Húúú, ez ám a termés!
Üdv az újaknak!
Petra nagyon aranyos kiscsajszi, Áksonál csak három nappal idősebb.
Ricsi és Máté is édesek!
Bunny: férjed szülei élnek kint? Klassz teraszotok van, hú, nekem is minden álmom egy ilyen taerasz. Nekünk is viszonylag nagy van, de az hosszú keskeny!
Férjed onnét származik?
Már nem emlékszem név szerint a kérdésekre.
Víz: én az óbudai babavíztől majd rosszul lettem, ugyanis rá van írva, hogy babáknakforralni kell. Meg is tettem, de olyan gusztustalan tejes, darabkés trutyi lett, hogy én sem ittam volna meg. Humana k. drága, és nagy a kiszerelés, ennyit egy hónap alatt nem iszik meg Ákos. most Jana vizet vettem, ez tök jó, és türhető az ára!
Kacagás: Ákos rengeteget kacag hangosan. Apára tök sokat, ha ő bohockodik neki, akkor fetreng a nevetéstől. na de a csúcs a dédi. Ha meglátja Áki a nagymamámat, majd kiugrik a bőréből.
Nálunk a comb, nyak, pocak csikizés jött be, meg a "repülőzés".
tuti kacag tőle!
Ülés: tegnap voltunk nézni. Brutál árak vannak, főleg az isofix ülések 70-től kezdődnek. Nálunk isofixes az autó, és sokat utazunk, úgyhogy valszeg benevezünk egy ilyenbe, de nagyon durvának tartom! Három márka van ilyen: Römer, concord, maxi cosi ezek a teszteken jó minősítést kaptak!
De bajban vagyunk, mert ákos még nem ül, de a bébihordót kinőtte. A köv kategória 0-18, 9-18 kg. én sem tartom jónak a 9-36 kilós ülést, és az eladók sem ajánlották!
Most szétnézeka német oldalakon, hátha ott occsóbb!
Lányok: Ákosnak iszonyú csúnya a bcg helye. Hatalmas dudor, tiszta genny, de még nem fakadt ki! Másnál is volt ilyen ronda??????? Fájhat ez neki nagyon, mert napok óta olyan nyűgös, tök sokat kiabál!!!!!!!!! Eddig soha nem kiabált, de most.....éjjel is, szinte még álmában, ki sem nyitotta a szemét, de üvöltött mint egy sajál.....zengett az utca, főleg, hogy mindenholnyitva voltak az ablakok!
Őzi: én is emlékszem rád, te is a tengeren túlon élsz, igaz??????