Sziasztok!
Kriszta, jó, hogy hat a gyógyszer, már csak a fájdalom oka a kérdés
Minden betegeskedőnek jobbulást.
Szilvi, nagyon szorítunk.
Abigélnek utólag nagyon boldog névnapot!
Anita, szerintem is addig kell menni, amíg több orvos is megerősít egy eredményt. Nem szabad annyiban hagyni, főleg, hogy nincs ötlete a dokinéninek.
Cas, jó ötlet a levegőszűrő. Esetleg anyóséknak vizes porszívó?
Fülhöz nyúlkálás: nekünk azt modta a dokinénink, hogy ha fáj a fülük, soha nem nyúlnak hozzá, az inkább a fogzás jele. Nem tudom, mindenesetre furcsa. Szóval tényleg attól hogy nem nyúl hozzá, fájhat. Nyafi, esetleg várd meg a csökkenő holdat, ha jobban alszik utána, lehet, hogy közrejátszott
Nagyon köszönöm a válaszokat a napi alvásmennyiséggel, eloszlással kapcsolatban. Nagy kő esett le a szívemről, nagyon megnyugtattatok!!! Blanka is úgy, annyit alszik ezek szerint, mint a nagy többség: éjjel 9, fél 10-től reggel 9 fél 10-ig (persze felkeléssel vagy mostanában ébren műsorral) majd nappal egyszer 45 perc. Ez ugye egy alvásciklus, de látom sokaknak szintén ébred háromnegyed óra múlva a csemete. Örülnék a délutáni hosszabb alvásnak, de ahhoz ezek szerint ébreszteni kellene reggel, a környezetemben ezt csinálják sokan. Én majd tavasszal próbálom kicsit korábban ébreszteni Blankát, de amíg ilyen pocsékul alszik éjjel (ma reggelre fél 5 -kor tudtam elaludni 3 ébredés és extra hosszú altatások után) addig bevallom örülök, hogy délelőtt alhatok vele
DOrOttya, külön köszi az ötletet, úgy látszik van remény tényleg megpróbálkozom a kifárasztással, de ez tavasszal könnyebb lesz, ráadásul egy nem járó gyereket nehezebb elfárasztani. Addig lehet, hogy nekiindulunk kismotorral...
Azért megint bebizonyosodott, hogy feleslegesen parázok, pedig azt hittem már le tudtam ezt vetkőzni
Talán a következő babónál. Azért az is biztató, hogy annyira érződik közületek is a gyakorlott anyukákon a nagyobb, (jó értelemben vett ) lazaság.
Ninike, lehet, hogy a fogzás miatt állt le látszólag a járástanulás. Aztán majd ha kijönnek, hirtelen elindul. Ez így szokott lenni
Nálunk korábban minden nagyobb mozgásfejlődési lépcső a fogak kibújásához kötődött.
Még annyit akartam, hátha valaki tudja majd hasznosítani az infot, hogy végül kaptam antibiotikumos szemcseppet kötőhártyára. A doki nagyon rendes volt, elmagyarázta, hogy bár egyébként sem vizsgálják, bekerül-e anyatejbe valamilyen anyag (biztos ami biztos ráírják a betegtájékoztatóra), ha én ezt minimalizálni akarom, akkor cseppentés után 3-4 percig nyomjam az ujjaimmal a belső szemzug melletti részt az orrom két oldalán, ami megakadályozza, hogy lecsorogjon az orrba az antibio.
Na, hallom, letelt a 45 perc
Sziszi