Új privát üzeneted érkezett!

Katy, üdv újra itthon!!! Nekünk is hiányoztál Kép És nyugodt éjszakát kívánok mára, és az összes többire is Kép
Puszi neked sok!!!

kikocska

A táblázat:

<pre>
2004/2005 téli mamák Kora Szülés ideje baba Baba neve: Méretei: Kórház neve
1. MaricaKép 35 2004.11.13.Kép 2 Mariann 4200g/53cm Szeged/ Klinika
2. BendegúzKép 30 2004.11.19.Kép 1 Bence 3750g/57cm Bp./Szt.István kh.
3. Márti05Kép 31 2004.11.01.Kép 1 Brigitta 3450g/50cm Bajcsy kh.
4. BringaKép 29 2004.11.18.Kép 2 Bernárd 3400g/54cm
5. EsztiKép 22 2004.12.09.Kép 1 Lili 2770g/52cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
6. DiánaKép 28 2004.12.08.Kép 1 Dominik 2930g/50cm Bp./Szt.István kh.
7. MackósajtKép 32 2004.12.07.Kép 2 Nem tudom??? 3600g/58cm Bp./Szt.István kh.
8. CsillaKép 29 2004.12.17.Kép 2 Péter 3900g/53cm
9. HulcsiKép 28 2004.12.19.Kép 1 Benedek 3700g/58cm Bp./Szabolcs u.
10. KatinkaKép 27 2004.12.23.Kép 1 Lili 3100g/54cm Székesfehérvár
11. LiliKép 31 2004.12.18.Kép 1 Hana 3050g/50cm Bp./MÁV kh.
12. EdinaKép 23 2005.01.10.Kép 1 Bálint 3700g/54cm Rókus kh.
13. GabiKép 20 ?Kép 1 Zsombor ? Bp./ Schöpf-Mérei kh.
14. NoémiKép 23 2004.12.16.Kép 1 Levente, Donát 2680g/45cm Bp./Szabolcs u.
15. RékacsKép 30 2005.01.12.Kép 1 Hanga 3700g/55cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
16. MártiKép 29 2004.12.17.Kép 1 Péter,Benjámin 2700g/52cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
17. HanitkaKép 29 2005.01.18.Kép 1 Hanna 4450g/55cm Bp.
18. KireKép 33 2004.12.28.Kép 2 Erik 3150g/51cm ?
19. TüniKép 28 2005.01.12.Kép 2 Kincső 3100g/57cm Bp./MÁV kh.
20. BrigiKép 30 2005.01.13.Kép 3 Máté 3620g/53cm Bp./ Bajcsy K.
21. Eszter2004 28 febr.1. 1 Petra Bp./MÁV kh.
22. Orbis 23 febr. 1. 1 Botond Merse/ Csenge Borka Bp./Margit kh.
23. Vica 29 febr. 2. 3 ? Bp./Szt.István kh.
24. Bagzer 26 febr. 2. 1 Simon, Bp./Szt.Imre kh.
25. KatyKép 27 2005.01.25.Kép 1 Dávid 3460g/53cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
26. Mazsom(Zsuzsa) 27 febr.7. 1 Lili Tatabánya/Szt.Borbála
27. Cicmerák 24 febr.8. 1 László,Gergő Bp./Szt.István kh.
28. Flo 28 febr.10. 1 Matyi Bp./Szt.István kh.
29. BabusKép 25 2005.01.28.Kép 1 Kristóf 2700g/52cm Bp./MÁV kh.
30. Ilona 29 febr.13. 1 Márton Bp./ Schöpf-Mérei kh.
31. Zsuzsi 29 febr. 13. 1 Marcell/ Zsófi, Ágnes Bp./Szt.János
32. Kikocska 26 febr. 13. 1 Réka,Borbála/Gergely Bp./ Schöpf-Mérei kh.
33. Tamesz ? febr.16. 1 Marcell,Kristóf Kistarcsa
34. Rózsika 34 febr.19. 3 Lili Bp./Rókus kh.
35. Ttika 32 febr.19-20. 1 ? Győr/Petz A. kh.
36. Vera 30 febr.20. 2 Matyi Bp./Szabolcs u.
37. Timi 26 febr.23. 1 Máté, Levente Pécs/Szülészeti klinika
38. Zsuzsa 28 febr. 26. 1 Áron Bajcsy kh.
39. Aura 23 febr. 26. 1 Erika Bp./Szt.Imre kh.
</pre>
Katy

Szia Katy!

Tök jó, hogy minden rendben alakult és már otthon is vagytok. Nagyon hiányoztál ám nekünk. Ha teheted, akkor gyere gyakran és mesélj.

Sok szerencsét az első otthoni éjszakához és sok örömet a babához. Érdekes lehet az első este háromasban...

Puszi,
Zsuzsi
vzsuzsi

Sziasztok Lányok! Kép

Katy üdv otthon, és sok-sok boldogságot, na meg kitartást igy az elején. Kép

Bagzer, az a pocakrázás nem volt semmi, még ilyet nem is hallottam. KépA fájásaid azok joslók voltak nem? De ez már nagyon jó jel. Azt mondták nekem az az "igazi" amikor az egész hátad is fáj, sugároz mindenhova. Jó lesz mi? Kép mindenestre nekem joslóm sincs. Kép

Hanitka, köszi a mandulaolaj infot!

Vica jobban lettél közben?

Rékacs, neked meg nagyon köszi az Arnica infot, én kérdeztem, és nekem is nagyon tetszett a gátseb leirásod, vicces is volt és nagyon hasznos is. Lehet hogy beviszem a hajszárítót is. Kép

Zsu, neked is szép a kék szobád. A kék tényleg unisex.

Katinka, nagyon helyesek vagytok a képen, egy igazi kis boldog család. Gratu! Kép

Köszönöm az aggódásokat, puszi nektek érte. Lekopogom gyorsan de ugy néz ki hogy vége ennek a virusos izének. Konzultáltam az orvosommal az ügyelettel is, de nem vagyok nyugodt, kicsi aggódom hogy nem lesz-e a baja a gyereknek. Pénteken 38,4, szombaaton 38,8 volt a lázam. A két nap alatt 3 algopyrint, és 2 aspirint vettem be. Ez van, nem tudtam mit csinálni. A hütö-fürdő nem vitte le, jobb volt a mai hideg vizes borogatás. Legközelebb ezzel kezdeném. Mindkét nap kb. 2-3 órán keresztül volt magas lázam, remélem nem lesz baj. Ha még egyszer felmegy, hivom a dokit, hogy találjon ki valami mást, bár sok lehetőség nincs ilyenkor sajna.....Kár hogy igy alakult, de nem tudok mit csinálni, csak reménykedni hogy rendben lesz minden.

Na puszi nektek, megyek visszafekszem az ágyba.

Jó éjt!

Eszter2004
39+4
eszter2004

Szegény Kikocs! Remélem a baba majd elviszi az átkot a fejetekről és a konyhátokról.

Bagzernek nyoma veszett, remélem ír sms-t valakinek!

Eszter, jobbulást, örülök, hogy már múlik. Nekem nem is esett le, hogy ilyen beteg vagy. Biztos nem lesz baja a babónak, de azért nyúzd a dokidat, hogy neked se legyen, a sok idegeskedéstől. Bár nem tűnnek idegesnek a soraid.

Katy! Hurrá, hurrá! Üdv újra köztünk! Meglátod milyen klassz kis babás topikká kezdjük kinőni magunkat. Egész belejött mindenki a szopik közti netezésbeKépVárjuk ám a szüléstörténetet és a képeket.Kép:X
Remélem kellemes éjszakád lesz az első otthoni. Bár szerintem itt nem a napszaknak van jelentősége.
Nekem semmi bajom nem lenne a 3 óránkénti etetéssel, ha két etetés közt aludhatnék. sőt ha Hana este 10 és reggel 4 közötti időt akár két részletben de alvással töltené én már nagyon kipihent lennék. Csak hát pont 10-2ig van neki a party. Ami már kezd napirenddé alakulniKép.

KépKép
savitri

sziasztok!!
itt vagyok ám, csak ma családi összejövetel volt, most értünk haza. persze nyoma se a tegnapi történéseknek. nem baj, ráér....persze most már ezt mondom hogy egy kicsit fájtKépKép

Katy, tök jó, hogy újra itthon/otthon!!! kiváncsi vagyok a fejleményekre, meg persze a szülés sztorira!!!

hulla vagyok, úgyhogy asszem holnap fogok bárkinek is bármit írni. azért benézek a chat-re, az nem annyira leterhelőKép és lehet hogy ma nekilátok a kis paplanhuzat megvarrásához! bár kétlem, ,rögvest elalszom............

ja, és a táblázat egyre stresszelőbb, kezdenek minket mindkét irányból körbevenni!!!!! vagy simán át lettünk ugorva, és folytatják lefelé...minket meg kifelejtettek.........

bgz, akinek még adott a bába ctg időpontot 5.-ére, reménykeltő, nem????

KépKép

KépKép
bagzerka

embereeek!!
Vica most üzente a következőt:
lehet hogy szülök (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)-a felkiáltókat má én tettem hozzá!!!
szóval drukkoljunk ám neki!!!!
b

KépKép

KépKép
bagzerka

Pedig Vica csak tudja Kép Már volt nekin néhány. Hajrá Vica, nagyon drukkolok a gyors és szép szüléssért!!!

Katy, majd alkalomadtán írd meg, milyen érzés volt magadat beírni a táblázatba Kép

A többieknek meg csók és jóéjt, és kitartás.
Ja, és Katinka, szépek vagytok Kép Nem látszik rajtatok az éjszakázás Kép

Na, tényleg, próbálok aludni, mert holnap naaaaagy takarítás, jön anyukám is Kép
Kikocska
(még)38+2

kikocska

Hahó!

Levente este 10-től reggel 4-ig aludt! Kíváncsi vagyok, ma mi lesz. Jó, 11.30-tól, mert pukkolás volt, de 10-kor evett utóljára. Most 10.30-kor, és még nyüglődik picit, de már egyedül, és lassan elalszik.
A Nyugati aluljáróban van egy könyvesbolt állítólag, ahol lehet kapni a suttogó titkai 1-t. Ha van még. De lehet, hogy van.

Vica, hajrá, remélem, holnap jóhírrel kelünkKép

Katy, nektek meg szép éjszakákat, nappalokat, örömet, maghabiztosságot,meg nem is tudom, még mit kívűnjakKép
Aztán írj csak, ha valamiben elbizonytalanodsz, valamit csak összehozunk ennyienKép

Kikocs, szeretlekKép
Na mindenki másnak is megy a drukk, Orbis, nem így gondoltam a sírást, hanem úgy, hogy jobb legyen utánaKép No remélem, fájások voltak azok a fájó valamik, és jól tágítanak.

Puszi, most fürdök, Levente már csöndben van, csak gügyög néha, édes...RendszerhangokKép Tök szeretemKép!!!!!!!!

Noémi
Levente, 6 hetes és 2 napos
vghnoémi

nekem annyira fura, hogy a banda-babák már ilyen "nagyok"!!!!!!!!!!!!!!

de tényleg! éppenhogy annak örülhettünk, hogy jééé, meg születtek, már is egy hónaposak, meg másfél hónaposak.....hát így repül az idő????!!!!

ez engem mindig annyira elszomorít, ha erre gondolok.............. én meg sosem értettem a felnőttek állandó nosztalgiázását amikor hosszú idő után találkoztunk, mindig mondták: de nagy lettél, meg hogy milyen voltam kisebb koromban. mindig arra gondoltam: ezek annyira bénák, nemigaz hogy nem tudnak sosem jobb témát kitalálni, mint hogy mekkkora vagyoook.... most meg én is ezt érzem, tényleg repül az idő!!
és én is csak egy ilyen felnőtt leszek, aki ezt hajtogatja, hogy te mekkorát nőttél, és ők majd huszon évek múlva talán ugyanúgy rádöbbennek erre..........
b

KépKép

KépKép
bagzerka

Szép NApocskás Jó Reggelt MIndenkinek!!Kép

Először is Vicának ezerrel megy adrukk,hogy kb százszorta rövidebb legyen ez a szülés,mint az eddigiek!!!

Katy! Írtó kiváncsi vagyok, hogy telt az első éjszaka!
Én a Hanga első ébredéséig(2.22-kor voltKép) egy szemhunyást sem bírtam aludni. Annyira paráztam, hoyg nem hallom meg.De ez egy baromság,mindekinek mondom, mert most egész távol van de egy nyikot is hallok,persze lehet ezért vagyok folyton fáradtKép!

Tegnap nem írtam,mert nem voltam a toppom és olyankor valahogy nem megy az írás!
Pedig elmentünk első sétánkra! És annyira édes volt bébibabó,végig nézegetett,nem volt kedve lecsukni rendesen a szemét. CSak hazajövet aludt el, akkor meg sajna fel kellett hozni és felébredt és nagyon nehezen aludt el újra.
Az én hangulatom, meg isten tudja miért, a béka segge alatt volt! Pedig minden szépen ment a maga útján.
Viszont mára három részletben összesen 9 órát aludtam, tehát nagy reménnyel futok neki, hogy ez a nap jó lesz!Meg a napocska is süt,remélem ez már ígymarad.(Annyira úúúútálom,hogy tél van és folyton sötét!!! Ez mással is volt már így,mi Lili?De tényleg nagyon punnyasztó!DE:január,február itt a nyár!!! És a januárnak már vége is!!!)

HAlljátok? Bagzer, Eszter, Orbis?VÉGE A JANUÁRNAK!!Kép Akkor most mi jön?!?!?

na, tsók
rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Egészen kellemes éjszakánk volt. KépDe nem emlékszem, hogy indult. KépEz nem valami jó szokás. Ha valami rendben megy arra már nem is emlékszem?Kép Mondjuk elég álmos voltam már éjfélre, mert napközben bárhogy próbálkoztam nem sikerült az alvás. Szóval minden szabad percben aludtam egy kicsit. Hana egyszerűen nem hagy ha velem van. Őfelsége fél óra alatt kialussza magát, aztán követeleőzni kezd. Végül megkértem apát, hogy vigye ki egy kicsit és szórakoztassa, amíg én alszom egy órácskát. Na így sikerült délután egy órát aludni. Ők addig felavatták a premaxx hordozót, amiben Hana eddig nem maradt meg, de most Tomi trükközött és bejött.
Tehát éjfélkor evett és szerintem egykor már aludtunk (Hana a szobájában). Én 3kor már ébren voltam, majd szétrobbant a cicim, de Hana csak fél négykor kért enni, aztán minden gond és böfi nélkül visszaaludt. Azt nem értem, ha hajnalban ilyen jól megússzuk böfi nélkül, akkor a többi etetésnél miért nem?
Most hirtelen kedvet kaptam, hogy befejezzem a poncsót, de mivel mindjárt szopi jön, nem hiszem, hogy lesz időm nekilátni. Különben is még hajat kell mosnom.
Hana egyébként új fejlődési szakaszba lépett, most már határozottan állíthatom, hogy gügyög. Olyan édi! Megzabálom! Nagy böfi előtt, mindig mond valami olyat, hogy „göeü” az e-t megnyomva. Aztán ruhacsere. Kép Ja és reggelente már szinte örömmel mosolyog felénk, mi meg olvadozunk persze.

Bagz, ez a nosztalgiázás nálam is bekúszott a felnőtt érzéssel együtt. Mintha ettől válnánk visszavonhatatlanul felnőtté. KépKép nem is tudom

Noémi, teljesen összzavartál azzal, hogy éjfélkor írtál arról, hogy Levente 10től 4ig aludt. KépAztán rájöttem, hogy aznap még nem írtál. Azt hiszem elzarándokolok a nyugatihoz, megnézem azt a boltot, végülis csak a metróra kell felszállni, ami majdnem a házunk előtt áll meg. Vízszintes lift.Kép

Én már úgy vágyom egy csinos női cuccra, mégha 2 mérettel nagyobb is vagyok. Nem tudom, ti hogy vagytok ezzel? Tudom, hogy a pocakosok egyenlőre a babára vágynak. De aki már szült? Viszont aggódom felturbózott mellbőségem miatt, mert a múltkori pláza tapasztalat azt mutatta, hogy 40es méret fölött csak öregasszonyos holmikat lehet kapni. Kép Ugye ez nem így van? Közben rájöttem, hogy némi súlyfelesleggel a szoknya még mindig nagyon dögös tud lenni, mert ott takar ahol kell. Persze egy megfelelő felsővel. Azt hiszem rámjött a soppingolhatnék. Mit szól majd ehhez Tomim?

Raktam fel új képeket az albumba.

Megyek, hajat mosok még szopi előtt.

Lili
Kép

KépKép
savitri

Ja, Vica!
drukk, drukk, drukk

KépKép
savitri

január, február, itt a nyár?
Jaj de jó! Kép és majd nagy kerti babás partykat szervezünk, ugye?Kép
Kinek is van kertje? mert nekünk nincsKép

KépKép
savitri

Nekünk van kertünk!
Méretes! tehát IGEN! NAgy babás Talikat szervezünk,mondjuk nálunk!Kép

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Nekünk is van. És szép dimbes dombos. Olyan egész napos buli is lehet majd...

Zsuzsi

Megy a drukk Vicának, de most többet nem ítrok, mert klumplit főzök, meg dolgozatot írok, meg egyebek...

Na pussz....
vzsuzsi

Szép jó reggelt!
Lili:
Ezt most találtam, itt meg lehet rendelni a Suttogó titkainak mindkét részét. 1-3 munkanapon belül szállítják, de 600 Ft körül van a házhozszállítási díj. Van mintaboltjuk is:

interbook

Majd jövök még ááám! Csak most rohanok!
orbis

Puszika mindenkinek!
Ma is, Lili, ez tegnap estét jelentKép, 10-kor evett utóljára, és 4-kor kért. Ez már 2 nap!Kíváncsi leszekKép

Sétáljunk holnap, babások!

Babusnak hány hétre született Kristóf?

Én is nosztalgiázok ám, olyan fura...Kép
Pusz
Noémi
vghnoémi

Sziasztok!!!
Jajj, olyan szép ez a nap, tegnap tiszta nyűgi voltam, de ma duplán nagyon jó kedvem van!!!

Vica!!!
Drukk ezerrel!!!

Katy!
De jó, hogy újra itt vagy, gondoltam is rátok, ezek szerint Dávid nem sárgult be, szuper!
Kép

Nálunk is van nagy kert, úgyhogy majd ide is lehet jönni, és hátha még a szomszédasszony is ideér, mármint Edwig Kép Kép Kép

Savitri!
Elég türelmes vagyok babavárás terén, de amikor meglátom Hanát mindig nagyon rámjön a szülhetnék, hogy nekem is egy hasonló kis cserfikét!!!
Csini ruci? Hm... én tegnap már megérdeklődtem a közeli sportcentrumban, hogy akkor mik is az árak-lehetőségek, meg babával hogyan lehet menni (van felügyelet), pedig még meg sem szültem Kép erről ennyit. Én teljesen megértelek, attól mert szülünk még nők maradunk sőt NŐK leszünk!
Úgyhogy hajrá shopping Kép

Képzeljétek, azt hallottam, hogy a 100%-os baracklé eszméletlenül beindítja a tejcit! Lehet, hogy ez csak nekem új, mndenesetre, ha valakinek gondja lenne a mennyiséggel, nekem ártalmatlan praktikának tűnik.

Megyek, mert készülünk kirándulni, hétágra süt a nap!!!
1000 puszi!
Aura+Erika
36+3
aura

Csajok! A következő smst kaptam az előbb Esztertől:

"Fájások kezdődtek 9:40-kor, 4-5 percesek voltak. 2 perceseknél elindultunk, 13.20-kor beértünk. Továbbra is két perces, nagyon fáj. 3 cm a tágulás. Egy anyuka most szül, és kiabálja, hogy nem bírja. Beöntés is voltmár. Ja, tegnap 3-kor még prizniceltem."

Nemsemmi csaj, hogy helyzetjelenétést ad Kép
Nagy drukkok mennek neki Kép

kikocska

Hű, hát nem vittétek túlzásba a hozzászólásokat.
Orbis, köszi az infót, már meg is rendeltem. Aztán láttam, hogy "utánnyomás alatt" felirat van mellette. Kép Vajon így visszavonható a rendelés? Vagy mindegy, mert máshol se kapom meg előbb?

Noémi, én szívesen sétálok, de csak 0 fok fölött és inkább valami dél körüli időpontot tűznék ki. Mivel Hana étkezése még kiszámíthatatlan, majd próbálok hozzátok alkalmazkodni.

Vettem kockás füzetet és a mai nap el is kezdtem feljegyezni, hogy mikor szopizik, mikor alszik, mikor cserélek pelust és abban mi van. Kiváncsi vagyok meddig tudom tartani.

Kicsit zavarban vagyok mostanában az etetéssel. Szerintem Hana kezd át állni a ritkább hamikra(eddig kb 3 óránként kért, viszont mivel nem feltétlen alszik előtte, nem tudom pontosan, hogy most csak unatkozik, nyűgös, vagy tényleg éhes. Na és szörnyű mennyiségeket böfizik.
Most úgy alszik a babakocsiban, hogy már nem tömködtem ki, így egy kicsit feljebb van a feje. Valamiért azt gondolom, hogy így majd nem folyik ki annyi tej belőle.Kép

Tomi holnaptól rendesen bejár majd dolgozni és hétvégén már koncert is lesz. Pécsen.Kép

Közben Hana fölébredt és nézegeti a fölélógatott játékokat. Annyira kis drága! Cuppog is hozzá.
Egyre kevesebbet alszik.
Leosonok a fényképezőért és lefotózom innen fentről ha nem csinál rumlit.

KépKép
savitri

Hurrá, Eszter !!!!
drukk, drukk, drukk
reméljük az a kis láz is csak előjel volt

KépKép
savitri

Hana vissza aludt. Most éber alvásban nyekereg és rendszerhangokat hallat. Így néz ki fentről:
Kép

És ilyen amikor a premaxx-ban ficereg:
Kép

KépKép
savitri

5:20kor kaptam üzenetet (amit persze csak most olvasok, mert most kapcsoltam be....)

Vicától:
megszületett Méh Zsuzsanna 4:17kor, 358íg, jól vagyunk!!!!!!!!!!!!!

gratuláunk Vica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bgz, aki most tevékenykedik

KépKép

KépKép
bagzerka

Vica, gratulálunk!!!

Eszterrel mi lehet?
Hajrá!

KépKép
savitri

SziasztokKép
Jújjj dejódejó babazápor vanKép
VicaKép
nagy gratula a babóhozKép
Eszternek meg megy a drukk biztosan neki is meglesz a babója hamarosanKép

Kerti party,nálunk is lehet jó nagy kert vanKép

AuraKépigyekszem odaérni, bár mostmár ketten vagyunk késősek a manóvalKép majd ráfogomKépKépKépKép vagy inkább előbb elindulokKép

SavitriKép
ez a premaxx micsoda??? jónak tűnikKép

Ezzel a hordozókendővel lehet ám szenvedni mire megköti az ember, nektek könnyen megy már gondolom....

RékacsKép
már voltatok sétálni?? mennyi időre vitted ki?, én épp szoktatom, már 15 percet voltunk maKép

Egész jól kezdünk beállni, 11-kor szopi, utána kétóránkéntKép és édesen alszikKép Kép

Kép
Vendég

Kép

ez meg a tegnapi pancsi....Kép

Kép

puszi edwig+Bálint,aki holnap lesz 3 hetes
Vendég

Dejó!!! Óriási Gratula Vicának, gyorsan visszanézem... hát, fél 12-től negyed ötig... Annyira nem hangzik rossszul, remélem ez most akkor olyan szülésre sikerült, amilyen szerettél volna... Kép Nagyonnagyonnagy gratuláció!!! Meg minden szépet és jót, és soksok örömet nektek Kép
Eszterről még semmi hír, ha kapok valamit, azonnal teszem fel Kép
Dejó, egy nap két baba is lesz!!! Szép estét!

Kikocska
38+3

kikocska

"16:30-kor megszületett Petra, 3300gramm, 55 cmNo eda, sős voltam, most meg teli vagyok energiával. Tök jó, hogy már nem fáj Kép No gátmetszés! Kép Pussz"

Ezek történtek most Kép Kép Kép Kép Kép
Eszter, hihetetelen. Sejtettem, hogy ez lesz. Megszül hipp hopp, aztán mintha mi sem történt volna Kép
Most már csak azt várom, hogy a kis nőci (Petra) Magzatmáz helyett tökéletes sminkkel és frizurával legyen az első képeken Kép Ez olyan Eszteres lenne Kép
Na, gratula itt is, bár küldöm az sms-t is Kép

Dejó, mégvelaki esetleg???

kikocska

Hurrá!!!!

Megyek szoptatni,de majd jövök!!!

Katy ás Dávid
Katy

Nagy Gratuláció Eszternek, ez nem semmi, valóban egy hős voltKép
sok sok puszi nekikKép
edwig
Vendég

Sziasztok!

Kicsit le vagyok maradva...

BabusKép, VicaKép, EszterKép
Hatalmas gratula a babácskákhoz! Jó egészséget, sok tejcit, és mielőbbi átaludt éjszakákat!KépKép

MártiKép
A babák nagyon sokat csuklanak, de leginkább csak minket zavar. Ha már őket is elkezdi zavarni, akkor másképpen veszik a levegőt, és már el is múlik (legalábbis így mondták nekünk a csecsemősök). Szóval én citromot amúgy sem adnék neki, pláne egy ennyire hasfájós babának. Az emésztőrendszere még nem érett meg rá.

EdwigKép
Nagyon helyes kispasid vanKép Jól látom, hogynem üvölt fürdés közben? IrígyellekKép

Pussssz
Tüni
tüni

TüniKép
Nem nem üvöltős szerencsére, szeret nagyon pancsizniKép tiszta anyjaKép

a te kis manód, hogy van?? képet nem raksz fel róla??
pussz
edwig
Vendég

Én is GRATULÁLOK!!! Vicának és Eszternek!Kép
Úgy szeretek ilyeneket olvasni! Sok erőt merítek ezekből én is!
Most már tényleg nem vagyunk sokan hátra...
Katy!Kép
Örülök,hogy újra itt vagy!Kép

Kép
Ilona(37+7)
Vendég

KikocsKép
A chat-re ha rámegyek a yahoon, nekem nem jön ki semmi..... béna lennék??
edwig
Vendég

Hurrá!!!

Gratulálok Eszternek és Vicának. Két új kislányunk van!!!

Kikocs, Ilonana, lassan mi jövünk...

zsuzsi
vzsuzsi

Jaj de jó!!!
Eszternek nagy nagy gratula a kis Petrához!
Hurrá hurrá!!!

Edwig,
www.premaxx.com

KépKép
savitri

Hát sziasztok!!!

Nemvolt egy egyszerű az éjszakánk!Sajnos nálunk is hasonlóan a hajnali órák a legaktívabbak!

Nagyon köszönök Nektek mindent,mert mára jött ki a fáradtság ami ugye vasárnap óta volt bennem, és délután szontyiztam Lacinak!De jó terápiás hatással vagytok rám!!!KÖSZI!!!Kép

Nálatok a szopással kapcsolatban nincs olyan probléma, hogy folyamatosan enni kér a gyerek?Lemétrem és 60-70 gramm szpoi után is képes még kérni!Ez a komfort szopi?Azon tanakodunk, hog yvegyünk-e aventes cumit vagy sem?!Hátha segít!

A másik probléma, hogy nem marad meg a kiságyában és velünk alszik,illetve lehozzuk napközbenre magunkkal!Laci szerint majd rászoktatjuk a saját szobájára, csak hát nem igazán jó ez a megoldás, csak egy darabig, főleg,hogy most egy pillanatra sem lehet letenni oda!

Aki még nem szült annak kitartást, nagyon-nagyon meg tudlak Benneteket érteni,főleg a három napos vajúdás után!Nem győzöm hangsúlyozni, hogy tudom,mennyire nehéz!!!
Szüléstörténet váarat magára sajna,mert nincs időm meg türelmem, meg még a fotókkal is bajlódom!

Na megyek Lacival van esélyünk egy kicsit egymásra is!Kép

Katy és Dávid(aki 5 napos)
Katy

Hátha holnap is kettő újjabb!Kép
<pre>
2004/2005 téli mamák Kora Szülés ideje baba Baba neve: Méretei: Kórház neve
1. MaricaKép 35 2004.11.13.Kép 2 Mariann 4200g/53cm Szeged/ Klinika
2. BendegúzKép 30 2004.11.19.Kép 1 Bence 3750g/57cm Bp./Szt.István kh.
3. Márti05Kép 31 2004.11.01.Kép 1 Brigitta 3450g/50cm Bajcsy kh.
4. BringaKép 29 2004.11.18.Kép 2 Bernárd 3400g/54cm
5. EsztiKép 22 2004.12.09.Kép 1 Lili 2770g/52cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
6. DiánaKép 28 2004.12.08.Kép 1 Dominik 2930g/50cm Bp./Szt.István kh.
7. MackósajtKép 32 2004.12.07.Kép 2 Nem tudom??? 3600g/58cm Bp./Szt.István kh.
8. CsillaKép 29 2004.12.17.Kép 2 Péter 3900g/53cm
9. HulcsiKép 28 2004.12.19.Kép 1 Benedek 3700g/58cm Bp./Szabolcs u.
10. KatinkaKép 27 2004.12.23.Kép 1 Lili 3100g/54cm Székesfehérvár
11. LiliKép 31 2004.12.18.Kép 1 Hana 3050g/50cm Bp./MÁV kh.
12. EdinaKép 23 2005.01.10.Kép 1 Bálint 3700g/54cm Rókus kh.
13. GabiKép 20 ?Kép 1 Zsombor ? Bp./ Schöpf-Mérei kh.
14. NoémiKép 23 2004.12.16.Kép 1 Levente, Donát 2680g/45cm Bp./Szabolcs u.
15. RékacsKép 30 2005.01.12.Kép 1 Hanga 3700g/55cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
16. MártiKép 29 2004.12.17.Kép 1 Péter,Benjámin 2700g/52cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
17. HanitkaKép 29 2005.01.18.Kép 1 Hanna 4450g/55cm Bp.
18. KireKép 33 2004.12.28.Kép 2 Erik 3150g/51cm ?
19. TüniKép 28 2005.01.12.Kép 2 Kincső 3100g/57cm Bp./MÁV kh.
20. BrigiKép 30 2005.01.13.Kép 3 Máté 3620g/53cm Bp./ Bajcsy K.
21. Eszter2004Kép 28 2005.01.30.Kép 1 Petra 3300g/55cm Bp./MÁV kh.
22. Orbis 23 febr. 1. 1 Botond Merse/ Csenge Borka Bp./Margit kh.
23. VicaKép 29 2005.01.30.Kép 3 Zsuzsanna 3580g/ Bp./Szt.István kh.
24. Bagzer 26 febr. 2. 1 Simon, Bp./Szt.Imre kh.
25. KatyKép 27 2005.01.25.Kép 1 Dávid 3460g/53cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
26. Mazsom(Zsuzsa) 27 febr.7. 1 Lili Tatabánya/Szt.Borbála
27. Cicmerák 24 febr.8. 1 László,Gergő Bp./Szt.István kh.
28. Flo 28 febr.10. 1 Matyi Bp./Szt.István kh.
29. BabusKép 25 2005.01.28.Kép 1 Kristóf 2700g/52cm Bp./MÁV kh.
30. Ilona 29 febr.13. 1 Márton Bp./ Schöpf-Mérei kh.
31. Zsuzsi 29 febr. 13. 1 Marcell/ Zsófi, Ágnes Bp./Szt.János
32. Kikocska 26 febr. 13. 1 Réka,Borbála/Gergely Bp./ Schöpf-Mérei kh.
33. Tamesz ? febr.16. 1 Marcell,Kristóf Kistarcsa
34. Rózsika 34 febr.19. 3 Lili Bp./Rókus kh.
35. Ttika 32 febr.19-20. 1 ? Győr/Petz A. kh.
36. Vera 30 febr.20. 2 Matyi Bp./Szabolcs u.
37. Timi 26 febr.23. 1 Máté, Levente Pécs/Szülészeti klinika
38. Zsuzsa 28 febr. 26. 1 Áron Bajcsy kh.
39. Aura 23 febr. 26. 1 Erika Bp./Szt.Imre kh.
</pre>

Ja, és nagyon királyságos volt saját magunkat beírni!!!
Katy

Mindenkinek gratula, erre számítottamKép

Naggyon örülünk! Péter is gratulál!És mindenkinek kitartás, már egyikőtöknek sincs sok hátra, ne csüggedjetek!

Lili, holnap lássuk meg a holnapotKép Nincs kedvefd Kikázni? El kellene mennem. Mert elég hideg van most.
Noémi
vghnoémi

Sziasztok!

Óriási gratula Vicának és Eszternek!!!! Kép Jó kis csajos nap! Kép

Savitri, Edwig! Hana és Kristóf gyönyörűek! Kép

Tüni! Az én kislányom is nagyon sokat csuklik és mi citrommal kezeljük, nekünk bevált. Mi bajt okozhat? Mert egyébként akár 15 percig is csuklik és az szerintem már nem esik jól neki.
Ja, és fürdés ügyben próbáljátok meg hason, Lilike is üvöltött, amíg háton próbálkoztunk, most meg nem is akar kijönni. Kép

Mi most kezdünk bizakodni, Lilike visszaállt ugyan az éjszaka is 3-4 óránkénti szopira, de egész jól elalszik utána. És mostanában a kiságyban kezdi az alvást, csak a következő szopi után marad az ágyunkban. (Remélem, most nem kiabáltam el Kép)

És nem is meséltem, mekkora pisilőbajnok a kislányunk! Tegnap fürdés előtt Apát pisilte le a kádba rakás előtt, ugyanezen fürcsi után törölközés közben meg engem, de egészen az államig felhordott a Drága! Kép

Meg tuti lakberendező vagy ilyesmi lesz, mert imádja az összes lámpát a lakásban, állandóan mosolyog nekik, majdnem többet, mint a szüleinek. Kép Jó, mi?

Megyünk, mert Lilike közben felébredt és most sértődötten cuppogtatja a cumiját az ölemben, mert nem vele foglalkozom.

Pusszancs,
Katinka
katinka

Eszter felhívott, hogy helyzetjelentsen, egyátalán nem volt olyan, mint aki most szült Kép de ez gondolom nem meglepő. Mondjuk mondta, hogy nagyon szédül, és reméli, hogy holnapra jobban lesz. Meg mondta, hogy olyan fura, hogy van egy gyereke. Meg hogy a nem hosszú vajúdás nagyon intenzív volt. Mesélte, hogy találkozott Babussal is a folyosón, és megismerték egymást.
Ha minden rendben, csütörtökön megy haza.
Gondoltam, hogy én meglátogatnám, ha olyan állapotban leszek, de asszem hiába ajánlom fel itt bárkinek, hogy jöjjön, nem lesz annyira vevő az ötletre...

Na, megyek aludni, vagyis Gergőzni.
Jó éjt mindenkinek
Kikocska
38+3

kikocska

Eszter, Vica!!!
Nagynagy GRATULA a csajszikhoz!
Nem semmi, még két lányunk van Kép Kép Kép
Puszihegyek nektek!!!

Kikocska!
Én holnap 14.15-re megyek uh-ra, szerintem legkésőbb 15.00-re kész is leszek, ha utána még tudnánk látogatni, én ezer örömmel veled mennék. Na?!
Vagy szerdán valami korábbi időpontban, mert akkor meg ctg lesz, szóval mindenképp a városban leszek, és nagyon szívesen megnézném Eszteréket!

Edwig!
Bálint továbbra is nagggyon jóképű Képeszméletlen csávós a pancsolós képen. Na, ha nálatok is lehet kertezni az a biztos, onnan csak nem késtek el Kép
Jajj, úgy várom már, hogy sétáltathassunk együtt!

Puszi mindenkinek!
Aura
aura

Még valami!
Pocakosok, meg babások is, ha emlékeztek még, nektek nem szokott rázkódni a bébi?
Régen is volt néha, de most napi rendszerességgel csinákja, hogy összerázkódik, mintha a hidegtől borzongana, vagy olysmi, mintha tüsszentene. A pocak is tökre beremeg olyankor, mint a belvárosi házak, mikor elmegy alattuk a busz. Ezt most jól körülírtam Kép .
Van tippetek ez mi a nyavaja lehet?
aura

Hahócsek!

Szuroljatok nagyon holnapra!
Holnap van az utolsó 3 vizsgám!

HúúúúúúEszter,Vica GRATULA!!
...

Katy-kitartást az elejére!Veled Vagyok VietnámKép

puszmák!esztyx
esztyx

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy betolakszok ide hozzátok én a tavaszi babás topicba irogatok, de ott még csak a Babus szült és gondoltam itt több a tapasztalt ember bizonyos témákat illetően. Szeretném megkérdezni, és ha tudtok segíteni akkor szívesen veszem a válaszokat, hogy szerintetek mennyire hasznos egy szülésznő? Valóban szükség van szülés után arra a borzalmas Tena betétre? Nem elég a legnagyobb sima betét, amitől még mindig hidegrázásom van? Ha valaki itta a málnalevél teát illetve a homeos bogyókat akkor leírná nekem, hogy szerinte ért-e valamit?

Előre is köszönöm a válaszokat, és mindenkinek jó babázást kívánok, akinek pedig hátra van még a szülés, annak könnyed, gyors és komplikációktól mentes szülést kívánok.

Sziasztok: Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Ja elfelejtettem, szült-e valaki vagy próbáltkozott-e gátvédelemmel, vagy első babát szülők erről ne is álmodjanak?

Kép

Kép
mtücsök

Havas szép jó reggelt mindenkinek!

Na, Vica nem hiába mondogatta,hogy meghozza a havat,mi?Szóval óriási gratula a kiscsajhoz. És megoldódott a középső gyerek problematikája, mert ugye, állítólag, ha különböző nemű, mint a másik kettő akkor semmi gond!!!!
Én is így szeretném, pont!!!!

Eszter! (Sorba megyek a babesőn!Kép)Nem vártam mást,mint ahogy előadtad a szülésed!!! Nagyon-nagyon gartu, meg pont annyira örülök is, hogy végre túlvagy rajta!És remélem a lázat is elfújta Petra, nem csak a pocakot!!

Mindketten gyertek hamar és meséljetek, hogy volt,meg hogy van meg ilyenek!!!!Kép

Katy!Jó hogy itt vagy újra!!!

Edwing! Mi tegnap, meg tegnap előtt kivittük. Babakocsiban,lábzsákkal, nagyon meleg téli típusú mózesban,bundazsákban,polár kisrugiban és alatta a szokásos cucc:body és hosszúujjú plüss rugi. No meg sapka és cumi a szájba(ez az öltöztetés kelléke,de utána nem adja odaKép).Kb fél órát toligattuk itt a környéken. Az első alakalommal alig akart elaludni, annyira érdekelték a fények,. csak a végén aludt be. Tegnap meg kicsit nyöszörgött is, nem tudni miért, aztán bealudt. Azt rontottam el, hogy pont kaja után vittük és mikor felhoztuk, akkor meg felébredt és nem nagyon tudott újra elaludni,tehát nyűgösködött. És csak úgy háromnegyed órát aludt. Én arra jutottam, ha legközelebb kiviszem, akkor szopi előtt egy órával teszem, hogy mikor feljövünk ehessen rögtön és akkor nincs megrázkódtatásKép.
De ma azt hiszem ez nem lesz program, mert sajna nem tudja még a tavasz,hogy mi itt mennyire várjuk!!!!Kép(mondjuk van esővédőnk is,szóval majd meglátjuk....)
Nagyon jó sétálni. Nekem is. Tök jót tesz a betokosodott agyamnak! Szóval ha teheted menj ki Te is,szerintemKép!!

Tücsök!
szülésznő: szerintem a legfontosabb!!! Nekem tulajdonképpen Ő és a férjem vezette le a szülést!! Mert kicsit gyors volt és a doki nem ért oda csak a második kitolásra, a harmadik meg már Hangás volt!!!Kép Az első kitolásnál az orvos helyén a férjem állt!!Kép Tehát cseppet sem lájos szülést kapott így elsőre, ezután a varrást már premierplááánba nézte,majd el is mesélte, hogy mennek az izomrostok,stb. Nagy élmény voltKép
Gátsebre én szedtem Arnica montanát. Gátvédelem nem volt,de én már terhesen feladtam, amikor azt olvastam: "vegyen fel egy kényelmes pózt, majd mindkét hüvelykujját helyezze a hüvelybe és U alakban masszírozza"- Szóval ott, hogy kényelmes,feladtam, mert nekem még pisi utáni törlés is kényelmetlen voltKép!
de gondolom, ha megbeszéled a szülésznőddel akkor lehet szó gátvédelemről.
A tena betét meg elkell,mert elején ömlik az ember és az jó nagy,de max két-három napig kell. Addig ki lehet bírni.
Málnalevelet is ittam, de nélküle sem próbáltam, tehát nem tudom, hogy hasznos-e.

na ennyi
rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Sziasztok!

Gratula az újdonsült (vagy inkább újdonszült) babákhoz!!
Kép
Eszter nem semmi. Kis reményt ébresztett bennem, mert csütörtökön ugyanazt mondták neki, amit nekem!

Katy!
Jó, hogy újra itt vagy köztünk! Hiányoztál ám! Kitartás!

Savitri!
Neked ezt találtam az InterBook-nál:
A megrendelő a megrendeléstől számított 8 napon belül elállhat a vásárlástól, abban az esetben is, ha a megrendelt terméket már átvette. Cégünk ilyen esetben a vételárat a postaköltség, a szállítási költség kivételével a sérülésmentes, gyári csomagolásban lévő, felbontatlan (DVD, VHS, VCD és CD-ROM) termék készhezvételétől számított 30 napon belül megrendelő részére visszafizetni köteles.
Bár nem tudom, érdemes-e. Van 8 napod, ha az alatt nem kapod meg máshol, akkor szerintem érdemes várni. Én ma akarom megnézni a nagy Mammut-Libriben, mert mintha pár hete láttam volna ott. Majd szólok!

Amúgy ma kicsit több, mint 3 órát sikerült aludnom!! Éjszaka 3-ig játszogattam, meg üldöztük egymást Bagzerral a chat-en, majd 4 körül sikerült elaludnom. Aztán felébredtem Áron készülődésére (pedig nem is volt szegény hangos) majd kapásból legalább 3 okot találtam, amiért beleköthetek. Gyorsan elzavartam dolgozni, mert úgy tűnik, ma közveszélyes vagyok.
Most pedig lassacskán összekapom magamat, és felkerekedem, hogy megbeszéljük a dokival, mi a teendő, ha az emberbe végleg beleköltöznek.
Aztán majd írok, ha hazajöttem!

Addig is mindenkinek jó babázást, vagy szülést kívánok (vagy amit csak akartok Kép ilyen nagylelkű vagyok ma)
Pussz:
Orbis (39+6...nézni is rossz!!)
orbis

Tegnap itt voltak az apai unokatesók:

Zsombor,Bence,Hanga:
Kép

Zsombor és a Csodaszép Galagonyvessző:

Kép

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép