Sziasztok!
Előszoör is, Babusnak nagynagy gratula a szép csemetéhez
Szerintem nem is olyan kicsi, főleg, hogy előbb jött két héttel. Lehet, ha bennmaraad, lett volna majd 3 kiló is
És a képek is jók, várom a holnapiakat.
Végigolvastam mindent, de már most elfelejtettem, mi volt... Reggel is elkezdtem írni, de félbemaradt, és azt is elfelejtettem természetesen. És eléggé ki vagyok merülve, úgyhogy szerintem lehet, hogy így is marad. Inkább önző módon leírom, mi is történt ma velem
Varrtam, meg megrendeltük a munkalapot (szombaton el lehet hozni, remélem az asztalosok is hamar kivágják, amit kell...) Aztán voltunk villámsétán a többiekkel, de azért a villám jelleg ellenére eléggé megfagytunk. Aztán mentem ctg-re, ahol minden rendben volt, és meglátogattam Katyot, és nemrég értem haza, és egész nap egy zsemlét meg egy sültkrumplit ettem, ja és egy joghurtot, és nem is voltam éhes, meg nem is kívántam, de most annyira bevacsiztam ehhez képest, hogy moccanni nem tudok (két zsemle meg egy tányér leves)
Katynál tök jó volt, alig akartam eljönni, nagyon szépek, mind a ketten. Dávid nagyon kisfiús, és csodaszép. És Katy odaadta, hogy fogjam, amíg kimegy vc-re, pedig úgy féltem, hogy valamit ráragasztok, és hiányzott neki az anyukája, de mikor énekeltem neki, megnyugodott, és az nagyon jó érzés volt. Meg furcsa, hogy max 3 hét lesz egy saját példányom
Katy jól van, a gátsebe fáj, és tényleg tökegyforma a ruhájuk Dáviddal
Mesélt a szülésről, de meghagyom én is neki, írja le csak ő. És nagyon szép Katy. Dávid nagyon sokat mosolygott, meg fintorgott is. hihetetlen pofákat vágott folyton
Tejci talán most már kezd lenni, ami nagy remény, hátha segít, hogy ne sárguljon be, és akkor szombaton hazamehetnek. Mondta, hogy igyekszik majd bejelentkezni, mikor hazaérnek. Mondtam, hogy szerintem nem ez a legfontosabb
Meg mondtam neki a táblázatot, szegény, kérdezte is, hogy most azzal milesz
Meg is vádoltam, hogy emiatt nem szül senki, mert hogy nem rakódik fel a babák után
Meg úgy általában beszélgettünk. Tök jó volt... Ja, és jóltettük, hogy nem írtunk neki sms-eket, amíg nem szült, hogy mi is van vele, mert mondta, hogy nagyon rossz volt neki
Szóval ezek voltak. Ja, és mondta, hogy elég durva a kaja a schöpfiben, pl. ma kelkáposztafőzelék volt, de volt karalábéleves, meg ilyenek... Ami mondjuk nem feltétlen jó a hasfájására a babáknak...
Eszter, még neked akartam mondani, hogy megkérdeztem, hogy mitől jó egy ctg. És bár én nem választanám a te dokidat, de igazándiból a babaszívhangnak van jelentősége, a másik csík, ami neked nincs, az nem olyan fontos. A szívhang alapján ellenőrzik, hogy aktív-e, vagy ha túl szapora a szíve, akkor esetleg valami fertőzés lehet, meg ilyenek. De már neked is hetente kétszer kellene menni (38. héttől)
Egyébként sajnálok mindenkit, aki még mindig nem szült, és nagyon drukkolok nekik, és hátha hétvégén. Vicces lesz, ha Katy hazamegy, felrakja a táblázatot, és elkezdenek potyogni a kismanók
Na, ennyit akartam hirtelen, most engedek vizet, és beleeresztem a fáradt testemet a melegvízbe, mert nagyon kivagyok. Gergő mondta is, hogy leszámeste jaaajjj, meg csinálsz nekem kádat?, és lenne is, ha itthon lenne, és nem züllene, merthogy ugye ma züllik. Ami vicces, ugyanazzal az indokkal, hogy elmegy az egyik kollégája. Ami még viccesebb, már megint ugyanazt a nevet mondta, mint két hete, és mikor rákérdeztem, hogy mivaaaan, az már elment egyszer, mondta, hogy mégis maradt egy kicsit még
Na, mindegy. Aztán lehet, hogy benézek a csetre is majd, de nem biztos. Lehet, hgoy ki kellene teregetnem, de nem tuti, hogy menni fog
Na. Ha nem jönnék, szép álmokat mindenkinek.
Ja, és ezeket a mindenféléket, mint a reggeli idézet, meg a szakácskönyv, azok az ismerőseim küldik, akik korábban mindenféle vicceset küldtek, de most már csak olyanokat, amik kapcsolatban vannak a gyerekkel
Tényleg pusz.
Kikocska
38 (ez már szép
)