Sziasztok!
Na ebben reménykedtem, mikor elkezdtem olvasni, hogy KAty gratulációk lesznek sorra. ÉS íGY LETT!!! KATY! NAGYON GRATULÁLOK ÉN IS, ÉS GYÖNYÖRŰEK VAGYTOK!! Remélem, minden rendben lesz, a gátseb meg hamar be fog gyógyulni. A szüléstörténetet várjuk ám!
Levente egészséges! Ma voltunk vele a kontrollon, és azt moondták, minden rendben van.Volt ultrahang, hallásvizsgáklat, meg rendes vizsgálat. Nagyon szépen viselte, bár elég fárasztó volt, és ő persze aludt volna-szegény. A kendőben mindig megnyugodott, aztán felzargatták az aktuális dokik... Szörnyű!! És persze egy csomóan megkérdezik a kendőt látva, hogy jó neki ez? És szörnyűlködve néznek...
Pedig látszik, hogy jó!
Rékacs, Levente más volt, és más már pár napja, vagy már nem is tudom, mióta, mint szokott lenni. Biztos a front, mert amúgy tök nyugodt baba.
A fejlődési ugrást én még megmondom őszintén nem vettem észre, vagy nem tudom, hogy az-e... Pedig én is figyeltem. Olyan van, hogy többször kér, de nem ilyen rendszeresen. Szóval ez pl. az egyik bonyi része a könyvnek, hogy most akkor mikor lehet felborítani a rendszert... Mert ugye elvileg ha csak éjszaka csinálja ezt a kéregetést, az nem fejlődési ugrás. Akkor meg mit csináljunk?Hm?
Nálunk teljesen borul a rendszer, az időközök maradnak, tehát a 4 óra nagyjából megvan, de mindig máskor kezdjük, azaz 4 körül valamikor, de elcsúszik ált. És én ezt a 4-t kevésnek találom. Régebben átaludt 5-6 órát gond nélkül, most már nem. És főleg nem vagyok biztos benne, hogy éhes, mikor felsír, csak nem tud visszaaludni inkább. Úgyhogy most ez a dilemma. Nem vagyok megelégedve
.. De Mártiékhoz képest ez semmi. Leventének is sokat fáj most a hasa, de azért nem elviselhetetlen. Most az infacol cseppet próbáljuk ki, hátha bejön. Szegény babák, mennyit kell küzdeniük, igaz?
Márti, tényleg abban reménykedj, hoyg 3 hónaposan elmúlik. Már nincs sok hátra!!! HAjrá!És kitartás. És nem baj, ha belefáradsz. Mikor első éjszaka aludni fogsz, nagyon boldog leszel, és hamar elfelejted. Biztos így lesz.
Kikocs, tegnap este azért "megnyugodtam", hogy nem szültél még
De azért szeritnem már nincs annyira messze... Mindegy, majd ha te úgy döntesz, akkor fog jönni.
Mert azért be akarja bizonyítani, hoyg ő megérdemli azt a biciklit
Bagzer, Orbis, Eszter, nektek meg megy a drukk. Csináljatok sokmindent, aztán tényleg észre se veszitek, és jön a baba!!! Már tényleg nem sok idő. Nagyon szurkolok! És reggel a hóról ti jutottatok eszembe. MEg Vica, aki viszont még ma nem akar szülni
Majd holnap...
Ja, és éjszaka 4 előtt evett a drágám, 6.kor már műsorozott, 7kor megint adtam, akkor utána aludt 11 utánig, de akkor meg ugye mentünk a dokihoz. Nem baj, most is alszik, szerintem nagyon elfáradt. Olyan büszke vagyok rá, de megint nem annál a gépnél vagyok ugye, meg nem is tudom megint hol vannak a képek, szörnyű! De képzeljétek el
Kisfiús
Puszi nektek!
Rékacs, nálatok hogy megy ez a "rendszeresség" ügy? Egyelőre akkor adsz, amikor kér, nem?
És Levente is így nézegetett, mint Hanga,meg most is ezt csináljam ls abban az időszakban, amikor elkezdte. Úgyhogy valószínű akkor lesz éber Hanga is
Leventének ez 1-4 közt van. De a frontok ezt is megzavarják, és nem nézeget, hanem sír
Lili, nagy dolog ez a kiságy! Hana egy angyal, igaz? Tök jó, hogy ilyen jól működik! Ügyes vagy, látod, nem fél
Puszi mindenkinek:
Noémi, aki most ebédel végre, és örül annak a bizonyos békének
Megkaptátok a yahoon a tegnapi éjszakánk? Senki nem írt semmit, hogy sajnál, vagy valami
Vagy hogy milyen jófej vagyok
)
Rékacs írj, ez tök jó, hogy hírt adsz, meg a közös könyvünk miatt érdekel, neked hogy működik.