Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Minyu
Jobbulást Nándinak! MIlyen szakra jártál a TFK-n? Lehet hogy találkoztunk ott isKép

Csucsu
A védőnő nekem is mondta, hogy adhatok virslit és párizsit, de előtte főzzem meg. És speciel nem adom, mert én sem szeretemKép

Fütyi: Olinak nem lepadása van, hanem szűkület, és ezért muszály egy kicsit tágítani, de a dokik azt mondják. hogy 1 éves kora előtt nem kell vele csinálni semmit. Én nem igazán szeretném, hoy a babómat megműtsék ezért egy kicsit megpróbálom tágítani neki.

Apa jól van! Talán kedden már jöhet is hazaKép

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana

Szilbee,
tejpép! Gyümölcsös vagy vaníliás. Mert van egy csomó féle, de az nagyobbaknak való (sztracsatellás meg ilyenek). Mi a Milupát esszük, az gluténmente és babatejből van. Ízre olyasmi, mint a tejbegríz, csak még annál is finomabb!Kép

Nekem nagy szerencsém van az anyósommal, nem mondom, hogy mindenben egyetértünk, de nincs soha vita meg beszólogatás. És mindenben lehet rá számítani.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ana,
gyors gyógyulást a férjednek!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Virsli, párizsi??? Én magam se enném meg....
Nekünk gyerekdoki köv. feketelistát adta:

cukor, babapiskóta, keksz, ropi,chips,csoki, cukorkák,tartósítószert, mesterséges színezéket,aromát, édesítőszert tartalmazó bármilyen étel,felvágottak, virsli, májkrém,szalonna, kolbász, füstölt húsok, zsír, velő,pacal,köröm,kóla és egyéb szénsavas üdítők

Üdv mindenkinek-tanítási gyakorlaton vagyok, így inkább csak olvasok, mint írok

Mariann

Mariann
Kép
kmarian

Ana
Jobbulást a párodnak!

Szilbee
Nincs fagyi-tejed?
Nálunk a tejpépek nem jöttek be... gyerekem nem igazán értékeli...Kép

Gabuska
Mi egy súlycsoportba tartozunk...KépKép
Csak én néhány cm-vel magasabb vagyok...

Babakocsi
Nálunk marad a régi... Mi sokat közlekedünk... kell a strapabíró, jól tolható kocsi...

Betsy
Vendég

Kép

Ezt a helyzetet nem igazán szereti a gyerekem...
Vendég

Kép
Vendég

Szaisztok
Ma beszéltem a dokinővel aki műtötte a férjemet. A 20 perces műtétből 1 órás lett, mert a vakbele rá volt tekeredve a vasatbélre (ezért nem látszott az uh-n) és nagyon gennyes volt. Bocsi hogy ilyeneket írkálok. Amúgy egész jól van. Ma már sétálgattunk a folyosón. Sőt Õt hajtja a nikotinvágya és már cigizni is lementKép Pedig itt lett volna az alkalom, hogy leszokjon.

Anyós: Az én anyósom extra bolond. Ha bármi történik a gyerekekkel vagy a férjemmel az az én hibám. Ha megfázik valamelyik, akkor azt hallgatom, hogy miért nem öltöztettem fel rendesen. De nagyon sok hasonlót tudnék mesélni. Pl. minek veszünk házat, lakjunk inkább albérletben úgyis nemsokára elválunk. Ezt mondta 2 évvel ezelőtt. Hozzáteszem MIlcsikénk már megszületett akkor. Nagyon kedves, ugye?

Betsy
Micsida combjai vannak ennek a babánakKép

Ana

Kép
gyomberana

Ana Kép
Anyos Kép Enyémanyós egész normális, bár vannak egyedi elképzelései a dolgokról, de legtöbbször igyekszik azt csinálni amit mi mondunk (mármint nevelés terén mit igen és mit nem szeretnénk)
Férjednek JOBBULÁST!
Én is néztem, hogy TFK-s voltál, csak elfelejtettem kérdezni. Szóval, 99-2003-ig jártam, angol-számtech szakra, végül csak a számtechet fejeztem be, az utsó évet estin, mert Csabi beteg lett és én mellette akartam lenni napközben a kórházban + kemón.
Te milyen szakos voltál?

Szilbee Kép
Mi is tejpépet eszünk vacsira, illetve ugy, hogy egyik nap tejpép, másik nap sinlac és ha még kér, akkor iszik hozzá pici tápit. Ez nálatok maradhat a szopi.

Nándorom jobban van, láza már csak hébe-hóba, de ezt hagyom is neki, hadd dolgozzon a szervezete. (természetesen figyelem, mennyire megy fel) Most kezdett neki felszakadoznbi a köhögése, szegény, elég rusnyn köhög, és ugye orra is be van dugulva, de éjjel kicsit jobban aludt, már nem is szivtam az orrát éjszaka (csakm ost nappal Kép )

Sziszike Kép
Antibiot irt fel a doki. (Ceclorette, vagy mi), meg inhalácios spay-t (mint az asztmásoknak), Nasivin orrcseppet, cebion cseppet (c-vitamin), emellett mi önszorgalomból adunk neki homeos bogyit, ami kruppra jó (ha nagyon elkezd köhögni)

Na, megyek, megnézem, mit ügyködnek apájával.
pusza

Még mindig kukitéma: öszitén szólva eddig még azt tapasztaltam, hogy hha valaki nem huzigálta és letapadt, akkor azt mondták, azért van, mert nem lazitotta fel, ha meg valaki huzigálja és letapadt, akkor azt mondják, hogy azért, mert sebes lett. Persze, ez lehet, hogy csak az én tapasztalatom. Enyémapájánakis bemetszették szükület miatt anno, de kb 7-8 évesen, és nagyon emlékszik rá Kép Ugyhogy én szretném ezt minél hamarabb (2-3 éves kora körül) letudni, ha ilyen problémánk lenne...

Kép
Kép
Kép
minyu

Betsy,
Te vagy a képen a babócával?
Nem írtad el véletlenül a korodat a profilodban?KépKépKép Mondjuk a 2-est 3-masra?

Istvános lányos anyukákkal mi azon vagyunk kiakadva, hogy ahány orvos meg védőnő, annyiféleképpen adja elő a puncitisztítást: semmivel, csak ha nagyon kell, minden pelenkázásnál, nedvessel, szárazzal, fentről lefelé, lentről fölfelé stb. Lehet választani...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Minyu

Én is TFK-s voltam angol-orosz szakon. 1998-ban kezdetem. Most meg jelentkeztem ápoló - csecsemőgondoztó tanfolyásra. Nagyon irigyellek az anyósod miatt.
Mi baja volt a párodnak, hogy kemóra kellett járnia?

Kukactéma még mindig: Én arra emlékszem, mikor az öcsémnek metszették be szűkület miatt. Asszem 3 éves volt. Utána nem akart pisilni, és ha pisilt véres volt. Na ennyi emlékem maradt.

Emberpajtim nagyon jól vanKép Már gyalog jár le cigizni (lépcsőn), mert hétvégén nem működik a lift a kórházban. Ezem totál ki vagyok akadva.

Ana

Kép
gyomberana

Jó reggelt! Köszi a véleményeket kukuc ügyben! Hát kicsit próbálkozom, bár apa bejelentette, hogy ő tuti nem fogja kínozni a bébit, mert sajnálja.

A betegeknek mielőbbi jobbulást kívánok.

Ana! Anyóspajtásnak tarts egy rövid, de velős eligazítást, meglásd az segít! Inkább sértődjön meg, de legalább utána nem p...zik bele a dolgaitokba! Nálunk nincs beleduma, mert mi rövid úton leszoktattuk a szülőket!

Szép vasárnapot mindenkinek! Kisfiam nem hagy írni!

bockbrigi

Sziasztok!
Ana!
Örülök, hogy jobban vagytok!

Gabuska!
Puncistéma: én minden tisztábatevéskor előről hátrafelé törlök. Nekem így mondta védőnéni!

Anyós: mi másik megyében lakuk, 2-3havonta látjuk egymást 1-2napig, így lehet szeretni is egymást!

Betsy!
De jó szined van!!!Én olyan hóka vagyok, nyáron is szenvedek a napozássalKép

Szilbee!
Nálunk is tejpép van vagy tápszer vacsira.

Virsli-felvágott téma: Alig merem leírni, de én adtam már Reginek egy kis virslit és sajtot is! Védőnéni szerint lehet már, mert 9és 1/2hónapos!

Kép
rayo

Brigi
Sajnos nálunk nem használt anyósnak az eligazításKép Az lett az eredménye, hogy 5 hóanpig nem beszéltünk, még ha az utcán találkoztunk nem köszöntünk egymásnak. Szerencsétlen férjem meg két tűt között volt és próbált békíteni minket, de anyósom hajthatatlan volt. Én alapból nem vagyok haragtartó, de azt vártam hogy jöjjön és kérjen bocsánatot (azt mondta, hogy fölcsináltattam magam, pedig szerintem ahoz sem lett volna semmi köze), de nem jött, végül én mentem el hozzá anyáknapján.

Ana

Kép
gyomberana

Ana Kép
Akkor tuti összefutottunk néha az angoltanszék elött.
Csabit 2002-ben mütötték vastagbél rákkal. Kép Ezután kapott fél évig kemoterápiát (2 hetente 3 napig kórház) ekkor egész nap vele voltam, a számtech tanszék ezt tolerálta, az angol nem nagyon... Azóta minden eredménye negativ Kép

Rayo Kép
Csak csendben megsúgom, nehogy a többiek elolvassák, de én is adtam már virslit Nándinak Kép Sajtot nem nagyon eszi, de túrót, joghurtot, kefirt igen. Most az antibiotikum miatt pláne adom neki, már amikor megeszi, mert szegénykém nem nagyon akar enni, fáj a torkinca.

Most aluszikál, éjjel megint felment a láza Kép Úgy sajnálom szegénykémet. Remélem, mihamarabb kivergödik belöle.

Pusz mindenkinek

Kép
Kép
Kép
minyu

Mindenkinek köszönöm szépen a segítséget az "mit egyen a gyerek vacsira, ha már nincs tejcsi" témban. Kép

Minyu
Nem tudtam korábban követni a topikot,mert mi is betegek voltunk... Szóval mi baja a picúrnak??

Ana
Úristen... Ehhez elég nehéz hozzászólni. Én is ki lennék borulva, mint te. Ez a nő tényleg kataszrtofális. Ha téged nem is bír, azért a fiára és az unokáira igazán gondolhatna, hiszen ők szenvednek miatta. Ilyenkor adok hálát az Égnek, hogy az apósommal azért, a fia és az unokája végett sikerült megbeszélni a dolgokat. Huhh... Ez tényleg tragédia amit az anyósod művel. Ötletem sincs mit lehetne tenni ez ügyben... Kép Kép de nagyon szorítok, hogy megváltozzon a helyzet.
szilbee

Betegeknek jobbulást!

Ana
AnyósKépKépKép
Nálunk odáig fajult a gyerek születése után a helyzet, hogy azóta félévente 1-2 órára korlátozódik a találkozás...

Gabuska
Jó a plasztikai sebészemKépKépKép
Puncitisztítás: fentről lefelé... én legtöbbször rendesen lemosom, főleg kaki után... Szerintem, törlőkendővel csak maszatolni lehet...

Rayo
Szolizni járok hébe-hóba...

Betsy
Vendég

Sziasztok lányok!
Nagyon régen nem jártam erre,bocsi érte. Bár úgy látom nem is hiányoztunk senkinek. Kép

Gabóca!
Nagyon szupi az új kocsi,nálunk is van a téren kettő ilyen ABCés és tényleg szupi. Én is kacérkodtam vele.Hol és mennyiért vettétek?
A puncikát fentről le kell tisztítani,mert ha fordítva csinálod baci mehet a be a széklet miatt.

Brigi!
A babakocsidat tedd fel a babaszobára,ott viszonylag hamar elkelhet.
Fütyi ügyben én is az 1 évet mondanám A nagyfiamnak kb akkor kezdtük el a mindennapos fel és megmosom akciót. Ha vmi gond mutatkozna azt már most észre veheted.Ha finoman meghúzod a hegyének ki kell látszódnia..

Rita!
Amit írtál a pálcikáról megy a parafinolajról,…kiráz a hideg. Ki mondta ezt nektek és miért?

Sziszike!
Milyen az a szúnyogriasztó növényke? Tőlünk nem messze van egy patak és időnként ezer szúnyog jön fel a X.re.Én is tennék a ládába.

Rayo!
Nekünk a kádban van csúszászgátló szőnyeg.Sajna mindig fel kell szedni pancsi után, mert könnyen bepenészedik,de párszor már elkerültük vele a nagyobb bajokat.
Hogy csináltad a vonatos betüket?Nagyon jók!!

Dóra!
Ha jól láttam Gabóca kocsija olyan vállra akaszthatós.Nyaralásra én is azt szeretném kölcsönkérni itt a telepen egy lánytól.

Ana!
Jobbulást a párodnak.
Tudod milyen a jó anyós? Porhanyós. Bocsánat mindenkitől,de nem tudtam kihagyni,pesze nem gondoltam komolyan. Én szerencsére jóban vagyok vele. 35km megszépíti a dolgokat. Kép

Szilbee!
Mi az esti szopi elött pótlásnak HA-Milupa tejpépet eszünk. Mármint Andris. Kép Dokinéni felírja receptre,úgy olcsóbb. Tejfehérje és gluténmentes. Csak rossz. A gyerek megeszi Kép

Mariann!
Jó a tabulista!! Csatlakozom és követem.

Betsy!
Olyan édes az a kiscsaj!!! Úgy tetszik az a hajkorona. Brigi lányom 2 évesen még kopasz volt mint most Andris.

Fluor: Én nem adnám.A húgom kapott és fehér foltok vannak a fogzománcán Nagyon csúnyán virít. A fogkrémekre sem véletlenűl írják rá,hogy ne nyeld le és nem használhatja gyerek felügyelet nélkül.Mi a Sunrider fogkrémét használjuk, ami 100% ban gyógynövény és nem gond ha lemegy belőle egy kicsi..

Betegeknek jobbulást!!

Kép
flocika

Flocika!
Van itt a babaneten egy "erről-arról" és azon belül egy "Gifek és feltöltésük" topik. Itt nagyon sok gif van, jópofa képek, illetve ajánlanak oldalakat, köztük betűseket is! Sok van, hirtelen nem tudom, melyik a vonatos.

Ilyen is van:
Kép

Kép
rayo

Sziasztok!!!

El vagyok havazva, csak benéztem.
Igen, igen, a puncitisztítás ezen részét tudom, csak azéééééé írtam, hogy sokan sokféleképpen mondják, pedig ez azért elég egyértelmű.

Gyermek várja a fürdést, megyek szolgálni!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Rayo, Minyu: milyen virslit adtatok? Mennyi idős volt akkor a babátok?

Kép
csucsu74

Minyu,
Az nem lehetett könnyű időszak nektekKép Örülök, hogy mostmár minden rendben van a ZuraddalKép
Jobbulást Nándinak!

Floci,
Ez csak rémisztően hangzik, hogy olaj, meg pálcika, de kíméletesebb, mintha csak úgy huzogatnád. Az olaj meglazítja a bőrt. Kb. 3-4 naponta, fürdés után csinálja a férjem.

Brigi,
A huzogatás Zalánnak nem fáj! vagy másnak igen?

Akkor már inkább virsli, mint párizsiKép Mondjuk én szeretem mindkettőt, bár inkább virslizni szoktunk. Nem tudom mikor adok majd neki.

Betsy,
Te tényleg jól nézel ki, meg persze a kislányod isKép

Hááát, anyóstémaKép Én szerencsére nem vagyok rosszban vele, de 800 km-re lakikKép Most volt itt 1 napot, az idegbaj kerülgetett... Majd jön vmikor, és több időt is itt lesz. Amúgy aranyos, kedves, stb. Asszem velem van a bajKép

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Flocika! Pénteken eladtam a babakocsit! Azóta már ketten keresték! Milánkám csak nézett utána, biztosan tudta, hogy az övé volt!

Virsli, párizsi: réges-régen volt egy pasim, a húsiparban dolgozott! Kb:4 (!) évig nem ettem felvágottat. Most már eszem, de csak a drágákat. Virsliből csak azt vegyétek meg, amelyik drága!
Amúgy néhány falat szalonnás kenyeret evett már Milán. Mármint a szalonnát késsel lekapartam. Állítom az otthon töltött kolbász, szalámi egészségesebb, mint a bolti felvágott! Persze azért még nem adok ilyent a gyereknek!

Minyu! Biztos nem volt könnyű! Örülök, hogy minden OKÉ!

Farkast emlegettetek! Itt jártak anyósék! Nekem nincs velük különösebb bajom, vannak hülyeségeik, de sokat segítettek rajtunk mikor házat vettünk, megszületett a baba, anyós főzött mikor suliba jártam,... Elvagyunk, ennyi.

Jó éjszakát!

bockbrigi

Csucsu74!
Regi 9hónapos elmúlt és baromfi virslit adtam neki, szerette...

Ma kapott csirkemellsonkát is! Ez van, muszály neki fehérjét adnom a reflux miatt, de már únja a tápszer-tejpép-joghurt kombinációt!!!

Puszi
Kép

Kép
rayo

Jaj! Írtam, de hová tűnt?!

Flocika! Pénteken eladtam a babakocsit! Milánka nagyon sajnálta!

Virsli, felvágott: réges-régen volt egy pasim, aki a húsiparban dolgozott. Kb. 4 (!) évig nem ettem felvágottat! Azóta persze eszem már, de nagyon finnyás vagyok! Csak drága virslit vegyetek meg!Állítom, hogy a házi készítésű kolbász, szalámi, szalonna sokkal egészségesebb mint a bolti felvágott. Az legalább tudom, miből készült!

Farkast emlegettetek! Ma itt voltak anyóspajtásék. Nagy bajom nincs velük, főleg após egy nagyon kreatív ember, csak nagyon betetg szegény. Vannak persze hülye dolgaik, de tényleg sokat segítettek mikor házat vettünk, suliba jártam, ha nyaralunk ők a "házpásztorok", ... Szóval kis súrlódások vannak,de azért elvagyunk!

Én még sosem tudtam feltenni egy gifet! Most jön a próba!Kép

bockbrigi

Bocs! Most meg 2-szer vagyok fent. Kissé átvariálva. Sikerült a gif!

bockbrigi

Hrk!

Ma meglátogattuk a játszótereteket! Még hintáztunk is egy picit. A fiúk nagyon élvezték.

Minyu!
Még annakidején is drukkoltam, hogy a férjednek negatív legyen az eredménye, örülök is, hogy az lett. Csak most újra le akartam írni, hogy hihetetlen kitartásod kellett, hogy legyen, és csodálatra méltó, ahogy végigcsináltátok az egészet.

Anyósom már nem él, de ismertem őt is. Úgy ismertem meg, hogy rögtön azt hangoztatta, hogy több fogkrémet hasznél Péter, mint amekkora a fogkefeKép Amúgy nagy dolgokban mindig nagyvonalú, kis dolgokban pedig kicsinyes volt. Azért lett volna néhány vitánk, az biztos.
Anyum pedig vagy 750 km-nyire lakik tőlünk, de így is sikeresen összeháborúztak a férjemmel. Mondjuk, nem véletlen, hogy ilyen messzire jöttem. Nem szeretnék a szomszédja lenni.

A virslit nálunk Gergő kikapta a tányérbólKép De nem hagytuk, hogy megegye. Tényleg mindent beletesznek, inkább nem adom, ha nem muszáj. Bár a májkrémben is elég szemét van, csak arról kevesebb rosszat hallottam.

És jelentem, Ádám tegnap 4 önálló lépést tett Kép. Ma nem ismételte meg, de gyakorol. 2 lépések mennek, de nem vagyok elkeseredve. Anyum szerint én 17 hónaposan tanultam meg menni (36 hétre születtem), a tesóm pedig 14 hónaposan indult el.

Na puszi mindenkinek, mert elájulok a fáradtságtól.

Minyu!
Majd egy táblit dobjál légyszi, hogy lássuk, ki mennyi idős.

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Anna már harmadik napja lázas, s nem tudom levinni. Kép
Tegnap voltunk Bethesdában is reggel, de még egy recptet sem kaptunk, azt mondta pisivétel, ma rohanunk vissza vele, majd du. meg az eredményért.
Szegény pici lány. Szombat hajnalban még hányt is többszőr. Nem tudom mi lehet vele.

Jobbulást minden betikének.

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000

Sziszike
Nálunk Szolnokon modták, hogy van most egy ilyen jellegű vírusos járvány hasonló tünetekkel. Remélem azért a picúr már jobban van. Szurkolok, hogy mielőbb meggyógyuljon. Kép Kitartást!!!!
szilbee

Sziszike,
Jobbulást Annának!

Annamari,
Egyszer összefuthatnánk a játszón! Zalánt már bevezettem a homokozás rejtelmeibe isKép
És nagy-nagy gratula Ádámnak!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Szervusztok Lányok!

Megint eltűntem, jó sok minden történt.
Betegek voltunk hárman.
Én adtam át a két kicsinek. Gergő beiskolázásával is megszenvedtünk.

Minyu!
Minden elismerésem és továbbra is jó egészséget.
Nem semmi csaj vagy!

Ana
Férjednek jobbulást.
És minden betegnek!

Tényleg jó lenne tábla, el vagyok veszve ki mennyi , hogy?

Betsy!
Szépek vagytok, kicsi lány haja nagyon édes.
Lehet, hogy mégse kellett volna megnyírnom Bettit.

Virsli, párizsi? Én még vajas kenyérbél darabkáknál tartok. Én a tejes dolgokkal vagyok bátor, egész család kedveli és bírja.
Túl jó üzlet egyes cégeknek ez a nagy félelem a tejtől, gluténtől.
A rengeteg vegyszer körülöttünk van sajna.

Jó és olcsó cipő bolt tippetek Budafok közelében nem lenne? Mind három gyermekemnek muszály vennem és nem is tudom hányat. Köszönöm előre is!
Kry

KépKép
kkry

Rita!
Kép

Kry!
Én cipőboltban a Deichmannra esküszöm.Azt nem tudom van e Bfok környékén,de viszonylag olcsó és jó kis cipői vannak.
Kép

Rayo!
Köszi a tippet gif ügyben.Én is találtam néhány aranyosat.
Kép

Jobbulást minden kisbetegnek!!
Kép

Kép
flocika

Flocika
Itt is találsz animos gif-eket:

www.animationfactory.com

De raktam fel egy csomót az Erről-Arról topikba is.

Kép
szilbee

Flocika
Köszönöm, van a Savoya parkban. Én is ott vettem az első cipőjét Bettinek, csak máris lenyúzta az orrát. Lehet, hogy rosszat választottam, vagy másikkal is így jártam volna? Deichmann lenne a legkényelmesebb, csak elbizonytalanodtam. Nektek hogy bírja? A motorozás cipőre való hatásához már hozzá vagyok szokva, de a mászás?...

KépKép
kkry

Sziasztok

Gyermekeim apját ma hazaengedték a kórházbólKép
Hát nincs valami jó bőrben, de igyekszik mozogni. Sétálgatott is ma egy kicsit a garázs körül.

Mindenkit irigylek akinek normális az anyósa, vagy elég messze lakik ahhoz hogy szeretni tudja. Az enyém kb 2 km-re lakik tőlünk. Na ez nem azt jelenti, hogy gyakran jön hozzánk. Csak ünnepekkor szokott jönni, én meg nem szoktam hozzá menni, és azt sem szeretem, ha a gyerekek vannak nála, mert bent dohányoznak a házban és nincsenek tekintettek a gyerekekre. Szóltunk már neki, de azt mindta, hogy az ő háza és nem halnak bele abba kis füstbe. Persze nem tilthatom meg a férjemnek, hogy elvogye a kölköket, de nem mennek túl gyakran.

Minyu
Most hogy így belegondolok egy kicsit ismerős vagy, de lehet, hogy csak bebeszélem magamnakKép
Nagyon nehézt időszak lehetett nektek mikor a párod beteg volt. Szerencse, hogy most már minden rendben vanKép

Rita
Boldog Szülinapot kívánunk!
Kép

Cipő: mi nem vagyonk márkaőrültek, de azért a cipőből megvesszük a gyerekeknek a jobbat. Deichmannbam mi is vettünk cipőt. Árban és minőségben szerintem egész jó, bár én a Siesta cipőket is kedvelem (az ortopéd doki azt mondta, bármit csak Siestát ne adjak a gyerekre). Itt Cegléden bezárt a Siesta üzlet, de ismerem a tulajt és van még rengeteg cipőjük és beszerzési áron adja már őket.

Mindenkinek jó éjszakát
Betegeknek jobbulást!

Ana

Kép
gyomberana

Cipő
Hát igen, legyen belül emelés, vagy nem?
Miért pont ebben ne lennének különböző vélemények?

Rita!
Boldog születésnapot kívánunk mi is!

Anyós
Én már nem is ismerhettem meg az anyósomat.
Nálunk csak két nagyszülő van, én sajnálom, hogy kisebb a család.

KépKép
kkry

Rita!
Megkésve kívánunk boldog szülinapot!
Rayo+KépKépKépKép

Kép
rayo

Sziasztok!
Tegnap elkezdtem irni, de aztán Nándi közbe kalimpált, igy elszállt. Most részletekben irok Kép
Tábli (bocsi de még mindig nem egészitettem ki Kép

Kép

majd folytatom Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Lányok!
Nagyon köszönöm a szülinapi köszöntést! Annyira jólesettKép Csak tudnám honnan tudjátok...

puszi mindenkinek!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Rita!
Jók a kémeinkKép

Kép
gyomberana

Sziasztok!

Csak gyorsan beköszönök, negogy elfelejtsetek minket. Ilyen jó időben reggeltől estig úton vagyunk Annával. Kár, hogy hétvégére megint elromlik az idő.
Jobbulást minden betegnek!!

Roberta

Kép
smici_robi

Szita agyammal elfelejtettem az előbb feltenni aktuális körkérdésemet:
Nyáron strandolni mit adtok a gyerkőcökre? Fürdőruci, úszópelus, esetleg meztelenül? Uszodába egyértelmű a helyzet, szigorú szabályok vannak, de a strandon?

Roberta

Kép
smici_robi

Smici Kép
Nem hiszem, hogy fogunk strandra menni (nem vagyunk nagy strandolósok), ha mégis, akkor úszópelus. Nálunk elég kiszámithatatlan, mikor jön kaka. A psivel még csak-csak megbirkozna az ember a plédjén, gyorsan megszárad, de a kaki az neccesebb. De nem hiszem, hogy strandra fogunk menni, hacsak nem tervezünk valami közös babanetes strandolást. Kép

Annamari Kép
Grat a lépésekhez, nagyon ügyesek ezek a fickók! És köszönöm a kedves szavakat!

Homokozóba én még nem mertem vinni, de a csúszda és a hinta nálunk nagyon bejött. Viszont készül az itthoni homokozó (végül mégsem én csinálom, hanem apum, mert szétbontották az otthoni virágágyás rönköket és abbol lesz a homokozó)majd abban eheti 2 marékra Kép

Na, megyek, mer felébredt.
Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Ja, van frissebb táblám, most találtam:
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu
Egy kis javítás a tábliba. Lakhely: Rákóczifalva; Baba neve: Levente Csaba. Köszike!! Kép

Strand
Nekem még fog sincs. Szernitem pelus lesz a vízben a "parton" meg lehet, hogy anélkül. Attól függ utoljára mikor volt kaki.

Flocika
Andris 61 cm-vel született??? Atya gatya... Mos mekkora hosszra??? Apa magas ember?
szilbee

Szilbee Kép
Ok javitom. Nahát, nem is tudtam, hogy Rákóczifalván laksz. Enyémapa (aki mellesleg Csaba Kép) martfüi.

Egyik ismerösünknek (a Zuram exnöje mellesleg, de tartjuk a kapcsolatot, barátságban vagyunk) 1 hónapja született kislánya: 61 cm és 4560 gr. Kép
Na, megyek, mert itt serpte-pertél a lábamnál Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Smici
Mi Balcsizunk minden évben. Fiúkkal pucérkodtunk amíg kicsik voltak, pelenkások. Legalábbis a vízben. A játszóra kaptak pelust. Lánnyal jobban kell vigyázni. Mit gondoltok vízben is?

KépKép
kkry

Minyu Kép Kép
Enyém úr is Csaba.

KépKép
kkry

Sziasztok

Hű, lányok, most hogy már itthon van az emberem, olyan mintha három gyerekem lenne. Hát totál kikészültem. Egész nap ugrálok, valamelyikőjüknek mindig kell valami. Asszem nem akarok több gyereket. Kész idegroncs lettem estére.
Ráadásul Oli éjszaka nem aludt. Már második éjszaka azt csinálta, hogy 2-kor felébredt és 4-ig játszottam vele. Persze a Milán is felkelt és a nappaliban szórakoztunk. Milu mesét nézett Oli meg vígan játszott. 4-kor meg egyszerűen kidőlt. Utána 6-kor megint kelt, de sikerült visszalatatnom és egészen 9-ig aludt, csak akkor én már nem aludtamKép

Strand: Hm, valszeg úszópelus. Tavaly nyárom a szomszédunk vett egy szép nagy medencét. Ott meztelenül játszottak a kölkök (Milcsi már majdnem 2éves volt és teljesen szobatiszta). Előtte meg nem votunk strandon vele.

Ana

Kép
gyomberana

Ana,
KitartásKép

Mi sem vagyunk nagy strandolósok, de biztos úszópelust rakok majd rá. Mátrafüreden is pancsizott egyet az uszodában, ott is csak azt raktam rá.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?