Sziasztok!
Na, most talán utólérem magam.
Nagyon köszönjük a hófordulós köszöntéseket.
Talis Csajok!
Szupi lehetett, örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Szerencsére az idő is nagyon jó volt. Azért az apukák nem semmi, milyen leleményesek voltak. Jó kis papatali is lett belőle. Jó fejek nagyon.
Iza!
Elhiszem, hogy nem könnyű most Neked, de hiszem, hogy hamar rendbe fog jönni Édesanyád, és úgy látom, hogy te is. Sok-sok kitartást és türelmet kívánok addig is.
Nagyon köszönöm az Auchanos ajánlatot, nagyon aranyos vagy, hogy már így kitaláltad azt is, hogy hogyan juthatnék hozzá. Meg is hatódtam.
De Mártival már megbeszéltük, hogy ha arra járnak, ő megnézi nekem, és 19-én meg úgyis megyünk, akkor el is tudom hozni. Köszönöm mégegyszer!
Edith!
Bár már egyszer írtam, tegnap viszont nem kerültem gépközelbe, így most meg utólagosan is nagyon sok, szép szülinapot kívánok Kriszta babádnak.
Örülök, hogy jól sikerült a hétvégi utazásotok, képek készültek?
Nagyon szupi az akkor-most összeállítás.
Edit!
Nagy-nagy gratula a gyönyörűséges, csokicsenő nagylányodnak az elinduláshoz. A mutatványai nem lehetnek semmik hallod, bébitaxin állás, szívbajt kapnék. Nagyon ügyes, jó sok mindent tud már.
Zsuzsi!
Te már túl is vagy a tavaszi nagytakarításon, nekem meg még eszembe se jutott, hogy el kéne kezdeni.
Hogy csináljátok? Nekem valahogy nem nagyon jut időm ilyesmire.
Habár lehet, hogy csak direkt rosszul osztom be az időmet.
Márti!
Ügyi vagy a fogyókúrával, biztos meg is lesz az eredménye! Sok erőt kívánok hozzá! Tudod, a szememben máris hős vagy, hiszen már túl vagy 1 napon.
Ha jól emlékszem, én nem jutottam el idáig annak idején.
Most is itt ülünk a gép előtt, én és a csokim.
Jó ez az apa altat=2 órás szunya dolog. Nálunk ez úgy működik, hogy ha apa itthon van, akkor tündérek a gyerekek, nem nyígnak, alszanak sokat, stb. Apa meg nem érti, miért áll égnek a hajam néha esténként.
Timi!
Remélem hamar túljuttok a hitelek útvesztőjén!
Elhiszem, hogy nem egyszerű most a párod nélkül, de stramm csaj vagy, túl lesztek ezen is. Megerősítette ezt a meggyőződésemet az is, hogy olvastam a történetedet. Az vesse rád az első követ, aki így végig tudná csinálni mint te, végig a gyerekeid érdekeit előtérbe helyezve.