Sziasztok!
Szomorúan olvasom,hogy újabb betegekkel bővült a "csapat".Mindenkinek jobbulást,küldöm a gyógymanókat.
Timi-remélem most már Hanna teljesen felgyógyul a "füles" betegségből,és nem kell több tortúrán átmennie.
Hitelhez sajna nem tudok hozzászolni,mi 1 éve inkább jelzálogalapút vettünk fel,csak hogy elkerüljük az épitkezéshez kapcsolódó hitel tortúrát.
Évi-az én lányom is még nem volt 3 éves,mikor már egyáltalán nem aludt napközben.Pedig mi kertes házban lakunk,és a lányom sokszor 6-7 órát is kint töltött,még enni is csak kint volt hajlandó,mégsem fáradt el soha,és éjszaka sem aludt többet 8-9 óránál,viszont azt teljes nyugalomban.Nem is tudtam soha,mi az a éjszakai kelés.
Mézet 1 éves kortól szabad csak adni mert nagyon allergizál.Ha jól emlékszem Samunál excémás foltok voltak,vannak?,én még várnák vele,mert ez is egyfajta allergia.Tehát,én nem most probálnám ki amikor amúgy is beteg és gyengébb az immunrendszere,hanem mikor meggyógyult akkor nagyon kicsi adagokban,hogy lásd a reakcióját.
Oltásokról- nekünk a gyerekorvos javasolni nem javasol semmit,de ha én kérem bármit be ad neki.Az agyhártya gy.ellenit is nem javasolja,mert állítolag csak nagyon fel van nagyitva a dolog.Éves szinten 20-30 megbetegedés van-csak ugye ez lehet halálos is.Na itt már rám bizza a döntést.A védőnőm ugyanezt modta csak a másik oldalról.Ő javasolja,mert mi van ha pont beleesünk abba a 20-30-ba.Ja,és ha bölcsibe akarom adni 1 év múlva,akkor ő feltétlen javasolja.A bárányhimlőre is a gyerekorvos azt mondja,hogy minden gyereknek át kell esni rajta és csak akkor javasolna ha 16 éves korig nem betegedett meg,a védőnő szerint ez ellen is oltassam be a Gergőt,mert hogy nagyon csúnya a "mellékhatása".Igaz,azt beismerte,hogy NEM nyujt életre szóló védelmet és hogy többször is meg kell ismételni az oltást,de ő beadatná.
Szóval anya legyen a talpán aki ezek után kiigazodik az oltásokon,és tudsz dönteni bennük.Különben mikor az Enikő volt pár hónapos,akkor volt ez a nagy dömping a fertőző agyhártyagyulladásra... Azt kiderült,hogy valami 20 megbetegedés volt csak ,de az oltó anyagokat el kellett adni.
,ehhez kellett a sajtó közreműködése is.
Nincs olyan ismerősőm aki akkor ne adatta volna be,a gyerekorvos szó szerint kötelezően oltotta a gyerekeket.Azt amilyen gyorsan jött,olyan gyorsan lecsengett ez is.
Zsu-azért nem semmi a férjed főnöke.Egy vírusos fertőzéssel beengedni dolgozni egy konyhába?
Remélem a gyerekeiteket megkíméli ez a csúnya virus.
Lázgörcsöt passzolom,nem tudok hozzászolni,hála még soha nem volt.Lehet,hogy nem is tudom,hogy mit kéne csinálnom.
Andi ,milyen kúpot adtál?Germicid-ed?Az általában kitart reggelig,de szerintem ugy sem fogsz nagyon mélyen aludni,ha megébredsz,csak nézd meg a homlokát a csuklóddal,ha forró akkor adj a Flórának megint egy kupot.Nem is biztos hogy felébred.A Gergőnek már nem a Germicid-et irja a doki/ álítólag már elavult/,hanem Antipireticum-ot,ez is van olyan jó mint a G.Ált.egész éjjelre csillapítja a lázat.
Ja,még az jutott az eszembe,hogy ha ennyire nem eszik semmit a Flóra,akkor próbálj meg töbször adni neki tápit.2-3 napig,ha naponta 3x-4x kap tápot nem lesz semmi baja tőle.Hátha azt jobban elfogadja,mint az amugy sem szeretem darabos kaját.
na most elhúzok fürdeni,végre kiürült a fürdőszoba.