Sziasztok!
Szombaton annyira belelkesedtem, hogy jövök sokszor, hogy jól elszóltam magamat. Nem tudjátok megint front van? Egyszerűen semmi sem jó Benikének. A csővezéssel nincs próbléma, akkor ideig-óráig minden tökéletes, de éjszaka talán ha 2 órát aludtunk. Az a baj, hogy én is tudom, hogy nem lehet olyan sokszor csővezni, mert hozzászokhat,de így annyira rossz nézni, hogy szenved szegénykém. A végstádium az lett, hogy éjjel és nappal is rajtam csüng és nyugi van, de elaludni, csak amikor beájul a fáradságtól. Persze én meg egyszerűen nem tudok lefeküdni akkor amikor bealszik, mert ha lefekszem utána rosszabb. Mondjuk a mai nap azt hittük, hogy ha az éjszaka ilyen zord volt, akkor majd napközben hulla lesz. Hát nem!!! Most is csak úgy tudtam jönni, hogy alvásba ráztam és gyorsan kihasználom az időt. De már most nyögdécsel....
KATY MEGSZÜLTE DÁVIDKÁT? Juhéjj!!! Nagyon GRATULÁLOK
A héten megyek a Shöpfibe a gyermekágy végi kontrollra és benézek hozzá.
Kikocska! Olvasom, hogy minnyá szülsz? Akkor a Katyval lehetsz egy szobában
Felhívtad már a szülésznőt, hogy most ilyenkor mi van? Izgulok!!!
Rékacs! De jó felőled is hallani!!! Pont tegnap mondtam Petinek, hogy lehet felhívlak már hogy mi van veletek és hogy bírjátok a babazást. De látom, hogy csak én tenyereltem bele egyedül a jó kis hasfájásos bizniszbe....
Nem semmi, hogy mennyi szabadidőt hagy neked. Pedig már azt hittem, hogy Hangácska is ordítós mint Benike és azért nem jössz a netre. Miért csak hat hetesen vinnéd ki? Mi már 2 hetesen mentünk és vittük anyuékhoz, mert ügye kellett menni az injekciós dokihoz és cumiból kapott 1x enni. Aztán meg nálunk amíg nem érte el a 3kg-t addig nem vihettem ki a levegőre. De Hanga ügye ezt már a pociban megoldotta
Mikor megyünk együtt egy babás-mamás sétára, talira?
Mindig felolvasom Petinek, hogy Hana, Levi, Hanga, Lili (kit hagytam ki?) milyen jó babókák és mennyit alszanak. Teljessen el van képedve, hogy valóban van olyan baba aki majdnem átalussza az éjszakát? Mert ügye csak a mi példánkon alapozik.Nálunk meg ügy mint tudjátok, éjjel a 3x tuti kelünk enni és vagy visszaalszunk vagy nem. Általában több az üvőltés
Eddig napközben többnyire nem volt ordítás, de most már egy hete napközben is. Teljessen kivagyok merülve. Petim már azt mondta, hogy kipróbálja ,hogy milyen ha ő a nappaliban alszik, mert mivel velünk van bent ő is hallja a vérbeli üvőltést és talpon vagyunk mind a ketten.
Lili! Az intimtornától elmúlik az aranyér? Mit kell csinálni, hogy jó legyen? Láttam a Kristonos könyvet, az jó? Te is abból csinálod?
Nekem nem fáj,csak ott van és idegesít. Már volt aki rámijesztett hogy ez 6 hét alatt nem múlt el, akkor ez már kizáródott
Azóta még jobban idegesít, mert tudom, hogy dokihoz kellenne menni, de úgy félek...
Hirtelen ennyi, mert nyögdécsel a kisdrágááám...Kong a hasa
Már valószínű nem tudok jönni, mert jön az éjszaki túra party. Habár este anyósommal hozzatam egy új cseppet is Espumisant. Kiváncsi leszek. Szegénykém már tuti, hogy vagy gyógyszerész lesz vagy házi orvos, mert már most mindent kipróbál a pocijával
Jó éjt! Márti és Benike(5hét+4)
Az esti fürcsi: