Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok
MA voltunk a Kikaban hogy megnezzuk a lampavasart.Hat persze volt de neknuk nem sikeult egyet sem talani a mi tetsze.Vettunk egy parat mar az uj lakasba.Jo mi,kgombota kabathoz : ))Persze mar ugy is tudjuk hol milyen butorokat szeretnenk ugyhogy nem volt nehez a lampabeszerzes.

Mano
Hat magyarosnak aztan nem magyaros,mivel csak felig Magyar a lelkem es pont az apukaja nevet kapta aki iraki : ))))Ha annyira erdekel megirom mailben : ))))
En nem vettem fel a nevet mert a munkamban nem akartam valtoztani,foleg hogy nem erti senki elsore : ))
Erdekes mert mi Alexet akartunk de mondtak hogy annak az igazi neve az Alexander,nem es tepelodtunk mert az is tetszett.Egyebkent a vedonon kivul mindenki Alexnek hivja ; )))Meg a nevnapjat is Alex napon tartjuk : )
Es kepzeld ha a 3.lany lesz Eszter lesz,ez a noverem regi alma.Hat majd jovo kedden kiderul az ultrahangon hogy lehet*e igy hivni : )

Brokkoli
Gratula 7 honapossaghoz!!!Mikor koltoztok vegleg???

Mancsi
Gomboc a Friss babak topicban biztos tud neked segiteni,O ott lakik.

Dec8
PErsze hogy meg lehet csinaltani a kocsit ,a MEgatoys mellet van szerviz.Vidd el,hatha jobban fog tetszeni azutan a seta.
Nem is jo egyedul en is korbeveszem magam baratnokkel,minden nap valakivel talalkzunk kulonben nem tudnam kinek jartatni a szam : )))
Gratula a 4.foghoz es jobb kedvet kivanok!!!

Na megyek mert holnap hosszu nap lesz,anyukam jon delelott,mi meg mar indulunk is a 12-kor kezdodo eskuvore.Hat vegre az en szingli baratnom is elkelt : )))

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Ezt a két képet egyszerűen muszáj felraknom. Még csak most született, és máris nagylány...vagy inkább kis csibész Kép

KépKép

gömb
gombolyu

Jajjj neeee. Bocsánat, nem akartam tilitolit csinálni. A nézetben egymás alatt voltak a képek. Kép

ügyetlen gömb
gombolyu

Manó
Teljesen mindegy milyen cd-re írjátok ki. A párodnak előre is köszi. Kép

Gömb
Pszi azt mondta hogy itt a babaneten is van használt kilóra asszem a keres-kínál-t említette. Ott biztos kapsz Lili névnapjáig.

Nyuszi
Ezen már én is gondolkodtam, lehet hogy nincs is különbség a gyártás során. Mindjárt megnézem! ... No megnéztem a felnőtt gyümölcslében (ami nálunk most volt itthon) van aszkorbinsav és aroma is. Levi Cupp-os sütőtök-narancsában viszont ilyen nincs. A szőlősre pedig az van írva hogy 100% gyümölcsöt tartalmaz, abba még citromsav sincs.

Dec8
Gratula a 4. fogacskához!

Gömb
Édes a lányod Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Kryss,
Köszi szépen, megnéztem az oldalakat, találtam is egy csomó receptet. Az jól is jön, mert mostanában kezdek kifogyni az ötletekbőlKép.

Forti,
Nagyon édes a kép LevirőlKép!
Ma este gondoltam egy merészet és nekiláttam a CD írásnak (első ízben!Kép) de sajnos nem jártam szerencsével, pedig az írás megtörtént, de amikor leteszteltem volna, kiírta a gép, hogy helyezzen be lemezt a meghajtóba. Bármit bárhogyan csinálok nem érzékeli a CD-t. Nem tudom mit rontottam el. De nem adom fel, most már csakazértisKép.

Manó,
Ha sikerül megtanulnom ezt a fránya CD másolást, akkor készítek nektek is egy másolatotKép.

Rit,
Az esetleg működhetne, hogy elküldöd és én átveszem? Esetleg el is mennék érte, tényleg merre is laktok? Most olvasom, Ferenc körút közelében?
De jó, hogy említed a padlizsánkrémetKép, épp tegnap készítettem, de elég szörnyű trutyi lett belőle, te hogy szoktad készíteni?

Erika,
Nem mondod, hogy elköltöztök? Pedig már kezdtem megörülni, hogy lesz valaki a közelben. Mi júliusvégén költözünk, ti mikor? Megkérdezhetem merre építkeztek?

Dec8
Itt Újpesten van egy Graco szerviz a Megatoys-on belül. Azt hiszem hétköznapokon 10-3-ig vannak nyitva. Nagyon rendesek.
Küldök egy kis jókedvet, hátha felderít:KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Ismerem én is ezt az otthon csücsü, férjagyondolgozzamagát, no barátnő...szitut. Kívánom, hogy hamar múljon elKép!

A férjem most egy hajón csücsül és bulizik ezerrel, Lili édesen aluszikál, én meg megyek és veszek egy jó kis habfürdőtKép.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke
Majd csak sikerül egyszer. Ne add fel. Kép

Most eltününk 2 napra, megyünk Tassra.
Puszi mindenkinek: Forti és a 49 hetes Levi

Kép
Kép
forti

LÁNYOK!!! ÓRIÁSI KÉRÉSEM VAN!!!
Mivel szombaton megyünk MO-ra, szükségem lenne egy gyerekorvosra, aki kártya nélkül, kp-ért ellátná Lucát, ha van valami. Nem tudom, hogy rajtatok kívül kit kérdezhetnék meg. Ha megy valaki dokihoz a héten, megkérdezhetné az orvosát, hogy vállal-e így. Mi a XVII. kerületben lakunk, de nem csak a környezö kerületek jöhetnek szóba, lényeg, hogy találjunk valakit, aki szeptemberig nincs szabin. Kérlek írjátok meg nekem a lehetséges címeket és telcsiszámokat mailben: csipkebogyo@index.hu. ELÖRE IS KÖSZI!!!

KÉPZELJÉTEK,
lehet, hogy Luca kap jövöre kistestvért!!! Legalábbis a doki gratulált már tegnap hozzá, ha az uh-n még csak egy kis "talánazleszaz"-pöttyöcskét lát is. A teszt viszont kimutatta egyértelmüen, hogy pozitív!!! KépKépKépKépKépKép Nagyon izgulok, jövö pénteken megyek mégegyszer (utoljára Bp-re utazás elött) hozzá, valószínü, hogy addig még nem lesz szívhang, de azért reménykedemKép! Annyira szeretném!!!

Kryss!
Anyu már otthon van, persze még gyenge, lábadozik, DE: egy hét múlva látom!!!KépKépKépKépKép
Kb. 10 éve jelentettem ki, ha lányom lesz, akkor tuti, hogy LUCA. Igen, a férjem német, kicsit rátukmáltam, de ha nagyobb ellenvetése lett volna, tuti, hogy beadom a derekam... Mivel itt írás alapján "Luká"-nak ejtik (ami a legtöbb esetben fiút takar) kellett egy második nevet választani: Melinda.
Én olyan fiúnevet is kerestem, ami MAGYAR, DE amiben nincs kettös betü vagy hosszú ékezet (hogy ki tudják valamelyest ejteni és a német hivatalos papírokra helyesen írják). Nehezíti a helyzetet, hogy iszonyúan raccsolok (=majdnem úgy ejtem a magyar "r"-t, mintha magam is német lennékKép), így nem akartam, hogy legyen benne "r". Milyen hülyeség, mi, úgy szeretem a "Gergö"-t és a "Gergely"-t is, és egyik sem tesz eleget a "követelményeknek"Kép.
Vicces, hogy az egyik barátnöm kisfiát Bendegúznak hívják, ami nekem nagyon tetszett (tudod, Regös Bendegúz a BakterházbólKép), amikor mondtam a férjemnek, hogy mi a neve a srácnak, teljesen kiakadt, hogy milyen magyar nevek léteznek. Szóval azért ez már túlzás lenne (föleg) német nyelvterületen...

Zsani!
Kretén = SzépirodalomKép (Na jó, túloztam egy "kicsit".)

Rit!
Fokhagymás padlizsánkrémKép. Én a türelmetlen nyúlkálására adtam a kezébe a megpucolt hagymát egyben. Úgy gondoltam, hogy ha megpróbálja a szájához emelni, megcsapja a büz és ennyi. Ennek ellenére elkezdte gondolkodó fejjel szopogatni a végét, ami ugye levet ereszt... Persze nem hagytam soká, aztán moshattam a kezét, nehogy beledörgölje a szemébe...

Manó!
Luca ugyanezt a kutyázást csinálja, néha már térden halad elöre(!) pár centit. Egy hete (max) ugyanúgy rükverc kezdte!!!

Kataa és más lemezgyüjtök!
Nekünk még van lemezjátszónk, de nem is áll szándékunkban kidobni. Kicsit macerás ugyan, de mi néha hallgatunk lemezeket a férjem gyüjteményéböl. Hangulata van egy ilyen estének!!! Az a jó, hogy a mai hifi-cuccokon is van bemenet nekik, szerintem érdemes venni egyet a bolhapiacon, ha csak évi egy-két alkalomra, átmásolni veszed is elö. Persze az ismarös is jó megoldásKép.
Megjegyzem, hogy apuék megvették Lucának az "Állatmesék" c. Hungaroton(?) CD-t, amin hallom, hogy olyan, mintha az én ösrégi lemezemröl vették volna fel iszonyú minöségben! Ennyi erövel elég lett volna 100 Ft-ot kiadni egy kazettáértKép.

Pszi!
Nagyon édes Balu a játékhegy mellett! Mennyibe került ennyi Duplo?

Dec8!
Remélem rendbejött azóta az epéd! Biztos az a legrosszabb, hogy ki sem tudsz mozdulni, csak azzal a nyomorult kocsival, amit Hannus sem állhat. Remélem, hogy mielöbb kellemesebbre fordulnak a napjaid! Addig is kitartás, küldök egy kis jókedvet Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Ugye odaért? Az a jó, hogy itt a neten, ha visszaszólni nem is, de visszaírni azért tudunk! KépKépKép

Gömb!
Fantasztikus az a két kép a "kis csibészröl", nagyon aranyosKépKépKép!!!!!!!

Mindenkinek a legjobbakat:
Csipkebogyó és Luca
csipkebogyó

Csipkebogyo,
Kép Kép Kép Gratulalok a kisbabahoz! Kép Kép Kép
Zsuzsi
zsuzsi74

Forti, Csipkebogyó, Gömb,
Ez cirka 4,5 kilo lego volt a képen.
Egyszer vettem 20000 Ft-ért (3 kilo 30 dkg-ot), plusz még egy másik csajtól 5000 Ft-ért 102 db-ot.
Átfutási idő pár hét.
Most tudtommal nincs a csajnak, de pár héten belülre igért még egy adaggal (legutóbb kb. 10 kiló volt neki azt hiszem).
Babaszoba csere-bere
Lego duplo

Gömb,
ilyen szines kirakót szerintem szinte minden boltban vagy bevásárlóközpontban lehet kapni. Én a Westendben vettem 36 db-osat 7600Ft-ért.
Szerintem elég jó áron volt, de nem igazán tájékozódtam előtte.

Pszi és Balu
pszi

Sziasztok!

Most jöttünk haza a Balatonról majdnem két hetet lent voltunk. A petra nagyon élvezte a vízet, szerencsére jó időnk volt és mindennap tudtunk fürödni. A baj csak az utazással volt végig bömbölte a másfél órát, közben négyszer is megálltunk mert annyira sírt. Azóta van ez mióta ilyen izgága. Biztos nem bírja, hogy be van övezve. Gondoltam, hogy még lemegyünk majd hétvégente de hát így elég tortúra. Meg hát hétvégére is annyi cucc kell mint két hétre. Vittük az etetőszéket (Brevi Dolce Vita) és már szinte az egész csomagtartó megtelt + még a babakocsi is meg hát a mi cuccunk.

Most alszik és megpróbálom behozni a lemaradásomat már ha sikerül addig is minden babának boldog születésnapot kívánok akinek most volt!

Ági
petra2

Pszi
Nagyon jók!! Már alig várom a mienket Kép
Amúgy szerintem elég hülyén számolják a leveleket. Legalábbis én láttam már magamnál többet is, kevesebbet is, mint a mostani.
Szerintem neked biztos több volt, mint nekem, és most mégis engem számol nem kezdőként.

Forti
Nekem mp3ban van meg. Ahhoz, hogy audio cd-t gyártsunk belőle, kell egy progi. Ha Kataanak van ilyen, akkor meg tudjuk csinálni, ha nincs akkor nem. Kataa léégyszi nyilatkozz!!
Amúgy szerintem a Kaláka még egész jó, ha a Halász J. nem jön be neked.

Szia Mancsi
A mi dokink bácsi és csodás, de baromi messze vagyunk tőletek KépKép

dec8
azért jobbulást!! Merre laktok?? Ha a közelben, akkor szívesen megyünk és szólok hozzád Kép!!

csics
Persze, jó, majd megbeszéljük. Mellesleg én a metromegállóra gondoltam Kép mint ferenc körút. onnan kb. 3 percnyire lakunk.

gömb
a babaszoba.hu csere-bere rovatában hirdetik. onnan vesszük a duplot. Olyan puzzlet meg kapsz pl a tescoban is, mi is olyat készülünk beszerezni Kép
átfutási idő hosszabb, most jön majd új szállítmány, de sorbanállásos a dologKép

nyuszika
nekem, nekünk lenne Kép - de még keresgélek, hátha megvan valakinek, akkor csak másolni kéne, és nem kellene rá különösebben költeni.

Kataa
nekem azért lett kék a konyhabútorom, mert volt egy kék csillárom Kép -ami mellesleg nem is nagyon látszik a 4,5m-es belmagasságú konyhámban KépKép

Ilke
ha eljössz érte, persze, hogy odaadom.
Padlizsánkrém. padlizsán nyílt lángon sütve, amíg már szenes a külseje. Aztán meghámozzuk. Majonézzel kevered 1-1 arányban. Hozzáadni 1 gerezd fokhagyma, 1 fej vöröshagyma, bors, só és turmixolni. ' napig álljon. - ja ez kb. 3-4 padlizsánra értendő.
Mi úgy szoktuk, hogy a padlizsánt-hámozottat-lefagyasztjuk és időnként előveszünk 1-1 adagot, frissen bekeverjük.

csipkebogyó
gratula a pocaklakóhoz!!! Kép

Pocok
ismerős, dodo is így kezdte vele - aztán meg jól átmászott rajta. Kép

gömb
jó a kép!!

Tényleg csajszik. Mi jövő héten szerdán kivonulunk strandolni a kiscsajjal kb egész napra. A Kondorodi úti usziba megyünk, tudom, hogy senkinek nem esik útba (nekünk sem) de jól megközelíthető, és a legszimpatikusabb tisztaság, látogatókör és csend terén. Úgyhogy ha van kedve valakinek csatlakozni, akkor szóljatok!! KépKép

Kataa
Dodesz két pofára nyomja a barackot KépKép

rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Ági
Ha már egyszer hazajöttetek: nem kell a szakdoga???

rit

rit

anemona7

CSIPKEBOGYÓÓÓÓ!

Ha egy teszt pozitív, akkor az pozitív. Nem szoktak a tesztek pozitív irányban, hazudni, hiszen ha nincs HSG? akkor nem pozitív a teszt, úgyhogy sok-sok gratula!!! Kicsit irígy vagyokKépKépKép (Nagyon irígy vagyokKépKépKép)

Mostanában a fiacskám mint írtam nem eszik, mert sokkal-sokkal fontosabb dolgai vannak. Ilyenkor estére meg (most nyár lévén és hogy van kocsink mászkálunk mindenfelé) és a kocsiban jut eszébe hazafelé, hogy ő milyen bazi éhes és általában végigordítja a hazafelé vezető utatKépKép Aztán persze itthon az első 5 falat után kereket old... Kell részleteznem, hogy néha milyen pipa vagyok és mennyire nem értem?Kép Mindenesetre most szaladgáltam utána... először csak az ágyon, de miután 3x esett le majdnem (elkaptam, de 1x 1 cm-en múlt) és akkor raktam le a szőnyegre amit teleköpködött utána... buliból, mert látta, hogy nem tetszik de utána már csak röhögni tudtam.

Na puszi
sasha

Kép
sasha

Köszi mindenkinek a bíztatást,
Egész nap az átok kocsit szereltem, a helyzet semmit sem javult Kép. Apjuk tegnap (vagyis ez már ma) hajnali 3-tól 9-ig volt itthon, ma állítólag már hajnali 2-re itthon lesz. És meghúzta a gyönyörú új kocsiját. Hát aki nem alszik, teljes pánikban vagyok, hogy fára mászik hazafelé.
Na csak nem.
Anyám teljesen rosszul lett, nem tudják mi a baja, de kedden indulnának Tunéziába, szóval tök rózsás a helyzet.

Manó
Apjuk szerint a kocsi nem nehéz (6 kg) és a buszra fel lehet szállni vele (a Hévre nem), úgyhogy nem kell felesleges kiadás.

Kataa
Az újpesti Mega Toysban vagy a másikban is van babakocsi szerelő, mert újpest nekem nagyon messze van?

Csipkebogyó
Graula a kistesóhoz, remélem minden ok. lesz Kép Kép
A Luca névvel én is az elmondottak miatt szívok, az olaszok nem is hitték el hogy lány vagyok
Hannus is kutyázott, aztán hirtelen elkezdte rakodni a kezeit és húzta a lábát maga után, aztán beidult 2 nap alatt óriási sebességre tett szert Most meg már...Kép

Üdv
dec8
dec8

Sziasztok!

Csipkebogyó, gratulálok a babóhózKép

Erika, én lemondtam most a babakocsiról, ugyanis csak a nyaralás miatt kellett volna, de most kiderült, hogy külön kocsival megyünk a férjemmel, mert ő nem bír ki 10 napot a munkahelye nélkül, vagy az őnélküle. Még jó, hogy csak a Balcsira megyünk.

Ilke, én is az újpéterin lakom, igaz a szélén az almáskertnél. 6 éve költöztünk ide, akkor azt hittem a világvégén vagyunk, de azóta megszerettem.

Lányok, akiknek nem eszik a gyermeke.. Ma teljesen kibuktam, kiöntöttem a főzeléket, tápszert.. Mit evett meg a lányom: sült krumplit és rántott húst.Kép

Pusz: Conti, Betti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok!

Csipkebogyo!!!KépKépKép
GRATULALOK A POCAKLAKOHOZ!!! Problemammentes,örömteli terhesseget kivanok!
Anyukadnak pedig gyors fölepülest, biztos nagyon jot fog tenni neki, ha lathat titeket!!!Kép
A Luca nagyon jo nev, azert nem akartam olyan nevet, amit itt nem tudnak kimondani maguktol (tehat nem kell hozza magyarazat, miert is igy vagy ugy ejtendö), hogy szegeny gyereknek ne kelljen annyit megszoknia...Kép

Kataa,
itt is lehet ilyen szinten barmilyen nevet adni, de azt en nagyon utalom, amikor a nevemet nem tujak kimondani, csak mert magyarosan van irvaKépKép. Pedig csak egy kis fantazia kene hozza (Kriszta).Igy mar volt, hogy ferfinek titulaltak...levelben!

Conti!
En is mostanaban igyekszem olyat fözni, amit Rebecca is ehet velünk, repakrem levest (neki gyömber izesites nelkül, de kinezetre ugyanolyan) es sült csirket fött krumplival.
Tegnap, meg cukkinit oliva olajon paroltam, de elötte egy kis aprora vagott sonkat, ehhez tettem a nagyon kicsit sos vizben parolt rizst - ez is izlett neki, es nekem is!

En ma remes rossz hangulatben szenvedtemKép. Semmi nem volt jo, mindenen kötözködtem. Utalatos voltam...Kép de szerencsere vege, megint jo a kedvem. Delutan, amig Rebecca aludt es Aaron jatszott szepen a szobajaban, szunditottam egy kicsit!

Rebeccanak tegnap odaadtam a poharat! Hu de elvezte, hogy -na nem az egyedül ivast- magara öntheti az innivalotKépKép! De azert valamennyi a szajaba is került. Aztan vittem fürdetni...Dehogy is,(jut eszembe!) a papa szallt be vele a kadba... nagyon elveztek!!!Kép

Kellemes szombat estet es szep vasarnapot!
Kryss&Rebecca

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Nevek:
Harom fiam kozul csak Daninak van "normalis" neve. Masodik Gyorgy...reszletezzem mit szivunk? Miklos, na ezt eleg, ha lebetuzom, altalaban csak 1-2 eliras van benne (hasonlit a Niklas-ra, igy altalaban N-nel irjak)! Kép

Az en Gyurim akkor eszik szivesen, amikor a szupermarketben kostolot adnak-szerencsere itt eleg gyakran! Csak gyozzem borrel a kepemen, amikor nekiall a gyerek a fogpiszkalos falatkaknak! Kép De mar nem tud meghatni, minden mindegy, csak egyen! Azota itthon is van fogpiszkalo, bevetesre keszen...

Zsuzsi
zsuzsi74

Sziasztok!Kép

Most jöttünk meg a nyaralásból, próbáltam visszaolvasni, de ez eltart egy ideigKép.

Csipkebogyó,
gratulálok a pocilakóhoz, legyen nagyon szép a várandósságodKép!

Ilke,
hogy álltok a házkereséssel? Bocs, ha már írtad, de mire én visszaérek az elejére....

Brokkoli,
Anna sem eszik valami jól, gyümölcs megy, de a főzelék nem igazán. Hízásügyben a szokásos formáját hozza így is. Szerintem ne aggódj, Zsófi is ficánkol ezerrel, biztos lemozogja.

Gömb,
csütörtökön mentek usziba? Annát úgy kellett kivakarnom a Balatonból néha, úgyhogy most már biztos, hogy fogom vinni usziba rendszeresen.

Mielőtt elvesznék az archívban, dicsekszem egy picit, jóKép? Macóka azzal ünnepelte meg fennállása 7. hónapját, hogy felálltKép. Azon röhögtünk Apájával, hogy ha ez így megy tovább, hogy kapunk majd olyan miniatűr cipőt, ami a tappancskáira jó lesz.
Olyan érdekes, pár nap alatt rengeteget fejlődött, megtanult szabályosan mászni, felült, és aztán felállt. Mondjuk várhatott volna egy hetet, mert a nyaralóban jéghideg kő volt mindenütt, így szinte az egész napomat azzal töltöttem, hogy a kiscsajt huzigáltam vissza a matracra, persze Ő ettől nagyon ideges lett, de féltem, hogy felfázikKép.

na megyek visszakuksizni
pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok,

Forti,
Köszi, mindjárt belenézek a keres-kínálba...hátha talán még napernyőt is kapok a kocsira.

Csipkebogyó,
Gratulálok a kis "talánazleszaz"-pöttyöcskéhez! Kép

Pszi,
Mennyi???!!! Szóval akkor szerintem kezdem felkészíteni Apát a Duplo vásárlásra. Tuti ki fog akadni, hogy mi kerül annyiba egy játékon. (Mindig kiakad, aztán megvesziKép)
Köszi a kirakó infót. Legalább van kiindulásom, hogy mennyibe is kerül. Ez a 36 db-os kb mekkora?

Rit,
Sorbanállásos Duplo - azt hiszem nem baj, úgyis Apát valahogy rá kell vezetnem, hogy milyen hasznos...és még Lilinek is ráér.

Sasha,
Drukk megy Nektek, hogy hamar összjöjjön a kistesó! Kép

Dec8,
Nagyon rád jár a rúd. Szerintem ennél már csak jobb lehet. Jobbulást anyukádnak!

Zulu,
Nagyon ügyes Annababa Kép
Jaj de jó! Igen, megyünk csütörtökön úszni.

gömb
gombolyu

Sziasztok!

Hű, de sokat írtatok, alig értem a végére Kép!

Csipkebogyó!
GRATULÁLOK A BABÁHOZ!
Szerintem minden orvos ellátja TB kártya nélkül a babát. Azt hiszem, előre megszabott árak vannak, hogy mi mennyibe kerül. Itt Halásztelken ki is van téve az orvosi rendelőben, hogy mi mennyi TB kártya nélkül.
Anyukádnak jobbulást!

Beszti!
Mi van az ággyal? Sikerült valahogy megjavszerelni?

Dec8!
Gratulálok Hanna 4. fogához!
KépKépKépFérjed állandó munkája miatt! Nekem nagyon sok ismerősöm lakik Csepelen, van köztük babás is. Melyik lakótelepen laksz?
Babakocsi javítás: van egy pici műhely a Tinódi utcában, oda Csepelről egyszerűen eljutsz, csak HÉV-vel elmész a Borárosig, onna gyalog 5 perc. Ha érdekel, leírom bővebben.

Nyuszi!
Részvétem a felkelések miatt!!! Bár, én pont most akartam írni, hogy Ádám az éjszaka CSAK 3x ébredt Kép.

Gömb!
Lili nagyon cuki KépKépKép!

Na, ennyi, kidőltem...
Most még ezt elküldöm, aztán megnézegetem a profilokat (akiében új kép van), aztán szundi...

Ja, igen, végre-valahára egy év után én is kicseréltem a profilomban a képet, ezek egész frissek. Remélem, nem egy évig fog maradni Kép!

Jó éjt!

Panda

panda
Halásztelek

Nyuszi!

Bebe, engem lerégifelhasználóz!KépKépKép Mondjuk nem tudom, hogy régi vagyok-e, 2001. szeptemberétöl irogatok, és azt hiszem elég hamar regisztráltattam magamat.

Panda!

Nem. Azóta nem mászott ki ujra, mert nem volt annyi ideig bent játszva, hogy ki is vegye és ki is másszon. Éjszaka egyenlöre még nem jutott eszébe ilyesmi.Kép

Gömb!

Biztasd azzal, hogy eredetileg sokkal drágább, mint igy kilóra. Még nem mértem le, hogy nekünk mennyi van (kilóra), de Pszi nagyon jól járt, mert egy csomó embere és játékautója is van (már amennyire a képen láttam), ilyeneket csak nagycsomagos vásárlásnál tudna venni (a sima épitökockás készletben nincs egyik sem). Nekünk is csak azért van sok ilyenünk, mert Beni 1,5 éves kora óta biztosan kap Lego-t is ajándékba. Pont azért, hogy legyen akkora készlete, amivel már komolyan lehet játszani (pl. egy nagyobb házat fölépiteni).
Kérdezted, hogy mennyi idös kortól érdemes. A Lego gyárt már kicsiknek is pl. ezeket:
http://www.lego.com/eng/explore/productsindex.asp?page=being:0
De mivel a Duplo-k tapasztalatom szerint nem tartalmaznak kicsi méretü dolgokat, én teljesen nyugodtan hagyom játszani vele Nátánt. Idönként próbálkozik valami kezdetleges összerakással is, de leginkább az emberek, autók érdeklik, meg a vonat, amit most tanult meg elinditani (egy kis gombot kell megnyomni a tetején), de persze a sint szétdobálja alóla!KépKépKép Még jó, hogy anélkül sem lesz semmi baja a vonatnak, és én ezért is szeretem nagyon. Drága, de gyerekeknek találták ki, minden praktikus, nyüstölhetik, én ráléphetek (véletlenül), minden mindennel összerakható (Beni tiszta hibridautókat gyárt), nem kopik, nem törik. Tudom, már nagyon sokat dicsértem, de azért ezeket kevés gyerekjátékról lehet elmondani...

Csipkebogyó!

Gratulálok a babához!KépKépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Rit,
Szerintem én kb. annyi levelet írtam, amennyit számolt a rendszer. (Nem vagyok túl termékeny ilyen téren ...)
Remélem, hogy 100-nál majd eltűnik a kezdő jelző.

Gömb,
A szőnyeg nálun 6x6-os formában van letéve, így a mérete 180cmx180cm.
A lego szerintem mindenhogy elég drága.
Állítólag szokott a Pecsában is lenni olcsóbban.
De azért vigyázni kell szerinten a Csere-berével is, mivel nem minden olcsó szerintem.
Bár Balunak néhány nagyon vagesz holmija is onnan származik.

Csajok,
Balunál most a főtt kukorica a menő, de csak akkor, ha a csőről rághatja le.
Szóval ínyenc a gyerkőc.

Sziasztok!
Pszi és Balu
pszi

SEGÍTSÉG!!!
anyám kórházban, nem akar valaki átvenni egy 11 napos klafa TUNÉZIAI UTAT 2 (főre). Kedden indul (8-án). nagyon jutányos áron átadnák.
Segítsetek, ha tudtok valaki ismerőst, aki esetleg hajlandó lenne kérlek szóljatok neki. nagyon sürgős!!!
dec8@freemail.hu

dec8
dec8

dec8
a HÉVen is van bicikliseknek kialakított heyl, én is cak ott férek fel a kocsival. Hogy megnyugtassalak, az enyém 12,5 kg + van bele egy 8 kilós gyerek + cuccok az aljába - de azért közlekedünk. Mindenfelé.
jobbulást anyukádnak! Kép

Conti
Ma nálunk is padlizsános fasírt lesz - gondoltam azt kap Dodesz is. Tegnap meg kínaiztunk - azt evett. Ízlett neki nagyon!! - csak közben ezer más dolga is volt - produkálnia kellett magát az étteremben KépKépKép

Kryss
Hát igen néha egy kis szundi csodákat tud művelni Kép

pszi
igen, de a Pecsában használt van és állítólag agyon kell áztatni domestosos vízben, hogy használható legyen és még akkor sem mindíg sikerül. szerintem is rohadt drága, de hát mi nem az?! Mi most csak fél kilót veszünk - ismerkedni az is elég, állítólag az is kb 50 darab lesz. Az előbb írtak, hogy valaki itthagyott egy ekkora adagot, de én lányos csomagra pályázom, az meg fiús. Azért remélem hamarosan megérkezik Kép

Ma megint elég vacak éjszakánk volt, így oda a nappalra tervezett túra PSzenkeresztre+a mászás is. Helyette megyünk görkorizni. Kryss, csatlakozol???? KépKépKép

Rit és Dodo

rit

anemona7

Csipkebogyó,
Nagy-nagy gratula a pici pocaklakóhozKép!

Pocok,
Nagyon édes a puszis kép!

Ági,
De jó nektek, hogy el tudtatok menni nyaralni. Mi már a költözést szervezzük ezerrel. Habár a párom erősen gyözköd, hogy menjünk le a szüleihez (Balcsihoz), de nem tudom, hogy be merjük-e vállalni, hisz jövő héttől már pakolászni kellene. Mi nem szoktuk vinni az etetőszéket utazáshoz. Olyankor az ölemben etetem Lilit. Amikor hosszabb útra megyünk, akkor úgy szoktuk időzíteni az indulást, hogy Lili alvásidejére essen. Így az út nagy részét át szokta szunyálni.

Rit,
Megírnád magánba akkor a címedet, és akkor esetleg jövő héten felugranék érte ha nem gond. Vagy talizzunk esetleg valahol?
Tudom már mit rontottam el a padlizsánkrémmel, majonéz helyett joghurtot tettem bele, ezért nem volt túl sok ízeKép. Köszi a receptet.

Dec8,
Úgy tudom, hogy csak az Újpesti Megatoysban van Graco szerviz.
Jobbulást anyukádnak.

Conti,
De örülök nekedKép! Augusztusban már biztosan ott leszünk, lenne kedvetek esetleg velünk sétálni néha? Pont én is azt mondogatom a páromnak, hogy ez már pontosan a világ vége, ezek szerint annyira mégsemKép.

Zulu,
Úgy néz ki, hogy július végén költözünk Pestszentimrére. Sikerült egy családi házat találnunk ott, szép nagy telekkel.
Annababa nagyon ügyes!Kép

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Ilke, persze hogy van kedvem veletek sétálniKép Ma is egy órát voltunk kint, köröztünk a lakótelepen, aztán irány haza, mert eléggé fújt a szél és gyanus felhők jöttek.
Augusztus elején leszünk a Balcsin, de csak 13-ig.

Lányok, ma is idáig csak a reggeli tápit ette meg Betti. Most ebéd nélkül aludt el, aztán muszáj lesz ennie, mert elmegyünk délután nagyszülőzni.

Conti, Betti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Csipkebogyo,
nagy-nagy gratula a babocahozKépKép

-Afonya
afonya

Csipkebogyo!

Ezerrel gratulalok!!!!KépKépKép Es nagyon irigykedem...Kép

Kataa

Aztan csak vigyazni, mert a kep alapjan eleg szivtipro egy fiad lesz/van!Kép Majd gyozheted hessegetni a csajokat!!!Kép

Gomb

Naggyon aranyos a kis csibesz!Kép

Agi

Jo regen irtal! Orulok, hogy jol telt a nyaralasotok. Emilia is nehezen birja a hosszu utat, mi megprobalunk mindig kb. olyankor elindulni, mikor halal almos es el fog ajulni. Meg mostmar megforditottuk az autosulest, es valahogy igy jobban tetszik neki+ jobban hatra lehet donteni alvasnal.

Dec8

szerintem ilyen hirtelen betegseg eseten visszafizeti az utazasi iroda a penzt ,nem/ nezzetek meg az utazasi szerzodest!
Jobbulast Anyukadnak!

Kryss

mi is azert valasztottuk az Emiliat, mert viszonylag nmzetkozi es konnyen kiejtheto Angliaban is, bar ott marha ritka...Kép

Beszti

A gep szerint 2001/12 ben regisztraltal...en meg 2003/01ben, hat van egy kis kulonbseg....Kép Cirka egy ev.Kép
Asszem veszunk egy olyan Legos tolinyat Emilianak. Natannak mar nincs is szuksege ra, mi? Nagyon kis ugyes!Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok Mindenki!

Most csak bejelentkezem, mert ezer éve nem jártam erre. Meg is lepődtem az új honlapon. De így jár aki renitensKépKépKép

Remélem most már fogok tudni jönni napi szinten.

Panda, Beszti!

Írhatnátok magánban, hogy miről maradtam le! Nagyon sok így utánaolvasni. Előre is köszi!

Pucúr
pucúr

Sziasztok

Tegnap nagyon jo volt az eskuvo.Nagykovacsiban van egy sziklakert es ott volt a szertartas,delutan meg a Dunan hajoztunk 3 orat amig az ebed tartott.Este meg a bui ami veletelnuk itt az utccankban levo szallodaban volt.Ugyhogy csak elsetaltunk meg haza a vegen.: ))))
Alex jol viselte a dolgot,anyukam kifejezetten elvezte az egesz napos babazast.
Ma meg etteremben voltunk vele es mint mindig mar csak a desszertnel volt turelmetlen ; )

Pocok
Megkaptam en is a kepeket,koszi!!!!!
Hat igen Manka szereti a fiatalabb pasikat,aztan meg nem mond a 13 honapos pasijanak hogy maris megcsalta; )))

Csipkebogyo
Gratula a kistesohoz!Hu Ti aztan bevallalosak vagytok!

Rit
Orulok hogy izlik neki,en is adok Alexnak es imadja ,persze a z oszibarack is csuszik : ))

Dec8
Igen az Ujpestiben!

Panda
Engem erdekelne hogy hol is van a szerelo a Tinodiban,ugyanis mi itt lakunk nem messze,es meg nem tunkt fel nekem.Bar ninncs ra most szukseg,de ki tudja: )

Nyuszika
Hat igen,a szempillait a csajok is megirigyelhetnek!!!
Nagyon mosolygos baba es ezt birjak a kisgyerekek: ))

Na pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Anemona
Ari vagy, de mi Csepelen vagyunk, az mindenkinek messze van, meg mi is messze vagyunk mindenkitől.

Panda
A 159-es végállomásán lakunk, csak nem rég költöztünk ide Zuglóból, úgyhogy nem nagyon vannak kapcsolataim, de igyekszem építeni.
Ha a pontos címét megírnád a babakocsi javítónak az nagyon szupi lenne, valahogy elmászok odáig (leszerelem a hülye kereket, és csak azt viszem Kép)

Zulu
Hanna is hirtelen tanult meg mindent, egyik nap felült másnap felállt, harmadnap mászott. Most ugyanezeket tudja, sokkal nagyobb sebességgel (1 hónap alatt). Vettünk neki cipőt, de nem "igazit", az ő méretében nem volt (18-as a legkissebb). Olyan felül mint egy rendes kiscipő, csak nem gumi a talpa, hanem tapadókorogos. Az utcán még úgysem járkál, csak a lakásban, úgyhogy egyenlőre jó lesz. remélem hamar belenő a rendesbe.

Nyuszi
Holnap megyünk és próbáljuk elintézni, de azt mondják a hozzáértők, hogy jó ha a 1/3-át visszakapjuk, de lehet hogy még azt sem, 1 nappal az indulás előtt. na majd meglátjuk.

Üdv
dec8
dec8

Ilke
Persze, ok, csak beszéljétek meg csiccsel, hogy kinek mi kellene, mert ő is vinne valamit.
Joghurtos padlizsánkrém hmmmmm - érdekes lehetett KépKép
Legjobb, ha felhívsz és megbeszélünk valamit (20/328-6969)

Rit

rit

anemona7

Sziasztok

Hzajöttünk Tassról, egész tűrhető idő volt, Levi nagyon jól érezte magát, egész nap a kertben mászott, és jóóól megszaggatta a Mama virágait. A petuniának nem sok szirma maradt. Felmászott a virágládákra, megmászta a terasz 4 lépcsőfokát, sőt bent az emeleti lépcsőnél is próbálkozott, de az elég meredek és igen sok fokból áll, úgyhogy azt nem hagytam már. Kép

Képzeljétek a fiam elindult egyedül!!!
Ma mikor hazajöttünk, apának nagyon örült (mert nélküle voltunk), és ennek a nagy örömnek köszönhetően elengedte a kezem és odagyalogolt kicsit inogva apához. Alig akartunk hinni a szemünknek, azt hittük véletlen, de egész este ezt gyakorolta, hol hozzám hol apához gyalogolt, legalább 10-15 lépést már simán megtesz.

Csipkebogyó
Újabb pocaklakóóóóóóó!!!! Jujj de jó. Kép
Gratulálok, remélem nemsokára lesz szívhang.

Pszi
Köszi az infót, akkor gyűjtöm a pénzem karácsora. Kép Kép

Rit
Akkor jó lesz mp3-ban, majd én átkonvertálom. Nekem bejön a Halász Judit, Gumicukor írta hogy nem csípi. Asszem. Kép

Zulu
Nagyon ügyes Anna!

No ennyi hírtelen. Jó éjszakát mindenkinek.
Forti és Levi Kép

Kép
Kép
forti

Hello Mindenkinek!

Csak gyors bejelentkezésre van időm, takarítok ezerrel, és estére már hulla vagyok.

Most is csak azért írok, hogy szóljak dec8-nak, hogy mi is Csepelen lakunk, és 1 éve költöztünk el a 159-es végállomásától.

No megyek is, mert végre alszik az én Csimotám, pihenek én is.

Szilcsike és Szilvike
szilcsike

Duplo: jól felpiszkáltatok engem is, irtam is a lánynak KépKép

Forti: gratulaKép Levi nagyon ügyes!!KépKép

Csipkebogyó: gratulálok!!!! Ez nagyon jó hir (bár én még nem mernék bevállalni egy következötKép)

ilke: szerintem menjetek el nyaralni a nagy meló elöttKép Legalább kipihenten kezdhetnétek neki a pakolásnak.

Nevek: én is olyat szeretnék, ami külföldön is könnyen érthetö és kimondható. Végülis a mi gyerekeink már "európaiak" lesznek.
Szegény férjem is kinlódik a külföldiek elött a nevével (Attila). Bezzeg a Janet hallatán (az én vagyok külföldiül) egyböl vigyorognak.

Mi is utaztunk hétvégén, mégpedig Julival ketten, vonattal(!). Elég nagy projekt volt, mert ilyen nagy útra még sose indultunk ketten, nemhogy kocsi nélkülKépKép De jól sikerült, jól birta a vonatozást.
Kiderült, hogy miért volt nyüszi: kijött 2 hete 1 foga, tegnapelött még egy, és a tegnapi délutáni alvás után láttam, hogy még 1. Úgyhogy már 5fogú a lányomKépKép

Na, menek aludni. Jó éjt mindenkinekKép

zsani
zsani

Sziasztok!

Dec8!
Anyukádnak jobbulást, remélem csak az ijedtés volt a nagyobb és nem a baj!Kép Sajna a Tunéziai útra senki nem tudok.Kép Kérdezd meg az irodát, hogy nem lehetne visszaváltani, vagy egy későbbi időppntra áthelyezni. Pl Augusztus?

Forti!
Gratula Levinek (-hez) a járáshoz. Furi, hogy már itt tartunk... lassan mindegyik baba elindulKép

Zsani!
Gratula Julinak az 3 új fogához. Remélem most már jobban lesz.

Hát Gabi még mindig alig eszik, de szerencsére éjjel alszik. Tegnap este elmentünk a párommal 2 órára kikapcsolódni és addig anyósnál volt a 4. emeleten a pici. (mi a 7-en lakunk). A karomban hoztam fel liften és nem ébredt fel ráKép Pedig felemelni, felhozni a jól kivilágított liftben, zajos, aztán letenni...
Ma meg állatkertben voltunk tekintettel arra, hogy ma volt a Csabának a névnapja és egyben Liberó nap amit ott tartottak. Így csak 1 jegyet kellett venni, mert postán küldtek egy tiszteletbeli jegyet. Azért nem olyan rossz dolog, hogy beleegyeztem, a szülés után a propaganda küldözgetésbeKép Kaptunk egy jópofa sapkát, bár kissé lányos, de rá lehet, fogni, hogy unisexKép Pelusok ezer számra és olcsó is volt. 2800 az óriáscsomag. Rengeteg baba, babakocsi dugó hegyek, meg sok-sok nyüzsgő gyerkőc. De semmi probléma nem volt, mert azért annyira tömve nem volt a Zoo, legalábbis én nem érzékeltem, hiszen végre valami közös családi program és az új autó is szuper.Kép Gabi odafelé kialudta magát a kocsiban, így egész állatkertezés alatt ébren volt és meg se nyikkant végig! Sőőőt nagyon jó kedve volt. Nem is hittem volna soha hogy egy 9 hónapos így élvezheti az állatkertet, meg a nyüzsit. Így mi is felszabadultan lófráltunk apával, meg a nagynénivel aki a Csabi nővére. Szóval szuper volt. Utána még felugrottunk egy haverhez 1 órácskára (meló Csabinak) amit a Gabi végigaludt. Már az autó elringatta. És egyre többször alszik el a kocsiban cumi nélkül. Ha fáradt nagyon és jókedvü simán elalszik nélküle, de azért az esti cicit nem engediKép Szóval szuper nap volt és szuper fáradt vagyokKép A lakás persze szalad, merthogy szombaton meg anyukáméknál voltunk, így a pénteki rumli még fokozódott, de nem baj. Erre találták ki a hétfőtKép
Képek vannak az állatkertről itt:
http://babanet.hu/album/main.php?album=347&page=2
Megnézni!Kép

Na most már megyek aludni egyet, remélem ma is hagynakKép

puszi
sasha és a lassan-lassan 9 hónapos Gábor

Kép
sasha

Sziasztok!
E késői órán várom a mosást, hogy lejárjon, hogy be tudjam tenni a következő adagot. Ma jöttek haza a fiaim (3) egyhetes táborból, képzelhetitek, mennyi szennyessel, és holnap már mennének is tovább, úgyhogy elég sürgős a dolog. Klasszul érezték magukat, de a középsőm, aki mostanában mindig problémás, egy óra alatt ki is borított. És éppen ő marad itthon Kép. Tudom, nektek kicsik a gyerekeitek, nem érint a kérdés, de ezzel az ötévessel újabban mindig meggyűlik a bajom. Olyan dacos, hogy az elképesztő. Korábban pedig valóságos angyal volt, mosolygós, jószívű, kedves...A két nagy viszont irtó helyes volt egész délután.
Csipkebogyónak gratulálunk az új jövevényhez!
sasha,
milyen autó az új?
kataa, a négy közül melyik a tied?
Forti,
jó járkálást a kisfiadnak!
Nem tudjátok, macsek hol van?
kíváncsi

Kíváncsi!

Egy Mazda 626 kombiKép Hatalmas hodály dögKép Elfért benne tegnap a babakocsi, plusz még amit a Tescóban vásároltunk. imádom

Kép
sasha

Jaa!

Elhiszitek, hogy a fiam még mindig húzza a lóbőrt?Kép Pedig igazKép
És mostanában mikor meglátja az apját mond valami olyasmit, hogy apa, amiből talán a p-t lehet hallani, de így üdvözli. Elég furcsán hangzik az ahogy mondja, de már többször hallottukKép És nem csak én, hanem még vagy 3-an, úgyhogy nem halucinálok az tuti. Valahogy úgy mondja, hogy ápp-és a végét "leharapja" és csak a száját nyitjaKép

na puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Köszönjük a rengeteg gratulációt, én még ugye babonából kivárok a bejelentésekkel. A férjem persze tudja a nagy hírt, de rajta kívül csak TiKép.

Lucával már nagyon kell vigyáznunk, a kutyázást gurulással kombinálva pillanatok alatt megtesz két métert (persze sosem a számunkra jónak ítélt irányba).
Mostanában hajnalban ébred, olyankor szopizni akar, de egyben ez a nap legnagyobb szopija is. Szóval néha visszasírom a régi szép idöket, amikor 3-4 hónaposan néha este 11-töl reggel 11-ig aludtKép.

Ma délután jön hozzánk egy lány akit az "anyuka-tornáról" ismerek, az ö lánya 6 hónapos és nagyobb mint az én 8 hónapos csibém. Ráadásul majdnem ugyanazokat a produkciókat is tudja. Szóval biztos jól eljátszanak majd, már alig várom!

Forti!KépKépKép
Óriási gratula Levi ügyességéhez!!!

Sasha!
Állatkert: KépKépKép! Nagyon jó a napszemüveges kép!!!
Persze nem akartunk iriggyé tenni, jobb lenne, ha inkább megint együtt lehetnénk nagypocisakKép.

Rit, Pemeske,
hogy megy az alvás?

Csipkebogyó
csipkebogyó

Képzeljétek Dodo kimondja, hogy cica!!!! Igaz, inkább tita-ra hasonlít, de akkor is!!! még csak 9 hónapos

Forti
Húúúú gratula Levinek a sétáláshoz!!! KépKép

zsani
hát tényleg nem semmi egyedül vonatozni.
Nálunk is tegnap előtt jött az 5. fog!

sasha
Most néztem meg az állatkertes képeket. - kedvet kaptunk KépKép te hogy csinálod, hogy nem veszi le a napszemüveget??? Dodesz nem viseli el magán

Rit és dumás Dodo

rit

anemona7

Rit!

De jóóó! Akkor most már tényleg nem halucinál a család amikor azt hallja a szintén 9 hónapos Gábor fiamtól hogy apaKépKépKép
Gratula!

sasha

Kép
sasha

Zsani
Gratula a 3 új fogacskához! Kép

Sasha
Tök jó lehetett az állatkert! Liberoék nekem nem küldtek semmi, pedig asszem én is beleegyeztem mindenbe. Kép

Kiváncsi
Neked 4 gyermeked van??? Ezt nem is tudtam. Lehet hogy írtad, csak nem olvastam. Gratula hozzájuk.

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Nyuszi, Forti,KataaKép
köszönöm a gratulákat!!!!!

Kataa,
Úgy néz ki, augusztusban költözünk, de még annyi minden van……..

Dec8,
Gratula HAnna 4. fogacskájához. ő mennyi idős is most?
Legyen jobb kedved!!! Hány pénz a Tunéziai út??????? Anyuéknak most lesz a szülinapjuk,esetleg meglepném őket, úristen, már holnaptól????

Ilke,
Hát sajna, de van 1-2 babás barátném akik aranyosak, és lőrinciek, majd összehozlak velük.
Herceghalomra költözünk, hát ugye nem túl közel. De a szüleim maradnak itt a kerülteben, persze.

Csipkebogyó,
Gratulálok!!!!!majd megkérdezem a dokinőt, mi a XVIII.-ker-ben lakunk.

Conti,
Kiváltottam egy kis vitát a szoptatás-kitől ne….. topikban a kajálással kapcs., Zsófi szopizik, de a konzervkaját,és bármit amit kutyulok neki anyatejet kell hozzáadnom, mert csak így hajlandó kóstolgatni. Bezzeg a kovászosuborka, kenyér, azt cuppogná rendesen, mert ezek „emberi” kaják.

na rohanok, mert Zsófi már énekel

pusz

Erika
brokkoli

Sasha
Tök jók a képek, szerintem is a szemüveges a legszuperebb. Kép
Az milyen kütyü volt ahol Gabi egy ládában ült?
Apa bizti büszke, hogy a kisfia üdvözli őt.

Rit
Nagyon ügyes Dodo, bizti a cica is örül Kép Kép

Képzeljétek ma megyünk a doki nénihez. Ebben még nincs semmi meglepő, csak félek hogy valami nincs rendben Levivel, mert mióta haza jöttünk a balcsiról nem kap levegőt az orrán. Ill. ennek az az előzménye hogy azon a héten vasárnap spenótot csináltam neki rántással, amit szépen kihányt, de úúúgy, hogy az orra is tele lett vele, 3x kellett kiporszívózni és azóta nem kap levegőt rendesen a nóziján. Alvásnál úgy horkol, mint egy felnőtt, ha pedig ébren van szinte csak a száján vesz levegőt. Kép Kép Gondoltam hogy talán csak taknyos, de nem jön semmi (szó szerint semmi) az orrából hiába szívjuk. Úgyhogy most megyek és kérek egy beutalót a Madarászba hogy megnézzék mi ez, mert nem hiszem hogy egészséges amit csinál.

Forti

Kép
Kép
forti

sasha
Az apa + a papa az megy nálunk is, de azt csak úgy játszás közben mondja, vagy mászkálás közben. a mama - meg akkor megy, ha nyűgös és tőlem akar valamit. de csak úgy, hogy most nekünk szóljon, úgy nem alkalmazza egyiket sem. a cica viszont kizárólag és csakis a macskánknak szól!!KépKép
biztos hogy nem hallucinál a te családod sem KépKép!!

Most lassan el kellene indulnunk, a Szépvölgyi cukiba készülünk a papának meglepetés-parfétortája lesz, és igyekszünk úgy odamenni, hogy még csak ne is sejtse. Szerdán lesz a szülinapja, de nem akarja ünnepelni, így úgy gondoltam nemszülinapi előzetes meglepi lesz. Csak most bealudt a leányzó, így várakozó állásponton vagyok.

Rit

rit

anemona7

Forti,
nagyon szorítok, hogy minden OK legyen. Írd meg hamar a kivizsgálás eredményét!

Én a napokban bepánikoltam, ugyanis Luca úgy vette néha a leveöt, hogy attól féltem aszthmás Kép. Pár percenként 1-2-szer hangosan nyögve (szinte kiabálva!) lélegzett be. A doki azt mondta, hogy szoktak csinálni néha ilyet, ha utána nem kezd el köhögni vagy nem lázasodik be, nem utal semmi légúti megbetegedésre. Meg ugye örülnek, ha új hangot csikarnak ki magukból és azt gyakorolják megállás nélkül. Hát biztos nem voltam a dolgomban, de az megnyugtatott, hogy alvás közben nem csinálja. Azóta pedig nem fordult elö, pedig nagyon figyelek rá. Lehet, hogy ö direkt produkálta magát, mert észrevette, hogy olyankor ö kerül a középpontba?

Rit!
Ha jól tudom, a mi közelünkben is van egy Szépvölgyi cuki (mármint, ha jól emlékszem), csak nem Csabai vagy?

Csipkebogyó
csipkebogyó

Forti, öt! Kép
kíváncsi

Kataa!

Na, akkor tényleg nem magyaros.Kép Csak azért lettem kiváncsi, mert Rit írta hoyga nap vicce.Kép
Én felvettem a férjem nevét, hogy x-né + a sajár nevem. és így a saját nevem használom mindíg mindenhol, kivéve a hivatalos helyeseken ahol mondom az egészet.

Forti!

Közben megkérdeztem a párom, és azt mondja hogy hiába nem zárom le a cd-t, merta zt csak azzal lehet folytatni, amivel előszöt lett írva, vagyis csaka miénkkel. na mindegy, azért nem zárom le, de szerinte így van.

Ilke!

Köszi előre is.Kép Én is eddig egyszer írtam cd-t, amikor az mp3-ban meglévő számaimat írtam át audióra. Na, én is elrontottam vagy 2 cd-t, de nálam valami olyan volta baj, hogy túl gyorsan írtam.

Csipkebogyó!

Ez azatán a jó hír! Ha a teszt pozitív, akkor biztos hogy kistesó vana dologban. akkor egy jó nőgyógyászra is szükséged lezs itt Pesten.
A gyerekorvosneka szerintem egyébként el kell látni Lucát mindenképpen, csak ha nincs Taj kártyája fizetnetek kell érte. De olyan nincs hogy pl beteg és elutasítja az ellátást.
Ezek szerint ti kint Lucát Mewlindának hívjátok? vagy rosszul értem?Kép

sasha!

Mi is kaptunk ingyen jegyet, de sajnos mi pár hete már megjártuk az állatkertet, és azért ilyne hamar újra kimnni nem tűnt olyna jó programnak. ha tudtam volna hoyg küldenek jegyet,a kkor enm megyünk el előbb.Kép de amúgy Emma is nagyon élvezte!

Képzeljétek, emma 8 fogú lett a hétvégén, ezzel kivégeztük a metszőfogakat, várjuka rágó fogakat mega szemfogat. Kép

dec8!

Hát a 6 kg tényleg nem roszz, de én a 4,5 kg kocsi+8,5 kg Emmát alig bírom felrakni a buszra.Kép Csepelről jön át busz ide Kőbányára is, ha így vesszük nem is vagytok messze. Az utcán kismamikkal ismerkedés valahogy nálunks em működik, én is csak Manó 2-vel szoktam sétálni akit innen ismereka netről, másokkal ne. Gondolom ha majd játszóterezünk ezerrel akkor majd több babával anyukával ismerkedünk meg.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

csipkebogyó!

Emma meg úgy vesz levegőt néha, hogy felhúzza az orrát, és szuszog. először én is azt hittem nátha, de kiderült cska bohóckodik. Főleg anyukámnak csinálja, mert ő utánozza is, Emma meg jókat nevet.

Forti!

Remélem mindne rendben lesz. Emma is állíndóan az orrába keni a kaját, meg a szemébe. Főleg ha már álmos, vagy nem ízlik neki annyira. Én is nagyon félek hogy egyszer valami baj lesz belőle.
A spenótot ő is utálja.Kép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?