Új privát üzeneted érkezett!

Cas :D
jaj, de édi Sebi félfoggal! Most komolyan! Képzeld, még az én megfontolt Julimnak is volt olyan balesete, amikor azt hittük ki fog pottyanni az első metsző foga. Fogócskáztunk és nem bírt megállni, tiszta lendületből lefejelte a francia ágyunk végét. Vagy két hétig mozgott utána a foga, aztán végül visszaállt. Elég ijesztő volt!
Csilla nagyon vagány!

Szisz :D
Juli pont ilyen volt. Még nem ment, viszont tök ügyesen gurult a nyuszimotorral. Sári meg szélvész, és teljesen hidegen hagyja a motorozás.
Derűsen? :lol: Hát, mikor hogy? Tegnap volt egy olyan édes sztorink. Ugrált a nagy kanapén és elvesztette az egyensúlyát, erre én rászóltam, hogy jobb lesz, ha abbahagyja. Na, erre vérszemet kapott az elődacoló és még jobban rákezdte. Végül, majdnem egy hintalovon is átívelő szaltó lett belőle. A konyhából látva, ugrottam egy 5 méterest, de végül elkaptam. De nagyon veszekedtem rá, iszonyúan megijedtem.
Aztán ahogy ül az ölemben, néz, néz bociszemmel, végül megsimogatta az arcomat, mintha csak azt mondaná: Anya, ne félj, semmi baj nincs! :D

KM

Kép
Kép
kismok

Először is GRATULÁLOK az újabb Pocakos Anyukának!!!! :D
Örülök nagyon!

Hát nálunk Nóri mindent darabosan eszik. Egy idő óta a pépeset nem is hajlandó megenni, kivéve a gyümölcsöt. Na azt pépesen eszi, és kizárólag joghurtba keverve. :)
Viszont pl. levest egyáltalán nem eszik. Csak azt eszi amit mi és nem pépesen. Csak úgy harapja, és elnyammogja aztán lenyeli.

Mi fogzunk ezerrel. A 10. fogacska jön most , bal felső örlő.

Viszont nagy hír van: Nóri elindult!!! Bár egyenlőre még csak 3-4 métert tesz meg egyedül, és általában asztaltól széktől a szülőkig megy. De szerintem ez már haladás, és gondolom ez a kezdet.

Nóri is a bébitaxit szereti. Bár motort még nem vettünk neki. De ilyen négykerekűt nem is nagyon láttam m ég.

viszont Nóri nem issza, illetve eszi meg a tejet. Most kezdeném bevezetni neki. De nem kellett neki a tejbegríz sem. Mondjuk ő a babatejet (milupa junior) sem itta meg.
Nincs valakinek valami ötlete hogy vegyem rá?

Ja és már újra tudok ülni, 4 nap alatt lement a duzzanat, valahogy begyulladt az alsó csigolya. :cry:
Bár valószínűleg sajnos ez még elő fog jönni párszor. :cry:

Ninike

Kép

Kép
ninike

Ninike: nekem is fájt egy fél évvel ezelőtt arrafelé. Önkéntelenül is mondtam, a férjem meg röhögött, hogy olyan nincs is. Na, majd jól megmondom neki, hogy nem vagyok hülye. Amúgy gratula Nóri babának. Nálunk a tej egy formája az elfogadott. A málnaszörpös. De már nem bánom. Annak legalább a 3/4 -ét megissza. Néha a kakaót is. A doki azt mondta,hogy nem kell kalciumot pótolni, adjam neki azt, amit szeret. Ha a joghurtot, akkor azt. Csak elfelejtettem neki megemlíteni, hogy a joghurt szinte azonnal ki is jön alul:)

Kismok: én az erkélyajtótól félek. Imád ottkukucsozni és néha akkora lendülettel bújik a függöny mögé. És épp amikor már büszke lennék a higgadtságomra, akkor mindig történik valami, ami miatt felemelem a hangom:(

Mi még nem vittük ki a négykerekű taxit, csak az erkélyen volt vele. MOst már érdekli, naponta többször kicipeli a szobából. Ma rá is állt a tetejére. De a lába még épphogy leér róla.

Képzeljétek, ma az ebédnél érdeklődött a kanál iránt. Ritkaság, eddig még mindig csak megrágta. Most meg fogtuk a kanalat együtt és pakoltuk a kaját a szájába:)

Szilvió

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
sszzilvia

Sziasztok!

Szilvió
Ekcéma :( sajnálom... Nekem is csak nyáron jön ki... (de pl. tavaly nem volt)

A koszos zokni :lol:
Levi is megtalálta pár napja az Anyósét - ahogy vitte ki a ruhát - leesett - Manó rögtön lecsapott rá :lol:

Az orrszívás..
Manó szereti :roll:
Csak ritkán szívom porszívóval, mert ha Levi meglátja a porszívót, akkor nem lehet elvenni/vinni tőle.
Így szájjal szívom - én vagyok a porszívó :P - Manó rakja be a számba az egyik végét...
én pedig az orrába a másikat - így még élvezi is :lol:

Jáde
Én is megmutattam, hogy mit kell csinálni a lábával...
2-3 alkalom után már szépen rakta, ahogy kell...

Betty
Szép az új vonalzó :wink:

Sári csibész :P

Cas
A motorozástól én is fogok félni, ha már az udvaron fogja művelni...
itt a nappaliban még oké :roll:

Csilla és Sebi nagyon édesek :P
Jó a kismotor Csilla alatt! :wink:

Ninike
Gratulálok az elinduláshoz!

Tegnap voltunk a dokinőhöz, mert már köhög is Manó.
Azt mondta vírus... :?
...és a szurit lehet, hogy csak 2 hét múlva fogja megkapni.

Az ételek - Manó megeszik már mindent, amit főzünk...
Már csak ritkán turmixolok... Most jön a 11. foga :lol:

Lefényképeztem a járműparkot... a rózsaszín helyett lesz egy szürke -
ami szintén a keresztlányunké volt....
Kép
Takarít:
Kép
Motoron - érdekes kormányfogás :P
Kép
Doki után kipakol:
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia: és mit mondott a dokinéni a köhögésre?
Én most este is szívtam az orrát, de utána is hallom, hogy szörcsög. Úgy érzem, hogy nem rakom elég mélyre, de hát nagyon nem engedi. Na, majd kipróbálom ezt az új módszert is. Van kézi szívónk is, de az sem vált be.
Nem írígyellek a járműparkért. Nálunk a babakocsit kerülgetjük, meg az anyukámnak beszerzett fotelágyat. Néha úgy érzem, hogy a minimalizmus az én stílusom.:)
Az ekcéma nálam nem gond, van rá valami gyógyszertári kenőcsöm. Ecet tuti van benne, mert érzem a szagát. Ha kenem rendesen és szabadon van, akkor nem gáz. És nem is viszket. Mindig a könyökhajlatomban van.

Jajj és ma este megevett 3 deci (micimacis tányérnyi) tejbegrízt. Semmi nem volt rajta, csak natúr. Végre!

Szilvió

sszzilvia

Szilvió az orrszívót mi nem tesszük be az orrába, csak nagyon picit az elejébe. Ha jó a porszívótok, ki kell hogy szívja...szomszéd néni porszívóját nem tudod elkérni egy szívásra? hátha még tud is segíteni. Gond ha így bennmarad, mert arcüreggyulladást okozhat.

Kép
nyafi

Csajok rajtatok nem ugrál a gyerek miközben esztek? Ha már evett, vagy akkor épp nem éhes, mikor mi eszünk, akkor fel akar kéredzkedni az ölembe. Az etetőszék akkor nem menő. nem tudom hogy szoktassam le.

Kép
nyafi

Orrszívás
Nálunk is sajnos gyakran előfordul, hogy annyira hátul van a trutyi, hogy képtelenség kiszívni. :( Ilyenkor vagy lecsorog a torkára, vagy bent marad (volt már így középfülgyuszink :().
Azért praktikus köptetőt adni, ami feloldja a váladékot, mert úgy hígabb, és könnyebb vele bánni.
És ami fontos: orrszívás után orrcsepp, hogy ne termelődjön újra a váladék!!! Sőt, méginkább orrspray, ülőhelyzetben mindkét oldalra 1-1 fújás! (Nasopax, Nasivin pl. vagy bármi más, ami kicsiknek adható és nemcsak csepp formában van, hanem spray formában is.)

Nyafi
CSilla is nyafog, ha mi ennénk, de én nem veszem fel. Beültetem a székbe és adok neki a miénkből (általában vacsinál van ez, akkor csak nasizik kis kenyeretm ubit). Ha az nem tetszik, akkor még mellettem a székre ültetem fel (van rajta magasító párna és nem tud leesni se), ott kínálom meg. Ha ott is csak nyűglődik, akkor be a gyerekszobába, adok pár játékot, és hátha. Ha még így is visszajön hisztizni, akkor se veszem fel. Tanulja meg, hogy vagy egyen velünk, vagy hagyjon békén minket enni.
Általában szerencsére hamar lehiggad, és elkezd a hűtőn lévő hűtőmágnesekkel játszani. :)

Kia
Jó a járműpark!!! :lol: :lol: :lol:
Esés: remélhetőleg nem lesz olyan hűbelebalázs, mint Sebi, és akkkor nem lesz baj! :) (És megtanul ügyesen esni, mert Sebinek sokáig annyira rosszak voltak a reflexei...)

Kismok
Brrrrr... szörnyű lehetett látni, ahogy beleharap a franciaágyba!
:cry: És addig a 2 hétig mit csináltatok? Pépeset evett? Sebi ráadásul az ujját is szopja, nem is tudom mi lett volna?!

Kép
Kép
Kép
cas

Ma megyek úgyis a patikába, mert fogy a Sterimar (szerencsére azt engedi befújni. Utána meg én engedem neki, hogy a kupakkal játszon. Megegyeztünk). NA, majd akkor veszek orrcseppet is. Nekem különben az a véleményem, hogy jól csinálom, meg a porszívó is erős, csak a trutyi nem jön ki. Magamnak is kipróbáltam, ott érezni lehetett, hogy szív rendesen. Amúgyis náthás vagyok, mára tetőződött.

Nálunk is ül mellettünk a székben. Ha nem kéri a kaját, vagy előbb végzett, akkor kap inni vagy kenyérhéjat, zsömlét rágicsálni. Azzal általában el is van. Püföli vele a tálcát, néha pár falatot le is nyel. És persze általában evés közben is beszélgetünk vagy ha nagyon nyűgös, akkor csak vele beszélek, megsimogatom, elmagyarázom, hogy még mit csinálunk. Hozzátenném: nincs egy normális vacsorám, a sajátom mindig bekapkodom.

Jó hétvégét mindenkinek!

Szilvió

sszzilvia

Szilvió!

Ismerős amit írsz! Nálunk sincs sose egy normális vacsora. Nóri is mindig fel akar ülni az ölünkbe. Persze nem engedjük.
Mondjuk nálunk azért nem lehet nyugisan enni, mert ha nem ül a székében velünk az asztalnál, akkor tuti kitalál valami rosszaságot. :)

Ha veszel Ádámnak olyan kanalat ami hajlítva van egy kicsit, akkor azzal igazi sikerélmény lesz neki az evés. Nálunk úgy megy most, hogy nálam van egy rendes kiskanál, vagy kisvilla és Nóri kapja a hajlítottat. Azzal mindig betalál a szájába és már nagyon ügyesen eszik vele. persze mindig dícsérjük és így nagyon élvezi.
Főleg a reggeli joghurtját imádja így enni.
Viszont a barackhoz vettem neki lemosható, ujjas előkét, mert azért az nem nagyon jön ki a ruhából és ha egyedül akarja kanalazni, akkor azért sokszor tiszta kaja lesz az előke. :) így meg akár az ölébe is eshet a kaja, nem lesz olyan a naci. :)

Ja és nem vagy hülye! Nekem úgy fájt, hogy nem tudtam leülni!!! :oops: :roll:

Na azt hiszem most mennem kell, mert Nóri felől érdekes szagok terjengenek. :shock: :D
Mindenkinek kellemes hétvégét!

Ninike

Kép

Kép
ninike

Lányok köszönjük a szorításokat és a drukkokat.

Sajnos szomorú hírrel jövök, ma reggel életének 8. évében hosszú szenvedés után elhunyt kis hősünk, Józsa András alias Bandita.
Köszönjük,hogy mindig szorítottatok neki !!!!!
Mostmár talán jobb neki imádott mamája oldalán kín és fájdalommentesen.

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Jajj, Kriszta! :cry: :cry: :cry:
Rettenetesen sajnálom, és fogadjátok őszinte részvétemet.
És igen, talán jobb Neki, ott már nem fáj semmi... Azoknak, akiket itthagyott, szörnyű a hiánya.

Kép
tittina1982

Istenem, Kriszta, nem is tudok, mit írni. :?
Nyugodjék békében, és vigasztalást az egész családnak!!! Rettenetesen felkavart ez a szörnyű hír, itt sírdogálok magamban... Sok-sok erőt és kitartást kívánok a húgodnak!!!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Részvétem

Kép
nyafi

:cry: :shock:

Részvétünk.......

Kép
Kép
d0r0ttya

Kriszta: őszinte részvétem az egész családnak. Bár később csatlakoztam, de már olvastam a fórumot, amikor írtál róla.
jaj, már vagy harmadszor törlöm, amit írtam, nehezen találok szavakat. Ismeretlenül is sok erőt kívánok a családnak az elkövetkező időkben.

Én meg panaszkodni akartam, hogy beteg az én kicsikém, 15 hónap után először, lázas és nagyon köhög és bár biztosan rutin ez és gyakori is lesz, azért nagyon megvisel és sok dologban tanácstalan vagyok. Mindenesetre ez most olyan banálisnak tűnik....és valóban az is.

Sziszi

Kép

Kép
szisz05

Krisz
Nem találok szavakat.
CSak egy óriási kő van a gyomrom helyén...
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Sok erőt kívánok mindannyiótoknak!

Kép
Kép
Kép
cas

Kriszta:Őszinte részvétem!Sok erőt,és kitartást kivánok az egész családnak!!!!

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Kriszta
:cry: Részvétem! :cry: Nagyon sajnálom! :cry:
Kitartás a családnak, a tesódéknak :(

Este jövök.... felkelt Manó...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Köszönjük csajok, de tényleg!

itt megnézhetitek őt, a kis arcán (még nyáron készült a Bátrtáborban)látszik, hogy miért is lett ő Bandita.

http://www.gyertyagyujtas.hu/index.php/ ... valasztott

Kép

Kép

Kép

dominika1

Bocs a zavarásért Lányok,csak itt találtam meg Krisztát!

Kriszta!

Őszinte részvétem!! Kitartás Nektek és legyetek erősek!!

üdv

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Kriszta!
Előttem már mindent elmondtak, én is iszonyúan érzem magam.

Sziszi: egyetértek veled. Én is panaszkodni akartam, hogy micsoda nagy problémáim vannak, de valahogy már nem érzem ezt helyénvalónak.

Szilvió

sszzilvia

Kriszta:Őszinte részvétem.Sok erőt kívánok most nektek!!!!!!!

Szilvi

Kép

Kép
szilvi17

Lányok!

Köszönjük mindenkinek az együttérzést!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Lányok, ilyenkor ébredünk rá, gondolom, arra, hoyg bárminemű gondunk, ami nagynak tűnik, eltörpül. Örülnünk kell annak, amink van és örüljünk, hogy vannak rosszcsont gyerekeink, akik kipakolják a kukát, a ruhákat a szekrényekből, magukra kenik a popsikrémet, eltörnek egy poharat, leszakítják a virágokat stb. Örüljünk, mert VANNAK.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Kriszta: Nem is tudom mit mondjak! Részvétem az egész családnak!!!! :cry:
Kitartást kívánok Nektek és a Húgodéknak is!!!

Ninike

Kép

Kép
ninike

Sziasztok!

Kriszta :cry:

Szilvió és Blanka Jobbulást Nektek!

Szilvió a dokinő nem mondott semmit a köhögésre, akkor még nem köhögött...
azt mondta, hogy 2-3 nap múlva fog köhögni...
Adnom kellett neki Panadolt, Vitaminokat és Luuf balzsammal kentem a hátát.
De a doki szerint az anytej a legjobb gyógyszer :lol:
Lassan meggyógyul.

Így a 15. hós szurit majd csak 1 hét múlva fogja megkapni.

A gyógyszertári kenőcs tényleg jó az ekcémára... 2006-ban én is azzal kentem.

Nyafi
Szerencsére Manó nyugodtan eszik.
Reggel együtt reggelizünk, ő az etetőszékében ül mellettem...
De úgy is nyugodtan eszik, ha ölben van..

Cas
Én is remélem, hogy nem fog borulni...
Ha esik - szépen védi magát a kezével... :roll:

Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok
Kriszta: Részvétem! :cry:
Nem tudok mást irni...... erre nincsenek szavak. :(

drumka

Kia: nálunk azért akkora baj nincs. Összesen eddig 2-3 köhögés volt. Szortyogás még mindig van, de az orrában látható helyen már nincs semmi, szép tiszta.
Én a héten megpróbálkozom az oltással. Talán csütörtökön.
Amúgy nálunk végig ment az egész családon, most a párom nyűglődik ezzel és még én is fújom az orrom.
Levinek szép nagy hasa van:)

Hogy továbbra is semmiségekről írjak: megfőztem életem első répafőzelékét. Kíváncsi vagyok a fiatalúr holnap hogy fogja értékelni. Emlékeim szerint velem nem etettek csak finom főzeléket.

Sziszi: én is úgy vagyok, bármit csak beteg ne legyen a gyerek, mert akkor annyira tehetetlen vagyok.

Szilvió

sszzilvia

Nemtom pontosan milyen oltásról van szó, de ha PREVENARt kapna a baba, akkor nagyon várjátok ki, hogy teljesen elmúljon a nátha-köhögés! Sajnos nálunk és még 1-2 ismerősnél ilyen kis náthára ráoltva elég durva nyavalya kerekedett belőle... :(

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Rólunk:Picit javulunk, már csak hőemelkedés, de a köhögés nem múlik egyelőre. Olyan, mintha a tüdeje akarna kiszakadni szegénykémnek. Ma látta doki, picit folyadékhiányos. Bár rengeteget szopizik, kéri is, vizet nem nagyon iszik. Ti hogy veszitek rá a beteg gyerkőcöt, hogy igyon eleget? Eddig egy új sportkupakos csőrös pohár javított a tendencián...

Ja és Cas, jó hogy ezt írod. Nekünk a dokinéni először azt mondta, hogy ha nem lázas már ezen a héten kaphatja a pervenart, de aztán jövő hétre halasztottuk.

Ninike, már akartam írni, hogy nagyon gratulálok Nórinak a járáshoz!!! Mondtam, hogy mi leszünk a sereghajtók :) Mennyi ideig állt kapaszkodás nélkül, mielőtt elindult??

Nagyon szép minden gyerkőc, vagányak a motoron.
Cas, hol lehet ilyen négykerekűt kapni, ami Csillának van?

Sziszi

Kép

Kép
szisz05

Most kértem időpontot oltásra, ma ismét bepróbálkozunk. Elvileg mindkettőt megkapja most, nálunk is az volt a feltétel a múltkor, hogy ne legyen lázas. Szerintem, ha egy hét alatt nem lázasodott be és nem köhög, akkor már nem is fog - remélem.
A szörcsögést sem hallom már, csak ha a hátán fekszik és benyomja a peluscsücsköt a szájába. Ettől függetlenül nyomom neki a tengervizes orrsprayt naponta többször.

Sziszi: nálunk a tea vált be. Víz nem kell. Ha a tea sem, akkor még a gyümileveket szereti. Amikor beteg vagy megyünk valahová, ezeket adom inkább.(és bizony kegyetlen vagyok, mert heti 1-2 babaitalnál többet nemigen kap. Viszont ha meglátja, hogy az van az üvegben, akkor egyhúzásra:))

Szilvió

sszzilvia

Sziasztok!

Most olvastam csak Banditáról! :cry: :cry: :cry: Nehéz most bármi értelmeset mondani...
Sok erőt az egész családnak!

Sziszi
ha rengeteget szopizik Blanka, sztem nem lesz gond a folyadékbevitellel. A gyerekorvosok a szopis gyerekekre sajna szeretik rásütni a folyadékhiányos bélyeget, aminek semmi valóságalapja nincs. Minek inna vizet, ha egész nap tejes is ihat...
Ha Sári beteg, ő szinte mindig visszatért a csak szopihoz, és ilyenkor nem akar inni sem mást. Pedig ha egészséges szívesen iszik csipketeát, vizet, hársfateát. Lényeg, hogy nincs édesítve semmi, mert szomjoltásra kell neki, nem szórakozásra.
Gyógyulást nektek!
KM

Kép
Kép
kismok

Ja, még annyit, hogy múlt héten megvolt nekünk is az MMR és a Prevenar is. Nem volt semmi baj egyikkel sem. Mondjuk az előbbinek kicsit több a lecsengése, de remélem nem lesz a héten sem mellékhatás.
Ez nem lehet, h gyerekfüggő is egyébként?
Juli nagyon megszenvedte az összes oltást, és mindegyik után igen nyűgös lett, több napra, volt némi hőemelkedés is. Sári eddig még egyiket sem vette észre.

Kép
Kép
kismok

Kriszta :(
Nagyon sajnálom Banditát :( Őszinte részvétem Nektek!

:( Az én apum is meghalt sajnos, február 13-án :( Már nem tudtam vele beszélni mire hazaértem, nem volt magánál.....egyszerűen nem tudom (s talán nem is akarom ) elhinni.........márc.6-án jöttem vissza Marcival, Laci és Kristóf is otthon volt két hetet....
Néha beleolvastam a fórumba, de nem tudom követni....

...most ennyi.... jövök majd, s igyekszem újra bekapcsolódni :roll:

puszi minden babának, s mamának!

Szilvi

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Szilvia :cry:
Fogadd őszinte részvétem! Rettenetesen sajnálom...

Kép
tittina1982

Szilvi!

Részvétem!!! :cry:

Sziszi!
Nóri nem állt előtte semmi ideig kapaszkodás nélkül. Egyszer csak megállt és elengedte a bútort, aztán már lépkedett is. Ez kb. egy nap történt. Viszont egyenlőre 4-5 lépést tesz meg kapaszkodás nélkül.
Aztán elveszti a türelmét és úgy nekiindul hogy a lendület elviszi és letottyan. Viszont nagyon édes, úgy megy mint egy kis pingvin. Mondtam is neki hogy ő anya pingvinje. Azóta ki tudja mondani hogy pimpi (na ez a pingvin). :D
Ja és nagyon cuki, mert irányítani még nehéz neki hogy merre menjen, egyenesen csak kis távon tud, kb. 2 lépést, aztán vagy jobbra vagy balra viszi a lendület és arra megy. Így általában srégen közlekedik. :D

Nálunk Nóri a hipp babateákat issza. Eléggé felhigítom neki, és azt kapja. Meg persze szopik. Ja meg narancslevet is kap időnként, kb. két naponta. Meg ha olyan kedve van a vizet is megissza. Ő pohárból iszik kizárólag. Hiába vettem neki csőröset, be se veszi a szájába. De általában kajálás után iszik csak.

Ninike

Kép

Kép
ninike

Szilvi úgy sajnálom!!!!Nem is tudom mit csinálnék, ha nem lenne apu...

Kép
nyafi

Szilvia :cry: jaj, nem... Ez rettenetes! :cry:
Hetek óta nagyon sokszor jutottál eszembe és valahogy mindig olyan nem jó érzés volt bennem ilyenkor... Gondoltam, h valami van, azért nem jelentkezel, de nem hittem volna, hogy ilyen nagy a baj!
Sok erőt Nektek! És gyere, amikor csak akarsz panaszkodni, kibeszélni!

Kép
Kép
kismok

Szilvia, én is rettenetesen sajnálom! :cry: :cry: :cry:
Őszinte részvétem, és neked is sok erőt, kitartást kívánok!
Tényleg gyere minél többször, hátha segít a kibeszélés és sikerül egy picit elterelni a gondolataidat róla.
Marcinak sok-sok puszit küldök.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Szilvia, őszinte részvétem apukádért. Még nem történt velem hasonló, de belegondolni is fájdalmas. Nem tudom mi segít ilyenkor. Sok erőt kívánok.

Sziszi

Kép

Kép
szisz05

Sziasztok!

Szilvia: fogadd őszinte részvétem!
Én már sajnos tudom mi segít ilyenkor: az idő. Méghozzá sok-sok idő.

Sziszi: hogy van Blanka?

Nálunk valami növekedési időszak lehet, mert annyit alszik. Tegnap is fel kellett ébresztenem délután, hogy elérjünk a dokihoz. Jelentem eddig még semmi mellékhatást nem észleltem, hálistennek. Ma már játszóházban is voltunk, alig akart hazajönni.

Viszont tegnap éjjel 3-kor felébredt és négyig dajkáltam. Egyszerűen nem volt álmos. Én néha elszunnyadtam, de ha kinyitottam a szemem, ő csak nézett. Aztán végre elaludt és visszatehettem a kiságyba. Iszonyat kómás vagyok ma, közben meg a lakást megeszi a kosz. Tegnap mostam ki az etetőszékét, erre ma kikente valami csokikrémes sütivel.:)

Szilvió

sszzilvia

Szilvia:Fogadd őszinte részvétem!
Nagyon sokat gondoltam rátok az elmúlt időben,sok erőt és kitartást kívánok nektek!
Kár,hogy messze vagyunk egymástól.
Puszi

Szilvi

Kép

Kép
szilvi17

Megosztom veletek a kis vadállatom fotóját:

Kép

Szilvió

sszzilvia

Sziasztok!

bocsi hogy eltüntem, de sürü elözö hetünk volt, most meg hosszú hétvégézni voltunk egy szuper kis helyen abszolut baba barát szállás, minden volt de tényleg:)(zöldkapu vendégház) . Jól sikerült leszámítva hogy Bence náthás lett egy nappal az indulás elött, így folyamatosan porszívóztuk az orrát, én meg szinte semmit nem aludtam, mert azt lestem egész éjjel hogy kap-e levegőt, köhög-e stb.
Remélem egy pár nap és túl leszünk rajta.

Kriszta, Szilvi öszinte részvétem!!!! :( :(

puszi:
Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi

Szilvió mikor megyünk el együtt abba a játszóházba? Melegen ajánlom a blikket, pennyben lehet kapni, 300ft egy csomag, én mindent azzal pucolok és imádom....bármilyen koszt, port zsíros dzsuvát leszed. Kb egy másfél hónapig elég, nagytakarításhoz kell egy csomag. Csak a tükröt üveget nem lehet....

Kép
nyafi

Nagyon köszönöm az őszinte együttérzést Nektek!
Tényleg nem tudom elhinni, hogy nincs már többi Apu itt velünk, s nem tudom, hogy jó -e így....de én úgy tűnik ilyen vagyok....az agyamig még nem jutott el :cry:

Más: képzeljétek Marcus is elindult múlt pénteken (amikor visszajöttünk, aznap)azóta is gyakorolja, az egyik kezét fogva már szalad, de önállóan is megy 4-5 métert simán :)
Sokat beszél is....
Most viszont nagyon büdi, így mennem kell...

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Gratulálunk Marcika!!!!Nagyon ügyes kis tökmag vagy!!!!

Kép
nyafi

Sziasztok!

Képzeljétek Nóri ezerrel gyakorolja a lépegetést, már 7-10 métert is megtesz kapaszkodás nélkül.

Ja és van egy új szerzeményünk. Egy paci. Lehet rajta ugrálni, és szuper mert 200 kg-ot is elbír. Így mi felnőttek is tudunk ugrálni vele. :D
Nórinak még nem ér le rendesen a lába, de azért már tud rajta ugrálni. Viszont amikor mi is ráülünk mögé, és körbeugráljuk a szobát, nagyon élvezi. Úgy nevet közben...

Viszont tegnap már el kellett dugnom, mert már Apa is meg én is teljesen ki voltunk fulladva és még mindig akart ugrálni.

Teszek fel képet is róla:

Kép Pacival Kép Pacival2

Ninike

Kép

Kép
ninike

Ninike: én is akarok ilyet! Meg persze több infót róla:)
Én tegnap dobáltam a francia ágyon, majd utána háttal landolt az ágyon és abból még egy bukfenc hátra, majd mászás előre és karnyújtogatás, hogy újra. Kb. 10 menetet bírtam, de ma érzem is a hátam.

Nyafi: köszi a tippet, de belőlem szerintem az elszántság hiányzik és nem a tisztítószer:) De most hétvégén itthon leszünk és majd akkor elkezdem. Amúgy felőlem bármikor mehetünk, Ádám meggyógyult már. Ja, szerdán zárva lesz.

Olyan tavaszi hangulatom van már ma, kicsit süt a nap, biztos azért.
Apropó: ti mit csináltok Húsvétkor?

Szilvió

sszzilvia

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?