Nyafi!
Irigy-irigy a wellneszerésre!!!
Csajok!
Édesek vagytok,hogy aggódtok!!!
Képzeljétek!
Se ciszta,se polip, a doki szerint gyönyörűség van odabenn.
Már én éreztem kellemetlenül magam,hogy bizonygatom neki,hogy a hasam biza tényleg nagyon fáj, menzi szerű görcsökkel lassan 3 hónapja.Néha annyira fájt, hogy apa fetrengve talált rám. Tehát biztosan nem az agyam generálta...
Írt fel Mesulidot, az nemszteroid típusú gyulladáscsökkentő mellesleg reuma panaszokra is jó.
Azt mondta,ha fáj, reggel és este 1-1 darabot vegyek be, és ha használ azonnal számoljak be róla. Ha nem, akkor kérjek belgyógyászati vizsgálatot.
Többet nem mondott, gondolom nem akart felesleges ijesztgetni.
Rólam ennyit, addig tiszta ideg leszek úgyis, amíg nincs meg a negatív eredmény.
Edit!
Nem akarlak elkeseríteni,de szerintem Borónak jönnek az örlőfogai!!Mi már 3 foggal büszkélkedhetünk, de pl ma éjjel is 6x keltem Domihoz.
Próbaképp kend be neki Dentinoxxal!!!
Annyira tud használni,hogy legalább visszaaludjon Boró.
Egyébként a védőnőm javasolta ilyenkor még Viburcol kúpot is.
Hátha
De ez keméyn időszak lesz.
Anita!
Hát nekem már most megszakadt a szívem!!!!Jajj ezek olyan borzamas dolgok.
Jó,hogy már túlvagytok rajta.
Bébikaja: én is úgy főzök, mint Edit. Fantázia. Sokszor elolvastam bébiétel recepteket, de sok hozzávalót pl nem is kapok meg a körnéyken. Meg néha marhaságnak tartottam a hozzávalókat.
Aztán veszek bébiételt is és azt szoktam néha felturbózni.
Meg ami abból bejött, azt otthon megfőzni.
Domi pl imádja a sárgarépa-husika-kukorica-petrezselyem kombinációt. Tudom,hogy az édeset kedveli, hát úgy főzök,hogy édes zöldség mindig legyen benne.
Vagy sütőtök.
Eszik felnőttkajákat is, de azt még nem visszük túlzásba, csülköspacal meg ilyenek nem is jöhetnek szóba.
De tésztafélék lazán.
No most lépek okmányirodába....
Jövő hét csütin lesz meg a rákszűrés eredménye.