Sziasztok lanyok!
Ezt a hozzaszolast meg ugy 2 napja kezdtem el irni, valoszinuleg a legtobb dolog mar elvesztette aktualitasat, de csakazertis elkuldom.
Eloszor is a koszontesek:
Julkanak boldog negyhonapos szulinapot kivan Petra (igy utolag
)!
Zsuzsocnak boldog szulinapot!
Jazinak boldog feleves szulinapot!
Mi nagyon jol erezzuk magunkat itt a Balatonon.
Petra az elso napi bombi utan ugy tunik, elfogadta, hogy itt sem olyan rossz, es hogy meg szopizni is lehet.
Azota jokedvu kis vigyori.
Hagy minket estenkent grillezni, es ez nagyon jo.;) Sot, ami meg jobb, hogy tegnap delutan tudtunk Apaval egyutt furodni a Balatonban. (Eddig ugyanis csak en mentem le egyedul furdeni, Apa annyira azert nem szereti a vizet, hogy egyedul leballagjon.
) Az egyutt furdes pedig ugy tortent, hogy mi furodtunk, Petra pedig felfujhato gumicsonakban utazott velunk.
Az ido nagy reszet ataludta, gondolom elringattak a pici hullamok.
Olyan jo volt!
Petra egyre ugyesebb, mar tud igazibol jatszani, megragadja a jatekokat, fogdossa oket, eleg sokaig elszoraoztatja magat, akkor van csak nyuszi, ha kilokdosi a hatosagarabol a jatekokat.
Lanyok,
Szeptember 7-en keresztszulok leszunk.
Mit szokas ilyenkor ajandekba adni? A leendo keresztfiunk 1 eves lesz. Mintha lett volna szo ilyesmirol mostansag, de nem emlekszem a valaszokra.
Sofka,
Mi Pampers pelust hasznalunk, talan ha 1-2-szer volt ejszakai baleset. Petra ujjatlan bodyban es hosszuujju pamut halozsakban alszik ejszaka, nappal abban, ami epp rajta van.
Most epp ujjatlan bodyban.
Nagyon szepek a gyerekeid, mind.
Elli,
Nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi baj Kevinnel! Tenyleg erosnek kell lenned, a torna egesz biztosan meghozza az eredmenyt! Szivbol kivanom, hogy minden rendben legyen! Ami a fej nem tartast illeti, szerintem Petra sem tudja meg teljesen a teste vonalaban tartani a fejet, ha a kezenel fogva felultetjuk, pedig o mar 4 honapos mult.
Ariana orrszivot en a Zulu-fele vizrazos modszerrel tisztitom, ha ez nem eleg, ferjem kipucolja ugy, hogy fultisztitorol majdnem teljesen leszedi a vattat, igy befer a nyilason, es ki lehet kapirgalni, persze vagy meg "frissen", vagy hosszas aztatas utan.
Myssnia,
Lorinces alom.
Vettem 84-es es 92-es bodykat a C&A-ban, de meg szerintem nagyok Petrara. A multkor 68-ast vettem, most az pont jo ra, szoval a 84-essel meg varni kell szerintem.
Norka,
Anyos kiakadt a beszolasodon?
Persze tok igazad van, felre ne erts!
Beu
Szerintem azert fogsz te meg bodykat venni Lorincnek az elkovetkezo evben..
Vagy rosszul gondolom?
A kocsiban az en labam csak azert nem volt a nyakamban, mert anyukamek elozo nap elhoztak par nagyobb meretu cuccot.
Boldog Lorincnapot!
Vagyis latom, megsem. Kepek nagyon jok!
Heni,
Foldrenges.
En mindig kivancsi voltam ra, milyen lehet, de ahogy igy leirtad, eleg ijeszto lehetett.
Drukk, hogy jol viseljek a gyerkocok a nyaralasotokat!
A hittanos papotok szerintem kicsit tulbuzgo volt...
Franyo,
Jobbulast Apanak!
Babakocsis kep nem semmi!
Te jo eg, mar a felallassal probalkozik??? Nagyon ugyes!
Azur,
Rubint Reka
32 hetesen a 3 kilo plusz szerintem nem epp mintakismama-ereny... Foleg, hogy rajta nem sok tartalek volt korabban sem... A 60 km biciklizesrol mar nem is beszelve....
Kaska,
Kitartas!!! Tejcipara szinte mindenkinel van, jon-megy, allandoan valtozik a mennyiseg, ez allitolag normalis, ha nem is tul megnyugtato erzes.
Apa betegsege es a baba megfertozodesen valo aggodas nagyon rossz lehetett, de mar tul vagytok rajta.
Es ha a meggyogyult Apa mellett mar kenyeztetheted is magad, akkor hamarosan ujra kerek lesz minden.
Petra egesz biztos, hogy ehes es szomjas is volt, de se a cicit, se a vizet nem fogadta el, sot, meg duhodteben sirt toluk.
Korabban o is muvelt ilyesmiket vendegsegben, de azt hittuk, mar kinotte. Hat nem.
Amugy nekunk az valt meg be (maskor
), hogy a vendeglatokat megkertuk, hogy eleinte ne menjenek Petra kozelebe, csak akkor, ha mar lathatoan kezdett otthonosabban viselkedni. Illetve ami meg bevalt, az az autoba szerelheto mozesben utaztatas (hordozo helyett, de ez is biztonsagi ulesnek szamit), abban valahogy nyugisabb volt, sokkal kevesbe izzadt bele, es ebben vittuk be az idegen helyre is. csak most annyi csomagunk volt, hogy igy nem fertunk volna el.
Zulu,
Eljen eljen a tokeletessovenyes Maca!!!!
Kangi,
Remelem, mar mulofelben van a nyavalyad, de azert leirom, nekem pocakosan Pimafucin kupot es kenocsot irt a dokim, szerintem (de ez csak az en velemenyem, es most az okos konyveim sincsnek itt velem) azt szopi alatt is lehet.
Virga, Urszila,
En ugy tudom, hogy a szalmonella okozhat lepenyproblemakat es vetelest (allatoknal legalabbis tutira igy van).
Babajaga,
Udv itt is!!! Nemreg gondoltam is ratok, hogy vajon miert tuntetek el.
Ezek szerint Neked szuletett hosszu haju kislanyod, nem nekem (ha meg emlekszel az almodra....
) Hmmm, sokminden nevetsegesnek tunt a hazibuliban? Szerintem meg az irasod stilusa is teljesen megvaltozott, nem is ismertem ra.
Remelem, jossz majd gyakran!
Mano,
A dokitoknak igaza van, ivartalanitani kell, ha nem akartok kiskutyat, akkor minel elobb, annal jobb. Az altatasnak mindig van nemi kockazata, de a te kutyad fiatal es egeszseges, ez mindenkepp jo.
Ha aggodsz, van lehetoseg kulonbozo vizsgalatokra, en elsosorban a sziv UH-t javasolnam, de ilyen fiatal allatnal tenyleg nem szoktuk rutinbol megcsinaltatni. A mutet viszonylag nagy mutetnek szamit, mert a mehet is mindenkepp ki kell venni. A vagas is viszonylag nagy, de jol szoktak viselni, hidd el. Az "orokmozgas" sem akadaly, csak annyit fog mozogni, amennyit a fajdalom enged neki, ezert sajnos nem szabad eros fajdalomcsillapitot adni nekik. Es kap majd egy csini "gallert", ami megakadalyozza, hogy piszkalja a sebet. Ha van meg kerdesed, szivesen valaszolok. Orulok, hogy az oltasnal em volt gond.
PIldi,
Petranak a 3 honapos oltas csomoja meg a 4 honapos oltas idejen is (legalabbis par nappal elotte) meg tapinthato volt, bar nem fajt. Az elozo nem tartott ki ilyen sokaig. A 4 honapos dupla oltas pedig egyik lababan egyaltalan be sem csomosodott, a masikban is csak alig kitapinthato.
Reka,
Mi Baby on board matricat az autos hordozohoz kaptunk. Mar epp sirni akartunk, hogy nem lehetne-e kettot kapni, mert ket autonk van, amikor eszrevettuk, hogy veletlenul osszetapadt es kettot adtak.
Gomb,
Uj auto!
Milyen?
Azur,
A 3hos oltas a Di-Per-Te plusz a gyermekbenulas elleni egyben, azaz csak egy szurit fog kapni Artur.
Na most csak eddig jutottam, mennem kell Petrat etetni, aztan var a Balaton.
(Na ezt sem ma irtam, de a program ma is hasonlo lesz.
)
Puszi:
Leszter
Ui.: Teszek fel par kepet, amiket itt csinaltunk.
Vigyori Petra
Nagyagyban szopi utan elaludt Petra, akit a gonosz anyja a fotozas utan azonnal visszapaterolt a kisagyba.
Egyszerre 3 jatekkal jatszo Petra, aki nem tud valasztani.
Es egyszeruen csak jatszo Petra.