nagyon naggyából vissza olvastam az előző oldalt.
Bocsi lányok, de nincs túl sok időm, így nem reagálpk mindenre...
Marek: nem szép dolog anyóséktól, hogy nem hívtak fel, és ha netán ez kibukik belőled, nem tehetnek érte szemrehányást.
Ha a férjed sem volt itthon mikor kórházban voltál, anyudékon kívül azért volt látogatód ugye?
A kórházi látogatósdival szülés után én úgy voltam, hogy egy csomó embernek szóltam, hogy ne jöjjön
Még a nagyszülőket is letiltottam, csak egyszer-kétszer jöhettek egy hét alatt, és azt is nehezen viseltem, csak muszályból engedtem. Tudom, szemét vagyok, de a gyereket úgysem nagyon láthaták, mert örökké kék fény alatt volt, én meg mellett fejtem egész nap, vagy aludtam volna.. volna, mert nem nagyon tudtam.
Senki nem mondta, de biztos volt sértődés.
Jelenleg is úgy áll a helyzet itthon, hogy Hármasban vagyunk. Apuka szabin van velünk. Mos, főz, takarít, kézre ad bármit kérek. Olyan rendes, és nagyon igyekszik és nagyon ügyes.
Szegényem, fáradtabb mint én, még mindig alszik
nagyszülők tegnap, tegnapelött voltak, de kértük, hogy ne sokáig, mert nehézkes még a szopi, sokáig van mellen a gyerek, élni nincs időnk...
Erre após jól megsértődött, hogy másfél óra után el kellett menniük, meg hogy milyen sokáig szopik ez a gyerek...
Anyósomnak meg nagyon rosszul esik, hogy nem hívtuk segíteni.
Apósnak volt egy elszólása, hogy anyósnak az a baja, hogy nem láthatja az unokáját... Most ezt így kell felfogni, hogy tiltom a gyereket???????
Nameg, elért a sikítófrász, mikor épphogy leraktam aludni Ádámot, nagyszülők megérkeznek, erre simike, fogd meg a kezemet miegymás... persze, hogy felébred és kezdődik a cirkusz
Lányok, őszinte véleményt várok: én vagyok nagyon házsártos, és engednem kéne a látogatást, vagy jól érzem, hogy amíg nem áll be a napirendünk, nem lesz kicsit könnyebb Ádival, hagyjon békén minket mindenki?!
Zsu: mennek a drukkok +++++ és hidd el, nem lesz gond Pankával.
Móni: küldöm a telszámom, bár én már nem küldök sms-t, hogy szülni mentem
Gátseb: na, ez még egy nagyon f@sza dolog. Még most is fáj és nehezen ülök a seggemre. mert ugyanis, még a kórházban szétnyílt. Hozzáteszem, 3 nap után kiszedték a varratokat.
Octaniseptet használok, langyos vízzel higítva, azzal locsolgatom. (nálunk a kórházban, ezzel végzik a gát kezelést)