Új privát üzeneted érkezett!

Annyit írtatok hogy nem győzöm kapkodni a fejem :):):):):):)

Tinu: a multkor Gege is kitépőzárazta magát :D eddig ugye volt rajta gatya vagy body de ebben a melegben csak pelus van rajta és hát persze nézegeti mi van rajta :):):)

Mági : Kutsus nagyon édes :D

Alexa: Nekem egyszerre fél üveget eszik meg Gege utána meg iszik vizet vagy üdcsit és ennyi elég neki legalábbis a főétkezésre igaz ő olyan hogy egyszerre sosem eszik sokat inkább többször keveset :)

Omr: Üdv közöttünk és Petra baba nagyon helyes :)

Őzi: Üdv újra köztünk én emlékszem még rád . gyere gyakrabban :) én sem mindig tudom követni a dolgokat :):):):):):)

Bunny: Istenem mindjárt egy évesek vagytok :D:D:D hiszen most született nemrég Máté nagyon szép családod van továbbra is :):):):)

Sziszi: Nálunk nincsenek állatok igaz apunál van egy uszkár a multkor mikor anyu temetésén voltunk fent :cry: :cry: akkor Gege nagyon megijedt tőle mert nagyon ugatós de aztán megbarátkoztak egymással.:):):):)

Mom: szerintem is szépek vagytok :D:D:D:

Beszti mi is szoktunk vásárolni az egyik barátunk a német e-bayen vannak és ott vadi új cuccukra is jó áron lehet licitálni most etető széket vettünk postaköltséggel együtt lesz 7800 ft ilyen stokke típusut. etetőtálcásat.
Kép

és egy képa két pasimről ebben amelegben :)ű
Kép

nika70
Salgótarján

nem egészen ez a véltozat de hasonló tálcás állítható

nika70
Salgótarján

na megtaláltam pontossan ilyen lesz a szék Kép

nika70
Salgótarján

Köszi az üdvözléseket, meg a tanácsokat lányok!
Alig várom, hogy felébredjen a lány és kipróbáljam. 10 óra óta alszik, több, mint 3 órája.
Tinu! Csikizős fajtát próbáltam én is, de akármit csinálok, fülig ér a szája, sőt már kiakad az álkapcsa annyira tudatni akarja, hogy élvezi, de hang nem jön ki.. Na majd ezt a fejközelítőset is bevetem... :D
No megnézem a csajt, durmol-e még. Nem szól tudniillik, játszik valamivel amíg be nem megyek. Akkor meg szintén fülig ér a szája, ha betévedek..
Amúgy "beszél" ám, szóal van hangja.. :roll:
omr

Húúú, ez ám a termés!
Üdv az újaknak!

Petra nagyon aranyos kiscsajszi, Áksonál csak három nappal idősebb.
Ricsi és Máté is édesek!

Bunny: férjed szülei élnek kint? Klassz teraszotok van, hú, nekem is minden álmom egy ilyen taerasz. Nekünk is viszonylag nagy van, de az hosszú keskeny! :(
Férjed onnét származik?

Már nem emlékszem név szerint a kérdésekre.

Víz: én az óbudai babavíztől majd rosszul lettem, ugyanis rá van írva, hogy babáknakforralni kell. Meg is tettem, de olyan gusztustalan tejes, darabkés trutyi lett, hogy én sem ittam volna meg. Humana k. drága, és nagy a kiszerelés, ennyit egy hónap alatt nem iszik meg Ákos. most Jana vizet vettem, ez tök jó, és türhető az ára!

Kacagás: Ákos rengeteget kacag hangosan. Apára tök sokat, ha ő bohockodik neki, akkor fetreng a nevetéstől. na de a csúcs a dédi. Ha meglátja Áki a nagymamámat, majd kiugrik a bőréből.
Nálunk a comb, nyak, pocak csikizés jött be, meg a "repülőzés".
tuti kacag tőle!

Ülés: tegnap voltunk nézni. Brutál árak vannak, főleg az isofix ülések 70-től kezdődnek. Nálunk isofixes az autó, és sokat utazunk, úgyhogy valszeg benevezünk egy ilyenbe, de nagyon durvának tartom! Három márka van ilyen: Römer, concord, maxi cosi ezek a teszteken jó minősítést kaptak!
De bajban vagyunk, mert ákos még nem ül, de a bébihordót kinőtte. A köv kategória 0-18, 9-18 kg. én sem tartom jónak a 9-36 kilós ülést, és az eladók sem ajánlották!
Most szétnézeka német oldalakon, hátha ott occsóbb!

Lányok: Ákosnak iszonyú csúnya a bcg helye. Hatalmas dudor, tiszta genny, de még nem fakadt ki! Másnál is volt ilyen ronda??????? Fájhat ez neki nagyon, mert napok óta olyan nyűgös, tök sokat kiabál!!!!!!!!! Eddig soha nem kiabált, de most.....éjjel is, szinte még álmában, ki sem nyitotta a szemét, de üvöltött mint egy sajál.....zengett az utca, főleg, hogy mindenholnyitva voltak az ablakok! :roll: :o

Őzi: én is emlékszem rád, te is a tengeren túlon élsz, igaz??????
Vendég

Sziasztok,
k.meleg van:-((((((( Én nagyon szenvedek:-( Ádám még jól bírja, ma is fürödtünk kicsit délben. Most alszik:-)

Ezek szerint csak mi hőmérőzzük a vizet:-)))

Nekünk nincs bcg-s reakciónk:-( Újra kell oltani:-( Egyébként normális, ami Ákosnak van, Szilvi. Hogy fáj-e, azt nemtom:-(

Ádám akkor kacag, ha én is kacagok. Nagyinak akkor, ha a nyakát puszilgatja, apának meg ha repülőznek:-) Tegnap felvettem a mobilommal is, annyira édesen kacagtunk:-)

Üdv az újaknak:-) Mindenki nagyon édi:-))

Van pár új képünk, nézzétek meg!:-)

http://gillich-csikos.hu/kepek/2007_07_ ... index.html

Etetőszékek tutik, én is szétnézek az e-bay-en mindjárt:-)
Autósülés még nem aktuális, de a mi kocsink nem isofixes, ezt már megtudakoltam apától:-)

Ásványvizekről még fenn van a cikk:
http://gillich-csikos.hu/kepek/2007_06_ ... 623_x.html
http://gillich-csikos.hu/kepek/2007_06_ ... 621_x.html

Még mi is csak szopizunk, bár a homeopátiás szert Szentkirályiban vagy Janában oldom és azt kanalazva adom. Ádám szeret kanalazni:-)))Már nyitja a száját és örül:-)

Most ennyire emlékszem, majd még jövök:-)

KépKépKép
kiscsiko

Szilvi,

Érdmes kintről hozatni szerintem az ülést. Mi a www.kidsroom.de-ről rendeltük az ülést, itt ha átutalod a pénzt, akkor kapsz 5% kedvezményt, így lehet spórolni a szállítási költségen.
Mi összeálltunk páran, és végül olcsóbban is jött ki minden, mert több kedvezményt kaptunk mint amennyi a szállítás volt.
Abszolút megbízhatóak, hétfőn utaltam, szerdán megérkezett hozzájuk a pénz, és következő hétfőn már itt volt az ülés.
GLS-sel szállítanak.

Itt egyébként mindhárom általad felsorolt márka van, de szerintem rengeteg hasonló boltot találsz a neten. Viszont sajnos nem mindenki szállít Mo.ra, illetve ha szállítanak akkor is elég magas áron :-(

A listádról lehagytad a BébéConfortot, nekik is van Isofixes ülésük, igaz azt csak itthon lehet kapni, Németországban ha jól tudom nem nagyon forgalmazzák a B.B.C. üléseket.

Nekünk egyébként Isofixes kocsink van, de végül nem vettünk Isofixes ülést, a mi döntésünk végül a Maxi Cosi Tobi lett.

Dorka

Kép
szdorka

Kiscsikó: mi is hőmérőzzük a vizet, nem vagytok egyedül. :D Biztos, ami biztos alapon.

Itt is iszonyú a meleg... Most épp 37 fok bent. :shock: Megyek, csinálok egy kis pancsivizet, mert a gyerekem megfő. :roll:

Kép
Kép
tinu

Szilvi!

Én kerestem már oldalakat, és azt hiszem találtam jót. Csak egy ülést nézve (egy Römer Duo Plus Isofixest, de ugyanazzal a huzattal, hogy összehasonlítható legyen):

Brendon: 78380 Ft
Roemer.hu: 78490 Ft
A kinti lapon (260 Ft-os Euro árral számolva (most még az eladási ár is kevesebb ennél)): 69160 Ft.
Ez utóbbi már szállítással együtt, ha jól értettem!! (Ha jól néztem, 20 Euróért hozzák, de adnak valamennyi kedvezményt, ha az ember előre utal.)
http://www.kidsroom.de
Nézd meg, hogy szerinted is így van-e...
Most látom, hogy Dorka is ezt a lapot ajánlotta! :D:D

KépKép
KépKépKép
beszti

Egyébként én nem csak az amiatt örülök az Isofixnek, mert biztonságos, hanem azért is, mert könnyebb ám azért betenni a kocsiba (ha az ember megtanulja, hogyan kell :D:D), és átrakodni is egy másikba. Nálunk ez időnként előfordul, ha a párom kocsijával akarunk menni (épp ma raktam vissza a nagy autóba).
Nekünk mindkét autó Isofixes, de persze a nem isofixesekbe is be lehetne kötni simán.

KépKép
KépKépKép
beszti

Dorka, Beszti:
megnéztem az oldalt tényleg jó áron vannak. Nekünk is isofixes a kocsi, annak idején ilyet is kerestünk, de marha drágának találtuk. Hazajön Apa, és megmutitom neki! Kezdhetünk gyűjteni rá..:) Eladjuk a régi kocsit, és megvan az ülés! :)

tinu:
én is most fürdettem le Pannát, csak lesett, hogy most mi van, ilyenkor nem szokott pancsi lenni! Most néztem a híreket, meghosszabították a 3-as fokú hőségriadót keddig! :x Holnap, és uána 40 fok! Én nem tudom hogy bírjuk majd!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Még délelőtt írtam nektek, de elszállt az internet, még jó hogy ennyit elmentettem! Majd még jövök, de azóta nem tudtam utánatok olvasni! :oops:

Hát nem semmi Momi, hogy milyen korán kelsz!:) Amúgy jó, hogy tettél fel képeket-édi a Ricsi baba, jó husis! :lol:

Bunny! De jó, hogy végre te is jelentkeztél! A nyakba ülös kép tök jó-nálunk Veronika is nagyon élvezi ezt a poziciót.

Sziszi! Tök jó a labdás medencétek. Szereti Csanád? AMúgy nagyon szépen tud ülni.

Kutya: Hát én nagyon tartok a kutya-baba kapcsolattól :? Már a terhesség alatt tartozkodni kellett a háziállatoktól és a Veronikát azóta óvom tőlük. Nekünk van egy aerder terrierünk-jó nagy kutyus (ha találok teszek fel képet róla). Tök édi és jámbor velünk, viszont piszkosul hullatja a szőrét és ezért nem is engedném hogy Veronika megsimizze. Sőt már előre aggodom, hogy mi lesz jövöre, amikor már kint akar szaladgálni az udvaron és hát a szőrt nem lehet csak úgy felszedni. vagy szerintetek nem veszélyes a babáknak? :roll: Amúgy nagyon szereti a kiscsaj a kutyákat, ha fogom és megmutatom neki, akkor mosolyog és beszél hozzájuk, jár a lába, követi a szemével a babakocsiból is. Viszont vannak olyan ismerőseim akik hagyják a bébiket, hogy megsimizze a kutyusukat, igaz azok viszonylag tisztán vannak tartva.
Még annyit, hogy nálunk a terhességem óta meg van kötve a kutya, mert elő szeretettel szeret ráugralni mindenkire és félek elengedni mikor a kislányt kiteszem a kocsiban levegőzni. Annyi rosszat hallani ilyenről. Lehet csak én vagyok nagyon para? :roll:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

igen......N.o-ban minden olcsóbb, most míg Ákos aludt, ezt böngésztem!
Találtam egy klassz oldalt, de majhttp://stores.ebay.de/Baby-Expressd megnézem amit ti írtatok. Itt a PP etetőszék is 20e-rel olcsóbb, az autósülés 18 ezerrel, babakocsi P.P szintén 20 ezerrel!!!!!!!!!
Vendég

Vendég

Voltunk védőnéninél.Martinka 7840gr., 70cm.Ez volt a 7 hónapos mérés.most 32 dkg-ot hízott,azt mondták, nagyon jó.Örülök neki,pedig semmi főzit nem fogad el.Mondta a védőnő,hogy sok türelem kell,és továbbra is kóstoltassak vele mindent.Mostmár jöhetnek a zöldfűszerek is.

Mindjárt fürdetünk mi is,és használjuk a hőmérőt.Én ugyanis imádom a forró vizet,és szegény gyerek biztos megpirulna,ha nem használnám.Persze most én is langyosban tusolok!

BCG oltás nekünk is csúnya volt,aztán egyszer fürdetéskor kifakadt.

Martinka akkor kacag nagyokat,ha a hajammal cirógatom a testét,ha repülőzünk, mindenfélét hülyéskedünk,és kukucskálósat játszunkSokáig ő is csak hangtalanul óriásira tátott szájjal nevetett.
alexa2006

itt ez az ülés még 20euroval olcsóbb, és megnéztem a címet, a rokonoméktól 15 km-re van, ők meg jövő héten jönnet! Ja, és azonnal szállítható! Na, most új babakocsira is bepörögtem, esernyőkocsi! A mostanit meg eladom! de ez nég nem fix!
Vendég

megnéztem azt az oldalt de kb 7-8*-os ára van mint amennyiért én veszem és baromi kis különbség van köztük mi az e-bay-en 18,27 eu+12,90 eu postaköltség áron van ott meg 70 eu csak a szék és ugyanazt tudja

Kiscsikó nagyon helyesek vagytok :):):):)

nika70
Salgótarján

Kiscsikó: nagyon nagyot nőtt ám Ádám! És egyre jobban hasonlít rád is. :D

Kép
Kép
tinu

Kép Martinka
alexa2006

Sziasztok!
Kiscsikó!Nagyon édes Ádám! Repülőzéskor Petra is vigyorog, meg a tükörbe is, meg kipróbáltam mindent rajta amit ajánlottatok, szinte mindenen nevetett, de HANG NEM JÖTT KI!

Egyik este kukucs játék közben annyi hangot adott, hogy he a nevetés elején. Szerintetek ez betegség?
Amúgy már ilyeneket mond, hogy: bebe, mmmmmmmme, bübü, hhee.

Vízhez én még nem is szóltam. Régebben Szentkirályit kapott forralva ha kellett, aztán Janát forralás nélkül. Most csapvizet kap forralva.
Voltunk kint mi is pancsizni mikor ébren volt, nem mértem hány fokos volt a víz. De jól esett neki! Elengedtem a hónalját és képzeljétek megmaradt ülve. Kb fél percig!

Tök jó hogy rátok találtam! Ezt a német oldalt én is megnézem ülést illetően!
omr

víz: mi óbudait veszünk, de a forralás nekem se jött be, így nem forralom nagyon gáz?

Látom vannak akik értenek az adás-vételhez. Én is sokszor szivesen vásárolnék, de nem értek hozzá, mégpedig az érdekelne, ha veszek én fizetem a postaköltséget, de hogyan? Vagy ha eladok, lehet úgy postázni, hogy a vevő fizesse? Eddig már sokat segítetetek, én most cseppentem bele a net világába, nekem még új.

Omr. Petra nagyon aranyos. A nevetés miatt, ne aggódj, nekünk sem ment, én is türelmetlen voltam. Majd sikerül.

Deszilvi: Sajnos az oltás ilyen, a Csanié is ronda volt nagyon, kifakadt azt hittem renbe jött, aztán kezdődött előlről. Most is olyan neki, kicsit hólyagos.

Kiscsikó: Megnéztem a képeket, édes Ádám rajtuk.

Alexa: Martinka milyen mosolygós, vidám babának tűnik.

Kutya: Hát mi nem vittük el a mienket, ezért a kisfickót később is tettem le a szőnyegre, lehet azért nem mászik még, az ágyon nem tudott megtanulni.

Kacagás. az elsőt egy tic tac-kos doboz kapta, azt rázogattam neki, nem tudom mi tetszett neki annyira rajta. Azóta meg a kutya kapja a legtöbb kacagást mikor játszik, nagyon örül neki.

Kép A kutyusunk
sziszi22

Sziszi:
a teszveszen pl. kiválaszthatod, hogy a postaköltséget és az áru értékét utalni akarod, vagy a szállításkor fizeted. Ha te küldesz valamit, akkor utánvéttel add fel, akkor a címzett fizeti a költségeket.
A kutyus nagyon édes! :) Mi a neve?

A BCG oltás egy éves korig simán belefér, ha így néz ki, ezt a doki néni mondta.
Na megyek, mert kifut a brokkoli :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Fnoe: Bocsi téged kifelejtetelek, közben elküldtem. Igen szereti a lábdás medencét, eljátszik benne. Persze jobb lenne ha víz lenne benne. De nem merem megkockáztatni, a hetediken lakunk... Gondoltam rá kiteszem az erkélyre, de ha hat emelet ázna, nem örülnének nekem. A kutyusos dologgal kapcsolatban, szerintem meg kell barátkoznod a gondolattal, picik nagyon oda vannak az állatokért. Az a lényeg majd ha akkora lesz, te döntöd el mikor megsimizhesse, ugyis vígyázol rá. Hozzánk imádnak jönni a kisgyerkőcök a kutya miatt. Az anyukák meg: állandóan azt hallgatom mikor megyünk a Millihez. Azután kézmosás! A kisfim 6 hónapos koráig mindenkinek kezett kellett mosni, kutyázás után, szigorú voltam, már nem annyira.
Ő is simizheti, u kézmosi.Bocs ha sok voltam.
sziszi22

alexa: Martinka nagyon helyes kiskrapek :):):):):)

nika70
Salgótarján

Koszi a fogadtatast mindenkinek!

Momi,
Nagyon hasonlit rad Ricsi, foleg az elso kepen! O is jo husis, akarcsak az enyem :) !

Magnes,
Igen, en is emlekszem hogy majdnem egyszerre voltunk kiirva. Tulhordtam egy csoppet, talan ezert is szuletet 4,5 kiloval.
Mit adsz a picilanynak a csoros poharbol?

Omr,
En emlekszem rad meg a 2007-es topikbol! Gratulalaok Petrahoz!
Levi is hangtalanul nevetett egy ideig aztan volt hogy csak "csippantott" egyet. Most meg sokszor attol felek, hogy bereked mikor nevet annyira eroltetettnek hangzik. De ezt is csak nemreg kezdte el. Van viszont egy bnom, akinek a babaja egyidos velunk es mar honapok ota hangosan kacag. Szerintem egyszeruen csak nem egyszerre kezdik. Ja, ha bujocskazunk, vagy kukucskalunk, vagy ha puszikat kap olyan reszre amit nem lat, akkor betojik a nevetestol...

Deszilvi,
Igen, meg mindig az usa-ban vagyunk.

kutya:
Mindig voltak nalunk allatok, de itt kint egy sincs korulottunk. Viszont mikor hazamentem akkor otthon 3 kutyuli vart rank. A legoregebb kuty bar meg sosem volt baba a kozeleben, nagyon hamar megertette hogy Levi valami nagyon ertekes kincs nekunk, es rogton kinevezte magat a testorenek. Volt, hogy Levi nyoszorgott es egyszerre ugrottunk fel es szaladtunk hozza, es epp hogy nem tortem ki a nyakam, mert ott kellett botladoznom a kis oreg trottyosban. Mindig ott volt ahol Levi, feludt az agya mellett stb. Levinek is tetszett, mindig mosolygott ra mikor lihegett. Szerintem azt hitte hogy a kuty is mosolyog. Egyszer meg a tesom jatekosan odalopakodott Levihez, a kuty meg kirontott az asztal alol, hatamas csaholasba kezdett es nem engedte Levi kozelebe. Kicsit tul is parazta a dolgot szerintem, mert mindenkire eleg gyanakvoan nezett, aki Levihez kozeledett. Szoval en megbiztam benne a jozan esz hataraig, de nem ugy a masik kettoben. Kutyaja valogatja szerintem, hogy hogy reagalnak a gyerkocokre.

Na es itt egy kep Levirol (aki tegnap este felterdelt!!!), hogy tudjatok kirol beszelek!

Kép

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Köszi szépen sziszi22! Akkor megpróbálok türelmes lenni. Azért ma is eljárom a polkám, hátha.
Na jó éjt mnkinek, én mára befejeztem.

JA! BCG! Ehhez nem szóltam hozzá! Nekünk gyorsan kifakadt, kb 1,5-2hós volt Petra, aztán szépen begyógyult, viszont körülötte van 3 hosszú fekete szőrszál. brrr. szegénykém..
omr

Szia Őzi!!!
Én is emlékszem rád! Hű de jóképű kiskrapek! Van már mennyasszonya? Petra imádja a jó pasikat! :roll: :lol:
Mesélj picit a szülésről légyszi! Csak pár szót mégis, ne offoljunk sokat!
omr

Sziasztok!

Én is csak kapkodom a fejem, mekkora lett itt hírelen az élet. :lol:

Most aztán tényleg fel kell a gatyót kötni, ha az ember nem akar lemaradni!

Mági naggyon édi a kutty.

És a többieké is akik tettek fel.
ne hari, ha még az ujak nevét nem tudom, illetve a régi ujakét sem. Ezer bocsi!

nekünk macska van. vén jószág, 14 éves, de nem lett elpaterolv a háztól, hogy lett Fanni.
meg lett neki mutatva, mikor a korhiból hazajöttünk, aztán ki lett abból a szobából zárva, ahol a kicsivel aludtunk. Aztán napközben együtt voltunk, szóval el lett neki a szitu magyarázva, hogy Fanni az uj csakládtag.
én ezért nem mellőztem a macskát, mert hát ő is egy családtag nálunk.

Őzi, Alexa:
Képek nagyon jók a gyerköcökről.

Bunny:
Máté már kész férfi!
Nekem is a nyakban való kép teccik.
Fannit még nem ültettük nyakba, mert eddig nem tudta tartani magát, de már az is megy neki.
ha leültetem nem nyeklik el már, max kis idő mulva, vagy ha játékért nyúlkál.

Szana és Beszti meg akik még ünnepelnek!
Boldog hófordulókat!!!
Vagy már írtam?
Nem baj,inkábbb többször, mint egyszer sem.

Megyek, mert Fanni nyűgi
Ez a meleg-..... :evil: :roll:

Ma kétszer pancsiztunk.Sikongat és örül.Imádom!!! :D

Kép
zsuzsu74

Netes vásárlás:Én sem próbáltam eddig.Igazán nem is néztem mit és hogy kell tenni, haakarok, de ha azt mondjátok, h ogy van ha így olcsóbb a dolog, akkor érdemes lesz utánanézni ennek is.
De csak a postai utánvéttel, mert adatokat én meg nem adok sehol.

Kacagás:
FAnni mindenre kacagni szokott.
Néha hanggal, de néha anélkül is.Olyan kis vidám kiscsaj.
Bár szokta a durcit is bevágni ha olyanja van. :wink:

További jó hüsssölést.

Kép
zsuzsu74

Sziasztok!

Már egy párszor nyertem licitet a tesz-veszen. Ott úgy működig a dolog hogy licitálok, nyerek. Ha az eladó kéri akkor postaköltséggel együtt előre átutalom az összeget a számlájára és postázza a dolgot. Sok lehetőség van, eladótól függ.

Jó multkor beszéltetek a t-com-os zokniról. Hát mi sem kaptunk, de írtam emailt a t-com üszinek hogy ugyan minket miért hagytak ki, erre elkérték a címünket hogy majd küldik. Bár még nem küldték, mondjuk kedden adtam meg a címünket, azért akit kihagytak próbálja meg, hátha kiküldik :lol: Én reménykedem.... :roll:

Van itt a szobában egy szúnyog :evil: Itt zümmög körülöttem, de ha megcsípi a Ricsit, kinyírom. Ha nem akkor is :lol: Na indulok vadászni, szép estét -reméljük hűs lesz :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

T-comos zoknit kb. 2 hete kaptunk, pedig Martinka 7 hónapos. 1x volt rajta, mert már kinőtte.Ennyit róla!

Úgy örülök,hogy sikerűlt feltenni a képet!Ma du. készült róla.Igazatok volt, kicsinyíteni kellett a fotókat.Köszi mégegyszer!Teszek fel holnap is. :D :D

Az előbb vasaltam , azt hittem, meghalok a melegben.
Jóccakát Mindenkinek!!
alexa2006

Omr,
Megmutattam Petra kepet Levinek es mosolygott, ugyhogy szerintem sinen van a dolog... :D
Szules csak roviden, mert en sem akarom szetoffolni a tobbieket: hat nekem sem volt valami egyszeru: 5 percesekkel korhazba be, labda, bordasfal, gugolas, homeopatia, illoolajok, jakuzzi, masszazs, stb ... 2 nap vajudas utan csak negy ujjnyi tagulas, kifaradas. Mehszajerlelo hatastalan, pitocin 2 ora alatt kitagit, ugyhogy a harmadik napon este vegre szulunk. Eddig pokol, innentol mennyorszag, konnyu es gyors kitolas, 25 perc alatt olben van. Nem sir, nezelodik, teljes beke es nyugalom, minden ugy tortenik ahogy mondtunk hogy legyen, nem zavar minket senki, osszhang. Levi rogton cicin, Apa rajtam is vagja el a koldokzsinort. Levi es Apa egy perce sincs tavol tolem, kovetkezo nap meg a korhazban pihegunk harmasban, majd a masodik reggel indulas haza. Roviden ennyi a mi kis csodank.
Neked milyen volt a szulesed? Miert lett vegul csaszar a vege?

Magnes,
Amikor otthon voltunk majd' megszakadt a szivem a kutyok miatt, annyira el voltak hanyagolva, az egesz vilag Levi korul forgott. Tiszta lelkibeteg volt mindegyik, teljesen felforgattunk a jol megszokott kis eletuket. Mondtam is Anyumnak, hogy ha eljovunk ket hetig egyfolytaban csak babusgatniunk kell oket, hogy rendbejojjenek. Szoval szerintem, ha ugy erzed hogy nem lenne eleg idod a kutyira, akkor tenyleg jobb helyen van Anyudeknal...

Netes vasarlas,
Tudom, hogy ez kozel nem uolyan mint otthon, mert itt kint ennek mar nagyobb hagyomanya es biztonsaga van, de elobb-utobb otthon is ez lesz... csak azt akartam mondani, hogy mi az elelmiszereken kivul szinte mindent online vasarolunk es anyagilag mindig jobban jarunk igy. + rengeteg idot takaritunk meg.

Huvos ejt kivanok mindenkinek!

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Sziasztok!

Na megint megjöttünk, megint csak bejelentkezek, és eltűnök olvasni, majd gondolom 1-2 nap alatt megint végzek :)
de azt már láttam, tök jó, Snoopy, hogy megint jelentkeztél!!!

KépKép

KépKép
winnie27

Sziasztok!

Üdv az újaknak!

Winnie mire visszajön nem ismeri meg a topicot, annyi újjal találkozik majd. A nyár általában mindig nyugisabb, de nálunk van élet, aminek csak örülhetünk.

Régen írtam Lauráról most bepótolom, mert Ákoskával egyidősek, jó ha tudnak egymásról, és nem a hasonlítgatás miatt.
Ma volt Laura ellenőrzésen a dokinál. Nagyon elégedett volt az eredményekkel, mert 65 cm (+3cm növés), és 6500 g (+ 600 g gyarapodás) a nagy meleg ellenére jó étvággyal szopizik, éjjel 7-8 órákat végig alussza, ritkán ébred fel.
Hétfőn voltan meglátogatni és örömömre sokat fejődött, ügyesedett. Forog ezerrel. Olyan keményen rugózik és állva tartja magát, leguggol, majd ismét felnyomja magát, ha kézbe vesszük. Nincs erőltetve semmi, magától csinálja. Tartok tőle, hogy nem lesz üldögélő baba, inkább álldogál. A lányom is hamar állt, azután keveset üldögélt és 10 hónapos korában elindult. A mászás teljesen kimaradt, mert egyszerűen hiába mutattuk nem mászott, azt nézte mibe kapaszkodjon, mert állt inkább. Felnött korában is az a menős tipus, semmi hátránya nem lett azért, mert kimaradtak egyes mozgáselemek. Kiváncsiak vagyunk Laurára, mit fog kedvelni. Fogacskája még nincs, beszél illetve érdekes hangokat hallatt, szórakoztatja magát, közben mosolyog ahogy nézeget a kis kezét. Ügyesen a két lábaközé fogja a plüss labdáját és felhúzza, hogy megfoghassa, ha nem sikerűl, újból próbálja. Szóval ügyeskedik.

Későre jár. Nehéz, meleg nap volt és még mi vár ránk? Kép

Kép
Kép
roni nagyi

Üdv Winnie!

Most emlegettelek és örülök, hogy megjöttetek. Réka hogy bírta a nagy meleget utazás közben? Winnie, sikerűlte már ebben a hőségben legalább a fejést ritkítani? A férjed remélem tudja és nagyraértékeli, amit Te eddig megtettél, csodálatos a kitartásod!

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi

hú, egész jól haladok, már sak ez az oldal maradt holnapra :)

Üdv az újaknak és a visszatérőknek, Alexa és Őzi, én is emlékszem rátok :) tök jó, hogy megint "szaporodtunk". :)

Roni nagyi, igen sikerült, már csak 4szer fejek, de egyelőre nem kevesebbet, sőt, így sikerült napi rekordot döntenem.... :shock: :shock: :shock:
meleg: eddig jó volt, légkondis szállodában, most kezdünk szenvedni, 27 fokos lakásba jöttünk haza, de amint látom, másoknál volt ez durvibb is...

na folyt köv holnap, jóéjt!!!

KépKép

KépKép
winnie27

illetve előző, látom én vagyok az oldalváltó :)

KépKép

KépKép
winnie27

Winnie: üdv itthon újra!
Mindenkit utálok, aki azt írja, hogy náluk milyen meleg van, 27 fok. :mrgreen: Nálunk a reggeli szellőztetés után is csak 32 fokig csökkent a hőmérséklet. :cry:

Őzi: nagyon helyes a fiad! Lehetett volna simán bővebben a szüléssztorid. Ez miért is lenne off? Teljesen on! :wink:

Kép
Kép
tinu

Jóreggelt tinu! Te is már itt? Petra nem szokott még felkelni ilyenkor, de most fél 7-kor nagyon szomjas lehetett, panaszkodott, úgy hogy ivott kis tejcsit, aztán most durmol tovább.
Nálunk jelenleg 28 fok van, pedig van nikecel a falon, ami télen jól bejött, tartotta a meleget, de nyáron sz..rt sem ér! Na de hozzátok képest ez már tényleg hüsi.
Szia Winnie! Nekem ismerős a neved. Csak én a bevérzés után rögtön otthagytam a melót és nem volt Netünk, te meg szerintem akkoriban nyaraltál. Ha jól emlékszem. Most is nyaraltatok? Merre?
Őzi! Szerda este méhszájérlelő fel, hatás reggelre semmi, nuku alvás, barátnőm szülését végighallgat, plusz még 4-et. Délelőtt még egy tágító, hatás pici, 5 óra után 2 ujjnyi méhszáj, Petra magzatvízbe kaki, doki mondja ne aggódjak, én aggódok. Petra szive lassul, doki nem csinál semmi, még jobban lassul, infúzió, oxigén maszk, más semmi. 70-et ver, én kiabálok, hogy menjünk már a műtőbe, dokim már sehol. Körülöttem 8-an már, dokinak leszólnak, az felrohan, műtősfiút nem talál, férjem szól: majd ő tol csak mennyünk. Férjem betol, mindenki beöltözik, én imádkozok, aput szólongatom, kikötnek 1 perces fájásokkal (ez volt a legrosszabb!) aztán elaltatnak, arra ébredek, hogy mondják: gyönyörű kislányod van lányom, aztán a férjem keze, de szemem csak 4 óra múlva bírtam kinyitni, akkor kihozattam a lányom és megnyugodtam. 2 hét múlva azért közöltem, jöhet a következő! Amúgy 5/8 apgarral született, meg vérszegényen. A vérszegénysége a napokban elmúlt, most voltunk a héten vérvételen. Neki ez volt az ötödik.

Bocsi a regényért!
Szép napot mindenkinek! Már csak 3 nap a 35 fokig..
omr

Juuuuj! Hogy írtam a "menjünk" szót?!?! :shock:
Ezer bocsánat, nem tudom mi lett velem...
omr

Omr: nálunk a lányom igazi koránkelő. Most már napok óta rendszeresen 1/4 6 - fél 6 körül kel. Aztán visszaaludt fél 7-kor ma is, de már megint fent van. Hát nagyon félelmetes volt a szülésed. De örülök, hogy túllettél rajta és jöhet majd a tesó.

Kép
Kép
tinu

Csináltam egy vonalzót, na nézzük sikerült-e. Most csak magamban beszélek..

omr

:roll: :?: nemmm...

omr

na?

omr

Omr: a BBCode-os kódot másold át az aláírásodhoz! Talán az lesz a gond.

Kép
Kép
tinu

na nézzük, aztán eszek

omr

Köszi tinu! köszi!!! :)

omr

Gyorsan, mert nem tudom, hogy leszek ma! :) Lehet, hogy sokszor, de lehet, hogy nem...

Sziszi!

Én már többször vásároltam, és többféle megoldás is van. Itt Mo-n sokszor nem szeretik a postai utánvétet, mert ha nem veszi át a címzett, akkor a küldő rosszul jár, fizetheti a postaköltséget. Így ált. banki utalást vagy készpénzes átvétet szoktak megjelölni. A banki utalásnál az eladó megmondja, hogy mennyi lesz a postaköltség, és annyival többet kell utalni, a készpénzesnél meg valahol megbeszéltek egy találkozót (persze ez csak kis távolságnál jó), ahol mindkettőnek megfelel. Persze ez egy bizalmi dolog (a banki átutalás), ezért nagyon körültekintőnek kell lenni!
Külföldieknél meg szokták adni a postaköltséget vagy ha nem, akkor rá kell kérdezni, hogy mennyi. Itt sokszor egy titkosított utalásformát szoktak használni (PayPal).

Omr!

Hú, nem egyszerű szülés. Kiderült, miért lassult Petra szívverése? Nekem Nátán volt császár, de én már majdnem kitágultam, és csak akkor. Ő a nyakára 2-szer és a vállára tekerte a köldökzsinórt, így nem tudott kijönni, és a fájásokkor azért csökkent a szívverése. De ugyanúgy sürgősségi császárt csináltak altatásban.

Őzi!

És neten keresztül fizettek is? Mert szerintem itt sokan ettől félnek. Én is szoktam rendelni neten keresztül, de sokszor utánvételeznek az eladók is. Tegnap pl. könyvet, és nincs is más lehetőség, cska az utánvét, pedig én nem félnék a bankkártyás vásárlástól sem.

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Omr, Hát nem semmi szülésed volt!!Én mindíg mondom,hogy mindenkinek olyan gyors szülést kívánok,mint az enyém volt!És alig fájt!Persze az volt a szerencsém, hogy amikor a szülőszobára kerültem,már 5 cm-nél jártam.Észrevétlenül tágultam.A végén nálunk is volt ijedelem,mert nagyon nehezen bújt ki a Martinka.Kicsit szűk volt a csípőm, hát mostmár nem az! Az Ő szive is nagyon lelassult.Ráültek a hasamra,meg én is nyomtam mint egy őrült, pedig nem volt tolófájásom.Leállt.Ez is volt a baj,de aztán minden jól alakult.

Martinka szerencsére jól aludt éjszaka,pedig meg sem moccant a levegő.Na megyek,mert eszik,aztán elvileg alszik egy kicsit.
alexa2006

Sziasztok!

Hát nemsemmi,hogy itt mekkora lett a forgalom!:) Nem gyözlek követni titeket! Úgyhogy most csak röviden, mert alig van időm!

Beszti!

Köszi a tanácsot a gyereküléssel kapcsolatban!:) Hát igen sokat számít, hogy te neked van már másik 3 gyereked és így van tapasztalatod is. Én nekem ezek a dolgok még meg sem fordulnak a fejemben-gőzöm nincs hogy milyen szempontokat kellene figyelembe vennem. Persze jobb előre gondolkodni, de többnyire én is csak akkor jövök rá valamire, ha már túl vagyok rajta! Ez jó ötlet, hogy egy nagyobb gyereket is ültessünk bele!:) HA már tényleg 10-12 évre veszem. Bár aztán lehet mi is majd kettőt veszünk, hisz kellhet a kistesónak is egy!:)
A linkeket meg majd megnézem, hátha van valami jó, bár én inkább angolul tudok. Mi az a titkos utalásforma a vásárláskor?

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?