Sziasztok!
Kicsit eltűntem, de itt volt anyukám az ovis gyerekkel, rémrossz, totál kibuktam, már elegem van, hogy csak a rossz példa legyen Geri előtt. Rájöttem, hogy hazudozik is 6 évesen, hát ezt sem lenne jó, ha eltanulná tőle Gergő, szóval tegnap mérgemben elküldtem őket. Ma nincsenek itt, de sokkal lazább így a nap, nem leszek olyan hulla fáradt, és nem idegeskedem miattuk.
Most olvasgattam miket írtatok!
Chrissy! GRATULÁLOK AZ ÚJ BABUCIHOZ!
Sajnálom, ami veletek történt, de azért ne tűnj el. Itt kismamik vagyunk mindannyian, egyre érzékenyebben reagálunk az ilyesmire, de csak azért, mert mindenki félti a babáját. Szerintem azért tanulni is lehet a történetedből. Az én picikém hatalmasakat szokott aludni, szal simán beparázhatok én is, az tuti, hogy jobban oda fogok figyelni a magzatmozgásokra!
Marek! Aki képes lab@szni egy kismamát, az nem épeszű! Utálom az ilyen embereket!!!!
Zsu!! Nagyon kafák a nyaralás képek!!!
Hajni szép, csinos kismami pocakod van!
Jolka, érdekes, hogy a védőnő adja a beutalót. Nekem még semmit nem adott, sőt még az AFP eredményemet is elkavarták, és azt se találta meg. Még engem bíztatott, hogy mászkáljak utána! Telefonon kérte le az eredményt.
Tavaszi topicba inkább bele se olvasok! Utálom a balhét!
Szopi téma: Csak mindenkit buzdítani tudok, szoptassatok amíg csak lehet. Nálam a fő szempont az volt, hogy ezzel a babának teszek nagyon jót. Gergőnek nagyon erős lett az immunrendszere, most másfél évesen volt az első mandulagyuszija, nem is ismeri az antibiotikumot. Ez annak köszönhető, hogy gyakorlatilag 7 hónapos koráig kizárólag anyatejes baba volt, és után 13 hónapos koráig szopizott, és már mást is evett. Persze mindenki döntse el mit szeretne, és ha nincs elég tejci majd szóljatok, nagyon tuti módszerek vannak arra nézve, hogy hogyan „csináljunk” elegendő tejet!
Timi, meg a többi kismami! Kicsit tanácstalan vagyok,
hogy hova tegyem picur kiságyát. Mikor Geri megszületett, ugye nem volt gyerekszoba, csak a mi hálónk. Nagyon kényelmes volt, hogy egy lépésre volt a kiságy szopi szempontjából is, meg nem kellett kimenni a szobából, ha a babónak szüksége volt rám. Most ott van a gyerekszoba, egy van, tehát majd együtt fog aludni a két fiú, csak azt nem tudom eldönteni, hogy már most hazajövetelkor ott legyen a pici Gerivel, vagy csak csak később, úgy 3 hónap után vigyem át??? Attól is parázok, hogy nehogy Gergő féltékeny legyen, hogy a pici ott alszik egy szobában velünk, ő meg ott a gyerekszobában. Nem tudom hogy csináljam, két pici gyerekem még nem volt…..
Bocsi, ez kicsit hosszú lett!