Sziasztok!
Viki: nem semmi teljesítmény ez a lakoma!!
dOrOttya, kismok: mielőbbi gyógyulást a hasmenésből. Dorottya, ez nem rota vírus volt?
Ninike: jó, hogy ilyen simán ment a külön szobába költözés. Olyan nagyszerű megélni, ahogyan megérnek ezek a picik minden változásra és nagyszerű érzés, ha szülőként sikerül ráérezni, mikor mehet ez zökkenőmentesen. Ügyesek vagytok.
Edit: Borókát üdvözöljük a rágófoggal rendelkezők táborában. Nekem Blanka csak akkor enged a szájába nyúlni, ha látja, hogy Dentinoxot fogok használni
kicsit rákapott
Na nem szoktam folyamatosan kenni, ha csak kíváncsiskodom, akkor néha csak úgy teszek, mintha kennék
Szilvi17: allergiát sajnálom
állítólag ezt azért hamar kinövik a kicsik.
Nagyszülő szeretet: az én anyukámat is imádja Blanka, mondjuk szerencsére minden nagyszülőt szeret, de anyukámnak különösen jó érzéke van hozzá, vele kacag a legtöbbet. Bár amikor én megjelenek, csak én kellek
Mondjuk miután hazajöttünk a kórházból, nagyon rossz érzés volt, hogy nálam sírt a pici lányom, míg anyukámnál megnyugodott. Azóta rájöttem, hogy azért lehetett, mert tiszta idegroncs voltam, de azért borzasztó érzés volt. Picit a második babánál majd törleszteni akarok magamnak etéren, remélem jobban indulnak majd a dolgok.
Anita: privi ment
Van egy aranyos történetem. Voltunk ma az Ikeában és Blanka kapott egy faliórát. Imádja az órákat
Itthon eddig nem volt nagy kerek falióránk, de bárhol meglátja sikítozik, amikor Mikulás ünnepségen voltunk és mindenki a Mikulás bácsi körül állt, nekünk az óra alatt kellett ácsorogni és Blanka boldogan kalimpált alatta
Szóval ma vettünk egy egyszerű műanyag faliórát, hát ha láttatok örömöt: mutogatta körbe, ölelgette, puszilgatta
Furcsa egy vonzalom, de még mindig jobb, mint korábban, nyár végén a csatornafedelekhez fűződő szerelem
(Séta közben, míg a kezünkben volt meg kellett álnunk 20 méterenként a csatornafedelek felett és ő őrülten kalimpált és vigyorgott
Hihetetlen. Azóta ez az óramánia van és a közlekedési táblák. Séta közben néha percekig állunk és örülünk a tábláknak. Nálatok vannak ilyen furcsa vonzalmak?
Még egy körkérdés: szerintetek mikortól érdemes kivenni a rácsos ágyból a gyerkőcöket? Tudom, hogy rendkívül széles skálán mozoghatnak az életkorok és persze érdemes megvárni, míg stabilan jár, de mégis mikorra tervezitek, vagy nagyobb gyerekekkel hogy csináltátok?
Na ennyi voltam, bocsi, ha valakit kihagytam. Ja és hajrá Nóri, remélem jól halad a járással!!!
Sziszi