Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Megjottem,jaj nagyon nehez....
Hiszem hogy meggyogyul,de nagyon nehez.
Ne haragudjatok hogy ilyeneket irok.

Marti,Julcsi!!!
Orulok hogy jol ereztetek magatokat,bar ott lehettem volna...
Olyan jo hogy ennyire tudjatok elvezni a kis szabadsagot es minden percet ki is hasznaltatok.Igy is kell!!Es nagyon jo otlet volt hogy a fiuk is talalkoztak :D

KRISZTANAK NAGYON-NAGYON BOLDOG SZULETESNAPOT KIVANOK,NAGY-NAGY SZERETETTEL!!!ISTEN ELTESSE SOKAIG!!! :D

Andi,Zsu!
Remelem mostmar mindenki hamar megygyogyul,jon a szep ido,talan ez is sokat segit majd!!!!Gyogypuszik mennek!!!!

Barbi!!

Orulok hogy jobban vagy,de jo hogy meg nem tudtal talira menni,pihenj meg sokat,nehogy visszaess!! :D

Sok puszi mindenkinek!!!Iza
rillisz

Még mielőtt végetérne a nap :)

Nagyon boldog születésnapot kívánok Krisztának és persze anyukájának!

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Zsandi:nagyon boldog hófordulót a manóidnak!!!!

Edith:remélem szerencsésen hazaérkeztetek!!!!!???? :roll: :lol:
Hogy viselkedett a szülinapján a lánykád????? :lol:

Iza:nyugodtan írj bármilyeneket......elhiszem, hogy nagyon nehéz!!!! :roll: :(

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Sziasztok!

Márti, igen, hazaérkeztünk, minden a legnagyobb rendben zajlott, hál'istennek, és most itt ülök a gép előtt, és azt sem tudom, hogy a naplót írjam, a fórumra írjak, a mailekre válaszoljak vagy a hétvégi videókat másoljam be.
De Kriszta már eldöntötte, hogy mit is fogok csinálni! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Felébredt. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek meg szeretném köszönni a szülinapi köszöntéseket, a kedves szavakat, és azt, hoyg közétek tartozhatok, és hogy megoszthatom veletek az örömömet-bánatomat. :)

Nem tudom, mikor sikerül visszaolvasni majd, de igyekszem. És visszakapcsolódni is! :)

Puszika mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Jaj, és Meli, ha benézel, nagyon-ngyon köszönöm neked azt a gyönyörű meglepetést! A napló, a mailek olvasása után-közben, elképzelheted, hogy potyogtak a könnyeim, amikor megláttam az ajándékot. Köszönöm nagyon. És azt, hogy a barátaitok lehetünk és a barátaink vagytok! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Iza!

Írj nyugodtan, ha szomorú vagy, tudom, hogy nehéz, de a hited ne hagyjon el soha!

Csajok!

Merre vagytok? Gondolom, itt a tavasz és a többi gyerkőc is kifelé vágyik, mint az enyém. Mióta meggyógyult Virág, nem bírom bent tartani a lakásban.

És van egy nagy újság! ELINDULT Virág! Mártiasan szólva rozoga, de nagyon élvezi már.

Fájó szívvel, de tudomásul veszem döntését, nem hajlandó már babakaját enni, szinte csak a miénkből kajál. Tegnap meg volt az első nagylányos vacsi, két fél szelet vajas kenyér csirkemell sonkával, sajttal, majd lefekvéskor tápszer. Hiába erőltetem a pépeket, köszöni szépen.
Annyira sokat fejlődött, két szavas mondata: anya adjá!
Szókincse: pá-pá, va-va, mama, tata, anya, addide, szisza (cica), ham-ham.
Telefonál rendületlenül mindennel és közben azt hajtogatja, hogy anya. Mintha nekem telefonálna.
Ha kérdezzük, hogy megy az autó, berreg. Tapsizik, pápázik, megmutatja a pelust. Ha mondom, hogy megyünk fürdeni, szélsebesen mászik a fürdőbe. Mindenre felmászik és feláll kapaszkodás nélkül. Kedvenc helye a bébitaxi ülő felülete, arra feláll, és nem fogódzkodik. Sorolhatnám még, de nem akarok untatni senkit. A lényeg, hogy most született és már kész egyéniség.

Hétvégén lesz a dupla szülinapi buli, teljes lázban égek.

Hogy vannak a betegek?

Szép napot!

Edit

KépKép

KépKép
edit74

GÉP ELŐTT!!!

Sziasztok!
Már annyiszor akartam jönni, de a csajok mindig közbeszóltak. Helyesebben közbenyúlkáltak és ezzel az őrületbe kergettek. Mert ugye az én két nagy kezemre van négy apró mancsocska.... Most épp békén hagynak, Livi a székem alatt fekszik és énekel (biztos nagyon érdekes lehet), Dorina meg játszik és beszélget.

Szóval Szandinak és Marcinak, Flórának boldog hófordulót.
Krisztának nagyon boldog első szülinapot kívánok. Kívánom hogy életében az összes év (sok-sok-sok) ilyen boldogan, eseményekkel teli legyen, mint az első éve. Szüleinek pedig sok örömet a kislányukban.

Szomorúan olvasom a betegeskedőket. :cry: :cry: :cry: Sok gyógymanót küldök nekik!!!!

Zsu, Bence bepisijéről beszéltél már a gyerekorvossal? Szerintem utána kéne járni, akár lelki akár testi okai vannak. Nem hiszem el, hogy egy már szobatiszta gyereknél ez a visszaesés normális. Más az, ha néha van baleset, de ez már elég rendszeres nálatok. Szerintem menjetek le egészséges rendelésre és beszélj az orvossal.

Iza, elhiszem, hogy nehéz. És gyere és írj nyugodtan akármiről. Sajnos az életben nem csak szép dolgok vannak. És hinned és bíznod KELL anyukádban. (Mondjuk én még most sem értem hogy tudták így félrekezelni...)

Barbi remélem már teljesen rendbejöttél!

A mamabuli nagyon jó volt. Én jól szórakoztam a Márti klimaxán (napon melege volt és levette a pulcsiját, árnyékban meg fázott és felöltözött :lol: ), ő meg rádöbbent (újra), hogy nem vagyok normális. Tök jó volt, mert ő kiakadt a Rolandon, hogy fél 2 helyett fél 3-kor evett Zsombi, én meg azon, hogy délután mentek le játszózni amikor már a nap is ment lefele. Ezen kívűl asszem meg lehetünk elégedve a pasikáinkkal, mert végülis az összes gyermek túlélte. :lol: :lol: :lol: Beleértve az apukákat is. :lol: Tök jó volt lazítani kicsit, habár fura volt, hogy nem kellett állandóan nyálat törölgetni. Kivéve amikor mi álmodoztunk olyan "butaságokról", hogy nyaralás, meg ötös lottó megnyerése. Én támogatom a kövi mamabulit is. Az időpontot meg tudjuk tologatni, hogy minél többen el tudjunk menni. Na persze, hogy ezt a hsz-t is több mint egy órája írom. Közben már meg is etettem a csajokat egyszer. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
kgiulia

Sziasztok Lanyok!!! :D

Mostmar sokkal jobban vagyok,Denes ma jon haza,nem volt itthon 1 hetig,ilyenkor minden meg sokkal nehezebb...De most tenyleg osszeszedtem magam,es ugy orulok ennek a szep napos idonek. :D
A kertunkben van egy majusban ero cseresznyefa.Ha latnatok...Minden evben ez a nehany nap a kert unnepe nalunk,mert az a fa egy csoda amikor viragzik.Pont a nappalinkban ulve lehet latni,betolti az egesz ablakot.Na most tenyleg jol jonne egy fenykepezogep,megmutatnam Nektek.Lehet hogy kolcsonkerek es csinalok egy kepet. :wink:

Edith!
Teszel fel szulinapos kepeket?Bementem az albumodba es megneztem a korabbiakat,annyira edes volt Kriszta picinek is.
Van egy -talan kereszteloruhas kep-ott teljesen olyan mint egy tunder. :D

Marti!!
Eleg szuk szavu vagy ma.Minden rendben????Nem ezt szoktam meg Toled.Igy 1/2 11 korul mar remek sztorikkal szorakoztatsz minket!!! :wink:

Edit!!
Virag baba akkor mostmar kesz emberke lett.Nagy erzes lehet az elso lepkedeseket latni.Ne szomorkodj a baba etel elhagyasa miatt,ez csupa jo hir. :D

Nagy puszi mindenkinek!!!!!
rillisz

Edit, gartula Virágnak!!! Hiába no öregszenek!!!! Lassan hozza haza az udvarlókat és akkor majd megint feleszmélsz. :lol: :lol: :lol:

KépKép
kgiulia

Sziasztok!

Edith: még egyszer nagyon boldog születésnapot Krisztának!

Andi: boldog hófordulót a manóknak!

Edit: gratulálok Virágnak a járáshoz! Még ha rozoga is.
Hú mennyi mindent csinál már. A Szandi semmi pénzért nem tapsol. Bár a pápázással is így volt, aztán egyszer csak magától elkezdte.
Milyenek az éjszakáitok?
Nálunk totál változó. Valamelyik éjjel egyszer se kelt, aztán köv. nap meg óránként.
Örülök neki, hogy meggyógyult végre. Remélem, most már tényleg elkerülnek titeket a betegségek.

Iza: elhiszem, hogy nehéz, de kitartás, bízni kell és ha ilyen szépen javul, biztos meggyógyul!
Nagyon sok gyógypuszit küldök anyukádnak!!

Márti: örülök neki, hogy jól sikerült a Julcsival a mamatali. Irigykedem nagyon!
Rolandnak gratulálok a jó vizsgákhoz, nagyon ügyes.

Évi: azt hiszem te kérdezted a szülinapi ajándékot. Tőlünk FP kutyát kap (már alig várom, csak azért nem veszem még meg, mert akkor tuti nem bírom ki, hogy ne adjam oda neki).
Anyuéktól már megkapta a járássegítőt.
A többiektől még nem tudom mit kap.

Szeretnék nagy bulit tartani neki, de nem tudom összejöne. Anyóséknál biztos ünnepelünk, mert 30.-án van a sógornőm szülinapja és anyósék házassági évfordulója is.

Tegnap megcsináltam a tavaszi nagytakarítást. Már csak a hálószobai függönyöket kell
kimosni.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Julcsika!!! :D

Megeloztel,mire elkuldtem Te mar irtal is.
Latlak Titeket magam elott a ,,mama talin''.Kar hogy nem tudtam csatlakozni,mert akkor radobbenhettel volna hogy mennyire normalis vagy hozzam kepest :lol: Persze az is lehet hogy en merithettem volna erot a Te hulyesegeidbol :lol: Kar hogy nem tudom mirol is van szo :lol: Viccet felreteve be kell fogni neha a fiukat,meg ha eheztetik is a gyerkocoket egy kicsit es kell csinalni maskor is ilyen kiruccanasokat!!
Kulonben tenyleg buszkek lehettek a fiukra!!!
Puszi,puszi:Iza
rillisz

Most meg Zsuzsi is irt kozben,es en szeretnem megkoszonni a jokivansagokat mindannyiotoknak!!!!!!!

Ugy tunik Szandi nem hagyja befolyasolni magat,onallo egyenisegkent tudja O mikor van itt a dolgok ideje.Ha tapsolni akar majd tapsol,ha meg papazni,azt sem lehet am csak ugy keresre. :lol:
Milyen erdekes nekem latni hogy minden gyerkoc mennyire masfele,milyen szines az elet!!! :D
Most tenyleg megyek,mert dolgoznom kell,iszonyu nehez musort tanulok eppen,de egeszen kulonleges darabok. :D
rillisz

Na megjöttünk.
Apa ugyebár itthon van megjött a fizuja így mentünk bevásárolni...jó kis túra volt, kocsival mentünk de akkor is!!!! :lol: :wink:
Én tegnap döntöttem úgy hogy belevágok a 90 napos diétába és most hősiesen csorog a nyálam, mert apáék lángost vettek a csarnokban :roll: :lol: !!!
És megnéztem 2 éve már végig csináltam, a határidőnaplómba írogattam a végén nem írtam mennyit fogytam össz, de 10 kilót tutira...szóval erre gyúrok!!!

Edit:csuda ügyi a lánykád, gratulálok a járáshoz!!!! :wink:
Na megyek mert most ugye 3" gyerekem "van!!! :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Sziasztok!

Tali ügyben remélem hamarosan én is tudom bővíteni a jelenlétemmel a társaságot! :wink:
Most intézem a banki dolgot,mert be tudjuk így is adni a hitelkérelmet,hogy egyenlőre nincs lóvénk.Aztán majd az értékbecslés után kiderül mennyi önerőre lenne szükségünk.Az lenne a legjobb,ha közben elmenne a házunk.

Tegnap este nagyon rossz volt,amikor apa elment!De azért lesz valahogy! :roll: Még jó,hogy a kórházi telcsit át tudtuk írni a nevemre,így megmaradt,tehát ingyen beszélünk! :wink:

Ibolya,
hát a gyerek kérdés nálunk elég összetett! :shock: Röviden,hogy te is képben legyél! :wink:
Nekem van 4 gyerekem,Ákos az első házasságomból született,és jelenleg az apjánál lakik(Balatonfüreden),a páromnak 2 gyereke van az első házasságából,ők az anyjuknál laknak(Veszprémben),és van 3 közös gyerekünk,ők vannak mindig itthon velünk.Általában hétvégeken mindenki itt van nálunk!
Sajnos előfordul,hogy a fiamat ritkábban látom,mert focizik(igazolt játékos Füreden az U13-ban)és a meccsek hétvégén vannak.Ha Füreden játszanak csak akkor tud lejönni,mert amikor vidékre mennek,akkor később ér haza.Annak meg nem sok értelme van,hogy szombat este idejön,vasárnap de.meg megy vissza,mert tanulnia is kell!Szóval kicsit nehéz,de ilyenkor arra gondolok,hogy a gyerekemnek legyen jó!Ha ez most éppen az apjánál valósul meg,akkor ott!Számomra az a legfontosabb,hogy neki jó élete legyen,hisz nem ő akart megszületni és nem ő akarta,hogy mi elváljunk.Ha már így hozta az élet,én úgy érzem,hogy egy apa is ugyan annyi jogokkal bír,mint egy anya.Szerencsére a volt férjem,apaként tökéletes,így ezen a téren nem volt nehéz így döntenem.Csak azt volt nehéz feldolgoznom,hogy most már nem velem él.Nem látom minden nap,nem vagyok vele amikor örül,amikor bánata van.Ez most is nehéz,amikor leírom ezeket a sorokat a sírás kerülget!De tudom,hogy ő boldog,és ez a lényeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na be is fejezem,de ez most kijött belőlem!

Iza,
neked is sok erőt küldök és kitartást a nehezebb időkben!Szeretnélek már téged is megismerni személyesen.Az írásaid alapján nagyon szimpatikus vagy.
Olyan jó,hogy az embernek ilyen barátai vannak,mint ti,mégha az éteren keresztül is tudok veletek kommunikálni! :wink:

Puszi mindenkinek!

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban

Márti, hős vagy!

Timi, nagyon nehéz lehet neked. Viszont le a kalappal, nagyon szépen állsz a dolgokhoz. Nem kis lelkierőre van ehhez szükség! És tudod mit? Anyukád (úgy emlékszem neki voltak ilyen feltevései) azokkal a kijelentéseivel amivel a "rossz anya vagyok" érzést okozták benned.... hát nem mondom meg mit csináljon, mert nem akarom ismeretlenül bántani(pedig megérdemelné). De ha lenne egy icipici nem is tudom mi benne (nem találom a szót) akkor felfogná, hogy a legutóbbi hsz-ben olvasottakkal (is) mekkora áldozatot hozol. És ekkorát csak egy ANYA tud.

Iza, a kövi talin is szeretettel várunk. Remélem azon a többi anyuka is el tud jönni bohóckodni. Én NAGYON jól éreztem magam. (Remélem a Márti is.)

Zsuzsi, ide nem akarsz jönni nagytakarítani? :lol: :lol: :lol: Tényleg lakásfelújítás? Ferkó azóta nem nyilatkozott?

Gyerekek altatási folyamatban. Eddig 50%-os a sikerem. Dorka már alszik. :lol: :lol: :lol:

KépKép
kgiulia

Na, végigolvastalak, de most már nem tudok írni. :( Kriszta elaludt, és rohanok ruhát mosni, főzni, takarítani. Du. fél 5-re pedig "randim" :roll: van a nőgyógyászommal. :roll:

Talán annyi még belefér, hoyg kicsiknek-nagyoknak további gyógyulást kívánok!

Timi, tudod, hoyg bőgök, ugye? És amit Julcsi írt, az úgy is van! :)

Iza, szülibuli csak jövő vasárnap lesz, mivel most elutaztunk. Muszáj volt. :roll: Köszi, hoyg megnézted az albumunkat. A naplót is lehet nézni, amikor időd van. Itt a link a vonalzó alatt.

Márti, gratula a 90 naposhoz! És persze, kitartáááááááás!!!! Tényleg hős vagy! :) :D :D :D

NA, két kép, gyorsan, és aztán húztam is.
Az első születés után nem sokkal készült, a második pedig tegnap hajnali 4:35-kor. :)
Kép . Kép .

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Pesti Csajok!

Aki esetleg nem lakik messze egy Auchantól, és holnap utánig jár is arra, lehetne egy nagy kérésem megint? :oops:
Most találtam rá - lehet már későn, mert csak szerdáig érvényes az akció - szeretnék a törpéknek egy ilyet: ugrálóvár (16. oldal)
Ha valaki meg tudná nekem venni, akkor átutalom a pénzt, és majd 19-én valahogy kiokoskodnám, hogy hogyan juthatnánk hozzá.

Köszi, köszi, köszi!

Ígérem, majd jövök normálisabban is. :oops:

Andi
Kép
zsandi

Lányok!

Nagyon jól esik,hogy megértetek!

Julcsi,hát igen!Mondtam is párszor anyunak,hogy belegondolhatna néha az én lelkivilágomba is!Pláne azért is,mert az Áki először náluk lakott.Tehát hozzá költözött el,amikor elkezdődött a suli.(4 éve)Áki akart menni és én elengedtem,de azt egyikűjük sem tudja átérezni,hogy nekem ez milyen nehéz volt és most is milyen rossz!Annak idején én is megkérdeztem tőle,hogy ő elengedett volna a mamámhoz,ha az élet úgy hozta volna!Annyi volt a válasz,hogy az teljesen más volt,mint a mostani helyzet!
Állandóan az járt a fejemben,hogy milyen rossz anyának tartanak az iskolában,hogy csak azt látják,hogy a nagymamánál van a gyerek.De a MIÉRTET nem tudták!Most egy kicsit jobb,hogy az apjánál van,mert így egy kivülállónak sem az az első gondolata,hogy az anyának nem kell a gyereke!
Ráadásul a mostan férjem volt felesége is csak ezzel tud bántani!Ugyanis most éppen pereskednek a gyerektartás miatt.(sosem elég neki a pénz)A bíróságon az Ákost is belekeverte,mert a kiadásaink között szerepel az Áki is,erre ő azt mondta,de csak havonta egyszer van nálunk a gyerek!Hát nagyon szarul esett,de legalább elmondhattam,hogy én a gyerekem érdekét nézem,nem úgy,mint ő!És képes vagyok az egyik legnagyobb áldozatot hozni,amit egy anya hozthat a gyereke boldogságáért!DE hagyjuk,mert ez elég hosszú sztori,meg most már a mi helyzetünk is más,mint pár évvel ezelőtt!De ő úgy gondolja,hogy az anya a minden,az apának meg csak kötelességei vannak,röviden ez a lényeg!

Puszi
Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban

Zsandi:ja jókor mondod, mert most jöttünk haza az Auchanból, de nem gond mert 5 percre van!!!!Úgyis megyünk arra(a munkahelyemre beadom az adóbevallást) szóval megdumálhatjuk!!!!
:lol: :lol:

Julcsi:erről csak a mese jut eszembe:MALACKA A HŐS na az pont én vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Márti!

Kép Kép

Andi
Kép
zsandi

Mai produkció: Virág elcsente a polcról a kamrába a sütis dobozt, és magával nagyon elégedetten eszegette a kekszet:

Kép

KépKép

KépKép
edit74

Andi!!!

Mi is 5 percre lakunk egy masik Auchan-tol es mar egy tervem is van.Aposomek apr.vegen mennek Hevizre 3 vagy 4 napra a Heliosba.Gondolom ez az ugralovar nem nagy helyet foglal a csomagtartoban.Az is egy megoldas hody Ok elviszik Hevizre Ti pedig atszaladtok erte.Mar szoltam is anyosomnak es szivesen elviszik. :D
Ugyhogy ha szimpatikus ,ez is egy megoldas lehet.
Sajnos 19-en nem vagyok itthon,ezert mi nem tudnank talalkozni.

Timi!!!

Nagyon orulok hogy irtal nekem,oszinten szolva en azt hittem hogy neheztelsz ram,mivel eddig nem reagaltal ha irtam Neked.
Arra gondoltam hogy talan megbantottalak amikor az orvosokat szidtam,hiszen Te is szuleszno vagy.Viszont ugy ereztem,biztosan erezheted hogy ez nem egy altalanos velemeny,hiszen nekunk is vannak nagyon jo barataink akik nagyszeru orvosok,sot a nagybatyam,unokatesom is orvos.
Aztan arra gondoltam megvarom hogy Te nyiss felem es kiderul mi az igazsag.
Most iszonyatosan orulok,mert ezek szerint tevedtem!!!!!!!Nagyon koszonom,ezzel igazi szep napot okoztal nekem!!!! :D :D :D :D

A fiaddal kapcsolatban megertem hogy nagyon nehez lehet ez a szituacio.En 13 eves voltam amikor a zenei tanulmanyok miatt Budapestre kellett koltozni.A nagymamammal jottem fel es egyutt laktunk alberletben.Havonta csak egyszer tudtunk hazajarni.Termeszetesen szinte naponta beszeltem a szuleimmel,de mai napig tudom hogy ez anyukam eleteben egy nehez dontes volt.
En a gyerek szemszogebol tudok Neked valaszolni.Legfontosabb ha azt latja Akos hogy mindenki kiegyensulyozott korulotte es jol erzi magat abban a szituacioban amelyet az elet megteremtett.Akkor Neki is jo lesz,mert barhol is van jo legkor veszi korul.A lelkiismeretfurdalast felejtsd el!!!!!!Sehova nem vezet,csak osszekeverednek a dolgok es ennek semmi ertelme!!!!!
Biztosan iszonyu nehez lehet,de en olvastam joparszor hogy mennyire probalsz jo kapcsolatban lenni a volt ferjed parjaval,es hogy ez tulajdonkeppen jol is mukodik!!!Ez egy fantasztikus dolog a gyerek szempontjabol is.
A legjobb es legtobb amit tehetsz,szerintem ha a fiad barhol is van biztosan erzi azt a szeretetet es bizalmat amit csak Toled kaphat meg.Amikor egyutt vagytok ezt meg fizikailag is meg tudod erositeni a jelenleteddel.
Biztos vagyok benne hogy nagyon jol csinalod,es tokeletesseg ne felejtsd el nincsen semmiben!!! :D Mindig ugy probal az ember ugyeskedni az eletben hogy valamennyire mindenkinek jo legyen.
Nagyon nehez feladatod van,de hidd el sokfele ut es szeretet atadasi lehetoseg van az eletben!!!!Nektek igy adodott,es ezt kell a lehetoseg szerint legjobban megoldani.Masnak mashogy vannak a dolgok,es azt kell megoldani!!!
Nem tudom hogy atjott-e amit irni akartam,de remelem.Csak szepen elore es minden jo lesz!!!! :D
Sok puszi:Iza
rillisz

Sziasztok!

Iza,
igen átjött,és nagyon köszönöm a biztató soraidat!
Akkor most bocsánatot szeretnék kérni,hogy eddig nem igazán szóltam hozzád,nem volt szándékos.Tényleg ne haragudj!
Nagyon sajnálom ami veletek történt,és egyáltalán nem zavar az orvosokról alkotott véleményed!Nekem is van véleményem,pedig a kollégáim,de én se kezeltetném magam bárkivel.
Remélem hamarosan ismét lesz egy pocaklakód! :wink:

Edit,
Virág milyen kis huncut,ahogy ül a zsákmány mellett! :lol:

Puszi

Timi
timiban

Edit:Virág :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma apa altatta a manókat napközben ééééééés 2-2 órát aludtak :shock: :shock: :lol:

Barbikám!!!!Merre vagy?????????????? :shock: :shock: :roll:

Tudom hogy nem mindenkit érdekel a diétám, de azért leírom max. nem olvassátok el 8) , hogy meglepően jól viseltem a reggeli gyümit!!!!!Igaz előtte megittam a kis fél liter teámat :lol: és így csak később ettem, először 2 db almát, aztán mikor éhen akartam veszni ettem egy banánt is.
Aztán ebédre husit ettem, meg rengeteg salátát én úgy , de úgy jól laktam, hogy még most sem igazán vagyok éhes :roll: :shock: :shock: :shock: , azért bevallom egy kis nasira fájt a fogam, de ezt gyorsan elhesegettem!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Márti,
ügyes vagy!Kitartás!Én ilyenekre nem vagyok képes!Mindig feladom!
Ezért vagyok még mindig duci,hogy finoman fogalmazzak! :roll:
timiban

Zsandi az ikreknek boldog hófordulót! :lol:

A többiek merre vannak?

Egész jól ment a mai nap egyedül!De ez még csak egy olyan nap,amilyen szokottl enni,amikr apa ügyelt!Majd szerdára már biztos rosszabb lesz!De pénteken jön haza!!! :lol:
timiban

Timi:tarts ki elhiszem, hogy napról napra csak nehezebb lesz :? , de mi itt vagyunk :lol: :lol: :lol: tudom ez sovány vígasz!!!! :?
Én is kíváncsi leszek, hogy a szerdát hogy bírjuk majd, mikor apa dolgozik reggel 6-másnap reggel 6-ig!!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Jajajajajaja szóval akkor április 19-én jönnek fel a Zsandiék a Flórával és gondoltam, hogy akkor lehetne nálunk babatali!!!!
Aki szeretne és tud is jönni vésse be a naptárba!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Na, most talán utólérem magam. :roll:
Nagyon köszönjük a hófordulós köszöntéseket.

Talis Csajok!
Szupi lehetett, örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Szerencsére az idő is nagyon jó volt. Azért az apukák nem semmi, milyen leleményesek voltak. Jó kis papatali is lett belőle. Jó fejek nagyon.

Iza!
Elhiszem, hogy nem könnyű most Neked, de hiszem, hogy hamar rendbe fog jönni Édesanyád, és úgy látom, hogy te is. Sok-sok kitartást és türelmet kívánok addig is.
Nagyon köszönöm az Auchanos ajánlatot, nagyon aranyos vagy, hogy már így kitaláltad azt is, hogy hogyan juthatnék hozzá. Meg is hatódtam. :roll: De Mártival már megbeszéltük, hogy ha arra járnak, ő megnézi nekem, és 19-én meg úgyis megyünk, akkor el is tudom hozni. Köszönöm mégegyszer!

Edith!
Bár már egyszer írtam, tegnap viszont nem kerültem gépközelbe, így most meg utólagosan is nagyon sok, szép szülinapot kívánok Kriszta babádnak.
Örülök, hogy jól sikerült a hétvégi utazásotok, képek készültek?
Nagyon szupi az akkor-most összeállítás.

Edit!
Nagy-nagy gratula a gyönyörűséges, csokicsenő nagylányodnak az elinduláshoz. A mutatványai nem lehetnek semmik hallod, bébitaxin állás, szívbajt kapnék. Nagyon ügyes, jó sok mindent tud már.

Zsuzsi!
Te már túl is vagy a tavaszi nagytakarításon, nekem meg még eszembe se jutott, hogy el kéne kezdeni. :oops: Hogy csináljátok? Nekem valahogy nem nagyon jut időm ilyesmire. :oops: Habár lehet, hogy csak direkt rosszul osztom be az időmet. :wink:

Márti!
Ügyi vagy a fogyókúrával, biztos meg is lesz az eredménye! Sok erőt kívánok hozzá! Tudod, a szememben máris hős vagy, hiszen már túl vagy 1 napon. :wink: Ha jól emlékszem, én nem jutottam el idáig annak idején. :oops: Most is itt ülünk a gép előtt, én és a csokim.
Jó ez az apa altat=2 órás szunya dolog. Nálunk ez úgy működik, hogy ha apa itthon van, akkor tündérek a gyerekek, nem nyígnak, alszanak sokat, stb. Apa meg nem érti, miért áll égnek a hajam néha esténként.

Timi!
Remélem hamar túljuttok a hitelek útvesztőjén!
Elhiszem, hogy nem egyszerű most a párod nélkül, de stramm csaj vagy, túl lesztek ezen is. Megerősítette ezt a meggyőződésemet az is, hogy olvastam a történetedet. Az vesse rád az első követ, aki így végig tudná csinálni mint te, végig a gyerekeid érdekeit előtérbe helyezve.

Andi
Kép
zsandi

Ja, az lemaradt, hogy Flóra teljesen jól van, szombat óta nem lázas, a pöttyök sem látszanak (amúgy is nagyon halványak voltak), szóval, gőzöm sincs, hogy mi volt ez, de túl vagyunk rajta szerencsére.

Márti!
Akkor mi beneveznénk a babatalira. :wink:

Andi
Kép
zsandi

Sziasztok!!! :D

Vegre megerkezett Denes,ugyhogy szep az elet!!! :D
Most csak gyors bekukk van,amig telefonal,aztan megyunk vacsizni es mivel Skociaban volt a koncertszervezoktol es az egyik kollegatol kapott valami nagyon szuper skot whisky-t :wink: Na en nem emlekszemm hogy valaha is ittam volna,ugyhogy most kostolo lesz :D

Timi!!!!

Ne viccelj,nehogy mar bocsanatot kerj, :lol: nincs miert!!!!!!!!
Felreertes volt,es jo hogy tisztaztuk :wink:
Pontosan meddig is lesztek kulon a ferjeddel?
Majd irj minel tobbet es meglatod itt mindenki segit atveszelni a nehezebb napokat!!!!Hidd el hamar eltelik ez az ido es hamarosan uj elet kezdodik az uj lakasotokban,ez mindig olyan izgalmas,foleg ennyi gyerekkel :D

Andi!!!

Akkor orulok hogy meg tudjatok oldani a talit,igy hamarabb ugrandozhatnak a lurkok! :D
Kulonben tenyleg jopofa ez az ugralovar,es eleg jo aron is van.
Koszonom a jokivansagaidat,mi is ebben remenykedunk.
Sajnalom hogy ismet nem tudunk talalkozni,de majd csak osszejon valamikor. :D

Edit!!!

Virag valami eszement gyonyoru,es azok a szemek........
Azt hiszem ezek utan mindent lehetett csak megszidni nem :lol:

Martikam!!!

Kitartas a fogyozashoz,de nekem igy is tetszel :wink:

Most megyek,aztan holnap jovok megint :D
Puszi mindenkinek:Iza
rillisz

Sziasztok!

Iza-nagyon sajnálom,hogy anyukád még mindig ennyire beteg,kívánom a legjobbakat neki,minnél hamarabb épüljön fel.És igen,ahogy a lányok is irták tessék jönni nyugodtan panaszkodni,vagy ha csak ki szeretnéd önteni a szívedet itt megteheted,mi meghallgatunk,és próbálunk lelket önteni beléd.

Andi-örülök,hogy Flóra már jobban van,ezek szerint akkor nem valami fertőző betegség ütötte fel a fejét nálatok.

Edit-nagyon ügyes már a lánykád,én is minden nap csak kapkodom a fejem,hogy mennyi új dolgot tud a fiam is.
Gergőnek is reggelente mondom,hogy ébressze fel az Enikőt,erre odamegy /négykézláb :cry: azóta sem mutatta meg hogy kell lábon menni :cry: /és megsimizza az arcát 1x.Ha erre nem mozdul,akkor már egy kicsit "drasztikusabban " lép fel kicsit erőteljesebb a simi.

Julcsi-elhiszem,hogy nagyon nehéz a gép elé ülni,én hasonló cipőben szoktam járni.Ahogy leülök,a fiam egyből itt terem mellettem,és elkezdi püfölni a gépet,vagy csak belenyúl-igy nagyon nehéz bármit is csinálni.Én legtöbbször ily korán reggel jövök- ekkor még "újak"neki a régi játékok és hagy egy fél órát általában.Vagy marad az alvásidő/ami nekünk mostanában csak 1x másfél óra naponta :cry: /.

Zsuzsi-nagyon ügyes vagy,hogy már majdnem kész vagy a nagytakarítással,én még a napi takarítással sem szoktam mindig végezni
:roll: aznap.

Márti-nagyon hősiesen kitartottál az "elveid" mellett.Remélem sikerül neked is a diéta,mint Edithnek.Altatás-szupi,csak máskor is igy sikerüljön.

Edith-képeket ugye kapunk majd?

Timi-köszi,hogy leirtad a gyerekekkel kapcsolatos dolgokat,igy már "képben"vagyok.Ne érezd magad rossz anyának,ez volt a "biztos" legjobb döntés amit meghozhattál a nagyfiaddal kapcsolatban.Sajnos azért egy válásnál a szülők ritkán veszik figyelembe a gyerek kérését,döntését.Sokszor a keserűség beszél ilyenkor a szülőkből,és csak azt nézik,hogy hol lehetne a másikba bökni egy nagyot.Te viszont a fiad érdekét nézted hogy neki hogy legyen a legjobb és ez nagyon nehéz döntés volt biztos a részedről.

Zsu-merre vagy?Remélem nem a betegség döntött le.

Én tegnap nagymosást tartottam.Kimostam az összes téli kabátot,remélem már egyáltalán nem lesz rá szükség most tavasszal.
Voltunk tegnap a védőnéninél is lemázsálták a nagyfiut 9750g és 79 cm.Szerintem ez nem sok,de a védőnő szerint ebben az életkorban a 15 dkg nagyon jó.Pedig sokat eszik szerintem a Gergő,de annál többet mozog.Jóformán csak akkor pihen amikor alszik.De hát mindegy,ezt sem lehet befolyásolni ugyanugy mint a járást,vagy a beszédet sem.

na most már megyek-Julcsi-ezt a hsz-t én is már 1 órája irom,közben tisztába tettem és iszost is csináltam az én drágámnak.
bibolya

Mártikám merre vagy?Ilyenkor már irni szoktál nekünk? :lol: :lol:

Csak nem elaludtál?
bibolya

Ibolya:dehogy aludtam el :lol: :lol: :lol: , mi 6-kor kelünk akármi történik is!!!! :roll: Csak megvettük a Zsandinak az ugrálóvárat(HALLOD ZSANDI MEGVAN A SZAJRÉ!!!!! :wink: ).
És ilyenkor most hogy apa itthon van tekjesen szét vagyok esve :shock: , azt sem tudom mit csináljak!!!! :lol: Nagyon furcsa még!!!!!

Zsandi:oké TI vagytok az első jelentkező, de nélkületek nem is lenne az igazi!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Én is vagyok, csak még nem szedtem össze magamat rendesen a kiruccanás után. Kriszta most épp elaludt, és megyek is takarítgatni. Ha hazajön a húgom mi is szőnyegeket porolunk ma! :) aztán a többi apróságot, poharak mosása, törlés, azt megcsinálom én lassanként! :) Igaz, a vasalás nem tudom, hoyg lesz meg, de legfennebb nem lesz meg. Még jó, hoyg a rendmániás sógornőm csak vasárnap estére teszi tiszteletét. :roll: :lol:

Ibolya, tehetek fel képeket, de nem szülinapiak, mert a "bulit" majd csak hétvégén, vasárnap tartjuk.
Most csak a konfirmálásiak vannak, persze, mi vagyunk legtöbbet rajtuk.

Iza, ne aggódj, biztos felépül édesanyád! Azért szörnyű, hoyg egy-egy orvos mennyire nem kompetens, de jó, hoyg most már felfedezték, mi a gond. Kívánok neki minél hamarabbi gyógyulást. neked pedig kitartást! Ide, természetesen, bármikor jöhetsz panaszkodni és örülni is. :)

Edit, hát, irtó huncut a kicsi Virágod! :) És tényleg nagyon sok mindent tud! :) Kriszta eddig még csak a kocsiból kivett autósülésére mászott fel, engem is kerülgetett akkor az infarktus. Akkor még járni sem tudott. Most is "rozoga" még, de már kb. fele-fele arányban van mászás és járás. :)

Márti, Barbi, merre vagytok?

Betegeskedők, hogy vannak?

Andi, szerintem lehetett a 3 napos láz, Krisztának is nagyon halványak voltak a pöttyei, és 2 nap alatt el is múltak. Végülisaz egy vírusos fertőzés volt, de így már immun lett rá egész életére! :)

Nem tudom, hoyg akartam-e még valamit?

Ja, gratulálok a talihoz, lányok! És persze az apukáknak is, hoyg oylan ötletesen összehozták a baba-papatalit! :) Lényeg, hoyg mindenki jól érezte magát! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

oké Márti ,akkor meg van bocsájtva!

Talira megpróbálunk elmenni.Andiék mikor jönnek?Vagy hogy gondoltad,de.du a talit?
Különben igazad van ,amikor az én férjem is itthon van,akkor én sem tudom,hogy hol áll a fejem,nem hogy hol a gépem :lol: !!
bibolya

Akkor itt van néhány kép a hétvégéről, de csak oylan mindennapiak, mondom!

Istvánnal és sógornőmékkel:
Kép .
Az apukájával a hintaszékben:
Kép .
Boglárkákkal (százszorszépek - állandóan megenni akarta őket, de felhívták a figyelmemet, hoyg angyon mérgezőek. Hogy úgy is van-e, nem tudom.):
Kép .
Séta: Kép .
Vad motoros :P :
Kép .

Na, hát kb. ennyi, amit érdemes megmutatnom! :)

Puszi és kellemes napot mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Márti!
Köszi, köszi, köszi! Örülök nagyon, hogy még az utolsó pillanatban sikerült megszerezni, remélem a gyerekeknek is tetszeni fog.

Ibolya!
Szerintem nem kevés Gergőd súlya, teljesen jó. Most meg már úgysem gyarapodnak olyan ütemben, mint eddig, szépen is néznénk kis. :wink:

Edith!
Nagyon jók a képek, nagyon kis aranyos Kriszta rajtuk. A párod meg milyen fiatal, bár lehet erre már rácsodálkoztam egyszer. Az utolsó két képen te vagy a kismanóval?

Tali:
Most gyorsan megnéztem, hogy tényleg 19-én kell-e mennünk, nehogy összecsődítselek benneteket, aztán mégsem akkor megyünk. :oops: De akkor lesz. :roll: Mi fél 2-re megyünk a kórházba, és nem tudom, hogy mikor végzünk. Eddig az a terv, hogy délelőtt indulunk valamikor, alvásidőben, talán úgy nyugisabb. Így csak a kórházasdi után tudunk menni, ezért is mondtam, hogy miattam tényleg ne szervezzetek, mert nem biztos, hogy sokat tudunk maradni. Mondjuk attól még ti tudtok egy jót dumálni egymással, mi meg majd befutunk, jól megnézünk mindenkit, aztán futunk tovább. :wink:

Andi
Kép
zsandi

Sziasztok!

Márti: hogy ment az első nap a diétával? Nagyon ügyes vagy, kitartás, ha már csináltad akkor legalább tényleg tudod, hogy használ.
Talira remélem, most eljutunk, mert már nagyon szeretnék találkozni veletek.

Julcsi: szívesen átmegyek takarítani! :lol: :wink:
Lakásfelújítással nem tudom, hogy mi lesz. A Ferkó egy kicsit elszámolta magát, + közbejött a kocsi vizsgáztatása, javítása.
Én is csak akkor tudok gép elé ülni, ha alszik a Szandi. Ha véletlenül leülök amikor fent van, visít. Persze csak nekem, az apja nem zavarja. :shock:

Andi: nem volt nehéz kitakarítani. Vasárnap a Ferkó átment a kiscsajjal anyósékhoz, nem zavart senki. 8)

Edit: nagyon jó ez a kép Virágról. Olyan gyönyörű csajszi már. Nagy huncut a süti csenéssel.

Barbi: merre jársz?

Tegnap este óta fáj a torkom. :cry: Szerintem elkaptam a Szanditól (már, ha ez elkapható). Még a nyálamat is alig tudom lenyelni. Nekem ilyen még soha nem volt.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Zsuzsi!
Jobbulást kívánok neked, sz*r így betegnek lenni, hogy kint ráadásul egész jó idő van.

Andi
Kép
zsandi

Sziasztok!

Hát nekem is takarítanom kéne!De nagyon nehezen visz rá a lélek!
Apa jól érzi magát az új helyen!Azt mondta teljesen más.Ugye a körülmények jobbak,ezért hamár dolgozni kell,akkor nem mindegy milyen feltételek között!Fiatal csapatban dolgozik,a dokik is tűrhetőek(de ez biztosan lesz még így se :lol: )Azt nem tudja mikor ügyelhet majd,de remélem hamar rájönnek,hogy nem egy pancserral van dolguk.Hamár úgysem lehet velünk,akkor minnél többet szeretne ügyelni,mert az is plusz lóvé.Amire most/mindig nagy szükségünk van!

Beszéltem az ügyvéd ismerősömmel 50ezerért megcsinálja a szerződést,de nem utazik vidékre.Pesten 100 alatt nem vállalják!Megbeszélem az eladókkal,hogy jöjjenek le Veszprémbe,inkább kifizetem az utat,még akkor is jobban járok!Mivel én választhatok ügyvédet remélem belemennek egy kis utazásba! :roll:

A válás tényleg nem egy gyerekbarát dolog!Nálunk is voltak harcok,mert én akartam válni.Péter nehezen tudta ezt elfogadni(én is nehezen tudtam volna fordított esetben)De idővel belátta a döntésem értelmét,így mire eljött a válóper meg tudtunk egyezni.Áki 3 éves volt.Már akkor is nagyon lazán kezeltem a kapcsolattartást,mert rengeteget volt az apjánál(a munkám miatt is,műszakozás,stb.),eléggé apás kisfiú volt.Aztán mielőtt iskolás lett meg kellett hoznom ezt a nagy döntést!Anyuéknál is rengeteget volt,így ők ketten(anyu és a Péter) rábeszélték,hogy járjon Füredre suliba!Nekem állandóan azt mondta itthon,hogy Füreden akar iskolába járni.Így belementem,ekkor költözött anyuékhoz!Aztán elkezdődött a foci.Mivel sportagozatos suliba jár,hamar kitünt a tehetsége.Az apja a suli mellett lakik,így egyre többet volt nála.Aztán 4.ben már többször mondogatta,hogy apához szeretne költözni.Úgy voltam vele,ha 7 évesen megengedtem,hogy az legyen amit ő akar,akkor 11 évesen se mondhattam azt,hogy nem!Így nyáron leköltözött az apjához!Azért anyámékat is megviselte a döntése,hisz 4 évig náluk lakott!Szerintem anyuék a mai napig úgy állnak a dologhoz,mintha az Áki a gyerekük lenne,nem az unokájuk.Amíg ott lakott ezt éreztem is!Most,hogy Áki elköltözött,már többet foglalkozik a többi unokájával is!De az Áki a szemefényük!Ezt is megemésztettem már az idők alatt!

Mártikám,
te már hajnalban az Auchanban jársz?????????????Nem semmi!!! :roll:
Holnapra kitartást neked,meglásd milyen jó lesz másnap reggel amikor a párod belép az ajtón!

Puszi

Timi
timiban

Nekem is takarítani főzni kéne,de egyszerűen élni sincs kedvem.Nem tudom mi lehet ez nálam,egyszerűen fel állni sincs kedvem.Nem várom az ünnepet,főleg a "busójárást",eddig is csak a leg alapvető dolgokat tudtam megcsinálni.Pedig süt a nap,jó idő van,holnap kezdődik a tavaszi szünet a csajomnak is.......nem tudom.Megigértem neki hogy ma 1-kor elhozom a suliból...hát most gyüjtöm az energiámat,hogy elsétáljak érte.Már 2 kávét is magamba nyomtam,de a fejfájásom sem enyhül.

na megyek mert valami kaját is kéne még főzni/a tegnapi grízes tészta valahogy nem sikerült :roll: /,azt mindjárt ébred a rosszcsontom. :lol: :lol:
bibolya

Timi: nagyon jó anya vagy! Azt tartottad szem előtt ami a gyereknek fontos. Biztos nagyon nehéz volt, de szerintem megérte. Csak rá kell nézned és látnod, hogy boldog a fiad!

Én most végignézem a nővéreméket, mennyit szenvednek. Ha minden igaz májusban kimondják a válást. Nagyon sajnálom, nem ezt érdemelte. Nála jobb feleséget én még nem nagyon láttam. Még a se..ét is kinyalta a sógoromnak, lehet ez volt a baj?! :evil:

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Na drágáim akkor úgy, hogy kora délután...1-2 körül nyugodtan lehet jönni , de később is kinek hogy jó...ebédet nem ígérek(még nem törtünk fel, mint a talajvíz :oops: ), de valami sütit sütök, éhen halni nem fogunk!!!!

Zsuzsi:jobbulást neked, Szandi hogy van?????
Nővéredet én is nagyon sajnálom :( , szomorú, hogy 2 manóval egyedül marad, de remélem hamarosan megtalálja az igazit!!!És a gyerekek is jól viselik a körülményekhez képest ezt a szituációt!!!! :roll:

Ibolya:a fejfájás purcantott ki ennyire vagy csak úgy?????? :shock:
Gergő súlya szerintem is normális, ne aggódj te ezen, meg a csak mászáson se!!!!!Majd belelendül, semmiről sincs lemaradva!!!!! :wink:

Timi:szerintem is nagyon jó anya vagy, de mi ezt már megbeszéltük!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Mártikám tudom! :wink: De azért jól esik egy kis bíztatás! :wink:
Nagyon szeretnék már élőben is egy jót dumcsizni veled!Na majd ha már a közelben lakunk....... :roll:
timiban

Majd mi bíztatunk!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Majd ha a közelben laktok...........................fenyegetsz :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

A kérdőjel lemaradt!!!! :wink:
??????????????????????????????????????????????

Na mi a helyzet???Mindenki napozik???
De jó, mi is most ebédeltünk aztán kitereljük a gyerkőket a kertbe!!!! :wink:
Tegnap homokoztak, majd ma próbálok fotózni!!!De Zsombi mellett nem könnyű, mert ő mindíg menni akar és mindíg a másik irányba!!!! :shock: :P

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Megjöttünk a maratoni sétából - majd 2 órásra nyúlt- de megérte,elmúlt a fejfájásom,a kedvem is jobb,igaz nagytakarítani nincs még mindig kedvem,de ugy gondoltam,hogy hagyom a fenébe.Amúgy is a "kötelező" dolgokat nem szeretem,majd ha valakinek nem tetszik,akkor megcsinálja helyettem :lol: :lol: .
Mi is kint maradtunk volna a kertben,de anyósomhoz köműves jött és megy a betonkeverő,a Gergőt meg csak az érdekli.Ő meg még ugye mindenhova négykézláb megy,igy most ez nem kivitelezhető-ment is a hiszti ezerrel- ezért inkább bejöttünk a lakásba.
bibolya

Zsombi felettébb gyanús.......szerintem a foga jön, mert olyan dühös sírást levert, hogy csak néztünk!!!! :shock: Van neki 4 és a felső kettő mellett már nagyon fehérlik, adtam neki chamomillát, így nagy nehezen megnyugodott!!!! :?

Ibolya:pedig biztosan szívesen segített volna fiacskád a mesternek!!!! :wink:
És örülök, hogy jobb a kedved...a takarítás meg úgyis megvár!!!! :? :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Mártikám,
szegény Zsombi!Sok sok gyógypuszit küldök neki,és mihamarabb bújjon ki a fogacska! :roll:
Nálunk csend van fogzás terén,Hanna el van most ezzel a 12 foggal!

Nem akartalak fenygetni... :wink: :lol:

Puszi
timiban

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?