Sziasztok!
Egyrészt megtiltom mindenkinek, hogy eltűnjön!!!!
Én is sokkolódtam, de sajna már hallottam ilyenről, tény van, tény NAGYON RITKA! Tanulság inkább menni orvoshoz, ha vmi nem stimmel szerintetek, ezerszer nézzenek inkább a kórházban hülyének minket. De azon kívül, hogy figyeljük a babát mást nem tehetünk, hacsak nem még egy dolgot: nem parázzuk túl és kész!
Figyeljétek csak, Zsu és én is (két magaslati paragép) egész jól viseljük!
Másrészt, bár ezt eddig nem írtam soha, mert mit szólnék én bele, de ezt a témát most zárjuk le és kész.
Chrissyy, te se menj el, és nyugodtan írj, szokásos parákhoz pl. (magasvérnyomás, cukor, diéta, hízás, szülés, jujj milyen anya leszek...) teljesen jól hozzászoktunk már és tényleg megértő fülekre fogsz találni!
Ha pl. szex elvonón vagy akkor itt együtt kaparhatjuk a falat is!
Illetve ha még minden csak félkész, költöztök vagy bármi egyéb gáz van, hát itt tuti találsz hasonló cipőben járókat!!
Hajni, Zsunak igaza van, menj el a sima dokihoz, nyugodj meg! Minden terhesség más és más, és lehet, hogy ez a gyerek egy kicsit nyugisabb!! Ja és nem te mondtad, hogy mennyire rosszul becsülték meg Marci súlyát UH-n? Ha igen, akkor meg miért hiszed azt, hogy most jól mérték? A csoda 4d gépek is 10% eltéréssel tudnak csak mérni... Pl. nálam is egyszer kisebbnek mérték a csajt, azt meg nem hiszem hogy ennyire rapszódikusan nőne, hol kisebb, hol nagyobb az átlagosnál és nem is kicsit... hát szerintem csak szarul mérik ő meg szépen nő!!!!
Zsu, mikortól leszel itthon? Utána első dolgod legyen tundrabugyit venni, mert szerintem anélkül tuti nem engednek be a kórházba! Szerintem már a portás ellenőrzi!
Gabcii, bocs, de ez akkor is marhaság. Anyukám 7. hónap végén születet, tesómat a kiírt nap körül, engem meg túlhordva szült meg, pedig velem veszélyeztett volt, de itthon tett-vett! És nagymamám 2x szült korábban, tehát elvileg örökletes is lehetne, de nem az... egyszerűen az ő seggét nem lehet lerakni, mert akkor mit szólnak az emberek, ha 8 hónaposan gyalog nem megy el a piacra bevásárolni... na szerintem, ez a tuti koraszülés receptje!
És te már 2 hét múlva nem is fogsz ebbe a kategóriába tartozni!
Méhszájról meg: Mareknek és nekem is ugyanaz mint neked csak jóval a 30. hét előttől... Bár igazad van, ha nem parázol emiatt akkor tuti mindegy és ha jól tudom a 34. betölt9tt hét után már nem lehet gond, mert érett a tüdeje, csak kicsit kisebb a gyerkőc, no és akkor mi van, majd meg nő idekint!
úúúúú de nagyon hosszú és "okos" voltam... bocsi, mindenki ugorja át, aki az ex-parakirálynő - most meg mindenkit nyugtató önjel9lt nagyokost nem akarja végigolvasni!