Új privát üzeneted érkezett!

Csak nem azt akarjátok mondani, hogy az én szita agyam, amelyik nem bír megjegyezni egyetlen egy dátumot sem, most kivételesen ráhibázott? :wink: :lol:

Nos akkor, Andi, hogy sikerült a Zsoltinak a vizsgája?

Barbi
Kép
b_barbie

Barbi:látod mondtam én, hogy nem lehet mindenki olyan okos mint TE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :wink:
Rajtam nem kell csodálkozni én ilyenkor pocakosan mindíg ilyen zizi -felejtős-tyúk vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :roll: :shock: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Ja drágáim, szeretnénk túladni a 3+2+1-es ülőgarnitúránkon, mert van egy hatalmas nagy a nappaliban, pár helyen meghírdettem, ha valakit érdekel, vagy valakinek a valakijét :lol: , megeggyezünk képet is tudok küldeni, de itt nem untatnám a nagyérdeműt!!!!! :D

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Márti, nekem ehhez terhesnek sem kell lennem! :lol: :lol: :lol:

Megint volt szivárvány, ooolyan nagyon szép!

Barbi
Kép
b_barbie

Sziasztok!

Köszönöm, hogy gondoltatok ránk, nos, Zsolti túl van az első napon, méghozzá sikeresen, az írásbelije talán 3-as lett (nem tudja pontosan, csak azt, hogy nem 2-es), a gyakorlati vizsgákra 5-ösöket kapott. De a holnapi naptól van csak igazán berezelve, bár szerintem annyit tanult mostanában, mint én 4 év alatt a főiskolán, úgyhogy reménykedek. :roll:

Barbi!
Remélem beválnak ezek a szerek, és Ádámod végre ráérez a nyugodt, hosszú alvás ízére.

Edit!
Legalább kiderült végre, hogy mi okozza. Tulajdonképpen már ez is jó hír. Remélem, hogy ha most elmúlik, akkor már nem is jön vissza. Vagy ez visszajöhet később is?

Zsu!
Nagyon boldog születésnapot kívánok Bencédnek!
Kép

Örülök, hogy sikerült albumot rendelni. Én is csináltam egyet-kettőt, marhára kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz, mert átlag 2 képet tettem egy oldara, és hát az egész nem nagy.

Zsuzsi!
Én sem hiszek ezekben a kézzel nem megfogható dogokban, bár már gondoltam hozzám képest meredek dolgokra néha, amióta a gyerekek megvannak, amikor már nem volt más ötletem. (lásd: egy bentmaradt kád víz a szobában garancia a jó alvásra) Szóval, sosem lehet tudni. :wink:

Évi!
Merre jártatok unaloműzés képpen?

Andi
Kép
zsandi

Zsandi:dejódejódejó, tudtam én, és holnap is ügyi lesz, majd duplán szorítunk, biztosan jó tételt húz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol:

Barbi:azért hátha már most elsőre, úgy beájul a drágád, hogy reggelig húzza a lóbőrt!!!!!Majd szorítok!!!!! :lol: Fő az optimizmus!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Márti!
Köszi! :)

Az ülőgarnitúráról jutott eszembe, hogy ha eladod a miénket, akkor megbeszélhetjük, hogy megvesszük a tiéteket. :wink: Én is nagyon lecserélném, mert nem bírom az antik dolgokat, és ez az a javából. Abszolút nem illik a házunkba. Hirdetni meg lusta vagyok. :roll:

Izáékról van híred?

Andi
Kép
zsandi

Márti a tiétek nem nyitható ágynak, ugye? Mert én is szeretném lecserélni nagyon, de ugye nekünk olyan kell....

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Én is félig gratulálok a Zsoltinak, holnap megy a többi. (de nem kiabálom el, úgyhogy kopp-kopp) :wink:

Ja, az István is azt mondta az előbb, hogy miután "benyugtatóztuk" a gyereket, aludni fog reggelig. Baromi kiváncsi leszek. Bár lehet, hogy ennek is kell pár nap, amíg használ. Vagy a fene tudja.

Barbi
Kép
b_barbie

Andi, csöndes gartula a Zsoltinak! Majd holnap kiabálok! És szorítok neki!

Edit, boldog névnapot Lacinak! Virág lábáról mit mondott a doki? Úgyértem, hogy ezt kinőheti majd? Remélem azért most már AVLÓBAN jó nyomon vagytok!

Zsuzsi, én nem nézlek bolondnak. És ki sem nevetlek. Nálunk is vanank fura dolgok. Pl. ha a Dorka ébren van mindig az ablak felé néz(mindegy meliyk irányban van a feje), ami be van sötétítve és vannak a szobájukban érdekesebb dolgok is. Mégis arra bambul, de úgy mintha figyelne valamit. És a múltkor mikor a Livi sírt éjjel, tudod meséltem, hogy fogni kellett a kezét. Mind a kettő gyereknek fogtam a kezét, különben sírtak és néztek az ablak felé. Semmi hang nem jött be, a huzat sem mozgatta a függönyt... úgyhogy talány, hogy mit néztek. De szerintem néztek valamit amit én nem láttam, hiába néztem. Viszont a Dorka ha előbb ébred mint a Livi, az ablak felé bambulva szokott nevetgélni is, mintha oda nevetgélne. Számomra ez tök ijesztő, mert nem értem. És bevallom én is ilyen misztikus dolgokra fogom. Egyszerűen nem tudom józan ésszel, tárgyilagosan megmagyarázni.

Márti, jól felhúzott a felelőtlen családod!!! Még jó, hogy vigyáznak a Kismanótokra és a nagyobbacska manókra. Az is jó, hogy figyelnek, hoyg oké, már nem csecsemő a Zsombi sem, de azért talán mégse elég nagy ahhoz, hogy FELTÉTLENÜL most essen át ezen a betegségen.

Barbi, ha éjszakára nem szeretnéd még kölcsönadni Ádámot, miért nem adod "albérletbe" nappal? Amennyire kivagy szerintem nappal is lazán beájulnál!

Ma itt volt unokaöcsém, úgyhogy nem unatkoztunk. És képzeljétek a csajok két napja fél 10 körül kelnek reggelente. Tudom, most sokan a felemenőimet emlegetitek, akik csemetéi éjjel sem alszanak vagy kiskakasok. Nos, az enyimek sem voltak ilyenek. Viszont két napja... már aggódni szoktam. Az egyik csajszi átlagban hamarabb felkel, szól, hogy anya, bemegyek simi, cumi és becézgetés, hogy pihizz még kicsit. Na ilyenkor szoktam arra várni, hogy feldumálják egymást. De most az előbb kelő gyerek visszaalszik. És így még ráhúznak valamennyit. Nos, remélem ez csak a lehűlt idő és nem valami szunnyadó betegség. Pl. ma a Dorka olyan kis... fura volt. Úgyhogy most tömöm őket még több gyümivel, és reménykedem. De azon is gondolkoztam, hogy mióta így ébrednek, azóta alszanak ebéd UTÁN. Eddig nem tudtunk átállni és mivel nem járnak bölcsibe, nem is erőltettem. Lehet, hogy maguktól átállnak? Azért ezt meg lehetne szokni...
Na elküldöm, mert este 9 óta írom.
Szép álmokat nektek!!!

KépKép
kgiulia

Zsu:de nyitható, nem kihúzhatós, hanem lenyitható.

Julcsi:nekem mondod :evil: :x :shock: !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Julcsi:fél 10 :shock: :roll: , mi már most túl vagyunk egy sétán, mert a Szoni leakart menni anyósékhoz, így a Zsombival sétálhattam röpke fél órát!!!!!!
Legalább fitt maradok!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Ma Samu 5.10-kor ébredt. Tegnap 8.30-kor. Ennyit a tendenciákról. Olyan nálunk nincs. Ma azt hittem visszaalszik - ilyen korai kelések alkalmával azt szokott -, de esze ágában sem volt. :)
Julcsi, az nem semmi, hogy a két csaj ilyen hosszan tud aludni. Mikor fekszenek? Samu fél 10-ig életében nem aludt még...
Ja, ma viszont végigaludta az éjszakát. Ami tök jó.
És tegnap vettem észre, hogy van új foga - és nem az, amelyik a nagykönyv szerint következett volna, azaz az alsó bal metsző, hanem jobb oldalon fent egy őrlőfog két csücske kandikál kifele. Ez a nyolcadik. És már nagyon ott van az az alsó metsző is a kanyarban.
És még egy új dolog, ami kevésbé örömteli: megjelent az első anyajegye a jobb karján fent. Icicpici barna pötty, de egyértelműen anyajegy. Nekem nagyon sok van, bár én tudom mitől. Én azt hittem, ez majd csak jóval később következik be. Nálatok ez ügyben mi a helyzet?

Márti, látom te is korán keltél ma. Én is szeretném lecserélni az ülőgarnitúránkat - egy ősöreg darab figyel itt a nappaliban. Mondjuk valami strapabíró (=kiba könnyen tisztítható, gyerekálló) darabot keresek majd. Ti miért akartok megválni tőle? Van másik? :)

Barbi, milyen volt az éjszakátok? Egyébként tegnap unaloműzésként csak a piacig mentünk Samuval, illetve délután itt volt egy régi barátnőm, ő elkísért minket játszózni.

Zsuzsi, Márti, nehogy félreértsetek ám, nem nézlek benneteket "bolondnak" a szellem-újjászületés hitetek miatt. Nagyon tisztelem a hitbeli dolgokat, és épp emiatt ezeket nem tartom vita tárgyának. Csak én másban hiszek.

Iza, ha esetleg bekukkantasz ide, írj pár sort, hogy vagy! Remélem, egy icipicit jobban, nyugodtabban...
No lépek, ma dolgozós nap van, fiúk már elmentek bölcsibe.
É

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Sziasztok!

2 napja úgy hagytam abba az írást,hogy majd reggeli után folytatom.Hááááát,azért nem eszünk ilyen sokáig :lol: ,de mindig közbejön valami.Meg hát bevallom ,nem ülök egész nap a gép elött,és mikor este átolvasom / ha átolvasom :oops: / a sokszor 1 oldalas termést / ez nem szemrehányás :lol: /,már azt sem tudom mit akartam irni.Ha meg mindenkinek akarok irni sokszor 2-3 órámba telik mire mindenkinek reagálok :oops: ,erre meg már energiám nincs :oops: .Ez egy ördögi kör,mert igy meg inkább nem irok senkinek,nehogy valakit megbántsak,hogy kifelejtem :oops: :oops: :oops:/ de nagyon-nagyon szégyenlem is magam érte/ .

Andi,Zsoltinak egy nagy kalappal mára is,remélem ugyanolyan jól teljesít,mint tegnap.

Edit,elég rosszul hangzik,amit a doki a Virág lábáról megállapított,jó lenne,ha ez a kenőcs már használna neki.Képet tudnál róla csinálni,hogy egyáltalán lássuk milyen is az "ilyen " allergia?
Párodnak én is szeretnék utólag is boldog névnapot kivánni.

Barbi,hogy sikerült az alvás?

Márti,csak megnyugtatásképpen /tudom,hogy nem a legjobb időpont/,ha ilyen kicsi gyereken jön ki a bárányhimlő sokkal könnyebben vészeli át,mint pl.már ovis korban.Általában nem viszked neki,kevesebb pötty jön ki rajta,szóval minden "lájtosabban" jön elő.

Zsuzsi,örülnék én is egy ilyen anyósnak vagy akár az anyámnak,ha nem is napokra,de legalább nappalra rájuk lehetne hagyni a gyerekeket.Igaz ,az én anyósom már 73 éves és annak is örülök ha 1 órára itthagyhatom a Gergőt,de az anyám az ugy csinál,mintha nem is lennének unokái.

Zsu,Bencének nagyon boldog szülinapot kívánok!!
A Csodák Palotája,most hogy ilyen jókat irtál róla egészen felkeltette az érdeklődésemet.Tuti elviszem a gyerekeket még a nyáron.
A gyerekszigetre - ha megyünk - mi akkor vasárnap,de még ez sem biztos,mert a barátnőm az idéntől forma1 őrült lett :roll: ,és nem ohajt lemaradni egyetlen futamról sem.Komolyan mondom rosszabb mint egy hapsi :lol: :roll: :oops: ,és állandóan a páromat zaklatja,pedig őt meg már nem is érdekli nagyon.

Julcsi,én egy kicsit "irigykedek" a fél 10-es kelésre,de inkább a Zsuzsira náluk szokott ez rendszeres lenni.DE legyen "szerencsétek" és álljanak át a lányok az ilyen késői ébredésre,és akkor te is többet tudnál pihenni mellettük.Napközben már csak 1x alszanak?

Évi,akkor nagyon jól telt a hosszú hétvégétek,végre kicsit pihizhettél is.

Látom Edith te is eltüntél,csak nincs valami baj?Vagy még mindig a depi miatt nem irsz?

na,most megint lépek,mert már megint 2 órája irom ezt a hsz-t is.Persze közben felkelt a nagy is,a párom is,mindkettőt összekészíteni / a lányom napközis táborba jár,a férjem meg most olyan kietlen helyen dolgozik,hogy nem találtak közértet ezért minden nap csomagolok/,a Gergőt átöltöztetni pizsiből,majd persze miért ne a tiszta pelusba kell belerottyantani :twisted: ,és persze a reggeli is.
Szóval nagyon zajlik az élet,és ma még piacra is szeretnék eljutni.

pussz mindenkinek- nem tudom mikor jövök legközelebb,mert megint meggyet akarok eltenni / tegnap is 3 kg-ot sikerült/.
bibolya

Na felrakom a kanapéról a képet, hátha valaki elcsábul:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

:lol: kísérletező kedvemben vagyok :shock: :lol:
Szóval ezt még a Soroksári útra vettük, ott nagyon jól jött, nem kellett éjjel visszamásznom a galériára mikor a Szoni pocakban volt és nem tudom hányadszor ébredtem éjjel pisilni.
Kb. ennyit használtuk, meg néha anyám kb.1-2x rajta aludt és csókolon.Nagyon jó vastag huzata van(gyerekbíró) és most ahogy teljesen kitisztítottuk, kiderült , hogy nagyon jól takarítható!!!!
Én szeretem, a fotel is nagyon kényelmes, csak nem kell nekünk 2!!!!! :shock: Mivel van a nappaliban, amit már ide vettünk egy hatalmas családi kanapé, abba egyből beleszerettünk.Ha jönnek vendégek símán elférnek rajta, a nővérem 3 gyereke is.Tehát ez fölösleges!!!!

Ibolya:nem vagyunk olyan sértődősek!!!! :shock: Ha nincs időd, meg kedved akkor csak magatokról írj!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Zsandi:szorítunk!!!!!Írd meg gyorsan majd, hogy hogy sikerült a szóbeli!!!!!!!!!!!!!Roland is izgul, de szerinte tud mindent!!!! :wink:

Barbikám:milyen volt az éjszaka???????????????

Julcsi:lassan szép jó reggelt nektek!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Ibolya:nem magával a bárányhimlővelk van gondom, csak azzal, hogy most megint nincs kedvem 3 hétig nem találkozni a Julcsiékkal, meg a Barbival is üzletelgetni szeretnék Aloés cuccokat, most miért én malmozzak itthon 3 hétig, mikor nekik kéne?????????????????????????? :x :shock: Ja és így simán elmentek nyaralni :shock: , én ezt sem merném megtenni!!!!De persze nem vagyunk egyformák!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Na húztam a fenébe, tök jól eldumálgatok magamba..........hiába mondtam én, hogy hülyülök!!!!! :oops: 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Barbi, hogy telt az éjszaka, hatott a "nyugtató"?

Ibolya! Nem tennék fel képet, nem akarlak Benneteket sokkolni.Hogy elmúlik e vagy visszétérő dolog lesz, nem tudni, majd az idő eldönti.

Mindenesetre segít az időjárás azzal, hogy hűvös van, tudok adni a csajra hosszú nadrágot, így nem tudja vakarni és nem is izzad, ami meg csípi a bőrét.

Edit

KépKép

KépKép
edit74

Sziasztok!

A gyerekeim most ébredeznek, kiképzésben volt részünk az éjszaka. :twisted: 11-től 3-ig nem aludtak. Apa hulla fáradtan ment el reggel, nagyon morcosan, nem tudom mi lesz belőle. Pedig bezárkóztam a gyerekekkel a szobájukba, hogy tudjon pihenni, de így is zavarta a kiabálásuk. Hol az üvöltés, hogy a dumálás. Ráadásul már napokkal ezelőtt kigondolta, hogy ő az elsők között szeretne vizsgázni, mert okosodni már úgysem fog, izgulni meg nem akar, de kiderült, hogy névsor lesz, ő meg ugye T betűs.
Na, most csak ennyi telt tőlem, majd azért jövök még remélhetőleg.

Aki már megvette a Mártiék ülőgarnitúráját, és szeretne mégegyet, a csak szóljon bátran, szívesen fényképezek. :wink:

Ja, és homeopátiás dolgokkal kapcsolatban most találtam a Gazdagréti Gyógyszertál honlapját, minden készítményükkel együtt, és házhoz is szállítanak. Bár úgy láttam, hogy csak Budapesten, és nem éppen olcsón. De már készül a webáruházuk, lehet akkor majd országosak lesznek. Persze megtaláltam az MMR-Vax bogyójukat is, ami miatt itthon a kb. 10 gyógyszertárban hülyének néztek, egy helyen egyenesen kioktattak, hogy ilyen tuti nincs, mert a homeós dolgok gyógynövényekről, stb. kapják a nevüket. http://www.homeopatika.hu/ (Asszem Mártiék is itt szoktak vásárolni, legalábbis ez közel van hozzájuk. :roll: )

Andi
Kép
zsandi

Sziasztok!

Fél 11 múlt 7 perccel és Kriszta még ALSZIK!!!!!! Most mármegyek ébreszteni, remélem, csak az esősre váltott idő miatt alzik ekkorát! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Aztán jövök. Nincs semmi depi. Igazolt a hiányzás.... :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Csajok, ha ilyen sokáig alszanak a gyerekek, mondjátok már meg légyszi mikor esznek és melyik kaja marad ki? Az én banyám már reggel 1/2 7-7 körül kajál egy hajnali tápszer után. Na tudom hülye vagyok, hogy megetetem hajnalban, de mit csináljak, ha máshogy nem alszik vissza, és megissza az összeset.

KépKép

KépKép
edit74

Barbi, hogy telt az éjszaka? Kíváncsi vagyok nagyon, és remélem használt az a csodaszer. azért én a helyedben még próbálgatnám a másik homeós orvost hivogatni, hátha az normálisabb.

Márti, a vaterára, meg a tesz-vesz-re (meg van még pár ilyen) is feltehetnéd a garnitúrát. Mi most onnan szerezgetjük be a tesóm szülinapjára a'67-es dolgokat. És sokszor ledöbbenünk, hogy miket árulnak ott használtan.

Csajok átlagban este 9-kor már alszanak van hogy korábban, nagyon ritkán később. Ma is 9-kor keltek. Nagyon remélem, nem valami betegség. Tegnap mintha folyt volna a Dorka nózija, de remélem csak beképzelem. :oops:

KépKép
kgiulia

Felkelt, meg is itta a tápiját. :) Melegnek éreztem, de 36 alatt van a hője, biztos csak az alvástól melegedett ki. :roll:
Edit, én ilyesmin nem agyalok, úgy eszik, ahoyg jön. Most megitta a tápit, és a következő evés biztos, hyog az ebéd lesz. Utána meg minden a régi (uzsi, vacsi, majd tápszer), esetleg közben még gyümölcs. Azért Krisztánál nem bevett időpont a 3/4 11 a felkeléshez, van, hoyg 6 után kel ő is. :roll: Olyankor van tízórai is. És nem vagy hülye, hyog hajnalban megeteted, mert Kriszta is általában 6 és 7 között kéri a tápszerét. Ma viszont nem kérte. Most, amíg lázas volt és nem evett szinte semmit, én éjjel háromkor is megetettem, mert állandóan azt hajtogatta: teee, teee, azaz tej. Ha éhes, én megetetem, még akkor is, ha előtte nem sokkal evett rendesen. Úgyis látom rajta, hoyg valóban éhes vagy csak a "szemének" kellett valami. Szerencsémre azonban, Kriszta ügyesen szól, ha közben megéhezik. :)

NA, most már megyek, mert követel. :D

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edit, nekem a csajok nem kelnek fel korábban a kaja miatt. És függetlenül az ébdredésüktől, a reggeli tápi után 11 körül megkínálom őket egy könnyebb gyümivel vagy joghurttal, majd fél kettő-kettő körül ebéd és hat körül uzsi, majd vacsi lefekvéskor. Úgy vagyok vele, hogy nem hagyok ki étkezést, legfeljebb kevesebbet esznek. Na és pluszban kunyerálnak ha mi is eszünk. Habár az már inkább csak olyan nass féle mennyiség. Este mennyit eszik Virág? Nem lehet, hogy keveset és azért ébred éhesen? És vacsira csak tápit adsz neki?

KépKép
kgiulia

Na, míg megy a tápszerevés, addig jövök megint.

Mi átlag fél 8-8 körül szoktunk kelni, inkább előbb, mint később. Akkor esznek tápszert, 9 körül kapnak szalámit, zsemlét (addig rakom rendbe a konyhát, míg ők az etetőszékben bohóckodnak). 10 körül tejpépezünk és utána alvás. Ennél nem bírják ki tovább, leragad a szemük. Mostanában jó 3 órát alszanak, így az ebéd nálunk 2 körül van. Fél 6 fele uzsi, 8-kor vacsi és alvás. Max. negyed 9-kor már alszanak, leszámítva egy-két extrém esetet, amikor valamelyikőjüknek nincs kedve hozzá. Olynakor küzdünk, de a kiságyból már nem jöhetnek ki. Éjjel nem adok nekik sem enni, sem inni, éjjel aludni kell.

Sehogy nem tudom kihúzni az egyszeri alvást ebéd utánra, bár lehet, hogy nem is akarom igazán. Nekem jó így :oops: (akkor állok neki az ebédet megfőzni, ha elaludtak), talán egyszer majd maguktól áttérnek. Így a délelőtt viszonylag gyorsan eltelik, délután meg úgyis többet vagyunk kint, az azért lefoglalja őket.

Andi
Kép
zsandi

Sziasztok!

Csatlakozom Andihoz, horror éjszakánk volt. Kb. óránként ébredt a csajszi, nem tudom, mi lehetet vele. Egyetlen ötletem, hogy valami olyat adott neki anyós ami puffaszt, mert akkorákat pukizott, hogy azt hittem kiszakad a pizsije.
(meg persze az a fránya valami is körözött fölötte az éjjel. Pedig már hetek óta nem láttam)

Andi: nagyon szorítok Zsoltinak!!

Edit: remélem ezzel a kencével hamar meggyógyul Virág.
(remélem nem érted félre, de nekünk a kutyánknak volt ilyen, ő a bolhák nyálára volt allergiás) - szóval el tudom képzelni, milyen csúnya lehet a kiscsaj lába.

Ibolya: én is hálás vagyok anyósnak (de tavaly ilyenkor még meg örültem a tanácsaitól), szerencsémre még a sógornőm is ilyen lelkes, a hétvégén szinte nem is látom a csajszit.
Már régebben is írtam, szerintem nálunk azért is van ilyen késői kelés, mert a Ferkó nem jár dolgozni, nincs aki felverje a matatásával.

Julcsi: drukkolok, hogy a lányoknál maradandó legyen a késői kelés.
Érdekes ez a függöny dolog. Sima egyszínű, nem láthatnak rajta valami árnyékokat?

Márti: jó ez a bútor, remélem sikerül hamar túladni rajta.
Én nem félek a bárányhimlőtől, ha közelebb laknál szívesen meglátogatnálak!
Remélem azért nem kaptátok el.

Barbi: hogy sikerült az éjszaka?
Nagyon remélem, hogy legalább ti aludtatok.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Na itt vagyok megint,nincs kedvem piacra menni olyan borus az idő nálunk.

Márti,jól néz ki az együttesetek,ha nekünk nem lenne,gondolkodnák rajta.Tetszik,hogy a kanapé kinyitható,a miénk sajna nem / ugyhogy lehet,hogy még a Lajossal megbeszélem :lol: /.
Bárányhimlővel kapcsolatos gondodat megértem.Én ugy tudom,hogy csak addig fertőz ,amig el nem kezd pörkösödni /ez meg tán 4-5 nap/.Tehát igen,1 hét után már simán ki lehet vinni a gyerekeket az utcára is-az más kérdés,hogy mit szólnak az emberek ,és mennyire ijednek meg egy himlős gyerektől / hisz ők nem tudják,hogy fertőz -e még/.
Mikor a lányom himlős volt a gyerekorvosunk azt mondta,ahogy elmúlt a láz,már kimehet az udvarra játszani,csak ne melegedjen ki nagyon és vigyázzunk,hogy homok,kosz ne érje a pöttyöket,mert ugy elfertőződhet.

Andi,mi történhetett a gyerekekkel?Valami új élmény érte őket tegnap?Vagy csak ugy spontán nem volt kedvük aludni?Ilyet szokott a Gergő is csinálni, nagyon ritkán de az max.1 óra .Olyan 1 és 2 között szokott ébredni.

Edit,a Gergő olyan 3/4 6 - 1/4 7 között szokott ébredni,az első dolga hogy lelök 2 dl tápit.1/2 9-9 körül megreggelizünk / kenyér/,majd 12 körül egy kevés ebéd,mert utána egyből fekszik és olyan 2 1/2 - 3 órát alszik egyhuzamban./ egyszer 4 órát sikerült neki,meg is ijedtem,azt hittem beteg/.Ha felkelt akkor eszik még egy kis fött kaját / ha eszik/,majd olyan 4- 1/2 5 körül banán,alma ,joghurt,túrórudi lehet,hogy ezt mind,lehet hogy csak 1 valamit eszik :oops: :lol: .Olyan 7 körül vacsizunk,/kenyér,pékáru/,majd fürdés után még megiszik 1/2 9 körül 2 dl tápit és fekszik aludni.
Képzeljétek,azt még nem is irtam nektek,hogy mostanában egész jól eszi a tápit annak köszönhetően,hogy a multkor rosszat vettem /Humana 3-as almást/ ,mivel visszacserélni nem tudtam,gondoltam kipróbálom /más választásom ugy sincs/.Na hát ez annyira izlik neki,hogy az utolsó kortyig megiszik mindent.Eddig reggel 1 dl,este másfél dl táp fogyott csak.

na azt hiszem ma többet jövök :lol: ,na nem ám megijedni,de a piacra nem megyek,a meggyet elraktam,tegnap megfőztem,kimostam,szóval ma talán ráérek.És különben is nincs is kedvem semmit sem csinálni. :oops:
bibolya

Edit: a Szandi általában fél9-9 kor eszik tápszert (max 150 ml-t), utána még alszik, nálunk a tízórai teljesen kimarad. De ha előbb ébred, volt már olyan hogy 7-kor evett, akkor az ebédet hozom előbbre kb. 11-re.
2-3 körül joghurt, gyümi, túrókrém a menü, utána séta – ilyenkor szinte végig nasizik, kölesgolyót, babapiskótát.
6-7 körül eszik valami szendvicset, vagy főzeléket
fürdés fél 9-kor, ilyenkor még meg kínáljuk szendviccsel, de általában nem kell neki, csak a HIPP-es babatejet kapja éjjelre (max 140 ml).

Éjjel vizet iszik és valamikor hajnalban 4-5körül kb. 1 dl teát adok neki.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Ja ,és még azt akartam irni,hogy a Gergőnek az uj kedvence kb 2 hete a rizs.Minden formában és mennyiségben imádja.De eddig nem ette meg,csak ugy ha teljesen szét föztem és még össze is törtem.Most meg ugy eszi mint a felnöttek.Tegnap rizsfelfujtat csináltam,de csak a tejberizsig jutottam,mert a Geri már verte a tamtamot,hogy kér belőle.A kistányérját 3x szedtem tele / olyan kis műanyag gyerek tányér szett/,és az utolsó morzsáig megette 11 órakkor / 9kor reggelizett :lol: /.Pedig olyan meleg volt,hogy falatonként kellett fujnom neki.
bibolya

Zsombi is fél 6 körül tápval alszik vissza még 1 órát!!!!Csak nyöszörögno szokott, de ma reggel sírt azt hittem valami baja van, de csak éhes volt!!!!! :lol: Aztán valamit csipeget reggelire a Szonival, és utána tízórai, ebéd .......blablabla

Zsandi:akkor ez mozgalmas éjszaka volt, de 4 órán keresztül azért az nem semmi!!!!! :shock:

Julcsi, Edith:szerintem a lehülés miatt alszanak többet a gyerekek, Zsombi is tegnap napközben elég jól nyomta de. 1 órát du. 2 és felet már úgy kellett felsímogatnom :shock: !!!!De érthető, mert abban a nagy kánikulában nappal elég vacakul aludtak!!!!! :x
Most is kidőlt!!!! :shock: :D

Julcsi:én ehhez a Vaterás, Tesz-veszes dolgokhoz nem értek!!!! :oops:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Ibolya:édes lehetett a rizsfalód!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol:

Évi:az anyajegyről: Zsombinak is van már a Szonónak is 1 éves kora után jött ki(azt hiszem akkor szokott) , rajtam is sok van gondolom ez örökletes!!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Egyenlőre annyi változás van, hogy nem 1/2, hanem 2 óránként ébredt, és ilyen már nagyon régen volt, végig a saját ágyában aludt. Felkelt, ivott és fordult vissza aludni. Úgyhogy hosszú idő óta végre (ha nem is sokat) de rendesen elfértem az ágyon, nem volt a fejem az éjjeliszekrényen.

Edit, én is így gondolom ahogy te, hogy hülyeség vagy sem hajnalban még enni adni neki, ha nem lenne éhes nem enné meg.
Én ugyan így vagyok az éjjeli ivászatával. 2x töltöm tele a poharát, és mind megissza. És nem csak 2 korty, elég sokat iszik egyszerre. Hiába tudom, hogy éjjel nem kellene, de ha nem lenne szomjas nem inna ennyit. Én is felkelek inni, ha szomjas vagyok.
Mondjuk ez ugye vonzza magával, hogy tisztába is kell tennem, mert ennyi pisi nem fér el a pelusban. Mindegy, jó lenne, ha leszokna róla, de addig sem unatkozunk éjszaka az tuti!

Márti, jól néz ki az ülőgarnitúra (nekünk is ilyen van), de én olyasmit szeretnék, amit most használtok. LÁttam egyet az IKEÁ-ban, na az a vágyam. Olyan beleülsz, és nem akarsz felállni soha többé.

Andi, jó kis murit csaptak éjjel ezek a törpekommandósok. Izgi lehetett. :cry:

Barbi
Kép
b_barbie

Barbi:mi a nagyot a Retz bútorba vettük.Alig fért be az ajtón, pedig 2 darabban hozták, még ezt a kis palatető szrűt is meg kellett bontani!!!!!De én is azért imádom, mert olyan nagy, jól lehet rajta heverészni többen egyszerre, míg a másikon max. 1 ember fér el, ha fekszik és nincs kinyitva!!!
Azért csak hatott már most az a bogyó!!!! :wink: Remélem ez csak jobb lesz!!!! :lol:

zsandi:ez szívás, hogy névsor szerint hívják be őket, Roland is először bement és gyorsan túl volt rajta, nem jó az ha az ember kint stresszel, hogy vajon melyik tétel van még bent, meg kit hogy "kínoztak"meg!!!!! :roll: :lol: De tutifix, hogy sikerülni fog!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

SIKERÜLT!

Nekem is lett egy saját bejáratú tűzoltóm!
Az eredményt még nem tudják, várják az eredményhírdetést, aztán jönnek hozzánk. Kérték, hogy hűtsem be a Jagert, kezdődik a buli! :D

Andi
Kép
zsandi

Zsoltinak hatalmas gratula!

Nagyon ügyesek ezek a tűzoltó fiúk!

Barbi
Kép
b_barbie

Nagyon ügyes a Zsolti, gratulálunk neki!!!!
És te nem hűtötted be előre a Jagert????? :shock: Ejnye bejnye!!!! :wink:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Én is csak ismételni tudom az elöttem szólókat:
Nagy-nagy gratula Zsoltnak!

Lehet,hogy a gyerekek előre ünnepeltek már az éjjel?
bibolya

Azt nem tudom meséltem e, hogy a Roland szombaton megint zászlót cipel, de most nem valami kis ünnepség lesz, hanem a hősök terén tisztavatás, országos buli :lol: és ő viszi a Fővárosi Tűzoltóparancsokság zászlaját!!!!Ez nagy nagy megtiszteltetés ám, és emiatt pénteken Pécelen alszanak :lol: , gondolom össze kell szoknia a sok zászlócipelőnek!!!! :wink:

Roland is gratulál a Zsoltinak, és jó bulit mára!!!!!Tényleg akkor a manók előre ittak a vizsga sikerére!!!! :lol: :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Én is gratulálok az újabb tűzoltóhoz!

DE ÉN AKKOR SEM LESZEK TŰZOLTÓ !!!!! HA MINDENKI AZ LESZ ITT A TOPIKBAN AZ APUKÁK KÖZÜL, AKKOR SEM !!! :wink:
Vendég

Mi is gratulálunk Zsoltinak!!

Márti, gratulálok Rolandnak az újabb zászlócipeléshez! Lehet, hogy a TV-ben is mutatni fogják?

Barbi: azért az jó hír, hogy csak 2 óránként kelt. Kíváncsi vagyok a folytatásra, remélem ez már csak jobb lesz!

Valaki küldje vissza hozzánk az állammanót, mert én még egy ilyen éjszakát nem bírok ki. :oops: :cry:
A Szandi persze most is alszik, de én nem tudok nappal aludni. :?

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Évi: a Szandinak jó pár hete, amikor bejöttek ezek a nagy melegek az arcán volt 6-7 db pötty, de inkább szeplőnek tűnt mint anyajegynek. Már nem is látszanak, szóval tényleg nem tudom, hogy mi lehetett.
Én azóta rendszeresen kenem, ha napra megyünk és nem jött ki újabb.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Gratulálok Zsoltinak! Jó bulizást!!!

Julcsi!

Vacsorára vagy főzeléket vagy kenyeret feltéttel kap, majd lefekvéskor tápszer. Napközben ötször eszik, plusz még folyamatosan kunyerál mindenkitől, ennek ellenére hajnalban képes 1,5-2 órát zenélni,ha nincs kaja.Na inkább megetetem,aztán csend van, de reggel 7-kor már veri az etetőszék lábát.

Köszi mindenkinek a kaja hozzászólást.

Nem akarom elkiabálni, de mérföldekkel javult Virág lába. KOPP-KOPP.

Edit

KépKép

KépKép
edit74

Árpi drága, senki nem mondta, hogy legyél tűzoltó :shock: , nyugodj meg :lol: , TE egy intellektuális csoda vagy, nehogy már tűzóltásra add az okos fejedet. :roll: :shock:

Zsuzsi:én átküldöm az én álommanómat, úgyis kódorog valahol mostanában!!!! :shock: Majd átpostázom!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Márti nagyon drága vagy, de ha megtalálod a te álommanódat, akkor inkább tartsd otthon. Neked nagyobb szükséged van az alvásra, mint nekem. :wink:

Edit, de jó, hogy javul Virág lába. Remélem most már, gyorsan meggyógyul.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Zsuzsi:ne aggódj értem én; mostanában napközben is beájulok, ha van rá alkalmam :wink: , nem vacilálok ilyeneken!!!!!

Edit:éljen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Meglátod helyre jön a lábacskája!!!!! :wink: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Árpi,megnyugtatlak,az én férjem sem akar tűzoltó lenni,igaz már asztalos sem,most töri az agyát valami számítógépes átképzésen. :roll: .

Én csak egy nagyon kicsi álommanót szeretnék.Olyat,amelyik 7-kor ,na jó 3/4 7-kor :lol: keltené a fiamat.Mert olyan rossz,hogy a többiek alszanak ,nekem meg minden reggel 1/2 6 és 1/4 7 között ébresztő :roll: .
Tudom-tudom,vannak akik még nálam is korábban kelnek. :oops: :roll: .

Barbi,azért ez már haladás-a kis lépések is jók,lásd Editnél is igy ment.Tényleg Edit,hogy megy az alvás?

Andi,megy a buli?
bibolya

Edit, de jó, hogy végre javulgat a kicsi lány lába. Remélem ez már így is marad.

Amíg én főztem, addig a drágám elfoglalta magát. Kár, hogy azt a pillanatot nem tudtam elkapni, amikor épp a szekrényben volt teljesen.
Kép

Barbi
Kép
b_barbie

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?