Sziasztok!
Köszi Pogi,ari vagy!!
Nem elég hogy szar a gépem,Ameli egész nap sir,még a nyálam is hagy csorogjon!!De jó lehetett!!Irigy-irigy!!
De amúgy Boldokg Évfordulót Nektek!!
A gépem nem indult el egész idáig,most is csak úgy bepróbálkoztam,peti meg későn jön,de akkor szétkapja és megnézi.
Kari:sztem bármikor teheted a járókába,én tettem alá egy plédet is,de lehet nem is kell,mert elég puha a felülete.
Satuk,Mézgombi,Kanyin:állati jó a képek!!Kanyin:nekem is az elsőn a legszebb.
Kanyin:ezt sose fogod megtudni,bocs de tényleg.Ameli nem aludt 6 hétig a kiságyban,ellenben a babakocsiban órákat is,miért?ki udja?
Sajnos vannak bukós babák,ez is tény,talán ha el tudod fogadni hogy Ő az akkor könnyebb Neked is.Amig nem hatalmas mennyiség és gyarapszik nem csinálank semmit úgysem.Max:ajánlhatják hogy emeld meg a fejvégénél a kiságyat.
Ameli este 18 után ilyen,semmi nem jó,tök mindegy mit csinálsz,nyöszizik mindenhogy,amig bele nem teszem a kádba,mert akkor meg vigyorog.
ez van .
De nagyon nehéz az biztos,Neked pláne kettővel,nem is csoda hogy ki vagy borulva.
Szücsi:mindent lehet tejcsi ügyben egyszerre.
És az is tény hogy du.ill.este kevesebb a tejcsi,gyakrabban szopiznának,de ha ezt azért csinálja mert csak cicizni akar az is normális.Ameli is du.töbször szopizik.Szájtátásra nincs ötletem.Ja,dehogy nincs,jut eszembe.Simán lehet cumizavaros,ez babafüggő
(Pogi Gergőlye pl.nem lett az),amikor Ameli kapott az elején minimális pótlást azután alig akart rendesen szopizni.Nagyon szar volt.De kanálból sokáig tart,pohárból nekünk sem ment sose.
Katus:hát itthon voltam,csak ahülye gép sztrájkolt.
Már kitaláltam mit kérek Petitől névnapomra,ha kész lesz megmutatom.
Nyanya:nekem pest is tökéletes.Nem merek már fagyit sem enni,mert nem tudom Ameli miért sir,a hasára gondolok,de már ne merek semmit enni lassan.rosszabb mint kicsinek volt,és még a papaverint is kapja.
PotterÁgi:gondolom nem lepődsz meg azon amit irok(mármint hogy ellenvetek ismét
),de sztem az hogy enne többet az lehet jogos is ,mert kevesebb a tej,másrészt lehet csak komfortszopit akar,vagy csak közelséget,ezt az igéynüket is ki kell elégiteni,bár tudom itt sokan nem hivei ennek,én igy gondolom.
Na megyek eszek,most hogy Pogi itt elinditotta a nyálelválasztásomat!!
Amúgy is m egész nap nagyon ehetnékem van.Mondju dinnyét ettem sokat,annyira imádom!!Puszi
Macsek:aranyos a sztori amit irtál a neveddel kapcsolatban.És tök jó hogy tudtál kicsit pihenni.