Új privát üzeneted érkezett!

Szintus!
10 hét és kétgyerekes anyuka leszel!!!Ejjha!!! :D
Fruzsi meg nagyon vágja a dumát!!!Mira megragadt annál a kb. 10 szónál,amit már 2 hónapja is tudott :?

KépKép
Kép
patricia83

évinek akartam még,h zabálnivaló a mosolygós pasid:-)))

Kép
berni1

Sziasztok!

Hogy Fruzsi miket tud :shock: Biztos, hogy ő is csak másfél év körüli?! Vajon honnan örökölte a nagy dumáját? :P Ugyanúgy, mint Márk? :lol: Szintus, dehogy ő a bátyám, csak együtt utaztunk, mentek koncertezni Dublinba.
Berni, látom Dorkó is próbálgatja a a határokat :D Csanád is próbálkozott a földön fekvéssel, hogy vigyem, természetesen még azért sem! :) Viszont azután inkább az első jelre felveszem egy kicsit.
Pat, rózsaszín babaház :lol: Csanád még mindig nem hajlandó megfogni egyetlen babát sem.
Gabi, remélem mégsem H1N1 és hamarosan mehetnek oviba a gyerekek!

KépKép
Kép
el..né

Joli, dumáltál is Feróval? :)

A 41 fokos lázas gyereknek az van, remélem már jól van szegényke. :(

Fruzsi milyen kis ügyes!
Nóri annyit tud, hogy hitta palitta, legyi duna, de ennyi, semmi mást nem mond. :shock: :shock: :shock: Gondoltam először lesz anya, apa, netán Livi, vagy baba, vau, de nem, hintapalinta van. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Nóri elzárta a tűzhelyet, és eltekergette a mosógép gombját. Mondom mi van má, most indítottam el és már fugáz? Biztos csal az időérzékem. Aztán mikor megláttam a sunnyogást leesett, bár nem gondoltam volna, hogy ő volt, mert tök nehéz megtekerni a gombot. Csak halvány f@ngom sincs hol tarthatott a program, mikor elállította, így most kezdhetem elölről.
A rántott sajtom meg szétázott, mert kb. 10 percig állt a hideg olajban. Köszönöm Nórika! :twisted: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
A kisfiam 1.5éves lesz nemsokára, és érdekelne a véleményetek ill. tapasztalata valakinek hasonló korú babával a H1N1 oltással kapcsolatban, tanácstalan vagyok!
Köszi
Kati

Kép
stramb

Kati, nekem megkapta a lányom 3 hete, 16 hónaposan. Semmi baja. Kopp-kopp.
A dokink még nyáron nem erőltette, de október elejére megváltozott a véleménye, meg én is hajlottam rá, így beadattuk, mindannyiunknak.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Köszi Gabuska! Hát igen, nehéz, a mi dokink véleménye is alaposan megváltozott! Fura. Anyukám ráadásul inkább ellene van. A hírekben sem esik soha szó a bölcsi korú gyerekekről. Beoltatom én is mégiscsak, csak izgulok nehogy nagyon lázas legyen mert az tragédia! 1x bent kellet aludni a HeimPál sürgőségién mert nem ment le a láza ők se tudták mitől és miért, másnap du. ra ment le de addig annyi gyógyszert kapot stb. nem szeretném mégegyszer átélni!

Kép
stramb

Hát igen, nem egyszerű a döntés. Lázas lehet attól is, ha elkapja, meg az oltástól is, bár nem jellemző.
Orvosotok mit mond?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Most már azt mondja mindenkinek, hogy oltsa. A patikus azt hogy ne.

Kép
stramb

Sziasztok, besűrűsödött az életünk rendesen, úgyhogy most csak annyit, hogy felteszek két linket.... Barátnőmék voltak ma nálunk - a kisebbik csemetéje 2 hónappal fiatalabb Máténál. Megetette az én nagy fiamat :) és ezt hatékonyabban tette, mint én... lehet, emiatt kell kistestvér?
:lol: :lol: :lol: (nem, nem baba a titok, de majd csak akkor árulom el, ha megoldódótt :lol: :lol: :lol: )

http://www.youtube.com/watch?v=wnmYylkcOUk

http://www.youtube.com/watch?v=kAxo6Ue2 ... re=channel

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas

Úgy értem, hogy arról mit mond, hogy mennyi esélye van, hogy belázasodjon tőle.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Szia Kati!

Mivel linkelni béna vagyok,így kompletten beszúrtam egy oldal (a www.vitaminszabadsag.com) véleményét.Szerintem elgondolkodtató!
Én mindenestre nem oltatok...de ez volt a véleményem az oldal olvasása rlőtt is...
este jövök csajok! :wink:

Több, mint két hónap eltelt az előző hírlevelünk óta, ideje egy kis frissítésnek. Mint láthatjuk, a sertésinfluenza őrület szedi áldozatait, tömegek oltatják be magukat félelemtől reszketve. Mindezt annak ellenére, hogy az orvosi szakma jeles képviselői részéről több vakcinaellenes hozzászólás is napvilágra került, jóllehet ezeket nem ismétlik el 100x a fősodrású médiában. Óránként változik a veszélyeztetett célcsoport, reggel még ártalmatlan a felnőttekre nézve a H1N1, estére már ők vannak a leginkább kitéve ennek a kórságnak. Ebben a vészhelyzetben csak egyetlen mondat jut eszünkbe, az is Ady Endrétől: Fusson akinek nincs bora, ez a fekete zongora. Ennyi borzalmat józanul elviselni nem könnyű... A kérdés már csak az, hogy mi a borzalom. A járvány, vagy az az aránytalan hisztéria, amit keltenek... Észrevetted, hogy a sertésinfluenza idején teljesen rendben van disznót enni, ráadásul senki nem bántja szerencsétlen röfiket, a madárinfluenza kitörésekor meg irgalmatlanul legyilkoltak sok száz, sok ezer szárnyast a hatóságok és reggel-délben-este ömlött a rádióból a világvége?

Na de mégis, mi az igazság? Van veszély vagy nincsen?

Az előző hírlevelünk óta rengeteg támadás is ért bennünket (megannyi köszönőlevél mellé), mégpedig azzal kapcsolatban, hogy a vakcina ellenzésének hirdetésével hozzájárulunk a tömeges halálozáshoz, ami a sertésinfluenzának lesz majd köszönhető. Hülyének neveztek bennünket és felelőtlennek, tudatlannak és butának. Köszönjük a véleményeket és a kritikákat. Azért azt szeretnénk leírni, hogy nem a vakcinát ellenezzük alapból (bár nem kedvelünk semmilyen oltást), hanem a hivatalostól eltérő álláspontnak adtunk és adunk hangot. A helyzet ugyanis - SZERINTÜNK! - végtelenül egyszerű, mégsem könnyű elfogadni azt, hogy a hitrendszerünket kell legelőször górcső alá venni. Henry Kissinger mondta közel 30 éve a következő mondatot: "Nem az számít mi az igazság, hanem az, hogy az emberek mit vélnek igazságnak..." Ezért most elsősorban erről szeretnénk írni egy pár szót, aztán majd visszakanyarodunk a védőoltásokat érintő hírekre.

Minden ember a saját én- és világképét a környezet visszajelzései alapján alakítja ki kicsi gyermekkorától fogva. Nem ab ovo hordozzuk magunkban a paradigmánkat - bár az adott gondolatminták örölkődését Dr. Bruce Lipton, amerikai sejtbiológus bebizonyította a Tudat, a belső teremtő c. könyvében -, hanem a társadalom, amiben élünk határozza meg azt (számunkra!), hogy mi a helyes és mi az igaz. Ha ateista közösségbe születsz, értelmetlen lesz az istenhitről beszélni, ha feketék között nősz fel, ahol a fehérek a rabszolgatartók, akkor normális dolognak számít a bőrszín alapján történő megkülönböztetésből származó frusztráció. Ha gazdagnak születsz, ahol szolgáid vannak, akkor az a normális, ha szolgának születsz, akkor meg az. Ez azonban CSAK akkor van így, ha a hitrendszeredet SOHA nem vizsgálod felül. Ha SOHA nem kérdőjelezed meg az általad igaznak hitt dolgokról, hogy valóban azok-e, és SOHA nem nézel utána annak, hogy a "tudományos szakemberek" véleménye valóban axióma-e vagy csak pillanatnyi vélemény. Azt például mindannyian láthatjuk, hogy bizonyos korlátok kötik ugyan az embereket az adott társadalmi osztályhoz, gondolkodásmódhoz, amibe beleszülettek - legalábbis egy ideig -, de senki sem determinált arra, hogy saját erejéből sikeres élete lesz-e és beteljesíti vágyait, vagy örökre áldozat marad. A döntés felelőssége MINDIG a miénk és így az eredményesség is!

Na de kanyarodjunk is vissza az oltásokhoz egy vicces videóval, hogy mi is a helyzet:

Máris szomszéd, a jövendőmondó

Szóval az A-H1N1 vírus létezik és köszöni jól van. Valóban fertőzi az embereket, bár a beharangozott rémhírektől eltérően feltűnően kevés embernek lesz komoly baja tőle, kivéve, ha egyébként is szenved valami immunrendszeri gyengeségben. A vírustörzs már több évtizede jelen van és soha nem okozott különösebb, extrém esetbe illő problémát. Ismerőseink közül több embert is elkapott a fertőzés és néhány nap alatt helyre is jöttek, oltás, gyógyszerek, minden nélkül. Kivárták, amíg a betegség megszűnéséhez szükséges idő alatt az anyatermészet megoldja a problémát és "Hopp, volt influenza, nincs influenza..." A helyzet azonban sokszor nem ilyen egyszerű. Ennek az oltáshadjáratnak azonban más célja is lehet. Pont a minap kaptunk egy levelet, ami igencsak elgondolkodtató, bár az igazságtartalmának fizikailag nem tudunk utána nézni (ezért ezt is csak vélemény gyanánt írjuk le):

"Egy magyar kutatócsoport feltörte a H1N1 vírus hatásmechanizmusát kódját 2009. szeptember 20-án! Az alapvírus csak egy gyenge megbetegedést okoz, tünetei enyhék, lefolyása gyors, alapvetően nem veszélyes. Az oltás után viszont egyesül a vírus a vakcinában található bináris párjával, a másik részével és azonnal blokkolni kezdi a szervezet antitestjeit és adott körülmények között kiiktatja, védekezésre képtelenné teszi az immunrendszert. Azok, akik valamilyen rendellenességgel születtek, míg mások, akik időskori betegségeik miatt váltak folyamatos gyógyszerfogyasztókká, az oltás követően – és feltételezve a H1N1 heveny fertőzöttséget- éppen a gyógyszerek által biztosított relatív védettségüket veszítik el azáltal, hogy annak hatását a vakcina és a vírus együttesen blokkolja. A szervezet ezáltal sokkot kapva lényegében összeomlik. Magas láz után tüdőembólia lép fel, amelynek szövődménye maga a halál. A következmények tekintetében azt lehet megállapítani, hogy a beteget valójában a saját betegsége öli meg, de minden esetben kimutatható nála a H1N1 vírus is, amely azt kitrükközte. Mindebből azt a konklúziót vonhatjuk le, hogy a vakcina végez az emberrel. Már 20 évvel ezelőtti betárolt vérminták is 92%-ban ugyanilyen reakciót adtak (Skandinávia). A hadiparban ismertek a bináris idegmérgek és robbanó anyagok. Két komponensüket külön tárolva teljesen ártalmatlan szerek, de elegyítve biztosan ölnek, robbannak."

Hogy ez valóban így van-e, nem tudni, ezt szeretnénk kihangsúlyozni. Kívánjuk, hogy NE legyen így, de érdemes résen lenni. Az mindenképpen furcsa és köztudott, hogy sem az oltóanyag gyártója, sem a kórházak nem vállalnak felelősséget a vakcina mellékhatásaiért és végső soron az orvosokra akarják az összes felelősséget ráerőltetni. Nem furcsa ez egy kicsit? Szerintünk az. Az Ukrajnában kitört járványról már bebizonyosodott, hogy NEM a H1N1 okozza, hanem úgy tűnik, hogy biológiai fegyvereket vetettek be egy ártatlan nép ellen. Az angolul beszélőknek itt van egy nagyon érdekes cikk: A Tale of Two Stories: The European BioWar outbreak and the censoring of it by the mainstream news media. (Két történet meséje: Az európai biológiai háború és a fősodrású média hallgatása ezzel kapcsolatban.)

Egy biztos: a vakcina higanytartalma SOKKAL magasabb, mint, ami az emberi szervezet számára elviselhető mennyiség. Ha más nem, már ez elgondolkodtató kellene, hogy legyen. Ezzel kapcsolatban is tettünk fel egy videót:

Egy járványügyi szakorvos válaszol... H1N1 ügyben

Egyéb nagyon fontos információk a H1N1 mizériával kapcsolatban:
Részletes kutatómunka oltás témában egy magyar bloggertől: http://neoltsal.blog.hu (Köszönjük a munkáját!)
Fontos kérdéseket feszegető cikk (érdemes a hozzászólásokat is elolvasni): H1N1 oltás - Mit akarnak nekünk beadni?
Cikk a natursziget.com oldaláról: Átgondolatlan, veszélyes oltás
Még 1 fontos cikk a naturszigetről: H1N1 - A lengyel egészségügy nem kér az oltásból?

Hivatalos dokumentum az Országos Gyógyszerészeti Intézet honlapjáról az összetételt illetően: Az oltóanyag összetétele (.doc formátum)

KÖTELEZŐ ELOLVASNI: Egy érdekes és nagyon fontos információ (amely pontosan azt tükrözi, hogy a fogalmak jelentésével, összemosásával hogyan manipulálják a közvéleményt):

Az előző hírlevelünkben említett Jane Bürgermeister által tett feljelentés 2009. februárjában történt. A H1N1 fertőzés első regisztrált eseteit 2009. április 17-én jelentették be Californiában. 12 nappal később a WHO elnöke, Dr. Margaret Chan 5-ös szintre (Level 5) emelte a járványügyi helyzetet, ami közvetlenül a világjárvány előtti - hivatalosan meghatározott - szint. Mindezt 12 nappal az első esetek után! Nem lacafacáztak, az egyszer biztos! Ezt követően, 2 és fél hónappal később 2009. június 11-én közölték, hogy világjárvány van, bejelentették, hogy elértük a LEVEL 6 (6. szintet). Ahhoz hogy ezt értsük, definiálnunk kell az - Egészségügyi Világszervezett által közzétett - világjárvány fogalmát, ugye. Íme:

"A fertőző ágens több országban is egyidejűleg jelen van, valamint a fertőzöttek körében jelentősen magas halálozási arány figyelhető meg."

A kérdés felmerül: hogy lehet az, hogy világjárványnak jelentettek be valamit a fertőződés ilyen korai szakaszában, amikor még a fenti definíciónak egyáltalán nem felel meg az, amit tapasztaltunk. (Amikor májusban ezeket a változtatásokat eszközölték, akkor világszerte mindössze 20 (húsz!) esetet regisztráltak és 0 (NULLA!) halálos áldozat volt.) Egész egyszerűen úgy lehet, hogy idén májusban megváltoztatták a világjárvány fogalmát a következőre (ez a British Medical Press c. újságból való, ami a fősodrású média része):

"A járvány egyidejűleg több országban van jelen, és egy olyan fertőző ágens terjeszti, amely új jellegzetességeket mutat, így nem tudjuk megjósolni a lakosság természetes védekezőképességét."

Magyarul a halálozási arányra vonatkozó részt egy az egyben kivették az egész történetből. Vajon miért volt erre szükség? Nos, mindössze azért, mert így nincs esélyünk az évente jelentkező influenzát megkülönböztetni egy valódi világjárványtól, vagyis olyan "védő?"oltást erőltetnek ránk a hatóságok, amit csak akarnak. NA, EZ ELÉG JÓ?

Jó hír! A következő - rövidesen jelentkező - hírlevelünkben 2 olyan megoldásra hívjuk fel a figyelmét kedves olvasóinknak, melyeknek hatékonyságát a hivatalos orvostudomány tagadja (és üldözi!), ennek ellenére emberek ezrei gyógyulnak meg a legkülönbözőbb halálosnak hitt betegségekből általuk. A 2 megoldás teljesen különböző, az egyik ugyanis egy kívülről bevihető, (rendkívül olcsó) ún. anaerob mikroorganizmusokat elpusztító szer, a másik pedig az anyatermészet működési elvét figyelembe vevő módszer, amely minden úgynevezett megbetegedésre alkalmazható, ami nem baleset, mérgezés, sugárzás vagy kifejlődési rendellenességek miatt alakul ki. Egész egyszerűen forradalmian újszerű megközelítés az egészséghez! :-)

Úgy döntöttünk, hogy megváltoztatjuk az egészségről alkotott képet. Ha csatlakoznál eme kezdeményezéshez, akkor a következő hírlevelünk hozzád szól majd!

Üdvözlettel:
a www.vitaminszabadsag.com elkötelezett szerkesztői

Saját neved:

Saját email címed:
1. ismerősöd neve:
1. ismerősöd email címe:

2. ismerősöd neve:
2. ismerősöd email címe:

3. ismerősöd neve:
3. ismerősöd email címe:

Hírlevél archívum
Szükséges vagy szükségtelen korlátozások? - 2009. március 12.
Hallgatásba burkolózunk... (1. részlet) - 2009. március 17.
A Codex valódi, eltitkolt célja - 2009. március 23.
Hol van a tudományos bizonyíték? - 2009. április 7.
Változások a Codex-ben és egy hihetetlen interjú - 2009. április 24.
Találkozót szervezünk - 2009. május 15.
Érdekességek a nagyvilágból + a meghirdetett találkozó elmarad - 2009. június 9.
Sertésinfluenza-veszély (a mi verziónk) - 2009. augusztus 29.
© 2009 Vitaminszabadsag.com

KépKép
Kép
patricia83

A linkek így kivágva beillesztve nem elérhetőek,de akit érdekel,próbálja meg közvetlenül az oldalról!

KépKép
Kép
patricia83

Pat, a köszi a sok infót, nem tudom, mikor győzöm elolvasni :)

Réka, a videók szuperek!!! Lányok nektek mondom, találkoztam ma Rékával, de élőben is ugyanilyen titkolózó!

Gabi, lehet ha nem Nóri volt a ludas, inkább belopózott Pumukli :lol:

Csanád újabban nem csak azt kéri nagy mutogatással, hogy tegyem tisztába, hanem hogy szívjam az orrát :roll: Mutatja a porszívót és közben szipog az orrával :lol: Kapott egy mágneses írótáblát, sokat rajzolgat.

KépKép
Kép
el..né

pat!
köszi,bocsi,nekem ez sok volt,isti bizi elkezdtem,de nem bírtam végigolvasni.
H1N1:nekem ma reggel azt mondta a gyerekdokink,h a 2 év alatti gyerekeknek 20-30% védettséget ad,tehát beoltják,ha kérem,de avval,h erről tudnom kell,e mellett még elkaphatja.
felnőttek:eddíg én azt mondtam:isten őrízz oltás!DE...(és mostantól nyugodtan tartsatok hülyének)tegnap éjjel olyan nyomasztó álmom volt,h nem kívánom senkinek:-estére 39 fokos lázam lett.Dokró aludt és én csak aggódtam,h csak nehogy ő is elkapja.álomba szenderültem,majd felriadtam és átmentem a másik szobába,ahol anyukám tv-zett(11éve nem él,de folyton tanujelét adja,h itt van)és mondtam neki:anyuci!(mindig anyunak hívtam)lement a lázam?ő:sajnos nem,már hívtuk a mentőket,kórházba kell menned,nagyon beteg vagy H1N1.én:és Dorkóval mi lesz,akkor ő is elkapta,hisz puszilgattam...nem volt válasz :? -na itt ébredtem és azt a nyomasztó érzést,h nem tettem meg minden tőlem telhetőt,nem kívánom senkinek.ezért én holnap beoltatom magam,Dorkót így nem(felesleges tortúrának érzem),inkább nyomom vitaminnal,gyümivel.
szal szerintem mindenki tényleg maga dönti el,és tényleg bolondnak tarthattok,de én,a férjem és a bnőm is külön-külön azt éreztük,ez egy jel.persze van,aki materiális és azt mondta,biztos túl sokat foglalkoztam evvel a témával.hát mindneki maga dönt :) 1 cáfolhatatlan tény:sosem hallottunk Mo.-n ennyi kórházba került emberről az influenza miatt és ennyi szélsőséges esettel.arra sem emléxem mikor zártak volna be ennyi intézményt stb...szal nekem eldőlt a véleményem:magunkat beoltjuk(a férjem már túl van rajta),Dorkót nem.

hú,ez sem lett rövid 8) :lol:

Kép
berni1

Berni,
eskü, nem belédkötni akarok, csak mesélem, hogy a mai híradóban azt mondta egy dokker, hogy a h1n1 ellen a vitamin annyi mint egy vakbélgyuszira a hideg vizes borogatás.
Persze rögtön van ezer orvos, aki pont az ellenkezőjét mondaná. Úgyhogy itt kanyarodnék vissza hozzád: "mindenki maga dönt". :wink: 8)
Nálunk az oviban az a helyzet, hogy az ántsz vizsgálódik, óvodavezető ódzkodik a bezárás ellen, amit viszont az ovi orvosa szerint már tegnap meg kellett volna tenni. :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Halli mindenki!
Köszi a sok infót most ugyan ott vagyok oltanék és nem is.
Benri1 az a baj, hogy mi is beoltattuk magunkat a gyereket még nem, de mindenkitől azt hallom hogy hiába vagy beoltva te attól még hazavisszed a bacit! Féleg az oltástól de attól is hogy nincs beoltva.

Kép
stramb

gabi!
magunk közt szólva,ha a szívedre teszed a kezed,te is gondolom azért azt mondod,h télen,főleg télen az összes vírus,influenza és minden egyéb "betegség"ellen leghatékonyabban a vitaminok,a gyümik és a sok friss levegő véd.lehet,h van doki,aki megváltja a világot,de tán évezredek óta ezek a leghatékonyabb védelmezők szerintem és nagyanyáink szerint is :D +hagyma,fokhagyma,méz stb.én híve vok amúgy is a természetes ételeknek,dolgoknak,ezt tudjátok :wink: amúgy dehogy bántottál meg,én nem csak a H1N1 ellen tartom ezeket a dolgokat,mindenféle meglőzésképp!

és Nóri is ügyes a hintapalintával,Dorkó még mindig nem sieti el,de mint tudjátok,én nem bánom,h csak babanyelven beszél :lol: 8)

Kép
berni1

stramb!
á,dehogy!nem tudom ezt ki mondta,de nem volt pontos.hazaviheted,mint bármi mást,de rendszeres.,alapos pl.kézmosással megszabadulsz tőle és nem vagy hordozó csak kb 2 óráig "üldögél" a kezeden,míg oltatlanul napokig fertőzöl.ás megnyugtatásként:mint itt sok felnőtt,a férjem is beoltatta magát és nem fertőzött meg minket :D senkinek nem lett így beteg a gyereke itt

Kép
berni1

kaptam erről 1 mailt,h mi a külömbség,de bocsi nem találom,de szűkszavúan ennyi.évinek doki a férje,hátha majd ír nekünk

Kép
berni1

hogy lehet ilyen vonalzót feltenni?

Kép
stramb

Stramb üdv,itt! :D
Rájöttél már a vonalzóra,hogy hogyan kell?

H1n1---bakker nálunk alig beszélnek róla,minta a határon megállna :roll: Pedig ugye nem 8)
Védőoltás is majd vsak decemberben lesz,nem is tudni melyik bla-bla,
szomorú,hoga ennyire nem foglalkoznak vele.Vagy pedig máshol túllihegik,nem tom :roll:
Persze,hogy nálunk is vannak betegek,no-ná,már vannak kismamák is,megszülnek,hazamennek és csá.

Én nem oltatom magam még ha ingyenes is a kismamáknak(decembertől elvileg)mi lesz ha rossz hatással lesz a babára?Remélem én sem hozom haza a Fruzsinak,férjem sem.
Áhh,mindeég kell valaminek lennie.

Egyébként Berni sztem egyszerű infulenzában is betegednek meg ennyien,csak nincs nagydobra verve.Sztem egy kicsit ijeszgeti is a média a népet :wink: Jó pénzforrás ez az emberektől..

Joli gond.anyjátol örökölte a dumáját a kiscsaj.A barátnőm kislánya ilyen korára még többet beszélt,mint Fruzsi.

Igen,Pat még 10 hét és két gyermekes anyuka leszek,kicsit nehéz felfogni,belegondolni,hogy majd hogyan boldogulok két gyerkőccel stb...

Jó éjt

Kép
Kép
szintus

Szintus amint látod még nem jöttem rá különben már itt lenne a vonalzókám. :(

Kép
stramb

Jó reggelt!

Stramb, ha már ilyen jól elbeszélgetünk és neked is ilyen korú gyereked van, nem írnál magatokról? Kicsi bemutatkozást, keresztnevedet...aztán egyéb témára is benézhetsz hozzánk:) Vonalzót úgy tudsz készíteni, hogy rákattintasz itt arra, amelyik tetszik neked és kinyílik az az oldal, ahol készítették. Ott te is tudsz csinálni.
Berni, nagyon mélyenszántó álmod volt. Amikor én álmodtam hasonlót, akkor hetekig a hatása alatt voltam. Nem volt ilyen egyértelmű, ezért álomfejtőt is megkérdeztem. Az álom hatására nagy változtatásokra szántam el magam. Igaz két egymásutáni álom kellett hozzá. Majd elmesélem, csak most nincs időm.
Szintia, meglásd, hogy a két gyerekkel is boldogulsz majd!

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok!

Jó régen jártam erre, csak zugolvastam pár napig.

Kati
Üdv itt. Mesélj egy kicsit magatokról.
Miután elkészítetted az egyik oldalon a vonalzódat, pl. nagyonbaba.hu, kidob egy kódot, azt kell beilleszteni a profilod aláírás részébe.

Oltás
Apánk tegnap előtt, én tegnap oltattam be magam kizárólag a gyerek miatt. Igaz, hogy így is hazahozhatjuk, de sokkal kevesebb eséllyel kapja el így tőlünk, mintha itthon döglődünk több napon keresztül, mert szerintem úgy eléggé kivédhetetlen. Máté nem kapja meg, mert a gyerekorvosunk egyértelműen tilakozott ellene, főleg azzal indokolta, hogy túl sok oltást kapott a gyerek mostanában. Hát nem tudom... Nem nagyon járunk sehová, így remélem, hogy megússza.

Szintus
Nagyon ügyes Fruzsi, hogy ennyi mindent mond. Máté még csak pár szót tud: apa, papa, Gábor, Béla. A szomszédokat előbb megtanulta, mint azt, hogy anya, vagy mama. :-D

Joli
Csanád már jobban van? Lehet, hogy már írtad, de nem emlékszem.
Szuper a repcsis kép!

Réka
Nagyon titokzatos vagy!

Máténak kijött az egyik szemfoga, de biztos, hogy még mindig fáj neki, vagy több is jön, mert nem akar enni.

Én meg végre lefogytam, jó sokáig tartott, de most annyi kiló vagyok, mint 10 évvel ezelőtt (53-54), 12 kiló mínusznál járok.

Adri és Bea régen jártak erre.
kittina30

Telefonos Roli nagyon vagány, cicfarkos Jázmin pedig nagyon édes!

Berni
Utólag is boldog szülinapot!

Patr
Nagyon jók az alvós képek, és a "szutykos" is. :-)

Vince is nagyon ari a babakocsival. Máté is tolkálja a babakocsit vendégségben.

Nóri és Lívi is nagyon cukik. Lívi milyen ügyesen lerajzolta a családot!
kittina30

Sziasztok!

Kitti! Gratula a fogyáshoz! Nagyon ügyes vagy!

Stramb! Üdv itt! Írj magatokról, tegyél fel képet a csemetédről. Én azt hiszem oltatok! Mindenkit! Több mindenkiről tudok, aki beoltatta a másfél év körüli gyerekét, nem volt gond. Nekem is azt mondta egy orvos, oltassak le mindenkit a családban és a kicsit ne. Ne vigyem sehova (bolt, egyebek, ahol emberek vannak), mi is sokszor mossunk kezet és vitaminok, stb. Ez szerintem megoldhatatlan, legalábbis én nem tudom itthon hagyni, ha bevásárolni megyünk. Ha dolgozok, anyuéknál van. Anyuék nem oltatják magukat...... Szóval azt hiszem én beoltatom őt is. Roli is megkapta az oltást, több mint egy hete. Semmi baja nem lett tőle. az más kérdés, hogy 3 napi ovi után már megint köhög és folyik az orra.

Réka! Jók a videók! Nagyon titokzatos vagy!

Olyan jó, péntek van! Hétfőn sem megyek még suliba, mert kivettem az anyanapomat! Ma meg gyűlés volt, nem volt tanítás, így már fél 12-kor itthon voltam! Jó laza lett ez a hét!

Kép
szly27

Sziasztok!

Jelenleg gyerekek anyósnál, én meg elvileg takarítok, de még nem álltam neki, gondoltam, előbb olvasok... :D

Én ma elszántam magam, és Vincét is beoltattam délután a H1N1 ellen. Férjem már régóta nyúzott ezzel, és nekem is egyre több ismerősöm oltatja be az ilyen korú gyerkőcét is, így én is ráálltam. Szly-al értek egyet, karanténba nem zárhatom, minden nap ovi, bevásárlás, most jönnek a Mikulás ünnepségek, szóval kivédhetetlen oltás nélkül.
Gyerkőcök is vedelik a mandarint, a C-vitamin sokat segít, ezzel egyetértek Bernivel! (Szerencsére nem is voltak még betegek ebben a szezonban!)Kopp-kopp...

Stramb!
Gyere, mesélj magatokról!

Kittina!
Mondd el légyszi, hogy sikerült, nekem is ennyit kéne még leadnom, de nagyon megállt a súlyom... :( Gratula neked! :wink:

Joli!
Szuperek a képek, egy pillanatra én is azt hittem, h. Nagy Feró a bátyád! :oops: :)

Réka!
Csúúúúúúúúúúúcs a videó! :D :D :D Máté nagy kópé! Pécsre nem jöttök mostanában?

Hú, még akartam írni, de neki kell állnom takarítani, mert szalad a lakás, ha addig nem jönnék, mindenkinek kellemes hétvégét!

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Kriszti, Csanád jól van, igazából nem is éreztem, hogy beteg, csak az orrfolyás és a csipásodás volt. Gratulálok a fogyáshoz!

Szly milyen anyanapod van? Gratulálok a pályázat elnyeréséhez! És még sok ilyen jó napot kívánok neked!

Évi, szuperek a vonalzóid! Remélem már túljutottál a takarításon:)

A védőoltást én elhatároztam, hogy beadatom, de még nem került sor rá. Teljesen egészséges kell legyen először.

Berni, légy szíves tudakozódj, mi van Adriékkal!

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok! Itt vagyunk, meg vagyunk! 3 hétig nem volt netünk, most 2 napja van, de még csa mostanra jutottam el a babanetre, annyi pótolnivalóm volt...
Csak az utolsó oldalt olvastam el, köszi a hiányolást!!!!
Látom forrong a sertésinfuezna téma. Mi nem oltatjuk magunkat. Mi nem járunk semmilyen közösségbe, sem a gyerekek sem én. A férjem maximum amikor dolgozik, de ott is csak 2-3 emberrel találkozik, nincs "tömegben". Bevásárolni néha el szoktam vinni Ártemiszt, de hát meddig "éljünk" karanténban? Azt azért mégsem lehet. Igazából én azt hiszem ez is egy sima influenza, amit az egészséges immunrendszer legyőz. Magánvéleményem, hogy a vaccinát gyártó cégek fújták fel az egészet...De ne hallgassatok rám, mindenki saját belátása szerint. Én alapból oltásellenes vagyok, és nem szeretem, ha "mesterségesen" beleavatkoznak az immunrendszerbe.

Rólunk: Ártemisz napról napra többet beszél, imádnivaló ahogy mondja a szavakat, mindent próbál utánozni. Persze mindezt 2 nyelven. Mindent azon a nyelven mond amit egyszerűbb kimondani, de megérti mindkettőt. Fantasztikus, én csak ámulok rajta. Amiket mond: mama/mami, (ez én vagyok.:)), baba (ez görögül az apa, de a babára is ezt mondja, illetve azt mondja görögül is). , aztán: banán, mandarin (na valami ehhez hasonlót), polip, csikó (tengeri csikót láttunk tegnap), nagyi, hugi (a kis Nikit igy hivja), papasz (pap a tv-ben), jaja (a nagyi görögül, vagyik anyósom), papu (nagypapa görögül, apósom), papucs, alma, körte, gala (tej görögül), pipi (bármilyen madár), viz, kávé, tea, cica, vau-vau, i-a.....
Most ennyi jutott eszembe, nem fárasztalak tovább titeket a nyelvleckével :) De még vannak.
Amúgy most náthás szegény, meg köhög...
Niki a 2 hónapos kontrollon már 4780 gramm volt, vagyis 2 kgot hizott 2 hónap alatt! és 50-ről 57 cmre nőtt! Már sokkal kevesebbet sir. 1 hete majdnem át is alussza az éjszakát, maximum 1x ébred, szopizik és alszunk tovább! Már mosolyog, és kicsit többet van ébren.
Ja! És Ártemisz imádja! Folyton ölelgeti, puszilgatja, ad neki almát, játékokat stb... :) És kiabálja ha meglátja, vagy meghallja, hogy " hugi-hugi!!! Imádnivaló! Ezt nem is mertem remélni!
Most ennyit rólunk, megyek főzök holnapra, mert takaritani akarok holnap. Már hiányoztatok megint nagyon lányok!!!!

KépKép

KépKép[/url]
neirda

Adri! De jó, hogy előkerültél! Örülök, hogy jobban alszik már Niki! Ártemisz pedig nagyon ügyi a beszéddel! Jázmin is egyre több mindent mond, de csak azt, amihez kedve van!

Joli! Anyanap: jár szabi a gyerekekre 2nap/gyerek/folyóév! Nekem egy van összesen, mert időarányosan kiszámolták. Ezt fogom hétfőn tölteni, hogy ne maradjon bent, mert elúszik.

Roli megint elég beteg lett. Nagyon nem lázas, de köhög, taknyos, folyik az orra. Elkapott valamit megint az oviból. Szerintem tavaszig ez lesz! Jövő héten így nem viszem oviba. Majd pénteken beviszem, mert akkor megy a Télapó! Már kezdem egyébként nagyon nagyon unni ezt, hogy három nap ovi után rögtön beteg lesz!

Kép
szly27

sziasztok!
adri!
hajrá babanet! :lol: iszonyatosan jó,h így szeretik 1mást a lányok.és gartula Ártemisznek,nagyon sok mindent mond ő is(taps)

oltás:ma megkaptam,én is oltásellenes voltam,de az álmom pontot tett a végére.ott is rákérdeztem:a gyerek oltását nem szorgalmazzák,mert még nincs kialakult immunrendszerük és igen hordozók lehetnek azok is,akik oltottak,sok-sok kézmosás!+azt mondták,h természetesen elkerülhetetlen a közösségbe menetel,de csak azt tudják tanácsolni,h ha tetőz a járvány,inkább ne!azért azt a x napot szerintem is ki lehet bírni,addíg a gyerek marad otthon :) bár nekünk ez igazából a bevásárlást takarja vagy talán a ringatót,de oda akkor úgysem vinném.

ma egész délelőtt a szomszédban havernőzött Dorkó.igazából csak az oltás idejére vittem,de f1ig maradtunk és ebből az oltás fél óra volt :oops: mi tracsiztunk,ők meg thök jól eljátszottak.holnap meg babazsúrra megyünk :lol: úgyh Dorkó pöröghet ezerrel :lol: :lol:

Kép
berni1

Jaj, Adri, úgy örülök! Jó, hogy csak a nettel volt gond, már aggódtam, hogy valamelyik gyerek beteg. Bár gondolom nálatok nincs ennyire rossz idő. Na jó, itt se nagyon rossz novemberhez képest. Hogy ezek a lányok(egy része) milyen kommunikatívak! Én már annak a 2-3 szónak is örülök, amit félig-meddig kimond Csanád :) Például ma mutatott a képernyővédőre, kérdeztem, mondott valamit. Kérdeztem baba? Mert minden képen ő van, csak az változik, hogy egyedül, vagy valamelyik családtaggal.Erre rendreutasító hangsúllyal megismételte:abba! Tehát apa, nem baba:) A kutyából is bau-bau lett újabban, pedig régebb mondta, hogy vú-vú. Igyekszik ő mindent mondani, ha kérjük, csak épp nem hasonlít az eredmény a szóra:)
Berni, most gondold el, hogy kimaradna Dorkó(és te is) ezekből a jó programokból. szóval csak ne legyen nagy járvány, hiszen annyian beoltatták magukat, elvileg nem szabadna.

KépKép
Kép
el..né

Húha! Én írtam ilyen ijesztőt???

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok!

Szokás szerint lemaradtam.
A képek nagyon szuperek mindenkinek!!!!!

Berni!
Bár egyenlőre én is oltásellenes vagyok, de neked az álmod miatt mindenképpen ajánlottam volna azért, mert már anyukád nem él és úgy hallottam és el is hiszem, hogy a halottak jó tanácsot adnak álmunkban és meg kell fogadni. Szerintem figyelmeztetés volt számodra.

Kriszti gratula a fogyáshoz!!!!

Adri! Jó, hogy rólad is olvashattam!!!!!!!
Ámin is a kínai nyelvet részesíti előnyben, szerintem könnyebb neki.

Fruzsinak is nagy gratula a beszédhez, lám a lányok jóval ügyesebbek!

Joli!
De jó, hogy egy kicsit kikapcsolódhattál, jól nézel ki a képen!
Az első pillanatban én is meglepődtem, hogy kivel vagy a képen, de aztán gondoltam, hogy mi a helyzet.

Rólunk: jól vagyunk, megvagyunk. Szerencsére a taknyoláson kívül nincs semmi és az sem vészes.
Unalmas itthon, hamar sötétedik és sokat esik az eső. Játszóházba nem merem vinni, mert a Plázában van és sokan vannak.
Ámin is sokat hisztizik mostanság és néha én is hagyom, de ő nagyon kitartóan sír taknya-nyála egybefolyik és már nem bírom nézni ezért ölbe veszem. Nálunk legtöbbször azért vergődik, hogy ölbe vegyük vagy adjuk oda amit ő éppen kigondolt magának.
A múltkor az utcán vergődött, mert nem az volt amit ő akart és gondoltam hagyom majd megunja. Elindultam és toporzékolva jött utánam kb félúton egy nagyot hasalt, akkorát koppant a feje, hogy a szívem megállt, de szerencsére nem lett semmi baja. Viszont nekem nagyon lelkiismeret furdalásom volt. Akkor azt mondtam magamban, hogy többet nem hagyom idáig fajulni, mert csoda volt, hogy nem csattant szét a szája és semmi baja nem lett. Úgyhogy én nem tudom kezelni a hisztit, mert megsajnálom.

Jó éjt mindenkinek!!!!!!!!

Kép
havacska

Joli!
Most nézem, hogy valóban elrémisztetted a többieket valamivel, mert azóta senki nem jelentkezett. :lol: :lol: :lol:

Kép
havacska

Hali!

Lányok jól vannak, én köhögök kicsit.

Én sem oltattam, de néha úgy elbizonytalanodom a sok rémhír (no nem amit Joli írt :wink: ) hallatán. Apa oltásellenes én vacilálok.
Berni én is oltattam volna a helyedben tuti. Ilyenkor lenne még jó a szopi.

Mi járunk a lányokkal mindenfelé mint eddig.

Apa szórakozni ment én maradtam a lányokkal, de most jól bechips-ezek :oops: .

Puszi
Azóta sincsenek meg a vonalzóim :evil:

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!

Kriszti! Hogy sikerult ennyit leadnod? :shock: Nagy gratula neked! Aruld el letszi a titkot! :D
Nekem is le kene dobnom meg vagy 5 kilot. Ez viszont sehogy sem akar osszejonni. Na nem is csoda, kicsit at kene szervezni a napi etkezest. Mondjuk nuku csoki, meg ilyenek... :oops:

Adri! Jo hallani feloletek ujra! Akkor most mar tdsz gyakrabban jonni, ugye. De jo, hogy Artemisz igy szereti Nikit! De edes! :D
Es Artemisz nagyon ugyi a beszeddel is.

Joli! Jo lehetett nektek kicsit egyutt. Jo a Feros kep, egy pillanatra en is "becsapodtam". :D

Hiszti. Az nalunk is szokott lenni. En altalaban megprobalok nem tudomast venni rola, de gyakran :oops: elveszitem a turelmem es kiabalok Rebussal. Aztan jol megsajnalom. Szoval, en nem tudom igazan kezelni.

Berni! A helyedben en is oltattam volna. En is biztos jelnek vettem volna az almodat.
Mi egyebkent eddig nem oltatunk.

Mi jol vagyunk. Multkor voltunk megint a tengernel, zuhogott az eso, egig ertek a hullamok, villamlott, szuper volt. Rebus megette a sult halamat, aztan jol kitaccsolt a kocsiban. Mire hazaertunk belazasodott, de azota semmi. Kopp-kopp, nem is lesz.

Holnap eladjuk az autonkat. A szuper ujat :( . Gondoltuk, hogy elvisszuk magunkkal Amerikaba, de megsem jo otlet. Mar eleve a kormany is a masik oldalon van.

Megyek kepeskonyvet nezegetni. :D Rebus mar kiabal, hogy "csuccs, csuccs". :D

Kép
atina12

Nekem sincsennek vonalzoim. :(

Kép
atina12

Valaki lopja a vonalzókat??????????

Atina! Mikor költöztök?

Kép
havacska

Sziasztok!

Mariann, Csilla, Ancsa örülök nektek :) Főleg mert ritkán szoktatok írni. Gondolom akik napi szinten szoktak jönni, azoknak szuperül telik a hétvégéjük, azért nem járnak errefelé.
Csilla, szerintem maguktól már nem jönnek vissza a vonalzóid, talán ha szépen megkéred őket! :) Finom volt a chips? :) Én almát szoktam enni esténként.
Mariann, Ámin akkor is eleshet, amikor fergeteges jókedvvel futkározik. Nálunk is gond van a bezártságból, hiába van sötét, mégis ki kell vinni Csanádot. Néha a könyvtárba megyünk játszani, főleg ha esik, ha szárazak a járdák, akkor motorozzunk.
Ancsa, a kiabálás sajnos mostanában nálam is előjön. :oops: Csanádra, nagyfiúkra, bár csak úgy is lenne kedvem néha ordítani egyedül. Ha teljesen új volt a kocsi, akkor nagy a veszteség rajta, nem? Sajnálom, hogy el kell adjátok.

KépKép
Kép
el..né

Rossz minőségűek a képek, inkább csak azért mutatom, hogy milyen szalmarakás van a fején:)
Kép Kép

KépKép
Kép
el..né

Acsa! Nálatok hogy megy a kétnyelvűség? Amerika a következő állomás? Mikor mentek?

Hát ami a kiabálást illeti, az nálam is egyre gyakoribb...Ma reggel is jól rákiabáltam Ártemiszre. Próbálok főzni, és ő meg folyton valami rosszasággal hivja fel magára a figyelmet. És persze ha nem engedek valamit, akkor hiszti nálunk is. (én hagyom, hadd hisztizzen, hátha igy tényleg abbahagyja majd ha rájön, hogy nem ér el vele semmit). Ettől engem meg titulálhattok szőrös szivű anyának. Elvileg a hisztire, meg a rosszaságra higgadtan, türelmesen kéne reagálni, hogy ezt lássa tőlünk a gyerek...Hát ez csak nagyon ritkán sikerül...
Mi is általában csak délelőtt sétálunk, akkor jó nagyot mondjuk. Mire délután felkelnek, 4 óra körül, szopi, összekészülődés stb. már kezd sötétedni, és nagyon nedves-hideg a levegő. De ma korán keltek, és elmentünk játszóterezni. Szegény Ártemisszel alig tudtam foglalkozni, mert Niki végig orditott a babakocsiban. Nem nagyon tud háton aludni, csak hason...

Ami a diétát illeti, én most azt csinálom, hogy "Norbi szerint" délután 2 után semmilyen szénhidrátot nem eszem/iszom. Délelőtt, lehet, meg ebédre is, meg ebéd után egy kis csoki vagy ilyesmi, de délután csak kávé, és vacsira felvágott meg sajt kenyér nélkül, meg tej. Én mondjuk nem akarok fogyni, mert kg-ra ok vagyok, csak a hasamat akarom "lelappasztan". (és persze tornázom heti 3x).

Joli! Milyen nagyfiú lett Csanád!!!!Régen láttam róla képet! És mennyi haj! Ártemiszt megint megnyirattam egy kicsit, hátha akkor sűrűsödik majd a haja, meg nem legyen olyan rendezetlen.

Rakok fel képet a tesókról.

KépKép

KépKép[/url]
neirda

Kép Kép Kép

KépKép

KépKép[/url]
neirda

Sziasztok!
Adri!
Egyértelműen egyformák a csajok!!!! Egyforma szépek! :D A szemük,tekintetük---de ezt már írtam korábban!! Jó,hogy jöttél,te is hiányoztál,ennek soxor hangot is adtunk!!Örülök,hogy jobbak az éjszakáitok!! Lehet hülye a kérdés,de miért nem fordítot Nikit hasra a babakocsiban?? tudom,hogy úgy nem lehet bekötni,de nekem mindkét gyerek szinte csak hason aludt,így a kocsiban is! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép

Kép

Mi rokonlátogatóban voltunk,amúgy minden ok. Én továbbra is anti-oltó vagyok,véleményem szerint is van benne némi szenzáció vagyis pánikkeltés....

Gabi!
mi újság az oviban? Hétvégén tudattak veletek valami infót? holnap kell már menni?

Joli!
Csanádnak eszméletlen nagy haja van! Ne is akarod levágatni? Bár szerintem jól áll neki. Én mirának azért akarom kicsit levágatni,mert belelóg a szemébe,és nem akarom,hogy zavarja!
Én nagyon kiváncsi vagyok az álmodra,és hogy ez hogy változtatott meg valamit nálad/benned/ a döntésedben!!!!

Kriszti,Mariann!
Tök jó,hogy ti is írtatok,és hogy nagyjából minden ok!És Mariann ne legyen lelkiismeretfurdalásod,mert valóban akkor is el tudnak hasalni a törpék,ha jó kedvükben szaladnak. a lényeg a következetesség.Ha 10 percen kersztül hagyod üvölteni,hogy pl. valamit nem engedsz meg,akkor próbáld a 11. percben is ehhez tartani magad. :wink: Márk ma mogyorókrémet akart venni,én meg nem.Ott toporzékolt.Otthagytam,utánam jött. Majd visszament.az apja ment utána.Jönnek vissza,már el is feledkeztem az egész m,krémről,amikor mint egy bűvész mosolyogva elővette a háta mörül. :? Hajrá apa! :evil: De szépen meggyőztem őket és letettem!Na,én vagyok a főnök,vagy mi!!! :lol:

Sly!
Használd ki jól a holnapi anya-napot,ha már van ilyen!Rolit nagyon sajnálom,hogy nem kerüli el ez a sok betegség,meg hogy ebből kifolyólag ő sem szívesen megy újra oviba!Lassan már annyihiányzik,mint amennyit jár!!!!sok szülő viszi be a gyereket betegen vagy miért lehet ez???

Berni!
Asszem fel kell kötnöd a gatyát,ha Dorián már most csajozik!!! :lol:

KépKép
Kép
patricia83

Péntek reggel kérdezi a fiam:
-Anya szeretsz?
-Hát persze!
-Akkor szeressél meg!!
Megölelgetem,puszilgatom..
-Anya,nehogy összegyűrd a BMW-s pólómat!
:?

Az oviban az volt az óvónéni első mondata hozzám,hogy Márk ma (is) közölte,hogy neki ha nagy lesz,BMW-je lesz,és e20 év múlva elviszi Jutka-nénit Egerbe!
:lol: (ő a dadus)

Az elmúlt napokban annyi aranyköpést termelt a fiam,de szégyenszemre egyre sem emlékszem! :oops:

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok!

Hurrá, Szintia, dec.19-től vízummentesség lesz! Mikor jössz Budapestre? :)

Pat, látod-látod, mindig azonnal le kell írd nekünk, ha valami jót mond Márk és akkor megmarad az utókornak! :) A mostaniak is nagyon jók!
Természetesen le akarom vágatni Csanád haját, mert nagyon rendezetlen, csak várom, hogy jöjjön haza az apja és adjon tippet, milyen frizurája legyen.

Adri ezek a lányok sose fogják tudni letagadni, hogy testvérek! :) Reméljük, hogy nem is akarják. Annyira hasonlítanak és olyan szépek! A szemük nagyon kifejező.

Pat, a régi, meghatározó álmaimat akkor álmodtam, amikor annak idején összeköltöztem Elemérrel. Nagyon nehéz döntéseket kellett hozzak, két gyerekkel elköltözni onnan, ahol addig éltünk, otthagyni minden barátot és rokont, új társ, új munkahely...
Akkor álmodtam, hogy valahogyan egy kiálló éles vas nagyon elhasította a felkaromat. De nem fájt, és még a vér sem kezdett folyni, mert Elemér azonnal bekötötte. Ezt az álomfejtő azzal magyarázta, hogy ő olyan ember mellettem, aki a gondjaimat már a keletkezésük pillanatában megoldja.
A másik álmomban repültem és a karomban magammal vittem a gyerekeimet is-mintha az volna a világ legtermészetesebb dolga. Erre az volt a magyarázat, hogy hosszú útra megyek,könnyedén veszem az akadályokat és a gyerekeimet is viszem magammal. Ezek után nem haboztam hozzámenni Elemérhez és ide költöztünk Budapestre. Egy kicsit még most is úgy érzem, repülök :)

KépKép
Kép
el..né

Pat! Én is Ártemiszt hason toltam sokszor ugyanigy a babakocsiban, csak most az a "gond", hogy a két gyerkőcöt már nem tudom auto nélkül levinni sétálni, mert mire felotlnám őket együtt a hegy tetejére, addigra szétüvöltenék magukat, és én meg lehet, hogy holtan rogynék össze a kb. 30 kg feltolásától. Igy autoval megyünk le, és a hordozót teszem utána a babakocsi tetejére. Na mármost a hordozóban hogyan tudnám hasra forditani, az kagyló-alakú? Ez a problémám...
Én is egyre hasonlóbbnak látom a lányokat :) És egyik sem örökölte a szememet, mindkettőé barna, mint az apjuké :)
Pat! Márk továbbra is haláli!!!! :lol: :lol: :lol:
Mikra milyen pici volt azokon a képeken, édes kis cseppség! Hogy megnőttek, igaz?
Azt reméltem a hiszti legkésőbb 3 éves korban abbamarad :?
Joli! Én is hiszek az álmok erejében, főleg ilyen döntő pillanatokban. De tudjátok azt gondolom (magánvélemény!!!! nem akarok senkit megbántani vagy ilyesmi), hogy ilyenkor az ember már tudja talán a megoldást csak nem meri meglépni, és a tudatalattink "segit" az álmokkal, hogy felszinre jöjjön. Tudom milyen nehéz döntés lehetett neked az, mint ahogy nekem is eljönni anno Mo-ról ide, bár igaz gyerek nélkül még, de mindent otthagyva, az ismeretlenbe...De én is még mindig repülök...Főleg, hogy az álmaim is lépésről lépésre kezdenek valóra válni (otthon, gyerekek a nagy "Ö" oldalán) :) talán hamarosan a szakmai álmok is kezdenek...

KépKép

KépKép[/url]
neirda

Sziasztok!

Adri! Nagyon édik a lányok! Egyébként szerintem nem hasonlítanak annyira!

Joli! Csanád nagyon vagány kisfiú! Hazajön Elemér karácsonyra?

Patr! Szerintem viszik betegen is a gyerekeket. Köhög, folyik az orra, de nem lázas, így viszik! Roli meg még nem volt eddig közösségben, így mindent elkap! De már lassan két hete, hogy be van oltatva hegynegy ellen, remélem így már azt nem fogja elkapni! Most halt meg itt a kórházban egy fiú! Na jól elkanyarodtam!

Ma Jázmint is beoltattuk.

Jól telt a hétvégém! Utolértem magam mosásilag! Hurrá!

Na de holnaptól nagyüzem, mert néhány kollégám beteg, így helyettesítenem kell sajna. De legalább mínusz órám nem lesz!

Kép
szly27

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?