Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Csajok!

Jönne még valaki pénteken vagy tegyük át 3 hét múlva? De ha egy ember eljön én akkor is szívesen találkozom bárkivel. Szóval akkor kinek küldjet térképet???????

chrissyy!

Én is nagyon sajnálom a történteket, de sajnos már hallottam ilyenről. Ami nem jelenti azt, hogy a Te eseted nem rázott meg. Örülök, hogy sikerült kibeszélgetni magadból atörténteket, azt hiszem mi rokonlelkek lennénk, én is a kibeszélés híve vagyok!
Szóval mindenki írja csak le örömét bánatát!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

sziasztok!

tali: sztem inkább 3 hét múlva. lóg a levegőben egy munka péntekre... egyáltalán nem biztos, h tudnék menni. ill. "remélem", h nem, mert az azt jelentené, h pénz áll a házhoz! ;)

Timi! szevaaaaaa!!!! pakoljál csak.

lakás: Marci irigylésreméltó helyzetben van! nekem tegnapelőtt derült ki, h hivatalosan már nem is lakom ott, ahol, mert lejárt az ideiglenes lakcím-igazolványom. :lol: :lol: hajléktalan anyuka leszek? milyen vicces lenne... :P

magzatmozgás: Petra engem folyton-folyvást seggberúg. :shock: ennyit az anyai tekintélyemről :lol: :lol:

Crissy-sztori: az időzítés tényleg nem volt a legszerencsésebb, de ha emiatt két kismama is távozik a topikból - konkrétan ugye Móni és Chrissy, még mielőtt rendesen csatlakozott volna - akkor én mérgemben felrobbanok!!!! :evil: :evil:

Móni, ha lelépsz, miután mindenféle rizikófaktort ismertettél velem a fogamzásgátló káros mellékhatásairól, tuti benézek hozzátok (mikor is értek haza?), és lesz ám haddelhadd (gyakorlok gyerek-kompatibilis káromkodásokat...hehe)...

Kép
an°°di

Hello Timi, üdv újra itthon!
Tudtál valamit pihenni/lazitani?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Egyrészt megtiltom mindenkinek, hogy eltűnjön!!!!

Én is sokkolódtam, de sajna már hallottam ilyenről, tény van, tény NAGYON RITKA! Tanulság inkább menni orvoshoz, ha vmi nem stimmel szerintetek, ezerszer nézzenek inkább a kórházban hülyének minket. De azon kívül, hogy figyeljük a babát mást nem tehetünk, hacsak nem még egy dolgot: nem parázzuk túl és kész!

Figyeljétek csak, Zsu és én is (két magaslati paragép) egész jól viseljük!

Másrészt, bár ezt eddig nem írtam soha, mert mit szólnék én bele, de ezt a témát most zárjuk le és kész.

Chrissyy, te se menj el, és nyugodtan írj, szokásos parákhoz pl. (magasvérnyomás, cukor, diéta, hízás, szülés, jujj milyen anya leszek...) teljesen jól hozzászoktunk már és tényleg megértő fülekre fogsz találni! :lol:

Ha pl. szex elvonón vagy akkor itt együtt kaparhatjuk a falat is! :wink: Illetve ha még minden csak félkész, költöztök vagy bármi egyéb gáz van, hát itt tuti találsz hasonló cipőben járókat!!

Hajni, Zsunak igaza van, menj el a sima dokihoz, nyugodj meg! Minden terhesség más és más, és lehet, hogy ez a gyerek egy kicsit nyugisabb!! Ja és nem te mondtad, hogy mennyire rosszul becsülték meg Marci súlyát UH-n? Ha igen, akkor meg miért hiszed azt, hogy most jól mérték? A csoda 4d gépek is 10% eltéréssel tudnak csak mérni... Pl. nálam is egyszer kisebbnek mérték a csajt, azt meg nem hiszem hogy ennyire rapszódikusan nőne, hol kisebb, hol nagyobb az átlagosnál és nem is kicsit... hát szerintem csak szarul mérik ő meg szépen nő!!!!

Zsu, mikortól leszel itthon? Utána első dolgod legyen tundrabugyit venni, mert szerintem anélkül tuti nem engednek be a kórházba! Szerintem már a portás ellenőrzi! :lol:

Gabcii, bocs, de ez akkor is marhaság. Anyukám 7. hónap végén születet, tesómat a kiírt nap körül, engem meg túlhordva szült meg, pedig velem veszélyeztett volt, de itthon tett-vett! És nagymamám 2x szült korábban, tehát elvileg örökletes is lehetne, de nem az... egyszerűen az ő seggét nem lehet lerakni, mert akkor mit szólnak az emberek, ha 8 hónaposan gyalog nem megy el a piacra bevásárolni... na szerintem, ez a tuti koraszülés receptje!
És te már 2 hét múlva nem is fogsz ebbe a kategóriába tartozni!
Méhszájról meg: Mareknek és nekem is ugyanaz mint neked csak jóval a 30. hét előttől... Bár igazad van, ha nem parázol emiatt akkor tuti mindegy és ha jól tudom a 34. betölt9tt hét után már nem lehet gond, mert érett a tüdeje, csak kicsit kisebb a gyerkőc, no és akkor mi van, majd meg nő idekint!

úúúúú de nagyon hosszú és "okos" voltam... bocsi, mindenki ugorja át, aki az ex-parakirálynő - most meg mindenkit nyugtató önjel9lt nagyokost nem akarja végigolvasni! :oops: :oops: :oops:

Jutta

KépKép
jutta

Szia Timi!

Na végig olvastam amit közben írtatok, hogy én megalkottam a nagyregényemet... kb ugyanazt, tehát elnézést, hogy ismételtem az előttem szólókat!

Jutta

KépKép
jutta

Hajni, 15m2 a hálószobátok? 8) :shock: nekünk a fél lakás annyi... :lol: :lol: komolyan, mi ezzel a gond? tuti, elfér ott még egy asztal egy ideig biztosan. ha meg nyűgös vagy, próbálj meg pihenni egy kicsit többet...ha jól emlékszem Marci megint 'szabin' van... sok ez a meló már, nem?

Gabcii, ágy is megvan? fasza!!! és mi az, h apuka több szülést látott már, mint te? :roll: :roll: vagy lemaradtam vmiről? jaj. szemed?

Marek? csak nem tönkretetted Olgával a pingpongasztalt és most szobafogsában vagytok? mizújs?

csináltam végre áfonyás joghurtfagyit... ill. csinálok... már alig várom. előételnek nyomtam egy kis házi csülköt. puffasztott búzával. echte ungarische reformküche... :lol: és ha még németül is tudnék!

valamiért nagyon örülök, h mindenki a koraszülésen parázik, holott hivatalosan nekem van erre egyedül igazán jó esélyem. ja, és persze én is parázok rajta, de csakazértse írom le ide.... :D

a vesztemet érzem...iszonyú jó kedvem van. talán mert tegnap éjjel jól aludtam, és csak f6kor kellett kelnem pisilni. talán, mert lehet, h holnap veszünk autót. talán....
(brühühü, éhen fogunk halni...a gyerekek, remélem, nem. nekem létfontosságú, h szoptatni tudjak ;) )

Kép
an°°di

Ja mostanában Dorka is lustib volt, de amióta azt lesem, hogy mozog -e, jó fej módon egész nap hancúrozik! Sőt biztos, hogy azért,hogy megnyugtasson konkrétan akkorákat rúg, hogy fáj, lassan inkább csitítanám! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!
Megvolt a terhelés, ez már nemcsak cukorterhelés, hanem lelki terhelés is. Persze magas lett, ráadásul le is b*sztak... Nem a cukor miatt, hanem mer odamentem fél hétkor reggeli nélkül, ugyanis nekem a nővér azt mondta, hogy először étgyomri, utána reggeli, utána újra vérvétel. Úgy kikaptam, hogy én mit képzelek, rabolom itt az ő drága idejüket, van nekik jobb dolguk is mint hülye kismamákkal foglalkozni.... :shock: Nem akartam mondani, hogy ki rabolja kinek az idejét és ki menjen a picsába már elnézést.
Aztán elmentem reggelizni és persze megint magas lett....na ezen már elbőgtem magam ott az orvos előtt kapásból.
Aztán még összeszedtem a tegnapi eredményem, hát a vérképem tiszta csillag... kb. két dolog mellett nincs csillag, és mindennél jó nagy eltérések vannak.....
Ja, és délig ültem a hülye kórházban, a seggem, a derekam és a hasam majd szétszakadt....és akkor én rabolom az ő drága idejüket!!!!
Ja, és holnap is megyek persze, ismét hatkor indulás, kaja, pia, kávé és gyógyszer nélkül....remek.

Akkor most mondja meg nekem valaki, hogy mit csinálok rosszul??? Mert valaki valami miatt engem rohadtul büntet és nem tudom, hogy miért érdemlem ezt....
Bezzeg jön mellettem a kismama, hozza a gyerekét és lóg a szájából a cigi...neki ugye tökéletes a vérképe, a cukra, a koleszterinja (már az is magas), nem kap el mindenféle baktériumot és sorra szüli az egészséges gyerekeket....én meg bármit csinálhatok nem jön össze semmi.....

Persze tudom, hogy ne panaszkodjak, van akinek sokkal rosszabb, de azt hiszem, hogy ennél többet én már nem bírok el.....

Ja és már ég a pofám, hogy állandóan panaszkodok, nyugodtan szóljatok és eldugulok, majd jövök, ha valami jót is tudok írni.... Tudom, hogy már sok belőlem, úgyhogy komolyan...csak szóljatok és visszafogom magam.

Na most megyek aludni, másra úgyse vagyok alkalmas asszem...

marek

Jutta:
igen, nekem mérték el Marcit. Nem is hiszek emiatt a saccolgatásnak. De a mm az mm, és aszerint 4 hét alatt keveset nőtt. Legalábbis sztem. Doki szerint ok a mérete. :roll: :oops:

Uh: hétfőn a dokim csinálta eme uh-t, szval idiótának nézne, ha odaállítanék, h csináljon máá újat, mert sztem kicsi a gyerek. :? :oops:

Andi:
hallottam én már ikres indításról a 40. héten, szval no para, nem lesz itt koraszülés. :)
Amugy a munka nem sok, illetve néha már terhes az is, főleg most, h fáj a hátam és alig bírok ülni, de én megkattannék itthon. :roll
A 15 nm-es szoba meg tényleg pinduri, egy tv állvány, 2 éjjeliszekrény, 1 lépcsőzőgép, 1 nagy franciaágy és kész. Tele a szoba. :oops: No, de valahogy majd befér ám az az asztal is, másnem addig nem lépcsőzünk. :lol:

Timi:
üdv újra itthon. :)

fagyi.... én is, van is itthon, igaz nem dilétás, de már nem izgat. Hozok is. :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Marek:
fel a fejjel. az én koleszterinem is magas, jó a cukrom ( asszem-ugye, én felelötlen kismama nem mentem el a terhelésre) mégis 150-es diétáznom kellene. De ezvan. Még max 2-3 hó és itt lesz a babuci, hidd el megéri.
És igen, igazságtalan az élet. Mások éveket próbálkoznak, míg van aki meg elveteti. De ezen sajna nem tudunk változtatni, vcsak elfogadni és túlélni. :roll:

Zsu:
köszi a kismásolást, de nekem nem belassult a leány, hanem kezdetektől alig mocorog, lusta..... :oops:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Marek, mindent jól csinálsz! Bálint szépen nő a hasadban, és egészséges! A diéta pedig nem biztos, hogy a legjobb hatással van a vérképedre...
Cukor mennyire gáz? Mert ha nem nagyon, akkor rá se ránts!

Az egészségügyről, meg :twisted: :twisted: :twisted:

Hajni, én 2 hétig voltam azon beszarva, hogy tuti nem fejlődik a gyerek rendesen... persze nem volt igazam... Lilla tud már akkorát rúgni, hogy szinte fájjon? Ha igen, akkor tuti rendben nő! Én azzal nyugtattam magam, hogy szinte napról-napra nagyobbnak éreztem a gyereket a mocorgásai alapján!

Ja fagyi, nálam is befigyelt, diétás, mert hát minek túlzottan hízni, ezzel a súllyal simán szülhetnék is, akár ikreket is! De a cukrosra tuti felkel Lilla és megnyugtat egy két bordatáji rúgással! :wink:

Andi, mi van már a kocsival?

Jutta

KépKép
jutta

Jutta:
ez nem diétas fagyi, hanem jó kis cukros. Előtte benyomtam 2 főttkukoricát. Azt csodálkozom, h hízok. :oops: A disznókat is azzal etetik, h hízzanak. :lol: :lol:

Amugy tud olyat rúgni, h ne legyen jó, de akkor is.... :? :? Bár soki szerint mozog eleget, csak én nem figyelek rá, mert túlpörgök és stresszes a munkám és sokat doldozok és...... lehet van benne valami. :oops: mert pl. nyaralás alatt többet mozgott. :roll:

Kép
Kép
h@jni

soki=doki

Kép
Kép
h@jni

Jutta, az van, h tegnap este találtam egy jónak tűnőt, ma megnéztük Apukával (a két szaki ugyebár...overallban akartam menni, de az olyan kisvakondos ;) ), és holnap megy vmi okosabb emberrel megnézni, és szedjük össze rá a pénzt mindenfelől... ebből jövő hétre legkésőbb kocsi lesz. ha nem ez, akkor van kettő talonban, de ezt akarjuk sztem....
de nem akarok előre inni a medve bőrére. ha benne ülünk és nálunk van az aláírt szerződés, akkor elkezdek sikítozni... addig nem, mert ugyebár a hangszínem nem pont ehhez való.

Marek, számszerű eredményeket, légyszi. és nem értem, miért is tartottad fel őket? mert éhgyomrit is akarsz? inkább örülnének, nem? neked meg fontos, h utdd, h nem cukorbeteg vagy, hanem ingadozik ez a sz*r...
ja, és egy fontos dolog: szólj be nekik, kérlek. ne csúnyát, ne udvariatlanul, de azért tedd helyre őket, mert mégsi csak ők vannak értünk... :evil: :evil: :evil: olyan jó lenne, ha ezt nem felejtenék el folyton.

Kép
an°°di

Sziasztok!

Ne haragudjatok,hogy idetolakodom :cry: ,de lenne egy eladó babakocsi,ha érdekel valakit.
Én a 2006 őszi babákból vagyok.

chicco ct 01.travel sistem.4 funkciós kocsi,teljesen megkímélt új állapotban.(egy karcolás sincs rajta)142 ezer az új ára,én 99 ezerért-ért szeretném eladni.

06/20-99-53-592
Reni

Boldog pocakosodást kívánok,és ne haragudjatok ha tolakodásnak vettétek!!!! Kép

KépKép
rönci

Na egy kis szivderitő mára, küldök néhány nyaralás képet, bár nem tudom mi fog látszani belőle, mert nagyon le kellett kicsinyiteni.

Kép Kép Kép Kép Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu:
nagyon jók a képek, szép helyen voltatok.
Én még nem voltam, de mikor jöttünk haza Jesoloból, elmentünk mellette, nagyon szép volt.
Csini kismami vagy.

Tényleg, én még lógok Neked képpel, a nagy hátsómról. :lol:

Kép

a blúz eredetileg egy miniruha. :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Na, ugye, h ugye.... ÁÁ, hatalmas....

Kép
Kép
h@jni

Marek! Nem az a baj veled,hogy dühüngsz, hanem hogy rossz helyen :lol: Ahelyett, hogy nekünk dühöngenél, oszd ki az eü-s hülyéket, küldd előket a pics*be és hidd el, jobban fogod érezni magad.
Vérképet meg lesz@rni. Nekem is minden csillagos lett, de a doki nem is mondott semmit, kivéve a vasra, az tök szar lett. Felirt vasat, erra a következő vérvételnél még alacsonyabb lett :lol: Na ezen aztán már tényleg nem izgatom magam, te se tedd!
Ezeket a hülye vérvizsgálatokat meg mostmár csináld végig, nyugi-nyugi, az idegeskedés sem tesz jót! Ha ideges vagy, simogasd a hasad, gondolj Bálintra, nem fogsz koraszülni miatta :wink:

Jutta, te lassan átveszed dr Ermóni praxisát :D

Hajni, ha meg Lilla egész végig lusti volt, akkor meg most mit aggódsz? És ráadásul a dokid is látott pár napja, akkor nem lehet gond!

Hű, Andi, élesedik ez a kocsi ügy, de jó lenne, ha végre sikerülne valami, 1 gonddal és rohangálással kevesebb!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

8,8 volt a cukor...szóval magas.... két hét múlva ismét megyek feltartani a p*csákat.... Ja, és holnap is....
Addig meg pihenek, egyébként egyre többet keményedik a hasam, nem hiszem, hogy ez nem az idegtől van... Mennyi az a keményedés, ami még normális a 30. héten?? Mer én már lassan nem magzatmozgást számolok, hanem keményedést....

Móni
Ugye ezt nem gondoltad komolyan??? Ki fog itt nekünk magánrendelni???

Chrissy
Téged is várunk vissza - gondolom nem csak én....

marek

és hol a nagy hátsó? A lábad is tök vékony, szóval ne etess itt minket :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jajj Marek szegénykém :-(
olyan embertelenk tudnak lenni :-(grrrrrrrrrrrrrrr
és akkor most kaptál valami vitamint vagy gyógyszert?

na igen Maja üvöltött a kórházba 3 napig ,mert nem volt tejem,a szomszéd kissebbségi csajból meg ömlött atej, persze bagózott ahogy kellett és sexelt a wcbe ,én meg ittam sört,meg a laktoherbet.Néha úgy érzem rossz fajtába születtem.
(ne értsen senki félre nem vagyok fajgyűlőlő)

Zsu
nagyon szépek a képek,és a pocid nagyon szép és nagy :-)

pihiztem,most meg szívok,Maja megszokta hogy csak ő van,plusz állandóan a mama.hát itthon meg én vagyok aki átrámolja szekrényét és mos és tereget és pakol és egész nap azt mondja ,hogy mindjárt,hát mjd belerázódunk :-) ill. vissza.

Andi
drukkolok,hogy az autóval minden rendben legyen.

Hajni
nyamm főtt kukoricát aakrok enni,megkapom a várvavárt gyest és megyek is érte :-)

én a helyedben örülnék a nyugis babának,annyit mozog amennyit kell,nem viszi túlzásba,unokatesóm babaája ilyen volt,aztán ilyen is mardat,nyugodt,leteszem aztán van fajta
,mit nem adnák érte :-)

Jutta

aszondod jó ,ha fájdalmasan rúg-vág a bébi???akkor nálunk minden rendben van :-)

na már meg pisilnom kell,megmérem magam kíváncsi vagyok híztame
Vendég

Zsu
Tök jó helyen voltatok!!!! Nekem is kellene már valami jó dolog....hogy visszaálljon az egyensúly.... 8) Mer az már nem normális, hogy még a boltban is elbőgöm magam, ha nem kapok kenyeret... :roll: Persze ezt lehet hogy többen viccesnek találják, de szerintem nagyon gáz...és ezt már nem lehet a hormonokra fogni, egyszerűen ki vagyok borulva és kész....

Beszéljünk valami vidámabbról inkább ... valami ötlet....???

marek

Hajni
hatalmas :lol: :lol: :lol:

Marek
tudom ez csak erre felénk divat,de vegyél nospát,ha a magneb nem segít és így is keményedsz napi 6-7 alkalomnál többször akor vegyél be egyet.A kórházba is azt adják infúzióból.Én is nyomtam pár szemet vasárnap,mert keményedett,nyilallt,szúrt egyfolytába a hasam

jah
nem híztam :-)büszke vagyok magamra,bár kilukad a belem,apa hoz a mekiből kaját :-) fő az egészség
Vendég

Fehér naci? Áááá, haggyál már... majd 10 év múlva, ha szoptatás után ráveszem magam egy nagy fogyókúrára!

Zsu, te meg tök jól nézel ki! Ki a franc nézett téged ufónak?

Marek, Andi nagyon okosat mondott! Udvariasan, de határozottan tedd helyre a picsákat, végül is ők élnek a mi tb-ből, amivel nincs is semmi gond, de akkor mondjuk a szolgáltató szektor jellemzőit is lassan elsajátíthatnák (egyszer én egy OTP bankban akkora balhét csaptam, hogy csak na :!: - ez teljesen más téma, de ők is úgy érezték magukat, hogy ők a "hivatal" én meg hülye senki, nem ám ügyfél - no kaptak egy kis gazdaságpolitikát, rendszerváltást és szabad versenyt a pofájukba, oszt néztek jobbra balra - mindezt 23 évesen nyári ruciban, tehát nagy volt a sokk :shock: :lol: )
Úgyhogy tudom, hogy nem a Te stílusod, de vedd elő a határozottabb énedet és oszd a népet, persze tárgyilagos, de kissé fölényes módon!

Andi, akkor ha már tuti a kocsi, akkor kérünk képeket!

Jutta

KépKép
jutta

Timi, a nospát, mint kedélyjavító témát dobtad be? ;)
:lol: :lol: k
és köszi a drukkot, rámfér. én mondjuk most csak ezen nyűglődöm. ja, meg azon, h semmi kedvem dolgozni. nem is fogok. hehe. csak ne teljesítménybérben lennék.... :|

Marek, nekem is majdnem 8,8 volt. a vérképem sem volt vmi álom, de ugyebár azok a határértékek felnőtt férfiakra vonatkoznak, nem terhes nőkre... :evil: jófejség, mi?

hízás: nem akarom tudni. nem is megyek a héten a barátnőmhöz, mert ott vár a mérleg.... 8) rafkósan hárítok. bár rám is csak miniruhának való cuccok jönnek fel (most miondjuk épp Apuka xxl-es pólójában üldögélek, ez elég hosszú).

Hajni és Zsu: jó képek, nagy pocakok! :D (nagy segget sehol sem látok... már elnézést az alpári szóhasználatért) és ilyen állat a wörthi tó??? :shock: :shock: én is akarok!!! és nincs is messze, ugye?

Kép
an°°di

Marek, hát akkor fogd fülön apukát és menjetek el pár napra valahová nyaralni! Hidd el, jobban fogod érezni magad. Akár csak hosszabbitsátok meg a 7végét és 3-4 napra ruccanjatok ki! Egyre jobban belelovalod magad ebbe a depibe, ki kell innen szakadnod! Bálintnak egy mosolygós anyuka kell, ha megszületik :wink:

Timi, nemá, hogy szülés után szexelt a wc-ben! Ez duuuuurvaaaa!!!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

kanapé-time
kicsit lazulok, mert ma reggel 7 óta nem feküdtem egy egészségest. még jövök mielőtt elsétálnék a kenguruba...

Kép
an°°di

Jutta, fürdőruhában nem láttál :lol: Azokat kihagytam direkt! A ruha azért sok mindent eltakar. Én is ufo-nak látom magam, szóval csak röhögtem az embereken :wink:

Andi,a wörth-i tó szerintem csodálatos, olyan tiszta a viz, hogy akár 4m-re is simán lelátsz. Olyan tiszta, mint az ivóviz. Nagyon sokan voltak kisbabával is. A panzióban, ahol voltunk, ott is volt egy 3 hónapos kislány, olyan édes volt!
És nyugi van, jó levegő, nincs zsúfoltság, minden tiszta, ápolt, sehol egy szemét.
De Jutta is tudna mesélni :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu:
és a víz nem hideg?
Minket ez rémített el, mert aszonták, h 20-21 fokos. :shock:

Kép
Kép
h@jni

Hajni, júl-aug-ban a legmelegebb, 24-25 fokos.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Mi ősszel voltunk, akkor is nagyon jó...sok sok túrázási lehetőség a környéken...és aránylag közel van...Hááát vissza tudnék menni....

marek

Na akkor mé' nem mentek???

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Na én lépek, nem keményedni, nem görcsölni és nem parázni!
:arrow:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu
Két oka van...az egyik anyagi ok...elég sok pénz elment/elmegy a gyerekszobára....
A másik...én már az anyósomékhoz se fogok elmenni a szülésig, mert nem esik jól az autózás....Nincs messze, de azért közel sincs.... :cry:

Viszont terápiás célzattal vettem magamnak egy táskát.... Apuka látta, hogy most azonnal el kell vinnie táskát venni, mert teljesen kész vagyok....

marek

és működik a terápia? milyen a tatyó? ha van kedved fényképezni és felrakni, megnéznénk... ;) ha már ennyire kikupálódtál képfelrakásból, amondó vagyok, h használjuk ki, nem? 8) 8)
lassan elindulok kenguruba... nem is kell semmise, csak babacuccokat van kedvem nézegetni ;)
és mindenki volt már Wörthben csak én nem? ezt orvosolnunk kell! na, majd ha nem leszek ekkora török basa...

Kép
an°°di

A laptopra nem tudom felrakni, és most azzal kell beérnem...lassú mint a dög.... :cry: Egyébként egy óriási barna táska, minden belefér...sőt több mint minden.... De nem mondhatom, hogy most aztán minden rendben....lehet, hogy kéne még egy cipő is? :?

Andi
Te tudsz még sétálni??? :shock: Én abból vettem észre, hogy nem vagyok már a régi, hogy nem esett jól a séta.... Viszont kellene vennem egy csomó cuccot, na majd.... Viszont még mindig tudom használni azt a cipőt, ami a talin volt rajtam, tehát annyira nem dagad a lábam :lol: Ezt jó lesz nem elkiabálni asszem...lehet, hogy az a bizonyos valaki még nem vette észre, hogy ez a csoda eddig kimaradt az életemből :roll:

Hol vannak a többiek???? Jolka, Gabci, Ebi, Katk, Niki...??? Meg Móóóóóni!!!???? Ne csináld már! Rádszabadítom Andit, ha nem jelentkezel!!! :twisted: Márpedig az a fenyegetés nem tűnt semminek, szóval jobb lesz vele vigyázni.... :lol:

marek

én nem tudom, hol van mindenki... én itt, de nem sokáig. már a kötelezőt számolgatjuk ;) és figyel a konyhában egy fél grillcsirke... amilyen illata van, nem sokáig marad a csontján.... hrrrrrrr 8) 8)
érdekes, h nekem viszont dagad a lábam, mint a tészta, és mégis jól esik a séta. na, nem sok ugyan, de egy 20 perc simán belefér...

nemtom, hol a csodában lehetnek a többiek. szreinted megutáltak minket? :roll: :shock: :?

Kép
an°°di

Marek:
gratula az új táskához. :)
Én cipőmániás vagyok, rosszul is érint, h idén a virsli lábaimra nem tudok venni szép szandikat, papucsokat. Pedig most kedvez a divat is, mivel az izlésemet tükrözi, bezzeg tavaly.... :evil: :evil:

Zsu:
nekem a 27 fokos Balaton is hideg volt. :? :oops:

Csajok:
van ez a Streptococcus B nevű baci, amit ugye Győrben nem szűrnek, mert nem kötelező. :evil: Máshol szinte mindenhol igen. :shock:
Nektek volt ilyen? Ha kifizetem sem csinálják meg?
Én szeretném, mert szülés után pl. Marcinak váladékozott a szeme, amire a gyerekdoki azt mondta, h vszinú szülés közben kapott el valamit.
Meg most is van gombám, szval nyugodtabb lennék. :oops:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Marek, szerintme menj el vmi barátnővel mondjuk egy kávézóba ahol diétás süti / fagyi is van! Az tuti jó program, no nem egy nyaralás, de legalább feldob! És utána vegyél egy cipőt is, biztos - ami biztos!

Andi, te tényleg még nagyon aktív vagy, mondjuk én is az lennék szívem szerint, de az aug 20-ig történő nagyon hatalmas pihizést megígértem magamnak ezért nem, de utána... eljön az én napom, reszkesetek bababoltok! :wink:

Meghát ma jönnek barátok, hétvégén anyósék, a szomszéd / mellesleg jó barát / heti 3 nap kb itthon van, apuka is min. 1 nap itthonról dolgozik, úgyhogy igazán egy szavam se lehet!!! :lol:
Jó fej emberekkel vagyok én körülvéve, seggemet is verhetném a földhöz... csakhát az már ilyenkor nem ildomos! :wink:

Andi ez a nagy akciózás meddig tart a Kenguruban?
És milyen volt? ja és a wörthi tó tényleg szupi, asszem kisgyerkőccel is ideális!

Zsu, mostmár igazán kíváncsi vagyok a fürdőrucis képekre is!!

Hahó, föld hívja Mónit, merre bújdokolsz?

Jutta

KépKép
jutta

Jutta:
asszem a napokban én vagyok a parabajnok. Veszélyben a trónod. :lol: :oops: :? :roll:

Kép
Kép
h@jni

Hajni, pénzért szerintem mindnent lehet... :?

Jutta

KépKép
jutta

Szívesen lemondok róla, de azért ne nagyon vegyétek át... nem jó az senkinek! Ja Hajni, hogyhogy hagyták annyi ideig bent Marcit? Nem baj, sőt szimpi is, hogy nem erőltették a szülést, de ált. szokták, nem?

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok Csajok!

Akkor maradjunk abban, hogy 3 hét múlva egyeztetünk időpontot!

Marek!

Nem tudom emlékszel-e velem ugyanezt eljátszották a félig terhelésesen, miután 3/4 órát álltam sorba éhgyomorra. Én is ott bőgtem a folyosón és egy kismama meg egy idős pár ott vígasztaltak. Benyomtam a becsomagolt punnyadt zsömlémet meg befőttesüvegből a kimért tejet és újra kiálltam a sort! Sajnos az egészségügyben én sem vagyok egy beugatós, főleg ha utána még az illető tűt fog belém bőkni!

Sex a wc-ben szülés után? Még gátvédelemmel is durva, főleg, hogy az ember ilyenkor hormonálisan sem erre van hangolódva. Meg aztán annyi vér közepedte, na jó inkább nem gondolok bele egyéb részletekbe! Én örültem ha pisilni tudtam!

Hajni nagyon bomba vagy a képen!
Zsuzsa Ti meg csodálatos helyen voltatok és persze még mindíg tök csini vagy!

Csajok, lefeküdtem délután és 3 órát aludtunk! Azt hiszem este fenn tudok maradni Dr Csontra (tudom, elég bizarr filmeket kedvelek) Olyan fitt lettem, hogy kigyomláltam végre a sziklakertet! Egyébként mostanában nagyon kezdek ellustulni, nagyon fáraszt már minden!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Jutta:
ez kórház/dokifüggő.
Nálunk az a szokás, h 38. héttől heti 1 nst ( érdekes, ezt ahogy nézem máshol a 34-36. héttől csinálják.) 39. héttől heti 2 nst. 40. héttől pedig napi nst, meg magzatvízkukucccs.
Itt nálunk ha nincs gondod, akkor a 41. hétig naponta bejárhatsz és nem kell befeküdni és a 41. héten fektetnek be, de csak indokolt esetben indítanak. Na, itt jön a dokifüggőség, mert én mondtam az enyémnek, h nem szertnék, azt mondta ok, de minden nap bekell járnom ( volt, h reggel-este. ). És a betöltött 42. héten indítottak volna. Az kedd volt nálam, de szombaton magától ( na, ez így nem igaz, házipraktikákkal :lol: :lol: ) megindult Marci. :wink: Szval hivatalosan 41+4-nél szültem, de érdekes, h mindenhol ( a zárókon) 42. hét van.

Kép
Kép
h@jni

Hajni, nekem a hepatitiszt nézték. még jó, h negatív :shock: :shock: nem is mondta senki, h ilyen lesz. kicsit lestem. kókuszt nem néztek, ill. külön nem, de múltkor a Balaton után a biztonság kedvéért vetettem le kenetet a dokival, mert nagyon beindult ez a folyás-dolog :? de nincs semmi, azt mondták...

Jutta, én annyira sz*rok attól, h be kell feküdnöm, h addig megyek, amíg lehet :D meg hát jól vagyok, akkor miért ne? a 36. héten úgyis elzárnak... :|
a kenguru-akció ma kezdődött... hát az újpesti az egy nagy rakás kaka, de a dunakeszi nem tűnik rossznak a katalógus alapján... és közel is van hozzátok. aug. 31-ig tart.

Kép
an°°di

Terápia:babaruhák vásárlása,mutogatása topiktársainknak,hm???

az én terápiám:mosás-vasalás-pakolás kb. 2 hét múlva kész leszek :? :D

csak 22ére kaptam időpontot a dokimhoz,kicsit későinek tartom,nagyon sokat keményedtem,szúrkált stb. nem bántam volna ha jövő héten benéz,megnéz.

Ciripke
ma lesz az uccsú dr csont én is tervezem nézni :-)

mondom én más faj,ezeknek minden mindegy sex,cigi stb. a teje meg ömlik mint állat.Múltkor meg egy 6 hetes vizsgálatra érkező kb 40 éves asszonkán akadtam ki,berontott a vizsgálóba gyereket felrakta a nővér asztalra azt felült a székre ,hogy akkor ő itt van,hívjanak orvost,de siessenek mert dolga van :lol:
Vendég

hehe, azt hittem Jutta, h pénzért válsz meg a parakirálynői címedtől :lol: :lol:

mi a franc az a dr csont?
lehet, h nem is akarom tudni... bitos vmi trancsírozós.
apropó trancsír... megyek grillcsirkét zabálni.. lehet,h még jövök, lehet, h már nem...
:arrow:

Kép
an°°di

Egyébként nem, ilyen nyomozós, bűnügyes. Nem brutál.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Andi:
jóétvágyat. :)

Én Dr. Houset nézek. :)

No, megjött apuka én is lépek.

Kép
Kép
h@jni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint