Sziasztok!
Már vasárnap elkezdtem írni nektek, de egyszerűen nincs időm befejezni. De most talán...
Tegnap voltunk 6 hetes kontrollon. Nálam minden oké. Holnap meg Kendét visszük. Remélem vele is ok lesz minden.
Szegénykémnek tegnap kifakadt az oltása. Sírt is csórikám.
Képzeljétek a bélpoklos fiam már most 6 hetesen bekajálja a 130-160-at
A dokinő csak mosolygott rajta és azt mondta, hogy nem baj. Már most 4,5 kg-ok vagyunk.
Lehet, még a talihoz csatlakozni? Hülye kérdés volt
Szóval mi hárman mennénk, de minden attól függ, hogy a párom hogy dolgozik (ez csak aug. végén derül ki). Ő a sofőr a családban.
Kérdés: mikor kezd a baba ínye (foga) kötődni, illetve mikor kezdenek el nyáladzani? Kende nekem időnként olyan furin szörcsög, és cuppog a nyálával. Lehet, hogy a foga miatt? Mindig azt hiszem félrenyel.
Házassági évfordulósoknak gratula!
Szücsi: nekem kicsi Kende úgy megszokta a fél 9-es fürdést, hogy olyan 8 körül mindig felébred. Attól függetlenül, hogy előtte mennyit aludt.
Bár az éjszakát is megszokná.
Komfort szopizni mi is szoktunk, akkor amikor már semmi nem jó neki. Az változó mennyi ideig, de min. egy fél óra.
Nagyon jók a feltett képek. Ahogy kilóg az ágyon az tuti jó.
Irigylem, hogy ilyen jól tudsz varrni. Nekem egy gombot felvarrni is nehezemre esik. (Béna vagyok)
Ex: nekünk le is ragasztotta a doktornő Kende köldökét.
Pannamari: de jó, hogy írtál és jól vagytok. Édes a kicsi Domi.
Nyanya: nekünk nem jött be az Infacol, de minden baba más. Nálunk a papalverin jött be
Szilvi: köszi a drukkot. Ma azt mondta a dokinéni, hogy már jobb, de ragasszuk le megint
Kanyin: Kende is sokat bukik. És ő sem mindig kaja után. Ma azt mondta a gyerekorvos, hogy nálunk még ez normális, majd olyan 3 hós korukra elmúlik.
Az esti szenvedés dettó. Ugyanez van. Elalszik a karunkba, és ha letesszük üvölt. Tegnap odáig jutottunk, hogy fél 10-kor égve hagytunk neki egy kis lámpát + rádiót tettünk be és hagytuk üvölteni. 20 perc alatt bealudt és 2-kor kelt fel. Szerintem nem szereti a nagy csöndet és a sötétet. De ez csak tipp.
Kari: örülök, hogy jól vagytok. Nálunk is probléma a hasfájás
Katus: akkor Kende drágám lovacska lett (papalverin miatt)
Jurem: gratula a csöppséghez, Jól időzített
Encus: gratula még egyszer. Úgy látom már válaszoltak a kérdéseidre, így én nem írok rá semmit.
Mi is adunk cumit neki, könnyebben megnyugszik és elalszik
Hello: mi is 3 óránként eszünk. De van amikor 2 óránként. Igaz mi korban kisebbek vagyunk.
Reni: miért mentetek ilyen korán csípőszűrésre? Nekünk 3 hónapot mondtak. Pedig volt csípőficamos a családban.
Mi az Avent cumisüveget használjuk 1-es cumival és nincs vele semmi gond.
Az összes feltett kép nagyon cuki
Bocsi, hogy nem tudtam írni mindenkinek. Kezdek hulla lenni.
Megyek is lepihizek, mert nemsoká kajás lesz a kis gengszter.
Kisvirág