítőkész..se alapos.
Nem igazán ismerem, de sok betege van, úgy tudom..főleg, akiket sztk-ből átvisz a magánjába.

A Kalocsai dr. , úgy éreztem alapos, figyel rám és nem a pénzre megy. Nem küldött át a magánjára, s nem szabta meg ki-mit adjon. Persze, utánna kérdeztem a magánján mi a tarifa. Kép 3000/alkalom, a terheseknek, 5000/alakalom a nőgyógyászati..szerintem ez elfogadható..a többihez képest nagyon jó!

Azt tudom, ha megint szülnék, újra őt választanám, s nem csak a kórház közelség miatt!

Sziszike

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Anyák napja kellemesen telt és kicsit más volt ugye, mint a többi. Milyen sokat vártam rá, hogy valaki kimondja:"ana".

Nagyon szépek a babák!

Nálunk mostanában divatba jött a dacoskodás. Pelenkázásnál megy a hiszti, hogy nem akar hanyatt feküdni. Hiába, próbálgatja az erejét, én meg próbálok következetes lenni. Apa pedig a mentsvár!

Minyu! Nándinak boldog szülinapot kívánok előre is, hátha holnap nem leszek gépközelben. Láttam a fotón, hogy kapott "nyuszibuszt". Jaj, a cipőorroknak!

Valaki kérdezte korábban a fedeles homokozót. Az OBI-ban van, kb. 2700 ft 1 darab. Ja, és kagyló formájú!

Málna, eper: A HAMÉ-nak van desszerje málna-alma, eper-alma. Én még a télen próbáltam, és nem lett tőle baja Milánnak. Hamarosan érik nálunk az eper. Én biztosan megkóstoltatom vele, aztán majd kiderül, allergiás-e vagy sem?

bockbrigi

Én adtam a Csonginak Hippes áfonyát, amit 4 hótól írtak rá, de 18 hótól lenne szabad ugye az aprómagvasakat, és bizony jöttek a csalánkiütések... Igaz, minket (engem is) sok minden kiüt. Amúgy az allergiák természete olyan, h. nem bizos, h. azonnal érzékeny rá, hanem csak évek múlva. Kép Most csak érzékenyíti rá a szervezetet az allergén. Ha BÁRMILYEN allergiátok van a családban, szerintem várjatok!!! nekem előbb csak parlagfű volt, most már mindenféle fű van, és ételallergiám is van.
És meglehet hogy ennek az az oka, hogy nekem is adtak már 3 hósan mindenfélét enni. 6 hónaposan már nem szopiztam, és mindent megettem,amit a Nagyok. Persze az autókat is meg kell számolni, hány ment el az ablakunk előtt anno, és hány most... Szóval én nem adok arra, mit írnak az üvegekre a bébiételgyártók. Õk legszívesebben újszülöttkortól adnának mindent...
De az eperszezon, az tényleg nagyon csábító...Kép én is imádom, és Csongi mindent követel, ami piros Kép

Mariann
Kép
kmarian

Lányok!
Küldött valakinek a Libero olyan levelet, amiben megírja, hogy a pontokat hogyan lehet beváltani? Én kaptam tőlük régebben levelet, de csak azt írták, hogy gyűjtsem...

Köszi
Kép

Kép
rayo

Rayo
Ezzel én is így vagyok... Épp tegnap gondoltam rá én is. Majd megnézem a Libero oldalán a nap folyamán vagy írok nekik egy emilt.
szilbee

Ja! Még egy kérdés! Ha turkálós ruhát vesztek, hogy mossátok, fertőtlenítitek ki?
Barátnőm 1napig ecetes vízben áztatja és aztán mossa át. Én meg csak kimosom és kész! Felelőtlen vagyok?
Ezt vettem most a csajszinak!
Kép

Kép
rayo

Rayo

Csak ezt a címet találtam:
liberoklub@sca.com Kép semmi mást
szilbee

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?