Én is csak gyorsan, mert vasalnom kéne, Marcus elaldt
Anita
Azért nem irigyellek anyós miatt
s egyáltalán nem haragszom, hogy leírtad a véleményed/szakemberét. Az az igazság, hogy nem vagyok egy nagy ész, de én is olvasgattam anno erről, s nem is akartam Marcust járatni, de ő kéri a kezünket, mert már arra szerintem rájött, hogy gyorsabb, mint egyébként. Bár ő nagyon gyorsan mászik
írtam múltkor, hogy még bőrkeményedés is van a kicsi térdecskéin.
Na erre tett rá az apukás nagyi csapat, akik folyton rájatták
Ja, és állandóan cipőt kerestek, hogy adják rá
Nekünk nem jött a megjegyzés, de a minap a sógornőm szájából jött vissza, hogy már lassan 14 hónapos, s még nem megy, kell neki járnia
erre jobb, ha kussba maradok. Nem a 28 éves fejéből pattant ki a gondolat, mert a kora ellenére ő még gyerek. Ja és persze - előre, s utólag is elnézést kérek, ha most valakit megbántok - az egész family pedagógus, így érződik a teljesítménykényszer a gyerek irányába....TISZTELET A KIVÉTELNEK
Kistesó project: jajj, de lennék ismét én is várandós
Annyira vágyom ismét arra a hullámzásra, amiről Szilvi17 beszéltél
Talán én is vállanám év végétől, de Apum megint elég szarul van, s addig nem is merek tervezni (bár mindig álmodozom), amíg nem gyógyul meg!!
Nyafi, Kia, Szilvi17, s persze Gemini - Sok-sok sikert a babókhoz!
Kia
Kínai naptár alapján van lányos esély??
Engem is érdekelne!
Jó Anya - Rossz Annya : Mostanság nekem a türelmem van fogyóban, de ez sok minden miatt van (Apu, nincs nagyon társaságom, magamamat is nehéz elviselnem, stb..), ezért érzem magam egy kicsit rosszul, de remélem, hogy ettől még nem vagyok rossz
Biztos más is van így, ugye??
Ma pont az jutott az eszembe, hogy pár hónapja, még tényleg alig vártam, hogy felébredjen (nappali alvásból), s hogy lássam a kis vigyorgó fejét, most azért elő-előfordul, hogy nem csak akkor vagyok nyűgös, amikor sikerül elaltatni a nyűgös babómat, hanem akkor is amikor felébred
TV - hááát, mint írtam nálunk is megy egész egész nap, s tudom, hogy nem mentség rá semmi, de tényleg a net, s a tv a társaságom. Persze itt a csodás két fiam, a párom, s néha erre járnak a sógornőmék....ha elmegyek sétálni látok embereket, de nem beszélgetek, még a boltba a pénztárossal sem
Kismok - az előbb lemaradt, hogy örülök, hogy jobban vagytok, s további jobbulást!
Ninike - Nóri egyszerűen csodaszép! A futópados képen Te vagy mögötte?
Marci is tornabajnok
ő is álltandóan a lépcsőző, s a bicikli között játszik...na meg szereti a haspadot, s mellette a szárítót is.
Még annyi, hogy Marci minden nap új szóval jön elő
Tegnap a duda helyett kezdte el a "dudu"-t, ma meg mondom neki, hogy labda, erre az én kicsim, mondja, hogy "abda"...azóta többször is
Bocsi, ha bárki, vagy bármilyen téma kimaradt, rövid az eszem, s az is sokfelé jár