Nagyon jók a képek!
Játék: az én lányom is sokat olvas!
Ja és a tükrös játékok, azokat még mindig imádja!
Alvás: Nóri átalussza az éjszakát egész pici kora óta. 11-kor szopizik, aztán 9-kor kelünk csak ki az ágyból. Nem tudok elég hálás lenni neki ezért...
Pelenka: én most váltottam Pampersre Liberóról, mert úgy nézem, hogy az vékonyabb és a nagy melegben nem lesz mindegy! Nem emlékszem ki írta a múltkor a piros popóra a gombát, de szerintem én hétfőn elviszem Nórit bőrgyógyászhoz, mert nem múlik neki. A védőnő is ránézett tegnap, azt mondta lehet, hogy gomba. Szerintem nem akarta a doktornőt cikiben hagyni, mert ő meg azt mondta, hogy nem az. Úgyhogy szerintem gomba lesz, a francba...
Szilbee,
Jó ez a játékcsomagos trükk! Alkalmazni fogom!
Minyu,
Anyáknapi képeslapok szuperek! Milyen az a járássegítő? Mászássegítő nincs?
Nekünk még arra lenne inkább szükség.
Tényleg, senki nem írta, hogy tényleg kutyázásnak hívják-e a hintázást 4kézláb?
Sziszike,
Mint már írtam az iwiwen, keddre megy a drukk!
OFF: Iwiw: annyira égő, hogy továbbküldtem ezt a kamulevelet, ráadásul délután, amikor már a kezdőlapon is rajta volt, hogy kering egy a rendszerben. Annyira figyelmetlen lettem...
Kmariann,
Gratulálunk!
Kkry,
A Hogyan neveljünk... könyv az, amit kölcsönadtál, amikor még csak pocós voltam, ugye? Nekem is tetszett, bár sok mindenre nem emlékszem... Csak arra, hogy tetszett.
Szilbee,
Passz. Én orrszívóról csak és kizárólag a porszívósról hallottam jókat.
Gabuska,
Klassz lehet ez a hűtőmágneses képkeret! Kiságyban felállás!
Gratula! Alaposan lehagytok minket! Védőnő nyugtatgatott, hogy a 9 és fél kilóját nem könnyű emelgetnie, ne sürgessem.
Na megyek ez ingatlanos site-okra, sziasztok!