Sziasztok!
2 napja úgy hagytam abba az írást,hogy majd reggeli után folytatom.Hááááát,azért nem eszünk ilyen sokáig
,de mindig közbejön valami.Meg hát bevallom ,nem ülök egész nap a gép elött,és mikor este átolvasom / ha átolvasom
/ a sokszor 1 oldalas termést / ez nem szemrehányás
/,már azt sem tudom mit akartam irni.Ha meg mindenkinek akarok irni sokszor 2-3 órámba telik mire mindenkinek reagálok
,erre meg már energiám nincs
.Ez egy ördögi kör,mert igy meg inkább nem irok senkinek,nehogy valakit megbántsak,hogy kifelejtem
/ de nagyon-nagyon szégyenlem is magam érte/ .
Andi,Zsoltinak egy nagy kalappal mára is,remélem ugyanolyan jól teljesít,mint tegnap.
Edit,elég rosszul hangzik,amit a doki a Virág lábáról megállapított,jó lenne,ha ez a kenőcs már használna neki.Képet tudnál róla csinálni,hogy egyáltalán lássuk milyen is az "ilyen " allergia?
Párodnak én is szeretnék utólag is boldog névnapot kivánni.
Barbi,hogy sikerült az alvás?
Márti,csak megnyugtatásképpen /tudom,hogy nem a legjobb időpont/,ha ilyen kicsi gyereken jön ki a bárányhimlő sokkal könnyebben vészeli át,mint pl.már ovis korban.Általában nem viszked neki,kevesebb pötty jön ki rajta,szóval minden "lájtosabban" jön elő.
Zsuzsi,örülnék én is egy ilyen anyósnak vagy akár az anyámnak,ha nem is napokra,de legalább nappalra rájuk lehetne hagyni a gyerekeket.Igaz ,az én anyósom már 73 éves és annak is örülök ha 1 órára itthagyhatom a Gergőt,de az anyám az ugy csinál,mintha nem is lennének unokái.
Zsu,Bencének nagyon boldog szülinapot kívánok!!
A Csodák Palotája,most hogy ilyen jókat irtál róla egészen felkeltette az érdeklődésemet.Tuti elviszem a gyerekeket még a nyáron.
A gyerekszigetre - ha megyünk - mi akkor vasárnap,de még ez sem biztos,mert a barátnőm az idéntől forma1 őrült lett
,és nem ohajt lemaradni egyetlen futamról sem.Komolyan mondom rosszabb mint egy hapsi
,és állandóan a páromat zaklatja,pedig őt meg már nem is érdekli nagyon.
Julcsi,én egy kicsit "irigykedek" a fél 10-es kelésre,de inkább a Zsuzsira náluk szokott ez rendszeres lenni.DE legyen "szerencsétek" és álljanak át a lányok az ilyen késői ébredésre,és akkor te is többet tudnál pihenni mellettük.Napközben már csak 1x alszanak?
Évi,akkor nagyon jól telt a hosszú hétvégétek,végre kicsit pihizhettél is.
Látom Edith te is eltüntél,csak nincs valami baj?Vagy még mindig a depi miatt nem irsz?
na,most megint lépek,mert már megint 2 órája irom ezt a hsz-t is.Persze közben felkelt a nagy is,a párom is,mindkettőt összekészíteni / a lányom napközis táborba jár,a férjem meg most olyan kietlen helyen dolgozik,hogy nem találtak közértet ezért minden nap csomagolok/,a Gergőt átöltöztetni pizsiből,majd persze miért ne a tiszta pelusba kell belerottyantani
,és persze a reggeli is.
Szóval nagyon zajlik az élet,és ma még piacra is szeretnék eljutni.
pussz mindenkinek- nem tudom mikor jövök legközelebb,mert megint meggyet akarok eltenni / tegnap is 3 kg-ot sikerült/.