Új privát üzeneted érkezett!

Csandy!
Megmutatták, hogy ragasszam le és egyszerűnek tűnt, de mikor összefogtam a bőrt kibuggyant a köldök, de most már megy. Most viszont az a bajom, gogy a pőrbarát tapasz lejön, ahogy ráragasztom. (hát így tényleg bőrbarát, mert a bőrön se marad) Lehet, hogy azért mert masszíroztam fürdés előtt és elég olajos volt a hasa.
Gondolom, nem a gyereket nemszabad fürdetni, csak a köldökén a ragacsot. vagy??

Ex!
Az más, ha másként nem megy akkor érthető.

Prenata!
Hát valóban nem éhezik. Egy kis zabagép, mint a báttya volt. Viszont úgy érzem kevesebb a tejem, de lehet, hogy csak Blanka eszik többet és a kínálat még nem érte utol a keresletet.

Kisvirág! milyen táblit említettél Csandinak? Valamin átsiklottam? Mostanában olyan felületesen olvasok.
Csandy! ez az amit múltkor ígértél?

Doren!

Tali: helyszín a kosdi templom szeptember 16.-án 10 órától. Kaja: aki akar hoz magával és Pilchard tud hozni mikrót, hogy megmelegítsétek. Aki nem hoz kaját, mint pl én, az Vácról rendelhet pizzát, a fiúk elhozzák. De egyéb szabadon választott megoldás is engedélyezett :) Kosdon étterem nincs, arra ne számítsatok. Piát is mindenki hozzon magának. Nasit lehet közösbe (ropi, chips, süti, stb)
Pilchard! Ugye nem hagytam ki semmit?

Kép

Kép

KépKép
nyanya67

Nyanya:Király vagy!!

KépKép

KépKép
pilchard

Mindenki kontrollozik??Vagy szundizik?Vagy hol a manóban vagytok csajszikák?

Olyan jó kedvem van,holnap elárulom miért!!! :wink:

KépKép

KépKép
pilchard

Pilchard!
Ne csigázz, hogy aludjak így :) áruld már el ma. Már csak 1 óra lenne holnapig :)

Kép

KépKép
nyanya67

Nyanya:ezt ma semiképp nem lehet elárulni,majd holnap meglátod hogy ma lehetetlen :lol: :lol:
Jó éjt!!Most már én is megyek!!

KépKép

KépKép
pilchard

Pilchard!
Már csak 15 perc holnapig és egyre kiváncsibb vagyok :wink:

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Kende ma este nagyon hisztis, illetve fáj valamilye, de vajon milye??? Iszonyatosan sírt. Ciciből 50-et evett, és utána nem kellett neki a cici, de még láttam, hogy éhes, így megmelegítettem neki egy kis üveg anyatejcsit azt megette (40-et), de kért még, újabbat melegítettem, de azt már nem ette meg, csak sír, sikít...
Annyira szar, hogy nem tudok segíteni rajta.
Adtunk neki panadolt, meg szélcsöveztük a popsit, mert egész nap nem volt kaka. Most egy kicsit elaludt. Remélem most jól kialussza magát, mert du. 4-től nem tudott aludni se. :cry: :cry: :cry:
Bocsi, hogy fárasztlak titeket, de jól esett kiírni magamból.

Jó éjt mindenkinek
Kisviri

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág!
Borzasztó lehetett, hogy csak sír és nem tudod megvígasztalni. :( Ilyenkor én is olyan ideges vagyok és tehetettlen és sajnálom.

Kép

KépKép
nyanya67

Pil!
Holnap korán jövök :) Én már nem fogok megöregedni a kiváncsiságtól :)

Kép

KépKép
nyanya67

?

Kép

KépKép
nyanya67

Pil!
Örülök, hogy nem adod fel fasza csaj vagy!
Én is kiváncsi vagyok mint Nanya.

Kisvirág!
javasolnám a homeopátiás golyócskákat nekünk elmúlt a hasfájás.mire vársz még irány a gyógyszertár!!!

Lányok!
Annyira szeretnékelmenni a talira de mostmár biztos, hogy nem megyünk.
Apropó ti kiszámoltátok már, hogy mennyivel lesz kevesebb a pénzetek a megszorítások után?
mert mi lehet, hogy csődbe megyünk pedig nnkünk elég jó a fizetésünk.Csakhát mindketten az állami szférába dolgozunk és ott aztánlesznek változások sajnos negatív irányba.Jó ha nem rúgnak ki.

Kép

Kép
katus73

Katus!
Kár, hogy nem jöttök :( pedig a nagyobbik gyerkeink is egyidősek és legalább lett volna játszótárs.

Kép

KépKép
nyanya67

Jó reggelt!!!!

Teljes káosz nálunk, tegnap az utolsó előtti kajcsi után úgy beealudt, hogy hajnali ketőig aludt....a fürdés kimaradt. Evett kettőkor, aztán hatkor, és most mindjárt kilenckor fog. Hatszor eszünk egy nap, és reggel kilenckor már túl leszünk hármon?????
Olyan tanácstalan vagyok. Egyik nap ötször eszünk, másik nap hétszer, vagy hatszor....semmi rendszer nincs.....

Katus73: ugye én is állami szféra :( Még nem számoltuk ki.

Kisvirág: ismerős az érzés, és nagyon rossz. Mi ezt játszuk majdnem egész nap...

szép napot Nektek!

zsu
zsu11

Zsu!
Ha jól emlékszem te határőr vagy.A határőség beintegrálódik a rendőrséghez. Erről mit tudsz?
Ott is el fognak bocsájtani egy csomó embert.

Miért baj az ha egyik nap 5x a másik nap 7x eszik, ne foglalkozz vele szoptasd amikor éhes. ha nagyobb lesz úgyis magától beáll a rendszer.
Az én lányom 8x szopik még mindíg, Kata viszont csak 5x szopott naponta.

Nyany!
Biztosan jól eljátszanának a nagyobb gyerekeink.

Kép

Kép
katus73

Sziasztok!
Már nemsokára megtudjátok!! :lol: :lol:
Csak idő kérdése.

Addig is puszi

Kisvirág:nagyon átérzem a bánatod,én egyszerűen nem birom elviselni hogy sir Ameli.Meg szörnyű hogy nem tudunk rajtuk segiteni.

KépKép

KépKép
pilchard

Addig is irok!

Katus:köszi!!!
-kor evett utoljára,7-kor elalváshoz kapoott cicit ,akkor kortyolt párat,azóta alszik. :roll: :roll: :lol:
Na,ezt rakd össze!! :D

Hát nagyon szar lesz októbertől,akkortól lesz kevesebb kábé 50 ezerrel a pénz amit kapok.Az meg nagyon sok pénz.Én megkapom azt a maximumot,nem tom most mennyi az összege,de igy is családi pótlékostól,minden levonás után kb.68 ezerre jön ki.
MAjd élünk vajas kenyéren!

Olyan kár hogy nem tudtok jönni!!!! Kép
jövő tavasszal-gondolom legközelebb akkor tudunk talizni-viszont úgy tervezzetek hogy jönnötök kell.Ok?Ez parancs! :D
Én hétfőn veszek bogyót,remélem hatásos lesz nálunk is.

Zsu:nem tudok mit mondani,látod mennyit küzdöttem,most meg már 3-4 órája nem evett és mégis birja.A fene se érti ezt.

Még mindig nem tudom megmutatni hogy mi a jókedv oka,de már tényleg csak nemsokáig! :D :D

KépKép

KépKép
pilchard

6-kor

KépKép

KépKép
pilchard

Katus: Én is annyit tudok, hogy januártól beintágrálódunk, és ez sok ember elküldését jelenti, mivel nem lesz szükség párhuzamos szervezeti egységekre...mivel január óta nem dolgozom, nem nagyon vagyok képben, ha bent jártam akkor nem erről volt szó....kényes téma. Én csak abban reménykedem, hogy hivatásosként csak nem raknak ki, gyed/gyes alatt.

Nekem csak azért gond, hogy hányszor eszünk, mert nem tudom melyik lesz az utolsó, és mikor legyen a fürcsi.

zsu
zsu11

sziasztok!
Szupi volt a tegnapi lagzi, majd írom a blogba, ha megkaptam a fényképeket is hozzá.
Pil, heee?????? Mi a nagy titkolózás? :D:D:D

pogacsa

Csandy, nem kaptam meg a privit. :( Itt írtad?

pogacsa

Sziasztok!

Nyanya:
Sima leukoplasttal ragasztották le, de alatta, a köldökénél van egy kis géz, a sebész azt mondta, hogy csak ez tart, és ennek van értelme, szorosnak kell lennie. Gergőnek már négy hete le van ragasztva, a szélét felpödörtük, és szép a bőre, de ha egy kicsit piros is lesz, rendbe fog jönni, inkább, mint még egy műtét. A sebész is azt mondta, valamit, valamiért.

Én csak mosdatom azóta, bár napi kétszer.

puszi

Kép
Kép
csandy
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Ahogy írtam Kende este kb fél 11-kor beájult és reggel fél 6-ig durmolt. :) Utána kajcsizott és visszaaludt fél 9-ig. Végre kialudta magát. :) Reggel olyan kis vigyori volt. Kicsit megnyugodtam, hogy túl nagy baj nem lehet. Most is durmizik, bár nemsoká megint kajás lesz.

Zsu: mi is majd minden este küzdünk, hogy elaludjon. Napközben még hagyján, mert eljátszik vele az ember, de éjjel… Nálunk ami beválni látszik, hogy 1 órát kell a bébihordóba ringatni, hogy utána megmaradjon a kiságyba. Csak az a baj, hogy mire le tudjuk tenni az kb. fél 11 - 11 körül van. De volt már, hogy negyed 2-ig szenvedtünk vele. :( A tegnapi este nagyon kiborított azért is írtam le. Borzalmas volt ahogy sikítozva sír.
Ja és Kende is iszonyatosan mohó. 8 perc alatt leszívja a 100-at és persze közben 2-szer meg akar fulladni. Annyira utálom, amikor ez miatt nem vesz levegőt. Tiszta frászban vagyok ilyenkor.
Szerintem azon ne aggódj, hogy hányszor eszik. Nálunk van amikor 5-ször de van amikor 8-szor. Össze-vissza vagyunk mi is. Ez a fürcsire is vonatkozik.

Katus: hétfő reggel irány a gyogyitár és veszek neki bogyót. Én ezt nem bírom idegekkel.
Én is számoltam a pénzt, hát eléggé szarul fogunk állni.

Nyanya: a fejlődés táblit írja Csandy szakaszosan. (pénteken 15.00-kor írt pár aktuális dolgot)

Pil: én is kíváncsi vagyok, bár én sejtek valamit. Majd elmondom az volt-e :)

A fütyköst én is próbáltam popsi törlővel, de a tövéből nem tudom rendesen kiszedni vele, bár nem is merem nagyon piszkálni, nehogy begyulladjon. De ezt a szivacsos dolgot megpróbálom.

Megyek ebédezek, mert kicsi gengszter mindjárt enni akar.

Puszi
Kisvirág

Kép Kép
kisvirág_30

Pogi!

Probálkozom még, igen ide írtam, de biztos valamit elcsesztem

Írom, majd, csak most kaja van.

Kép
Kép
csandy
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!
Pil, kérdezted, hogy tudok-e menni Kosdra, sajnos nem.. mint már korábban írtam, ha van valami lehetőségünk menni, akkor az vagy Balatonra megyünk, vagy nagyizunk... időnk semmi. Ez valahol jó.. de pl. az otthoni kiságyában pl. 5 napot eludt eddig csak..
És.. hmmmmmmmm mi ez a nagy titok?????
:)

satuk

Pil!
Nekem van egy tippem... 8) Kivi vagyok, bejön-e!!! :D Elmúlt ám 6 óra!!! :D
Tejcsi: örülök, hogy nem adod fel!!! Napközben nálunk is van másfél óránként cici, éjjel meg alszik 5-6 órát egyhuzamban...

Kisvirág!
Néha nekünk is csinál ilyet Kende, főleg esténként, én is nagyon rosszul bírom, de már kezdek hozzászokni... :roll:

Pénz: hát, inkább nem nyilatkozom, csak annyit, hogy az egész bagázst ki kéne onnan fentről füstölni a büdös fenébe, megcsinálták a szart, velünk meg megetetik!

Katus!
Szoptasd akkor, amikor kér, szerintem nem gond, ha egyik nap ennyit eszik, a másik nap meg annyit.

Most megyek, mert megyünk anyuhoz. Még próbálok jönni... :wink:

Pusszancs!

Kép
Kép
norwell

PILCHARD most hívott, h xar a netük, de azért volt boldog, mert ott voltak náluk Szilviék és erről akart felrakni képeket is, amikor elment a net. Ja, és most Vácott vannak és Kisvirágékkal is taliznak. Szóval ennyi a leleplezés! :D

pogacsa

Üdv!

Hát bezzeg...Szilviék Krisztáéknál, de a talira nem jönnek... :( Pedig nagyon kíváncsi lennék Renire és Petire egymás mellett, de majd talán legközelebb.

Mi már 1000%, hogy megyünk a talira, mivel aznap Skoda-tali is van Dunakeszin, így engem kidob a férjem Kosdon Petivel együtt, és ő meg megy apummál át a találkozóra...

Képzeljétek, tegnap volt szerencsém megfürcsizetetni a barátnőm kislányát... :) Szegénykém, a párja elment bulizni, így én mentem át segíteni neki, még jó, hogy Peti tápis, így a férjem megfürdette, megetette, elaltatta, mire hazaértem.
Olyan furcsa volt, én már hozzászoktam törpe 6,5 kilójához, Bogi meg nincs most 3 kg szerintem. Hát olyan volt, mintha nem fognék semmit. És az még furcsább volt, hogy mikor krémezte, a lány széttárta a lábait, és nem volt lógója...jó, ez most hülyén hangzik, de én már "megszoktam", hogy van ott valami. :oops:

A kakihoz annyit tennék hozzá, hogy tegnap, amíg én a kettes számú menyjelölttel voltam, eljöttek hozzánk az egyes számúval...sajnálom, hogy nem láttam. De a lényeg az, hogy az anyukája nem szoptatja (róla írtam, hogy allergiás, és muszáj szednie a gyógyszert), és a dokija nem tejalapú tápit írt fel (mert ő nem ír fel tejalapút!), és szegény kislány már két napja szenved a kakilással, és még a lázmérő se segít rajta, és csak sír és sír.
Nem igazán értem az ilyen dokikat, igazából megérteném, hogy ha Fanninak tejalleriája lenne, de NINCS!!!
Nem tudom, most mi lehet vele, de a férjem úgyis felhívja őket hamarosan...majd mondom neki, hogy érdeklődjön a "termésről".

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Nekem is jól indul a hétvége mondhatom :evil: A rendszeres mellszívó használat annyira igénybevette a csuklómat, hogy kaptam egy jó kis ínhüvelygyulladást. Most térhetek vissza az elektromos fejő használatához, amit nem igazán szeretek. Ráadásul azt se tudom, mivel kenhetem most, fájdalomcsillapítás gyanánt.

Kisvirág: én meg csak irígy kedem, hogy a te fiad ilyen gyorsan eszik. Nálunk egy-egy etetés ( 140 ml ) a legjobb esetben is 30-40 perc. És ehhez még nem számoltam a fejést. Igaz, a ciciből gyorsabban jön, mint a cumisüvegből.

Mára csak ennyi vagyok, mert a gépelés is elég nehezen megy. Ráadásul pont a jobb kezem lett ilyen béna :(

amandi

Zsu:

Ne aggodj, a napirend miatt, be fog állni, nálunk a Gergő 10 hetes korház után, ahol aztán volt napirend rendesen, hazajöttünk, és hetekig össze vissza ment minden. Én is kétségbe voltam esve, soha nem tudtam ,mi fog történni a köv. három órába.

Most ő ugye elvileg öt hónapos, három hónapja van itthon, és csak most kezd beállni pár napja, hogy ötször, szinte azonos időben eszik, alszik, fürdik stb., remélem nem kiabálom el.

Szerintem be fog állni, én sem csináltam semmit, magátol beáll.

Pil: A gyedet mondtad? Max összeg: 87,500 Ft. Vagy a fizu 70 %.a, de max ennyi. Nekem szept 04-el lejár a tgyás, és kezdődik a gyed. :( Mi dupla családi pótlékot kapunk, három éves korig, mert Gergő 1500 gramm alatt született, kihagytam volna.

Pogi, megint kültem privit!!!, remélem ügyesebb voltam mint tegnap. :D

puszi

Kép
Kép
csandy
Budapest XVII. kerület

Üdv!

Az előbb kimaradt, hogy minket a megszorító intézkedések nem nagyon érintenek (az én gyesem és a csp. ugyanannyi marad, a féjrem fizetése se fog változni negatív irányban), max. az áfaemelés...de mi hipervásárlók vagyunk, ez ott meg nem annyira észrevehető.
És próbálkozunk nem kórházba kerülni, orvoshoz ritkán járunk, hál' Istennek, kopp-kopp-kopp.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Nagyon régen nem jelentkeztem, aminek az oka a leányzóm, ugyanis taccsra tette a gépet. Ahányszor bejöttem a Leventét tisztába tenni, annyiszor startolt ide a géphez és ki-be kapcsolgatta, mígnem ráunt a rendszer és megadta magát. Mivel időhiányban szenvedek a két gyerkőc végett így nem volt egyszerű mutatvány helyre pofozni.
Közben meg közöltem apával, hogy tetszik vagy sem, veszünk egy laptopot, kimentem ami kell és a PC-t szétszedem és elteszem, majd jó lesz a gyerkőcöknek ha nagyobbak lesznek. Így legalább régi álmom is teljesült. :lol:

Visszaolvasni még nem volt időm, ne haragudjatok érte, ígyekszem képbe kerülni.

Rólunk annyi, hogy a Levike szépen fejlődik, nagyon érdeklődő és mosolygós babóca. Már 5,2kg. Hasfájás még előfordul, igaz kapja a Papaverint, így szuperül elvagyunk, próbálgatom az elhagyását, de még úgy néz ki, hogy kell. Kakiprobléma megoldódni látszik, már nem küzdünk vele, megy a maga módján nagy kínlódás nélkül hála a jó égnek.
Ami a nagy gondom, az a leányzóm, nagyon csibész és mindig azon van, hogy valami úton módon felébressze az öccsét ha az alszik, szóval ettől kivagyok.

Most elteszem magamat holnapra, remélem akkor sikerül kicsit visszaolvasgatnom.

Üdv mindenkinek:
Csibemanó

KépKép
KépKép
*csibemanó*

Szilvi! Ezekszerint megvan a járgány, ennek örülök.

Csibemanó! Talira jössz?

Kép

KépKép
nyanya67

Jó reggelt!

Ex!
A te férjed nem fizet Tb.-t? Mert 2007 januárjától duplájára emelik eddig ugye 4% volt januártól 8 % lesz.
És a gáz( 100 % -al megy föl az ára) meg az áram ( az nem tudom de az is nő) ?
A lakáshitelek kamattámogatását is elveszik és az egyéb hitelek kamatai is nőnek.Persze akinek nincshitele az szerencsés.

Na befejezem mert nem akarom magamat idegesíteni.

Norvell!
Egyetértünk a kormánnyal kapcsolatosan. :evil:

Macsek!
Semmi újat nem produkált most Panna.( két hónapos kora óta stabilan fordul a hátáról a hasára, mostmár a kezét is ki tudja húzni a hasa alól.
Csibemanó !
Örülök, hogy megint itt vagy.

Kép

Kép
katus73

Sziasztok!

Most lett jó a net csak. :(
Katus:irtam privit,de azt elfelejtettem hogy hogy kell adagolni?hányszor hány bogyót?

A tegnapi nap csúcsszuper volt,majd irok bőveben is,csak most tapicska felébredt és játszunk.
Csak annyit hogy a röhögéstől 2x bepisiltem :lol: :lol: :lol:

Képek:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép
pilchard

Üdv!

Katus, de fizet TB-t, mint mindenki más...de én, mint közgazdász úgy gondolom, hogy több is veszett Mohácsnál...régen ennél több is volt!!! Azalatt a négy+négy év alatt, amíg elvégeztem a középsulit és a fősulit, minimum négyszer változott... :)
Igazából az áremeléseket meg nem nagyon érezzük meg, meg ne kérdezd, hogy csináljuk, pedig pl. áramot rengeteget fogyasztunk, legyen elég annyi, hogy két számítógép, három tv...stb.stb.

Pil, jók lettek a képek!

Szilvi, a férjem megállapította, hogy hasonlítunk egymásra, csak épp a te hajad hosszú és sima, az egyém meg rövid és göndör. :D Szóval talán nem véletlen, hogy Reni és Peti hasonmások. :) Ha lesz időm, végigböngészem a másik gépen a képeket, van egy, ahol törökülésben vagyok, szerintem is hasonlítunk egymásra...tényleg kár, hogy nem jöttök a talira... :(

Na megyek, öltöztetem a törpét, megyünk három hós csípőszűrésre. Ja, képzeljétek, tegnap este hét-fél nyolc körül evett, és ma hétkor kelt (ill. állítólag hatkor már mocizott, de a kaját csak hétkor kérte).

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Csibemanó, boldog szülinapot a kiscsajszidnak!!! :D

Katus, a lakáshitel kamattámogatását nem veszik el visszamenőleg, vagyis csak kamatperiódus lejárta után tehetik. Szóval nekünk még jár vagy 4 évig. Persze ettől fgtl-ül is elég nagy xarban leszünk. :(

Pil, az a három apukás kép nagyon állat! :D:D:D

Csandy, most is azt írja ki, hogy nincs privim. Lehet, h jobb lenne a címemre küldened.

pogacsa

Sziasztok!

Nah ismét itthon:) Hétvégén osztálytalálkozón voltam, annyira jó volt. Képzeljétek Noémit a tanáriban szoptattam meg:))) Apukája hozta lelkesen 3 óránként a kisasszonyt, mondanom sem kell, hogy mindenki el volt tőle ájulva:)))

Pil: Nagyon örülök, hogy rendeződni látszik a szopi helyzet, lehet, hogy csak az kellett, hogy megnyugodjál és egy kicsit kifújd magad, nagyon szorítok neked menni fog!!!!
A képek szuperek, nagyon édesek a babók, jó látni őket egymás mellett.

Csandy: Elhiszem, hogy szivesen kihagytad volna ezt a plussz pénzt!

Na Noémi felébredt, majd még jövök!

pussz mindenkinek.

lreta

Kép
Kép
lreta

Sziasztok Lányok!

Pil, Szilvi: szuperek a képek, nagyon jó nektek, hogy tudtok találkozni. Most irigykedem, ha valaki Pesten, vagy a környékén lakik :( . Azért az is jó, hogy legalább így tudjuk tartani a kapcsolatot :) .

Férjem engem is mindig azzal fáraszt, hogy jövőre mennyivel kevesebb pénzből kell gazdálkodni, jobban mondva ugyanannyi pénz, mennyivel kevesebbet fog érni. Kiszámolta, hogy az idei évhez képest jövőre olyan lesz, mintha 2 hónapot fizetetlen szabadságon töltene... :evil: .

Tejci ügyben: most azt csinálom, hogy mivel az éjszakát már kb. 2-3 hete végigalussza Marcika kb. fél 2-kor felkelek és lefejem a tejet, így este, amikor már kevesebb a mennyiség ki tudom egészíteni, nem kell tápszer :) :) :) .
Olyan hülye vagyok, hogy ezt eddig nem csináltam, de annak örültem, hogy Marci alszik és így én is ki tudom pihenni magam...
Mindegy, a 2. babánál már biztos okosabb és rutinosabb leszek.

Ma jelentkezek be a dokihoz 6 hetes kontrollra :) .

Képzeljétek, szerintem írtam már, hogy korábban salsaztunk (babóka miatt hagytuk abba) a férjemmel és tegnap a Savaria Karnevál alkalmából a volt tánccsoportunknak bemutatója volt. Elmentünk megnézni őket, szuper volt. Utána elmentünk a csoporttal egy Havanna nevezetű helyre, ahol felelevenítettük a tudásunkat. Nem is felejtettünk olyan sokat :wink: . Szóval kikapcsolódtunk egy kicsit és nagyon jól éreztük magunkat.

Nemsokára megyünk sétálni Marcikával, azt várom, hogy felébredjen, eszik aztán indulás :) .

Kép

Kép

Kép
marcy

Sziasztok!

Most csak röviden, mert hulla vagyok. Éjszaka 2 ill. 2,5 órát aludtam, most meg délelőtt idáig sírt. Teljesen kikészít ez a tehetetlenség....én már vele sírtam :(:(:( Nem tudom mi a baj!
A fáradtság meg az idegeskedés gondolom az oka, hogy megint kevesebb a tejci...

Viszont jó hír, hogy tudunk menni a talira, babástól, apástól :)

zsu
zsu11

Pil
2x5 golyócska.

Pogi!
Szerencsére a lakáshitel minket nem érint de van egy csomó deviza alapú hitelünk.

Ex!
nyugtával dícsérd a napot, egyébként nem akartam vészmadár lenni csak a száraz tényeket mondtam el.

csajok!
Jó lehetett nektek, hogy talizhattatok.A babák nagyon édik és hát apukák is nagyon helyesek

Kép

Kép
katus73

Pil!
Nagyon arik a babók. Látom Reni sem fogyózik. Ameli nagyon édi az ujjszopós képen. Nálunk még csak a kézfej cuppogtatás megy.

Már egyszer elkezdtem írni, de elszállt, mert közben el kellett rohanni dokinénihez. Végre írt fel papaverint (2 hete nem írt fel). De most részese volt a gyerek ordításának. Azt mondta, hogy esténként adjak a gyereknek papaverint, espumisant és normaflore-t egyszerre! :roll: Ezt kapjátok ki.
Miközben a gyerek ordított elkezdte nyomogatni a fülét és szerinte az is fáj. De majd itthon, ha felkelt kipróbálom nyugodt állapotban egy picit megnyomni a fülét. Kiváncsi vagyok, hogy reagál majd rá!
Annyira sajnálom szegényt! Ja, és azt mondta, hogy sokat híztunk: 2kg 30 dkg-t 6 hét alatt. Mohó a gyerek, sok levegőt nyel. Anyatejesnél 6 hó után ajánlja a főzeléket, de nekünk a hasfájás miatt már 4 hó után. Akkor most nem jó a tejem, vagy mi a szösz?!
Szóval ez történt ma a dokinál!

Reni
Kép
prenata

Zsu!
Lehet, hogy fáj a kicsinek a pocakja.

Prenata!

Az 2 kg 30 dkg szerintem is egy kicsit sok nem csoda, hogy fáj a pocakja. De egy kizárólag szopizós babát nem lehet visszafogni az evésben szerintem.

Marcy!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat és ki tudtatok kapcsolódni egy kicsit.

Ex!
Az áremelést azért nem érzitek mert szeptembertől ill. januártól lesz.

Kép

Kép
katus73

Sziasztok Csajszik!

Volt nálunk a védőnéni, és azt mondta, hogy Domit tegyem sokszor hasra. Csak egy gond van ezzel, hogy nem szeret igazán hason lenni. Bírja kb. 5 mp-ig, majd veszedtül elkezd ordítani.

Szerintetek ez baj? Kérlek segítsetek. :cry:

Mert hogyha nem rakom hasra, akkor hogy fogja megszokni a hasra fordulást?

Amúgy nagyon jók lettek a képek. Édi kis babók.
Persze, hogy a büszke Apukák ott veszítenek mellettük!:lol:

Puszika mindenkinek:
Annamari+Dominik

KépKép
pannamari

pannamari: Noémi is utál hason lenni, folyamatosan emelgeti a fejét meg a mellkasát és nyögdécsel, majd amikor már nagyon kifárad elkezd sírni vagy elalszik. Én nem szoktam eröltetni csak néha rakom hasra, és ahogy elkezd nagyon nyafizni visszafordítom.
Szerintem nem baj, hogy nem akar hason lenni, én azt látom, hogy annyira kiváncsi, hogy muszály nézelődnie, és ugye hason azt nem lehet olyan jól, mint hanyat, vagy a hordozóban.

Kérdés: van valakinek pihenőszéke? mik a tapasztalatok, bevált, használható meg ilyesmi érdekelne ja és hogy hol lehet olcsón kapni :lol: :lol: :lol: :lol:

Pussz Lreta

Kép
Kép
lreta

Sziasztok!!

Na szóval nagyon jó volt tegnap,sokat dumcsiztunk,röhögtünk,és persze kaja,nasi is volt.És tényleg annyira röhögtem hogy 2x kicsit bepisiltem,már nem birtam elmenni a vc-ig.Mert Szilvi annyira röhögtetett!!

Ex:én nem látok hasonlóságot Reni és Peti között,igaz hozzáteszem élőben tök más mint képeken.Gondolom ez a többi babára is igaz,de kiderül 16.-án,mert de.kijönnek Szilviék is!!

Zsu:szupi hogy jösztök!!

Katus:köszi-köszi!!

Pannamari:azt mondják napi 2x fél órát kellene hason lenniük,hogy erősödjenek.Ha viszont utálja akkor ne legyen annyi de próbáld húzni mindig kicsit tovább.
Norwell:bejött a tipped?Amúgy Kisvirág is kitalálta még mielőtt bementünk volna vácra. :lol:

Preni:dokinéni nem zizi kicsit?mindet egyszerre? :roll: :roll:
Hát jól hizik Petike az tény.És akkor majd elkezded a főzit 4 hónaposan?

Marcy:Marcika édes!!!
Azt hittem dobsz egy képet Magatokról is ahogy táncoltatok,megnézném szivesen.

Pogi:sztem is király lett,meg a tejcsibuborék fújó Kende is nagyon tuti!!

KépKép

KépKép
pilchard

Sziasztok!
Jó olvasni Titeket!És gyönyörködni a babákban!Nagyon aranyosak és szépek!

Pilchard:Ameli nagyon jó kis husikás!Szerintem Fannika meg sem közelíti!

Lányok!Remélem mindenki ügyesen tud szoptatni!Csak azt szeretném ha tudnátok,van eladó tejcsim.Ha van valaki ismerős körötökben aki esetleg nem tud szoptatni,szivesen átadnám a tejcsim.Fagyasztott.Írjon priviben akit érdekel!Hajdú-Biharban vagyok!
Sziasztok!
Vendég

Sziasztok,

most értünk haza, megetettem Marcikát, most a kiságyában kínlódik (nézeget és beszélget :) :) :) ).

Pil: utólag tényleg jó lett volna, de nem készül fénykép :cry: .

Zsu: sajnálom az éjszakát :( , remélem ez csak kivételes volt.

Marcit a nyaka miatt még nem lehet hasra fordítani (kórházban a kék fény alatt egy csomószor úgy fektették...), pedig nagyon kiváncsi lennék, hogy hogy fejlődik. Amíg nem tudtuk a problémát mi is hasra fordítottuk néha, de neki sem tetszett. A fejecskéjét át tudta fordítani egyik irányból a másikba, de mindig sírás volt a vége. De lehet, hogy már akkor is inkább a fájdalom volt az oka a sírásnak, nem kimondottan a testhelyzet. Egyébként háton imád aludni :lol: :lol: :lol: .

Preni: 2,3 kg hat hét alatt szép teljesítmény :) .

Mennem kell, mert elkezdett sírdogálni Marci.

Kép
marcy

Üdv!

Katus, nem vagy vészmadár, a tényekkel én is tisztában vagyok. :) Az áremelésekkel kapcsolatban arra gondoltam, hogy az eddigeket is túléltük, de fogalmazhatok úgy is, hogy muszáj... :roll: Igaz, én leírtam már párszor, hogy könnyen jár a szám, vagyunk hatan a lakásban, és négyünknek jár némi pénz (fizetés, nyugdíj, nekem GYES).

Szilvi, tényleg jöttök??? De jó!

Pil., nem tudom, de akik látták képen Renit, és Petit élőben, mind azt mondták, hogy hasonlítanak egymásra. :)

Reni, jó sokat híztatok! De mint tudjuk, anyatejes babát elhízlalni nem lehet...a cicit nem veheted el tőle. Majd leadja!

Pannamari, én sajna nem tudok segíteni, Peti jól elvan hason, igaz, mi úgy is altatjuk.

Zsu, az éjszaka miatt részvétem. Peti ma eddig nagyon jó kisfiú volt.
Reggel csak hétkor kérte a kajcsit (nem is követelte, ahogy eddig), aztán fél kilenctől tíz előttig szundikált, tízkor evett. Háromnegyed tizenegykor elindultunk csípőszűrésre (minden OK, és húsz perc alatt végeztünk), befizettük a férjem telefonszámláját és a Budapest Bankban is voltunk, na meg az Ikesz Autónál (a férjem szeretne a kocsiba tempomatot, de szvsz nagyon drága lett az utóbbi időben). Ezután elmentünk a mamámékhoz ebédelni, ott evett egykor. Fél kettő után elviharzottunk a körzeti dokinénihez a receptekért, utána a patikába és egy számítógépes boltba.
Peti most alszik a bébihordozóban, a patikánál elvesztette a fonalat. :) Elvileg négykor kéne ennie...nem tudom, mi lesz.
Ilyen is rég volt, hogy ennyit aludna, szerintem a hülye időjárás miatt, legalábbis itt most viszonylag jó az idő, de reggel eléggé hűvös volt.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Pil! Hogy lesz e fözelék hami 4 hónaposan, az a jövő zenéje. Az ember lánya sok mindent elhatároz, aztán sokszor a pillanatnyi helyzet dönt el mindent. Majd látom hogy lesz tejem stb. Bár ha belegondolok, hogy én 1 éves koromig szopiztam, 4 hósan krumplipürét ettem, dédike pedig félévesen megetetett szalonnakatonával. (mert szerinte annyira kívántam, hogy kinéztem a szájából! :lol: ). Szóval, nem tudom még, hogy mi lesz, amikor Peti 4 hónapos lesz.

Hasonfekvés: Peti nem nagyon szereti, hacsak nem az én hasamon fekszik!

Kisvirág! Rajtad nincs semmi felesleg.

Ami a megszorító intézkedéseket illeti: TGYÁS után a GYED nálunk 70ezer mínusz. Szóval nagyon gáz lesz, pláne, hogy van egy rakás hitelünk: lakáshitel, személyi kölcsön stb. A férjem ilyenkor mondja nekem, hogy elég 1 gyereket is tisztességgel felnevelni a mai világban. ( De erre a témára még visszatérünk :lol: .)

Peti azóta is alszik, amióta hazajöttünk dokinénitől. (11ó) Fél2-kor evett félálomban. Lehet az idő tehet róla? Remélem!

Reni
Kép
prenata

CSOKOLOM!!!

No,itt volnék!!!

Azok a képek rólam nem igazán szalonképesek!De mindegy! :lol: :shock:
Kurva jó volt a tegnapi nap!Komolyan!!!Az a hely ahol Pilchard,és Kisvirág lakik lenyűgöző!!!:)
Tényleg bepisilt!!! :lol:

Ja ja,délelött,olyan 10-felé kinézünk,16.-án,és akkor nektek is előadom a bepisilős storyt!!!:)Mindenki készüljön egy TENA-val !:):):)
De a Pil storya sem semmi!:)

Pogi!Köszönöm a puszit megkaptam!Kár,hogy ti nem tudtatok jönni!Jó lett volna!!!

Ez az Ameki és Kende baba milyen gyönyörűek!!!Komolyan!Szerintem élőben a babók szebbek!:)Mint minden!!!

A lányom bemutatkozott,Pilchardéknál egy jó nagy üvöltéssel,és ehez csatlakozott Ameli is,és zengett a ház!!! :shock: :?

Pil:(főnök):)

Haza értünk,minden ok volt!!!Olyan jól éreztem magam,és Sanyi is!!!
Te tudod,hogy Petivel ezzek mennek majd focizni vagy mi???:)
Kiráky volt!!!!
És én is most nézem a buborékfújó Kendét!Ez mekkora kép!!!Kisvirág biztosan röhög!!!!:)

Ex!Majd remélem talizunk!De őszintén nekem sem tünnek egyformának a babók!Én azt hittem,hogy az egyszerre születés miatt írod az ikrességet!!!:)
Na mindegy!
Majd minden kiderűl,mikor a talizunk!:)
Mi lesz ott!Akkora üvöltések,sírások!
Ha eddig nem ismerték volna Krisztit Kosdon most meg fogják!:):) :lol:

Mosz hirtelen ennyi jutott eszembe!!!

De gusztustalan egy képem van!!!jaj jaj jaj!!!:)

Puszi!!!

Kép
szgoron

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?