Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!
Bocsi, h eltűntem, de qrva sok dolgom akadt, meg itthon sem voltam!
Nem Jutta, most nem APEH és tsai, hanem család, barátok és egyébb állatfajták! A gumicsizmám tele van!
Ma én vittem a kft.-t is! Mer' a férjem elvitte egy vadidegen szerelőhöz a kocsit (bár nem nagyon volt baja, csak a drága férjemnek! :twisted: ), így most szar a kocsink. A marha elb*szott rajta valamit és most egyáltalán nem jó! :twisted:
Holnap dokikhoz kéne mennem, de hogy hogyan még lövésem sincs!
Örülök, h előbukkantak a hiányzók!
Jolka! Apukád a saturnba is tud alkudni? Mer' akkor legközelebb szólnék neked, h segítsen, mer' én meg nem vagyok nagy alkudozós! :wink:
Timi! Gondolom, férjedet annyira nem zavarta, h egy gatyában kellett lennie 4 napig! Ezek a pasasok! :twisted:
Kat! Hogy te mennyit mekózol? Hogy bírod? Erdélyről nem mutatnál képeket? Ha van persze!
Zsu! Hajrá mosógép! Én most porszívóban utazom! Valami jó tipp? Ne legyen 100.000,- ez az egy kikötésem van! Ja és halk legyen! (Eddig elektrolux volt-van!)
MArek! Olyan rendes vagy, komolyan! :oops:
Hol van HAjni? :shock:
GAbcii! ÁDÁM! Sziasztok! De jó nektek! Otthon... És minden okés! KÉPET AKARUNK!
Rita! Édi a kicsi (na meg a nagy is!) és majd összeszoknak! Szoktok! Kitartás lányok!
Láttátok már az új Ford reklámot? A bőgés kerülget minden alkalommal.... :roll:
Bocs, de sz*r a kedvem, a férjem, az anyám is felhúzott. Inkább átállok olvasó üzemmódba! Meg kajáló üzemmódba is, mert iszonyú éhes vagyok!

Kép
ermoni

Gabci!!
Jaj de jó, hogy végre itthon!!! Én meg azt hittem, kb egyszerre jövünk haza a kórházból.... Nagyon várjuk a képeket!!!!! (Gondolom van most más gondod is .... de akkor is ... és nemtom emlékszel e még, de a terhes nők türelmetlenek!!! :lol: :lol: :lol: )

Móni
Legközelebb nem eltűnni ... jött ez a hülye front, neked meg hűlt helyed ... Bocs, hogy zaklattalak... :oops:

Zsu
Ne félj, nekem is elmúlt. Sok-sok pihi, könyvek, alvás ... és hát a vörösbor, ha már rámparancsoltak... :lol: Persze azt nem mondom, hogy most húde tökéletes, de ez már nem olyan durva... De legalább a kórházi csomag egyben van...bár ez még nem a szülési, de asszem kiegészítem pelenkákkal, ilyesmikkel, mert én szülésig már nem megyek sehova :lol: :lol: :lol: (Tegnap nem voltam ilyen optimista :oops: )

Milyen Ford reklám? Pedig nekünk van tévénk, de csak mindenféle csapat és egyéni sportokat nézünk.... Móni...azért örülök, hogy te is elérzékenyülős lettél...magamról tudtam, hogy bőgőmasina vagyok, de rólad nem is gondoltam... akkor most már bátrabb leszek.... :lol: :lol: :lol:

marek

Hali!

Na én átnéztem a listát és csak 1-2 dolog van hátra, még a héten ill. jövőhéten megveszem és kimosom őket, jövőhét hétvégén meg bepakolom a pakkom és kiadom a férjemnek a 24 órás teló ügyeletet meg a Bp ill. Pest-megye elhagyási tilalmat!
Akkor már 37. hetet fogjuk betölteni! :shock: :shock:

Móni, nemán nem is APEH?Pedig, ha kell egy adószakértő a céghez, hát a párom az! :wink:

Mi van még... jaj mindent elfelejtek, ma délben a magnéziumomat nem vettem be... Hülyülök!! SEGíTSÉG!!!

Holnap megyek kozmetikushoz, jövőhétre fodrászt tervezek, utána pedikür - manikür! Asszongyák kényeztessük magunkat az utsó hónapban - hát én minden hétre betervezek vmit!

Zsu, ugye te akartál a légzésfigyelős tanfolyamra menni? Voltál már? Én is tervezem! (ez is jövő hét) Meg papás-mamás szülésfelkészítő "tornát" is, az a Váci út Brendon tornastúdióban van elvileg! No tehát még 2-3 hétre van programom beosztva ezt a gyereknek is mondom! Utána jöhet!

Jutta

KépKép
jutta

Timi, Jolka, vagy Rita!

Mennyit kell ennie egy 1 hetes csecsemőnek?
Ádám az elöbb kb 40-t evett. Elég ez?
Elég sűrű még a tejem, erősen sárga.
A kis szaros most világát sem tudja, úgy alszik :lol: :lol:

Kép
Kép
gabcii

Gabci
örülök nektek :-)
ne méregesd legyen sok kaka-pisi
de ha már méred a 40 egy evésre jó ,de mindig más mennyiséget eszik majd :-)
Vendég

Sziasztok!
MArek! Nagyon figyelmes voltál, ne szabadkozz! Jólesett, h érdeklődtél! És jólesett mások aggodalma is!
Jutta! Most nem adóügy volt a "dolgom", hanem egyszerűen pénzt kellett keresni! Ugye amit elherdálok azt először össze kell szedni! :roll:
Hát, szoptatás témához vajon én mikor tudok hozzászólni? :roll: Nem akarom sürgetni az időt...
Ma egy ismerősem október közepére hívott egy buliba! :lol: Mondom neki, h egy újszülöttel is mehetek? :roll: :lol: Jó, mi?

Kép
ermoni

Gabci, sziasztoooook!!! Nem szép dolog az irigység, de most nagyon nagyon irigyellek, hogy már babázhatsz! Képet kérünk minél hamarabb, biztos neked is ez a legfontosabb most :lol:

Jutta, nekem sincs még gyerekorvosom :( Én is az Őrbottyánira hajazok, csak másodfokon jön az Erdőkertesi. Annak a számát átküldöm priviben.
Redőnyös weboldala www.alulux.hu. Aluminium redőnyt veszünk, hőszigetelt, a Construmán találtuk őket. Botyánszki Mariann a kontaktunk. Minden elérhetőség fent van a honlapon, nézd meg! Szerintünk nagyon minőséginek néz ki.
És igen, még mindig szeretnék légzésfigyelős tanfolyamra menni, én a Madarász gyerekkórházba. Elmegyünk együtt jövő héten?

Móni, egy ismerősünk a Brandonban is alkudott, vett egy babakocsi szettet és kapott hozzá valamit ajándékba. Mi is megpróbáltuk, nekünk nem jött be. Sztem ehhez alkat és pofa kell :lol:
Porszivót mi pár hónapja vettünk, Samsung, ilyen http://www.samsung.com/hu/products/vacu ... sc7060.asp
Nem kell porzsák, tök kicsi, nagyon egyszerű kezelni. 30e körül volt.
Ford reklámot még én se láttam, de lesem!

Marek, örülök, hogy jobban vagy! Nekem most változatosság kedvéért a hólyagom szúr, persze a keményedések se nagyon múltak.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu!
És meg vagytok elégedve ezzel a porszívóval?
És ittál egy deci vörsbort? Segít, hidd el! Ma sztem én is nyomok!
A légzésfigyelős tanfolyamról majd számoljatok be, mert mi is bevásároltunk egyet (Brendonban angelcare 2in1, pelustartó kukát adtak ajándékba hozzá! mer' ugye ezt is ígértek, de ezekkel az ígéretekkel tele van a padlás!), és van hozzá leírás is, de a tanfolyáson biztos mondanak érdekes dolgokat!

Kép
ermoni

Sehol senki? :(
Hát még egy kicsit leszek, de egyedül nem lesz kedvem sokáig itt lenni! :(

Kép
ermoni

Ez a beszámoló engem is érdekel, mert légzésfigyelőt mi is vettünk, de tanfolyam a környéken...hát izé....ez nem az a környék... :cry:

Móni
Ebbe a kukába tényleg valami speciális kukazsák kell??? :shock: Én még nem is néztem, csak most olvastam az októberieknél.... Na nemá, hogy kukazsákér Szegedre járjak!!! :shock:
Na majd mindjárt megnézem, hátha kiderül...

Kivasaltam egy adag babaruhát meg 20 pelust...most meg leszakad a derekam (pedig ülve vasaltam), de a lelkemnek olyan jó volt, hogy már ezt csinálom... :lol:

Én már annyira szeretnék babázni...ez a pár hét már annyira nem hiányzik...persze tudom, hogy Bálintnak még benn a helye, de mégis... Vagy ne siettessem az időt???

És hol vannak a képek Gabci??? Vigyázzál ám a kismamákkal, mert gyorsan dühbe gurulnak, aztán meg lesz nemulass!!! Mondjuk gondolom most más programod van... de vajon mi lehet ennél fontosabb??? :? :lol:

marek

Egy kérdés:
Nektek is több lett az anyajegyetek a terhesség alatt??? Nekem iszonyú mennyiségű van...és ma meglátta az egyiket a védőnő, mondta is, hogy menjek el bőrgyógyászhoz... :cry: Mondjuk azt én is tudtam, mert ez az egy különösen randa, meg fura...úgyhogy szombatra bejelentkeztem egy dokihoz ... már műtött le nekem két anyajegyet, remélem ezt nem akarja szülés előtt megcsinálni...várnék még vele télig... Addigra összegyűjtöm a pénzt a lábhosszabbításra is :lol: :lol: :lol:

marek

Jól elvagyok itt egyedül...lehet, hogy kivasalok még néhány lepedőt, meg törölközőt, ha nem áll velem szóba senki....De lehet, hogy inkább vízszintbe rakom magam, mert nem tett jót a derekamnak a vasalás... Hiába...én se vagyok már a régi...bár én még életemben nem vasaltam ennyit, úgyhogy nemtom milyen lehettem régen :oops: Ja...dehogynem...Angliában vasalónő voltam...hoppá...ezt elfelejtettem.... Akkor mégse vagyok a régi... :lol:

Na ha senki, akkor jó éjszakát...lassan az uram is hazaér a fallabdából...hiába...ezeregy a dolga :lol:

marek

Kép

Kép

Most egyszerre ennyi, majd még küldök.[/img]

Kép
Kép
gabcii

Kép

Na talán most...

Kép
Kép
gabcii

Gabcii!
Nagyon édi ez a kiscsávó! És milyen bölcsen néz! Már nem tudom hanyadszor de gratula! :wink:

Kép
ermoni

Gabcii!
Megmutattam apukának is! Mindkettőnknek tetszik! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Marek, igen spéci betét kell bele, mert spéci a belseje! Nem hagyományos kuka! Mondjuk, ha nem adják ajándékba én pénzt biztos nem adok érte! :?
Na én is el! Jóccaka! Holnap megint nem leszek! Orvoshoz megyek... remélem nem gyalog! :? :shock:

Kép
ermoni

Gabci!!!
Jaj de kis édes!!! Gratulálok!!!

Móni
Én se vettem volna, ha nem ajándék...de lehet, hogy így se fogom használni??? :oops:

marek

Gabci
tündéri szép :-)
rád hasonlít nem?

na jó éjt remélem holnapra összeszedem magam,megint szétzuhantam :-8
Vendég

Jobb reggelt!

Hogy aludtak a dühös kismamák? :lol:

Marek, megbírkózom azért a hangulatingadozáaitokkal, meg az esetleges dühötökkel, mert a fiamat nem múlja felkül senki.
Lányok, ne tudjátok meg mit művel, ha mellre teszem. :evil:
Éhes, mert tátog, meg keres a kezével, de amint jön a cici, ordítás meg kapálózás van. Cumisüvegből az anyatejet, meg fuldoklásig dönti magába.
Az este is, asztem baromi sokat szopizott, aztán még cumisüvegből is tök sokat evett mire csönd lett.
Mi van, ha nem szokja meg a cicit????
Jaaaaa, és a gátsebem annyira fájt az éjjel, hogy nagyon.
Jóvan, én vagyok nyávogós tudom. Csak sajna nehezen indult minden Ádival (a szülést leszámítva ugyebár :lol: )
A kórházban egy bugris nővér azt mondta, hogy azért nem szopik a gyerekem rendesen, mert 37 hétre született és éretlen :shock: :shock:
Ehhez képest, akkora erő van benne, hogy apukája is megjegyezte, hogy holnapa már simán legépeli anyáját :lol:

Köszönöm Ádi nevében is a gratulációt.
Jutta, tudom, hogy a vonalzóm nem aktuális már, de most nem cserélgetem.. majd
Timi: a száját tőlem örökölte, a szeme és a haja az apjáé.
A haja mennyiségre is, hosszra is apukáé, és még ugyan ott kopaszodnak is :lol:

Kép
Kép
gabcii

Jó reggelt!!!

Gabci
Én most nem nagyon tudok tanácsot adni... :oops: Sajnos nem értek a szoptatáshoz...tök fura...valami olyasmit fogok csinálni nemsokára, amiről gőzöm nincs.... :roll:
De hogy aludtatok?? Első éjszaka otthon...de jó :lol:

Engem ma a telefon ébresztett...jól megijedtem, erre begörcsölt a vádlim, mire sikerült kiugranom az ágyból, addigra a másik vádlim is begörcsölt, és közben bekeményedett a hasam :shock: Felvettem a telefont és csak üvölteni tudtam...anyukám meg azt hitte szülünk, jó, hogy nem ájult el.... Olyan volt, mint egy rossz vígjátékban...már csak a habossüti hiányzott a pofámba.... :lol: És még most is sántítok... :x

Timi
Miért zuhantál szét már megint???

marek

Jó másnál is tapasztalni a nagyon terhesség jeleit :D
Móni és Marek, mindenesetre az :P
Marek: örültem a saját ágyamnak, és Ádi még aludni is hagyott.
Csak 3.30 körül kelt, de akkor nagy műsor volt elég sokáig.
Most meg itt készítem a kaját a gyereknek, hátha megint erőszakítást kell alkalmaznom ha cicizni kell. (mellfejés, közben babanet :lol: :lol: )
Jók legyetek, majd még benézek
Pussz

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Jó reggelt!

Tegnap mi is produkáltuk a szülés jeleit. :) Pedig annyira nem is hajtottam túl magam.
Kezdődött, ott, hogy mostam fel, és valami meleg folyt végig a lábamon, hát tiszta víz. Na igen, de nem magzatvíz, hanem egy kicsit erőteljesebben dobtam a felmosót a vödörbe. Azért megállt bennünk az ütő. :D
Majd görcsöltem, keményedtem, fájt a derekam. TEhát pihi, majd utána még el tudtam látni a családot. Én még nem akarok szülni, még legalább 2 hét kell.:)

Marek!
Pelustartó fenntartása egy vagyon. :) :wink: De legalább szépen csomagolja egyenként a kakis pelusokat. :)

Gabcii!
Gyönyörű a kisfiad!!! Tökéletes, nem pufók, pont jó, kis helyes. :)
Szerintem is felesleges mérni, hogy mennyit eszik a kicsi, ha produkálja a kakis és pisis pelusokat, és nyugodt baba, akkor minden ok.
Azért próbálkozz a cicivel, bimbóvédő? Timinek bejött anno, lehet ez a gond. VAgy még egy tipp. Nem feszül a cici mikor megkínálod? Lehet, hogy túlságosan tele van, és nem tudja rendesen bekapni, vagy gyorsan jön a tejcsi és fuldoklik tőle. Manó ilyenkor mindig türelmetlen volt. Érdemes előtte egy ici-picit fejni, de nem sokat, csak annyit, hogy szájába tudja venni. Ez csak pár napig tart utána beáll majd a mennyiség.
Méghogy éretlen, bojti az a nő. Pont néztem, hogy Manó is ezekkel a paraméterekkel született. :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Gabcii:
nagyon édes. :)
Bocsi, nem akarok beleszólni, csak sajna nálam ugyan ez volt. Cumizavar. :?
Nem szopott, fejtem, üvegből itta. Cumizavaros lett. nagyon sokat szenvedtünk, szopis tanácsadókat hivogattam, majd végül egy ismerősöm segített, akinek ugyan ez volt a fiával.
Vagy cumisüveg vagy szopi. Vannak babák akiket ez megzavar, nekem Marci ilyen volt. :roll:
Ugye az üvegből ömlik, a ciciből meg nem, naná, h az a könnyebb nekik.
Így ha szoptatni szeretnél akkor az üveget rakd a szekrény mélyére és erőltesd a szopit. Nagyon nehéz lesz, de megéri. :wink:

Kuka:
én meg pont most akarok venni. Akkor ne vegyek sztetek??? :shock:

Kép
Kép
h@jni

Na azért mi se vagyunk komplettek!

Egyrészt: 9 hónapig azért stresszelünk, hogy legyen egy kis zsarnokunk aki hajnalban üvöltve kelt fel... no ez azért súlyos ha nagyon racionálisan nézzük...

Másrészt! Marek, mi van ha nem veszed fel a telefont? Mármint azon kívül, hogy NEM görcsöl be a vádlid és a hasad? Gondolom anyukád 10 perc múlva újrahív! :lol: CSajok a családnak kell a mi telóinkat kapkodnia eszeveszetten, nem fordítva!

Múlt héten meg a héten eltapsoltm egy rakat pénz... Kicsi drágám megkérdezte, hogy mire... hááát mondtam neki, hogy iratkozzék vissza az ált iskolába, hiszen nagyából mondtam mi mennyi, csak össze kellett volna adnia... Jó tényleg egy vagyon már most ez a gyerek... dehát, ez van - nomeg ne panaszkodjak... fussa rá, bár azért így egyszerre tényleg sok volt! :shock:

Na ma kozmetikus! Meg vasalás...

Jutta

KépKép
jutta

Kép
Kép
h@jni

Gabciii, ha a pici nő, akkor tök mindegy nem? És nem koraszülött az a gyerek, jó hamarabb jött, de nem te tehetsz róla, nomeg bármi nem stimmel - akár csak ez a szopizós dolog is - akkor tuti erre fogják, nem? Tök mindegy miért van... ez a legolcsóbb érv.

Jutta

KépKép
jutta

Timi:
az éjszakai pisihez nem tudok hozzászólni, mivel mi csak nappalra vettük le.
Azt olvastam, h akkor érdemes elkezdenki az éjszakai leszoktatást, ha legalább 1 hétig száraz a pelus reggel. Na nekünk ilyen még nem volt, így úgy gondolom, h nem jött el az ideje. :roll:
Meg még a nappali sem 100 %-os, bár egyre kevesebb a baleset.
De sztem is az esti innivalót kellene kicsit korlátozni. :oops:

Kép
Kép
h@jni

Marek
írtam egy szép privit

Gaabci
bimbivédőt prószáld meg

Hajni
nálunk két hétig száraz volt éjjel a pelu ,nappal sose volt pelus.most éjjel rácsempésztem a pelust lett is bele pisi.de kómásan is észrevette és kicsit hisztizett érte,de végül győőzött a bugyi.Amikor száraz voltéjjel a bugyi akkor is ivott sokat mégis tudta tartani,most este viszont alig ivott és mégis volt pisi :?
Vendég

Gabcii!
Nem lesz itt gond, csak szokatlan...:)
Szerintem is vagy cici, vagy cumisüveg. Én cicire szavaznék, már csak azért, mert ez a legkényelmesebb. :wink: Üvegmosás, fejés sok energiát elvesz. :wink:

Mit használsz a gátsebedre? Pedig ilyenkor már nem nagyon kellene fájnia. :( Kitartás.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hajni!
Én is pont ezek az érvek miatt, nem erőltettem a leszokatást. Mármint, míg az éjszakai pelus tele, addig még ráérünk. Na persze, a családnak nem ez a véleménye.
Én erre azt mondtam nekik, hogy ok, De ők is kiveszik a részüket a kakis bili mosásában, Főleg a férfiaknak szántam. Egyből csend lett. :D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Mentem. Mák, TGYES intézése, majd labor és doki. Remélem jók lettek az eredmények.
Jók legyetek!
Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Köszi csajok az infókat!

Hajni, nagyon hasznos volt a link.
Bimbóvédőt használok , mert lapos a mellbimbóm, így könnyebb.
Ma nagyon ügyes volt a kicsi fiam. Remélem, kezd rákapni a szopi ízére. nem hisztizet, evett szépen. :lol:
Itt volt a gyerek orvos és a védőnő.
Nagyon megdícsérték, milyen formás baba.
Mindent rendben találtak nála.
Vizsgálat közben, meg úgy pisilt, int a nagyfiúk... álva :lol:
Olyan édes bogár,nagyon imádom.

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Gabcii!
Pont ezt a szót kerestem reggel, Formás. :) Tényleg az Ádámka.
:wink:

Végre itthon.
A vérkép tökéletes lett, tehát, csak is a kevés pihi, a lábdagadás oka. Megyek is, vízszintbe teszem magam. Manó már tuti nem alszik vissza. A kocsiban aludt (míg vártak) 1 órát. Most megy a kedvenc meséje, remélem addig tudok egy kicsit piheni.

Kellemes délutánt mindenkinek!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!!
Bebuszoztam a suliba, hogy kicsit körülnézek, meg dumálok, erre senkit nem találtam, mert mindenki valami hülye megbeszélésen volt.
A vezetőséggel meg nem annyira akartam beszélgetni, így is mindenki ki volt akadva, hogy úristen mekkora, és biztos nincs már sok időm :twisted: A férfiak meg azt mondták, hogy milyen szép hasam van...
Komolyan...a nők elfelejtik, hogy mekkorák voltak a 8. hónapban....

Szóval volt értelme bemennem, legalább elment a délelőttöm, akár ki is takaríthattam volna...

Most megyek aludni, aztán takarítás.

Gabci
Csak így tovább...És tök jó, hogy a többiek tudtak valami használható tanácsot is adni, velem most nem sokra mész :oops:

marek

Jesszusom Timi, te már 37hetes vagy??? Háááát az már tényleg lassan mindennapos... gyere naponta, mert különben gyanakodni kezdünk!

Na dobok egy csalánteát!

(ja voltam kozmetikushoz, leszedett alul, majd mondta, hogy nézzem meg jó-e, hát mondtam neki, hogy ha ellátnék odáig... :lol: )

Jutta

KépKép
jutta

Gabcii:
ügyesek vagytok. :)
Örülök, h hasznos volt a link. :wink:

Mi moziban voltunk Marcival. Hogy mennyi ember volt. :shock: :shock: :shock: Alig kaptunk helyet, pl. szombaton a 8-ra már csak az első sorban volt. Moziünnep van, 360 ft a jegy és az emberek ölik egymást. :evil: :evil: Hihetetlen.... :? Így mehetünk a 22.15-re. :x

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Sehol senki?

Marek!
Hasonló volt ma is nekem, csak én A férjem munkahelyén kaptam. :) Fogadtak, hogy 1 v. 2 hét múlva fogok-e szülni. :?
A szomszéd néni mindig kérdezi, hogy birom a terhemet? Mindenki a pocaktól van kiakadva. Fiús pocak, előre dudorodik, és nagy... Mondom, hogy a lányának biztos azért nem olyan feltünő, mert kislányt vár. (2 hét van köztünk.) Erre Ő, az Ő lánya nem hizott. Puff, akkor én dagadt d...vagyok? :cry:

Hajni!
Jó mozizást nektek. Marci, hogy birja a mozit? Szépen végig ül?

Jutta!
Kozmetikus. :D
Én tegnap vakon csináltam, hát, inkább nem nézzem meg az eredményt. :) Majd szülés előtt igazítanak rajta, ha nem tetszik nekik.

Csajok, ha nem sok időt vesz el tőletek. Tobnátok fel listát, ki mit pakolt kórházi csomagba. Mert meg van az én verzióm is, de jobb egyeztetni, nehogy valami kimaradjon, Ugyan, Apát lehet utána is ugrasztani. Na meg kiváncsi is vagyok. :wink:

Gabcci!
Még mindig várjuk a szüléstörténeted.
De ami nagyon érdekel, Apa végül oda ért? Na és Hogy indult el? Többi jöhet később is. :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Timi!
Minden rendben? Zsu? NÁlad? Ma nem voltattok valami aktívak. Móniról nem is beszélve.

Holnap védőnő, Mióta a Diéta szó a kiskönyvbe van, azóta zabálok. :? Kiváncsi vagyok a holnapi mázsálás eredményére. Vagy még sem. :D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Csajok, ma volt az első CTGm (ti nst-nek hivjátok), 4x ismételték, szar lett. Holnap reggel 9-re megyek megint, ha az is szar lesz, akkor bent tartanak és meginditják a szülést. Nem tudom mi a következménye a szar eredménynek, nem is akarok belegondolni.
Vissza se olvastam, most nincs is kedvem.
Szar az élet.
Szoritsatok holnap!
Jók legyetek!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jujj Zsu!
De mit mondtak, vajon miért? Pici mozgott? Szorítok neked nagyon!!!! Remélem holnapra minden ok lesz. Pihenj, és tudom, hogy ilyenkor nem könnyű, de ne idegeskedj.!!!Ja és minden képen egyél valami finomat ctg előtt, csokit, vagy egy kis kávét igyál, a picurka had legyen aktív.
Vigyázz magatokra!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Zsu:
nagyon szorítok!
Remélem csak az idő miatt volt lusti Panna.
Jó kezekben vagytok és ez a legfontosabb.
Nyugiii, minden rendben lesz. Drukkkk. +++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
h@jni

Azt magyarázta a doki, hogy ha mozog a baba, akkor többet kell, hogy verjen a szive, mint nyugodt állapotban. Panna sokat mozgott, de a szive mindig ugyanannyit vert, vagyis nem reagált a mozgásokra. Nem tudom ez mit jelent, de nagyon el vagyok keseredve.
Az nem érdekel, hogy holnap meginditják a szülést, csak azt nem tudom, hogy egészséges lesz-e.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Nemár, hogy mindenkinek összejön valami...!!! :twisted: Mér nem lehet néhány nyugis napunk.
De milyen a szar ctg? Nem mozgott Panna, vagy a szívhang nem jó? Vagy már fájások? :shock:
Nagyon szorítok!!!

Móni
Mi volt a dokinál???

Jolka
Én inkább nem írnám le, hogy mi van a kórházi csomagomban, mert én nem vettem komolyan, ami a listákon volt. Na jó...van tena betét, meg melltartóbetét, de a többi cuccot én még nem is láttam...mondjuk kaptam kölcsön mellszívót, ha kell akkor behozzák, de ilyen olyan krémek, meg teák, meg bimbóvédők meg nemtommilyenkagylók....hát azokat még nem is láttam.... VAgy nagyon gáz vagyok???? Én azt láttam most a kórházban, hogy mindenki egy szép alapcsomaggal jött, aztán ha valami nagyon kell, akkor ugrasztom a családot. Azért engem is érdekel a többiek listája, had iruljak-piruljak a lazaságom miatt.... :lol:

marek

Sziasztok!
Jolka! Írtam, h ma nem leszek, mert dokikhoz megyek!
Este értem haza, 7-re meg fodrász!
Cukros dokinéni- hagyjuk! Azért jól elszórakoztatnak!
Nődoki! Jól megpiszkált- egy kicsit véreztem is! Remélem reggelre minden okés!
Janka majdnem 2900 gr, szívhang, és amúgy minden okés! A méhszájam változatlan! Remélem a vizsgálat után is az maradt!
Zsu! Szurkolok nektek! De nem lesz gond! Ne idegeskedj!
Ja, Andi írt ma sms-t! Jól vannak mind, az ikrek szépen nőnek, már túl vannak a 33. héten! És mindenkit puszil! :wink:
Van amúgy itt valaki? Vagy magammal beszélgethetek?

Kép
ermoni

Egészséges lesz!!!! Ne is gondolj másra!!! Erre is láttam most példát a kórházban. Nem lett jó a csaj ctg-je, nem indították meg a szülést, de benntartották és állandóan szívhangot néztek, meg ctg-t csináltak. Végül gyönyörű, egészséges kislányt szült. Persze ő se volt nyugodt, lehet, hogy az idegeinek jobbat tettek volna, ha inkább beindítják, nem várják meg, hogy magától induljon...
Holnap dobj egy üzit valakinek, ha tudsz valamit!!! Légysziiii!

marek

Móni
Mi volt a cukrosnénivel???

marek

Zsu! Nekem is most magyarázták a ctg-t! És van egy tartomány amin belül kell a szívverésnek lenni! És valóban, ha mozog felgyorsul! De ami a legfontosabb: ebből látjál az oxigén ellátottságot! Sztem, ha nagyon gáz lett volna valami, akkor benntartanak! Haza sem engednek!
Ja, és azt mondták nekem, hogy egy a lényeg: sok folyadékot kell előtte inni! Akár vizet! Tényleg ne aggódj, mert nem engedtek volna haza! És eddig minden okés volt, nem? Nem lesz baja Pannának!

Kép
ermoni

Marek!
Semmi! Csak így tovább! Szept. 11-én kell mennem újra. Újra vérvétellel! Meg gyűjtött vizelettel, szal a izém tele van! Mégegyszer elmegyek, de utána nem akarok! Utána én már a szülésre akarok készülni!
Szal unom már nagyon! Minden csajnak van valami kínja, nekem meg nincs! Ja, most azzal csesztetnek, h sokat híztam! Ez a sok kb. 13 kg, mindez 180 centihez! Továbbra is csak hasam van... :twisted: De a dokim azt mondta, h a cukros dokinénivel és a védőnővel ne foglalkozzak! Szerinte ez ólrájt!
Ja, megnézték a vizeletem a vizesedés miatt, az is ólrájt!

Kép
ermoni

Holnap du-án már leszek sztem! De addig dolgom van! Jóccakát lányok!

Kép
ermoni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?