Sziasztok!
Holnap tali? Megpróbálunk menni. Azt hiszem, itthon lesz a kocsi, de nem tudom el merjünk-e indulni vele, vagy inkább BKV. Na majd még kigondolom. Megírjátok a részleteket, nem tudom vissza tudok-e olvasni.
Elli!
De jó, de jó! Csak ne ijedj meg a nyügitől, majd megoldódik, és minden rendben lesz.
Gombóc!
Tényleg jó a hálapénzes oldal.
Norka! Nagyon ügyesen ül Jázi! És látom, az evésével sincs gond
Pécs: Szeptember 5-én van egy esküvő, most dolgozzuk ki a részleteket, hogy el tudunk-e menni. Kicsit bonyolult, mert másnap apának Szegedre kell menni dolgozni, és mi oda már biztos, hogy nem, de akkor hogy jutunk vissza. Szóval kicsit gázos, de remélem, megoldjuk. És ha már ott vagyunk, igyekszem alkalmat keríteni egy minitalira is.
Magdi! Zörgést komolyan vesszük, volt már szerelőnél kétszer, most alkatrészre vár, azt mondta, használhatjuk. Azért általában kikapcsoljuk, ha elkezdi a zörgést, de tegnap muszáj volt benéznem a babanetre.
Kakukk! Nem irigyellek, jól le lehetsz fárasztva! De majdcsak túljuttok ezen, és jön egy könnyebb időszak! Fel a fejjel!
Kangi! Mi történt Julcsival? Biztos a meleg. Tényleg, előbb kellett volna írni, hogy ne képzeljük el.
Franyó! Lőrinc már végigaludta az éjszakát, és most megint ébred 3-4 óránként. Mint újszülött korában. Pedig most tuti, hogy elég a tej, mert az otthoni zabálás következtében tejcsárdává változtam. Na, jó, csak egy kicsit.
Már nem is keresem az okát, félálomban etetem.
Leszter! Jobbulást apának. Nekem volt egyszer vírusos torokgyuszim, a végén már a fülem is irtózatosan fájt, és lázas is voltam, és többször visszajött. L Én is gondolkodom Fótban, de apa nem, akarja. Ő inkább Csömör irányába hajlik most. De ez még távoli terv. Majd a második babánál.
Na, megint zúg, gyorsan elküldöm.
Beu