Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Persze, azt is!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Én meg azt nézem, hogy a fiúk hogy pingpongoznak...persze sötét van és nem sok mindent látok, de szerintem ők se :lol:
Jó, hogy megvettük, legalább mindig lesz itt valaki.... :lol:

Holnap apuka megy Szegedre és meveszi a légzésfigyelőt Bálintnak. Én nem megyek, itt fogok pihizni vérvétel után. Remélem most már nem kell mennem két hétig, mert elegem van belőlük egy kicsit....

Na megyek, megmosom a hajam, aztán meg alukálok ... a sok sírástól olyan álmos vagyok....
Persze olyan nincs, hogy egész éjszak aludjak, mert elég sűrűn van pisijárat...tegnap ráadásul háromkor arra ébredtem, hogy valaki jön be a kapunk...utána már nem is bírtam aludni, azt vártam, hogy mikor nyitja ki az ajtót is...persze nem volt semmi, pedig még a zseblámpa fényét is látni véltem....ja, és apuka ott horkolt mellettem...szóval annyira nem kellett volna félnem ... időközben meg arra is rájöttem, hogy nem zártuk be a kaput...hurrá!!!!

Ma tutira bezártam, és lesz*rom a betörőket, csak a kókuszmatracot el ne vigyék, a többi nem érdekel.... :lol:

marek

Andi
Legyilkoltátok a csirkét??? Barbárok!!!

Jó éjszakát mindenkinek! Holnap vidáman és kipihenten jövök, vagy sehogy!!! :wink: Remélem mindenki visszatér végre!!

marek

Mivel Andival ijesztgettek, így benézek! :lol: Persze, csak ha üres a topik! :lol: (Micsoda jellem vagyok! :lol: )
Szal, magamhoz kell még térném, engem sokkolt a történet! És mondtam már, h hipochonder vagyok!
Meg nincs is miről most beszámolnom: süttetem ma magam a Kisbalcsi partján, olvastam, henyéltem, zabáltam... :oops:
Zsu! Hű, nagyon szép ez a tó! És ne szerénykedj!
Hajni! Nekem is nagy a seggem, és... kb. mint Neked! De nem zavar most!
Marek! Ne mérgelődj! És pozitív energiákkal töltsd fel magad, ne a mérgelődéssel!
Jutta! Átadom a rendelést!
Ciripke! Nálunk nem akarsz gyomlálni?
Timi! És legalább pihentél?
Nem tudom mikor jövök megint... Nem akartam elüldözni Chrissyy-t de mimóza vagyok, mit csináljak! :oops: De tényleg...
Én sajtot megyek gyilkolni...bár a grillcsirkét is legyilkolnám! :wink:

Kép
ermoni

jó reggelt!
én már megint jól aludtam, leszámítva egy nagyonnagyon sürgős pisilést az éjszaka kellős közepén. de olyan édesdek voltak: Petra jobb oldalon aludt, fent, Huba meg balon alul...a húgyhólyagomban :twisted: amorfitás felsőfokon ;)
ma nagyon aktívan kezdtem a napot: mosogatás, mosás, pakolászás, reggeli, telefonálgatás ügyvédnek, most pedig nekiállok kicsit vasalni babaruhákat. de csak mert ki kell próbálnom a vadiúj deszkát 8) 8) nincs ám még fészekrakó ingerület, ááááá ;)
ma leszek többé-kevésbé.
remélem, a sziklaszilárd jellemű mimóza sem adja fel ilyen könnyen.
ja, és utólag is éljenek a mindenféle sorozatok. ma isaura-gyásznapot tartok :D
:arrow:

Kép
an°°di

Jó reggelt!!
Megvolt a heti utolsó vérvétel...már meg is reggeliztem, a karom viszont szétszakad a sok szúrástól, meg hát az a két nő aki tud is rendesen vért venni persze szabadságon volt a héten :evil:

Most én is összepakolok, elindítom a mosogatógépet meg a mosógépet, aztán megyek egy kicsit olvasni/aludni. Anyukám főzi nekem az ebédet, az uram elment Szegedre, én meg itthon fogom lógatni a lábam és nem tervezek semmi megerőltetőt csinálni, még mérgelődni se akarok... Ja, és tegnap apuka felporszívózott, nekem csak fel kellett mosni...azt már nem mertem rábízni. Viszont mondta, hogy kéne nekünk egy takarítónő....most kezdte csak a takarítást és máris megunta ... érthetetlen ...

Isaura gyásznap??? Mér meghalt szegény? Lemaradtam valamiről? Nem felszabadították/tuk vagymi???

Andi
Bocs, hogy veled ijesztgettem Mónit, de látod milyen hatásos volt? :wink: Nemtom mi lehet benned ennyire ijesztő....
Móni
Örülök/lünk, hogy visszataláltál!!! Jó láblógatást, olvasgatást, napozást és evést :lol:

marek

Sziasztok!

Először is. Hajni és Zsu: nem tudom, nálatok milyen tükör van, de én csak 2 nagyon csini és karcsú kismamát látok a képeken. :P :P
Streptococcus szűrés nálunk a 36.héten van, meg az NST-t is akkor kezdik.
Timi: ez nagyon durvaaaa. Szülés után, a wc-ben... fúúúj :shock:
Egyébként, nekem is feltűnt már, hogy aki nem vigyáz magára terhesen, nem változtat az életmódján és lesz@rja az aegészet, hagyja alakulni maguktól a dolgokat, annak zavartalan a terhessége. Hiába, rosszul vagyunk mi kódolva kedves parakirálynő társak.
Jaa, és Timi, te időpontra jársz magánba??? Én sosem jelenkezek be, csak oda állítok :oops: Lehet, hogy úgy illene pedig?
Andi, hajrááá kocsi ügyben. Titeket nem szólt meg a család
érte, hogy pont most vesztek? Nálunk fater mondta a magáét ezerrel, hogy miért most cseréljük le a kocsit, mikor a gyerekre kéne a pénz inkább. Nade kérdem én, nem jobb a gyereknek biztonságos autóban, mint egy ezer évesben??? Nameg, ha megszületik, , akkor már uccse futotta volna kocsira...
Ciripke: le a kalappal, hogy még ennyi energiád van, hogy puccba vágod a sziklakertet, dolgozol, és háztartást vezetsz.
Marek, a hülye emberekkel nem tudsz mit tenni. Nagyon sok van belőlük.és, már régen nem arról szól, hogy akármelyik hivatalban, egészségügyi intézményben, a dolgozó van az ügyfélért, betegért.
Tegnap, a szemészeten, én is azt éreztem, hogy zavarok. Odaálltam az információspulthoz, a kedves dolgozó, fel sem nézett a számítógépmögül, csak miután megszólítottam, akkor közölte, hogy ha nem időpontra jöttem, nyugodtan várjam ki a sort. és különben is ez már a délutáni rendelés. Odébb ballagtam a váróba, ahol persze ülőhely nuku. A helyét senki át nem akarta adni. Végül, irtó nagy szerencsém volt, mert egy arra bóklászó asszisztensnő behívott, az éppen akkor már nem üzemelő rendelőbe és megvizsgáltak.
Ami fontos, a szemem nem annyira rossz, mint gondoltam, és szülhetek normál úton ezmiatt :lol:
Jaa, és Andi, asszem te kérdezted, hogy apuka hogyan látott már több szülést, mint én. Annak idején, mentősként kezdte.

Kép
Kép
gabcii

Rita, Niki, főleg tőletek, de mindenki megoszthatná a tapasztalatát velem. Szal: ha sétáltok, nektek nincs olyan érzésetek, hogy a gyerek folyton a húgyhólyagotokon trónol?Elég nehezen bírok menni ezmiatt. Meg kell állnom időnként, mert annyira nyom, és hüvelyi nyilallást érzek.
Ja, Marek: aszongyák az okosok, hogy napi 10 keményedésnél azért ne legyen több.

Kép
Kép
gabcii

Jó reggelt. :)

Aztaaa, én most kelek, Ti meg már túl vagytok a házimunkán és a vércsapoláson. :lol:

Csak beköszöntem, mert megyek talizni / dumálni.

Du jövök. :)

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Élek....
Csak olvasó funkcióba voltam...

:evil: :evil: :evil: Ilyen az elmúlt napjaim.

Ráadásul tegnap kitoltam magammal, millió főtt kukorica + dinnye. Estére meg lett az eredmény...Görcsöltem, na és szaladt egész éjjel a pocak. :evil:
Tehát óvatosan a főtt kukoricával Timi.
Ma már jobb, de elég gyenge vagyok.

Manó is hisztisebb, akaratos... Tehát az elmúlt napokban, mindent dobtam, és csak vele foglalkoztam, nem mintha máskor nem így lenne. Körbe rajzoltuk a ház körül a járdát, persze én négykézláb, mert anyának kell rajzolni a kocsikat. :) Persze a bibis térd érdekes kicsavart pózban, biztos szép látvány voltam. :D

Ma megyünk 32. hetes uh-ra. Most nem magánrendelésre kell menni, hanem a kórházba a nagygépen csinálja meg a doki.

Én nem panaszkodom az ellátás miatt, egyelőre nagyon szerencsés voltam. A vérvételen a kismamáknak elsőbbségük van, főleg terhelésen, velük kezdenek. A védőnők is felkészítik előtte a kismamikat.
Mutim, is mondta bezzeg ő anno mindent kapott a vizsgálatok során. Fogyiznia kellett, pedig ő 20 kg-val kevesebb volt mint én. Ezért napi fél liter folyadéknál nem ihatott többet, ebbe benne kellett lenni a kávénak és a levesnek is.
:twisted: Tehát mindig van a dokiknak valami heppje. :(

Marek!
Hidd el, nem lesz semmi gond. Nekem is voltak csillagjaim, már úgy mentem a dokihoz, hogy vas hiányom van. Saját magamat diagnosztizáltam, net segítségével. :D Persze a doki egyből megnyugtatott, (ahogy Andi írta) hogy a határértékek egy felnőtt embere vannak beállítva, nemtől függetlenül, és nem terhes. Ilyenkor hígabb a vérünk, ezért kisebbek az értékek is, ez még nem jelent rosszat. Nekem a doki azt mondta, akkor kell a vasat pótolni, ha 100 alatt lenne. Tehát az eredmények miatt ne aggódj, majd a dokit szépen kiértékeli, tessék az orra alá dugni, én ezt teszem, majd utána megkapja a védőnő is. Ugyan ők külön is megkapják.

A beutalókat én nem értem, nekem egy beutalón van minden bejelölve. A védőnő adja, ő is pecsételi. 16. és 36. héten van ellenanyagszűrés. Nálatok érdekes lehet a rendszer. :(

Na ezt elküldöm és megy a következő adag, legyen mit olvasni. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jó ez a 10 keményedés, de én még mindig nem tom, hogy az mi a franc :shock: Az fáj is, vagy legalább kellemetlen??? Mer olyan csak este van amikor felébredek, hogy wc-re kell mennem. Vagy az is az, amikor van egy nagy dudor a hasamon, mintha a gyerek kidugta volna a lábát/fejét vagy mindkettőt? Mer én eddig azt hittem, hogy ez valóban a gyerek, és milyen jó fej, jelzi, hogy itt van.... Most meg már nemtom :oops: Azért az első szülés előtt ezek a dolgok nem olyan egyértelműek..vagy csak én vagyok túl setét?? :oops:

Na megyek pihenni egy kicsit... megint korán keltem a hülye vérvétel miatt....

marek

folyt. köv.

Gabccival egyetértek. Hajni és Zsu nagyon csinik vagytok, nem is értem miért "panaszkodtok".
Ufó, dehogy is. Szerintem azt nézték az emberek, ejha milyen csini kismama. Komolyan. lábad is tök vékony, pocakod is csini, nem nagy, pont jó. Ez Hajnira is vonatkozik, egyáltalán nem nagy, ideális.
Kíváncsi vagyok a szülés utáni képekre, ti lesztek a legcsinibbek, persze a többiek is. Móni is. Hiába, mondja, hogy nagy a sejhaja, még nem láttátok az enyémet. :D

Hajni!
Csak azt nem értem miért kell neked diétázni?
Teljes mértékben megértelek, hogy ideges vagy a ház miatt. Már én is szeretném látni a végét. Egyelőre a festő még nem jelentkezett. Vasárnap megyünk anyósékhoz egy hétre, majd jövőhétvégén velük Fonyódra, egy puccos helyre. :? Tehát mozgásban leszünk megint.
Szerintem én vagyok a legjobban lemaradva, még b.kocsi sincs. Manó ragaszkodik a sajátjához, nem tudom mi lesz, ha itt a Tesó.

Móni!
Úszógumi!
Én nem használtam. Pedig fájt a sebem, de ha feküdtem nem, na és minden fájdalmat elviseltem mikor Manót szopiztattam. Persze, csak ülve, mert így ment a legjobban, de akkor nem figyeltem arra, hogy fájna. 2-3 napig volt kellemetlen, fájt. Jegen ültem, vicces volt, mert egy g.kesztyű volt felengedve vízzel és így volt lefagyaszta. Végül is egy nagy kéz hűtötte az alsó felem. :D
Ha veszel, akkor a legkisebbet, jövőre meg jó lesz a picinek. :)

Wc-s szex, már én is hallottam. Vagyis hasonlót. Amikor én születtem, pont, látogatási tilalom volt, így az anyukák az udvaron vagy az erkélyről kommunikálhattak a kerítés túl oldalán lévő látogatókat. Volt olyan asszonyka, aki a kerítésnél könnyített apán. Vigyázni kell, mert, míg bent van, addig még félrenézz apa. Náluk ez természetes. :) :?

Ciripke!
Bátor csajos vagy, hogy két gyerkőccel felmásztál az emeletes ágyra. Én már nem vállalnám be.

Andi!
Hajrá kocsi.

na hirtelen ennyi, biztos akartam még írni, de nem jut eszembe.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Marek: a keményedés, (nálam legalábbis) olyan érzés, mintha feszülne a pocak és az alhasam ilyenkor tök kemény. A dudor, az meg télleg a gyerek feszengése :lol:
Ádámka is gyakran kidugja a fenekét, de nekem még más testrészét nem sikerült beazonosítanom.
Jóvan, el főzni, aztán fater érkezik, utánna barátnőzés.

Kép
Kép
gabcii

Gabccii!

Hüvelynyilallás, nálam is van. Ilyenkor tényleg meg kell állni, vagy le kell ülni. Nekem a kalciumos pezsgőtabletta jött be, akár kettő is egy nap. Azóta nem nagyon van. Tény, nagyon kellemetlen, olyan, mintha most akar kiesni a gyerek. Vegyél vissza a tempóból, lassabban sétálj. Nekem pont akkor kezdi, mikor szaladok Manó után, eddig mindig utolértem. :)

Marek!
Keményedés, akkor az, ha teljes pocak kemény. Ülj le és tapogasd át, lent, fent, oldal. Ha összefüggő, akkor pihi, vagy kalcium. De csak, ha pár helyen érzékeled, akkor a baba tolja ki valamilyét. Buksiját állandóan érzem, jobb oldalt, pedig a sejhaját és a hátát. Remélem nálad is, csak ez van. De nem baj, hogy oda figyelsz magadra, csak ne idegeskedj, mert a baba megérzi.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Gudmorningsánsáj

Ma a mi szekrényünk a cél,rendbe rakás szempontjából.

Marek
jól leírták a csajok a keményedést,egyébként Majával én sem tudtam,hogy most akkor az vagy nem.De tényleg ha minden oldalról kőkemény nem csak egy helyen akkor keményedés,és 7-8 nál NOSPA!!!

Jolka
szegénykém :-(
Egyenlőre a kukorica veszély nem fenyeget :-(
Maja is diliske ,képzeld véletlenül belekakilt a bilibe :-) azóta nem volt termés ,mert ismét sokként hatott rá.Most adtam neki levolacot,kiíváűncsi vagyok hova lesz a termés.
Anyuméknál ügye elvolt kapatva most meg egész nap gyeje anya,gyeje vissza,csücsü ide ,penci ide,csak hát anyának sok dolga van.
Te nem félsz mi lesz Manóval?Ad neki a tesó ajándékot?Maja már most mindent elszed játékokat még hagyján ert vigye,de felfedezte a cumisüvegeket,azt már eldugtam a száradó babarucikat is sorba szedi le a szárogatóról ,hogy ő neki kell a katika(katica) meg a papjágos ,macis.Közbe mondja hogy majd odaadja a babának,de most Majszikáé.
Vendég

hű, csajok, megmutatta a könyvelőm azokat a fényképeket, amik 40 hetes ikerterhes korában készültek :shock: :shock: :shock: még soha nem láttam ekkora hasat! iszonyatosan hatalmasan baromi nagy volt!!!! már alig várom. ;)

Marek, nemtom mi a szitu Isaurával. csak eszembe jutott, h szegénykét milyen méltatlanul félrehajítottuk mindenféle venezulai csilalgocskák és dr. house-ok kedvéért :D
és tudom, Móni miért ijedt meg... fél, h pankrációsat kell velem játszania, és akkor hiába, h magasabb, mint én. elképzelem, ahogy felmászok a ringben a kötelekre, és kicsúzlizom magam... aki alámkerülne, annak annyi :lol: ezzel fenyegette meg múltkor aze gyik lusta diákomat. remélem, megcsinálta a házit végre! ;)

Gabcii, nekem még nem szólt senki, h miért most autót. amúgy sincs senkinek semmi köze ahhoz, h miért most akarjuk épp adósságba verni magunkat, nem? :roll: :twisted: na, de komolyan: a szüleim kimondottan örülnek, mert akkor tuti gyakrabban hazaugrunk az unokákkal, meg könnyebb is utazni, meg van egy pár haver/barát vidéken, akikkel nem akarok kapcsolatot veszíteni amiatt, h nem tudok egyedül összeszedni két gyereket és a nekik kellő cuccot egy hétvégére és felpakolni a vonatra... meg ha telik (nem telik ugye, de úgy teszünk :D ) akkor miért ne? a csere pedig sztem is szülés előtt ideális. fő a biztonság!

Jolka, óvatosan azzal a furi diétával meg a járdapingálással. tuti irtó nehéz kisgyerek mellett terhesnek lenni, de legalább eltereli a figyelmedet a parázásról (jófej vagyok, mi? :? bár Te amúgy sem tűnsz paramama-típusnak). és megint mentek nyaralni??? de klassz!!!!! :D anyósékkal? az jó? rá lehet bízni Manót kicsit?

Kép
an°°di

Timi :twisted: :twisted: azt mondtad, még 2 hét!!!!
basszus, bele kell húznom! ;)
megyek is vissza vasalni!

Kép
an°°di

jah Gabci
két évessel innen Toponárról nem nagyon szokok beszaldgálni a magnrendelésre :-)így is volt már rá példa hogy majdnem bejött utánam.azért kaptam 22ére időpontot,mert szabin van és akkor rendel legközelebb.Pedig tényleg nem bánatm volna ha bekukkant na mindegy.

Andi
neked milyen a vizes folyásod?teljesen áttetsző?nekm kicsit barnás,de épphogy :roll:

Móni
kicist többet ppihiztem ,mint itthon,izé mit beszélek amita itthon vagyunk pörgök meg veszekszek :-)

na négy fiók kész most jön a java
Vendég

Andi
mire teljesen kész leszek az uti két hét
minyimum
most megcsinálom a szobánkat,közbe gyerekfelügyelet (3ra) kis bukta kuktáskodás,este vasalok aztán a rucikat méretre válogatom.Mivel nincs mosóporom így a maradékot jövő héten mosom még olyan 3 adag szarságok játszószőnyeg,takarók ,táska,falvédők ,ágyneműk.Jövő hétre talán kész lesz Bibi szoba.De hétvégén meszelünk,babát nézünk ha minden igaz.Jövő héten galamb és csirke nyírblás lesz én ilyenbe nem veszek részt így inkább gyerekfelügyelek és főzőcskézek.És aztán jön a fürdő jó kis fuga felsikálás térden az ám a fincsi,aztán ebédlő aztán befejeztem :-)

nem találom a legtutibb szopis melltartómat :evil:
Vendég

Andi!
:D :D :D Látom lelki szemeim előtt a pankrációt. :D

Tényleg magánügy mikor cserél az ember kocsit, főleg, ha nem adnak anyagi segítséget mások. Mi a kétéves kocsinkat cseréltük le, Manó születése után, mert az állandó utazgatás miatt kicsinek bizonyult. Szerencsére a kombi mindent elnyel.
Paramami tényleg nem vagyok, csak apa a para, de nagyon, helyettem is. De nem csak a terhesség miatt, úgy általában hipo...:D Sokx le kell lőni, hogy most már elég, elvileg Ő a férfi, én nem nyafogok annyit. :D
Nyaralás, igen megint, egy hosszúhétvége, majd utána megmondom milyen volt. :D Biztos megint egy hétig regnálódnom kell. :D De Manóért mindent.

Timi!
Ezt az evolacot nem ismerem. Hashajtó jellegű? Hú nehéz ügy, nem lennék a helyedben. Ezért nem erőltettem a szobatisztaságot. Pl. nem engedem azt mondani apának, hogy büdi a pelus, mert a végén Manó visszatartaná, az meg nem lenne jó. Gondolom nálatok nem ez a gond. Mármint nem "fenyegetés" miatt tartja vissza, csak egyszer volt egy kellemetlen nagy dolga. Az uncsim is visszatartotta, ő már sulis volt, gutalaxot kapott. Mindegy nem vagyok híve a hashajtónak, nem lenne jó, ha megszokná a szervezete. Tényleg, sok rostos kaja, innivaló, de csak víz, vagy tejtermék. De Te olyan ügyi vagy, mindent kipróbáltál már.
Ajándék, persze...:D Már van is egy listánk. Tehát, Manó egyelőre ennyit tud a tesóról, hogy ajándékot kap. A neveket szoktuk mondani neki, hogy válaszon a felsoroltakból, persze, hogy a kishaverok nevei tetszik neki. :? Pár hete megtalálta az egyik csörgőjét, mondtam, hogy ez már olyan kis babás, ezt majd oda adott a tesónak? Bólogatott, és vigyorogva visszatette a helyére. Amit még mondok neki, hogy a tesó nagyon szereti, meg, hogy már nagyon várja, hogy találkozzatok, meg hozzunk neki haza egy tesót.... Próbálok csak jó dolgokat mondani. Pl. olyat, hogy sírni fog, oda kell adni a játékokat, nem, mert akkor előre utálni fogja. Szerintem.

Timi!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

El sem hiszem, az én Manóm még mindig alszik.
MÉg 6 óra sem volt és már fent csicsergett. De nyűgös is volt, ivott kakót, húzta a száját, még a reggelit sem ette meg. Nézni kellett vele a mesét, és egyszer beájult, azóta húzza.
:D
Gyorsan megcsinálom a gulyásleveshez a palacsintát, és ehet is majd.
Timi!
Le a kalappal, nagyon jól birod a pakolást.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

ennyiszer palacsintát sütni... jajj, de szeretem pediiiiig :? na, még 2 és fél hónap, és uccuneki!

folyás: főként színtelen, néha fehéres, de semmiképp nem barnás. most mondjuk pisiléskor benéztem, h miért piros :shock: :shock: :shock: aztán rájöttem, h a lepedőből elszabadult apró szöszök-szálak (elnézést a részletekért, de ahogy Timi is megmondta, terhes nők között nincs tabu... palacsinta után sem!)

Apukák: hihetetlen, h mit le tudnak nyomni aggódás címén, nem? de ez olyan édes dolog! imádom, hogy ő aggódik értem. ilyen még sosem volt, vagy legalábbis nem mondta. Anyukám túlzásba viszi, anyósjelölt is, de Apuka csak módjával. na és ennek tetejére az ő terhességi mellékhatásai (korai lefekvés, talpfájás, stb, amiket írtam).... :oops: :oops: olyan cuki!

testvérre felkészítés: én erről ugyebár semmit nem tudok érdemben mondani, csak, h Anyukám és az egyik barátnőm is olyan jól csinálta, h nagy-nagy szeretettel várták a nagyobbak a tesót. és velünk sem volt semmi baj, és a barátnőméknél is nagy a harmónia. sajnos sok meló kell ehhez, ahogy néztem, anyuka részéről... dehát sztem sem Hajni, sem Jolka, sem Timi nem szúrhatja ezt el. Ebinc Petije meg ugye tök nagy már...

tényleg, Ebi, merre jársz?

jajj, aszongya a rádijó, h jön vissza a kánikula :? nekem pont jó, amilyen idpő most van. ez nem maradhatna?
a könyvelőm szerint meg alakul át az arcom. nem mondta, h hüjébben nézek ki, csak h másmilyen :? 8) :roll: :roll:

Kép
an°°di

Halihóóó
Olyan jót aludtam...ott csörgött mellettem a telefon és nem ébredtem fel.... :lol: Így kell ezt csinálni...!!! :lol:

Andi
Ez a pankráció nagyon durva, de ne nagyon hangoztasd, mert pár év múlva majd olimpiai sportág lesz....akkor aztán lenyomjuk a Mónikat, Hajnikat és Zsukat!!! :lol: Reszkessetek jányok!!! És megint nem a vékony kismama lesz a divat, a Formes (van ilyen, vagy csak álmodtam?) is az én fajtámon fogja bemutatni a megfizethetlen ruhakölteményeit :lol: :lol: :lol: Alig várom.... :lol:

Na megyek, eszek egy kis gyümölcsöt tíz ill. tizenegyóraira... Asszem nagyon kell figyelnem erre a diétára, ha nem akarom két hét múlva is elbőgni magam a dokinéninél.... :roll:

Ja, és én csak akkor fogok elkezdeni vasalni, ha végre kész lesz a szoba ... De látom nem mindenki olyan aktív mint Timi és Andi, ezért nem idegesítem magam rajta...

marek

Jolka
ez olyan növényi alapú ,olajos cucc,nem hashajtó ,lehet naponta 5 milit vagy éhgyomorra 15 miluit adni és fellazítja a székletet.Igazából a kajával nincs gond,eszik mindenfélét.A véletlen kaki is úgy jött hogy mondta hgy pisi leült és pukk kinyomott 3 hurkát :-)tehát még nyomni se kellett ,bocsi :-)
Lelkiekben van gond,hogy miért azt nem tudom,mert soha nem erőltettem,most is napi egy palus simn elmegy ,mert kéri de nem pisil bele csak hogy melegítse a fenekét.tiszta bolond,tegnap viszont már elfogyott a türelmes és sírva fakadtam :-(ha 100 szor nem emeltem rá a bilire egyszersem,de csak ráül,mert érzi az ingert és felis pattan,pelu vissza és ez 5 percenként.de istenbizony vagy egy órát.és csak elnapolta a kaki mára.legalábbis ma remélem kijön.

Mi Majcinak Barbi családot vettünk:apa,anya egy copfos kisány és teszek bele egy pici babát.Kicsit discosan vannak öltöztetve,mert nem márkás de tök jól néznek ki.

Maja mindent visz de mondja hogy adja a babának,gondolom gondolja csak látnám már azt a babát :-)

Jól lehurrogtam anyámat a hhétvégén mert hisztizett Maja erre azt mondja neki-na ha ilyen leszel akkor a tesó lez okosabb.na mondom akkor ezzel most lelehet állni elég lesz nekem a saját féltékenysége nem kell már most tüzelni
Vendég

Biztos titokban pankrációsat játszottál tegnap, attól alakult át az arcod.... :lol:

marek

Marek, emlékszel, mikor egyik nap bepánikoltam és berohantam a kórházba, mert úgy éreztem, hogy állandóan keményedek? Na kiderült, hogy az nem keményedés, csak a baba nekifeszül a hasamnak és kinyomja a fejét vagy a popóját. Azt mondta a dokinő, hogy úgy nézzem meg, hogy feküdjek hanyadt, félig ülve, és ha úgy puha a hasam, akkor ok. És tényleg, azóta megnyugodtam. És persze, hogy nem tudjuk, hogy mit érzünk, hiszen első terhességünk.

Jolka, na végre legalább Te előkerültél. Hát nem irigyellek titeket kisgyerekes terhes mamikat. Ha belegondolok, hogy egész nap lótni-futni kell a gyerek után, én néha még igy is alig élek!

Móni, tudod mit olvastam valamelyik újságban? Hogy a Szabolcs utcában nem kell mindennap bejárni arra a vizsgálatra, ami az utolsó 4 hétben heti 2x van (nem tudom megjegyezni, nst vagy ctg vagy mi a fene), hanem kaptok otthonra egy ilyen szerkezetet. Szóval ennyi előnyöd legalább lesz a Szabolcs utcából!

Andi, az újpesti Kenguru tényleg gáz? Miért? Pedig pont el akartam menni megkukkantani. De akkor kihagyom, nekem a dunakeszi közelebb van úgyis. És minden áruházban más-más akció van?
Hű, grillcsirke, tegnap a Kaisers előtt én is majdnem elcsábultam :lol:
Aztán elugrottam a Horváth cukiba kenyérért (Andi, Jutta, ismeritek? Újpesten is van és Rákospalotán is, isteni süti és fagyijuk van!) és meghivtam magam egy fagyira. Olyan finom volt, Pankának is nagyon izlett :wink:

Ma meg nekem is előjött megint az az érzés, amiről itt irtatok, ha lépek, vagy be akarok ülni a kocsiba, vagy leguggolok, akkor olyan érzés, mintha szét akarnék repedni. Jaj de szar! :x

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

hehe, nagyon vicces... :P
sztem a tokámra gondolt, de túl kedves, h ezt a szemembe mondja ;) vagy nem vette észre, h voltam fodrásznál, mióta legutóbb találkoztunk.
na, megyek, mert már megint dolog van.
délután jövök ám!

Kép
an°°di

Én meg megyek ebédelni...így azért lehet élni :lol: :wink:

marek

Zsu
na úgy nézem ez is mindenhol másképp van ,nálunk nst 36-37 héttől hetente,túlhordásnál két naponta vagy naponta.
Mensi szerint már a 33 hétbe vagyok ,milyen sokat számít azaz egy hét :-)legalábbis nekem :-)

jó kis fagyit bírnák én is ,na majd holnap :-)

Andi
remélem igazad lesz ,de én ettől félek a legjobban ,hogy hogy viselkedik majd Maja..........ő olyan bújós állandóan ölbe akar lenni,de ez nem fog menni ha itt lesz a pici baba.

nem tudom ez gáz lehet?ez a barnás cucc?végülis olyan nagyon halvány,de nem színtelen
Vendég

Timi!
Szerintem nem gáz, ha nem viszket, vagy nem szúr, akkor ilyen neked. 22.én megmutattod a dokinka. De addig kamillás öblögetsé, vagy canesten kúp, ezt kismamik is használhatják. Ártani, nem árt.

Nst, fogalmam sincs, hogy megy. én 2x voltam. A 38. héten kezdtem, szerintem, anno a dokim is elfelejtett hamarabb küldeni. :)A 1. Nst után visszahívtak pár nap múlva, talán akkor már láttak valamit, mert vasárnapra meg is szültem. Szerencsére nekem ennyi járt, elég is volt. Most sem járnék többször.

Első gyerek után sem vagyok tapasztaltabb mint Ti... Sőt... Sok mindnet most értek meg, ami anno kínai volt. Manóval nem néztem utána semminek sem, tiszta tudatlan voltam, de nem is zavart, mert minden ok volt. Babanetet is Manó 7 hós korában kezdtem el. TEhát még tapasztalatot sem tudtam cserélni senkivel. A környezetemben sem volt kismama, a családban is én voltam az első. Mutiék, meg már nem emlékeztek, vagy már más vizsgálatok voltak. Tehát én csak mentem, amit előírtak. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok Csajok!

Ezzel a keményedés dologgal én sem voltam tisztában, hogy mi is az pontosan. Szóval köszi a felvilágosítást! De a leírtak alapján csak odabújik, bár eddíg is erre gondoltam, csak benneteket olvasva kezdtem elbizonytalanodni.
Na azért nem vagyok olyan nagy a házimunkában, de 3 óra alvás után volt egy kis fölös energiám. Most viszon kivagyok. Éjjel alíg aludtam, folyton melegem van (persze a család meg lefagy, ha bekapcsolom a klímát) a nyakamat elaludtam, 10 és 12 között 4x pisiltem, kezdek besokallni.
Ebből megint délutáni szunya lesz!

Kezdek rájönni, hogy lassan el kellene kezdenem nekem is a készülődést. A babaruhák még a barátnőmnél vannak, a kiságy a boltban. Lassan jó, ha összeszedem magam!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Jolka
nincs viszketés meg ilyesmi :-) remélem ez nem gáz :-)

nekem kijutott nstből meg magzatvízvizsglatból,nem tartozik a legkedvesebb élményeim közé

Lányok
olvasgatjátok a tavsziakat?micsoda balhé van,olyan röhej ,hogy ahol ennyi nő van előbb utóbb kitör a vulkán.Remélem nálunk nem lesz ilyen
Vendég

Sziasztok!

Jolka, de jó hogy megint itt!

Timi, még nem láttam, de tuti megnézem: ingyen cirkusz mindig jöhet!

Pocakkeményedés, szerintem nekem napi 4-5 van, de pillanatok alatt elmúlik, és hát abszolút nem fáj, ez akkor OK?
(Aki szült, az hogy nem tudja? Áll. ilyen - csak sokkal erősebb és rendszeres - a szülési fájás! Pont titeket akartam kérdezni, hogy miért az milyen...)

Marek jó étvágyat ill. egészségedre!!

No most pihi, mert eddig boltban voltam, meg dolgoztam! :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Timi!
Ki akartam kapcsolni a gépet, de kiváncsivá tettél, átnézzek, aztán dolog. :)
Az a jó, ha nem viszket, akkor nincs gond.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jutta!
Szülési fájás? Nekem nem volt olyan. :) Fájásgyenge voltam....
Elfolyt a magzatvíz, és semmi.
Kaptam az oxitocint, egyszer csak kezdtem érezni. Olyasmi mint a menstruációs görcs, ami fokozódik. Ugyan nekem anno nagyon fájt , ha megjött, tehát nem volt újdonság. Na meg agyilag tompítottam szülés alatt, ment a gáz. :)
Ezt tényleg mindenkinél más...
De már előre remeg a hasam, ha a görcsökre gondolok...

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

haha.. beleolvastam, nem nagy dolog, vagyis kár ilyenen összekapni. :)

Van ennél cifrább is, ugye Hajni? :D

A képek felrakását pedig tényleg mindenki maga döntse el. Mert millióan olvasnak, és visszaélnek vele. Lásd a 2006 tavaszi babákat. Sajnos egy nyílt fórumnak ez az átka. Ezért kell a mondandónkat kicsit cenzúrázni, Pl. ezért nem akar/akart Timi sok mindent elárulni az otthoni dolgokról. Ki tudja ki olvassa. :?
Friss mamik lesznek itt még érdekes dolgok, de ettől izgalmas a fórum. :D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka
ingyen cirkusz sokszor van a topikokba :-)
ketten leléptek a fórumról (sajnos)
hormonok-szülés (császár-sima)-szopi-tápi-hozzátápi-tej-enyém gyerek mit csinál a másik mit csinál ezek örök témák :-)
vannak emberek akik mindig kimondják a véleményküet,nem feltétlen abba a hangnembe ahogy kéne.
Én sokszor inkább nem mondok semmit,szerintem te is így vagy nem ? :-)
Vendég

Jolka, ok értem, van ijen h vki fájásgyenge? :shock:

Olvastam én is... ezek lököttek, persze mindenkinek szarul esik, ha vmiből kimarad, de hát mondjuk egy kis lakásba meg nem lehet mindenkit meghívni.. ja és ki kötelezi a vendéglátót erre?

Na jó, ennyire mi ne legyünk gyerekesek majd! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Igen Timi!
Sokx inkább csendbe maradok. :) :wink:

Jutta!
Igen van. Én hülye fejjel azt hittem amikor a zárójelentést olvastam, hogy fájdalom nélkül szültem (kis tudtalan voltam :D ).
Nálunk nem lesz balhé, részemről tuti nem, remélem.

A gyerekéről és a többiről, úgyis mindenki elmondja majd a véleméynét, áradozik róla, hisz ezért vagyunk itt. Sokx én is úgy érzem csak magunkról írok, így is van. Velem, vagy Manóval ez meg ez történt, nálunk így volt.....Tapasztalatot cserélünk, én már sok hasznos infót kaptam a fórumról.

Na mentem mert 2-kor jelénésem uh-n

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka, sztem az nst hasznos...pont azt lehet elkerülni, amit Chrissy irt, mert elvileg ott erre fény derül, ha valami gáz van.

Ciripke, az ok, hogy mi nem tudjuk, de Te 2 gyerek után se??? :lol: :lol:
És ne aggódj, nekünk sincs még semmink, se bútor, se festés, se babakocsi, szóval szarul állunk.
De már csak jövő héten dolgozom, utána gőzerővel ráhajtok a vásárlásra.

Jutta, amiket olvastam, sztem ez a keményedés ok, de már irtam is. Készül a méhed a szülésre.

Én mindjárt éhen halok, lesz egy megbeszélésem 10 perc múlva, eddig az anyagot gyártottam rá, nem volt időm ebédelni. Szegény Pankát éheztetem :?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, de itt volt anyukám az ovis gyerekkel, rémrossz, totál kibuktam, már elegem van, hogy csak a rossz példa legyen Geri előtt. Rájöttem, hogy hazudozik is 6 évesen, hát ezt sem lenne jó, ha eltanulná tőle Gergő, szóval tegnap mérgemben elküldtem őket. Ma nincsenek itt, de sokkal lazább így a nap, nem leszek olyan hulla fáradt, és nem idegeskedem miattuk.

Most olvasgattam miket írtatok!
Chrissy! GRATULÁLOK AZ ÚJ BABUCIHOZ! :wink: Sajnálom, ami veletek történt, de azért ne tűnj el. Itt kismamik vagyunk mindannyian, egyre érzékenyebben reagálunk az ilyesmire, de csak azért, mert mindenki félti a babáját. Szerintem azért tanulni is lehet a történetedből. Az én picikém hatalmasakat szokott aludni, szal simán beparázhatok én is, az tuti, hogy jobban oda fogok figyelni a magzatmozgásokra!

Marek! Aki képes lab@szni egy kismamát, az nem épeszű! Utálom az ilyen embereket!!!!

Zsu!! Nagyon kafák a nyaralás képek!!! :lol: :wink: Hajni szép, csinos kismami pocakod van! :lol: :wink:
Jolka, érdekes, hogy a védőnő adja a beutalót. Nekem még semmit nem adott, sőt még az AFP eredményemet is elkavarták, és azt se találta meg. Még engem bíztatott, hogy mászkáljak utána! Telefonon kérte le az eredményt.

Tavaszi topicba inkább bele se olvasok! Utálom a balhét!

Szopi téma: Csak mindenkit buzdítani tudok, szoptassatok amíg csak lehet. Nálam a fő szempont az volt, hogy ezzel a babának teszek nagyon jót. Gergőnek nagyon erős lett az immunrendszere, most másfél évesen volt az első mandulagyuszija, nem is ismeri az antibiotikumot. Ez annak köszönhető, hogy gyakorlatilag 7 hónapos koráig kizárólag anyatejes baba volt, és után 13 hónapos koráig szopizott, és már mást is evett. Persze mindenki döntse el mit szeretne, és ha nincs elég tejci majd szóljatok, nagyon tuti módszerek vannak arra nézve, hogy hogyan „csináljunk” elegendő tejet!

Timi, meg a többi kismami! Kicsit tanácstalan vagyok, :?: hogy hova tegyem picur kiságyát. Mikor Geri megszületett, ugye nem volt gyerekszoba, csak a mi hálónk. Nagyon kényelmes volt, hogy egy lépésre volt a kiságy szopi szempontjából is, meg nem kellett kimenni a szobából, ha a babónak szüksége volt rám. Most ott van a gyerekszoba, egy van, tehát majd együtt fog aludni a két fiú, csak azt nem tudom eldönteni, hogy már most hazajövetelkor ott legyen a pici Gerivel, vagy csak csak később, úgy 3 hónap után vigyem át??? Attól is parázok, hogy nehogy Gergő féltékeny legyen, hogy a pici ott alszik egy szobában velünk, ő meg ott a gyerekszobában. Nem tudom hogy csináljam, két pici gyerekem még nem volt…..

Bocsi, ez kicsit hosszú lett!

Kép

Kép
katherina

Cirpike! Tali akkor elnapolva 3 hét múlva? nekem is jobb lenne akkor, mert már lassan készülnöm kell anyós fogadására, meg egy hét múlva indulunk a Balcsira. Na majd írjátok meg mi van ezzel!

Kép

Kép
katherina

Na, hazaértem. :) Kifecsegtem magam. :lol:
Vicces, én is ilyen fórumtalin voltam, most meglehet rám sértődni, h oda megyek Veletek meg nem talizok. hihi. :lol: :lol:
Bár lehet nem is bánjátok?! :oops: :wink: :roll: :lol: :?

Köszönöm a dícséretet, bár hiába a himelés-hámolás, a hátsóm angy és punktum. Legalább Móni megmondta. :wink:

Én is belelestem a tavasziakhoz, hát.. ez semmi. Igaza van Jolkának vannak/voltak itt cifrábbak is. Pl. én ilyen miatt nem írok már Marci topicba 1 éve. :?

Amugy sztem is erre is jó a zárt topic, pl. mi is a győriekkel egy ilyenbe vagyunk, így mindenki elmondhatja a véleményét és nem kell félnie, h ki olvassa. Bár a hátránya, h újak nem tudnak csatlakozni.

Na, én is kajálok asszem. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Halihó
Van légzésfigyelőnk bébiőrrel meg kukával a Brendonból...az uram vette, én még nem láttam, de gondolom annyira nem tudta elcseszni a dolgot... :lol:
Hajni
Szerintem is eszméletlen nagy a feneked :lol: Én az életben nem voltam/leszek ilyen vékony .... meg gondolom, hogy Mónié is jó nagy lehet, jó lenne, ha dobna egy nagyfenekű képet a Balatonról... :lol:
Ja, és én eddig nem olyannak képzeltem az ufokat, mint Zsu :roll: De ha ő azt mondja, akkor majd ezentúl jobban figyelek, nehogy elraboljon egy ilyen ufo :lol:

Na megyek pihizni...meg számolom a magzatmozgást...ma kb. 724-nél tartunk, de ma nagyon lusta a gyerek, nemtom mi lehet vele :shock: Andinak szerintetek ezt külön-külön kell számolnia? Egyik kezén számolja Hubát, másikon Petrát??? :roll:

marek

na, ebéd is megvolt. ennék még egy kis joghurtos áfonyát, ha nem fagyott volna bele a pohárba :? genyaság.

lesz tali? ;) 3 hét múlva? akkor úgy szervezem a napjaimat.
a tavasziak meg szétesnek. a barátnőm is ott van, de persze ő is a jófejek közé tartozik, mint mindenki más... :D 8) :wink:

Hajni, én is pont ilyen hatalmas feneket szeretnék! még mindig 36os nadrágokat hordasz? 8) :roll:

magzatmozgás: nemtom... ma lusták. most pedig befagyazstom őket a joghurttal... de az tényleg igaznak tűnik, h ha másra figyelek, kevesebbet mozognak.

Marek, hajrááá!!!

és képzeljétek: Apuka elfelejtett!! :evil: :cry: :? ülök a megállóban, várom, h mikor fut be, h megnézzünk még egy autót (ez volt az utolsó, én feladtam. innentől a férfiember magára marad autóügyben), hívom telefonon, és kiderül, h nem is emlékezett arra, h odarendelt egy megadott helyre 12 órára. :shock: :shock: :shock: majdnem elbőgtem magam. még jó, h ott volt egy kollégája, így megúsztuk a sírás-rívást.. de olyan rosszul esett. majd legközelebb én meg elfelejtek... mondjuk kaját venni, és üres hűtővel várom haza.

na, asszem ledőlök egy kicsit. még jövök délután.

Kép
an°°di

Andi apuka ejnye bejnye,olyanról már hallottam hogy terhes agy feledékeny dehogy a terhes apuka agy feledékeny :-)

ott a barinőd?
nekem meg egy "kedves" ismerősöm,majdnem beis szóltam neki ottan,de inkább befogom a szám :-)

Marek :-)

Jolka
észrevettem :-)

A tavasziaknál ez most csak egy balhé már sorozatba csinálják :-)

Szerintem jó a nyitott fórum,csak akik idővel beakarnak illeszkedni sokszor nem megy,nem azért mert a "régiek" nem engedik hanem mert elkopnak,a régiek meg azért csak csak beírnak.Aztán jönnek a sértődések,meg a kirekesztettség :-)Van itt a babaneten olyan topik is,hogy kirekesztettek :-) Némelyik nő tiszta bolond :-)
A mi topikunk is balhés volt a végén :-)

Kat
hogy alszik éjjel Geri?tényleg még nem is láttunk róla képet,vagy igen???nem emlékszem.
Mert ha egész éjjel alszik akkor nem nagyon fogja szerintem érdekelni.Hát nálunk érdekesebb lesz,mert itt alszik el nálunk átviszem az ágyába Maját aztán jó esetben reggelig alszik ,ez kb. 1 hónapban egyszer fordul elő.A többben a második ébredés után hozom át mellém.Nálunk két variáció van vagy alszok a nagyágyunkon mindkét felemen gyerekkel,apa meg a stivacson vagy apa átmegy aludni Majszihoz.De nem sok értelme van ennek,mert nekem kell felkeltenem akkor meg már át is mehetek érte.Persze a legjobb az lenne ha Majszi átaludná az éjszakát vagy legalább csak hajnalba kelne a baba meg mondjuk 2 hetes korától aludja át az ájszakát.a kiságyban :-).Ez nekem csak szép álom szerintem.
Vendég

Zsu
az nst nem igazán jelez ha gond van vagy én nem tudom.A túlhordásomnál naponta kellett mennem egyik alkalommal rohannak behozzám ,hogy gáz van ,mondani nem mondták hogy mi csak azt láttam,hogy néha alacsony néha gyors a szívhang.Lehívták a dokimat ,halál nyugodtan mondta nincs gond,de jöjjek naponta kétszer.Még ezt kétszer eljátszották,már tiszta ideg voltam,mert a nővéreken meg az látsztt hogy gáz van.Akkor végre befektetett,de nem történt semmi.Miután odaadtam neki a lóvét akkor mondta ,hogy ügyes voltam,örül ,hogy végül természetes szülés lett,mert néha úgy volt ,hogy megkell császározni.Ne tudd meg ezen mit agyaltam.Most akkor játszottak velem,velünk?Minek kell történnie ,hogy császár legyen?Ezer millió oka hetett a szívhang változásának.A fájásokat sem mutatta ahogy kellett volna,már majdnem én is megkaptam a fájásgyenge jelzőt,mert nem örjöngtem :-)még gázom se volt,na majd most jól beszipózok.

Kat
én is búzdítok mindenkit aszopira nincs ennél egyszerűbb és természtesebb etetés.És az előtej állítólag akár egy oltás nekik.Emlékszem Majának összekagylóztam már a kórházba vagy 2 deci sárga tejcit ,mert sajnáltam kidobni és itthon neki adtam.
Vendég

kép Kép Egy kosár Gergőke

Kép

Kép
katherina

Andi, elég, ha a sört nem veszed meg apukának...na jó, csak vicc volt :lol: Eddig ő volt az év kispapája cim várományosa, akkor most ezt a kis bakit nézd el neki :wink:

Marek, én 34-es kismama nadrágot hordok :lol:
Ez jó, hogy Andi külön kezén számolja a magzatmozgásokat :lol:
Na azért már nálatok is gyűlnek a dolgok, nem panaszkodhatsz! És apuka milyen rendes, hogy elintézi egyedül ezeket :)

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu
34?????? :shock: bakker

Kat
nagyon cuki :-)
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?