Új privát üzeneted érkezett!

Conti!

Boldog szülinapot kívánok Bettinek!Kép Kép Kép
Milyen volt a tropicárium?

Áfonya!
Nagyon ügyes vagy, olyan szép ez a kép Bettiről!!!!

Ildikó
ildikó

Conti!

Boldog elsö szülinapot Bettinek!KépKépKép

Kispici Bogijának pedig boldog félévességet.

Kép
Kép
Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok,

Csak egy gyors beköszönés erejéig írok. Eddig vacakolt nálunk a net.

Rit,
Küldtem mélt.

Zulu,
Holnap rád csörgök.

Beszti,
Nagyon tuti kis táblát csináltál Kép

Afonya,
Hogy kell olyan babás-virágos-kengurús... képet csinálni?

Emiliának, Petrának és Bernadettnek boldog első szülinapot kívánok! Kép

pusz,
gömb
gombolyu

Szisztok

Conti
Bernadettnek nagyon boldog ELSŐ születésnapot kívánok
Kép

Kataa
Az egyik ismerősömet lehet hogy érdekelné. Küldenél róla képet? Emilcím a profilomban. Köszi.

Forti és Levi aki ma 51 hetes

Kép
Kép
forti

Conti

SOk boldog szulinapot kivanok Bettinek!Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Gömb!

ne csigázz minket! Mi baja volt a duplónak?Kép Már nagyon sokan kiváncsiak vagyunk, hogy vegyünk-ne vegyünk.Kép

Forti!

Megjött a cd!

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok
Conti
BOLDOG ELSÖ SZÜLINAPOT BETTINEK Kép

Beszti
nagyon szép és aranyos a tábla Kép

Áfonya
aranyos a kép Kép

Anenoma
sikerült elmenetek vásárolni ?

Kataa
miért kell megválnod a nádbutorodtol ?

Pusz Csics és petike
csics

Manó,

Háááát...majdnem sírva fakadtam , mikor kinyitottam a csomagot. Alig volt benne építő elem, viszont volt benne egy nagy barlang-szerűség (ami súlyban nehéz, és hát kilóra megy a dolog...)szóval ezt a barlangot nem igazán lehet építkezésre használni...bár a lány azt írta, hogy drága darab, de én inkább építő elemeket szeretnék.
De nem akarom senkinek elvenni a kedvét. Nagyon rendes volt, és felajánlotta, hogy kicserélhetem, amire szeretném. Szóval érdemes inkább elmenni, és kiválasztani, hogy mit is akarsz, akkor nem ér meglepetés.

gömb
gombolyu

Sziasztok!

Mostanában nem nagyon volt időm írni.
Múlt pénteken megműtötték a Hanna veséjét Győrben. Szerencsére a műtét jól sikertült, s az altatást is egész jól viselte. A legnehezebb a műtét időszaka volt, eltartott 3 óráig, ezt nehezen viseltem.Meglepődtem, milyem hamar összeszedte megát. Ma engedtek minket haza,de még vissza kell mennünk kötözésekre.
Egyébként a győri kórház gyereksebészeti osztályát csak dicsérni tudom. Orvosok, nővérek maximálisak voltak. Bennt lehettem éjjel-nappal és az Apa is késő estig mellettünk lehetett.Mindenkinek báran ajánlom, ha már ilyenre van szüksége.
De nagyon jó megint itthon lenni!

Na, egyenlőre ennyi.

Judus és Hanna, akinek már "csak" 3 veséj maradt
Judus

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a jókivánságokat!
Áfonya, nagyon aranyos a kép, kösziKép
Beszti, köszi a táblát, nagyon jó lettKép
Aranyosak vagytokKép
Olyan jó ezeket kinyomtatni és elrakni.

A tropicárium nagyon jó volt, Betti egyébként különösen szereti a halakat, fürdés közben is imád velük játszani, mármint a műanyag halakkal. Sikongatott, tapsikolt, ütötte az akvárium falát. Nem tudom jók lesznek-e a képek, mert nem lehet vakuzni, és én be szoktam tartani ezeket a szabályokat, míg mások vakuztak.
Egy horror jelenet azért volt, az elején, ahol a madarak szabadon vannak, az egyik egy egeret lóbált a szájában, rendesen féltem, hogy kiejti a fejünkre. Ja egy halott egér a földön is volt, a férjem majdnem rálépett. Utána megkajáltunk, Betti Mcd-os sült krumplit kapott, de résen kellett lenni, mert a tálcát is rángatta. Utána bementünk még a két játékboltba amit ott találtunk, de toliga nem volt sehol. Hazafelé a kocsiban elaludt húsz percre, úgyhogy ki is aludta magát.(szerinte) Aztán én fél év után ma elmentem fodrászhoz, apja fürdette, etette, most alszik. Olyan jó volt a fodrásznál összefutottam egy volt kolleganőmmel, jól kipletykálkodtuk magunkat.
Vasárnap még egy tortamarkolászás leszKép

Conti, Betti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Gömb!

Akkor azért megnyugodtam olyan szempontból hogy nem ócska, vagy törött volt. Ezek szerint érdemes leírni hogy konkrétan milyen darabokra gondolunk. Mondjuk ezt nagyon nehéz úgy, hogy igazából én pl nem is ismerem hogy mit lehet ilyen duplóból kapni? Én pl még ilyen barlangot se láttam, mire való ez egyáltalán? Köszi hogy iylen gyorsan válaszoltál, már nagyon kíváncsi voltam. Bár ebben a hónapban nagyon kiköltekeztem Emma ügyben úgyhogy lehet hogy amúgy s eveszek csak augusztusban, ha lesz a lánynak.

Judus!

De jó hogy túl vagytok rajta! És még egyet ki fognak neki venni, vagy már gíy maradhat? Nem igazán értek ehhez a témáhozKép Szerencsére ennyi idős korban ha az anyuka velük lehet elég gyorsan kiheverik a kórházat. csak otthagyni nem szabad őket, mert az viszont kész katasztrófa,ahogy én láttam, az nagyon megviseli a gyerekeket.

Manó

KépKép
manó

Manó,
Mél ment.

Judus,
Emlékszem, hogy nem is olyan régen írtad, hogy 4 veséje van Hannának. Örülök, hogy azóta túl vagytok a műtéten, és minden OK. Tényleg szerencsés, hogy ott lehettél végig vele.

gömb
gombolyu

Hali!

Conti!
Bettinek sok-sok boldog szülinapot!
Kép

Kellemes hétvégét mindenkinek, puszi:
sasha

Kép
sasha

Boldog szülinapot kivánok én is BettinekKép

Jövö héten a Balatonon leszünk, úgyhogy elöre is boldog szülinapot Levinek meg Rebinek meg Patriknak!

Amúgy nekünk is fertelmes éjszakánk volt, fél éjszaka az ölemben volt Juli, mert nem tudott aludni, csak sirt meg nyöszörgött. Aztán mikor elkezdett szakadni az esö, úgy elaludt, mint akit fejbekólintottak...

Na, megyek aludni, mert holnap(ma!) babazsúrra megyünk, vas. reggel meg indulunk le.

Forti: jót sétáltunk maKépKép Holnap reggel megyünk a piacra. Bedobjuk hozzátok az övet meg a játékokat? (jó hogy ezt most irom, lehet h. reggelig nem is ovlasodKép)

zsani
zsani
zsani

Minden egyéves lánykának és fiúnak nagyon boldog szülinapot!!! Kép

Judus,
Örülök, hogy jól sikerült a műtét! Remélhetőleg többre már nem is lesz szükség.

Dec8,
Sok erőt és kitartást! Rendbe fog jönni az anyukád! Bébiszittert sajnos nem tudok, nálunk a nagymamák vigyáznak.

Rit,
Én rendszeresen odaégetem a gyerek krumpliját...

Gumicukor,
Írd meg, milyen volt Fenyves. Mi is mennénk oda, és kíváncsi vagyok, hogy van -e víz a Balatonban, és ha van, milyen...

Solymi néha már megáll kapaszkodás nélkül, és ha fogom a kezét, megy, mint állat Kép

Zita
parazita

Ja! Tali lesz valamikor?

Zita
parazita

Zita!

Anyukám most volt Fenyvesen, azért van víz, csak kb 20 m-el beljebb kezdődik mint 3 éve.Kép Azt mondja nagyon sok totyogós babával volt család.

Lányok!

Én most elmegyek Székesfehérvárra egy esküvőre és csak reggel jövök haza. Emma anyukámmal lesz egyedl éjjel is, most hagyom először ennyi időre itt. Remélem minden rendben lesz és nem hiányol. Mondjuk ma társaságot ois kap meg holnap is, jön a kisfiú akire anyukám vigyáz. Szegény jól ellesz 2 gyerekkel.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!

A fiam honnan tudja, hogy hétvége van? Csakazért se aludt vissza, 5 óta fent van. Haha, hétközben nem kíváncsi az anyjára és visszaalszik, de most tudta, hogy apa is itthon van. Pedig külön szobában alszunk. na mindegy, már elküldtem őket bevásárolni én meg netezekKép
Ja lenne megint egy kérdésem, persze megint a kajáról. Szóval Gergő főzeléket kap vacsira, aztán később a fürdés után még szopizik, de mostanában felsír este nem sokkal lefekvés után és azt hiszem a hasa fájdul meg, mert rángatja fel a lábikóit. Szóval vacsira miket esznek a babók? Bár lehet, hogy a foga miatt van.

Zsuzsa!
Köszi, már javult a helyzet, de még nem az igazi. Szerintem a fogai okozták, már nagyon dudorodik alul. Vgülis ideje lenne 8,5 hónaposan fogat növeszteni. Remélem Te is túl vagy a gyuszin. Voltatok végül mérésen?

Conti!
Nagyon boldog 1. szülinapot Bettinek!Múlt héten mi is voltunk a tropicariumban Gergővel, neki is nagyon tetszettek a halak. sokkal jobban értékelte, mint az állatkertet.

Zita!
Nagyon ügyes Solymi, hogy már álldogál. Enyém még csak kapaszkodással nyomul, de már megtanult visszacsücsülni, nem vágódik hanyatt, az is valami. Tényleg jó lenne egy talit tartani már.

Dec8!
Remélem jobban lesz anyukád, kitartást kívánok Nektek!

Judus!
De jó, hogy túl vagytok rajta és minden oké volt!

na megyek, szépnapot
Judy és Gergő, aki nem hagyta apáját alukálni
Judy

Judus!

Örülök, hogy sikrült a műtét. Bár én azt hiszem lemaratam arról, hogy 4 veséje van. Ezzel a műtéttel eltávolítottak 2-öt? Nem lett volna jó a 4 tovább vagy ez most akkor milyen műtét is volt? Ha megmondod mikor írtad megkeresem, ha hosszú lenne leírni.

puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok

Hu az en kis kenyelmes eletem kezd megvaltozni,Alex nem nagyon kaakr mar jatszadozi hanem mindenhova kuszik es csinalja a ’’dolgat ’’ami ugye altalaban valami rosszasaggal fugg ossze : ))))
Ejszaka felkelt egyszer es nem nagyon akart csak 1 ora mulva visszaaludni.
Jaj annyira edes ahogy mindent utanoz amit mondok,az utot a dudat ,stb...Most mar lehet latni hogy nyiladozik az ertelme : ))

Forti
Kuldom a kepet.

Conti
Boldog szulinapot Bettinek!!!

Sasha
En mar lattam fa etetoszeket 6000-ert barhol,bar ahhoz azert kell az 5 pontos biztonsagi ov.

Nyuszi
Boldog nevnapot Emikenek!!!

Csics
Hat azert mertaz uj lakasba nem igazan fog illeni+ eleg sok helyet foglal,mivel egyben lesz az etkezo a nappalival.

Pocok
Termeszetesen a ferjem elfelejtette a dolgot.Hetfon majd megbeszeljuk.: ))

Judus
Mielobbi gyogyulast a kis Hannanak.

Mano
Jo szorakozast az eskuvon.

Zita
Gratula Solyminak,nagyon ugyi.
Hat a Balaton nem tul mely mostanaban,de sohasem volt a deli parton.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

csics
Igen tegnap jól bevásároltunk, közben esett az eső, de Dodonak mindegy volt, mert van esővédő a babakocsin én meg imádok ilyen melegben esőben flangálni Kép Viszont sáskát már töjk régóta nem kaptunk, így megint tücsköt zabál a pókunk.
Ma meg már futni is voltam - kivételesen gyerek nélkül, itthon maradt a papával.

gömb
nekem is azt mondta, hogy menjünk el, azért gondoltam, hogy mehetnénk együtt Kép

Judus
Gyors felépülést Hannának - Kép

zsani
Jó Balcsizást!!

Manó
mesélj majd, hogy bírta Emma!!

Gömb
Még nem sikerült megnéznem a mailt, majd igyekszem, csak a párom új progikat rakott feel és az egyik most letiltotta az excite-ot KépKép Már szóltam neki, hogy ügyeskedje vissza.
Amúgy meg légyszi nem űnj már el mindíg!!!!!!!!

Jaj csajok, már úgy várom a délutánt!! Van egy barátom, akivel egy repülőn ismerkedtem össze már vagy 7-8 éve (Izraeli és rabbi és azóta is tartjuk a kapcsolatot. jelenleg 15 gyermeke van) szóval tegnap felhívott, hogy itt vannak Pesten és ma du talizhatnánk. ÚÚÚÚgy várom már!! Tökre ezer éve nem taliztunk, ráadásul a legkisebb csemete és Dodo között csak 1 hét különbség van, úgyhogy a kiscsajszik is biztosan örülnek majd egymásnak!!KépKépKép

Rit és Dodo - aki ma még nem aludt vissza - hiába, itthon a papája és fel van pörögve!!Kép

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok!

Nagyon sok mindent lehet kapni Duploban, szerintem irjátok meg hozzá, hogy épitökockákat kértek, meg autót, embert. Vannak kiegészitö elemek is hozzá. Gömb, el tudom képzelni, hogy te pl. vasútalagutat kaptál (illetve még van hasonló barlangos dolog is), ami tényleg drága, meg jó is, de nem egy kezdöcsomagban.

Manó!

Ha arra vagy kiváncsi, hogy mit lehet Lego Duploból kapni, akkor nézd meg ezt az oldalt:
http://www.lego.com/eng/explore/products.asp
Ezek azok, amiket most gyártanak, vannak, amik itt már nincsenek rajta, de még esetleg kapható, illetve kilós csomagban lehet.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Tüni
Ilyenkor miért nem mondod neki kedvesen, hogy ne csináljak egy fürdővizet?

Kataa
Gratulálok Alex 3. fogához!

Születésnap: volt sikere a tortának. Olyan aranyos volt úgy meglepődött a tűzijátékos gyertyától, hogy a kis szája is tátva maradt. Nem nagyon malackodott benne pedig oda ttetem elé és hagytam, hogy azt csináljon vele amit akar de csak a két kis ujjával matatott benne. Kapott: épitőkockát, homokozót, babytaxit, mobiltelefont és ruhákat meg egy nagy plüss elefántot.

Csütörtökön voltunk mérésen és igy 1 évesen 72cm és 7750g. Olyan üvöltés volt az orvosnál, hogy ahogy bementünk már elkezdett sirni. Ti adtok még D vitamint? Azt meddig kell adni? Azt mondta a védőnő, hogy mostmár adjak neki heti kétszer tojássárgáját. Ti adtatok már?

Dec8
Jobbulás anyukádnak!

Ilke
Jól olvastam azt irtad, hogy lehet, hogy jövőre épitkezni fogtok? Miért ezt csak 1 évre vettétek? Különben felújitásra nem jár szocpol, az egyik ismerősömék is igy akartak felvenni.

Nyuszi
Emiliának tetszett a torta?

Nem tudom, hogy mi van a babanettel de nem tudom már kimásolni a szöveget a wordbe és onnan sem tudom visszamásolni. Nektek jó? MOst kétszer irhattam le ugyanazt.

ÁgiKépKép
petra2

Judy,
Solymi is főzit kap vacsorára, előtte szopizik 6-7 körül. Nekem a védőnő azt mondta, hogy húsosat, paradicsomosat ne adjak neki este, mert fájhat tőle a hasa. Gondolom, puffasztót se érdemes, csak valami lájtosat...

Kataa,
Nálunk már réges-régen vége a kényelmes időknek, mivel Solymi nem egész 7 hónaposan kezdett kúszni, és egy hétre rá fel is állt... Most azért jobb egy kicsit, mert már nem olyan bizonytalan, és csak nagyon ritkán esik el, viszont fel - és lemászik mindenre-mindenről.

Rit,
Nem lehet semmi a rabbi haverod. Biztos jó buli lesz Kép

Ági,
Szuperek a képek! Hihetetlen, hogy már 1 évesek vagytok!

Zita
parazita

Ági
Nekem már most azt mondta a védőnő, hogy adjak neki tojássárgáját - de még nem adtam. Szóval szerintem 1 évesnek már bőven lehet. Édesek a képek!!

Zita
Tényleg jó volt!! csak rövid. és ki tudja, mikor látjuk egymást megint KépKépKép

Nálunk jó nagy döglés volt egész 7végén - már szinte fáj. Szombaton elmentem futni, de attól eltekintve csak tespedés tespedéssel. Csak Dodesz pörög itt megállás nélkül KépKépKép
azért látom, itt is jó nagy a csend...

Rit és Dodo

rit

anemona7

Sziasztok!

Rit!

Hát nagyon jól bírta, egy cseppet sem hiányolt. Ugyanúgy csinált mindent mintha itthon vagyok.

Beszti!

Köszi, majd megnézem a lego oldalt.

Kataa!

Ismerős, nálunk is vége a nyuginak. emma mindenhol feláll! És elengedi a kapaszkodót, azt hiszi már úgy is megy.Kép

Kézeljétek Emma pár napja mondja ha eszik hogy "Ham-nyam-nyam", ma meg azt mondta hoyg Ma-ma-ma. Persze Anyát még nem mond.Kép És felvettük videóra mikor először kimondta, teljesen véletlenül.

manó

KépKép
manó

Sziasztok

Tegnap is ,ma is nagyon jovos menos napunk volt.Ma egesz nap egy baratnom kisfia szulinapi bulijan voltunk.7 gyerek+szulok,nagyon jo volt csak iszonyat meleg meg az arnyekban is a Duna parton.
Alex imadja a tarsasagot es persze az uj jatekokat,medencezett is teljes beleelessel.
Tegnap ota darabosat kap es csuszik neki,ennek nagyon orulok hogy csak igy attert: ))

Mano
Tegnap egy csomoszor megmertuk Alexet es kepzeld a vedono nemjol mert,mar 77 cm: )))Gondolotam en hogy nem veletlenul hord 86-os ruhakat.Milyen volt az eskuvo??

Agi
Petra nagyon edi.

Parazita
Hu akkor Ti mar a nagy eseseken tul vagytol : )))
Tenyleg sikerult valamit megtudnod kozos baratunkrol : ))????

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok,

Most aludt el a ded.

Délután már kétszer is megírtam egy hozzászólást, de amikor el akartam küldeni, elszálltam. Talán majd most sikerül.

Képzeljétek Lili tegnap beindult. Mászik, kúszik mindenfelé. Anya+Apa meg rohangál utána. Néha nagyokat koppan a kis feje, de nem nagyon zavartatja magát. Ja és 5 deka híjján 8 kiló a lyány.

Zita,
Nagyon kis ügyi fiú Solymi Kép

Manó,
Milyen volt az esküvő? Emma hogy viselte a távollétedet? És anyukád?

Rit,
15 gyerek???!!! Nem semmi. Már egy reggeli is kész program lehet náluk.

Ági,
Nagyon édi Petra a torta mellett...nyami...biztos finom volt Kép

pusz,

gömb
gombolyu

Kataa,
Ezek szerint egy cipőben járunk. Bár nekem azelőtt sem volt nagyon nyugalmam Lili mellett.

Manó,
Tudtam, hogy Emma sem marad úgy. Most aztán futkoshatsz utána Kép

gömb
gombolyu

Gömb!

és olyan nagy lány lett ettől hirtelen! Nagyon cuki, nekem tetszik ahogy ügyködik.Kép Ahhoz képest hogy 7 hónaposan fordult először hasra szerintem nagyon jól utolérte magát.

Kataa, Gömb!

Az esküvő nagyon jó volt, jót táncoltunk a barátnőimmel. Egyedül az volt rossz hogy 1/2 4-ig maradnunk kellett, mert akkor indult a vonatunk vissza , akkor már nagyon fáradtak voltunk, én 6 körül értem haza. Szóval elég kómás voltam, aludtam délelőtt pár órát, aztán még délután is amikor Emma aludt, de így meg most nem vagyok álmos.Kép
Emma nagyon jól viselkedett, anyukám is azt mondta hogy jó volt. Éjjel is simán aludt, nem hiányolt, igaz mostanában úgy alszik el este 8-kor, mint akit fejbe kólintottak, annyira fáradt. Egy hang sírás vagy ilyyesmi sincs már kb 1 hete este, alig várja hogy ágyba kerüljön, már fordul is hasra és alszik.

Gömb!

Graula mászáshoz!

Kataa!

77 cm? nem semmi. emma ebben a hónapban nem nőtt, most súlyra dolgozott.Kép

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Végre kaptam a Madrinában Tomy toligát, hát nagyon tetszik Bettinek. Olyan aranyos volt, ahogy pár lépést tett vele. Jó hogy van rajta egy játszó tálca, lehet pakolászni is, és azt nagyon imádja. A második buli is jól sikerült, az étteremben kiültünk a teraszra, vittük az etetőszéket, csúszott a sültkrumpli, rizs, rántott husi. Férjem öszilét akart neki rendelmi, mondtam neki azért ott még nem tartunk, hoztam a teáját. Otthon újabb torta, de nem kellett neki (túró) hanem a marcipáncica fejét megette. Nem lehetett elvenni tőle, de nem lett semmi baja.
Kapott még egy rakás műanyag kacatot, babaápolási szereket meg egy napozó rucit pólóval.

Ági nagyon jók a képekKép

Megint itt a meleg, még két hetet kell kibirnom és megyünk mi is nyaralni.Kép

Conti, Betti

conti

Manó
A kis torkos borz!!! méghogy hamm nyam!!KépKép

Gömb
ok, de ebből nem mindegyik él már velük, van akinek már saját családja van KépKép!!

Kataa
nekünk még mindíg simán jók a 68as rucik, bár nem voltunk még méredzkedni KépKép

szaladgálós téma
Hát nekem meg halál jó dolgom van, mióta a lány beindult (ennek már lassan 2 hónapja) Manó is a megmondhatója, hogy tök jól elmolyol a játékaival v. valamivel ami nem épp a játéka, de piszkálgathatási engedélyt kap épp rá KépKép Szóval néha már én megyek utána, hogy héka, velem nem akarnál játszani??!! Sőt manapság már kifejezetten ezt kell tennem, mert ha du hazajön az apja, attól kezdve szinte nem is látom, egész idő alatt csak az apját bújja. Hiába, mondják is a gyerekpszihológusok, hogy az apja-lánya kapcsolat a legeerősebb kötelék... hát ezt most megkaptam - lehet, hogy mégis kéne egy fiú is, hogy nekem is legyen gyerekem??!! KépKépKép - na jó, ez vicc volt, másodiknak is kiscsajszit akarok!!!!

Rit és Dodo

rit

anemona7

nekem meg még egy hónap a nyaralásig KépKépKép - ha nem sülünk meg addig !!

Rit és Dodo

rit

anemona7

Sziasztok

Nekem már csak 1 hetet kell kibirni nyaralásig KépKépKépKép Már nagyon várom, végre eljutunk a párommal nyaralni. Még nem voltunk együtt nyaralni soha......... Igaz, hogy jönnek anyósomék, meg a sógornőmék is, de biztosan jó lesz.........

szaladgálás
Nálunk azóta nincs pihenő, mióta a gyerek mászik, feláll. Azóta elkezdődött az aktív fogyókúra. Már fogytam is tőle.........

Képzeljétek, a gyerek mutogat, a kis mutatóujjával mutatja, hogy mit kér. Meg ha megkérdezem tőle, hol van anya babája, rámutat az 1 méter magas macira, de mutatja az apát is, mamát is, meg engem is. Kép olyan édes......
Először az auchanban mutatta a fagyit, hogy ő olyat kér Kép

Rucik
Mi már a 80-sokat horjuk, sajna az összes többit már kinőtte. Igaz, hogy van még 2 db 56-os rugi, ami még mindig jó rá Kép

Conti
A Tomy toliga mennyibe kerül? És milyen bolt a Madrina? Érdemes elmenni?

Védőnő
Én a védőnőt utoljára akkor láttam, mikor a gyerek 1 hónapos volt. Akkor is bejött csengetés nélkül a kapun, és a bejárati ajtón. Egyszer csak ott állt az előszobában. Jól leteremtettem, hogy ezt meg hogy képzeli, ráadásnak a gyereket is felébresztette, hogy ő most megnézi. Azóta viszont felénk sem nézett, nem mintha hiányozna.

Megint találtam csomókat a mellemben. Teljesen beparáztam. Ráadásnak mindkettőben van, a balban egy nagyobb, a jobban egy kisebb. A nagyot kb. 2-3 cm-esnek érzem. Egyszer már megműtöttek ezzel, akkor szerencsére jóindulatú volt (2-őt vettek ki a jobból, egy 3,5 cm, és egy 1,5 cm-est), de most kezdek rémeket látni..............

No most megyek is, mert megint a sírás kerülget

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok
Kepzeljetek Alex maszik,igaz meg eleg kotyagosan de nagyon ugyes ahogy igyekszik elore: ))
Ja es hat a lenyeg hogy reggel egyedul felallt a kisagyban !!!!!
Azota meg nem ismetelte de en ennek is nagyon orultem.

Mano
Teljesen igazad ,van a csemeteink beturboztak mindenben : ))
Ja ez mar nagyon jo hogy csak ugy igenylik az alvasta sok mozgas utan.
Gomb
Gratula Lilinek!!

Rit
Hat igen Alex is elvan egydul,sot O mindig elvolt azelott is csak most meg en feltem hogy nehogy valamit ,magara rantson.
Bar nagyjabol babasitottuk a lakast,de megis.

Szilcsike’
Ne izgulj,biztos ezek is olyanok mint elotte.Nekem is voltak es ki is vettek ,meg akkor mondtak hogy ez maskor is elofordulhat nagyobb hormonvaltozaskor.Talan nalad ez van most a szules utan.Nagyon drukkolok hogy ok legyen minden.Hova jarsz dokihoz.En a Kek Golyoba jartam es nagyon jok a tapasztalataim.

Na pusz’
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Szilicske,
A tolinya 9700 ft volt, érdemes előtte odatelefonálni, ha ezért mennél, csak egy volt a polcon és azt elhoztam, de elég nagy a doboza, lehet hogy direkt nem raknak ki többet. Egyébként fele akkora a választék, mint a megatoysban, talán ruha több van, de nagyon drágának találtam. Volt kisruha hatezerért is. (ami tetszett)
Nem is vettem mást.
Conti

conti

Szilcsike,
Ne izgulj, hanem menj el orvoshoz. Ahogy Kataa is írta, valszeg úgyis minden rendben. Persze biztos nem kellemes...

Kataa,
Ritkán beszélek a tesómmal, és mindig elfelejtem megkérdezni, de majd legközelebb igyekszem...

Solyminak kijöttek a felső fogai, és rendszeresen csikorgatja őket. Elég ijesztő. Más gyerek is csinál ilyet?

Hol lehet normál áron gyerekcipőt kapni? Már biztosan volt szó róla, de nincs időm visszakeresni...

Zita
parazita

Sziasztok!

Annyira meleg van, hogy mi már nem birjuk az a baj, hogy mi tetőtérbe vagyunk és ez szörnyen meleg. Egész nap lent vagyunk a kertbe és medencézünk mert ezt máshogy nem lehet kibirni. Ma délután el kell mennem a Petrvával a Móriczra mert ott találkozunk az asztalossal. Ez kb innen másfél óra (XVII kerület). Most szerencsére alszik igy egy kis nyugi van.

Judus

Jobbulást a kislányodnak!

nyaralás: sajnos mi már voltunk de lehet, hogy még lemegyünk a Balatonra egy hosszú hétvégére.

Na tovább nem tudok olvasni mert felébredt a Petra. Kemény fél órát aludt.

Ági
petra2

sziasztok
Judus
jobbulást a lányodnak még lesz mütéte ?

Zita
ne aggodj a Balatonbol nem fogyot ki még a viz Kép és ahogy Mano irta tényleg sok babát visznek be a vizbe mi is bevitük most a vizbe petikét mert most végre a hétvégére sikerült lemenünk Kép ne aggodj a viz is jo Kép.

Judy
petike vacsira PL fözeléket eszik +tápit és nincs semmi baja igaz a 2 evés közöt azért legalább 1 ora szünet van .

Ági
petike még kap D-vitamint mert a dokinéni azt mondta hogy még az idén mindenkép kell adni neki a fogai miatt meg egyebek miatt igy jövö tavaszig folyamatosan kapja még és csak utána hagyhatyuk el a nyár végéig tojást még nem kapot petike de nem sietek vele .

Lányok
végre a hétvégén lejutotunk a balcsira Kép petikét körbe dajkálták mert nem csak mi voltunk ott hanem még 1-2 rokon is petike fürdöt a balcsiban is igaz nem sokat és nem sokáig de tetszet neki hogy egy hatalmas pancsolo helyre vitük Kép söt homokozot és labdázot is igaz azt a kertben készült is most egy csomo kép majd rakok fel. Csak az alvásal volt egy kis gond mert tul pörgete magát mert annyi érdekes dolog volt számára lent Kép hogy nem akart akor sem elaludni mikor már nagyon álmos és nyügös volt .

Puszi Csics és Petike
csics

Sziasztok

Nyuszi
Eminek boldog névnapot kívánok utólag is!!!
Kép

Gumicukor
Daninak is nagyon boldog névnapot!

Forti

Kép
Kép
forti

Hali!

Lányos anyucik!
Az unokatesómék voltak Balcsin a 11 hónapos kislányukkal és valami nagyon csúnya fertőzést szedett össze a nuniján kersztül. 40 fokos láz és hasonló "csemegék". Még kórházban is voltak, infuziót kapott a kicsi. A dokijuk azt mondta, hogy lányoknál érdemesebb megvárni a 2 éves kort tavak, folyók és strandok esetében, mert a kis nunijuk belülről még nem zárt rendesen.
Ezzel nem akararok elijeszteni senkit, de sajnos ilyen is előfordulhat.Kép

puszi
sasha

Kép
sasha

Csics,
Köszi az infót, de sajnos nem megyünk Balcsira, mert megszűnt a hely, ahová mehettünk volna.

Kataa,
Épp itt vagyunk a tesóméknál, kérdeztem, mi van, de azt mondta, hogy már rég nem találkozott vele...

Zita
parazita

Sziasztok!

Először is gratula a kúszó, mászó, ülő. álló gyerkőcöknekKép Nagyon beindult a csapatKép
Ma voltunk a férjemmel és persze a deddel egészségpénztári szűrővizsgálaton. Hasi ultrahang, vérvétel, vérnyomás meg ilyenek. Minden oké, bár megvan a vesémen az 1 cm-is ciszta, azt mondták nincs jelentősége. valószínű vérszegény vagyok, a szívhangomból ítélve (??), vasat kell szedni. viszont a férjemet le kell fogyasztanom 10 kilóval, mert magas a vérnyomása. (az enyém meg jó alacsony 105/66). Szóval dokinéni mondta, hogy lájtos vacsikat adjak a férjemnek és zárjam el a csokikat. ha tudná, hogy én eszem meg az összes édességet itthonKépGergő jól viselkedett. nagyon tetszett a dokinéninek, ő is meg a neve is. Azt is mondta, hogy csak szoptassam minél tovább.
Egyébként a ded evése kezd horrorisztikussá válni. Egyszerűen nem tudom olyan gyorsan adni, hogy ne nyafogjon és tényleg annyit enne, hogy még... tutira többet eszik nálam. most is annyira nyafogott és olyan mohón evett, hogy megakadt egy falat. még most is remeg a kezem, pedig aztán könnyen lenyelte, de mégis...Jó dolog, hogy jó evő, meg nem kell tömni, de ez is fárasztó kissé...(rosszevő gyermekek anyukáitól bocsika.)

Szilcsike
Drukk, hogy minden rendben legyen!

Gumicukor
Happy nameday DaninakKép

pusz
Judy és hakapeszi
Judy

Sziasztok

Koszonjuk a nevnapi koszontest (Forti,Kataa) De mivel nagyon kozel van a szulinaphoz majd szeptemberben tartjuk, mert akkor is van.Kép De nagyon aranyosak vagytok.

A hetvegenk jo zsufi volt. Apa mar mult szerda ota angolhonban dogozik+szuloket latogat, amiota is nalunk tanyazik anyu es a batyam 12 nagylanya. Nekem ez klassz ugye, mert a lanyomra vigyazni tudo nepek szama hirtelen megharomszorozodott.Kép Majd szombaton beesett a sogornom a masik 2 csemetevel, (7 es 10 evesek) es vegul vasarnap a batyam is, minek utana mindannyian vasarnap este tavoztak. De jo kis vendejaras volt azert. Emilia persze el veolt ragadtatva az unokatesoitol, meg vica versa.Kép Anyu meg mindig itt van mert ferjecske csak homap ejfeltajban bir hazavanszorogni, felteve hogy az angol csomagrakodok a repteren abbahagytak a sztrajkot.

Amugy kb egy hete a lanyom minden aldott ejjel riaszt, volt hogy 3-4szer is. Meg jo, hogy nappal volt itt ugye tarsasag, mert tiszta zombi vagyok. Valszeg a foga nyomulhat, bar fogalmam sincs hogy melyik. Plusz gondolom a meleg, mert folyton szakad a viz rola. Az ejjeli ebredesek nagy reszeben par korty tea utan vissza alszik. Csak en tudok nehezen vissza aludni.Kép

Judy

Nalunk az eves teljesen valtozo, van hogy olyan horrorisztikus, mint nalatok, van hogy alig eszik. De leginkabb a mi kajank erdekli.

Ilke

Kepzeld mar ilyeneket eszik Emilia hogy pulykaporkolt tesztaval, meg rantott hus krumplipurevel. Es egyik naprol a masikra kezdte enni a darabosat. Nalatok meg mindig nem megy? Tudsz pl. kiflit adni Lilinek? Vagy akkor neked kene sutni?

D vitamin

Nekem azt mondta a vedoneni, hogy nyaron nem kell adni, csak majd inkabb a szurke teli honapokban.

Azert ezt meg utolag en is kiteszem:

Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Köszönjük a jókívánságokat a Hanna műtétjével kapcsolatban.Szerencsére jól van, csak már unja a napi kötözést, jó hangosan ordít a dokiknak.

Sasha
Nem gond, ha vkinek több veséje van, de a Hannának ez nem működött rendesen, ezért állandóan gyulladásban volt az egész vese, így ki kellett levenni a felső részét, különben idővel az egészet tönkre tehette volna. Ha rendesen működnek, többet nem vesznek ki.

Parazita
Mikor a Törpinek kijöttek a felső fogai, Ő is csikorgatta őket, nekem meg csak úgy borsózott a hátam. De szerencsére hamar abbahagyta.

Jó éjt!
Aki nyaralni megy, annak jó pihizést!

Judus és Hanna ( már alszik )
judus

Szilcsike
Remélem minden rendbe lesz veled, ne izgulj.

Gumicukor
Boldog névnapot kivánok Daninak!

Sasha
Nekünk szerencsénk volt mert mi két hétig voltunk a Balatonon és mindennap fürdött a Petra és szerencsére nem kapott el semmit. MOndjuk nekem is azt mondta a doktornőm, hogy ne vigyem be mert a kislányok sokkal könnyebben elkapnak ilyen nyavalyákat.

Nyuszi
Akkor előre is boldog névnapot Emiliának. Vasárnap én is csirekpörköltet adtam a Petrának tésztával de olyan tésztát főztem amibe nics tojás. Ma pl zöldbab levest kapott és a kis kezével tette a babokat a szájába, nagyon izlett neki. Már egyáltalán nem turmixolok.
Nagyon aranyos Emiről a tortás kép.

A Petra annyira anyás lett, hogy egésznap a kezembe akar lenni és szopizni akar. Ez mitől lehet. Ma is kb 8-szor szopizott. Szerintem nem éhes csak hozzám akar bújni. Ma du. találkoztunk az asztalossal a MC-ba és a Petra annyira nyammogott, ette a polómat, hogy be kellet vinnem a mosdóba megszoptatni.

Ági
petra2

Ági!

Hát igen, legföbb élelemforrásból szépen átalakulunk szomjoltó vigaszforrásá. Nátán nekem a pólómat ráncigálja, szedi szét az öltözékemet, ha neki kellene a szopi. Azért ha olyan helyen vagyunk, ahol nem szeretném/tudom megszopiztatni, akkor ideiglenesenKép el lehet tériteni innivalóval (amit egyébként érdekes módon apja kezéböl nem nagyon fogad el).
Neki is rendesen megjött az étvágya. De Petránál sincs már gond, mint eleinte!KépKép

Nyuszi!

Meleg van...
Babákból milyen aranyos kislányokká nöttek!KépKép

D vitamin:

Én ugy tudom, hogy 2 éves korukig kell kapniuk, de a nyári idöszakokban nem.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok
Nálunk ismét jó volt az éjszaka, már kezdem megszokni, hogy egy nap jó, másnap nem aztán megint jó. Csak tudnám mitől van ez így!!! Mindenesetre ma én keltem a legkorábban, ennek örömére elmentem futni, mire hazajöttem a csemetém már vígan játszott a papájával. Persze megint ott tartunk, hogy fél órát bömböl, miután az apja elmegy dolgozni. Ha kézbe veszem ok, de abban a pillanatban, hogy lerakom, bömböl tovább. Van valaki még így ezzel??? Ti mit csináltok ilyenkor?? Nappal minden ok, megint, de egyszerűen utálja, ha elmegy itthonról az apja Kép

Rit és Dodo

rit

anemona7

Sziasztok
Tegnap egy baratnom volt nalunk az uj pasijaval,olyan jokat nevettunk es Alex persze megint hozta a formajat,ugyhogy dicseregettek ezerrel es kertek a jo baba receptjet: ))
Viszont erosen vissza kell fognom magam vilagos ruha vasarlasban mert a gyermek most hogymar kuszik,maszik nem tul tiszta.Fura lesz most megszokni hogy atmegy maszat bababa: )))

Csutortokon megyunk a Balcsira vegre egy hosszu hetvegere,ugyhogy iden ez lesz a nyaralas,meg talan meg egy ilyen.

Parazita
Koszi,azert ennyire nem volt fontos,csak tudod a hiusagom : ))

Rit
Hat sirni nem sir Alex ha elmegy,viszont ha megjon ezerrel spurizik hozza es boldogan kereckedik fel: )))

Teszek fel kepet a tengeresz Alexrol a profilomba.
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Jajj már most dögmeleg van, mi lesz itt később. Gergő már 8-kor visszament csucsukázni. Igaz, már hatkor kukorékolt.

Nyuszi!
Milyen nagylány lett Emi, nagyon jó a képKép

Kataa!
n is tegnap gondolkoztam ezen, hogy hiába takarítok, a gyerek ruhája elég szörnyen néz ki estére, zoknik-fehér bodyk szürkék és a gyerkőc is ragad estére. Mondjuk Gergő is kúszik mászik a kövön is, sőt főleg ott szeret.

Rit!
Hát nálunk nagyon nőpárti a ded, igaz fiúKép Örül az apjának, ha hazajön, de pl tegnap este ő vitte fürdetni, nekem nem is szólt. Erre bosszúból lepisilte az apjátKép És nagyon örült, mikor végre én is előkerültem. Nagypapikat is csak méregetni szokta, bezzeg nagymamik, keresztanya és a többi csaj mindig hatalmas vigyort kapnak tőleKép

pusz
Judy és Gergő
Judy

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?