Havas szép jó reggelt mindenkinek!
Na, Vica nem hiába mondogatta,hogy meghozza a havat,mi?Szóval óriási gratula a kiscsajhoz. És megoldódott a középső gyerek problematikája, mert ugye, állítólag, ha különböző nemű, mint a másik kettő akkor semmi gond!!!!
Én is így szeretném, pont!!!!
Eszter! (Sorba megyek a babesőn!
)Nem vártam mást,mint ahogy előadtad a szülésed!!! Nagyon-nagyon gartu, meg pont annyira örülök is, hogy végre túlvagy rajta!És remélem a lázat is elfújta Petra, nem csak a pocakot!!
Mindketten gyertek hamar és meséljetek, hogy volt,meg hogy van meg ilyenek!!!!
Katy!Jó hogy itt vagy újra!!!
Edwing! Mi tegnap, meg tegnap előtt kivittük. Babakocsiban,lábzsákkal, nagyon meleg téli típusú mózesban,bundazsákban,polár kisrugiban és alatta a szokásos cucc:body és hosszúujjú plüss rugi. No meg sapka és cumi a szájba(ez az öltöztetés kelléke,de utána nem adja oda
).Kb fél órát toligattuk itt a környéken. Az első alakalommal alig akart elaludni, annyira érdekelték a fények,. csak a végén aludt be. Tegnap meg kicsit nyöszörgött is, nem tudni miért, aztán bealudt. Azt rontottam el, hogy pont kaja után vittük és mikor felhoztuk, akkor meg felébredt és nem nagyon tudott újra elaludni,tehát nyűgösködött. És csak úgy háromnegyed órát aludt. Én arra jutottam, ha legközelebb kiviszem, akkor szopi előtt egy órával teszem, hogy mikor feljövünk ehessen rögtön és akkor nincs megrázkódtatás
.
De ma azt hiszem ez nem lesz program, mert sajna nem tudja még a tavasz,hogy mi itt mennyire várjuk!!!!
(mondjuk van esővédőnk is,szóval majd meglátjuk....)
Nagyon jó sétálni. Nekem is. Tök jót tesz a betokosodott agyamnak! Szóval ha teheted menj ki Te is,szerintem
!!
Tücsök!
szülésznő: szerintem a legfontosabb!!! Nekem tulajdonképpen Ő és a férjem vezette le a szülést!! Mert kicsit gyors volt és a doki nem ért oda csak a második kitolásra, a harmadik meg már Hangás volt!!!
Az első kitolásnál az orvos helyén a férjem állt!!
Tehát cseppet sem lájos szülést kapott így elsőre, ezután a varrást már premierplááánba nézte,majd el is mesélte, hogy mennek az izomrostok,stb. Nagy élmény volt
Gátsebre én szedtem Arnica montanát. Gátvédelem nem volt,de én már terhesen feladtam, amikor azt olvastam: "vegyen fel egy kényelmes pózt, majd mindkét hüvelykujját helyezze a hüvelybe és U alakban masszírozza"- Szóval ott, hogy kényelmes,feladtam, mert nekem még pisi utáni törlés is kényelmetlen volt
!
de gondolom, ha megbeszéled a szülésznőddel akkor lehet szó gátvédelemről.
A tena betét meg elkell,mert elején ömlik az ember és az jó nagy,de max két-három napig kell. Addig ki lehet bírni.
Málnalevelet is ittam, de nélküle sem próbáltam, tehát nem tudom, hogy hasznos-e.
na ennyi
rékacs