Új privát üzeneted érkezett!

No sziasztok!
Savitri!
Nem hiszem, hogy az izgulástól lett volna, igazából nem vagyok kiborulva, meg nem stresszelem maga vagy ilyesmi. Egyszerűen csak jó lenne már, de egész jól viselem.
Noémi,
neked is akartam írni, hogy sírni sincs ám hangulatom. Mármint nem úgy értem, hogy még ahoz se, hanem tényleg minden oké.
De aranyosak vagytok, köszi Kép

Viszont (ezt gyorsan le is kopogom!!) mintha kezdene kicsit rendeződni az éjszakai alvásom. Ez már a második nap volt, hogy egész jól aludtam. Mondjuk mindkét nap jól elfáradtam, lehet hogy eddig is csak a semmittevés volt a gond?
Bár ahogy olvasgatom itt szegény mamikat, azt hiszem jobb ha ezt nem szokom meg Kép

Bagzer!
Benéztem este a chat-re, de nem voltál már ott. Illetve csak a neved. Tényleg légy egy kicsit határozottabb! Meg anyukád ahogy látom hajlik a szóra, dehát tudod, a néma gyereknek...

No pusz, írjatok sokat!!
Orbis (39+3)
orbis

Bagzer, nekem is úgy tűnik, hogy anyukád lesi minden kivánságod, és szeretne minél többet segíteni neked. Légy hozzá őszinte, és ölel meg és adj neki egy puszit. Meglátod segiteni fog. Kép Ja, és pityizz nyugodtan.

Orbis, képzeld ma reggelre én is olyan levert vagyok. Én nem tudom mi van, oda a kirobbano energiámnak, legalábbis ma. Levert vagyok, néha mintha bujkálna benne valami, azátn mégsem. Fájnak a lábaim, minden porcikámban fáradság érzés.

Ja ma bevettem a vizhajtomat amit doki bácsi szólt hogy most már tényleg kezdjem el. Még semmi! Pedig aszondják ezzel fél oránként megy az ember pisilni. Nekem még ez sem megy! Kép

Márti, ez olyan jó ahogy látni téged a gép előtt, mindig szeretem amikor vki ilyan képet tesz fel. Majd én is fogok. Kép

Most csomagolom a szatyrokbol egy táskába a korházi motyóm...hátha segít. Kép

PUszi,
Eszter2004
39+3
eszter2004

Jajjajaj, írtam az előbb és elszállt..

Csak "röviden":
Babus, sok szeretettel gratulálok a kissráchoz, nagyon szép az apróka!
Orbis, jobbulást Neked! És mielőbbi szülést mind2töknek Kép

Képzeljétek, tegnap küldték az akvi.kiv-ot és Hanka lakcímkártyáját Kép Őrület, hogy már ez is van neki..

Babaváróknak akartam írni, hogy nekünk a szüléskor nagyon bejött, hogy vittünk egy sárga-narancs-rozsdaszínű törölközőt, amolyan gyöngéd szülés jelleggel, hogy ne világítson a bébi szemébe a lámpa és az nagyon bejött. (A szüléskor nem volt lámpa, de a gátseb-ügyeknél kellett és akkor is ott volt a 10 perces bébi, aki -szerintünk- nagyon értékelte, hogy nincs vakító fény, hanem szépen nézegetett minket. És az Isteni volt! Na, csak úgy írtam. Nálunk ez a kellék hasznos volt. És hát gondolom a mandulaolajat sem hagyjátok ki a szépen -immár táskába- készített cuccból, az is fontos kellék.

Tegnap óta durva mellmasszázsban részesülök, és ennek eredményeként este+reggel tök jól evett Hanka. De sajnos még folytatni kell, csak maradjon így az eredménye..

Fülbevaló: a kórházban távozásunk napján lőtték be. (Vagy átszúrják a fülüket vagy belövik a fülbevalót, utóbbi állítólag nem vérzik, ezért így csinálták). Előző nap ki kellett választani (min.6 hétig ez marad) és azt mondták, hogy reggel, ha a drnéni azt mondja, hogy lehet, belövik. Szóval suttyomban törpént, legalábbis én nem voltam ott... (lehet, hogy szerencse?)

Ja, és még azt akartam írni, hogy tegnap itt járt Hanka 11 hónapos unokatesója, Réka, aki olyan nagyon szolidáris (ezt már a kórházban is eljátszotta 1x), hogy ha Hanka sír, legörbül a szája és ő is sírni kezd. Rendesen könnyek jöttek a szeméből tegnap, az egész 2 percig tartott, de csak mert Hanka abbahagyta és így Réka is...

Na, már csak egy tegnapi képecskét küldök, puszi: Hanitka

Kép
hanitka

Na jó reggelt!

Reggelebb reggel nem volt energiám írogatni, de most leírom. Végülis nem volt trauma az éjszaka, csak szakaszos volt, ahogy szokott, meg nyüglődős. Büfi tortúra, Lili szavaival..Kép Itthon bedőlt a kis drága, egész estig aludt, felébresztettem az éjféli szopihoz, jól visszaaludt, de nem fogom legközelebb, mert nem tudom, miért, de 2.15-kor kelt, szélgörcs vagy front, nem tudom. Mindenesetre 3-ra éhes is let, akkor kapott kajeszt, és utána jött a büfi, ami nem jött, aztán leraktam, persze nyüglődött, de nem sírósan, jól elvolt, csak próbálta kinyomni a dolgot, de csöndben volt a rendszerhangokat kivéve. Szerintem kialudta magát napközben, és csendben nézegetett. Mivel nem tudtam, hogy most lesz-e még sírás, nem feküdtem vissza, hanem lent ledőltem -mert visszaköltöztünk a galériára tegnapKép-, és vártam, mi lesz. Nem lett semmi, elaludt úgy másfél óra után. Tök jó. Akkor én is felvánszorogtam, és aludtam, jött a 6.45, evés, ez is tök normális, de utána is büfitortúra, meg sírás, aztán ugyanolyan rendszerhangos nyüglődés, és alvás. Aközben olvasgattam itt, míg vártam, hogy most sírás lesz, vagy nem. Megint nem lett, elaludt. Jó gyerekKép 10-kor keltem aztán, mert megint szélgörcs volt, aztán evészet. Na és most ugyanaz a rendszerhangos dolog van, mindjárt elalszik szerintem. Ez volt az éjszakánk.

És megértettem tegnap a séta után, ahogy a fotelban engedtünk fel LeventévelKép, hogy mi a "filozófiája" a suttogós könyvünknekKép Egész időbenKép Az, hogy mindig elégítsük ki a baba igényeit, tehát ha ölbe vágyik, vegyük föl, ha éhes, adjunk enni, stb., de soha ne avatkozzunk közbe, ha önállóan elvan. Pl. az altatásnál ugye addig nyugtatgatja az ember, amíg megnyugszik, utána lerakja. És ha újra nyűgös, megsimogatja a hátát, ha nem segít, felveszi. És így tovább, amíg elalszik. És Lili, ez nagyon fárasztó, én is ismerem az érzést, mikor épp elaludnál, és mész újra vissza... Na és a rendszer a babának meg az, hogy az alvás, a kaja, az ébrenlét utána, és újra az alvás ilyen sorrendben követik egymást, és azért kell figyelni a babát 4 napig, hogy lássuk, milyen periódusai vannak. Aztán ehhez lehet igazodni, és később módosítani, mikor már többet van fönn, meg ilyesmi. No jól leírtam, mi?Kép Nekem tök jó volt tegnap, hogy erre rájöttem, mert ez így tetszik.
És Vica, köszi az átalvós választ, ebben reménykedtemKép

Orbis, akkor jó, remélem, ma már jobb a helyzet lázügyileg legalább...Amúgy emg ugye drukk ezerrel. Bagzer, anyukád szeritnem tök jófej, hogy belátja, hogy hibázott, és nyugodtan mond neki, mire van szükséged, mert segíteni szeretne. Kitartás, nemsokára a baba miatt lehetsz sírósKépÉs mi is, vagyis énKép rendetlenek vagyunkKépA babának szeretetre van szüksége elsősorban. A rend is jobban megy egyébként.

Kikocs, ugye jót aludtál? És nem féltél egyedül, mert ott volt Brútusz, akit tegnap én is megismertem, halál jófej kutyusKép Üdvözlöm, mondd meg nekiKép

Eszter, jókedvet neked. Meg mindenkinekKépAura, remélem neked is használtak a birkákKép

Noémi
vghnoémi

Hanitka, én is megnéztelek benneteket, nagyon édesek vagytok. És széáp kislány ez a Hanka babaKép
vghnoémi

Kép
megyek a Szaharába
vghnoémi

Lányok, akik már szültek. Az arnica montanat ti beszedtétek? és ha igen mikor és hogy?

Hanitka, mandulaolaj: mire is kell?

Édesek babák, puszi,
Eszter
eszter2004

Sziasztok!

Na, most jutottam el eddig... Lehet, hogy most is félbehagyom majd, mert nagyon szúr az elejem Kép
Megint csináltam eztazt, főleg befejeztem a zsebes tárolót, ami egy rendes varrrni tudó valakinek biztos nem lett volna ügy, de nekem ráment a délelőttöm, aztán elmentem dokihoz, de lelépett, mert nem volt betege, és ugye én nem privát rendelésre járok... El akartam menni vasalót venni, de addigra annyira kész lettem, hogy aszontam, hogy kizárt dolog, inkább hazavánszorogtam. Aztán feküdni se tudtam, és akkor felraktam a zsebest, meg a kislámpát, meg ilyeneket, és most így néz ki a babasarok:
Kép
Egyenlőre még hiányos, de hát majd talán hétvégén megint egy kicsit gyarapszik majd a dolog...Meg egy kicsit mintha kisfiú akarna érkezni, de mondom, mikor az anyagot választottam, olyan jókis uniszexnek tűnt Kép De azért nem lesz ez rossz szerintem Kép Lehet, hogy kicsit túl színes lett... Na, mindegy, azért nagyon jó, hogy én csináltam ezeket a kiskezemmel Kép

Aztán még az is van, hogy nekem eddig még sose volt előtej-szivárgásom, de tegnap este fürcsi után nem találtam a pizsifelsőmet, és itt szenvedtem, és egyszer csak észrevettem, hogy egészen folyik valami a bal mellemből, és azóta is szivárog. Meggyőződésem, hogy azért van, mert Katy tegnap a kezembe nyomta Dávidot, és ettől beindultak az anyai hormonjaim Kép
Egyébként meg kitaláltam tegnapelőtt, hogy hétvégén akkor megyünk mi is, de végül Gergő megvétózta, ma mondta, hogy szerinte inkább bírjuk ki jövő hét végéig. Pedig már szépen elkezdtem reggel görcsölni, most fájt is, de ettől elmúlt... Kép Szegény, biztos elkapta tőlem a parát, most, hogy nekem elmúlt. Szóval nem kell drukkolni nekünk még mindig Kép
Ezek vannak velem. MEg az, hogy Eszter, én is iszonyúan nyomi vagyok ma, fizikailag, meg ilyenek. Jön a front... Kép Hajrá nektek!!!

Bagzer, ahogy szépen megírtad anyukádnak azt, hogy mit nem szeretnél, meg is mondhatod, attól, hogy ott van. És ha valaki, én is tudom, hogy milyen rossz az, hogy mások vakarják körülötted a koszt, hogy neked jó legyen, te meg netezel közben. De sokkal jobb, mintha kommentálnád Kép Baromi nehéz, de el kell tudni fogadni a segítséget, és pihenni, mert te mindjárt szülsz, és szükséged lesz minden erődre. És nem várja el anyukád, hogy te is csináld. Azért jött, repült tizenakárhány órát, hogy neked segítsen, nem pedig azért, hogy dolgoztasson. Próbáld meg elfogadni, hogy nem vagy mindenre képes, és tényleg elfogadni a segítséget!!! És sírd ki magad alaposan, és szerintem is ez már a végjáték Kép Élvezd ki az utolsó napokat!!!

A babák szépek, már olyan jó sok van fenn mindig, hogy csak csoportosan dicsérek, sőt, néha el is felejtem...

Noémi, Brútusz is üdvözöl, most éppen hónaljkutya, megint szeretetrohama van, és bevackolt a hónom alá, itt pislog Kép

Na, jó, ennyi jutott most eszembe. Ja, és még az, hogy én fenn szoktam lenni a cseten, mert általában úgyis szívesen abbahgyom, amit éppen csinálok, hogy egy kicsit dumcsizzak. Már többekkel megbeszéltük, hogy ha valaki szeretne beszélgetni, megcsörgeti azt, aki online van, és azonnal leteszi, és ez azt jelenti, hogy gyere a csetre. Ha jön, jön, ha nem, nem. Telefonszámok vannak a Database menüpontban az elérhetőségek között. Szóval ne szomorkodjon senki, csakúgy, hogy nem sikerül neki beszélgetni, csak csörgessen onleányokat. Éppen online van az, akinek a Members menüpontban mosolygó fejecske van a neve mellett...

Na, most már hosszú lettem.
Pusz mindenkinek
Kikocska
38+1

kikocska

ja, utánanéztem. Nyavalya és nyavalyog, ly-nal. És kéredzkedik Kép csak mert kétszer is volt egy nap alatt. Egyébként nem szoktam javítgatni senkit Kép

kikocska

sziasztok! Terhességem első nyomi napja. szörnyű....mint egy mosott szar....mintha bujkalna bennem vmi betegség. ugy ég a böröm meg ilyenek...

Kikocs, nagyon tetszik a babasarkod, szeritem abszolut unisex, és olyan ügyi vagy hogy ezt magad csináltad!! Gratu!!!

Na visszavonszolom magam az ágyba. Nem ismerek magamra. Ez nem én vagyok!! Kép

PUszi,
Eszter2004
39+3
eszter2004

Bagzer!! NE szomorkodj! Ez már a végső fázis fáradalma...és feszültsége...kint lesz a baba
és megkönnyebbülszKép, anyácska meg úgyis megy majd haza, és persze kibékültök marcivalKépKép

Figyúúúú-Ti hason altattok!:????
Ez nagyon fontos kérdés, mert anyóspajtás
állandóan ezzel izél, hogy nem szabad...de pl. ha arra gondolok, hogy jön egy böff..akkor az háton sokkal inkább fulladást okozhat nem??legalábbis ez látszik logikusnak!
??

Kikocs-nem kell akkor pelus??
esztyx

Esztyx, az összes ismerősünk hason altatott, és a védőnéni is azt mondta hogy ugy kell. Nem fog megfulladni. Ha háton van akkor erre több esély van. Ne aggodj, ő elforditja a fejét ha kell.

Bocsi, tudom hogy én még nem vagyok a babázók klubbjában, de ezt igy láttam mindenkinél. Kép

de ugyis irnak neked a kismamik is.

Puszi,
Eszter
eszter2004

Sziasztok!

Először is Babus!!! Óríási garula Kristofhoz! NAgyon helyes gyerkőc és tényleg klafa a kezes kép!!!Kép

Bagz! Csatlakozom az előttem szólokhoz.Most pihenj,amíg lehetKép!

Noémi! Hányszor kellett elovasniKép Na, csak móka volt!Nekem pont ezért jön be ez a könyv,mert vaaléhogy józan ésszel is így gondolom és ez meg megerősít!
Ma,pl tényleg megerősített.
Szőrnyű napom, napunk van. Bár azt hiszem csak nekem szörnyű,mmeg apának akit én készítek kiKép HAnga ugyanis alszik!
Szóval úgy kezdődött,hogy este 10-kor evett.12-kor apa mondta,hogy szerinte éhes,de én nem hittem neki.MAjd 1/2 1-kor már én is úgy döntöttem,hogy éhes. Meg is kínáltam, de istennek nem akart enni.Végül 50 valahogy belement. Aztán kelt 4.30-kor.Szépen adtam neki a majd szétcsattanó bal cicmet,de nem szívta. Sehogy sem. Már bőgtem, mindent csináltam. Végül 50 belement és beájult. Aztán reggel 8-kor kelt. Tehát panaszra semmi ok,mindent rendesen csinált,csak egy órával előbb.Megint kínáltam a bal cicim,hosz nem szívta ki hajnalba,tehát tele volt.Megint az mint hajnalba,beveszi-kiköpi én meg kikészülök.Ma zoli szabin volt,így neki bőgtem. Azért egy hirtelen pózváltoztatás után csak evett 90-et, majd a szokásos nézelődés és alvás. CSak anya ideggyenge,hogy mi lehet a baj a cicimmel.
Na,itt már el kell mondjam, hogy apa este óta mondja,hoyg szerinte kaiklni kéne Hangának, ugynais ma ötödik napja,hogy ezt a programot kihagyja és hogy szerinte nem a cici a hibás, hanem a kaki.
Na, jó végülis megygyőzött. A következő ébredéskor (amit kicsit megsegítettünk, mert kiraktuk kicsit mózesban,hoyg lassan ki lehessen viini) adtam cicit, 20 után beájult. Döntöttem :LÁZMÉRŐ.BEJÖTT!!!!! Akkorát kakilt,hogy ihaj.És olyan édes volt. Látszott rajta,hogy jó nek. Feküdt a pelenkázon és nézegetett,kicsit sem sírt! aztán még evett 40-et és kész, ez háromkor volt azóta alszik.
Engem meg elvitt egy kicsit sétálni Apa, mert én közben egyfolytába bőgtem! A kakit leszámítva, annak annyira örülök, hogy csak! Jó kis örömök,mi?
Szóval most várom, hogy felkel és telezabálja magát, mert ő általában 80-120 között eszeget, az ilyne 50-60-ak elég kevéskék.
NA kipanaszkodtam magam.

És én is szertnék chat-elni. Már egyszer megpróbáltam visszakéreckedni a yahoora. Most újra megteszem. Kikocs vagy BAgzer!!! beengedtek?És most nem pipálom az amit a múltkor,jó?

Ja, Orbis! Én a panadholt tudom, hogy azt szabad szedni, ha muszály. tényleg vigyázz a lázzal, mert az veszélyes lehet.legjobb a forró tea és az ágymeleg és a gyógypuszi:Kép

Tüni! Neked is gratula Kincsőhöz! egy napon szültünkKép

Ja a születésstory ma megrekedt,annyira pocsék a napom. VAgyis volt,mmert ez a séta tényleg jót tett.Bár a csipőm még nem az igazi, de valahogy elbicegek.Szerintem szülés közben meghúzódott a jobb combom, vagy forgóm, vagy csipőm, vagy mi? remélem helyrejön magától, mert semmi kedvem dokihoz menni!

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

JAj Kikocs! Szuper a babasarok! Szerintem egy Rékának szászorta jobb szín ez mint a rózsaszín! TApasztalatból mondomKép!!

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Eszti!
Elém ugrottatok!
Mi hason, vagy oldalt kitámasztva altatunk. Csak napkozben jóval büfi után, ébren van háton. Szóval, ha nézegetni akra. Merts zerintem háton cseppet sem biztonságos. Éjszak meg leginkább hason van, mert úgy szert lenni. Szóval etetk utána oldalt beteszem és ha nem alszik bele a nézelődésbe, hanem sír és kivevősen kell vigasztaln, akkor a mellkasomon ahogy megnyugszik, pont ugyanúgy rakom le, tehát a hasára és az tetszik neki.(Úyg tűnikKép)

JA, meg állítólag az a baba aki sokat van hason mozgékonyabb lesz, mert a hason fekvés ösztönzi őt. Mert ugye megemelgetui a fejét,meg iylenek, amit máshogy nem tud.Meg később innen jön a mászásKép

szólottam
rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Sziasztok!Kép

Ma Eszterhez nagyon hasonló napom van, csak pluszba még nagyon sokat keményedek is, ha nem fekszek akkor gyakorlatilag egyfolytába.Most ilyenkor mi van?Nem szívesen kötöm ezt a doki orrára mert a végén még kitalál valamit.
Ráadásul kedden úgyis megyek hozzá (ha addig nem) és akkor jól megvizsgál mint Babust, aztán meg is szülök. És nem is bánnám!Kép

Kikocskát szeretném megdícsérni,hogy ilyen hasznosan töltötte várandósságának egy részét és mivel az egyik szakmám varrónő, így azt hiszem hiteles is vagy mi.Kép

Kép
Ilona (37+5)
Vendég

Kikocs, nagyon szép a sarok!!!És szerintem is simán lehet kislány, nem ettől lesznek nemi zavarai.Leventének piros a kabátja pl., ez jó neki, mit csináljakKép

Babakocsival sétáltunk, és jó volt, de jobb a kendő, csak elmentünk a piacra, és ott ugye nem árt az ember cipekedőképessége. Meg ki akartam próbálni. És azért jó pl., mert mikor hazajöttünk, aludt ugye, mint minden séta után, és nem kell levetkőztetni, mert a konyhában nálunk nagyon hideg van, és most is ott alszik.

Eszti,mi is úgy, mint Rékacs, hason. És egyetértek veleKép

Rékacs, azt hiszem, csak élő gyermek kellett hozzá, hoyg megértsemKép

Ajjaj, nagyon jön a front... Leventén még nem látom, nyugodtan alszik. Kíváncsi leszekKép

Azt hiszi,most van éjszaka, tegnap is, ma is ilyenkor aludt nagyon sokat... Kár. Majd rájön, hogy nemKép

Puszi:
Noémi
vghnoémi

űHogy tudom beírni a tel.számom a databaseba?Kiegészíteni szeretném az eddigieket.
kösz
Noémi
vghnoémi

sziiiasztoook!!
mindenkinek köszönöm a kedves szavakat és nyugtatást!!!!!!!!!!!!!!!!!!Képjól esnek!! és persze tudom én hogy jót akar....

Kikocs, tök jóó a sarok!!! bárcsak mi is állnánk így.... ma vettem egy jó kis flanel piros, virágosmintás anyagot, amiből szépen varrok majd egy paplan huzatot! izgííí

ma voltam dokinál, megvizsgált, még zárt a méhszáj, de meg van rövidülve...hmmm, tehát semmi. ő is, meg a bába is folyton kérdik hogy nem akarok-e már szülni, akkora már a hasam...hát de, épp szülni szeretnék...dehát nem megy az parancsszóra... meg kellett most is ctg-t, mert a doki túl nyugodnak látta picur utsó szívhangját, jól rámijesztett ezzel, hiszen a szülésznő mindig rendben találta... mutattam a régebbieket is, és mondtam hogy múltkor végig aludt! a többinél mondta hogy jók, aktív, volt egy másik is, ahol szundított... szóval rákötöttek, végig csak a gépet bámultam.... aztán belátogatott az orvos, hogy éber-e, mondom, nem, erre ő, ébresszem fel, szépen rátettem a kezem a pocimra, kicsit nyomkodtam, erre egy jót kacagott, hogy ettől inkább elalszik! mondta hogy ne nézzek oda, ő most gonosz-apai-módon felébreszti...kiváncsi voltam, és megfogta két oldalról a pocakom, jól megrángatta, attól valóban mintha enyhén felébredt volna, de nem igazán-hát nem hiába az én kölkömKép aztán utána én is rángattam kicsit, hogy produkáljon má valamit, hát valamicskét sikerült is..így elengedtek...még jó!!!

még jövök, és mindenhez hozzászólok, de most vacsit akarok csinálni, és épp egyedül kő, persze én akartam így...szóval el fog tartani egy darabig.......

puszi mindenkinek!!
bagzer

ja, Eszter, teszek fel képet a kis székről még ma, ha minden igaz! nagyon szééép!!

KépKép

KépKép
bagzerka

Noémi, az edit gombbal, ami a te sorod végén van, be tudsz írni új adatokat, vagy megváltoztatni az eddigieket!
b

KépKép

KépKép
bagzerka

Eszter2004,
A mandulaolaj arra jó, hogy ha
1) a vajúdás alatt szeretnél kis masszázst a derekad körül, akkor ahhoz is használható (én mondjuk nem vágytam rá) és
2) a kitolási szakaszban, hogy könnyen kicsússzon a baba + a gáthoz. Legalábbis nekem használta az orvos (jó sokat) és az jó volt; ezért legközelebb sem hagynám otthon, de e téren biztos más-más szokások vannak kórházanként (orvosonként?)
Arnica-t én nem használtam.

Kikocska,
Naon helyes a berendezés, megérte a kiskezed munkáját, tök ügyi vagy!

Puszi, Hanitka
hanitka

De nekem nem engedi, Bagzer, nincs permission...
vghnoémi

SziasztokKép
EszterKép
köszi,bár még kistehénnek érzem magamKép Dundika meg képzeljétek meztelenüll 4200g és 3600-al engedték ki 14.-énKép azt mondta a védőnéni, hogy édesen gyarapszikKép

Katy-nak gyönyörü szép a kisfia, egyáltalán nem látszik a képeken, hogy újszülöttKép nagyon szépségesKép

Lányok ez a yahoos dolog mi?? lemaradtam rólaKép
pussz
Vendég

Bagzer,
nálunk az Istvánban van egy ébresztőnek nevezett gép, olyan, mint egy joystick. Odatartják a hasamhoz és bedudálnak vele. Szegény gyerek akkorákat ugrik tőle, úgy szoktam sajnálni!!!

Eszter,
én is nagyon maszat vagyok! Fáj a hasam, de nem úgy. ahogy kéne, csak a baba nyomkodja összevissza. Meg az egyik nyirokcsomóm is fáj, és mintha kezdenék megint köhögni. Pedig pont kimásztam belőle!KépKép Kezdek nagyon ideges lenni. Gyerekek is tiszta zakkantak, még a kicsi is, pedig az amúgy nem egy ideges típus.

Úgyhogy most megyek is, és beülök egy kád vízbe.

Kikocs, gyönyörű a babasarkod! Mesi nemét is meglepinek szántuk anno, és mivel a kék a kedvenc színem, majdnem mindene kék volt. Meg zöld meg sárga itt-ott. Meg drapp, meg ilyenek. És mindannyian totálisan meg voltunk elégedve. Amúgy én is magam varrtam, amit lehetett, és az olyan jó érzés!! Még most is azokat a dolgokat szeretik legjobban, amit én csinálok nekik. Biztos érzik benne a szeretetet.Kép

Képzeljétek, mit csináltam ma! (Az egész napos kényszerpörgésen felül, mert Imi persze ma is apáméknál dolgozott...)
LESZEDTEM A LÁBAM!!!
A 40. héten!
Már nem tudom, hogy szántam rá magam, meg azt se, hogy jöttem egyenesbe utána, de a lábam szép sima. Mehetek szülni.

Lili,
köszi a biztatást. Én is erre gondoltam. Az szinte nem izgat, hogy mikor szülünk, mondjuk jövő hét végéig bezárólag, de nem akarok még egy nehéz szülést. Úgyhogy szépen dolgozom ki a pszichoterápiás módszereket.

Érdekes, hogy hiába nem hagynak a gyerekek pihenni, ettől kicsit se szülök korábban. Sőt, már eszembe jutott, hogy ha a szülés csak akkor indul be, mikor minden a helyére került, akkor a harmadik gyerekek sohase születnek meg!!!Kép (Ez ugye szofizmus, bölcsészkollegák?)

Altatás:
Megint szemben az elmélettel. Az enyéim is csak hason hajlandóak aludni. Elvileg háton/oldalt kéne, SIDS stb, viszont sok orvosnak eleve az a véleménye, hogy a háton altatásnál meg könnyebben visszanyeli a bukit. Mások szerint meg pont nem. Szóval ez az a kérdés, amire nincs válasz. Mesi speciel addig üvöltött, míg pár hét után hasra nem fordítottuk, azóta alszik. (Most már persze magától forog, de így is hason szeret jobban.) Imi is jobban szeretett mindig hason. A többi rizikófaktort kizártuk (zsúfolt ágy, túl meleg, cigifüst, koraszülés stb).

Na megyek, minden percben beverik magukat valahova és üvöltenek. Tényleg front lehet!

Puszi:
Vica
mvica

Sziasztok!

Ki is kérdezet az Arnica Montanát?
Na, mindegy! A lényeg én szedtem! Végig míg kórházban voltam, tehát hat napon át 2*5 bogyót.
Összehasonlítási alapom nincs,de szépen begyógyult a seb. Azt viszont elmondhatom, hogy a negyedik nap elviselhetetélen volt a sebbel. Akkor húzódott nagyon. Mikor kivszik a varratot az viszont jó. Mármint maga a szedés fáj kicsit, de csak egy pillanatig és aztán megkönnyebül az ember.
Jót tezs a gátsebnek,hogy sűrűn öblitettem. Mármint itthon(merta kórházban azért az nem annyira egyszerű, de ott is megpróbáltam) tehát, pisi, meg szoptatás után kimososm és aztán hajszárítóval megszárítottamKépEz vicces, de marha jól esik és aztán szórtam rá egy kis hintőport.Azért jó megszárítani, mert valahogy irtó kellemetlen érzés, ahogy ott ázik a vérben meg mindenben. Én szívem szerint állandóan szárítgattam volna. A Bába válaszol azt írja, hogy a szellőztetés és a napfény igen jó hatással van rá, na mi a szobatársnőmmel jókat röhögtünk ezen, hogy akkor majd beterpsztünk itt az ablaknak, lesz ami lesz!!Kép, De itthon tényleg próbáltam "szellőztetni" és tényleg jót tett meg a melleimet is szellőztetem, tehát nagyn vonzó kis libidótündér vagyok.Az én pasim azt szokta mondani, "hé Te ott a melleken túl!"
Mostanra már teljesen összeforrt. Kb négy napja már egyáltalán nem fáj.Mármint a gátseb.

na megint szólottam
rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

nemérteeeem................
most nincs itt az előző 2 íráskám.........
az elöbb meg itt volt....ti sem láttok semmit?? pedig elküldte, meg is néztem!!!!

azt azért leírom mégegyszer, hogy mindenkinek köszönöm a segítő, kedves szavakat!!!!!! nagyon jól estek!!!! puszi mindenkinekKép

az utsó az volt, hogy Noémi, a tel.számost a te sorod végén lévő edit gombbal tudod javítani, beírni!!

no,megyek vacsit csinálni, ,majd még jövök
télleg hova tűntek a kis írásaim??????????????
bgz

KépKép

KépKép
bagzerka

BagzerKép
én látom,kicsit feljebb van Hanitka hozzászólása előttKép
Vendég

Sziasztok!
Na, megint jöttem. Félbemaradtunk Noémival a cseten... Kép így nem is tudom, jutottál-e valamire a database-zel... (Ahol egyébként beírtam Katyot és Babust a táblázatba, nézze meg mindenki, hátha segít a szülni vágyóknak Kép)
Rékacs, neked küldtem egy emilt, meg egy meghívót, Edwig, kész csoda, hogy erről le tudtál maradni, annyi szó volt róla Kép de neked is küldök egy meghívót még az este folyamán, ok, és abban leírom. Itt már mindenki halálra unja szerintem Kép

Bagzer, tök jó, hogy jobban vagy, és ha már rövidült a méhnyak, az már jó jel egészen, hajrá, mindentbele! És ilyen pocakrángatást nekem is csináltak eegyszer. Meg én is magamnak, mikor be voltam tojva, hogy nem mozog (akkor ez se használt, és mentünk a kórházba)

És hogy megnyugtassak mindenkit, én is pocsékul vagyok, de mondjuk ez nem meglepő, mert elég sokat vagyok pocsékul Kép, de tuti, hogy van valami... Remélem nektek szülés lesz a vége Kép (mi még, mint említettem,még várunk legalább egy hetet. Csak van egy olyan érzésem, hogy Réka addigra azt fogja gondolni, hogy nem látjuk szívesen idekinn, és úgy kell majd kirobbantani...Kép)

Esztyx, én írtam smst, most már mégegyet, remélem megkaptad ezt már... Lehet, hogy annyira hülye vagyok, hogy megírtam, nem küldtem el, aztán kitöröltem??? Mondjuk elhiszem magamről...

Köszönöm szépen mindenkinek a kedves szavakat a babasarokról. Különösen Rékacsnak, mint Rékának, és Ilonanának, aki nem lenne ilyen bősz, ha látná közelről is, hogy mit műveltem varrás címszó alatt Kép Érdemes volt várni eddig a megcsinálással, mert most már senki nem dicsekszik ilyesmivel, mert már babák is vannak benne, majdnem mindenhol, és ott már az a lényeg Kép Szóval képes vagyok unikumot nyújtani nektek. Nálam már csak Bagzer jobb, aki egészen az utolsó pillanatig húzza... Kép Hogy izguljunk Kép

Na, ennyi jut eszembe hirtelen.
Pusszancs mindenkinek, ha nem jövök, akkor még jó éjszakát is, a babásoknak meg nyugodtat...

Kikocska
38+1

kikocska

Babus, csak most olvastam végigKép
GRATULA a kis manóhozKépKépKép
Vendég

Noémi!!!!!!!!!
asszem sikrült átállítanom, hogy sikerüljön beírnod!!Kép
bagz, a szuper-moderátor, aki még mindig nem csinálja a vacsit.... grrrrrr

KépKép

KépKép
bagzerka

KikocsKép
magamat ismerve elég sokmindenről lemaradtam... Kép köszi váromKépKépKép
edwig
Vendég

Sikerült!!!
Köszi Kikocs!

Akkor most már én is tudok!!! Éljen! Csak nincs ott senkiKép! NA nem baj megyek nézem a tvt!Bár oly álmos vagyok, hogy csak na, de nem tudok elaludniKépPedig most Hanga szerintem úgy 9-1/2 10-ig alszik!(remélem)

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Na, Rékacs, ezennel megsértődtem, mert én ott vagyok, sőt válaszoltam is Kép Na, mindegy. Úgy látszik, mivel én folyamatosan online vagyok, olyan, mintha nem is lennék...
Rékacs, tudom ajánlani a már említett telefon-megcsörgetést Kép

Borzasztó falási rohamok törnek rám megint. Annyirminent ennék. Pl. mindent, amit reklámoznak Kép Meg ami még eszembe jut... csak azt nem, ami van itthon Kép Szerintem ebből Gergő-boltbalezavarás lesz... szegény Kép

kikocska

Sziasztok,
hát Hana napközben se hagyott aludni. Úgy tűnik amikor látja, hogy lehunyom a szemem rögtön valami baja lesz, egyébként szépen elvolt az autósülésben amíg zöldséget aprítottam meg ilyenek. Felraktam az étkezőasztalra, onnan nézegethetett. Nemsokára vendégek jönnek, addig próbálok reagálgatni. Tomi tartja a frontot lenn.

Vajon honnan tudják Babusnál, hogy nincs elég tejcsi? Nekem a Mávban semmiféle kísérletet nem tettek a tej mennyiség megállapítására, csak mindig megkérdezték, hogy jól szopik-e a baba.

Noémi, tökre tetszik amiket írtál, hogy mikre jöttél rá. Már egy csomó helyen próbáltam beszerezni azt a könyvet, de mindenhol csak a második rész kapható.Kép
A fiad egy arab sejk is lehetne akárKép

Hanitka, nagyon bájos a kislányod, és jól áll neki a fülbevaló.

Kikocs, frankó a babasarok már így is. Én már meg mernék születni ide. Nem baj?Kép

Esztyx, kb 20 évenként változik az elmélet, hogy melyik a legmegfelelőbb altatási póz. Most a hason altatás a mumus, mert kimutatták hogy a legtöbb bölcsőhalálos csecsemő hason aludt. Persze, hiszen a régebbi könyvek azt írják, hogy hason kell altatni a csecsemőket. Hát hogy aludtak volna szegénykéim? Viszont biztos, hogy nem ettől nem vettek levegőt.
Én vagy hason altatok, mert így kevésbé tud kapálózni és könnyebben megnyugszik, vagy oldalt fekve és kitámasztom párnával. Nappal, felügyelet alatt hanyatt is hagyom. Én is a böfi miatt parázok a hanyatt altatástól, de az a tapasztalatom, hogy legtöbb esetben gond nélkül kifolyik a száján így is. (általában egy órával kaja utánKép)

Rékacs, sírj csak nyugodtan, attól még tündér jó gyereked van. És a cici is elég jól termel a jelek szerint. Apa meg szakszerű. Szupi kis családi csomagKép
Nagyon jót röhögtem a gátseb sztorin, főleg, hogy én is végig gondoltam ezt magamban annak idején.Kép

csajok, rémesek ezek a babaébresztgetős sztorik. Amíg terhes voltam végig ettől rettegtem, hogy mi lesz ha a ctg-n is úgy viselkedik mint szokott, azaz alszik. (bár megtartotta volna ezt a jó szokásátKép) Megúsztam.

megjöttek a vendégek
pusz
Lili

KépKép
savitri

Kikocs!!!
Nekem nagyon-nagyon tetszik a Réka birodalom, pedig én eléggé rózsaszín-matyi vagyok, de ez most kivétel, szerintem olyan hangulatos. Annyira, hogy totál bezsongtam, hogy nekem is kéne valamit alkotnom.

Nymiság, hát az engem sem hagy, bár ez lehet attól is, hogy ma reggel megint mászkálnom kellett, kórház-vérvétel... és ha már a városban voltam, meglátogattam egy barátomat, aztán aludtam itthon, de jött Apu és persze nem bírtam a fenekem ülni, hát elmentünk nézelődni. Most az van, hogy fizikailag ko vagyok, de egyébként meg nem vagyok álos. Szóval, nyafnyaf Kép

Rékacs!
A gátsebes sztoridon én is jót kacarásztam, elég vizuális alkat vagyok ráadásul, úgyhogy tényleg fülig ért a szám Kép

Esztyx!
Az én tudományom szerint is szabad hason altatni, sőt az talán jobb is.

Bagzerka!
Olyan jó, hogy írod miket csinál a doki, így tudom mire számíthatok nemsokára. Jövő héten én is megyek ctg-re, már alig várom!!!
Nagyon drukkolok neked, hogy szüljél, és akkor jól meg is látogatlak majd téged meg Simont!

Jajj, éhes lettem!
Megyek zsíros-hagymás kenyeret enni, két napja ez a slágerhami. Győzök utána fogat mosni Kép
Jövök még!

Pusszancs, Aura+Erika
36+1
aura

Sziasztok!
Na végigolvastalak titeket. Tényleg annyira nyilvánvaló már, hogy mi, nembabások vagyonk kisebbségben Kép ami persze tök jó. Csak nem tudok hozzászólni. De raktározom az információkat (hormonagyam egy még működő zugában...)

Eszter telefonált, (mikor megláttam, már azt hittem, hogy szül Kép) nagyon vacakul van, még babanetezni sem tud, mert nem tud elmenni a gépig. Fájnak az ízületei, kicsit lázas is és ég a bőre. Én mondtam neki, hogy szerintem míg nekem a torkomat meg a fejemet, neki az ízületeit támadta meg ez a vacak idő. Reméljük jobban lesz! Nem szeretne így szülni, ami nem csoda!
Én kamillateával, forró fürdővel meg paplannal kúráltam magamat, a jelek szerint sikerrel, mert már sokkal jobb.
Minden betegeskedőnek jobbulást!

Kikocs, szerintem is nagyon ügyi vagy és nagyon szép a babasarok!! És nem hiszem, hogy a bébik tisztában lennének azzal, hogy ők lányok és ezért pirosat kell szeretniük! Szép színes, tuti tetszeni fog neki. Áron a haját tépi, mikor mondom valamire, hogy nem jó mert fiús...
Én meg amúgy piros-bordómániás vagyok, szerintem nálunk akkor is minden ilyen lenne, ha mégis Botondunk lenne.

Bagzer, a hozzászólásodból ítélve kicsit jobban, vagy, ez tök jó, csak így tovább. Anyukádat üdvözöljük ám, mint régi ismerőst!!

Áron itt a hátam mögött hatalmas nyögések közepette elmélyülten etetőszéket szerel. Hiába mondtam neki, hogy az kb fél év múlva fog kelleni! Dehát olyan lelkes, szerintem ez olyan neki, mint nekünk a falvédővarrás.
Le is fényképeztem közben, de nem akarja hogy feltegyem, mert nincs túlöltözve Kép

Na megyek, puszi mindenkinek!
Holnap biztos megint pangás lesz, mert hétvége. Megpróbálok azért jönni!
Orbis (39+3)
orbis

Bagzer, kösz!Megnézem.
Lili, nem tudom, hol lehet kapni, de szívesen kölcsönadom ám! Már ajánlgattam, de nem kapott senki az ötleten.Te vagy a befutóKép

Puszi mindenkinek
Noémi
vghnoémi

sziasztok

Bepillantok gyorsan hozzátok. Most még alszik a drágám, de mindjárt jön a éjféli szopi. Eddig meg kihasználtam az ájulását és pakoltam, mert fut a lakás.... Hihetetlen, hogy milyen kupi van nálunk. Mindig eltervezem, hogy akkor most a mai napon belevetem magam a rendrakásba és tuti, hogy akkor azon a napon még jobban rázendít Benikém az egész napos túrára. Már mondtam a Petinek is, hogy útálom már berakni a mosógépbe a ruhákat, mert azok ügye megszáradnakKép és nem tudnak a helyükre bemenniKép Na, ma belevetettem magam. Vagy egy órát hajtogattamKép De alakul a lakás. Pedig tényleg jó tett nálunk a terhesség és Benike, mert régen a Petim csak hébe-hóba segített takarítani vagy megosztott munka volt, most meg csak ő csinálja. Igaz nem úgy ahogy én szeretem, de ez is nagy segítség.

Tudjátok, hogy miért is tudtam jönni? Mert voltunk ma a doktornéninél, mert sajnos a sok erőlködéstől, sírástól kialakult Benikének egy jó kis köldöksérv és azt tapaszoszták le, megmutatták, hogy hogyan cseréljük a tapaszt. Szegény, még egy próbléma a fránya hasfájás melléKép Mondtuk neki, hogy ez a harmadik féle csepp is csak félig vált be (Espumisan) mert mostmár a büfi kijön evvel, úgy ahogy a nagykönyvbe megvan írva, de alul semmiKép Erre ő kérdezte, hogy nem-e próbáltuk ki a gyógyszertári görcsoldót? Én meg mondtam neki, hogy én honnan tudjam, hogy van egyáltalán ilyen. Erre ő gyorsan felírta. Csövezni, meg csak 2x lehet egy nap. Pedig ha mindig lehetne, megváltás lenne. De úgy néz ki, hogy jó ez a görcsoldó. Teljessen látni rajta, hogy fáj a poci, üvölt és beadás után egy 20-30 percel hat. Fokozatosna engedte el magát. Mutatott a doktornő egy vietnami haselernyesző fogást is. Ez végül is egy egyszerű feldobásos módszer. Annyi, hogy feldobom a babcit vagyis nem dobom, csak olyan mintha elengedném de csak feltartom . Na ezt jól megkutyultam, de úgy is értitek, nem?

Alvás: Benike is hason alszik. A védőnő és a gyerekorvos is állandóan avval nyagatt, hogy nem szabad sokat hason altatni, mert lapos lesz a mellkasa. Evvel 2 keserves éjszakát csináltak nekem. de aztán az újabb találkozásnál, mondtam, hgoy a fene fenét eszik is akkor is hasom fogom altatni, mert háton útál aludni, oldalt sem nagyon szeret, de ha bukik, akkor úgy megijed, hogy hátrakapja a fejét, és egyből mellényel és elkezd csuklani. Az meg egy újabb tortúra, hogy elmúljon. Igaz állítólag magától elmúlik, de amikor az egész baba zakatol, azt nem szeretem. A citrom nagyon bevált....
Így a hason altatás van nálunk. Már csak azért is, mert amikor éjszaka a szopi után büfi van és elalszik a válamon, akkor alányúlok a pelus alá és ugyanabban a pozicióba rakom le. Fel sem ébred. Ha meg felébred, akkor olyan cselem van, hogy a cumit berakom a szájába és odahúzom a kis mancsát a cumi elé (betámasztom a cumit) és ez által nem tudja kiköpni, csak amikor beájul és nagyobbat lök rajta a nyelvével akkor már nem ébred fel magára. Cseles vagyok?

.......

Na, ezt a levelet 1 órával ezelőtt kezdtem el, de most fejezem be...
Annyira boldog vagyok!!!! Úgy néz ki, hogy tökéletes a görcsoldó. Szanaszéjjel kakilta magát!!!! Annyi-annyi puki jött ki, hogy csak na4!!! És nem kellett a cső!!!! Most szopi után beadtam a Espumisant, jött a bocibüfiKép és beraktam az ágyikóba és alszik. Ilyen még nem volt!!!! Ezek szerint jó erős lehet, eza görcsoldó, ha csak 3x lehet adni, 1/2 kávés kanálnyit. Így már csak a 10-es kajánál fogok legközelebb. Vagy a 7-nél.

Tudjátok, hogy már mennyit zabál???? Elájultok!!! 160g!!!! De volt már 180g is!!!

ÉS MA VAGYUNK 6 HETESEK!!! Vagyis tegnap voltunk, mert már szombat lettKép

És a múlthéten szerdán 3800g volt pucéran, ma mértem 4600gKép Ja, és 2700g-al született. Jó, mi? Tudom, hogy ez is lehet a hasfájás oka, de már így is idomítottKép szopi van nálunk.
így is képzeljétek,hogy van olyan hogy 10 perc alatt behúzza ezt a mennyiséget, amit máskor 20 perc.
Olyan sunyin tud szopizniKép Van fotó róla, csak a másik gépen. Holnap felrakom.

Aura! Nem semmi, hogy semmi bajod(tok) nincs a zsíros-hagymás kenyértől? Használd ki, amíg tudod, hgoy egyél ilyenekt, mert utána egy darabig úgy sem lehet?
Én is mondtam Petimnek,hogy ígérje meg, hogy amikor már nem szoptatok, akkor az lesz az első, hogy meghív egy étterembe tatárbiszteket enni és martinit inniKép

Kikocskám! Küldtem neked egy ari e-mailt, hogy felvidiccsalak! Mi kutyaőrültekKép
Nagyon-nagyon tetszik a babasarkod!!! Egyáltalán nem fiús. És az hogy, nagyon mintás az főleg jó. Ugyan is sokan tévednek, hogy mindenből egyszínű kell(kék-rózsaszín). Az a legjobb, ha minden csili-csálé színes, mintás. Nekünk is az ágynemű olyan mintás, hogy a játékok elvesznek a háttértőlKép És ez a tökéletes.
És azt olvastam, hogy minden babának a PIROS és árnyalatai a kedvenc!!!

Hogy egy kis jó kedvetek legyen nektek isKép

Puszi: Márti (aki most még jobban boldog)
hajdum

akartam egy kisfilmet, de nem engedélyeztékKép
hajdum

húúú, most meg már megint nem szólok hozzá semmihez, csak helyzetjelentek egyet........

végig vacsi csinálás közben olyan húzós kis fájdalmam volt alul a pocak alatt, de nem volt vészes, így ha tudtam álltam, mert olyan szükséges fájdalomnak éreztem... aztán evés után, leültünk anyuval megnézni egy filmet (bazi nagy görög lagzi-jó blőd) és közben egy jó ideig rendszeresen alul úúgy elkezdtett fájni, és már számoltam, kb 40mp-ig tartottak, aztán felül is kemény volt, és így tovább, lihegtem ahogy tudtam. meg nem szóltam anyunak, nehogy itt elkezdjen nekem izgulni...elég ha majd akkor!!
szóval, csajszik, ez most már olyasmi?? mert elég kemény volt, bevallom!! miközben hajtogattam magamban a számokat, azon gondolkodtam, hogy ezt hogy fogom bírni, mert nem semmi!! és most már fogggalmam sincsen hogy hogy fogok hősködni, ahogy elképzeltem, mert megtörtnek, és gyengének éreztem magam közben. persze örültem is, hogy ez már valami...de kicsit meg is ijesztett!!!!
most nagyjából elmúltak, vagyis ritkultak, úgyhogy ma még nem lesz program, de szép kis ízelítő, mondhatom......hát erre várok annyira.......húúúúúúú

bgz, aki izgatott hogy jöjjön, de kicsit elvesztette a bátorságát....

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok,

Nagysokára én is teljesítem itt az ígéretemet, és felrakom a babaszobás képeket, Kikocs képén felbuzdulva, bár a saját kézzel varrt falvédővel, egyebekkel nem tudok versenyezni. Kikocs:gyönyörűek a munkáid!

Szóval nálunk elég kék minden, pedig a baba nemét még mindig nem tudjuk pontosan. Ezért aztán egy két dologban elég semlegesen is választottunk. A szoba úgy 12 négyzetméter körüli, de egyenlőre 3 bútor kap benne csak helyet. Nem akartuk már az első gyereknél telepakolni, hátha lesz második... Így aztán van egy teljesen üres oldal, arról nincs kép...

Hát most ennyi. Megyek aludni, hátha még sikerül... Jaj, és még annyi, hogy híztam 2 kilót így az utsó hónapban...Lehet, hogy a sok kakaó miatt? Teljesen kész vagyok...

Na puszi,

zsuzsi

Kép
babaszoba2:
Kép
Babaszoba3, ide kerül majd a szoptatós szék:
Kép
vzsuzsi

Jó reggelt, milyen szépen süt a nap!
Ez vajon azt jelenti, hogy szemét hideg van? Majd ellenőrzöm. Mivel Tomim már 2 hete dolgozik, mégha itthon is, ismét jobban értékelem a hétvégéket. A mai naptól is remélek valamit (na ezért leszek majd bánatosKép), pedig pár óra alvással igazán boldog lehetnék. Igen, Hana beszabályozta magát a 10-2ig tartó partyra.Kép. Nem tudom mit nyavalygok, tök kiszámítható a kiscsaj. És most például miért nem alszom? Pedig majd lefordulok az álmosságtól.
Lányok, ti ne legyetek majd ilyen balgák! Aludjatok, mikor a baba alszik! Minden magazin és könyv is ezt ajánlja és ez nagyon bölcs tanács, fontosabb mint az ember gondolná.

Nagyon jót tett az a két ligeti kiruccanás nekem. Teljesen felbátorodtam a Hanával való közlekedésre. Csak nehogy ő bánja szegény. (Lehet, hogy ezért nem alszik? KépNyilván nem.)
Kár, hogy most pont mínuszok jönnek. Viszont hátha meghozzák nektek a várva várt apróságokat!

Nahát Bagzer, neked Simonod lesz? Én erről valahogy lemaradtam. Ez nagyon édi név! Imádom.

Márti, nagyon tetszik a cumis trükk a kezecskével! KipróbálomKép
Nem semmi súly adatokat produkáltok, de keményen meg is dolgozik érte szegénykém. Jó olvasni, hogy így feldobódtál a görcsoldó sikerétől. Rám ragasztottad a vidámságot. Kép

Bagz, ez már olyasmi az biztos! És ha nem is kötöttél ki éjjel a kórházban, ha ennyire fájt tuti volt eredménye is, azaz letudtál egy keveset a tágulási szakból. Jujj, izgulok érted!!!
Jaj, én már szinte biztos vagyok benne, hogy te már csak babával írsz legközelebb. Azért ne kenődj el ha még baba nélkül olvasod-e sorokat! Megy a drukk ezerrel! És ügyes leszel meglásd. Én is azt hittem, hogy nyamvadt kismami vagyok, mert rosszul bírom a fájásokat, viszont mivel cefetül fájtak, 2 órán belül meglett az eredménye és tolhattam.Kép

Lili(aki most erőt vesz magán és visszafekszik. Vagy nem.)
Kép
Ez a kép még a tegnapi beszámolóhoz.

KépKép
savitri

Jó reggelt!
Csak beköszönök, mert jött az imádott Nagypapám, és megyek sertepeltélni körülötteKép

Jajj, Bagzer, ez szuper!
Ne izgulj, én már a hiper-lightos jóslófájásoknál elbizonytalanodtam Kép úgyhogy nem vagy egyedül, ráadásul nagyon egyformán szeretnénk szülni, szóval nálam is egy nagy kérdőjel a "hős mami" ,még szerencse, hogy iszonyú makacs vagyok (legalább most vegyem hasznát Kép ) no para! Ahogy alakulnak a dolgaid, jövő héten már meg is nézhetlek titeket, dejó!!! Eszméletlenül drukkolok, és szóljál ám, ha bent vagytok, akár éjszaka is, még hívhatsz is meg minden!!!

Na most lépek, de jövök később!
Pussz, Aura+Erika
36+2
aura

Még valami gyorsan!
Eszter!
Remélem joban vagy, este nagyon aggódtunk érted, csak hogy tudd!!! Mentek rendesen a gyógyítós energiák!!!
Külön puszi neked is!
Aura
aura

sziasztok, rohanok, de azért írok még...baba nélkülKép

köszi mindenki!! aranyosak vagytok!
egészen elmúltak a dolgok, most picur nagyban csuklik, meg keményedik pocak. szóval, ma is rohangálok egy sort, hátha újra megteszi hatásátKépKép

Savitri, köszi, a Simon lett nekünk is a kedvenc!

pusziii,
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

No sziasztok!! Látom tényleg pangás van.
Most csak gyorsan egy-két sort.
Először is tök pocsék éjszakám volt már megint. Már azt hittem egyszer, hogy valamiféle fájásaim vannak, mert már sokadszorra ébredtem rá fel, hogy fáj. De persze nem mértem semmiféle időt, mert aludtam a köztes időkben. Aztán 5 körül felkeltem enni, az egy kicsit jót tett, utána egy óra múlva vissza is tudtam aludni. Szóval nem tudom mi volt ez, de legalább valami!!
Aztán ma úgy néz ki, megfogadtam Noémi tanácsát, mert folyton bőgök, csak úgy semmiért.
És még csak jobb se lesz tőle. És már engem is kezdenek hívogatni, hogy namivanmááá? És tök ideges vagyok tőle. És legszívesebben mindenkit elküldenék ... De mindig csak mondom, hogy majd úgyis szólunk.
Na most ennyi. Megyek kicsit nyalogatom a sebeimet meg sajnálom magamat Kép
Pussz
Orbis (39+4)
orbis

Ja, Bagz, a te tegnapi estéd viszont nagyon izgin hangzik! Hajrá!
orbis

Sziasztok! Köszönom a mégtovábbi dicséreteket a babasarokkal, nagyon jól estek Kép És bár eléggé paranoid vagyok mostanában (engemsenkiseszeret szindróma, tuti, hogy hormonoktól van), még el is hiszem, hogy nem csak azért mondjátok, hogy vigasztaljatok Kép
Zsuzsi, a tietek is nagyon tetszik! Az eredeti elképzelés nekem is valami ilyesmi pasztell-világos valami volt, de aztán ugye nem bírtam ellenállni az anyagoknak anyukámék boltjában KépDe azt hiszem, ezzel olyan lett, mint mi, és mivel kismanó belőlünk van, meg szeretettel csinálgattuk, biztos jól fogja benn érezni magát Kép

Márti, tök jó, hogy végre valami használ Beninek. Egyébként nem csodálom a hasfájását, ha ennyit zabál... Kép A kutyás emilt meg nem kaptam meg, vagy nemtudom, legalábbis mostanában semmi ilyesmit... 5 megánál kisebb videót meg elvileg tudsz feltenni a yahoo-n a files menüben... És akkor meg tudjuk nézni. Bár Savitri már próbálta, és nem sikerült neki...

Bagzer, ezek a fájások jól hangzanak Kép És ne ijedj meg, ahogy hallottam, lesz még rosszabb is. A végén még örülni fogsz a kórházi szülésnek, mert kérhetsz edát Kép Hajráhajráhajrá!

Szegény Eszterrel mi lehet, remélem jobban van, megminden...

Ja, meg még az is van, hogy rájöttem, hogy átok ül a mi lakásfelújítás projektünkön. Ezért viselem ilyen rosszul a terhességet is, hogy ne jussunk soha a végére Kép Szóval még jó, hogy ilyen türelmes vagyok, mert az átok ellen nincs ellenszer Kép Gergő ma sokallt be végleg. Már reggel is ideges volt, mert ugye mindennek nekimegy az ember, meg ilyenek (még ő is... mert én nem tudom koordinálni magam, de az egy dolog) Aztán nagy boldogan elmentünk a levágatott munkalapokért, ami ugye a pultra jön. Hát mondanom se kell, hogy nem csinálták meg rendesen (még nem volt olyan, hogy mindent megcsináltak volna, amit kértünk, mindig ott kellett szólni, hogy ez sincs meg, meg az sincs...) Amikor megrendeltük, volt egy rész, egy saroknak a kivágása, amit nem vállaltak el, azzal az indokkal, hogy nincs rá áruk. Ezt mi nem is értettük, miért, és most, hogy úgyis kellett ott a szakinak dolgozni így szombat délelőtt, megkértük, hgoy na, lécci, nem lehetne, hogy ezt a darabot is kinyisszantsd itt? mondta, hogy depersze, kapott is borravalót, meg nagy hálás köszöneteket. Aztán hazajöttünk, és kiderült, hogy 4 cm-rel nagyobbra vágta a lyukat...Na, itt lett vége Gergőnek, azt mondta, elege van, és ő többet nem. (ráadásul reklamálni se lehet, mert fű alatt lett megcsinálva) Közben aztán één jól utánanéztem a dolgoknak, meg odapróbáltam mindenfélét, és szerintem nem fog nagyon látszani majd, ha megtoldjuk ott azt a sarkot, mert a vízvető majd eltakarja a nagy részét, de azért akárhányszor odanézünk, rossz lesz.... Meg hát lehet venni 7000 pénzért ugyanezt mégegyszer... És várni rá megint, hogy elkészüljön... Majd jól megkonzultáljuk, hogy mi is legyen vele majd. Na, szóval ez a helyzet a mi kis konyhánkkal, ami most ezen a hétvégén nem készül, de szerintem akkor is befejezik a jövő hétvégén legkésőbb. MOst már tényleg megvan minden hozzá, harmadszor is levágattuk például a fiókok elejét, meg ilyenek. Vagyis a fogantyúkat nem sikerült még megvenni, de arra most már szerintem nem is kerül sor. Majd Gergő megveszi a jövő hónapban, ha kapott fizut. Én kinéztem egyet, szerintem baromi szép volt, de neki nem tetszett. Ezek után én befejeztem...Na, azzel remélem napi panaszáradatom végére értem, és hagylak titeket Kép De nem kell ám sajnálni engem, meg semmi ilyesmi, csak jól esik kiírni magamból ezeket a dolgokat, mert most már Gergőnek se merek panaszkodni, talán még jobban bántja, mint engem Kép Itt meg, ha valakit idegesít, legfeljebb nem olvassa el, mit is írtam...

Na, szép napot, meg jó pihit mindenkinek, és szüljenek a szülniakarók!! Kép

Kikocska
38+2

kikocska

Sziasztok!

Megint csak olvasgattalak Benneteket mostanában, de Lilikém most jól bevágta a szunyát, így gyorsan összedobtam egy kis császármorzsát, aztán jöttem.

Kis galád Kép egyébként a lányunk, sétálni akartunk, de úgy bealudt szopi után, hogy nem volt szívünk felébreszteni az öltöztetéssel. Még a kézi mixer hangjára sem ébredt fel. Mondtam is Appának viccből, hogy akkor mi menjünk el kettesben sétálni. Kép

Az éjszakákat illetően visszaestünk kicsit, most szépen 3 óránként felkelt enni, igaz, egyből visszaaludt mindig. De sajna így éjszakánként, ha csak vízszintben van, nehezen jönnek Lilinek is a szelek meg a kaki, fél órákat nyögdécsel félálomban ébredés előtt, mire tud valamit produkálni. Kép Persze közben én is fent vagyok és úúúgy sajnálom szegényt.

Márti, jó, hogy tudtál jönni és ilyen sokat írtál. Örülök, hogy bevált a görcsoldó Benikének, a nagyevőnek. Kép

Lili, vicces, de én sem használom ki Lilikénk alvását egy kis pihire és saját alvásra. Mindig annyi minden van, amit szeretnék csinálni. Pedig rám férne rendesen.

Orbis, Eszet, Kikocs: jobbulást Nektek! Kép gyógypuszi

Bagzer! Drukkolok Neked és ne izgulj, nagyon ügyesek lesztek! Remélem, minél hamarabb! Kép

Zsuzsi! Szép a babaszobátok! Kép

Felteszem az első képet a boldog háromtagú családunkról.
Kép
Pussz, további jó hétvégét,
Katinka
katinka

Sziasztok Drágák!

Nagyon nagyon hiányoztatok!!!

Ma értünk haza és a kórházban tiszta idegbeteg voltam, itthon meg minden teljesen nyugodt és békés!Kíváncsi leszek azért az éjszakára!Kép

Nem tudom mikor tudok legközelebb jönni,de igyekszem!

Látom hiányoltátok a táblázatot, úgyhogy felteszem!
Hajrá most már mindenki!!!Hátha segít beindítani egy-két szülést!

Majd teszek fel képet, de itt bénázok, és nagyon nem megy!

HAJRÁ!!!

Puszi:Katy és Dávid
4 napKép

HAJRÁ!!!
Kép
Katy

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?