Új privát üzeneted érkezett!

Eszter, neked van még kérdésed a babavárással kapcsolatban??? Kép Nem úgy vettem észre.. Ha nekem nem lennének a mindenféle nem készlevő dolgok, meg nem lennék ilyen szófosó, nem is biztos, hogy írnék nagyon Kép Az összes hülye nyavalyánkat(vagy j?? ki is magyartanár? Kép) kitárgyaltuk sokszor, csak panaszkodni jövök én is mindig, de már baromi unalmas vagyok magamnak is, csak segít Kép Mikor már nem tudok mit írni, produkálok egy kis betegséget, hogy mindenki értem aggódjon Kép Mivel már nem tudunk újdonságot produkálni, és nem is írunk róla, nem csoda, hogy inkább a babákról van szó Kép Azok szebbek is meg érdekesebbek is Kép
Na, jó, értettem ám, mit akartál írni Kép Csak éppen most írtam egy emilt, amit lehet, nem kellett volna, és terápiásan szótfostam, hátha meg tudok róla feledkezni, de nem megy... Kép

Sétában benne vagyok, asszem. MOndjátok, mikor. Végülis én ráérek, Brútusz meg mindenkor kapható Kép Ja, mégsem. 2-3-kor ctg... Tehát vagy előtte, vagy 4 körül... de akkor már kezd lassan sötétedni, nem? Ha mondtok időpontot szólok Esztyxnek is... Szeritnem nem biztos, hogy olvassa holnapig...

No, viszotn most jóéjszakát mindenkinek...
Kik. (akinek feltűnt, hogy mennyi ...-ot használ mostanság... ez a bizonytalanság jele lehet?)
37+6

kikocska

Sziasztok!
Tényleg vendégeskedés volt (Kikocs a mindenreemlékező Kép) de végül csak a barátnőm jött, mert anyu nem mert elindulni a nagy hó miatt. Nem is baj, úgyse takarítottam ki Kép
De helyette akkkorát sétáltunk Áronnal a nagy hóban!! Majdnem két órát. Nagyon jó volt, néztünk szánkózókat a tabánban, meg lestük a gyerköcöket, hogy mennyire tetszik nekik a hó.

ÉÉÉÉÉÉS kb 3/4 órája keményedek (mértem) 6 percenként! De nem merek nagy reményeket fűzni hozzá, mert közben nem fáj egyáltalán, ilyen meg máskor is volt már. De mivel hetek óta ilyet sem produkáltam, már ez is eredmény! Mindegy, holnap megyek ctg-re, hátha mondanak valamit.

Ha nem szülök (Kép) akkor sétában én is benne lennék!! Mondjuk nem biztos, hogy össze tudjuk egyeztetni, mert én 11-12 körül fogok végezni a ctg-n. Azért szóljatok, ha születik valami megállapodás!

Babások!
Mi csüngünk minden szavatokon!!! És szeretnénk belőle minél többet!!
Katy, Dávid gyönyörű! Meg sem mondanám, hogy újszülött!
Noémi, a modern mami nagyon teccik Kép Kis informatikus palánta mi?? Kép

Remélem tudok ma aludni, mert előző éjjel megint 5 és fél órát sikerült, és lassan lemerülök szerintem!
Megyek és megpróbálom!
Pussz:
Orbis (39+2)
orbis

helllóóó!!!!!!!!!!
én vagyok az elsőőőőőőőőőőőőőőőő reggeli...
ezt megünneplem itt magamban!!!!
juhéjjj,
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!
Üdvözlök minden babást és pocakost!
Bocs, hogy idepofátlankodom (mi csak márc.25-re vagyunk kiírva, bár az utolsó UH szerint már csak márc.15, és ha hozzuk a családi vonalat, akkor febr. végén meglesz a lurkó, és akkor mégse vagyok olyan pofátlan... Kép)

Orbis
A Margitos topicból jól eltűntél, ezért néztem be ide. Azt hittem, hogy már túl vagy a szülésen, és érdeklődni akartam, hogy milyen volt a tapasztalatod a dokiddal, mert én is nála fogok szülni (ha minden jól megy), de látom, hogy elkapkodtam a dolgot... Kép
Ma hogy vagytok?

Kép
Kép
Kép
cas

sziasztok,
most el is magyarázom, hogy valahogy annyira rossz volt fekve, semelyik oldalam nem volt jó, így aztán rövid kínlódás után, felkeltem, és hánytam egy jót!!!! de most sem jobb.........
még éhes sem vagyok...pedig ez nálam nemhogy ritkaság, hanem ilyen nincs.....

anyámmal mindketten kivetődtünk így az ágyból, ő más okok miatt... húúú, olyan sok szép kis holmit kapunk hogy csuhajjjjj!! sok kis ruhácskát, meg légzésfigyelőt, meg kis pihentető-rezegtető székecskét...meg mindent, meg nagyi-jelöltet!!!Kép

szóval, valami van...szépen, rendszertelenül, de keményedgetek is...ki tudja. épp ma akarom felhívni a dokit, hogy vizsgáljon má meg. majmeglássuk....

bagz, aki most a biztonság kedvéért főz egy kis amerikai sajtos tésztát-gyerekkori kedvenc

KépKép

KépKép
bagzerka

uff!
rémes éjszakám volt, pontosabban rémesen indult. Már 10kor kezdődött a rumli, mert véletlenül felébresztettük a kisasszonyt, pedig olyan szelíden aludt. Na akkor ő elő is vette követelőző, irgum-burgum sírását, csak épp a követelőzésnek nem volt tárgya. A legszörnyűbb, hogy megtanult, cumival a szájában üvölteni. Tehetséges. Kép
Ölbe venni és járkálni, ez be jött, de jaj nekünk, ha ritmust téveszt a lábunk. És alvásról szó sem lehetett. Kb. 2 körül nem bírtam tovább és úgy gondoltam az ágyban is megmarad már, ha tutujgatom. A magam érdekében ez most a családi ágy volt. Még éjfél előtt próbálkoztam a saját ágyával, de akkor még az ágy gondolatától is kiborult. Szóval 2 körül bevackoltunk és én innen már nem emlékszem mi történt, úgyhogy valószínű előbb vagy utóbb csönd lett, mert a síró Hana mellett még egy másodpercet se tudok aludni. Félálomban persze már nagyon jól működik bennem az „aludj kicsim itt a cumi” rendszer.Kép
Tegnap végül egyedül mentem plázázni, de nekem nem hozta azt a terápiás élményt amit Esztyx és Noémi mesél. Cipőt kellet vennem és arra nagyon kevés az másfél két óra ami jut.
De vettem egyet és végülis tök jóKép meg a telefonomat is megcsináltattam. Végre el tudom olvasni az smseket. Akartam venni magamnak valami csini felsőt az új mellbőségemre, hogy könnyebben merjek emberek közé menni, de ami nem nyúlós anyagból volt, az nem jött rám.Kép Pedig a derekamon található szopi-raktárkészletek nem mutatnak valami előnyösen a feszülős felsőkben.

Esztyx, nálunk a cumi állandó kellék, különben megbolondulnánk. Viszont pont ezért nem akarom a cumisüveget. Azt gondolom, amíg a cumiból nem jön tej, addig nem okoz hatalmas problémát, a cikk is inkább a cumisüveg ártalmait ecseteli.

Noémi, már tegnap is akartam kérdezni, hogy Levente a modern mamis képen oldalt fekszik a kendőben?

Aura, nekem a terhesség alatt minden bőrproblémám megszűnt, se testápolót se arckrémet nem kellett használnom, szülés óta azonban nagyon száraz a bőröm, a kezeim pedig a sok kézmosástól vannak teljesen készen. (üdv az intelligens pocaknak Kép)
Erre egyébként mindenki készülhet, ugyanis innentől kezdve, jó esetben naponta + 8 alkalommal kell kezet mosni (minden szopi előtt). Minden pelenkázás után is, de ez általában szopi előtt történik, szóval ezt lehet egyben intézni. Viszont ehhez jönnek még a konyhai műveletek utáni kézmosás, a saját wc használat utáni kézmosás, bármi mérgező utáni kézmosás. Gyakorlatilag egész nap csak kezet mosol. A krém még fel se szívódott rendesen, már moshatod megint. Merthogy ezek után ha nem krémezed, bőr se marad a kezeden.
TRÜKK: én már egy ideje a babának felírt gyógyszertári fürdető krémet használom kézmosásra, így a krémezés és a mosás egyben letudható.Kép

Kikocs, biztos, hogy ő lesz a legszebb. Hál’Istennek ezt a természet tökéletesen elrendeziKép

Bagzer, igen, a bélelt mózeskosár is babacsalogató. SzerintemKép

Rékacs, én nagyon irigylem tőled azt a füzetet. Nekem mindig statisztika készítési ingerem van, (na ez pl elméleti nyelvész véna lehet)de sose tudom megvalósítani és ezért szenvedek. De a példádtól új erőre kaptam és ma sétálok Hanával Újpesten és keresek egy papírboltot, veszek kockás füzetetKép

Vagy akkor ne is Újpesten sétáljak?
Hozzám 12 és 13 körül jönnek, szóval nekem előtte vagy utána jó. Majd meglátjuk.
Lili
Kép

KépKép
savitri

Séta 12.30-kor mondjuk? A chaten is megbeszélhetjük, Kikocs, vagy aki olvassa, csörögjön rám, és megyek a chatre..Puszi,mindjárt írok még
Noémi
vghnoémi

Sziasztok,

Hát ha mást nem , hát keményedést hozott ez a front. Az én pocim tegnap este 3-4 órán keresztül 3-6 percenként keményedett, meg feszült, meg fájt...De aztán lefeküdtem aludni és hál istennek elmúlt.. Az egész éjszakát sikerült így végigaludnom kivételesen.

Ákosom meg má menni akart a kórházba, annyira izgult. De mondtam neki, hogy szerintem ne siessük el ezt a dolgot, mert nem akarom a hátralévő időt kórházban tölteni, és persze reménykedtem, hogy még nem jött el az én időm...

Hát csak ennyit akartam ma reggel. Noéminek köszi a tippet a kajaszállításra, majd ma megsasolom a neten. Mindenkinek kellemes napot!

Aztán írjál Orbis, hogy mi van má.

Puszi,

Zsuzsi
vzsuzsi

Lili, nem tudom, neked jó-e így...

Na nekünk viszonylag nyugis éjszakánk volt, este volt kiborulás-a szokásos, de aztán szépen elaludt 11.30 körül és 3.30-kor ébredt. Ez a szokásos 4 órája, én nem tudom, hogy lehetne rászoktatni, hogy bírjon többet éjszaka. Honnan fogja tudni, hogy akkor kell hosszabban aludni? Vagy majd szépen magától egyszer csak később kel, vagy kihagyja az evést?....3500g volt tegnap!!!! Ez 330g hízást jelent a múlt hét óta... Ez sok...

Kép

Bagzer és Orbis azért elég esélyes, nem?Kép

Hanaról nagyon jó ez a képKépNem olyan jólfésült, mint szokott lenni, tetszikKép

Levente kisangyal éppen egyébként. Nézeget vagy 1 órája a kiságyban, figyeli a mosolygó napotKép Nem baj, jön a front, lesz ez rosszabbKépMár váromKép

És elfelejtem mindig beadni azt a cseppet, de most nem is fáj a pocakja... Hanyag mami vagyok. És én nem mindig mosok kezet... De így is szárazKép Lehet, hogy mégis elégKép

Na izgatottan várom a séta időpontjátKép Nekem is kb. 15.30-ig jó. Mármint ha addig befejezzükKép

Puszi,
Noémi

Ja, Lili, csak laza volt a kendő, és inkább a hasamon feküdt, és így aldudt el...
vghnoémi

Gyermekünk első tizenkét hónapját azzal töltjük, hogy megtanítjuk járni és beszélni. A következő tizenkét évet meg azzal, hogy fogja be a száját és maradjon a seggén.

kikocska

Kikocs!!!
nagyon jók ezek a kis hozzáfűznivalóid... honnan szeded őket? vagy te találod ki? a tegnapi szakácskönyv is nagyon teccett!!!
b

KépKép

KépKép
bagzerka

Babuséknak szorítunk!!!
b

KépKép

KépKép
bagzerka

Hu szegény Babus, jol megijedhetett, reméljük semmi baj..

Most beszéltem Kikoccsal telcsin, akkor jo sétát nektek, én sajna fordrászhoz megyek meg dokihoz ebben az idöpontban. Pedig biztos nagyon jó lesz!!!!!

Hey nem ér keményedni!! mindenki be akar előzni??? Kép Apa szerint nekem ma reggelre feljebb csuszott a pocakom. Kép Gondolom az orvos sem fog meglepni, majd mondja a szokásosat, gyerek még nem helyezkedett be, zárt méhszáj, jöjjön egy hét mulva. Kép

Na pusza nektek, jó sétát meg minden.

Ja Bagzer, ez a hányás nem semmi! És az sem hogy milyen korán bejelentkeztél! Azért remélem jól vagy.....Kép azt a rezgő izét nem rakod fel képen? Nemtom mi az. Kép

Puszi!
Eszter2004
39+2
eszter2004

jaj még annyi, hogy remélem nem értettétek félre hogy azt irtam hogy babázó topic lettünk babaváróból. Ez tök normális, ezzel csak arra céloztam hogy már lassan mindenkinek meglesz a babája. Naná hogy hasznosabb arról beszélni hogy hogy telnek az elsö napok, hetek,mint hogy hogy telnek a szülés előtti napok. Nálunk már nincs új a nap alatt, mig a babásoknál minden nap egy újat hozhat! Kép hú de költői voltam! Kép

Eszter
eszter2004

Sziasztok!

Kislányom a 9,35-ös szopitól 10 45-ig nézelődött és most bealudt!

Babusnak ezerrel emgy a drukk!!

KAty és Hanitka!Tegnap elfelejtettem a nygy élménybeszámolóm közben,hogy nagyon szépek a ygerkőcök!!!!Kép

Cumi:Mármint játszócumi.Szerintem jó ha a gyerek elfogadja,mert legalább van egy eszköz a mellen kívül ami megnyugtatja.Mondják,hogy jobb az ujja.Én a magam részéről jobban örülnék,ha maradna inkább gumianyu,mert ezt sterilizálhatom és ha egyszer úgy alakul el lehet rakniKép.Az ujjára ez a két dolog nem jellemző.Persze álítólag az ujját nem szopja játék közben,de ez nem igaz,szerintem!

Cumisüveg:hát úgy alakult,hogy ma is kénytelen vagyok bevetni és ez számunkra áldás.Mármint,hogy létezik cumisüveg.Ugyanis Hanga már megint kikészítette a bal cickómat.Így azt fejem.A jobbat kínálom minden szopinál és kiegészítem a lefejt tejjel.A múlkor két és fél napig volt így és rendbejött a cicim.Remélem most elég csak a mai napot erre szánni.Amúgy bimbót kérgesítekKép!
Most pl mindjárt fejek,mert előszedtem a cicimet,hogy szellőzzönKép és kifolyt az asztalraKép!

Hanga a szobájában aludt! Tökre hallottam mindent,kár volt parázni!
NA,fejek még jövök!

Ja,nekem mióta megszültem ekszcémás a kezem.Fel is irattam rá krémet a ygerkorvossal.Meg hogy még panaszkodjak a jobb csípőmre ficamos vagyok,ma fel is hívom a zsülésznőt(mert Kikocstól tudom,hogy dolgozikKép) és megbeszélem vele,hogy ez normáli-e.

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

SziasztokKép
NoémiKép
köszi akkor csak szép fokozatosanKép
a kép pedig szuperjó...

azt hiszem tegnap volt az első jobb éjszakám mióta hazajöttünk. Bálint evett 10kor aztán alvás a saját ágyában először(eddig sírt, ha beraktam) és 2 óránként kelt csak fel...el sem hittem,hogy tudtam aludni egy picit... talán mostmár nálunk is beáll valamiféle rendszerKép bízom benne.....

SavitriKép
Hana cumija milyen? avent 0-3ho??? mert én azt vettem Bálintnak,de azt sem fogadja el....
Hordozókendő ügyben, hol érdemes venni? mert azt mondták sok fajta vanKép

pussz
edwig
Vendég

még ide teszem,hogy mit jelent a nézeget:
Kép

Ja és tegnap ete mértük 3810 gramm,tehát 160-at hízott.
Tényleg Katinka Miért 21 dekát mondtál? Én úgy tudom heti 150 gramm a jó.Vagy?!

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

nem tudtam ide feltölteni képet,mert nem engedte..... dee az albumba raktam felKép

RékacsKép
annyira édes ez a képKép

puszi mindenkinek
edwig
Vendég

Edwig, hordozokendo.hu, 4900, vagy Mini Mano?, Lili ott vette.

Rékacs, 100-200 között jó. Levente múlt hét óta 330-t hízott, ha nem rossz a mérleg. Ez lehet, hogy egy fejlődési ugrás volt... Eddig 180-190-t hízott.
Miért takarod be Hangát?

Kacsamájat eszem, nagyon finom.

Eszter, én nem értettelek félre!Kép
És ma nincs front, Levente tüneményes.

Háton tettem le, hogy nézegessen, és gondoltam, hátha elalszik úgy, mert állítólag azért nem jó, ha minig ugyanúgy alszik. Na és másfél óra nézegetés után valóban kezdte elnyomni a buzgóság. Mikor legközelebb odamentem, az oldalán feküdt!!! Ez létezik? Igaz, elég instabilan, de úgy aludt. Nem is tudom, hogy tudott így elaludni. Aztán rendesen odafordult egy idő után... Azért kitámasztottam a hátát. Holnap teszek majd képet.
Zseni a fiam!Kép

Puszi
Noémi

Noémi
vghnoémi

Sziasztok,

Hízás kérdés: a védőnéni nekem is 150 grammot mondott, (120 gramm minimum). Ehhez képest 50-60akat eszik a 80 helyett, úgyhogy nem tudom mi lesz. Ez is eltart 35-40 percig, aztán meg alszik, mint aki jól végezte dolgát.

Cumi: nekünk is van, bár igyekszem keveset használni, de ha naon sír, akkor ugye mindennel próbálkozunk. (Ez este 9-12 között van). Nálunk elfogadja az avent-et, de a cumi sem jó mindig.

Edwig, a sétáról én is ua-t tudom, amit fentebb látsz, azt mondta még a drnéni, hogy két hetesen lehet kezdeni a hozzászoktatást, szóval hajrá.

Kikocska,
Tutira nagyon szép babus lesz!

Nálunk mától itthon van Apuci apaszabadságon, és már nagyon várta, hogy ő is nézegethesse a bébit (mert ugye egész nap lehet figyelni, hogy milyen ábrázatokat vág). Hintáztatja a lábán, meg ilyes. Ja, és megmutatta, hogyan tehetek ide fotót, úgyhogy megragadom az alkalmat:

Ciao, Hanitka (és Hanna bébi):
Kép
hanitka

Sziasztok!
Sehol senki?
No voltam ctg-n, de Borkám láthatólag jól érzi magát odabent. Ennek akár örülhetnék is, dee ...Kép
Aztán megnézte a méhszájamat is, még tök zárt, fel sincs puhulva. Hétfőn kell mennem legközelebb, azt mondta akkor megbeszéljük, hogy mi a teendő, ha nem történik semmi.
Addig várunk... TÜRELMESEN!!

Aztán voltunk sétálni Kikoccsal, Noémivel, Esztyvel meg Savitrivel. Illetve Eszty jött velünk egy megállót majd felszállt a buszra, Majd mielőtt hazajöttünk volna megérkezett Savitri is, a babók nagyon aranyosak, bár nem mutattak magukból túl sokat! Jó lesz már, ha jön a jóidő, jobban meg lehet őket nézegetni!

Bagzer!
Az amerikai sajtostészta miben különbözik a hazaitól?? Hű tök jó, hogy ilyen sokmindent kaptatok, olyan jó ezeket nézegetni Kép
Amúgy nálunk a fullra berendezett kiságy sem akar használni, azért hajrá!! Kép

Na megyek és ledőlök, mert eléggé lefáradtam! Szerintem jövök még, pussz:
Orbis (39+2)
orbis

Szevasztok!
Úgy látszik mindenki sétál!

Az én kislányom fél egykor becsapott 120-at kettőtöl meg húzza a lóbőrt!
Tényleg nem vagyok normális.Kicsit mindig aggódok,hogy csak ma tart a jóvilág és holnaptól vége!
Volt itt a doktor néni is.Ő is megdicsérte,hogy milyen jó kislány és milyen szépen növekszik.Meg olyan okosan is viselkedett.Tündérbabám!
Kéne kicsit nekem is aludnom,de sajna nem tudok elaludni!
Na azt hiszem ébredezik,így abba is hagyom a semmiről írást!

Edwing! Én cumiból vettem egy csomó fajtát,hogy ha nem tetszik neki akkor próbálgathassuk.De mind bejött.Mondjuk azt hiszem a kedvence a legolcsóbb, amit a tescoba lehet kapni,babyburn azt hiszem a márkája.De a nuk is bejött. Szerintem próbájl Te is másikat,mert lehet az a baja.

na írjatok!!!!

ja elkezdtem a születéstörténetet,de még nincs kész!!Kép

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

A babám még alszik! Ti meg sehol!
Így olvasgattam azt amikor kórházban voltam!

Szóval volt téma a szülés utáni depi.
Minden könyv írja,hogy a 4. 5. napon vana "babyblues",ami levertség,sírás stb.
NA ezt én mintaszerűen produkáltam.Megpróbáltam HAngát éjszaka is magam mellett tartani,egyszer majd hosszan leírom,de ehhez most nincs kedvem.A lényeg,hogy nem men,ráadásul kifogtuk Icát, a legkellemetlenebb csecsemőst a vilkágon. A söfisek szerintem tudják kiről beszélek. A lényeg az 5. napot úgy ahogy van végigbőgtem. Pedig közben tudtam, hogy semmi gfond, van tej, szép a baba, szépeneszik stb. De jött a bőgés.Persze én tudom magamról, hogy aki ennyit nevet, annak sírni is kell(ez olyan mint a fenekem és a pocak egyensúly, kell hogy fel ne boruljakKép).De nagyon rossz sírni és aggódni, hogy most elapad a tejem, mert sírok.
Aztán volt az a másik sírásos napom, amit már írtam. Így utólag azt hiszem,nem megfáztam, hanem második tejbelövelésem volt és az is a hormonok őrült táncával jár!

Tényleg jó felkészülni rá,hogy lesz az ember lehangolt és nem tud mindig örülni.SÉ azt hiszem ilynkor is kell tudni kívülről nézni magadat, és megfogalmazni, mi rossz, mi jó. ÉS bőgni, ha egyszer kell, hisz az segít. NA, persze bőgé után nem rossz, ha eszel egy kis mákosgubátKép!!!!

uff szólottam
rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Egy csomót írtam, aztán meg bezártam az ablakot mielőtt elküldtem volna.
zsugorítva:
Szóval mindenkinek szép a babája.

Hanitka, mikor lyukasztottátok a kislány fülét? Nem volt szörnyű?

Edwig,
www.minimano.hu - ez a bolt honlapja ahol lehet kapni jóféle olcsó(5000Ft) kendőt
www.bababolt.com - itt ugyanazt interneten is beszerezheted és megnézheted a választékot szinekből
www.hordozokendo.hu - ez nagyon jó féle, de iszonyú drága (24-27 ezer)
a kismama magazinos NEM AJÁNLOTT

Azt hiszem én is alszom egy kicsit így séta után.
de előbb eszem valamit

Kép
Hana a rémeit bámulja a fehér falon. Pedig állítólag az emberi arcok érdeklik a kisbabákat.

KépKép
savitri

Lili, várj picit, és érdrekelni fogja. Kb. 2 hónaposan.

Rékacs, Levente is ilyen "mintababa", de a front tönkreteszi teljesen... Úgyhogy csak várjKép És az elején olyan volt, mint Hanga, meg most is, ha nincs frontKép Pl. ma. Nagyon drága. Azt hitte, most van éjszaka, és aludt vagy 5 órát...Most meg szelek bántják szegényt, de lassan elalszik szerintem. Énekelget magánakKép

Kikocs, írj ám, ha hazaértél!

Orbis, az jutott eszembe, hogy lehet, hogy most jót tenne, ha kisírnád magad...

Puszi mindenkinek
Noémi
vghnoémi

halihaló!

Kedves Orbis, jelentem nálam is ugyanaz a helyzet mint nálad. Kép teljesen zárt méhszáj, baba jól van, kicsit már meszesedik a lepény, ctg teljesen normális. Kép hát ez van! de ettől még szülhetünk akár ma éjszakai is! Kép

Legközelebb a kiírt napon kell mennem, február 1-én, és most már a kórházba. Ja, és reggel 7-re, hogy ne kelljen várakoznom. Csak egy ctg és méhszájvizsgálat , 10 perc.Ha esetleg nyitva leszek egy picit, akkor lehet hogy bent tartanak, aztán majd valamikor burkot repesztenek, és jöhet Petra baba. Ha nem leszek nyitva akkor mehetek 2 naponta. Hát ezt jó lenne megúszni.....

Rékacs, jót röhögtem a cici sztoridon. Kép És mi az hogy ficamod van? Előtte is volt? én nem is vettem ilyet észre!

Jimb, te meg pihizz,aztán nagyon ugy néz ki hogy hamarosan szülsz. Csak a méhlepény miatt gondolom. Ha már elmeszesedett akkor nem hagyják tovább nem? De ne aggodj, egészséges aranyos babucid lesz, az tuti!!!!!!!

Hanitka, nagyon édes a babuci, én is rögtön kiszúrtam magamnak a fülcsijét. Kép Dehát az nem fáj neki, mármint amikor kilövik, vagy szúrják, nem tudom kicsiknél hogy van.

Na akkor úgy látom jó lett a séta. Azért elég hideg volt ma. Állitolag ma lesz a leghidegebb este.

Edwig, örülök hogy te is jelentkezel azért, máris megkukkolom az albumodat! Kép

ja, én nem értem a Babus féle üzenetet!! Kép

Pusszantok mindenkit,

Eszter2004
39+2
eszter2004

Edwig!!! Gyönyörűek vagytok! Nemcsak a baba, hanem te is nagyon jól nézel ki! Olyan kis husi-musi harapnivaló a babád! Kép
eszter2004

Babusnak nagy gratula!!!
Hurrá!!
baby jól sikerült!!!

KépKép
savitri

Sziasztok!

Irigyellek Benneteket a közös sétáért, én legtöbbször egyedül megyek (mármint persze Lilivel) és úgy elég uncsi. Mondjuk végig nézegethetem az én drága kislányom arcát. Kép Merthogy mi babakocsival sétálunk.

Tegnap éjjel Lili először aludt el magától a kiságyban, cumival a szájában! Kép De most 11-kor, korábban, mint szokott, így fél 2-kor felébredt enni, aztán napirenden kívül fél 4-kor is. És nem is akaródzott visszaaludni, Apa megint kivonult vele, fél 5-től fél 6-ig "buliztak". Szegényt (Apát) tök sajnálom, két napja a kanapén alszik nagyrészt. De úgy imádom, hogy engem kímél közben. Kép

Rékacs! A 21 dekát azért írtam, mert Lilinél ez az átlagos heti hízás. Kép Már egész kis pofazacskókat növesztett, meg pókhasat. Kép Majd teszek fel képet, de most Anyuéknál vagyunk és itt nem tudok.

Nekünk a füllyukasztásról azt mondta a védőnő, hogy 5 kiló elérése után szokták megcsinálni. Én már várom, de előre sajnálom szegény kislányomat.

Szülésre váróknak továbbra is kitartás!!! Bár emlékszem, én milyen hisztis voltam az utolsó két hétben... Tervezzetek sokmindent másnapra, nekem ez jött be, van, amit azóta se tudtam még bepótolni a teendőkből. Kép

Tündéri minden Babó! Kép Levente tényleg nagyot nőtt!

Na, megyek, megnézem, mire jutott Nagyi az ő "arany pici szívével". Kép szerintem bealudtak, nagy a csend.

Ja, kérdés: A K-vitamint Ti milyen kiszerelésben kapjátok? Mert nekünk injekciós ampullában van és azt utálom, tök veszélyes szerintem letörögetni. Kép

Pussz,
Katinka
katinka

Babus! Gratulálok Nektek, nagyon szép a babád! Kép

Katinka
katinka

én is utálom a K vitaminos ampullátKép
de nálunk apa feladata, hogy kihámozza belőle a cuccot

KépKép
savitri

Jaj, teljesen elérzékenyültem, mert Babus egyik képén felfedezhető a MÁVos szoba!
Megrohantak az emlékek és mondhatom nagyon meghatóak. Majdnem sírok.

KépKép
savitri

BABUSNAK GRATULÁLOK KRISTÓFHOZ!
Sok boldogságot és minden jót nekik!

Most már én is nagyon várom a nagy napot,hogy kezembe tarthassam a kis Mak-Marcimat!Kép
Ma is voltam ctg-n,ami jó lett,sokat keményedek,ott is volt nagy görbém,de ennyi.
Kedden megyek megint,akkor megnézzük mit produkáltam méhszájügyileg is a múltheti kalandomhoz képest.

Szép estét!

Ilona (37+4)
Vendég

Gartulálok én is Babusnak Kristófhoz!!! És várom az új fotókat. Tündéri egy srác !!!

zsuzsi
vzsuzsi

Hana még az elején, sárgán.
Kép
teljesen magával ragadott egy nosztalgikus hullám

KépKép
savitri

NAGY NAGY GARTULA BABUSNAK!!!!!! ÉLJEN!!!!!
eszter2004

Sziasztok!
Előszoör is, Babusnak nagynagy gratula a szép csemetéhez Kép Szerintem nem is olyan kicsi, főleg, hogy előbb jött két héttel. Lehet, ha bennmaraad, lett volna majd 3 kiló is Kép És a képek is jók, várom a holnapiakat.

Végigolvastam mindent, de már most elfelejtettem, mi volt... Reggel is elkezdtem írni, de félbemaradt, és azt is elfelejtettem természetesen. És eléggé ki vagyok merülve, úgyhogy szerintem lehet, hogy így is marad. Inkább önző módon leírom, mi is történt ma velem Kép

Varrtam, meg megrendeltük a munkalapot (szombaton el lehet hozni, remélem az asztalosok is hamar kivágják, amit kell...) Aztán voltunk villámsétán a többiekkel, de azért a villám jelleg ellenére eléggé megfagytunk. Aztán mentem ctg-re, ahol minden rendben volt, és meglátogattam Katyot, és nemrég értem haza, és egész nap egy zsemlét meg egy sültkrumplit ettem, ja és egy joghurtot, és nem is voltam éhes, meg nem is kívántam, de most annyira bevacsiztam ehhez képest, hogy moccanni nem tudok (két zsemle meg egy tányér leves)
Katynál tök jó volt, alig akartam eljönni, nagyon szépek, mind a ketten. Dávid nagyon kisfiús, és csodaszép. És Katy odaadta, hogy fogjam, amíg kimegy vc-re, pedig úgy féltem, hogy valamit ráragasztok, és hiányzott neki az anyukája, de mikor énekeltem neki, megnyugodott, és az nagyon jó érzés volt. Meg furcsa, hogy max 3 hét lesz egy saját példányom Kép
Katy jól van, a gátsebe fáj, és tényleg tökegyforma a ruhájuk Dáviddal Kép Mesélt a szülésről, de meghagyom én is neki, írja le csak ő. És nagyon szép Katy. Dávid nagyon sokat mosolygott, meg fintorgott is. hihetetlen pofákat vágott folyton Kép Tejci talán most már kezd lenni, ami nagy remény, hátha segít, hogy ne sárguljon be, és akkor szombaton hazamehetnek. Mondta, hogy igyekszik majd bejelentkezni, mikor hazaérnek. Mondtam, hogy szerintem nem ez a legfontosabb Kép Meg mondtam neki a táblázatot, szegény, kérdezte is, hogy most azzal milesz Kép Meg is vádoltam, hogy emiatt nem szül senki, mert hogy nem rakódik fel a babák után Kép Meg úgy általában beszélgettünk. Tök jó volt... Ja, és jóltettük, hogy nem írtunk neki sms-eket, amíg nem szült, hogy mi is van vele, mert mondta, hogy nagyon rossz volt neki Kép
Szóval ezek voltak. Ja, és mondta, hogy elég durva a kaja a schöpfiben, pl. ma kelkáposztafőzelék volt, de volt karalábéleves, meg ilyenek... Ami mondjuk nem feltétlen jó a hasfájására a babáknak...

Eszter, még neked akartam mondani, hogy megkérdeztem, hogy mitől jó egy ctg. És bár én nem választanám a te dokidat, de igazándiból a babaszívhangnak van jelentősége, a másik csík, ami neked nincs, az nem olyan fontos. A szívhang alapján ellenőrzik, hogy aktív-e, vagy ha túl szapora a szíve, akkor esetleg valami fertőzés lehet, meg ilyenek. De már neked is hetente kétszer kellene menni (38. héttől)

Egyébként sajnálok mindenkit, aki még mindig nem szült, és nagyon drukkolok nekik, és hátha hétvégén. Vicces lesz, ha Katy hazamegy, felrakja a táblázatot, és elkezdenek potyogni a kismanók Kép
Na, ennyit akartam hirtelen, most engedek vizet, és beleeresztem a fáradt testemet a melegvízbe, mert nagyon kivagyok. Gergő mondta is, hogy leszámeste jaaajjj, meg csinálsz nekem kádat?, és lenne is, ha itthon lenne, és nem züllene, merthogy ugye ma züllik. Ami vicces, ugyanazzal az indokkal, hogy elmegy az egyik kollégája. Ami még viccesebb, már megint ugyanazt a nevet mondta, mint két hete, és mikor rákérdeztem, hogy mivaaaan, az már elment egyszer, mondta, hogy mégis maradt egy kicsit még Kép
Na, mindegy. Aztán lehet, hogy benézek a csetre is majd, de nem biztos. Lehet, hgoy ki kellene teregetnem, de nem tuti, hogy menni fog Kép

Na. Ha nem jönnék, szép álmokat mindenkinek.
Ja, és ezeket a mindenféléket, mint a reggeli idézet, meg a szakácskönyv, azok az ismerőseim küldik, akik korábban mindenféle vicceset küldtek, de most már csak olyanokat, amik kapcsolatban vannak a gyerekkel Kép

Tényleg pusz.
Kikocska
38 (ez már szép Kép)

kikocska

Kik drága, muszáj megvédenem az orvosomat, mert én nagyon szeretem!!! Kép Igy kellett mennem CTG-re: 36. hét, 38. hét, 39. hét, azátn majd 40. és utána 2 naponta. Szerintem ez tökéletesen elég. Ha baj van ugyis érzem és megyek. Kép

Pussz, még jövök később! Kép

Eszter
eszter2004

Sziasztok!

Nem is tudom...tényleg nem az fontos már, hogy mi pocakosok hogy kínlódunk, hanem a babák élőben a lényeg. Ez nem rossz indulat, meg siránkozás ám, egyszerűen tényközlés, és nem is morc.
Én is szívesen olvasom a babás jelentéseket, mert igyekszem készülni előre. Hátha sikerül.

Képzeljétek, nekem kockás lett a hasam! Kockaformájú. Van ilyen másnak? Úgy 1-2 napja este hatalmas forgolódást rendezett picur, annyira, hogy már szólni kellett rá, mert percenként beleboxolt a hólyagomba, ami elég kellemetlen volt. Na, másnapra láttam azt, hogy kockás formájú lett a hasam. Tényleg. Nekem irtó muris. A mellem alatt bemegy a bőr, nem is látom, aztán meg vízszintesen kiugrik a hasam, kétoldalt is elég párhuzamosan halad előre.. Szóval muris.

Aura!
Intelligens pocakod nem semmi...
Ja, mennyit kell fél liter vízbe tenni, mármint málnalevél teából? EGy kiskanál, ha jól emlékszem. És leforrázni csak, ugye, utána meg leszűrni.

Na, csak ennyi most, a képeket lelkesen nézegetjük, kérünk még ám...

Ttika, aki 36+6
ttika

Na ez csak olyan utánzat-féle, nehogy lemaradjon Katy meg Babus!
Meg mindig utána kellett keresni, mert rég volt.
Persze Katy idővel felteszi majd idővel az ő eredetijét!

<pre>
2004/2005 téli mamák Kora Szülés ideje baba Baba neve: Méretei: Kórház neve
1. MaricaKép 35 2004.11.13 2 Mariann 4200g/53cm Szeged/ Klinika
2. BendegúzKép 30 2004.11.19 1 Bence 3750g/57cm Bp./Szt.István kh.
3. Márti05Kép 31 2004.11.01 1 Brigitta 3450g/50cm Bajcsy kh.
4. BringaKép 29 2004.11.18 2 Bernárd 3400g/54cm
5. EsztiKép 22 2004.12.09 1 Lili 2770g/52cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
6. DiánaKép 28 2004.12.08 1 Dominik 2930g/50cm Bp./Szt.István kh.
7. MackósajtKép 32 2004.12.07 2 Nem tudom??? 3600g/58cm Bp./Szt.István kh.
8. CsillaKép 29 2004.12.17 2 Péter 3900g/53cm
9. HulcsiKép 28 2004.12.19 1 Benedek 3700g/58cm Bp./Szabolcs u.
10. KatinkaKép 27 2004.12.23 1 Lili 3100g/54cm Székesfehérvár
11. LiliKép 31 2004.12.18 1 Hana 3050g/50cm Bp./MÁV kh.
12. EdinaKép 23 2005.01.10 1 Bálint 3700g/54cm Rókus kh.
13. GabiKép 20 ? 1 Zsombor ? Bp./ Schöpf-Mérei kh.
14. NoémiKép 23 2004.12.16 1 Levente, Donát 2680g/45cm Bp./Szabolcs u.
15. RékacsKép 30 2005.01.12 1 Hanga 3700g/55cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
16. MártiKép 29 2004.12.17 1 Péter,Benjámin 2700g/52cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
17. HanitkaKép 29 2005.01.18 1 Hanna 4450g/55cm Bp.
18. KireKép 33 2004.12.28 2 Erik 3150g/51cm ?
19. TüniKép 28 2005.01.12 2 Kincső 3100g/57cm Bp./MÁV kh.
20. BrigiKép 30 2005.01.13 3 Máté 3620g/53cm Bp./ Bajcsy K.
21. Eszter2004 28 01.febr 1 Petra Bp./MÁV kh.
22. Orbis 23 01.febr 1 Boróka Csenge Bp./Margit kh.
23. Vica 29 02.febr 3 ? Bp./Szt.István kh.
24. Bagzer 26 02.febr 1 Simon, Bp./Szt.Imre kh.
25. KatyKép 27 25.jan 1 Dávid 3400g/53cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
26. Mazsom(Zsuzsa) 27 07.febr 1 Lili Tatabánya/Szt.Borbála
27. Cicmerák 24 08.febr 1 László,Gergő Bp./Szt.István kh.
28. Flo 28 10.febr 1 Matyi Bp./Szt.István kh.
29. BabusKép 25 27.jan 1 Kristóf 2700g/52cm Bp./MÁV kh.
30. Ilona 29 13.febr 1 Márton Bp./ Schöpf-Mérei kh.
31. Zsuzsi 29 13.febr 1 Marcell/ Zsófi, Ágnes Bp./Szt.János
32. Kikocska 26 13.febr 1 Réka,Borbála/Gergely Bp./ Schöpf-Mérei kh.
33. Tamesz ? 16.febr 1 Marcell,Kristóf Kistarcsa
34. Rózsika 34 19.febr 3 Lili Bp./Rókus kh.
35. Ttika 32 febr.19-20. 1 ? Győr/Petz A. kh.
36. Vera 30 20.febr 2 Matyi Bp./Szabolcs u.
37. Timi 26 23.febr 1 Máté, Levente Pécs/Szülészeti klinika
38. Zsuzsa 28 26.febr 1 Áron Bajcsy kh.
39. Aura 23 26.febr 1 Erika Bp./Szt.Imre kh.
</pre>

Amúgy asszem nem kéne ezt a sétálgatást erőltetnem, most itt fekszem fájós fejjel, hőemelkedéssel. Mit lehet erre ilyenkor bevenni???
orbis

Ja, Ttika!
Nekem azt mondta a sárkányfűárus, hogy fél literhez egy evőkanállal tegyek, forró vízbe, majd 5-10 perc forralás és leszűrni.

Orbis
orbis

én le sem szoktam szűrni, benne hagyom, amikor iszom, akkor a csészéhez rakom a kis szürőt.

Jaj szegény orbis. Sál a nyakad köré és citromos tea, és sok c-vitamin. Maradj ágyban!!! Ügyi vagy a táblázattal!

Eszter
eszter2004

Én fél liter teába egy evőkanállal teszek, jó, kicsi az evőkanalunkKép

Csatlakozom, úgy látszik, a február 1-2-i babák ráérnek. Mi is ma voltunk dokinál, méhszáj szűk 1 ujjnyi (az már majdnem 2 cm!) és a baba be van illeszkedve, viszont még tök kemény az egész és magasan van, tehát éretlen. Úgyhogy a héten még nem szülünk. Viszont, ami jó, az UH nem mutat nagy babát, bár a doki nagyobbra saccolja. UH 3400 grammot tippel, ugye +/-400g, hízik még 150-et egy hét alatt, még akkor se nagyon lesz 4kg. Hát nagyon reménykedem.

Viszont kicsit kiábrándító volt hallgatni, ahogy tervezgette a lány, hogy ha 9-10-ig nincs baba, akkor megindítjuk, feltéve persze, ha addig érik a méhszáj, mert ha ilyen marad, még akkor se lehet... Na szép kilátások. Még Kikocs és Aura is beelőz!!!Kép

És megkérdeztem a trutyit meg a kocsonyadarabokat, állítólag az mind a nyákdugóból van, akkor is, ha nem rózsaszín. Most már csak azt nem értem, hogy ha szinte nem is tágulok, miért jönnek ezek ki?!

CTG vasárnap, szerdán (terminus), aztán kétnaponta. C'est la vie. Még jó, hogy kitoltuk a dátumot!!! Menzesz alapján, ha nem módosítjuk, ma lenne a terminus!

És úgy döntöttem, hogy ha megint megállok a vajúdásnál 2 ujjnyinál, kérek EDA-t. Ez valahogy megnyugtat. Majd megkérem, hogy 4 ujjnyinál hagyják abba. Aztán persze lehet, hogy nem is fogom kérni. Csak olyan lidérces, hogy minden napról napra ugyanúgy megy eddig, mint Iminél, és attól félek, hogy kicsit stresszel az a gondolat, hogy most is ugyanúgy lesz tovább is. Pedig ANNYIRA szeretnék most már egy gyorsabb szülést!!!KépKép

Aura, nekem is volt ilyen ekcéma a kezeimen és a combjaimon. Egy hét alatt elmúlt. Én Sudocremmel kentem, mert az volt kéznél (popsikenőcs).

Babások beszámolói abszolút rendben vannak szerintem is! Bár, az igazat megvallva, én csak éppen hogy átfutom őket, mert már szorul össze a gyomrom, hogy hát ez jön most nálunk is. Reflex. Olyan jó érzés, mikor már kinőnek ebből!!!Kép És Noémi, magától be fog állni az éjszakai alvásra, ne aggódj. Többet fog szopni, jobban jóllakik, érik az idegrendszere stb. Egyszer csak azt veszed észre, hogy már csak egyszer ébred, aztán meg átalussza.
Még jobb is, ha nem ilyen hamar, mert az nem tesz jót a tejtermelésnek. Én legalábbis lusta voltam felkelni fejni, örültem, hogy végre alhatok (hanyag mami). És Iminél bizony meg is csappant a tej. (Mesi 6 hetes kora óta nem ébredt éjjel, eltekintve az időszakos idegzsábáktól, Imi csak 5 hónapos korától, viszont azóta még csak fel se sírt soha éjjel)

Befejezem mai regényemet. Még a héten biztos nem szabadultok tőlem. Addig is beterveztünk nagy sétákat, éttermet, vidám közös CTG-ketKép...

Vica, akiben szeretnek lakni
mvica

Ttika!
Én is úgy tudom a teát, ahogy orbis mondta!

Orbis!
Nekem a háziorvos azt mondta, ha 37.5-öt elérem hőemelkedés ügyileg, akkor Algophyrint, vagy Ruboophent szedjek be. Mindkettőre rá van írva, hogy várandósoknak nme ajánlott, de állítólag ez minden gyógyszernél így van, és ezeket szabad szedni, mert a láz az veszélyes lehet a bébire, szóval le kell vinni. Aspirint azt viszont tilos!
Ennyi okosságot tudok. Szerintem a gyógyszer előtt azért próbáld meg levinni a hőmérsékleted hűtőfürdővel, meg asszem a kamillatea az lázcsillapító hatású, de bajod biztos nem lesz tőle.
Jajj, nehogy lebetegedj, mars az ágyba, és pihi!!!

Valami lehet a levegőben, olyan éjszakám volt, hogy na. 10-kor szépen ágyba bújtam, aztán hajnali fél 4-re már aludtam is, ugyanis a kis bestia lányom partyt rendezett és olyan hévvel rajcsúrozott a pocakban, hogy nem lehetett bírni. Ehhez még vagy 5-6 wc-túra is társult, és 6-kor már kelhettem is, mert be kellett mennem a suliba.
Jó hír: végleg mindent elintéztem, index leadva, és mehetek a következő félévre spec tanrenddel, szóval nem kell bejárnom, és lesz diákom is!

Azonkívül, szóltam Apának, hogy időszerű lenne némi hivatalos nyilatkozat a "botlásunkról" Kép hogy a hercegnő a nevére kerülhessen, úgy tűnt már várta, hogy szóljak, mindenesetre teljesen képben volt, és úgy néz ki jövő héten ez is meglesz (de ezt csak suttogva, nehogy elkiabáljam Kép )

Megyek, lefekszem, remélem most aludni is fogok, főleg, hogy ismét lesz egy 6-os kelése, mert mennnem kell vérvételre, és hasznos lenne nem összeesni a fáradtságtól útközben Kép
Nem is nyafizok tovább!
Ellenben küldök nektek puszikat, és
Orbis neked egy külön speciális gyógyítós puszit!!! Kép

Meg ezt, esetleges ismétlődő álmatlanság esetére, közhasználatra Kép
Kép

Aura és Kisszörny Erababa
36
aura

Na Vica, akkor neked is van izgalom, nem úgy mint Orbisnak és nekem. Kép

Aura, jó éjt, ügyi vagy a sulival, gratula. Én már számolom a bárányaidat. Kép

Puszi,
Eszter2004
39+2
eszter2004

sziasztok

Mire elolvastalak titeket, addigra a nagy hiszti után volt egy kis ájulás, de mostanáig tartott. Így csak holnap jövök hozzátok és bepótolok mindent....

Babusnak Gratulálok a Kristóf babához. Pláne, hogy ugyan olyan méretekkel született mint az én kis lurkóm.

Egy kép azért még gyorsan belefér:
Így olvastunk titeteketKép

Kép

Puszi nektek: Márti és Benike
hajdum

sziasztok csajok!!! -meg babák, ofkorsz!!
hát beigazolódott az izgalmam......még mielött jött anyááám, direkt írtam neki levelet, hogy mit nem kérek tőle, gondolok ilyenekre: ne mondogassa hogy mennyit híztam (ezt eddig tartja is!!), ne kössön bele abba,hogy mi milyen rendetlenek vagyunk (ezt máris megszegte)-sőt, tegnap etse is tett egy ilyesféle kérdést, és utána rögtön észebakapott, és bocsánatotkért, és mondta hogy nem lesz ilyen..... ehhez képest, ma, este 10kor, miután tök jól, nyugodtan megbeszéltük, hogy milyen szerelőket kell hívni, meg hogy fogunk szortírozni, meg takarítókat hívni, ezután rádöbbent, hogy bááármikor jöhet a baba, és nem érünk rá, jaj, pánik... és neki is állt a dolgoknak, persze szó nélkül, így én sem ültem a gép elött, hanem szépen elmostam a pár mosatlant, mikoözben majd szétrepedt a derekam, és dagadt lábaim épphogy nem robbantak fel!! közben magamban dühöngtem, és Aurára gondoltam, aki így osztja ki fejben apa-jelöltet. persze én ezek után nem nyugszom meg, csak jobban belehergelődök, mert olyan jókat mondok magamban, hogy azt el is akrnám mondani rendesen is!!!!
marci közben egy barátjánál, és épp hazaszólt, hogy jön, de megy is, csak beugrik dolgokért...ez persze csak rátett a jó kedvemre. közben bevonultam a fürdőbe, ahol gondoltam egyedül szomorkodhatok szörnyű sorsomon... jött is marci, és kicsit össze is vesztünk, én ottmaradtam, pityeregve, a wc-n ücsörögve.... még mindig ott ülök, mikor anyu bekéretszkedik(nemtom hogy írjam..) és több fordulattal, bocsánatotkér, kérdez, hogy akkor hogy segítsen, megsértődik, hogy akkor nem csinál semmit, jön újra hogy puszit adjon, meg hasonlók, én még mindig csücsülök......
persze közben jó rendesen zokogtam...holnapra csaodásak lesznek a dagadt szemeim, épp orvoshoz megyek...remek!!!

sajna, most ennyi jött, és nem szólok semmihezsem...na jó, annyit azért
Babus! gratula a kisfickóhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!

bagz, aki olyan semmilyen hangulatban van........

KépKép

KépKép
bagzerka

.........és méég a chat-en sincs seeenkííííí............................KépKépKép

KépKép

KépKép
bagzerka

Babus, nagyon gratulálok!!! Kristóf nagyon édes! A kézen fekvős kép tetszik a legjobban! TüneményKép

Noémi
vghnoémi

Jó reggelt, én örülök neki nagyon.
Éjjel a szokásos rumli program volt úgy fél háromig. Talán azért is nyúlt így el mert most már mindezt a kiságyban történő altatással fűszereztem ami főleg engem készített ki. A végstádium ugyanis az amikor a Hanát lerakom akkor is ha nem alszik és ha sír kap cumit a szájába. A cumit 10 percenként kiköpi és megint sír. Ezt a játékot úgy játszani, hogy én 10 percenként kikelek az ágyamból átmegyek hozzá és visszateszem a cumit, hát embert próbáló. Végül feladtam. Odavettem magamhoz az ágyba. Szóval ennyit a kiságyban való altatásról. Azért ma este is megpróbálom, csak ha nyűgös, a magam érdekében jóval előbb feladom.
Most se maradt meg apuval az ágyban ahogy szokott. Bekéreckedett (ezt így írják?) a kendőbe és persze már alszik is.

Vica, látom már te is nagyon szülnél és jó gyorsan. Remélem sikerül. Most írjam le neked 2 gyerek után, hogy próbálj meg nem stresszelni, mert az pont, hogy lassítja meg megakasztja a folyamatot? Hát leírtam.Kép Az EDA-s terv szerintem jó, főleg ha stressz miatt áll le a tágulás, állítólag az tök jól belazítja az embert. Ha kínlódsz, ne habozz EDA-t kérni. Megérdemled. Te már így is hős mami vagy.

jaj Orbis, remélem csak a türelmetlenség vitte fel a lázad, szerintem beszélj a dokiddal mielőtt bármit beszednél. Az algophyrin valószínű tényleg használható, mert szülés után nekem is ezt adtak a kórházban a gátseb fájás elviselésére. (és tök jól beváltKép)

Aura, mindig rémüldözve olvasom az iskolás tortúráidat, még szerencse, hogy mindig jó a vége. Kép Én egy kicsit tartok a szeptemberi iskola kezdéstől, de megfogadtam, hogy ezen majd csak augusztusban kezdek el parázni.Kép
Tök jó, hogy apajelölttel újabban nincsenek gondok.

Jaj, szegény Bagzer! Merj egy kicsit undok lenni, látod, hogy a mamád mindent megtesz érted, csak hát neki is át kell lépnie önmagán. Ha dagad a lábad ne mosogass hanem babanetezz lelkiismeretfurdalás nélkül. Egyébként ez nekem már nagyon olyan vége hisztinek tűnik. (ha a saját példámat veszem alapul) Szóval fel a fejjel, majd amíg a kórházban pihegsz, mindenki mindent készre csinál. (most milyen jó hogy nem otthon szülszKép)

Ttika, nem raksz fel képet a kocka hasadról? Engem úgy érdekelne.

Kikocs, tök jó hogy írsz Katyról. Remélem ezt a sárgulás témát megússza, vagy legalább nem úgy éli meg mint én. Pedig nem olyan nagy gond, csak hát nekem ez volt a legszívfájdítóbb élményem. Pedig volt tejem és jól is szopott a Hana.
Egyébként villámsétánkon, tényleg cefet hideg volt és otthon én is rögtön egy kád melegvízben akartam landolni Hanástul, de aztán rájöttem, hogy nincs kádKép. A babakádba pedig nem férek bele. Maradt a forrócsokiKép

Noémi, te már ébren? és a gép előtt?
Lili
Kép

KépKép
savitri

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?