Új privát üzeneted érkezett!

Edit!

Édes Ádámka nagyon!!!
Krisztán hogy látszik, hogy mennyire fáradt!!!!!!

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Sziasztok!

Jobbulást Minden beteg Babának!!!

Manó tegnap már nem volt lázas.
A dokinő azt mondta, hogy vírusos torokgyuszi :?
(de kitől kaphatta el :roll: )
A "horkolás" pedig azért van, mert az orrmandulája is... :(

Nagyon édes Réka a hintában, Abigél és Domi a rendrakás közben, Ádám szép kisfiú...és Kriszta Anyával.. :P

Ancsa
Hogy milyen meleg van nálunk?
25 fok.
A body-s kép már fürcsi előtt - este készült :wink:

Jáde
Örülök, hogy az eredmények rendben vannak.
A vérvétel nem volt kellemes :(

Kriszta
A rossz fogak :? Ismerős :(
Én csak reménykedek, hogy Levi "Apa fogait örökölte".

Csabi ma 14 éves?
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Kriszta:Boldog születésnapot a nagyfiadnak. :D
Nagyon édes a lányod,látom ő is segít neked "pakolni". :D

Kia:Örülök,hogy jobban van Levi.

Nincs sok időm mert vár a vasalás.Persze ha hagy a fiam.

Nem tudom mi van vele mostanában mert tegnap egész nap 45 percet aludt azt is 2 részletben.Éjjel is felébred,ma 2x kelt,biztos fáj valamije mert sír,vagyis nem is sír hanem sikít.
Tudom,hogy egyre kevesebbet alszanak már 1 éves koruk után de ennyire???? :lol:
Ma elmentünk kettesbe vásárolni a Tescoba szerintem elfáradt mert már 50 perce alszik. :D

Mikor fogtok tejet adni?És hogy kezditek majd el?Védőnők,dokik mit mondanak?

Na megyek vasalni.

Sziasztok

Kép

Kép
szilvi17

Hű, Kriszta, Csabesznek Boldog Szülinapot!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kia, 25 fok? :shock: :shock: :shock: Hát én akkor még levegőt sem kapnék. :roll:

Másnál is ilyen meleg van? Nálunk 20-21 szokott lenni. Télen még ha muszáj, akkor módosítgatunk vagy napközben is bekapcsoljuk a fűtést.

Muszáj mennem...

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Kriszta :D
Isten éltesse sógorunkat!!! :wink: Húúú, ez nagyon komoly kor 8) lesz már személyi igazolványa :wink: Amikor megláttam Kristóf személyijét...hát nagyon fura volt :lol:
Ha nálatok ez a közepes kupi, akkor milyen a rend??? Csak a játékok vannak eldobálva, na az meg napközben normális :wink:
Kérdés(1) :wink: :Hasprést használod??? nekem is van, de úúúútálom, na meg mostanában lusta is vagyok :oops:
Kérdés(2): a csiga-biga(amibe formákat lehet rakni) rendeltetésszerű játék nálatok?? Mi még nem tudjuk eltalálni a formákat 8) ja, és a kezét dugdossa be a lyukon :roll:

Kia :D
Tök jó, hogy jobban vagytok!
Nálunk is vírus a "hibás"...de hál Istennek ma jól van, de a fránya köhögés az van,.....s néha tényleg szinte fuldoklásig :oops:

Szilvi :D
Szerintem feles tejjel kell kezdeni (emlék a múltból, most nem tudom, hogy mi a menő)....Marci pl. imádja a krumplipürét (sógorom csinálta), s az biza vajjal, s tejjel készült...nem lett semmi baja Marcusnak :roll: MÁr nagyon várom, hogy adhassam neki...

Edit :D
Ádám baba nagyon cuki, annyira szeretek én is kicsi babákat nézni (szoktam is "leskelődni" friss babás topikokban :oops: )
Kriszta is cuki, de tényleg látszik, hogy fáradt....szemüveg nem kell mindig??

na megyünk a Kristófért...

ja, még gyorsan, mert Marcus már nem hagy békén...Anita :lol: úgy számítógépezek, ha ő máshol van a szobában, ahogy észrevesz (mint most is), akkor már nagyon nehéz...most az asztal alatt van a lábamnál.... :lol:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Edit :D csak még az jutott eszembe, hogy nálunk akkor szaunáznál :lol: 25 fokban sokszor fázom :oops:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Hello Lányok!

Jelentem mégsem úsztuk meg a megfázást! :( Nem lázas, nem taknyos, csak hörög, és a napi 3 köhögéssel hallom, hogy szakadozik fel valami.

Ááá... szétesett a szemüvegem! :twisted:

Kép
tittina1982

Na szóval.

Nagyon édesek a babócák:
Kia, Levi hatalmas, és gyönyörű szeme meg bőre van.
Nyafi, Gigi is nagyon ügyes - milyen jó nagy nappalitok van.
Kriszta, Domi mint az én csajom - pakol, huncutkodik (a hisztis-alvós nagyon édes).
Edith, lehet, hogy Kriszta fáradt volt, de tündér, ahogy bújik Hozzád. Ádámbabához nagy gratula a szülőknek!
Szilvia, megnéztem ám a képeket. És irigy-irigy vagyok nagyon - egy igazi gyermek-paradicsomot varázsoltatok az otthonotokba. (Megjegyzem a kondigépekért is fáj a szívem. :oops: )
/Itt voltunk fürcsizni: www.aquadome.ie/

Anita, én csak akkor tudom a gép elé ülni, ha elvan a járókában , vagy ha alszik. :P

Minden betegeskedő csöppségnek sok-sok gyógypuszka!

Csabesznak pedig nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Jajj, majd elfelejtettem Cas! Örülök, hogy csupa szépet és jót mondanak az óvó nénik a kis vejemről. :) És biztosan a pszicho-néni is ezen a véleményen lesz majd - hiszen Sebi egy Tündérkirályfi! Az én Napocskámé. :D :lol:

Szilvi, én is vasaltam ma - bár nálunk ez két naponta program. :roll:

Na, hát eddig volt el a járókában..... :lol:

Kép
tittina1982

Sziasztok!

Tej
Én még várok - lehet, hogy még idén nem fog kapni... :roll:

Köszi Titti :P
Szép helyen voltatok.
Már nagyon várom, hogy jövőre mi is....
Napsinak is JOBBULÁST!!

A 25 fok.
Mi szeretjük...
Bár csak 2 db radiátor van az 52 nm-re... de sokat számít, hogy 15. emelet :lol:
Jó, hogy egy vékony ruhában lehetek télen is :lol:
Nem tudom, hogy mi lesz Anyóséknél, mert ők a 18 fokot szeretik :shock:
...ha ott fogunk lakni jövőre - előre sajnálom őket :lol:

Engem Levi nem hagy írni - a dohányzóasztalon van a laptop.
...és ő mindig segít pötyögni, ha fent van... :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Titti :D
Jobbulást Napsinak!!!Ha nem viszed orvoshoz, akkor a gyogyótárban kérjetek valami jó gyógyszert köhögésre, nehogy aztán úgy járjatok, mint mi itt sokan :cry:
Bár már mi is jobban :lol: (csak csendben persze, nehogy elszóljam magam)
Klassz helyen voltatok!!!!
Édes vagy, hogy irigy vagy, de pl. most is itt ülök, ahelyett, hogy bicajoznék..az a baj, hogy reggel nincs energiám Marci előtt kellni, napközben nincs időm, vagy nagyon-nagyon ritkán (legalább egy órát kell, hogy Marci aludjon, mert torna után ugyebár nem árt még zuhizni is), este meg döglusta vagyok :oops:
Bababirodalom - a szobájában csak öltözünk, alszunk, mert az emeleten van, így minden játék, s szerkezet a nappaliban van 8)

Kia :D
Még jó, hogy lehet majd Anyóséknál Levire hivatkozni.... :wink: Nem ám arra, hogy neked fagy be a p....ókád :lol:
Van már valami konkrét költözés ügyben??

Gem :?: :?: :?: :?: :?: Bújj elő a barlangból!!!! Hahóóóóó!!!!

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Szilvi igen lakásban van, így minden napos a porszívó…10 éve a társam, mikor jött Abigél, már nem volt hova tenni… :wink: legalább lesz immunrendszere. Főleg mikor telibenyalja. Marcikának jobbulást!!!
Domi mosodaötlet király!!! Nem ártana, ha már most megkeresnék a kelengyére valót. Tied nem falja fel az ujságot?
Hámmmán bocsi goodfairy de az ilyen nem egy jó barátnő szájába való. Nem irígykedni kell, hanem együtt örülni veled!!!
Edit te is nagyon szép vagy!!!

Kép
nyafi

Szilvi a zöld gumibékával mit csinál Marci? És még egy dolog. Nem lehet e, hogy azért fázott meg, illetve tart soká, mert ok hogy vírusos, de sok képen látom, hogy a bodyja tiszta nyál, mert jön a foga és nincs rajta előke. És akkor egy enyhe szellő is meghűti...bocs hogy beleszólok.

Kép
nyafi

Jaj lányok annyira édesek vagytooook!!!!!!!

Csabesz nevében is köszönöm szépen az üdvözléseket. Szegényt most lepattintottam az apjának, neki ugyanis készül a meglepije.
Mivel az alsó szinten 1 nappali és 2 szoba van, így a nappali hatalmas belterét kihasználva csináltunk neki egy galériaszobát.
Nem sima galériát, hanem komplett szobát, kb 14 nm2-es lesz. A tetőteret nincs pénzünk befejezni még, meg jövőre a tetőt is le kell kapni és újra kell rakni, mert a cserepek alá nem került fólia és a széldeszkák is elkorhadtak már.

Nos totál odavolt az ötletért. Tegnap egész nap anyagokért és padlószőnyegért rohangáltunk.
Majd csinálok fotót a szobájáról, de egyenlőre csak félkész az egész, a falak, a beépített szekrény hiányzik még.
Aztán ma végre kifestem az ő volt szobáját, amibe mi költözünk apával és Dominak is külön szobája lesz.

Szóval megint behavaztam magam.
Holnap megyek Aquafittneszre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szilvi,már nem használom az ab king pro-t, mert egy undorító, büdös, lusta disznó vagyok!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
Néha rápattanok és várom a kockás hasat, de így természetesen eredménytelen.

Huhh a személyi igazolvány ki is ment a fejemből, jövő héten megünk okmányba megcsináltatni.

Jaj képzeljétek az Alsónémedi és vidéke takarékszövetkezetekben van egy új akció!
Ha ott nyitsz babakötvényt, a csemetéd, ha még nem töltötte be az 1 évét, akkor kötnek rá egy életbiztosítást és 18 éves koráig fizeti helyetted a tak szöv a biztosítási díjat!

Titti!!!

Küldünk Napsi babának gyógypuszikat !!!!

Kia 25 fok???? :shock: :shock: :shock: :D :D :D
Aaaaaa z igen!
Tavaly nálunk 24 fok volt, a hülye hormonok miatt 24 fokban is 2 pulcsiban voltam. Nos a havi 70 000 Ft-os gázszámla észheztérített.
Most 21 fok van.

Bocs, ha sok voltam és még 1x mindenkinek köszönjük a köszöntést!!!!

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Nyafi :D
Néztem a képeket, de zöld békát nem, csak macit láttam :roll: lehet, hogy a macifotelre gondolsz???(én nevezem így a felfújható fotelt)....egy újság mellett volt "ajándék", s már hónapok óta "szaggatja"...át lehet látni rajta, az is nagyon izgi...igazából "csak" ott van, s néha foglalkozunk vele, na meg jól az ölébe lehet ültetni a kisebb plüss állatokat :lol:
Nyálas body - most már istenes, ettől rosszabb is volt, de hálIsennek megfázva nem volt sűrün,.....itt jó idő van ám :wink: előkét soha nem használtam, inkább átöltözünk :oops:

Krisz :D
Csabesznek nagyon jó kis birodalma lesz :lol: Az energiádért pedig külön elismerésem :) Csak én vagyok ilyen lusta dög, hogy semmire nem vagyok képes Marci mellett :oops:

Az újabban (most is) ismételgetett "szavunkat" le sem merem írni...na mégis :oops: :lol: pitya-pityu :oops:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Lányok! S.O.S!!
Kinél volt olyan, hogy nem fogadja el a babó a kanalasat???? :shock: Délelőtt egy fél joghurt, s azóta ebéd nem kellett, a tápit megette, majd rövid alvás, stb....1/2 5-kor a gyümi sem kellett, de egyenlőre nem akartam újra tápit adni, nem tudom, hogy mi van, csak nem éhes, vagy a kanál nem kell??? :roll: :roll: Taknyos a drága, köhög, de egyébként nem lázas :roll: Ma mondjuk extra nyűgös(ek vagyunk) :roll:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Szilvi
Simán lehet, hogy fáj a torka! Örülj neki, hogy legalább a tápit elfogadja! 1-2 nap alatt rendeződni fog. Ha mégse, irány a doki!
Sebinek egyszer olyan mandulagyuszija volt, hogy zokogott az éhségtől, szorította a cumisüveget, de nem bírta rávenni magát, hogy megigya. :( Mondjuk neki láza is volt, és az antibio szerencsére másnapra csillapított a gyulladást annyira, hogy a tápit meg a turmixolt kaját legalább le tudta nyelni (pedig akkor már 1,5 éves tuti elmúlt, mert már ebben a lakásban laktunk, szóval bőven nem pépes kaját kapott már).
Kitartás! És ne aggódj, 1-2 nap alatt nem fog elfogyni! :)

Krisz
Érdekes, nekem terhesen folyton melegem volt. Idén 1 fokkal melegebbet csinálunk, mégis folyton fázom... :oops:

Kép
Kép
Kép
cas

Cas :D
Nagyon köszi!! 6-kor ettünk nagy nehezen egy 130grammos gyümit, most bevágott 150 gramm tápit.....így már nem hiszem, hogy éhen hal....szerinem most szakadozik fel neki a slejm :roll:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok!

Szilvi:Semmi baj,ha csak tápit kap egy darabig.Rékánál is igy volt.Múlt hét szerda óta nem evett semmi kanalasat.Azt mondta a dokinő,hogy semmi gond.Szombattól kapott antibiotikumot,és ma először evett kanalasat,de azt is csak pépeset.

Krisz:Csabinak Bolbog Születésnapot.Majdnem egy napon született a Rékával..
Várjuk a képeket a szobáról...

Kia:Azért kérdeztem a meleget,mert Levi csak bady-ban volt.Nem tudtam,hogy már fürdeni készültetek.

Hőmérséklet:Amúgy nálunk is csak 21-22 fok van.

Edit:Ádám baba nagyon aranyos.

Szeretnénk mi is még egy babát,de hát most egy kicsit elgondolkozunk.25 éves devizahitel van a nyakunkon.nem tudom mennyire ugrik meg a törlesztés.

Szombaton náluk is szülinapi parti,majd hozok képeket.Most született,és már 1 éves lesz.
Szép sorban jönnek majd a partik...

Kép

Kép
ancsa03

Halihó!

Tegnap megkapta Manó a Prevenár oltást, minek eredményeképp hajnali 5-re 38,6 lett a láza. :( Adtam neki Nurofent, amitől aludt 9-ig, így a déli alvás kimaradt. Kokó is csak háromnegyed órát aludt, így délutánra lett két szuper nyűgös gyerekem, semmi nem volt jó nekik, bármit akartam. Ráadásul párom ma Pesten van, csak holnap jön haza, úgyhogy egyedül küzdöttem, hol egyikkel, hol másikkal, leginkább egyszerre mindkettővel. :evil: Isten látja lelkemet imádom őket, de megváltás volt mikor mindkettő elaludt. :oops:

Kriszta! Igen, átmeneti. :lol: Kokó dobált szét mindent, míg mi WC-n voltunk Manóval. Egyébként neki szokása szétdobálni mindent, az asztalról külön előszeretettel söpri le a dolgokat, válogatás nélkül. :x Egyébként általában azért nincs kupi, mert mi itt a nappaliban kialakítottunk egy játszósarkot, és a fiúk ott játszanak. Csabesznak mi is boldog szülinapot kívánunk. Majd tegyél fel képet a galériáról, nagyon kíváncsi vagyok rá.

Edit! Nagyon édes Ádám baba! Gratula a szülőknek! :D Igen, a barátnőm ezt szinte szó szerint így közölte. :( Én sem mondanék ilyet senkinek, még ha ez is lenne a véleményem, főleg egy barátot/barátnőt nem bántanék meg ennyire. De, mint ahogy Te is írtad nem vagyunk egyformák. Nos, kedves sorstársam a férjnélküliségben, szurkolok, hogy párod véleménye megváltozzon. :)

Kia! Erre a kitől kapta el kérdésre nekem azt mondta a dokinénink egyszer, hogy akár egy üzletben is elkaphatta bárkitől. Sajna ezeket nem lehet kivédeni. :( Kokó is átesett egy garat- és középfülgyulladáson a nyáron. Szegény még szopizni sem tudott, annyira fájt neki. :(

Szilvi!
Ilyen nálunk is volt, még egész kicsi volt Manó, talán 2-2,5 hónapos lehetett. Azt mondta a dokinéni, amit Te is írtál, hogy ha sikítva sír, akkor biztosan fáj valamije. Nem lehet valamelyik fog? Vagy esetleg a pocija? Nálunk ez akkor volt, mikor szegény 3 féle kaját kapott. Az én tejemet, az anyatejgyűjtőből hozott tejet, meg tápszert. Ez sok volt a kis gyomrának. :( De szerencsére ez csak pár nap volt így, aztán nem is volt gond. Manó 13 hónapos korától HIPP babatejet kapott a tápi helyett. Tehéntejet 20 hónaposan adtam neki először, akkor is forralva, egész kb. 2 héttel ezelőttiig, azóta nem forralom.

Titti! Jobbulást Napsinak! Nagyon tuti helyen voltatok. :)

Nyafi! Nem akarok beleszólni és ijesztgetni sem akarlak, de Manó tavasszal apósomék lakásban tartott kutyájától kapta el a toxoplazmát és a bélférgességet. :evil: Szörnyű betegség mindkettő…

Szilvia! Nálam mindkettőnél volt, hogy nem kellett a kanál. Akkor volt tápi ill. szopi. Nekem azt mondta a védőnő, hogy ez sokszor elő szokott fordulni, és számtalan oka van. De lehet, amit Cas ír. Mint ahogy fentebb írtam Kiának Kokó is még szopizni is alig tudott. Ugyanúgy voltunk, mint Sebi, hogy szegény zokogott az éhségtől, de félt szopizni is. :cry: Azért remélem semmi komoly és csak átmeneti kanálutálat van.

Nálunk is kb. 21-22 fok van. Manóval mi meg is főnénk 25 fokban. Bár én csak a terhességeim után lettem ilyen, régebben reszkettem a 22 fokos lakásban. Most meg, mikor fürdi előtt felvesszük kicsit a fűtést, úgy izzadok, mint egy igásló.

Ennyi lettem, asszem lefekszem és olvasgatok még kicsit. Lányok én ilyenkor még abszolút nem vagyok álmos. Sokszor csak azért fekszem le éjfélkor, mert „alvásidő” van. :roll:

Jó éjt mindenkinek, betegeskedőknek jobbulást.

Anita

goodfairy

Kepzeljetek a Humana HA Start tapszerben talaltunk egy kavedarabot. Valami instant fele, mert szet lehetett nyomni. Szerintetek mit csinaljak? :shock:
_jáde_

Jáde
Én beküldeném a gyárnak, hogy sürgősen vizsgálják át a gyártósorukat! :evil: :evil: :evil:
És a Tékozló Homárra is beküldeném fotókkal illusztrálva!
(Gondolom biztos, hogy nem nálatok került bele, hanem gyárilag...)

Anita
A toxoplazmózisról nem tudok nyilatkozni, de az a gazda hibája, ha a kutyája férges, nem a kutyáé. A felelős állattartó rendszeresen hordja állatorvohoz a kutyáját, és amennyire én tudom ott erről is gondoskodnak!
Nyafi 10 évnyi kutyázás után gondolom rutinos versenyző, nem hiszem, hogy Gigit félteni kéne! :)

Ancsa
Hitel nálunk is dettó, egyelőre nem mernék még egy tesót vállalni, pedig a párom nagyon szeretné... :(
Azon a rohadt pénzen mennyi minden múlik!? :evil: :evil: :evil:

Szilvi
Azóta hogy van Marcus? Remélem rendeződött az evőkéje. :)

Kép
Kép
Kép
cas

Csajok mennyivel dobja meg a hiteleteket ez a gáz?
Anita toxoplazmózis nem csak macskától lehet? És milyen tünetei voltak a fiadnak. A kutyám most kapott szeptemberben féregírtást, gyerek mellett 3 havonta adom, de egyébként fél évente ajánlják.
Szilvi nálunk Gigi mióta adom neki nem szívesen veszi a kanalas cuccost, de gondolom nem ez lehet a baj, ha eddig szívesen ette. Bocsesz akkor maci. Nálam olyankor, ha beindul a fogzás inkább előkézek, mert így könnyebb nekem
Cas! :D

Kép
nyafi

Sziasztok!

Nyafi:Egyenlőre (csak)5000,-.Nagyon remélem,hogy nem fog az egekig emelkedni.

Csajok ugyan 4 nappal előbb,de megtartottuk az 1 éves csajszikám születésnapját.Hihetetlen,hohy hogy megy az idő.Nemrég született,és milyen picike bébi volt...
Egy pár kép.......
Komoly vagyok..
Kép
Kép Vajon mi lehet ez?????????
Kép
Kép
Miért nyúlsz bele?Ez az én tortám.....
Kép
És a végkifejlet...
Kép

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa
ZSENIÁLISAK a képek!!!!!!!!!! :lol:
Milyen torta volt? És azért ettetek is belőle vmit? :D
Gyertyába nem nyúlt bele? Sebi el akarta annak idején kapni a lángot, volt is ordítás... :lol:

Kép
Kép
Kép
cas

Cas:Mi sütöttük a tortát.Csokis piskóta,a közepén vaniliás grizpuding,és kivűl csoki puding.Persze babatejjel csináltuk a pudingot.Ettünk belőle,de a tejszinhabot csak odagondoltuk.
Érdekes nem nyúlt bele a gyertyába,csak nézte,hogy mi a szösz lehet az.

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Szilvi
A költözés?
Még nincs konkrét...
Ez a munkahelytől függ... Itt az a biztos, ami már elmúlt :P

Ancsa
Réka nagyon édes :lol:

Jönnek sorba a babák...

Levi már elég jól van... alig horkol....

A hétvége..
Apa melózott 23-án -éjjel jött haza, s ma is meló :(

Darabos kajcsi
Tegnap nem ette a vadas rizzsel - bébiételt :?
Érdekes, hogy az megy, amit mi eszünk, de ami bébiétel... :roll:

Hetente lehet szavazni:

http://www.gportal.hu/picview.php?prt=5 ... &index=270
és
http://www.szemem-fenye.gportal.hu/picv ... 0&index=56

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

szavaztam...

Kép
nyafi

Én is!

Kép
Kép
d0r0ttya

én is :wink: mily fenkölt "beszélgetés" :lol:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Én is! :) :) :)

Kép
tittina1982

Jelentem én is.. :D :D :D

Kép

Kép
ancsa03

...bocsánat, hogy megszakítom a sort, de azt szerettem volna még "körkérdezni", hogy akinek van pelenkázója, meddig használjátok a babók tisztába tevésére???
Néha frászt kapok - az idegbajon felül - , mert annyira forog, hogy attól félek, hogy leesik...viszont nekem meg hajlongás szempontjából kényelmes , s mondjuk nincs is más alkalmas bútor a szobájában, csak max. a szőnyegen :roll:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

A pellusozás napközben, ha apa nincs itthon, simán megy a pelenkázón, forgolódás és izgés-mozgás nélkül. Adok a kezébe valami érdekes dolgot (pl. a hajkeféjét vagy egy madzagos nadrágot - itt természetesen a madzag a lényeg... :oops: ), néhány puszi megy közben a pocijára, és egész jól elvan. Ha apa itthon van, pl. fürdés után, katasztrófa van, alig teszem le a pelenkázóra, apa még meg sem törli, már fel is áll, nyitja a mellette lévő szekrény ajtaját, és félig belelóg (természetesen eközben nekem kell tartani a kisasszonyt, mert vízszintesen kihajol, úgy nyúlkál a szekrénybe), majd leteszem a földre, mire ált. már bekrémezett fenékkel, de még pellus nélkül leül a parkettára (összekeni popsikrémmel), és vadul tiltakozik a pelenka és a pizsi felvétele ellen. Ezt néha szinesíti a popsikrémes tégely utáni nyúlkálás, kinyitás és belenyúlás, a tiszta pelenkák széthajtogatása és a popsitörlő pelenkázóról való lerúgása is. És néha természetsen asztali csobogót is produkál.
Tehát napközben még sokáig fogjuk valószínűleg használni, este pedig csak arra jó nálunk, hogy a pizsijét kikészítsem rá.....

Kép
Kép
d0r0ttya

na nálam ez napközben is van a pelenkázón, hiába adok a kezébe bármit...de azért használom, hisz leszakadna a hátam, ha nem.

Kép
nyafi

Szóval mindenkinél ilyen körülményes mostanában a pelenkázás? :shock: Azt hittem, csak nálunk az. Épp tegnap pergettem vissza az agybéli emlékfilmemet, és nem találtam rajta Krisztát, hoyg lyesmit csinált volna. :lol: Fordul, pördül, felül, ezerszer kitekeri magát a kezeim közül. Hogy még jobb legyen, péntek óta nincs pelenkázónk, mert kaptuk valakitől (igaz, hogy örökbe), de ott is jött egy kései baba és visszaadtuk. Mondjuk már nem gond nekünk, mert Kriszta ágyán is meg tudom ejteni...

muszáj mennem...

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Az én Csajom sem hagyja magát tisztába tenni. Ez pisinél még oké, de mint ma is, hogy a háta közepéig sz@ros volt, nem éppen leányálom. Ő is kitekereg, s ami még rosszabb rugdos is közben. És hiába kérem szépen. Volt már, hogy meglegyintettem a fenekét - látnotok kellett volna, hogyan nézett rám. :roll: "Anya, hát nem érted, hogy én ezt nem szeretem? És még bántasz is?" Ráadásul még elkezd hisztizni is...
Ja, pelenkázónk nincs, nincs helyünk ahová tehetnénk. :?
Sztem útálnak már feküdni, talán ez is lehet egy ok...

Kép
tittina1982

Sziasztok,

Kia,
en is szavaztam :lol:

Cas,
Koszi, jo az otlet, bar a fotozas kimaradt mert a ferjem tudni akarta h mi ez (persze en is) es gyorsan szetmorzsolta, mexagolta... Osszehasonlitotta a mi kavenkkal, de a mienknek teljesen mas a szine, meg nem is tud beleesni sehogy... Ezutan atszitaltam vagy fel csomag tapszert, persze most nem talaltam benne semmit, de nagyon maceras, ugyhogy feladtam...

Pelenkazas
Most az nalunk szerencsere nem olyan maceras, ha beszelek, eneklek neki + kezebe adom a fogkefejet, jol elragcsalja.

Nalunk ami most problemas, az a hiszti :?
Ha valamit elveszunk tole, amit megkaparint, de nem szabad neki, vagy becsukjuk elotte az ajtot, olyan hisztit tud levagni, ledobja magat a foldre, es olyan hangosan sikolt hogy soxor azt hiszem megsuketulok...
En mar bevetettem a hideg vizes modszert, hogy a kezfejemre raengedem es rafrocskolom az arcara, ez ugy-ahogy hatasos.
Valakinek esetleg mas otlet? :lol:

Ancsa,
nagyon jok a kepek! :)

Toxoplazma:
En 5 evesen elkaptam, addig nyuztam a szomszed macskajat... :?
A mai napig emlexem ra... 10 nap korhaz, karanten, magas laz, nyakig betekertek vizes lepedovel, fajt a nyakam (a nyirokcsomok), senki nem johetett be latogatni, anyuek se... persze orditottam is, mint a sakal... :lol:
Lehet azota mar mashogy kezelik es rovidebb lefolyasu?

Megyek mert szetszedi a gepet :)
_jáde_

Sziasztok,

Én teljesen új felhasználó vagyok ezen a fórumon, korábban bele-bele olvastam, mivel Bálint kisfiam 2007.dec.16-án született (látom, van egy ugyanaznap született pici fiúcska, ráadásul Bálint is? :) és érdekeltek más hasonkorú gyerekekkel kapcs. témák.

Tulajdonképpen azért regisztráltam most, mert itt találtam rá a Botondos blogra, mindig szoktam olvasni, és az utóbbi napokban igen jó hírek jöttek, hála Istennek. Viszont tegnaptól kidob az oldal, már regisztráltam is a freeblog-on, de úgy sem hajlandó beengedni :cry:
Így nem tudom, mi van ezzel a drága pici fúval azóta. Tudtok esetleg vmi ötletet, hogy próbáljam elérni a blogot. Közületek nézi vki rendszeresen?

A pelenkázásról nekem is van bőven tapasztalatom, Bábikám nem hajlandó eltűrni, ugyanígy az öltözést sem... Mindig vmi újjal szoktam előállni, amire figyel (új játékok, hajkefe, csörgők, dobozok, mese, vers, ének -még bukósisakot is felvettem egyszer hátha azt nézegeti stb), de így is rettenetes nehéz lekötni arra az átkozott fél percre. Szoktam neki szép nyugodtan magyarázni, hogy ha hagyná, akkor valóban csak fél perc lenne, utána mehet a dolgára, de sajnos még nem érti, és sztem ez nem is fog változni amíg tényleg fel nem fogják, hogy ez egy igen rövid procedúra, amit inkább érdemes kibírni...
Sajnos nekem egyszer leesett a pelenkázóról, kilenc hónaposan, semmi baja nem lett szerencsénkre, de azóta nem merem használni, inkább görnyedek az ágyon...
melin78

Szia Melin üdv a csapatban! Mesélj magadról és ha tudsz kérünk képeket is. Nekem már kétszer esett le a pelenkázóról, mind a kétszer a ruháskosárban landolt. Azon kívül, hogy megijedt én meg szétröhögtem magam, nagyobb baja nem lett.

Kép
nyafi

Sziasztok!

Mi már nagyon régóta nem használjuk a pelenkázót.Ágyon,földön történik a dolog,persze nem zökkenőmentesen.Nálunk a pót pelus elég nyerő.Eggyet alá teszek,eggyet meg megeszik.. :D :D

Melin:üdv a csapatban.Én is regisztráltam a freeblogra,de engem se engedett be.Valószinű,hogy csak az léphet be,akinek Lyndy megadta a saját jelszavát.Én legalábbis igy gondolom..

Kép

Kép
ancsa03

sziasztok

én teljesen hasonló cipőben járok mint Melin78.(még a gyerekünk is majdnem egy napon született:_))):
véletlenül olvastam ezt a rovatot és pont akkor írtatok Botondról.
melin, belépni én sem tudok, de a barátnőm még tegnap be tudott,és akkor (viszonylag) jobban volt a kisfiú.ha ez új információ neked.
eva100

Sziasztok!

Pelenkázás:Csak este szoktam a pelenkázót használni,mert napközben lent vagyunk a nappaliban és akkor vagy a kanapén vagy a szőnyegen.Általában ha adok valamit a kezébe akkor elvan.De van amikor sírás a vége,de ez ritkább. :lol:

Ancsa:Nagyon szép kislány Réka. :D
Valamikor találkozunk még az idén? :wink:

Kia:Örülök,hogy jobban van Levi. :D

Melin:Üdv neked!!! :D
Mesélj magatokról.

Szombaton voltunk medvéket etetni a medveotthonba Veresegyházon,nagyon jó volt de lehetett volna jobb idő is.
Fantasztikus élmény volt ilyen közel lenni egy medvéhez.Nagyon aranyosak voltak.
Ha tehetitek menjetek el. :D

Ma kaptuk volna meg az oltást de nem kapta meg az oltást.Nem igazán értettem,hogy miért annyit mondott a doki,hogy ő várna még 2 hetet mert a Levi csak 9800g.Mit gondolt majd 2 hét alatt hízik 2 kg-t?
Akartam volna válaszolni meg kérdezni is de nem ért rá.Nem akartam balhézni pedig elküldtem volna valahova.
Kíváncsi vagyok,hogy mit mondd 2 hét múlva.

Végre éjjel jól aludt.2 napig virrasztottam vele 3 órát éjjel.Ilyet még nem csinált.Nem is szeretném,hogy most kezdje el.

Szeretném tőletek megkérdezni,hogy aki ad tápszert az milyet ad?
Köszönöm.

A blogot Botondról én is minden nap olvastam de sajnos már én sem tudok belépni.
Az iwiwen olvastam egyszer a nevét az anyukának de próbáltam visszanézni az üzifalon de már kitörölték sajnos.
Pedig nincs olyan nap,hogy ne gondolnék rájuk. :D

Sziasztok

Kép

Kép
szilvi17

Kép
Fürtöském épp ropit rágcsál :D

Kép

Kép
szilvi17

Kép
Sétálnak a fiúk :D

Kép

Kép
szilvi17

Kép
Levivel és unokaöcsémmel Bencével.

Kép

Kép
szilvi17

Szilvi:Tényleg összehozhatnánk valamikor a találkozót.
Török Attilánénak hivják.(Szeged)

Kép

Kép
ancsa03

De az iwiw-en nem irnak róla semmit.Ill.biztos nagyon sok a rosszindulatú ember,és azért tiltották le a blogot.Irta az apuka az iwiw-en,hogy nem kérnek több sms-t,meg e-mailt.

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Anyukáméknál vagyunk, csak egy gyors "dicsekvésre" futja.

Kokó jár! :lol:

Szombat óta 3-4 lépést megtesz egyedül, olyan édesen kis aprókat lép. :D Majd megpróbálom lefényképezni, és felteszem.

Megyek is, már hiánylistán vagyok. :?

Üdv

Anita

goodfairy

köszi Ancsa

igaza van az apukájának.
azért ezután is szurkolok nagyon érte.

nektek további jó társalgást!!!
eva100

Éva, Melin :lol:
Bár amilyen szomorú téma is "hozott" Benneteket "mifelénk" :wink: tényleg maradjatok, s meséljetek többet magatokról!

Botond: én nem akartam szóba hozni, de velem is megtörtént, ami veletek, s amit sikerült kiderítenem az amit már megírtatok, én egy másik blogban olvastam Lyndy kérését, melyet tiszteletben tartva, továbbra is nagyon drukkolok a kislegénynek!!!! Örülök, hogy ennyien vagyunk!!

Ancsa :D
Köszi az infót, de ha törölték a regisztrációt, akkor nem tudunk meg többet, igaz???
Csak azt nem értem, hogy milyen az az ember, aki képes bánatani valakit, mint ezek a "szerencsétlen" emberek.....

Anita :D
Gratula a Kokó elindulásához!!! Most majd biztos sorban indulnak a csemetéink :lol: Az enyém gyerek nagyon lusta (nem siettetem, csak az apja, s a bátyja türelmetlen már, néha azt látom, hogy vezetgetik, de a gyerek inkább lehuppan a popsijára :lol: )

Jade :D
Nagyon nem várom ezt a fajta hisztit, de tartok tőle, hogy már közeleg, egyes reakciókból ezt látom :roll: sajnos eléggé el van kényeztetve a kisHercegünk, s hááát nem tudom, hogy mi lesz :roll: Nálunk még apukára sem számíthatok, mert furán néz rám, ha valamiért Marcira szólok....az ő szülei közül is apukája volt engedékenyebb, ha ezt "hozta" otthonról, akkor nekünk "annyi", mert már többször írtam, hogy én meg a másik fele vagyok (se következetesség, se szigor :oops: :roll: )

Szilvi :D
Mi eszünk tápit, de az itteni, nem hiszem, hogy segítek a nevével :roll: Ha jól látom, akkor Levi is megy már :shock: én lemaradtam volna a nagy hírről??? Na mindegy, gratulálok Nektek is!!
Velem senki nem akar talizni :lol: :wink: 8) Olyan jó lenne :roll:

Gem :roll: :roll: még mindig várunk!!!!

Kismok :roll: Te is eltűntél :roll: :roll:

Csak én érek rá ennyire??? :oops: 8)

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?