Sziasztok!!!!
Micsoda gyonyoru hirre jottem haza!!!!
Edith!!! Nagyon-nagyon gratulalok,es iszonyatosan orulok es nagyon irigy is vagyok egyszerre,de talan ezt megbocsatod nekem
Annyira jo hogy uj baba erkezik a topicba es oszinten remelem en is nemsokara csatlakozom majd Hozzad!!!!
Addig meg Veled egyutt kovetem az uj kis elet fejlodeset.
Kepzeljetek ma Londonban a repteren lattunk egy kis angyal babat.Kislany volt valoszinuleg Indiai.A nagymamaja mellett aludt egy csodaszep hofeher tipegoben ,hatalmas koromfekete hajacskaval es tokeletes vonasokkal az arcocskajan es egy gyonyorusege rozsamintas kendovel volt betakarva.Olyan volt mint egy jelenes.A mama is megjelent egy ido utan es latta mennyire oda vagyunk a kisbabatol.(Nem birtuk levenni Rola a szemunket,ami eleg feltuno volt mivel a mogottunk levo szeksorban ultek)Elkezdtunk beszelgetni es annyira helyes volt.Kiderult hogy csak hat hetes a kislany es 16 evet vartak Ra!!!!En mar biztosan hulye vagyok,hogy mindenben a jeleket keresem,de nekunk is juliusban lesz a 16-ik hazassagi evfordulonk
Aztan a pici kezdett ebredezni es....Szoval valami gyonyoru volt.
Edith!!!!!Meg egyszer annyira orulok!!!!!!!!!!!!
Marti!!!!
Ne izgulj Zsombi miatt!!!!Biztosan nem lesz semmi baj,szepen elfelejted majd az egeszet.Azert figyeld meg egy darabig!Ildiko mit mondott?Utalom ezeket a franya kullancsokat.Bennem meg szerencsere nem volt,engem a szunyogok is nagyon utalnak.Csak akkor fanyalodnak ram ha Denes nincs itthon.Anyosomat viszont imadjak a kullancsok,de szerencsere soha nem volt meg baj belole.
Sok kis es mama betegnek gyors javulast kivanok,szornyu hogy meg mindig terjednek a virusok.Gyogyuljatok meg hamar!!!!
Mi jol vagyunk,hihetetlen elmenyekkel jottunk haza.Most csak Denesnek voltak koncertek en csak potyaztam.Mostanaban olyan sokat utazott es en nem tudtam Vele menni hogy konyorgore fogta(nem nagyon kellett azert biztatni)hogy legalabb ezekre menjek.Mivel mindenutt volt szervezve nekem is gyakorlasi lehetoseg el tudtam menni.
Szoval ahogy irtam hihetetlenul szines vilag,nagy nyuzsges es persze az ember mindennel talalkozik az utcan.Tegnap este elkepeszto helyre tevedtunk koncert utan.Elmentunk egy ott elo magyar baratunkkal setalni es mivel engem mindig nagyon erdekeltek az emberek es nagyon erosen foglalkoztat a szociologia
elvitt minket London egyik ,,legsotettebb''helyere.
Jaj Lanyok ha lattatok meg emberi nyomorusagot ugy hogy azok az emberek akik benne vannak nem is tudnak rola!!!!!Borzalmas volt az egesz!Tulajdonkeppen ez nehany utca diszkokkal,de milyen alakok jarnak oda,es csak el tudom kepzelni mik tortenhetnek a ,,tancparketten''Valoszinuleg rengeteg kabitos is volt kozottuk es mindenfele iranyba eltorzult emberek.Tomeny nyomorusag es mindez a jolet tukreben!!!Gyorsan vegigrohantunk az utcakon a vegere mar alig kaptam levegot.Csak azt tudtam kerdezni hogy mit erezhetnek ezek az emberek amikor magukhoz ternek ebbol a kabulatbol es egyaltalan amikor kezd virradni,es hogy lehetne mindezt joiranyba terelni???Es egyaltalan erzik hogy ez a mocsok amiben elnek???Es mondom a jolet vedoszarnyai alatt,mert ezek az emberek nem hajlektalanok voltak!!!
Jo hogy egyszer ilyet is lattam,de keptelen lennek meg egyszer vegigmenni azon az utcan.De barmennyire is probalja az ember tagadni es szemet hunyni,sajnos ez is a mai elet resze.
Szoval ha a Hamburgi templom torony megmutatta a ,,magassagokat es szabadsag erzetet''Londonnak ezen a helyen a sotet melyseg bugyrait lathattuk es bizony megerthette az ember hogy a szabadsagvagyuk ilyenfajta korlatlansagaival a legnagyobb guzsba kotik magukat amibol aztan talan mar nincs is kifele vezeto ut.Szornyen elkeserito volt.
Bocsassatok meg,nem eppen babanetes tema ez,bar a tarsadalom amiben elunk bizony nagyon sokfele,es lehet hogy a mi gyerekeinknek kell majd ,,jobba tenni ''ezt a vilagot,mar amelyik resze a vilagnak erre szorul.Csak annyira uj volt nekunk is ez az ,,elmeny''hogy muszaj volt megosztanom Veletek annal is inkabb mert eddig en is probaltam nem tudomast venni ezekrol a dolgokrol,es most nagyon sokkolo volt mindezt latnunk.
A jo hir meg itthon hogy anyukam kicsit kezd ,,elenkebb''lenni,a lelegeztetore csak ejszakara teszik biztonsagi okokbol,mert mar nem hasznalja.Agyviz teljesen negativ,CT teljesen negativ.Remeljuk lassan de szepen felgyogyul.
Es gyonyoru orgonaviragzas vart minket a kertben
Millio puszi mindenkinek!!!!!!Iza