Hahó csajok!
Egy pár napig nem voltam és annyit termeltetek, hogy a visszaolvasással elment a fél alvásidő. Az elejére már nem is emlékszem!
Nagyon belehúztatok!
Minyu, le a kalappal, nem semmi csaj vagy!
Nagyon jöttünk-mentünk itt a gyönyörű időben, nem sokat voltunk itthon, pláne nem gép előtt!
Tegnap amikor a KIKÁban voltunk pont akkor hoztak szobahintát, ami 15 kg-ig jó. Egyből összerakattam egyet, hogy Nóri kipróbálja. Tetszett is nagyon, csak egy idő után oldalra döntötte a fejecskéjét, ami így a háttámla és a felfüggesztőrúd közé szorult. Nagyon megijedt, eltörött a mécses, elkezdtem kivenni, erre a rohadt ülőke felnyílt és a kapaszkodórúd alá szorult a lábacskája. Ekkor már úgy üvöltött szegénykém, hogy mindenki minket bámult.
Remélem nem kell írnom, hogy az a k.rva ócska hinta ottmaradt az áruházban!
Ma viszont a játszón nagyon élvezte a hintázást, szerencsére nem ment el a kedve tőle.
Ma beugrottunk a dokinénihez is, mert még mindig picit fura a bőr a popiján, nem igazán piros, de valami nem oké vele. Szerencsére nem gomba, csak valami gyulladásos maradvány. Meg is lepődött, hogy ilyennel bementem, de f.stam, nehogy gomba legyen, aztán terjedjen mindenfelé... Felírt valami piros ecsetelőt, még nem váltottam ki. Megint elkezdte, hogy miért nem adtam még joghurtot meg főtt tojás sárgáját, meg ilyeneket, de mondtam, hogy Nórinak már csak ilyen bátortalan anyja van.
Ma lesz először túró uzsira.
Rita,
Boldog szülinapot!
(A 8 napba még simán bennevagyok!)
Strand jó kérdés. Az úszópelus beszívja a medence összes vizét?
Minden mártózáshoz újat adunk? Egy 70akárhánydarabossal kell elindulni?
Ana,
Húzós lehet, kitartás!
Rayo,
Gratula!
Szúnyog téma: Brendon katalógusban kinéztem egy ultrahangos szúnyogriasztót, amit konnektorba kell dugni és 5m a hatótávja. Nehogy azt higgyétek, hogy van nekik készleten! Ugyanúgy nincs, mint az autóablakra a lehúzható árnyékoló. Hát tényleg, minek az nyáron, nem igaz? Ja meg a pelenkásvödörbe az utántöltőzacskó. Az se fontos, ááá, dehogy! Majdnem felrobbantam, hetek óta vadászom ezeket a sz.rokat!
Szúnyogtémára visszatérve: védőnő hallotta az egyik anyukától, hogy olyan ultrahangos riasztójuk van, amit a babakocsira raknak és úgy jönnek-mennek. Tehát elemes lehet, vagy ilyesmi. Ja és kullancs ellen is jó. Szomszéd anyukával kiadtuk neki, hogy mihamarabb érdeklődje meg, hogy hol lehet ilyet kapni. De imádnám, ha nem zabálnának halálra ezen a nyáron és kenegetni sem kellene magunkat!
Smici,
Akkor nem erőltetem még a kanállal evést, ha utána ilyen mutatványok jönnek!
Libikóka jó lehetett!
Kkry,
Holnap Ringató? Láttad, milyen idő lesz pénteken?
Egy hétre elegendőt írtam, lőjetek le!