LÁNYOK!!! ÓRIÁSI KÉRÉSEM VAN!!!
Mivel szombaton megyünk MO-ra, szükségem lenne egy gyerekorvosra, aki kártya nélkül, kp-ért ellátná Lucát, ha van valami. Nem tudom, hogy rajtatok kívül kit kérdezhetnék meg. Ha megy valaki dokihoz a héten, megkérdezhetné az orvosát, hogy vállal-e így. Mi a XVII. kerületben lakunk, de nem csak a környezö kerületek jöhetnek szóba, lényeg, hogy találjunk valakit, aki szeptemberig nincs szabin. Kérlek írjátok meg nekem a lehetséges címeket és telcsiszámokat mailben:
csipkebogyo@index.hu. ELÖRE IS KÖSZI!!!
KÉPZELJÉTEK,
lehet, hogy Luca kap jövöre kistestvért!!! Legalábbis a doki gratulált már tegnap hozzá, ha az uh-n még csak egy kis "talánazleszaz"-pöttyöcskét lát is. A teszt viszont kimutatta egyértelmüen, hogy pozitív!!!
Nagyon izgulok, jövö pénteken megyek mégegyszer (utoljára Bp-re utazás elött) hozzá, valószínü, hogy addig még nem lesz szívhang, de azért reménykedem
! Annyira szeretném!!!
Kryss!
Anyu már otthon van, persze még gyenge, lábadozik, DE: egy hét múlva látom!!!
Kb. 10 éve jelentettem ki, ha lányom lesz, akkor tuti, hogy LUCA. Igen, a férjem német, kicsit rátukmáltam, de ha nagyobb ellenvetése lett volna, tuti, hogy beadom a derekam... Mivel itt írás alapján "Luká"-nak ejtik (ami a legtöbb esetben fiút takar) kellett egy második nevet választani: Melinda.
Én olyan fiúnevet is kerestem, ami MAGYAR, DE amiben nincs kettös betü vagy hosszú ékezet (hogy ki tudják valamelyest ejteni és a német hivatalos papírokra helyesen írják). Nehezíti a helyzetet, hogy iszonyúan raccsolok (=majdnem úgy ejtem a magyar "r"-t, mintha magam is német lennék
), így nem akartam, hogy legyen benne "r". Milyen hülyeség, mi, úgy szeretem a "Gergö"-t és a "Gergely"-t is, és egyik sem tesz eleget a "követelményeknek"
.
Vicces, hogy az egyik barátnöm kisfiát Bendegúznak hívják, ami nekem nagyon tetszett (tudod, Regös Bendegúz a Bakterházból
), amikor mondtam a férjemnek, hogy mi a neve a srácnak, teljesen kiakadt, hogy milyen magyar nevek léteznek. Szóval azért ez már túlzás lenne (föleg) német nyelvterületen...
Zsani!
Kretén = Szépirodalom
(Na jó, túloztam egy "kicsit".)
Rit!
Fokhagymás padlizsánkrém
. Én a türelmetlen nyúlkálására adtam a kezébe a megpucolt hagymát egyben. Úgy gondoltam, hogy ha megpróbálja a szájához emelni, megcsapja a büz és ennyi. Ennek ellenére elkezdte gondolkodó fejjel szopogatni a végét, ami ugye levet ereszt... Persze nem hagytam soká, aztán moshattam a kezét, nehogy beledörgölje a szemébe...
Manó!
Luca ugyanezt a kutyázást csinálja, néha már térden halad elöre(!) pár centit. Egy hete (max) ugyanúgy rükverc kezdte!!!
Kataa és más lemezgyüjtök!
Nekünk még van lemezjátszónk, de nem is áll szándékunkban kidobni. Kicsit macerás ugyan, de mi néha hallgatunk lemezeket a férjem gyüjteményéböl. Hangulata van egy ilyen estének!!! Az a jó, hogy a mai hifi-cuccokon is van bemenet nekik, szerintem érdemes venni egyet a bolhapiacon, ha csak évi egy-két alkalomra, átmásolni veszed is elö. Persze az ismarös is jó megoldás
.
Megjegyzem, hogy apuék megvették Lucának az "Állatmesék" c. Hungaroton(?) CD-t, amin hallom, hogy olyan, mintha az én ösrégi lemezemröl vették volna fel iszonyú minöségben! Ennyi erövel elég lett volna 100 Ft-ot kiadni egy kazettáért
.
Pszi!
Nagyon édes Balu a játékhegy mellett! Mennyibe került ennyi Duplo?
Dec8!
Remélem rendbejött azóta az epéd! Biztos az a legrosszabb, hogy ki sem tudsz mozdulni, csak azzal a nyomorult kocsival, amit Hannus sem állhat. Remélem, hogy mielöbb kellemesebbre fordulnak a napjaid! Addig is kitartás, küldök egy kis jókedvet
Ugye odaért? Az a jó, hogy itt a neten, ha visszaszólni nem is, de visszaírni azért tudunk!
Gömb!
Fantasztikus az a két kép a "kis csibészröl", nagyon aranyos
!!!!!!!
Mindenkinek a legjobbakat:
Csipkebogyó és Luca