Új privát üzeneted érkezett!

Üdv!
Gyors bekukk, hamarosan indulok Petiért. Dédizik, én meg hazaugrottam szombatra megcsinálni a 25-öst. :)
Zsu, én vettem, Herbária édeskömény babatea. Nálunk egy 20 filteres doboz 329 Ft. Én nem ízesítem. Én napi 2 decit csinálok, de van, mikor 24 óra elteltével az egész a csapban végzi. :lol:
Szilvi, ikertesó jól van, egy hete volt 5790 g és 62 cm. Legközelebb a jövő héten viszem, akkor kapja meg az oltást is.
Pil, nem vagy rossz anya. Peti nálunk az éjszakát végig alussza.
Nem tudom, most ki írta, de Peti napközben háromóránkét eszik, ill. úgy van, hogy fél hatkor, aztán fél tízkor (itt ugye négy óra a szünet), de utána sacc kb. három óránként, utoljára 6-7 között, napi 5X összesen, néha becsúszik a 6. is, de akkor csak zónatápit kap.
Na megyek, mert hamarosan megy a buszom. Estére talán még leszek.
Pusz.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok Csajszik!

Encus: gratulálok a babádhoz, nagyon édi.

Én csak annyit tudok hozzászólni az elintézni valókhoz, hogy:
- Nekem a születésit a kórházban mondták meg hol lehet átvenni, lakcímkártya a helyi önkorm.-nál.
- Taj kártyát nekem XIII. ker-ben kellett intézni. (Ezt az Apuka is elintézheti)
- Az anyasági támogatást én is a Lőportál u.-ban intéztem el.

A köldökcsonk nekünk leesett aznap mikor hazajöttünk a kórházból, így nekem nem kellett sokat vajúdnom vele. Egy pár napig én csak hintőporoztam, nem kellett alkoholozni ez elég volt.
Én adtam (adok) neki vizet, most teát. Picit nekünk is hasfájós a baby én Infacolt adok neki.

-Tényleg csajszik ezt meddig kell adni neki?

A cicifájásról nem tudok mit mondani, de azt hiszem érdemes lenne tényleg felhivni a nőgyógyászodat, vagy a gyerekorvos is tud talán ebben segíteni hova fordulj ilyen esetben sürgősen, ha nagyon fáj.

Szilvi: nekem is csaszi volt, és rajtam is sajnos fennmaradt pár kg. a pocim is elég nagy maradt. Nem tudom mikor fog vissza menni, ha visszamegy. De le kellett cserélnem a ruhatáramat sajnos. Remélem azért 1-2 darabot majd csak fel tudok belőle venni.

Pil: nem találtam magunkat az albumban, nem ment át a kép mail-en amit küldtem? Nézz utána kérlek, ha majd tudsz. Köszike előre is.

Körkérdés mindenkihez:

Ki tud eladó autósülés-babahordozót viszonylag jó minőségüt elfogadható áron? Sürgős lenne, mert kölcsön kapott van nekünk és azt vissza kell adnom a tulajdonosának. (Gondolok Chicco, Neonato vagy Concord típusokra, de ha van más az is érdekelne)

Most ennyi.
Puszika mindenkinek
Annamari+ Dominik

KépKép
pannamari

Hello:3 óránként?mi a gond vele?Ameli eszik óránként is ,meg kettő,max3,éjszaka 6-ot birt eddig max.

Lányok:Szőkemelinda oltári ötletét tolmácsolom helyszint illetően!!!!!!!!Strand!van fű,fa,viz,kaja,wc,csak a belépőt kell fizetni,

KépKép

KépKép
pilchard

Egy gyors kérdés, majd este talán lesz időm visszaolvasni is. Múltkor már írtam, hogy érthetettlen okokból nagyon fáj a cicim, mintha be lenne durranva de közben puha volt és nem éreztem csomót. Aztán másnapra elmúlt. Most délelőtt a fejésnél észrevettem, hogy ugyan ennél a cicimnél az egyik csatornából nem jön rendesen, csak valami sűrü nyúlós trutyi jön nagyon lassan. Ha megfogtam a bimbó végén kigyöngyöződő tejcseppet, akkor úgy nyújtani tudtam. Szerintem valami gyulladás lehet, vagy lehetett és talán most kezd megnyílni az a csatorna. Ha esetleg valamelyikőtöknek volt már hasonló élménye vagy van ötlete, hogy mi lehet ez légyszi segítsen.

Kép

KépKép
nyanya67

Jaj, részemről strand kizárva, de ezt már említettem egyszer, hogy utálom, de nálam jobban csak a férjem utálja a strandott. Fiam pedig fél a víztől és olyan fehér bőrű, hogy csak fa alatt lennénk el. Na befejezem Na és eső esetén ott sincs fedezék. :)

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!!!

Sajna nem mentünk a rokonokhoz(állatkert),Sanyi autót ment nézni kettőre!
Holnap tutkó ki lesz lőve a szaroskám fülcsje!!!Majd dobok képet!!!:)

STRAND az tök jó ötlet!!!Komolyan Melinda ügyi vagy!!!:)
De melyikre?Van egy zuglóban a Paskál az tuti jó,és tiszta is!(mióta megnyitott azóta oda járunk,bár 2éve nem voltam)
De én mennék Mogyoródra az aqvarénába is!!!Azt az apák is élveznék,és mi is,szerintem nem sokan voltunk nyaralni,a belépő olyan 3000ft lehet!
És egyikünkhöz sincs közel,így nincs vita!Na?
Ha meglesz a kocsink akkor szívesen viszünk+1 családot!!!:):):)
Csak jó idő legyen!!!!
Már be is indúltam!!!
Ja,és a fürdőrucis dolog sem lesz kellemetlen,mivel mindannyian most szültünk! :lol:

Pil!Már feledésben van a kínai naci,de az nagyon kényelmes!
egyáltalán nem vagy felelőtlen!Talán jó is ,hogy nem adtál neki ,így nem szokik hozzá a kis szervezete!Bár,azt nem tudom ez csecsemőknél is érvényes e!De a lényeg nem lett semmi gond,amúgy láznál biztosan nem alszik mint a tej,inkább sír!!!

Norwell,Hello!De jó,hogy írtatok!!!Tessék gyakrabban!!!:)

Ex!Jó dédizést!:)Peti tutkó jól érzi magát!!!:)

Pogi!Majd írj milyen volt az állatkert!!!:)

Puszika

Szilvi

Kép
szgoron

sziasztok

ma csak nagyon rövidre leszek, extra nyűgös napunk van, csak kézben van meg. vagy a hasa, vagy front, nem tudom, tanácstalan vagyok, eszik és visít, ez a mai program. :cry:
bocsi a kicsikért egykezezek.
a strand nekem nem jön be, nem szeretem. bocsi. meg szerintem szept. 16-án már nem is lesz strandidő.
de miért nem jó a kosdi művház és udvara? már rég meglenne a jó helyszín! fedett is, szabad is van, mindenki azt csinál, amit akar.
most hívott a védőnő, holnap jön.

KépKép
KépKép
mézgombi

Sziasztok!
Ma letudtuk a csipőszűrést. Tökre be voltam parázva. Most mentünk először kocsival (nekünk nincs kocsink, csak a szüleimnek), 25 km-re van a szakrendelő, ami totál igénytelen , szopiztatási lehetőség nuku...stb. DE! Az én gyermekem reggel fél 8-kor evett, bealudt, doktorbácsinál felkelt. Egy hangja nem volt. A kocsiban próbáltam etetni, de nem kellett neki, visszaaludt. Így egy Tesco járatot is elíntéztünk és végül itthon evett fél 1-kor. Éjszaka miért nem bír ki 5 órát kajcsi nélkül? Ja, és a csípőszűrés rendben volt.
Próbálta már valaki a Tescos popsitörlőt? Milyen?
Encus! Nekem a TGYÁS-t a munkahely intézte. Ők küldték tovább a dolgaimat, mivel nem TB kifizetőhely. Most várom vissza a születésit!
Egyébként én postán kaptam meg a születésit, a TB kártyát és a lakcímkártyát is.
Viszont adókártya még nem jött. Én azt is postán várom... :roll: Lehet, hogy hiába?!
Valaki elintézte már az anyaságit? Ahhoz mi kell?

Csajok! Ti milyen cumisüveget használtok? Már aki használ....
Nekem van Tuperwares, de nagyon nehezen jön belőle. Az Aventesből nagyon jön. Most vettem egy NUK1-t. Kiváncsi leszek. A cumija mellbimbóhoz hasonló. De egyébként Peti sokkal hamarabb jóllakik ciciből, mint az üvegből. Csakhát vannak olyan helyzetek amikor anyát pótolni kell apával!

Reni
Kép
prenata

Sztem a strand tök jó ötlet,mert az senkit nem érdekel hogy fürdesz e vagy sem,speciel nekem eszem ágában sincs,ha megveszed a jegyet azt csinálsz amit akarsz,de a tesók,apukák is biztos jól ellennének ott.

A művházat még nem tudtam megkérdezni,de sajnos az udvara nem füves hanem kavicsos,mert csak előtte van egy kis rész.

Hello:csak ezért irtam ilyen semmi módon,mert el kellett mennem.szóval sztem z tök jó hogy 3 óránként eszik.A képet meg természetesen felteszem.És gyere gyakrabban.

Pannamari:nem kaptam meg. :( próbáld újra.

KépKép

KépKép
pilchard

Pil, ne aggódj, Bogyóka 3 napja kb 9-től fél6-6-ig alszik!!!!! Én meg szétdurranok.

Katus, próbáld ki a szőlőt, aztán ha nincs baj, akkor lehet!

Hello, nagyon jó a kép! :)

Állatkertbe nem jutottunk be, de összegyűltünk kb 8an babakocsisok és keresztbe kasul végigjártuk a Városligetet. Akkora sor volt, hogy csak na, majd teszek fel fényképet...

Rena, nekem Aventes cumisüvegem van. Az 1 lyukú cumit tetted rá? Mert azzal nem jön nagyon!

Én is jobban örülnék a Kosd művháznak. Ott minek udvar? Egy faluban ott sétálunk, ahol akarunk, nem? Én imádom a strandot, de szept 16 az már télleg elég késő ahhoz, h nagy valséggel xar idő legyen.

pogacsa

Pogi!

Az Aventes cumi nem tudom, hogy hanyas, mivel nincs rajta szám. A mellszívóhoz van két üveg és ez annak a cumija.

Reni
Kép
prenata

Reni, minden Aventos cumin van szám: nézd meg az oldalán! A mellszívóhoz 2-es cumit szoktak adni asszem... legalábbis az enyémmel az jött!

pogacsa

AMúgy csajok, a mai nap kapcsán a következő dolgok jutottak eszembe: a mai kistali a Városligetben úgy jött létre, hogy egy másik fórumon tegnap az egyik csaj írta, h olcsó az állatkert, mire írta vki más, hogy akkor menjünk! Ennyi! És így voltunk onnan 6-an! (A másik két embert én vittem.)
Sztem nem olyan bonyolult dolog ez. Pilchardéknál Kosdon mi lenne a gond? Ha esik, bent leszünk a mh-ban. Ha nem, akkor csak kajálni megyünk be, amúgy tudunk sétálni, fagyizni, stb. Ha van ott vmi kajálda, hátha kapnánk kedvezményt is, de az is jó, ha csak mindenki visz kaját. Mindenképp jobb ott a levegő, akár esik, akár fúj, mint itt Pesten, akkor is, ha bekényszerülünk, nem országnézni megyünk amúgy sem, hanem, hogy megismerjük egymást. NEM??????

pogacsa

Pogi!
Igazad van! Van rajta szám, de mivel a hűtőben benne tárolom a lefejt tejet és be van párásodva a cumija, így nem láttam a fától az erdőt! :oops: De egyébként 1-es. Köszi.

Reni
Kép
prenata

Üdv!
Ha megyünk, részemről a strand is jöhet, vízicsirke vagyok! :lol:
Has: nekem is van, de ettől függetlenül jók rám a lánykori cuccaim. Ha épp nem leszek ilyen fejfájós, majd dobok egy pociképet. :lol:
Szilvi, Peti imád dédizni, most is itt vannak, jöttek tesómat felköszönteni.
Nekünk Baby Nova, és Baby Bruin cuclisüvegünk van, igaz, utóbbinak kicsit "jobb" a folyása, ezért az előbbi cucliját használom hozzá. De volt olyan is, hogy szándékosan teás cumit tettem az üvegre.
Elintézendő:
APEH: adókártya, ehhez kell a szül. akv. kivonat. Egyébként postán küldik, nekünk asszem 3-4 hét kellett, hogy megérkezzen.
Babakötvény: bank. Adókártya és lakcímkártya (a gyereké), családi pótlék igazolás, az igénylő személyije (az igényelheti, akinek a cs.p.-t folyósítják).
Na most ennyi.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Mi is túl vagyunk a csípőszűrésen, szerencsére o.k., féltem, mert a Máténak kellett olyan hülye terpesz, és szegény mindig kiabált. Ma jól bealudtam, Máté Anyunál volt, vagyis van, még nem értek haza Apjával.

Tali: Én örülnék a strandnak, de biztos zima lesz akkor. Vagy lesz vénasszonyok nyara talán?

Encus: Mi a helyzet? Jobb már a cicid? Barátnőmnek is ez volt, szegény nagy fájdalmak közepette lefejte valahogy.

Pogi: Gondoltam, hogy mindenki ráizgul, hogy ennyire reklámozták az állatkertet.

Szgoron: Ki fogja kiszúrni a fülcsijét? Én is szeretném, írd meg!

Megyek, itt a nagyfiam, és most először pipilt a wc-be!!! Örülök, mert nem fűllik a foga a szobatisztasághoz nagyon, pedig szeptember végén már 2 és fél lesz. Tudom, nem kell erőltetni.
colett77

Itt egy kép, hogy mi volt az állatkertnél:
Kép

pogacsa

Norwell-Satuk!!!Segitség!!

Nézzétek meg a babatablót,és mondjátok meg Norwell neve mellett Kende van e,vagy keverem Olivérrel?
Mert olyan gyagya vagyok,már nem tudom ki ki,ezért most Kép

Pogi:ez durva :lol: :lol:

KépKép

KépKép
pilchard

Sziasztok,

Azt hiszem elkezdodott nalunk a hasfajos idoszak :((( Par nap alatt ketszer fordult elo, hogy az ebed utan nagy siras volt, szegeny kis teste kifeszulve, es sehogy sem jo neki. :( Pedig elotte teljesen jokedvu volt, meg szopi kozben is ramnezett huncutul, es vigyorgott a kepembe. Ugy tunt, mint egy boldog kisbaba, nemsokra ra pedig kinlodott. Probaltunk mindenfelet, repultunk is, hasrafektettem es simogattam a hatat, de semmi nem hasznal...

Tali, nekunk is jo a strand, bar meg mindig + 10 kilom van a versenysulyomhoz kepest, de ezt meg a terhesseg elott sikerult felszedni. :(

Megyek aludni, jocskan kivagyok, mert ket nepja inkabb elmegyunk ebed utan setalni, mert meg mindig nem hajlando aludni, vagy a hasa faj, igy en nem tudok semmit se pihenni napkozben.

Udv mindenkinek: Macsek

Kép

Kép
macsek7

Sziasztok!

Már vasárnap elkezdtem írni nektek, de egyszerűen nincs időm befejezni. De most talán...

Tegnap voltunk 6 hetes kontrollon. Nálam minden oké. Holnap meg Kendét visszük. Remélem vele is ok lesz minden.
Szegénykémnek tegnap kifakadt az oltása. Sírt is csórikám.
Képzeljétek a bélpoklos fiam már most 6 hetesen bekajálja a 130-160-at :) A dokinő csak mosolygott rajta és azt mondta, hogy nem baj. Már most 4,5 kg-ok vagyunk.

Lehet, még a talihoz csatlakozni? Hülye kérdés volt :lol:
Szóval mi hárman mennénk, de minden attól függ, hogy a párom hogy dolgozik (ez csak aug. végén derül ki). Ő a sofőr a családban.

Kérdés: mikor kezd a baba ínye (foga) kötődni, illetve mikor kezdenek el nyáladzani? Kende nekem időnként olyan furin szörcsög, és cuppog a nyálával. Lehet, hogy a foga miatt? Mindig azt hiszem félrenyel.

Házassági évfordulósoknak gratula!

Szücsi: nekem kicsi Kende úgy megszokta a fél 9-es fürdést, hogy olyan 8 körül mindig felébred. Attól függetlenül, hogy előtte mennyit aludt. :)
Bár az éjszakát is megszokná.
Komfort szopizni mi is szoktunk, akkor amikor már semmi nem jó neki. Az változó mennyi ideig, de min. egy fél óra.
Nagyon jók a feltett képek. Ahogy kilóg az ágyon az tuti jó.
Irigylem, hogy ilyen jól tudsz varrni. Nekem egy gombot felvarrni is nehezemre esik. (Béna vagyok)

Ex: nekünk le is ragasztotta a doktornő Kende köldökét.

Pannamari: de jó, hogy írtál és jól vagytok. Édes a kicsi Domi.

Nyanya: nekünk nem jött be az Infacol, de minden baba más. Nálunk a papalverin jött be

Szilvi: köszi a drukkot. Ma azt mondta a dokinéni, hogy már jobb, de ragasszuk le megint

Kanyin: Kende is sokat bukik. És ő sem mindig kaja után. Ma azt mondta a gyerekorvos, hogy nálunk még ez normális, majd olyan 3 hós korukra elmúlik.
Az esti szenvedés dettó. Ugyanez van. Elalszik a karunkba, és ha letesszük üvölt. Tegnap odáig jutottunk, hogy fél 10-kor égve hagytunk neki egy kis lámpát + rádiót tettünk be és hagytuk üvölteni. 20 perc alatt bealudt és 2-kor kelt fel. Szerintem nem szereti a nagy csöndet és a sötétet. De ez csak tipp.

Kari: örülök, hogy jól vagytok. Nálunk is probléma a hasfájás :(

Katus: akkor Kende drágám lovacska lett (papalverin miatt)

Jurem: gratula a csöppséghez, Jól időzített :)

Encus: gratula még egyszer. Úgy látom már válaszoltak a kérdéseidre, így én nem írok rá semmit.
Mi is adunk cumit neki, könnyebben megnyugszik és elalszik :)

Hello: mi is 3 óránként eszünk. De van amikor 2 óránként. Igaz mi korban kisebbek vagyunk.

Reni: miért mentetek ilyen korán csípőszűrésre? Nekünk 3 hónapot mondtak. Pedig volt csípőficamos a családban.
Mi az Avent cumisüveget használjuk 1-es cumival és nincs vele semmi gond.

Az összes feltett kép nagyon cuki :)

Bocsi, hogy nem tudtam írni mindenkinek. Kezdek hulla lenni.
Megyek is lepihizek, mert nemsoká kajás lesz a kis gengszter.

Kisvirág

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág!
Ez nagyon tetszik, hogy Kende baba kis lovacska lett.

Pogi!
Gondoltam rátok tegnap amikor láttam a híradóban, hogy mekkora tömeg volt az állatkertnél.De te fasza csaj vagy és egyből feltaláltad magad és újabb barátságokat kötöttél.
Köszi az ötletet a szőlővel kapcsolatosan.

szopi:
Panna ahogy kiszopizza a megfelelő mennyiséget magának ( Úgy hogy még marad is a cicibe jócskán) kiköpi és nem hajladnó konfort szopizni többet. Katus is ilyen volt ő csak evésre használta a cickót.

csípőszűrés:
Nekünk 3 hónaposan kell menni.

Holnap elmegyünk beadatni a 2 hónapos oltást. Hogy telik az idő.

Kép

Kép
katus73

Üdv!
Katus, de jó nektek, mi csak a jövő héten kapjuk meg a két hósat.
Encus, akartam írni, hogy én, mikor a MÁK-nál intéztem a pénzt, én folyószámlára kértem, és nem tudom, hogy ez csak helyi vagy országos, de kellett vinni egy igazolást a banktól, hogy a nevemen van a bankszámla.
Bukás: Peti lassan 3 hós, és mindig bukik. Szerintem kicsit tovább fog nála tartani.
Na megyek, mert az ágyában gyötrődik, nem akar alukálni. Kiveszem, aztán hátha a mostani ringatás sikeresebb lesz.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Kisvirág!

Nekem azt mondták a kórházban( és a kiskönyvébe is bele írták), hogy 4hetesen és 4 hónaposan csipőszűrésre kell vinni. A védőnő írt hozzá beutalót. De az az érdekes, hogy én Kisvárdán szültem (SZ.-SZ.-B.megye) és a barátnőm Sátoraljaújhelyben szült, és neki nem írt a védőnő beutalót, holott a vizsgálatokra az itteni lakosoknak Kisvárdára kell menni . Neki is. Volt olyan ismerősőm, aki Nyíregyházán szült, szintén nem küldték 4 hetes szűrésre, és amikor elmentek 4 hónaposan Kisvárdára, akkor kérdőre vonták, hogy miért nem voltak 4 hetesen?!
Szóval érdekes!!!

Reni
Kép
prenata

Preni:feltettem Petikét is a tablóba,ha másik képet szeretnél küldd el emailban.

Katus:már biztos nem is kell,de nem találtam meg egyet sem,megkérdeztem a tavasziaktól,nem tiltólistás alapvetően,ha Panna birj a akkor eheted.

Pannamari:nem kaptam még képet de várom.

Az auchanba vett 1000 ft-os micimacis rugi aminek örültem mint majom a farkának(nagyon cuki amúgy)reggel el is szakadt :cry: :cry: :cry: már nem örülök annyira
maradok a KG-os ruciknál,abban még sosem csalódtam.

Egy pár kép.
Ilyen ügyesen fogok
Kép

Kép

Kép

Ezt a lámpát a bnőm csinálta Amelinek szalvétatechnikával.
Kép

amúgy hol vagytok?

Tegnap Encusék bementek a kh-ba ,mert megint lázas volt,lehet bent kellett maradnia azért nem ir.

KépKép

KépKép
pilchard

Itt vagyok!

Pil! Köszi, hogy megkérdezted nekem a szőlőt.
Délelőtt elmentünk a boltba meg megnéztük apukámat mert festette a garázsuk ajtaját.Azután hazajöttünk és Pannus úgy elaludt a babakocsiba, hogy nem volt szívem kivenni így még másfél órát aludt benne az előszobában. Így meg tudtam sütni a túrós palacsintát, meg baracklekvárosat, meg csokisat.

Azt hiszem megyek és veszek délután szőlőt és kipróbálom.Nem akarom elkiabálni de 2 napja nem ettem jégkrémet, helyette megittam 4 és fél liter vizet. Sűrűbben járok pisilni mint amikor terhes voltam és a hasam is nagyobb. de remélem a jégrém nélkülözése megteszi a hatását.
Azért a túró rudit még nem hagytam abba.

Ameli még mindíg nagyon cuki, tényleg úgy néz ki az egyik képen mintha a fogával szenvedne.

Mi sokszor vásároltunk az székesfehérvári Auchanba katának bébirucit meg nagyobbat is és mindíg tökéletes volt a minőség.

Kép

Kép
katus73

Sziasztok!
Irtó turbó vagyok, mert ezer a dolog.. :) Csak a képeket jöttem átfutni, és
PILCHARD!!!
Naggyon jó vagy,m ert észrevetelek.. Szóval nem az én porontyom van ott.. jól csináltad!! Nem is tudom, miért kételkedsz magadban.. Ja, :) emlékszel, hogy le voltál pukkanva Ameli születése után? MÉg mondtam is, hogy Te fogsz tanácsokat adni- kételkedtél benne, és látod.. :) :)
A talira sajnos mi nem tudunk menni.. ha van valami időnk, akkor rohanunk mindig valahova családolni.. Mert Olivérből senkinek sem elég..
No rohantam, hívnak!!
Puszi[/b]

satuk

sziasztok!

Néha sikerül egy kicsit olvasnom titeket és lenne hozzászólásom egy csomó mindenhez, meg kérdésem is, de így, hogy van segítségem-ma ment el hugi, ma jön anyós, meg anyukám is volt-így is alig van időm, éppen csak arra, hogy rendbe tegyem magam meg pihenjek kicsit. Az én kicsi fiam nagyon kimerítő, nagyon cicifüggő lett...de nagyon édes.
súlyt nem mérek, a védőnőhöz viszem 2 hetente, eddig 1x voltunk, de nagyon gáz, sok keskeny lépcsőn kell felmenni, a kocsit nem lehet lenn hagyni, mert ellopják, felvinni meg nem bírom....Szóval visszahíztuk a születési súlyt, akkor nagy baj nem lehet a cicizéssel, mert félek mindig, hogy túleszi magát. Sokat bukik stb...
Most olvaslak titeket, aztán ha lesz időm, írok! Puszi mindenkinek!
Mári
mári

Sziasztok!

Pil, köszi, hogy betettél az albumba! Amúgy Amelid annyira édes, ő az egyik kedvencem az itteni babák közül! A másik meg Doren kislánya :D Persze a többiek is cukik! Az Auchan-ban sajnos nem csúcsminőségű ruhákat árulnak, már többször észrevettem én is... Pl. amikor vettem Pistinek 2 évesre való body-t (akkor volt kb. 20 hónapos), nem ment rá. :? A 3 óránkénti evéssel nincs semmi gondom, csak a szakkönyvek szerint (amiket persze tudom, hogy Te utálsz :roll: ) egy ilyen súlyú és ekkora baba már simán ehetne 4 óránként is, napi 5x. (Kb. úgy, ahogy Potter Ági, a "zord szülő" írta annak idején.) De persze akkor nyilván teáztatni is kéne stb., úgyhogy jó ez nekem inkább így, mert Nóri jelenleg is (és a kánikula idején is) csak anyatejet kapott. Amúgy sem szólhatok egy szót sem, mert látom a többiek mennyit szenvednek, hát ehhez képest ő egy mintababa. :) Eszik-alszik, és ha ébren van, többnyire jól elvan magában is akár, vagy csak elég neki a közeli jelenlétem is. Persze Pisti is ott rohangál körülötte, úgyhogy nekünk nem kell attól félni, hogy túl nagy csönd veszi körül...

Üdv, Hello
hello

Pogi!

Sajnálom, hogy nem tudtam elmenni én is a ligetbe, de pont vendégünk volt. Este elmentünk még a tropicariumba, mert Balázs annyira beleélte magát az állatkertezésbe. Nagyon jó volt. Még Némót is láttuk :)

Pilchard! Valahogy nem is gondoltam arra, hogy a müv. ház szabadtéri. Pesti viszonylatban gondolkodtam. Így viszont részemről is ok.

Köszi mindenkinek az Infakolos tapasztalatokat. Hát azt hiszem nekünk sem jött be, de még kísérletezek vele. Viszont azóta hatalmasakat büfizik.

Az éjszakák nálunk úgy telnek, hogy ha lerakjuk üvölt viszont kézben nagyon jól elvan. Napközben viszont jókat alszik.

Mi is 3 de igény szerint akár 2 óránként eszünk.

Kérdésemre senki nem válaszolt :( Ma is olyan sűrű madártejszerü sárga trutyi jött abból a csatornából. Valyon mennyire vegyem komolyan? Ti elmennétek vele dokihoz? Viszont egyáltalán nem fáj. Lehet, hogy tényleg csak ürül? Várjak még pár napot, hogy mi lesz?

tali: beírtam a strandot is a táblázatba, arra is tudjatok szavazni :)
Úgy látom elég sokan jelöltük meg az 50km-es határt, így valószínü max Kosd-ig jutunk.

Kép

Táblázat üres és kérdőjel helyeire infókat várok

Kép

KépKép
nyanya67

Nyanya:menj be a 2006 tavasziakhoz,és kérdezd meg Coryt,vagy Borcsát,ők a profik ilyen ügyekben.

Hello:köszönjük a bókot!!
Igazából nem utálom én a könyveket,csak azt utálom amikor Ameli sir,ezért csinálok mindent úgy ahogy Neki jó.
hát nagy szerencséd van Nóri tényleg mintababa.

Satuk:köszi.

Mári:gyere gyakrabban
szaporodnak a kis cicifüggő babák úgy látom
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
pilchard

Üdv!
Megint kezdődik nálunk a gyötrődés. Peti a hatos etetés után nyolckor aludt el, de már kilenckor ficergett.
Nemrég tettem be az ágyába, most asszem elaludt (tévedtem)... De egész napközben annyit aludt, amíg elvittem és hazahoztam a kenguruban, na meg a dédi kezében kb. fél órát...
Tegnap megtalálta az öklét, azóta tömködi a szájába. :lol:
Tegnap megint megjött...éljen. Két napig próbáltam rávenni a férjemet némi kontrollra, sikertelenül...erre meg...na mindegy.
Hello, Peti napi 5X eszik, de ezt már olvashattad ezen oldal első hsz-eként. :)
Reni, nekünk anno a tanácsadáson ideadták a hathetes csípőkontrollra a beutalót, ha megyünk a jövő héten oltásra majd elkérem a három hósét, mivel gondolom kelleni fog.
Most teljesen jól elszórakozok, kb. mondatonként ugrok cumit tenni a gyerek szájába...
Tegnap este annyira fájt a fejem, hogy nem tudtam álomba ringatni, így lefeküdtem az ágyunkba, Petit az apja helyére tettem, és úgy aludtunk. (A férjem nem volt itthon, anyumnak segített éppen.) Aztán a Dr. House-ra felkeltem, akkor szóltam a férjemnek, hogy tegye vissza Petit az ágyába.
Nem tudom, itt reggel hatalmas köd volt, meg is lett az eredménye, nem messze tőlünk, Sándorfalván a szeméttelepnél, frontálisan ütközött két autó.
Ja, kedden elmentem a DM-es kezdőcsomagomért. Én most mondjuk rá, jól jártam, mert volt benne egy kupon, amivel féláron lehet digiképeket előhívatni, és ugye most lesz anyuék ezüstlagzija. Volt benne egy Sudocreme és egy mosószerminta. Na meg a kuponok. Épp ma néztem, hogy a DM-es 2*80 db-os törlőkendő ára 799, ebből lejön a kuponnal 200 Ft, és az úgy már tök olcsó. Meg akkor "kiváltom" az ajándék cumit, abból sose elég, legalábbis nálunk. :roll:
Meg volt benne egy "ajánló kupon" is, az meg azért jó, mert a bnőm hamarosan szül...így őt fogom "beprotezsálni"...asszem neki is jól fog jönni, hogy néhány cuccot olcsóbban vehet meg. :idea:
Na most ennyi.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!!!

Mindenek előtt köszönöm mindenkinek a segítséget, a tanácsokat. Nagyon jól esett a támogatásotok. Hihetetlen, hogy teljesen idegenként betoppan ide az ember és egy másik idegen segít neki túllenni a nehézségeken.

Kriszta: Neked külön köszönök mindent!!!!!

Majácska aranyos és szopi közben különben is teljesen jól elvan magával.
Mi nagyjából 3 óránként eszünk, de közben csak pocakon vagy karban van el csöndben. Ha leteszem a kiságyba, akkor legjobb esetben is félóra múlve felébred. Ma éjjel 5 órát aludt egyfolytában. Éjfél előtt sejnos nem sikerül úgy elaltatni, hogy ne ébredjen fel. Mi 9 körül fürdetünk, majd szopi.

Ja itt egy újabb kérdés. Mennyi ideig szopiztattok? Én attól félek, hogy nem lakik jól a Maja ha hamar leveszem. Csak ritkán van olyan, hogy magától kiköpi.

Itt van a sztori a mellgyulladásról.Tegnap Tegnapra virradólag 3-kor felébredtem, hogy fáj a bal mellem jobb fele, de úgy, hogy nem bírtam hozzá érni és rázott a hideg, de úgy, hogy majdhogynem rángógörcsöm volt, annyira remegtem. Megmasszíroztam egy kicsit és szegény Maját felébresztettem és mellre tettem, hogy hátha leszívja. Szegénykém elég hamar bealudt, így egy pléd társaságában elvonultam a fürdőbe fejni. Megmértem a lázam és kiderült, hogy 37.8. Majd 1,5 órát próbáltam fejni, de csak 20 ml jött le. Közben rácsatlakoztam a csapra és lenyeltem majd egy liter vizet. Ezután leesett a vércukrom is, így cukrot ettem, végül leköltöztem a földre, hogy ha elájulnék ne essek nagyot. Ekkor ismét megmértem a lázam és ekkor már 39.4 volt. Bevettem 2 Panadol extrát és lefeküdtem. Döglöttem majd egy órát és észrevettem, hogy nem fáj sem a hasam, sem a lábam. Adtam Eperkének cukros vizet, mert nem tudtam, hogy gyógyszeresen szabad-e etetni, tisztába tettem és visszafeküdtünk. Ekkor kitaláltam, hogy ha már nem fáj annyira a mellem akkor rácuppanok a masszírozó géppel. Így is történt, jól megdolgoztam, kb fél órát és elkezdett folyni magától a tejem. Fejtem majd egy órát, amíg majd leestem a kád széléről olyan álmos voltam. Ezek után lefeküdtem és aludtam 9-ig. 12-kor kijött a pótvédőnéni, ellátott mindenféle jó tanáccsal. Úgy volt, hogy ha meglesz az anyakönyvikv. akkor bemegyünk a Jánosba érte és egyúttal megvizsgáltatom magam. Az nem lett kész, így megegyeztünk, hogy majd ma megyünk. Amint elment rögtön elkezdtem fázni megint és ebéd után ledöltem a babóval. Aludtam egy órát és mire felébredtem ismét 39 fok fölött tartózkodott a lázam, így rögtön bementünk a korházba. Ott azt mondták, hogy fejjem le és adtak egy fejőgépet, de nem segítettek. 3/4 órás próbálkozás után miután sikerült lefejni 10 ml-t szóltam a csecsemősnek, hogy segítsen, mert nem bírom kimasszni a csomór. Megnézte és azt mondta, hogy ez nem is csomó, csak a mirigyek vannak megduzzadva. Újabb fél óra várakozás után megnézett a doki is, aki nem talált semmi különlegeset, de felírt egy adag antibiotikumot. Most azt szedem és nincs lázam.
Érdekes módon a lábam sem fáj annyira amióta olyan magas lázam volt :) Persze az is lehet, hogy csak képzelődök :D :D

Nyanya: Ne idegeskedj, nekem tegnap kifejezetten kihangsúlyozta, hogy előfordulhat, hogy ilyen túrószerű, nyúlos összeállt tejképződmény távozhat a mellből. Ez természetes, és tényleg az volt, hogy el volt tömődve az egyik csatorna.

Nos, mostanra ennyi, még sok minden lenne, de mennem kell babázni :)

Pusza mindenkinek

Enci és Eperke
Kép
encus

Küldök néhány képet. Kép
Egynaposan

Kép
Ásítás

Kép
Először a hordozóban

Kép
Mosoly

Enci és Eperke
Kép
encus

üdv.
röviden, mert bal kezemben peti.
encus, jó, hogy jobban vagy. maja nagyon édes.
ági

Ági és
KépKép
exdeus

Encus!
Köszi szépen, nagyon megnyugtattál és örülök, hogy Te is jobban vagy. A baba is nagyon édes gratulálok.

ma egész délután iszonyú fejfájásom van és most még Blanka is üvölt, úgyhogy mást most nem olvasok, csak a hozzám címzetteket olvastam el gyorsan.
Azért remélem legalább Ti jól vagytok.

Kép

KépKép
nyanya67

Nagy itt a pangás ma. Mi épp a Maja altatásával szenvedünk. Fél perce elaludt és betettem az ágyába, kíváncsi vagyok meddig bírja. Nincs olyan szerencsém, mint tegnap, hogy 7-ig aludt :( :)

Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát.

Pusza

Enci és Eperke
Kép
encus

Encus! Örülök, hogy jobban vagy.
Az első hónap sajnos te van buktatókkal de olyan hamar elszáll mint a szülés alatt érzett fájdalom.
A kislányod nagyon szép.

Nyanya!
Valószínűleg azért nem válaszolt senki mert senki nem tudta a választ a kérdésedre.
Nagyon sokszor van olyan hogy én is felteszek egy kérdést mindenkinek és senki nem válaszol rá (tisztelet a kivételnek)de én ezzel már nem foglalkozom mert sokan vannak akik csak átfutják a hsz-eket és nem tudnak rá reagálni csak a saját dolgaikkal vannak elfoglalva. Ez valahol érthető.

Ex!
Acsomagban van még egy ingyenes Laktoherb tea és egy Nívea intim mosakodó.
Milyen 25-öt szervezel?

Kép

Kép
katus73

Katus:ez nem igaz hogy senki,mert én adtam neki egy tippet!!Olvasd vissza.

Encus:Nagyon szivesen ,máskor is!!!Nagyon cuki Maya,az ásitós kép szuper.Melyiket tegyem be az albumba?

KépKép

KépKép
pilchard

Üdv!
Encus, tudom, átnéztem! :) De a Lh engem kicsap... és még Niveám is van, de majd egyszer kiváltom.
25: anyuék ezüstlakodalma, szombaton lesz.
Na megyek, Petit zavarja a billentyűzés.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Pil!
Ha figyelmesen elolvastad azt írtam TISZTELET A KIVÉTELNEK.EGYÉBKÉNT TE VAGY EGYIKE AZOKNAK AKI MINDENKINEK PRÓBÁL VÁLASZOLNI ÉS TANÁCSOT ADNI.

Kép

Kép
katus73

Katus: :lol: :lol:
No hát én meg úgy értelmeztem hogy amikor Te kérdezel,akkor tisztelet a kivételnek

Megmondom őszintén,én szeretek Veletek beszélgetni,olvasni mindenféle infókat,és szeretek naprakész lenni.Úgy nem tudnék fórumozni hogy néha jövök,akkor elolvasok mindent.Én ilyen vagyok.Csak mostanában nem nagyon pörög a topic,de lehet csak én vagyok túl aktiv.

Képzeljétek,találtam egy szupi dolgot,nekem nagyon tetszik!!!!A rossmannban lehet csináltatni fotókönyvet,van hozzá progi amit le kell tölteni,és itthon meg tudom szerkeszteni,a képekhez lehet irni szöveget.Most ezen dolgozok,nagyiknak,szülőknek jó lesz ajándékba vmilyen alkalomra.És hivattunk elő pár képet ott hogy megnézzük milyen a minőség,nagyon jók lettek a képek!

Este elmentünk sogórnőmékhez köszönteni a férjét,itt laknak Ők is Kosdon.Este 8 -kor mentünk,pont mikor Ameli aludni szokott ,de muszály volt mert mennek nyaralni.na gondoltam majd elalszik ott az ágyon,vagy a kezünkben.Hát esze ágában sem volt,csak nézelődött ,meg persze ette a kezét ezerrel.Próbáltuk letenni,úgy tünt el is alszik,de nem.Amikor meg hazaértünk és beraktam a kiságyba 1 perc alatt elaludt!Hihetetlen hogy mennyire érzi hogy mikor hol van.

Holnap megyek vásárolni Vele,remélem nem fog esni.most már szeretnék vmi játékot venni,mert mindjárt itt a névnapja.Ja és felpróbáltam a kengurut hogy milyen,hát nekem nem jött be,én maradok a kendőnél.Peti meg a kengurut szereti.

Remélem ma meg tudom érdeklődni a művházat,eddig nem sikerült bejutnom,mert a kocsi nem fér be a hivatalba,a nő meg nem tudott kijönni,Amelit meg nem hagyom kint egyedül.

ma jön a bnőm,meg a kisfia,úgyhogy valószinű csak este leszek.
Addig irjatok sokat!

Ex:de jó,én imádnék ilyet szervezni!Majd mesélj el mindent nekünk!!!

Ja,Katus:hogy birsz annyi vizet meginni?én már erőltetve iszok 3 litert,de néha úgy érzem vizmérgezésem van
Hogy csinálod?
és nem ehetek fagyit sem,rájöttem attól is fáj a hasa :(
Marad a norbis túrórudi :lol:
A túróvarázst ismeritek?Irtó finom!kóstoljátok meg!
Na puszi

KépKép

KépKép
pilchard

Pil!
Lehet, hogy egy kicsit félreérthetően fogalmaztam. Bocsi :oops:

Muszály meginnom ennyi vizet mert azt gondolom, hogy ettől van elég tejem.
Fogok egy ásványvizes palackot és teletöltöm hurcolom magammal a lakásba és vedelek.Ha kifogy újra megtöltöm és vedelek.
Nehezemre esik az ivás mert régen 1 liternél többet nem tutam meginni főleg nem vizet.
De olyan jó érzés amikor a gyerekemet a saját testemből tudom táplálni és ehhez most, hogy abbahagytam a Laktoherb teát rengeteg víz kell.
A jégkrémet én is hanyagolom szerintem Pannának is fájt tőle a hasa.

Amelire is igaz a mondás " Mindenütt jó de legjobb otthon."

Képzeljétek tegnap odafektettem az ágyunkba Pannát és a hátáról a hasára fordult, igaz az egyik keze a hasa alatt maradt.

A norbis túró rudi kevesebb kalóriát tartalmaz mint a piros pöttyös?
Én milyen íze van, ehető?
Nekem nem ízlik a túróvarázs.

Egyébként azt vettem észre, hogy egyre kevesebben vagyunk akik aktívan jelen vannak.Nyilván ez azért van mert mindenkinek sok a dolga. Majd ha nagyobbak lesznek a babák több ideje lesz mindenkinek netezni.
Gondolom van akinek egész nap a kezébe kell tartani a kicsit és még ott vannak a testvérek is akik szintén egész embert kívánnak..

Kép

Kép
katus73

Ja egyébként most kezdem a második üveg vizet(1,5 literes)

Kép

Kép
katus73

Katus:kevesebb kalória,mert édesitőszeres.Mondjuk az sem egészségesebb,de ez is vitatott.Nekem izlik,bár tény és való hogy nem az az igazi túró rudi iz,de ahhoz hogy egy kis nasi legyen nekem pont jó.Csak nem szoktam beérni ennyivel. :lol: :lol:

Nekem is kell a sok folyadék,úgy tapasztaltam.Megyek is lehúok egy pohárral.Arra jöttem rá hogy ha pohárból iszok,sokkal többet tudok meginni :roll: :roll:

Panna ügyes.Anya meg azért van hogy kihalássza a kezét. :lol:

KépKép

KépKép
pilchard

Akkor megyek veszek a bolba és kipróbálom.

Kép

Kép
katus73

Sziasztok Csajszik!

Tegnap voltunk a Tescoba vásárolni Domival meg a húgommal. A barátnőm kislányának vettünk szülinapjára ajándékot, 2 éves lesz. 1-2 képesség fejlesztő játékot vettem neki, de úgy gondoltam megnézem a plüsállatokat is, hátha van valami aranyos. Megálltunk előtte nézelődni, mire Domi úgy elkezdett kapálózni, hogy azt hittem "ki akar szállni a babakocsiból".Nagyon tetszet neki a sok színes plüs figura. Olyan édi volt, annyira fel volt turbózva.

Pil: nézzd meg a Dm honlapját is, én úgy vettem észre, hogy az olcsóbb, és ott is van fotóalbum. És olcsóbban lehet most képeket előhivatni, mint a rossmannál. Ja, megpróbálom átküldeni mégegyszer a képeket. Tök jó az a lámpa, én is csinálnék ilyet, hol lehet megnézni, hogyan kell készíteni?

Pogi:hát ez nem semmi ami az állatkertnél volt, biztos én sem vártam volna végig a sort azt tuti. Jó sokan voltak.

Kisvirág: mi jól vagyunk, és ti?

Encus: nagyon édi-bédi a babód. Olyan kis puffoka.

Ex: jó bulizást a hétvégére biztos nagyon jó lesz. Hogy is van ez a Dm-es kezdőcsomag? Hogy lehet kiváltani?

Visszatértve a Tesco és Auchan- ban vásárolt babaruhákhoz. Dominak múlthét pénteken volt a névnapja és Apával elmentünk vásárolni a Tescoba. Akartunk neki venni kissapkát, persze 1 db sem volt, így hát vettünk neki pólókat. Hát a méretezés az nem semmi. 6-9 hónapig (74cm) kisebb volt, mint a 3-6 hónapig (62cm). Ez azért durva. Az én egyik szakmám varrónő (bár már nem igazán foglalkozok varrással) elcsodákoztam ezen nagyon. Hogy lehet ilyen méretkülönbség?

Na, most ennyi hirtelen felindulásból:
Puszika mindenkinek:
Annamari+ Dominik

KépKép
pannamari

HAhó! Jóreggelt!
Sztem felesleges folyton pedzegetni, h "na már megint senki se válaszol nekem, itt engem senkise hiányol, blabla". Nyilván nem direkt nem válaszol senki, nem hiányol senki, egyszerűen csak néha elsiklunk dolgok felett. Ilyenkor fel kell újra tenni a kérdést, meg kell jelenni, stb. Gumicsirke.
Amúgy Nyanya, ha jól emléxem, én is írtam a kakira már, hogy nekünk is volt ilyen, és nem baj. Persze lehet, h másvalaki kérdezte és oda írtam korábban...
Fagyitól nem értem, hogy fáj a pocakja, hiszen abban semmi nincs amitől fájhatna, nem? Az is csak tejtermék, és ha a többitől nem fáj... na mid1, nem értem. Majd kérdezzük meg a dokit, h mit tud erről.
Pil, a kalória az nem ugyan az mint a szénhidrát, és ha édeske van benne cukor helyett az max a szénhidrátot csökkenti, ami amúgy sincs sok egy túrórudiban amúgy sem (egész pontosan 8 g, én diabos étrendben is ettem). Az édeskére egyébként azért mondják, h károsabb, mert tele van mesterséges izékkel amiket jól elraktároz a szervezeted, no meg a tej segítségével a babáé is. Nekem azt mondták terhesen, h a Canderel a legkevésbé káros. A cukor meg azért nem jó ugye, mert nulla tápérték, ellenben hízlal.
Na ma nem nagyon leszek, mindjárt indulunk az unokatesómékhoz, aztán meg ide jönnek vendégek.
PUSZII!

pogacsa

Sziasztok!

Két napig csak olvasó üzemmódban voltam, pedig ez aztán rám nem jellemző, ugye Pil? :)
A szerdán egész nap ordított Julcsika, tegnap már jól volt, csak sok dolgom volt, itt volt a védőnéni, meg vásárolni is voltunk. A védőnő másfél órát dekkolt nálunk, már azt hittem, hogy ideköltözik. De legalább volt haszna, hogy jött, mert kiderült Julcsi sírásának az oka - most nem túl guszti rész jön - szóval hámhiányos a lyuka, valszeg kimarta a kaki. Ezét fordult elő a napokban pár icipici friss vérpötty a kakijában, mert ahogy jött a kaki, felsértette. Na, de ma már nem volt ilyen, mondta, hogy kencézzem, meg mivel, így remélem rendbe jön, és nem kell dokihoz menni.

Tegnap vettünk nekem fölsőket, (megjött a TGYS :) ), az egyik tök nőcis, cicivillantós, vettünk hozzá melltartót is, tök jó volt, újra nőnek éreztem magam! És már meg is fogalmazódott bennem a következő programunk! Szóval csajok, elmehetnénk majd bulizni!!! A babókat az apukákra hagyjuk, mi meg kirittyenünk, és csörgünk egyet valami jó helyen! Na mit szóltok? Szerintem már lassan egy kis lazulás is ránk férne, nem? Mindenesetre tegnap nagyon belém bújt a boogie, két hét múlva lesz a szülinapom, jó lenne kicsit kimozdulni.
Na de először a családi talinak kéne összejönni.

Pogi, tök egyetértek, szerintem spontán is találkozhatunk! :) Én is írtam már, hogy lényegtelen a helyszín, csak végre együtt legyünk. Akár a Margit-szigetre is kimehetünk, ott biztos elférnénk. :)

Encus, örülök, hogy már jobban vagy! Nem semmi, amit írtál...
Még mindig tiszta apja a kiscsaj! :)

Ex, én is kértem DM-es csomagot! :) Kíváncsi vagyok, mi lesz benne.
És jó bulit szombatra, anyudéknak meg gratulálok! :)

Katus, egyszer kérdezted, hogy tudja-e valaki, mit lehet csinálni a Pampers kódokkal. Mi is ilyen pelust használunk, de nem hallottam ezzel kapcsolatban semmit. Sikerült már megtudnod?

Nyanya, remélem jobban van már a melled! Sajna nekem ötletem sem lett volna, hogy mit csinálj vele... Nem azért írom, mert annyira zavar, inkább a létszám miatt (már egyszer írtam), hogy még csak egy gyerkőcünk van. :)

Ma utazunk haza Félegyházára, az unokaöcsémék meg jönnek fel "Szigetelni", és a lakásunkban alszanak. Kíváncsi vagyok, mi lesz belőle, mire hazaérünk...
Tesóm hívott tegnap, 27-én lesz a keresztelő, már tökre várom! Ő lesz a keresztanya, az unokaöcsém meg a keresztapa ( a sógorom nem hívő...).

Még megpróbálok jönni, addig is puszi mindenkinek!

KépKép
KépKép
mézgombi

sziasztok,

en is vagyok, gyerek a karomon...
tegnap elmentunk godollore egy ismeroshoz, van ott is ket gyerek, 3.5 eves, es egy 4 honapos... szuper ido volt, majdnem egesz delutan kint voltunk a kertben, vsak szopizni mentunk be. andris nagyon klasszul viselkedett, szepen evett, hogy mennyit azt nem tudom, mert nemvolt ott merleg. mi panaszkodtunk, hogy mennyire nem akar napkozben aludni, na erre, egy csomot szunyalt a babakocsiban. az autosulest is egesz jol birta, ott is aludt.

pil: vizzel kapcsolatban, en is egy 1 literes palackkal jarkalok a lakasban, 5-6 litert megiszom egy nap, pedig en sem voltam egy nagy iszakos! most mar sokszor elfelejtem szamolni, hogy hanyadiknal is tartok!
turorudi, en maradok a piros pottyosnel, atoobi szoba sem johet. :)

ma megyunk 2 honapos oltasra, kivancsi vagyok, hogy mi lesz, ha tudok irok meg ma este...

udv: macsek

Kép

Kép
macsek7

Pogi!
Egyébként tök igazad van és szerintem itt le is zárhatjuk a témát.
Attól a jégkrém mennyiségtől ( fél doboz Carte dor ) igen is fájhat a pocak.Egyébként egyes tanulmányok nem ajánlják a tejtermékek főleg a tej túlzott fogyasztását szoptatás alatt mert allergiát okozhat.És ugyebár az allergia megmutatkozhat hasfájásban is.

Gombi!
A pampers kódot sajnos még em tudtam meg de bemegyek a 2006 tavasziakhoz és majd ott megkérdezem.
De jó neked, hogy vásároltatok te már biztosan szép vékony vagy .Én nem veszek addig semmit ( csak amit muszály) amíg "dagi" vagyok.

Pil!
Hazajöttem a boltból és már túl vagyok két Norbison. :oops: Nem rossz áttérek ráhátha ez segít.

Kép

Kép
katus73

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?