sziasztok
Bepillantok gyorsan hozzátok. Most még alszik a drágám, de mindjárt jön a éjféli szopi. Eddig meg kihasználtam az ájulását és pakoltam, mert fut a lakás.... Hihetetlen, hogy milyen kupi van nálunk. Mindig eltervezem, hogy akkor most a mai napon belevetem magam a rendrakásba és tuti, hogy akkor azon a napon még jobban rázendít Benikém az egész napos túrára. Már mondtam a Petinek is, hogy útálom már berakni a mosógépbe a ruhákat, mert azok ügye megszáradnak
és nem tudnak a helyükre bemenni
Na, ma belevetettem magam. Vagy egy órát hajtogattam
De alakul a lakás. Pedig tényleg jó tett nálunk a terhesség és Benike, mert régen a Petim csak hébe-hóba segített takarítani vagy megosztott munka volt, most meg csak ő csinálja. Igaz nem úgy ahogy én szeretem, de ez is nagy segítség.
Tudjátok, hogy miért is tudtam jönni? Mert voltunk ma a doktornéninél, mert sajnos a sok erőlködéstől, sírástól kialakult Benikének egy jó kis köldöksérv és azt tapaszoszták le, megmutatták, hogy hogyan cseréljük a tapaszt. Szegény, még egy próbléma a fránya hasfájás mellé
Mondtuk neki, hogy ez a harmadik féle csepp is csak félig vált be (Espumisan) mert mostmár a büfi kijön evvel, úgy ahogy a nagykönyvbe megvan írva, de alul semmi
Erre ő kérdezte, hogy nem-e próbáltuk ki a gyógyszertári görcsoldót? Én meg mondtam neki, hogy én honnan tudjam, hogy van egyáltalán ilyen. Erre ő gyorsan felírta. Csövezni, meg csak 2x lehet egy nap. Pedig ha mindig lehetne, megváltás lenne. De úgy néz ki, hogy jó ez a görcsoldó. Teljessen látni rajta, hogy fáj a poci, üvölt és beadás után egy 20-30 percel hat. Fokozatosna engedte el magát. Mutatott a doktornő egy vietnami haselernyesző fogást is. Ez végül is egy egyszerű feldobásos módszer. Annyi, hogy feldobom a babcit vagyis nem dobom, csak olyan mintha elengedném de csak feltartom . Na ezt jól megkutyultam, de úgy is értitek, nem?
Alvás: Benike is hason alszik. A védőnő és a gyerekorvos is állandóan avval nyagatt, hogy nem szabad sokat hason altatni, mert lapos lesz a mellkasa. Evvel 2 keserves éjszakát csináltak nekem. de aztán az újabb találkozásnál, mondtam, hgoy a fene fenét eszik is akkor is hasom fogom altatni, mert háton útál aludni, oldalt sem nagyon szeret, de ha bukik, akkor úgy megijed, hogy hátrakapja a fejét, és egyből mellényel és elkezd csuklani. Az meg egy újabb tortúra, hogy elmúljon. Igaz állítólag magától elmúlik, de amikor az egész baba zakatol, azt nem szeretem. A citrom nagyon bevált....
Így a hason altatás van nálunk. Már csak azért is, mert amikor éjszaka a szopi után büfi van és elalszik a válamon, akkor alányúlok a pelus alá és ugyanabban a pozicióba rakom le. Fel sem ébred. Ha meg felébred, akkor olyan cselem van, hogy a cumit berakom a szájába és odahúzom a kis mancsát a cumi elé (betámasztom a cumit) és ez által nem tudja kiköpni, csak amikor beájul és nagyobbat lök rajta a nyelvével akkor már nem ébred fel magára. Cseles vagyok?
.......
Na, ezt a levelet 1 órával ezelőtt kezdtem el, de most fejezem be...
Annyira boldog vagyok!!!! Úgy néz ki, hogy tökéletes a görcsoldó. Szanaszéjjel kakilta magát!!!! Annyi-annyi puki jött ki, hogy csak na4!!! És nem kellett a cső!!!! Most szopi után beadtam a Espumisant, jött a bocibüfi
és beraktam az ágyikóba és alszik. Ilyen még nem volt!!!! Ezek szerint jó erős lehet, eza görcsoldó, ha csak 3x lehet adni, 1/2 kávés kanálnyit. Így már csak a 10-es kajánál fogok legközelebb. Vagy a 7-nél.
Tudjátok, hogy már mennyit zabál???? Elájultok!!! 160g!!!! De volt már 180g is!!!
ÉS MA VAGYUNK 6 HETESEK!!! Vagyis tegnap voltunk, mert már szombat lett
És a múlthéten szerdán 3800g volt pucéran, ma mértem 4600g
Ja, és 2700g-al született. Jó, mi? Tudom, hogy ez is lehet a hasfájás oka, de már így is idomított
szopi van nálunk.
így is képzeljétek,hogy van olyan hogy 10 perc alatt behúzza ezt a mennyiséget, amit máskor 20 perc.
Olyan sunyin tud szopizni
Van fotó róla, csak a másik gépen. Holnap felrakom.
Aura! Nem semmi, hogy semmi bajod(tok) nincs a zsíros-hagymás kenyértől? Használd ki, amíg tudod, hgoy egyél ilyenekt, mert utána egy darabig úgy sem lehet?
Én is mondtam Petimnek,hogy ígérje meg, hogy amikor már nem szoptatok, akkor az lesz az első, hogy meghív egy étterembe tatárbiszteket enni és martinit inni
Kikocskám! Küldtem neked egy ari e-mailt, hogy felvidiccsalak! Mi kutyaőrültek
Nagyon-nagyon tetszik a babasarkod!!! Egyáltalán nem fiús. És az hogy, nagyon mintás az főleg jó. Ugyan is sokan tévednek, hogy mindenből egyszínű kell(kék-rózsaszín). Az a legjobb, ha minden csili-csálé színes, mintás. Nekünk is az ágynemű olyan mintás, hogy a játékok elvesznek a háttértől
És ez a tökéletes.
És azt olvastam, hogy minden babának a PIROS és árnyalatai a kedvenc!!!
Hogy egy kis jó kedvetek legyen nektek is
Puszi: Márti (aki most még jobban boldog)