Új privát üzeneted érkezett!

Sziszike,
Nagy drukkok mennek, hogy ne legyen semmi komoly!

Szilbee,
Már megszoktam, 5 hónapos korától ébredezik, addig átaludta az éjjeleket. Hajnali 2 körül már jobban alszik, van, hogy egyvégtében 5-6-ig isKép Én 2-szer próbálétam a sírni hagyást, de kék-szürke feje lett, így nem erőltettem, meg a férjem is ellene voltKép

Nagyon tetszenek a képek! Nem semmi tekintete van LeventénekKép

Ana,
Szegény férjed, kijut neki a jóbólKép

Dóri,
Milyen szép nagylány már NóriKép

Gabuska,
Zalán is mindennel játszikKép Labdázik (dobja már a labdátKép), mindent rágcsál, autózik, szereti ő is a flakont, a testápolós dobozt, a porszívót, távirányítót, stb. De pl, vehetsz neki formabedobós játékot is, nekünk Lego-ból van, nagyon aranyos.
Jók a képekKép

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Szilbee!
Annyira édes képeket tettél fel!!!!KépKépKép

Nálunk is a labda a menő(gurítja, mászik utána),testápolós flakon, kisvonat(tolja, illetve ráül és én tolom), asztalra felrakok kicsi dolgokat, azokat ledobálja, majd visszapakolja; zenélő játékok, könyvek, kiürült teásdobozba kislabdát tettem, ezt ki-be rakja, zörgeti, orosz-baba, amibe mindig kisebb van( mi is a neve???)...ilyesmi. És persze jön utánam és a konyhában az ajtókat rángatja, kipakol a ruhásszekrényből, a zoknisfiókból, néha hasal a mosógép előtt és nézi, ahogy mos. Ez a legjobb, mert csendben van! Rángatja a zsinórokat, ajándékkötöző masnit rágja, meg a reklámszütyőt, pakolja a cipőket, te jó ég! Ezt mind az én gyerekem csinálja! Eddig bele sem gondoltam!KépKép

PusziKép

Kép
rayo

Lányok, köszi széééééééépen!
Hát, a helyzet a következő: zacsi, újság, bedobós játék, csipesz, Matrjoska baba (RayoKépKépKép) kizárva, mert mindent rögtön le akar nyelni, zacsit eltépi és már tömi is a szájába, brrrrrr!

Ami bejön, az a flakon, ruháskosár, műanyagpohár, távirányító, játéktelefon, könyv (persze a babakönyv), de ezeket már annyira unja (kábé 3 hónapja játszik ilyenekkel csakKép), tök jó fej, ahogy kiül az arcára, hogy tele van a ....e velük. Na, majd a lelkére beszélek, hogy minden rendes gyerek ilyenekkel játszik, ne akarjon különcködni.

Távírányító...
Kép

Ruháskosár benne a játékokkal...
Kép

És a véleménye rólukKépKépKép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szilbee!

Nálunk is a Libero jött be, de a Huggiest is el szoktuk használni. Nekünk a Huggies is benttartott mindent, sosem folyt ki. Igaz, kicsit keskeny. A Libero viszont királyság. Amúgy azt olvastam, fiús anyukáknak ez jön be.

Na, megyek alukálni, mert hulla vagyok.
Látom, nincs túl nagy forgalom mostanság.
Én is rákattantam az iwiw-re, ha van szabad időm, azt bogarászom. Nagyon klassz, ezer éve nem látott ismerőseimre bukkantam.

Pussz
Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Rayo
Nyitogatni kell a fakanállal...KépKép
(fiatal koromban dolgoztam a debreceni szájsebészeten...)

Éjszakai kelés
Általában 1-2-szer kelünk...

Játék
Mindennel tudnak játszani... nálunk a fazekak és a fakanalak és a húsklopfoló a sláger... ja és a szemetes...
Vendég

Hehe, ez vicc, elküldtem az üzit, és akkor jelent meg egy csomó hozzászólás. Én meg néztem, hogy egész nap nem írtatok semmit. Nálam ez volt az utolsó: kedd: 13h 42
Na, most meg már nincs erőm végigolvasni
Puszz

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Kép

Egy álcázott ördögfiókaKépKépKép
Vendég

AnnamariKép
Vendég

Én a Liberóra esküszöm, nekünk az vált be, de sajnos most 2 éjjel is kifolyt belőkle a pisiKép De a bugyipelusból, nem a rendesből. NAppal abból semmi nem folyik kiKép

Betsy,
Nagggyon aranyos a kiscsajKépKépKép

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Én a Liberóra esküszöm, nekünk az vált be, de sajnos most 2 éjjel is kifolyt belőkle a pisiKép De a bugyipelusból, nem a rendesből. NAppal abból semmi nem folyik kiKép

Betsy,

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Betsy,

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Gabuska
Van egy trükk, minek köszönhetően a gyerekek nem unják meg a játékaikat. Én azt csináltam, hogy minden nap vagy másnap, esetleg más napszakban más játékcsomagot állítottam össze. pl.:

1. vödör + karikák + rágcsa + kiskönyv
2. doboz + labda + kisautó + kockák
3. belepakolós játék + lapzós könyv + pohár + repcsi

Ez nálunk bevált, mivel Levente is hasonlóképpen megunta a játékait. Ezt egyébként az "Anya, taníts engem"-ből szedtem!! NAgyon jó könyv, csakúgy, mint a "Hogyan neveljünk boldog gyereket?".
szilbee

Gabuska
Van egy trükk, minek köszönhetően a gyerekek nem unják meg a játékaikat. Én azt csináltam, hogy minden nap vagy másnap, esetleg más napszakban más játékcsomagot állítottam össze. pl.:

Ez nálunk bevált, mivel Levente is hasonlóképpen megunta a játékait. Ezt egyébként az "Anya, taníts engem"-ből szedtem!! NAgyon jó könyv, csakúgy, mint a "Hogyan neveljünk boldog gyereket?".
szilbee

Gabuska

szilbee

Gabuska
Hol lehet ilyen birkát beszerezni?? Nagyon aranyos, ahogy alszik vele. Azzal szokott játszani elalvás előtt?

Betsy
Nagyon édes a picúr mosolya!! Kép Nagyon tündéri azokkal a fürtökkel!!!
szilbee

Gabuska
Hol lehet ilyen birkát beszerezni?? Nagyon aranyos, ahogy alszik vele. Azzal szokott játszani elalvás előtt?

Betsy
szilbee

Gabuska

Betsy
szilbee

Sziasztok! Jó sokat írtatok!

Nagyon édesek a gyerekek!

Pelus: éjszakára, kimenőre Pampers, otthonra Babaylove. A Pampers este 8-tól reggel 6-ig bírja.

Játékok: nyomkodós-zenélős, tologatós (autó, vonat, nagy berregések között), labda, kulcscsomó,telefon, távirányító, mesekönyvek...
Szerencsére le tudja magát kötni a játékaival!

Alvás: általában este 8-tól reggel fél 7-ig és 1-szer iszik. De!!! Ha jön a foga, többször fent van, kínlódik, üldögél, de ha visszafektetem, szerencsére alszik tovább. Nem panaszkodhatom, mert általában jó alvó a gyerkőc, igaz az első hetekben próbáltam kemény lenni. Volt, hogy együtt sírtunk, de nem vettem fel minden ok nélkül. Ezt mondjuk egy panellakásban nem tehettem volna meg, mert hamar kilőttek volna a szomszédok a Marsra.

A betegeknek jobbulást kívánok, gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt.

bockbrigi

Pelus: éjszakára, kimenőre Pampers, otthonra Babaylove. A Pampers este 8-tól reggel 6-ig bírja.

Játékok: nyomkodós-zenélős, tologatós (autó, vonat, nagy berregések között), labda, kulcscsomó,telefon, távirányító, mesekönyvek...

Alvás: általában este 8-tól reggel fél 7-ig és 1-szer iszik. De!!! Ha jön a foga, többször fent van, kínlódik, üldögél, de ha visszafektetem, szerencsére alszik tovább. Nem panaszkodhatom, mert általában jó alvó a gyerkőc, igaz az első hetekben próbáltam kemény lenni. Volt, hogy együtt sírtunk, de nem vettem fel minden ok nélkül. Ezt mondjuk egy panellakásban nem tehettem volna meg, mert hamar kilőttek volna a szomszédok a Marsra.

bockbrigi

bockbrigi

Sziasztok!
Úgy látom az eső miatt ma be tudok nézni ide is. Játszótér törölve.Kép

Pelus: a 3-as méretet használjuk, 5-9kg

Éjszakai kelés: Én átlagosan 2-3 alkalommal kelek fel hozzá. Este 8 és reggel 7 között. Akkor szopizik pár percet és általában visszaalszunk,mármint ő. Nekem nem mindig sikerül.
Rayo! Te hogy csináltad??? Én is aludni akarok!!!

Sziszike!
Örülök,hogy jobban van Anna . Hogy viselte a kórházat?

Betsy!
Megyek hozom a kopi Andrist és megmutatom neki a kis fürtös jövendő osztálytársát Kép

Szilbee!
A Taníts engem Anya könyv nekünk is megvan,én is nagyon szeretem.Kedven játékunk mégis a távírányító.
Kép

Kép
flocika

Sziasztok!

Éjszakai kelés: Én átlagosan 2-3 alkalommal kelek fel hozzá. Este 8 és reggel 7 között. Akkor szopizik pár percet és általában visszaalszunk,mármint ő. Nekem nem mindig sikerül.

Sziszike!

Betsy!
Megyek hozom a kopi Andrist és megmutatom neki a kis fürtös jövendő osztálytársát Kép

Szilbee!
A Taníts engem Anya könyv nekünk is megvan,én is nagyon szeretem.Kedven játékunk mégis a távírányító.
Kép

Kép
flocika

Sziasztok!

Sziszike!

Betsy!

Szilbee!
Kép

Kép
flocika

Flocika!
Nem tudom, egyszerűen így alszik!!!!

LÁnyok!
Mamiknak mit vettetek Anyák napjára??
Kép

Kép
rayo

Flocika!

LÁnyok!
Kép

Kép
rayo

Flocika!

LÁnyok!
Kép

Kép
rayo

Betsy Kép
Jól álcázza magát Kép Akár csak enyémgyerek: mindenki el van ájulva, hogy milyen aranyos és türelmes. Ahhh, csak ha idegen van a közelben. A nagyszülök ugyis fogják a kis seggét egész nap, tehát akkor is jófiu, itthon meg mindent csinál amire a "nem szabad" kifejezést használjuk. Kép Kép Most ráadsául rosszul is aludt éjszaka is és nappal is, ugyhogy teljesen kivagyok.
Mamiknak, dédiknek csak képeslapot csináltunk és virágot kapnak mellé.

Kép

Kép

Játékok: nagyjábol az általatok felsoroltak + járássegitö, játszótrapéz (amivel a bab felé lehet játékokat lógatni, csak mostmár járókeretként funkcionál Kép, és formabedobós teknöc, ezt most nagyon szereti.

Na, megyek, mert vonyit megint Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Betsy Kép
Jól álcázza magát Kép Akár csak enyémgyerek: mindenki el van ájulva, hogy milyen aranyos és türelmes. Ahhh, csak ha idegen van a közelben. A nagyszülök ugyis fogják a kis seggét egész nap, tehát akkor is jófiu, itthon meg mindent csinál amire a "nem szabad" kifejezést használjuk. Kép Kép Most ráadsául rosszul is aludt éjszaka is és nappal is, ugyhogy teljesen kivagyok.

Kép

Kép

Játékok: nagyjábol az általatok felsoroltak + járássegitö, játszótrapéz (amivel a bab felé lehet játékokat lógatni, csak mostmár járókeretként funkcionál Kép, és formabedobós teknöc, ezt most nagyon szereti.

Kép
Kép
Kép
minyu

Betsy Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Olyan jó idő lett du-ra, kint kertészkedtem eddig. Kép
Olyan jó itthon. Kép
Viszont most álmi vagyok...

Kedden megyek a vesekő miatt, háziorvos szerintműtik, én azt remélem porlasszák. Kép
Na nem ezen fogok gondolkozni..kedden megírom mi van.

Sziszike

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Olyan jó itthon. Kép

Kedden megyek a vesekő miatt, háziorvos szerintműtik, én azt remélem porlasszák. Kép

Sziszike

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Olyan jó itthon. Kép

Sziszike

Kép
sziszike1000

hello! na nem olvastam mindent, lassan majd behozom, kész vagyok a záróval!!! Kép 5öst kaptam.

Sziszike, vesekő Kép

Játékok: távirányító, számítógép, szemüveg, kilincs,TV,konnektor,mobiltelefon, tollak, fülpiszkáló, ablakon matricák tapogatása, szappanbuborékfújás, konyhaszekrény kipakolása, gáztűzhelygombok csavargatása-és a valódiak közül csak a kisautótologatás megy, ill. bármit tol, pl. fedőket maga előtt Kép (persze a veszélyes dolgoknál annyiban áll a játék, h. én rohanok oda, és "nem szabad" kifejezésekkel frusztrálom Kép ) Járókeretként nálunk a székek szolgálnak, azt is tolja maga előtt.

na, megyek, mert felébredt!

Üdv.mariann

Mariann
Kép
kmarian

hello! na nem olvastam mindent, lassan majd behozom, kész vagyok a záróval!!! Kép 5öst kaptam.

Sziszike, vesekő Kép

Játékok: távirányító, számítógép, szemüveg, kilincs,TV,konnektor,mobiltelefon, tollak, fülpiszkáló, ablakon matricák tapogatása, szappanbuborékfújás, konyhaszekrény kipakolása, gáztűzhelygombok csavargatása-és a valódiak közül csak a kisautótologatás megy, ill. bármit tol, pl. fedőket maga előtt Kép (persze a veszélyes dolgoknál annyiban áll a játék, h. én rohanok oda, és "nem szabad" kifejezésekkel frusztrálom Kép ) Járókeretként nálunk a székek szolgálnak, azt is tolja maga előtt.

Üdv.mariann

Mariann
Kép
kmarian

Sziszike, vesekő Kép

Üdv.mariann

Mariann
Kép
kmarian

Kmarian
Gratula zárótanításhoz!!!! Kép Kép
szilbee

Kmarian
szilbee

Kmarian
szilbee

Mit gondoltok mennyi idős babának e
lehet már adni párolt borsót átpasszírozás nélkül???
szilbee

szilbee

szilbee

Szilbee
Ha elég puha, szerintem próbáld ki. Üveges bébiételben kis tészta darabkák hasonlóak. Mi azzal küzdöttünk tegnap, néha visszaköpködte.
A "Hogyan neveljünk..." könyv nekem a csúcs eddig.

Betsy
Már megint újakat írtok, fakanál, tejmentes.
Tizen valahány éve műtötték ki mind a négy bfogamat egyszerre, Angliában. Utána fagylalton éltem.

Az ÖSSZES kép nagyon édes!

Játék
Nálunk a hintaló az új dolog. Egyébként mindennel játszik amit megszerez és a fiúk meghagyják nála.
Alvás
Egész éjszaka alszik nagyon régóta.

Sziszike
Drukkolunk minden rendben legyen.

KépKép
kkry

Szilbee
Ha elég puha, szerintem próbáld ki. Üveges bébiételben kis tészta darabkák hasonlóak. Mi azzal küzdöttünk tegnap, néha visszaköpködte.

Betsy
Tizen valahány éve műtötték ki mind a négy bfogamat egyszerre, Angliában. Utána fagylalton éltem.

Játék
Nálunk a hintaló az új dolog. Egyébként mindennel játszik amit megszerez és a fiúk meghagyják nála.
Alvás

Sziszike

KépKép
kkry

Szilbee

Betsy

Játék
Alvás

Sziszike

KépKép
kkry

Kkry
És nem csinál nagy szelet a főzelékben maradó borsóhéj?

Más...
Mit gondoltok van olyan hatékony az elemes orrszívó, mint az elektromos (és itt most nem a porszívósra, hanem az adapteresre gondolok)?
szilbee

Kkry

Más...
Mit gondoltok van olyan hatékony az elemes orrszívó, mint az elektromos (és itt most nem a porszívósra, hanem az adapteresre gondolok)?
szilbee

Kkry

Más...
szilbee

Sziasztok!

Nálunk a labda, a kisautó, a zörgős dolgok, szg. billentyű..játékok váltak most be.

Köszi a szorítást.
Hétfőn megyek anyáknapozni.

Sziszike

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Nálunk a labda, a kisautó, a zörgős dolgok, szg. billentyű..játékok váltak most be.

Köszi a szorítást.

Sziszike

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Köszi a szorítást.

Sziszike

Kép
sziszike1000

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?