Megint eltüntem, de most vissza is olvastam, mert nem volt olyan sok...3 napja a nőgyógyászhoz készültünk, de mindig közbejött neki valami...és ezért állandó "programváltozás" volt. szegény Nikit a szopi miatt ugye hurcolni is kell magunkkal, szóval nem volt egyszerű, de ma délután végre felkerült a spirál...szóval most 5 évig nyugi van!
Ártemisznek 8 foga van (úgy látom mi vagyunk a leg"fogatlanabbak"
), Nikinek 0
Orrszivál nálunk is pont úgy megy mint Csillánál. Apja még a szobából is kimegy, annyira sajnálja...És van, hogy még utána is szörcsög. De előtte cseppentsetek be fiziologiás sót, és akkor jobban kijön a sűrű is!
Itt nincs MIkulás, mert itt a MIkulás szilveszter éjszaka jön, és akkor hozza a karácsonyi ajándékokat a gyerekeknek. Szóval én ezt úgy oldom meg, hogy mi tartunk Szent Estét, és akkor kapják az ajándékot (ami itt amúgy nem szokás), de a Mikulást áttettük Szilveszterre, és akkor kapnak apróságot a nagy piros zokniba.
A fát meg már ilyenkor fel szokták disziteni, szóval már nálunk is fel van diszitve (éghajalti viszonyok miatt műfa), de ezt már megbántam, mert Ártemisz folyamatosan pakolja le a diszeket...
Ártemisz se nagyon reggelizik, csak tejet iszik egy jó nagy pohárral, és max pár falat kenyeret, vagy sajtot, vagy kroissant. De délelőtt gyümölcs, és amikor hozzák a friss kenyeret (házhoz jön), akkor abból mindig kér és kap pár falatot. Aztán ebédre azt eszi amit mi, én nem főzök neki külön (lusta dög anya), elsősorban kézzel, szinte mindent megeszik. Uzsonnára megint gyümölcs, néha joghurt. És vacsora megint tej, meg kenyér pulykasonkával, sajttal. Ebből változó mennyiséget eszik attól függ mennyit evett délután. Édességet maximum kekszet szokott kapni. Csokit nem igazán szereti, ha nagyritkán kapott a mienkből, nem nagyon érdekelte. A szülinapokon ahányszor tortából akartam neki adni nem kérte egyáltalán. (én persze örülök).
fogat reggel-este mosunk, én mosom neki, de néha ő is "játszik".
Joli! Drukkolok az állásinterjúhoz!
Gabus! Nem nyugtattál meg a hisztivel...Ártemisznél néha már nagyon ki vagyok akadva a visitozásán. Most azon is kivagyok, hogy tegnap egész nap a nagyszülőkkel volt (mi a városban nőgyógy stb.), és délután alig örült, hogy hazajöttem, majd fél óra múlva odament az ajtóhoz, és lekéredzkedett a nagypapájához megint, (aki persze halálra kényezteti..). Ennyire hiányoztam neki...szóval most elkezdtem magam "önmarcangolni", hogy nem vagyok elég jó anya stb....Mert a szigoruságommal azt értem el, hogy "nem szeret" a lányom, és amit a legjobban el akartam kerülni, hogy "hisztigép" legyen, az meg simán bekövetkezett....
Szintus! Örülök, hogy lement a CRP, és végre megnyugodhatsz. Amúgy hogy vagy?
Pat! Szerintem mindenképpen először egyedül találkozz a dédivel, és utána jobban meg tudod itélni a helyzetet. A kórházba mindenképpen azt mondanám, hogy ne. Mert Ártemisz amikor bejött hozzám a kórházba, akkor is a helytől, meg a környezettől annyira össze volt szegény zavarodva..
Csilla! Elég furcsa ennek a lepisilős kisfiunak az anyukája...
most megyek pihizni, jó éjt!