Ana
Anyos
Enyémanyós egész normális, bár vannak egyedi elképzelései a dolgokról, de legtöbbször igyekszik azt csinálni amit mi mondunk (mármint nevelés terén mit igen és mit nem szeretnénk)
Férjednek JOBBULÁST!
Én is néztem, hogy TFK-s voltál, csak elfelejtettem kérdezni. Szóval, 99-2003-ig jártam, angol-számtech szakra, végül csak a számtechet fejeztem be, az utsó évet estin, mert Csabi beteg lett és én mellette akartam lenni napközben a kórházban + kemón.
Te milyen szakos voltál?
Szilbee
Mi is tejpépet eszünk vacsira, illetve ugy, hogy egyik nap tejpép, másik nap sinlac és ha még kér, akkor iszik hozzá pici tápit. Ez nálatok maradhat a szopi.
Nándorom jobban van, láza már csak hébe-hóba, de ezt hagyom is neki, hadd dolgozzon a szervezete. (természetesen figyelem, mennyire megy fel) Most kezdett neki felszakadoznbi a köhögése, szegény, elég rusnyn köhög, és ugye orra is be van dugulva, de éjjel kicsit jobban aludt, már nem is szivtam az orrát éjszaka (csakm ost nappal
)
Sziszike
Antibiot irt fel a doki. (Ceclorette, vagy mi), meg inhalácios spay-t (mint az asztmásoknak), Nasivin orrcseppet, cebion cseppet (c-vitamin), emellett mi önszorgalomból adunk neki homeos bogyit, ami kruppra jó (ha nagyon elkezd köhögni)
Na, megyek, megnézem, mit ügyködnek apájával.
pusza
Még mindig kukitéma: öszitén szólva eddig még azt tapasztaltam, hogy hha valaki nem huzigálta és letapadt, akkor azt mondták, azért van, mert nem lazitotta fel, ha meg valaki huzigálja és letapadt, akkor azt mondják, hogy azért, mert sebes lett. Persze, ez lehet, hogy csak az én tapasztalatom. Enyémapájánakis bemetszették szükület miatt anno, de kb 7-8 évesen, és nagyon emlékszik rá
Ugyhogy én szretném ezt minél hamarabb (2-3 éves kora körül) letudni, ha ilyen problémánk lenne...