Sziasztok!
Muszály ezzel kezdenem: DOrOttya, nagyon jó ilyen hírt hallani. Szép és problémamentes várandósságot kívánok. Picit irigykedem, remélem ezen az éven én is csatlakozhatok.
Nagyon szépek a srácok, Levi és Ádám! Titti nagyon ügyes vagy, szép ajándékot készítettél!
Ancsa, tök jó, hogy jobban alszik veletek Réka. Én is szeretnék rájönni az én kis rejtélyem nyitjára, nekünk vajon mi kellene a nyugodtabb éjszakákhoz
Szilvió, végül rendelted vagy boltban vetted a könyvet? Hány éves korig vannak benne receptek?
Betegeskedőknek mielőbbi gyógyulást, eltakarodhatna már ez a tél az influenzával és egyéb vírusokkal együtt. Kriszta én nem értek túlzottan ezekhez a betegségekhez, de a helyedben valószínűleg én is mennék többfelé, a természetgyógyászt ki nem hagynám.
Anita, hát lehet, hogy tovább kell nyomozni. Ha más nincs pár hónap múlva ellenőrizni az értékeket esetleg, hátha csak átmeneti dolog?? Persze ez inkább csak laikus gondolkodás, mint tanács, csak próbálom elképzelni mit tennék.
Hát nekünk ma reggelre volt az eddigi legrosszabb éjszakánk. (Ninike, kezet foghatunk
) Reggel 6-kor tudtam elaludni, előtte több részletben másfél órát töltöttem a saját ágyamban, szóval nem ragozom inkább. Mindezt két tök jó éjszaka után, amikor csak kétszer kelt és gyorsan vissza is aludt. Abban a két napban annyi volt a közös, hogy nem evett tejterméket, mert kicsit taknyos volt és az fokozza a nyákképződést, valamint délután 3 és 4 között aludt utoljára, este persze csak 10-kor tudtam így lenyomni, de láss csodát jól aludt. Szóval ezen a vonalon indulok el, a joghurtmegvonással és a fektetési időpontokkal kísérletezem. Ma reggelre viszont hasfájásra gyanakszom Blankánál, ahogy próbált elaludni vagy mindig hasra fordult és felhúzta a lábát, vagy háton fekve emelte a levegőbe a lábait.
Amúgy áttörés van, azt már említettem, hogy eddig nem nagyon kért a mi kajánkból, tegnap viszont többször is kért rizst a tányéromból. Nagyon örültem, az idő tényleg sok mindent megold. Az egyedüli dilemmám, hogy vajon lehet e összefüggés a pocsék éjszaka és a rizsevés között
Hóhelyzet, Blankával mindig ki kell menni, ha szállingózik, imádja, és itt már volt egy-két hét, amikor megmaradt a hó, ha jól emlékszem még november végén. Most a Zemlénben a szüleimnél csodálatos minden, bár egy darabig még nem utazunk oda.
Sziszi