Új privát üzeneted érkezett!

És itt a táblázat!
<pre>
2004/2005 téli mamák Kora Szülés ideje baba Baba neve: Méretei: Kórház neve
1. MaricaKép 35 2004.11.13.Kép 2 Mariann 4200g/53cm Szeged/ Klinika
2. BendegúzKép 30 2004.11.19.Kép 1 Bence 3750g/57cm Bp./Szt.István kh.
3. Márti05Kép 31 2004.11.01.Kép 1 Brigitta 3450g/50cm Bajcsy kh.
4. BringaKép 29 2004.11.18.Kép 2 Bernárd 3400g/54cm
5. EsztiKép 22 2004.12.09.Kép 1 Lili 2770g/52cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
6. DiánaKép 28 2004.12.08.Kép 1 Dominik 2930g/50cm Bp./Szt.István kh.
7. MackósajtKép 32 2004.12.07.Kép 2 Nem tudom??? 3600g/58cm Bp./Szt.István kh.
8. CsillaKép 29 2004.12.17.Kép 2 Péter 3900g/53cm
9. HulcsiKép 28 2004.12.19.Kép 1 Benedek 3700g/58cm Bp./Szabolcs u.
10. KatinkaKép 27 2004.12.23.Kép 1 Lili 3100g/54cm Székesfehérvár
11. LiliKép 31 2004.12.18.Kép 1 Hana 3050g/50cm Bp./MÁV kh.
12. EdinaKép 23 2005.01.10.Kép 1 Bálint 3700g/54cm Rókus kh.
13. GabiKép 20 ?Kép 1 Zsombor ? Bp./ Schöpf-Mérei kh.
14. NoémiKép 23 2004.12.16.Kép 1 Levente, Donát 2680g/45cm Bp./Szabolcs u.
15. RékacsKép 30 2005.01.12.Kép 1 Hanga 3700g/55cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
16. MártiKép 29 2004.12.17.Kép 1 Péter,Benjámin 2700g/52cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
17. HanitkaKép 29 2005.01.18.Kép 1 Hanna 4450g/55cm Bp.
18. KireKép 33 2004.12.28.Kép 2 Erik 3150g/51cm ?
19. TüniKép 28 2005.01.12.Kép 2 Kincső 3100g/57cm Bp./MÁV kh.
20. BrigiKép 30 2005.01.13.Kép 3 Máté 3620g/53cm Bp./ Bajcsy K.
21. Eszter2004 28 febr.1. 1 Petra Bp./MÁV kh.
22. Orbis 23 febr. 1. 1 Botond Merse/ Csenge Borka Bp./Margit kh.
23. Vica 29 febr. 2. 3 ? Bp./Szt.István kh.
24. Bagzer 26 febr. 2. 1 Simon, Bp./Szt.Imre kh.
25. Katy 27 febr. 3. 1 Dávid Bp./ Schöpf-Mérei kh.
26. Mazsom(Zsuzsa) 27 febr.7. 1 Lili Tatabánya/Szt.Borbála
27. Cicmerák 24 febr.8. 1 László,Gergő Bp./Szt.István kh.
28. Flo 28 febr.10. 1 Matyi Bp./Szt.István kh.
29. Babus 25 febr.12. 1 Kristóf Bp./MÁV kh.
30. Ilona 29 febr.13. 1 Márton Bp./ Schöpf-Mérei kh.
31. Zsuzsi 29 febr. 13. 1 Marcell/ Zsófi, Ágnes Bp./Szt.János
32. Kikocska 26 febr. 13. 1 Réka,Borbála/Gergely Bp./ Schöpf-Mérei kh.
33. Tamesz ? febr.16. 1 Marcell,Kristóf Kistarcsa
34. Rózsika 34 febr.19. 3 Lili Bp./Rókus kh.
35. Ttika 32 febr.19-20. 1 ? Győr/Petz A. kh.
36. Vera 30 febr.20. 2 Matyi Bp./Szabolcs u.
37. Timi 26 febr.23. 1 Máté, Levente Pécs/Szülészeti klinika
38. Zsuzsa 28 febr. 26. 1 Áron Bajcsy kh.
39. Aura 23 febr. 26. 1 Erika Bp./Szt.Imre kh.
</pre>

"a táblázatfelelős"
Katy

Ja Ilona!

Köszi, azt az infót én is olvastam,meg azért legyintett a szülésznőd,mert tök felesleges lefoglalni,amikor úgyse akkor megy az ember általában szülni!
És ma a Tündi(szülésznőm) azt mondta,hogy pont az új szobákra buknak a mamák!

És a málnalevél teáról én sem tudok ilyen infót,amit Te írtál!

Puszi:
Katy
Katy

Katy, neked a keményedések fájásokkal is járnak? Egyébként meg nyugi, biztos fogod tudni ha itt az időd. Nekem se fájás se keményedés.... Kép de ugy egyébként nem vagyok türelmetlen, olyan érzésem van, mintha még lenne egy hónapom. Kép

Holnap még bazi nagyot takaritok és vasalok, és bepakolok a táskába. Utána jöhet már minden.

na pussz mindenkninek, jók a baby fotók, mutogattam itt mindenkinek. Kép

Eszter2004
38+5
eszter2004

sziasztok!
még mindig hideg van......holnap, Katy felhívlak és elkérem a gázos számát! vagy, ha lehet, a yahoo-ra megírnád??! már ma is hívtam volna, de gondolom hétköznap, munkaidőben olcsóbb mint vasárnap este...

a málnalevél teáról én sem tudom hogy ilyet okozna. de szerintem az csak jó! beindítja az emésztésed, tisztít, meg különben is, a szülés elötti hetekben ez természetes hogy tisztítja magát a szervezet!! nekem nincsen hasmenésem, de naponta többször is végzem ezt a tevékenységet! és nagyon jól érzem magam, meg hát tudom is hogy haszno, egészséges, ha nem marad bent....
no, megint jó kis téma...ezvan!

asszem 25.-én telihold.......valamiért nekem ma semmi, mármint keményedésileg, szóval, most én is azt érzem, még beláthatatlan idő fog eltelni, amíg ebből bárminemű szülés lenne....
emiatt meg kicsit türelmetlen vagyok már.....

bagzer, aki ma vált,
38+7=39 hmmmmm

KépKép

KépKép
bagzerka

Akkor a holnapi ligetes sétára Katy az egyetlen, nagyon bizonytalan alanyKép Mindegy, ha valaki meggondolja magát, szóljon. Mi ált. 1és4 közt szoktunk menni sétálni. Nekem a kedd ugyanolyan jó egyébként.Kikocs akkor kedden elég valószínű...

Puszi, Levente épp az ölemben alszik el, ilyenkor nem megy másképp... nyugtalan időszakKép

Puszi, szülni vágyók, hajrá!!!
Noémi

Dia, a kisfiad tényleg csecsemő már!
Lili tüneményesKép
vghnoémi

Vihar előtti csend, BagzerKép
Remélem, inkább rád és nem a gyerekeinkre fog hatni a holdKép
vghnoémi

Kikocs,
holnap küldök egy számot, csak most az lent van, én meg fönt, és nem bírok levánszorogni érte. Ez a Falco gyári mintaboltja Csepelen. Nekünk az volt a problémánk anno, hogy 4,20 hosszú kellett, és mindenhol csak 3,60-ig volt, itt viszont kaptunk! Azt nem tudom, van-e nekik 70-es, de ha valakinek, szerintem nekik van.
És eddigi konyhabútor-szereléseink alapján, dekopírral csak a lyukakat jó belevágni (tűzhely, mosogató), annak is elő kell fúrni a sarkait. Keresztbe jól le lehet vágni körfűrésszel, asszem visszájáról kell, és inkább csak ott érdemes, ahol toldás lesz, tehát jön rá összekötő elem, ami kicsit rátakar. (Most készültünk el a tesóm konyhájával pár napja, ez volt a harmadik.)Kép
Szülés: már szerdán és csütörtökön se szülhetek, mert Imi akkor lemarad az Elit alakulatról!!! Egyre jobb!

Katy, ha gondolod, Imi burkoló!Kép

Az én babám pár napja olyan csöndben van! És folyton vérzik az orrom! Meg valami barnás lé szivárog belőlem, meg a szokásos kocsonyák. Már egy hete rendes nagy betétet használok! Ez nálatok is így van?
Ha viszont szülni készülök, miért nincsenek fájásaim???
Bár azt nem bánnám, ha szép csöndben kitágulnék úgy mondjuk 2 ujjnyira még szülés előtt. Azért a két ujjnyiért az elsőnél egy napot küzdöttem!

Na, búcsúzik a nagy optimista. (Még hogy én két ujjnyit...!! Pont én)

Vica, valahol a 39 határa közelében
mvica

Lányok!
Köszönöm a dicséretet Domi nevében is!Kép
Amint látom már jó sokan megszültünk.Minden leendő anyukának minden jót kivánok,sok tejcsit és sok türelmet!A kismamiknak is hasoló jókat és hajrá hajrá!Kép
De elsősorban Eszter neked szeretnék sok jót kivánni és nagy drukkot küldeni mert te következel a sorban.KépSzóval Hajrá!Kép
Katy!Köszi a táblázatot.Kép
Mindenkinek sok puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

szia Dia, köszi, hogy drukkolsz, de mint látod sokan vagyunk egy időben, és nem ugy néz ki hogy én leszek a befutó. Vannak itt olyanok akik már tágulnak, meg Vica most irja hogy vérezget is. Kép

Tényleg Vica, az most akkor nem a nyákdugo? akkor mindjárt itt a baba. Kép

Nekem már fogalmam sincs hogy mi van, a gyerek sokszor odafesziti a testét, igy feszül a hasam rendesen, de ennyi.Még van egy apróság ami zavar, de azt inkább a yahoo-n. Kép

Pusza!
Eszter2004
eszter2004

Savitri!
Köszi, majd kiszámolom én is az átlagot, meg már nem aggódom hála nektek!

Katy!
Ez óriási! Nemsokára lesz még egy topic-csávónk, szuper! Ügyes vagy, ha bírod a nem türelmetlenkedést, kitartás hozzá Kép

Eszter!
Jók ezek a babafedőnevek Kép
Na meg a wc- sztorik Kép

Málnalevéltea:
Okozhat hasmenést, mert az izomlazító hatása mellett elég erős méregtelenítő hatása is van, ami ugye hat a májra, és a bélperisztaltikára is, de ez teljesen normális. Csak attól senki nem fog megszülni!
(Én pl napi fél litert iszom, 1 evőkanál teával, és semmi bajom tőle, de mindenki máshogy reagál)
Szóval, ne parázzatok, ártani nem fog, kórházi szülésznők is ajálják (nem csak a a vajákoskönyvek Kép )

Vica!
Pomázon havazott, és pont gondoltam rád, hogy na akkor már szülhetsz Kép A te babád fedőneve meg hóhányó lesz majd Kép

Kikocs!
No kifaggattam ezermester Apukámat, és van egy jó és egy rossz hírem.
Rossz:
A lapokat valami géppel szabják, ami csak egyenesen vág, szóval nem kerekít. A kerekítés már asztalosmunkának számít, amit viszont ezek a lapszabászatok nem vállalnak. Ez egy esetben küszöbölhető ki, ha készregyártott bútort rendeltek, azt viszont lehet egyéni igények szerint.

Jó hír:
www.bubiv-span.hu erre a weboldalra ha felmész, rengeteg féle-fajta-méretű munkalapot találsz, és 30-40 %-al olcsóbbak, mint bármelyik másik barkácsüzlet. Ráadásul jobb minőségű az árujuk.

Ezek persze Apu infoi, mindent meg ő se tudhat, de eléggé otthon van a témában.
Remélem ez is segített valamennyit!

Puszilunk mindenkit
Aura és Erababa
35+3
aura

Lányok!Kép
Nem azt írtam,hogy szülést indított volna be nálam a tea, csupán a tágulást,rövidülést,puhulást
írtam ennek a számlájára,ami talán a tea hatására történt szerintem gyorsabb ütemben.

Olyan tünetem VOLT mint most Vicának, orrvérzés és nyákdugó nélkül. Illetve Marcibaba nagyon sokat mozog és fészkelődik!Kép

Holnap megkezdem a 38. hetet is!Kép
Vendég

Nagyon szépek a babák!!!
Domi is, Lili is.

Noémi, én lehet, hogy kapható vagyok egy holnapi sétára 1 és 4 között. Elküldöm a mobilszámom és megbeszéljük délelőtt.

Lányok segítsetek!
Vettünk bébiörzőt, tudjátok azt az adó vevőset, amiből az egyiket a baba mellé teszed, a másikat meg magad mellé és akkor hallod ha a baba hangot ad. Nos a mienk azt csinálja, ha sokáig nincs zaj, kikapcsol, aztán persze bekapcsol ha van zaj, de csak ha elég erős. Ez így normális? vagy vigyük vissza?

Eszter, Vica, Katy, Bagzer!
nagyon közeli már az az időpont ám!!
HAJRÁ!

Hana a trendi
Kép
ezt a bugyi szerű izét ma kapta Tommitól és én is kaptam egy ugyanilyen mintájú felsőt. Neki is van felső, csak az még nagy rá

KépKép
savitri

Savitri! te meg Orbist hagytad ki a kis felsorolásunkból.... pedig ő is nagyon készül már! vagy lemaradtam valamiről.........
nagyon édes a bugyika!!!!

Vica, azt hittem ha már az ember sokadszorra megy át ezen a babaváráson, akkor már könnyebben felismeri a kezdetet....no, nembaj...ebben sem reménykedem továbbKép

nekem meg annyira viszket a hasam!!! már 117cm-es, de még most áll neki nyúlni???????????????? folyton kenem krémmel, de főleg orbáncfű olajjal, az regenerál is...szóval nemtom mit csináljak vele! már lett egy pár szakadásom is ám! így a végére jól belehúzok a jóba!!!

no, ma korán fekszünkKép
jó éjt!
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

Orbis, HAJRÁ!!! bocsi

KépKép
savitri

Sziasztok,
tulajdonképp 1kor már aludtunk. Igaz a 8órás etetéstől 1ig csak egy órát, de azért ezt én még mindig sikernek könyvelem el.
Tegnap már nem volt időm írni, de ismerek egy nagyon szupi kis site-ot, ha valakit érdekel az asztrológia. Azért gondolom, mert ilyenkor amikor az ember ugye pontosan ismeri a születési időpontot, annak is érdekes lehet és jó móka, aki semmiféle hitelt nem ad az ilyesminek. Tehát a cím: www.astro.com Az oldal több nyelven is működik, persze magyarul nem. Jó nagy a választék ingyen elérhető szolgáltatásokból. A kedvenceim az Astroclick nevűek. Ezek azt tudják, hogy megrajzolja a képletedet (az a kör alakú izé) és ha bárhova az ábrán belül rákattintasz, egy pop-up ablakban elmagyarázza, hogy az ott mit jelent. Hanáról már vagy 20 oldalnyi anyagot nyomtattam ki, nem tudom mikor fogom tudni alaposan végig olvasni.

Lili
Kép
ez a rucika jár a bugyihoz, meg még van egy body ha nagyobb lesz

KépKép
savitri

csak gyorsan, beszéltem Katyval a gázos miatt, ,és bent van a kórházban!!!!!! rendszeres összehúzódásai vannak és elment a nyákdugó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szorííícccsunk!!
b

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!

22-én megszületett Hanga legújabb unokatesója.felrakoma fényképét, csak mert azt mondtátok, hogy "tiszta anyja ez a gyerek".
Nos Ő Zsombor, az apai unokatesó:
Kép

Ő meg itt a mi kis Hangánk:
Kép

Amúgy jól vagyunk. Hanga épp hajcsikál(még a fő program az evés-alvás, hogy nagyra nőjünk!!Kép)

Katynek meg megy a drukk!!!!

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Rékacs!
Ezennel megállapítom, hogy ti is hasonlíthattok egymásra a pároddal, mert Hanga tényleg tiszta Anyja, de Zsombira én először azt hittem, hogy ő Kép

Katy szül?!
De szuper, jajj olyan hihetetlen, mitismondjak, nagyon-nagyon szorítok, és közben ujjongok, meg minden juppí
Kép

Mindenkinek jóreggeltpuszik!
Aura és Erika
35+4
aura

Huhh!! Bagzer, ahogy olvastam, hogy Katy benn van a kórházban, és úgy tűnik, szül, egészen libabőrös lettem KépNagyon drukkolok neki Kép Na, többiek, kapjátok össze magatokat, aztán utána Kép (Én inkább még maradok itthon Kép)

Aura, köszi az infókat, az a helyzet, hogy pont a Bubivspannál rendeltünk eddig mindent, és nem tudnak kerekíteni Kép Épp most voltam náluk balhézni, azért jósok pénzt kifizettünk nekik, és egy csomómindent nem méretre vágtak, meg elfelejtettek, és ezt intéztem. Úgy mentem oda, hogy nem verem ki a balhét, meg normális leszek, de valamit beszólt a csajszi, aminek az volt az értelme, hogy a kisebb munkalapból mi nagyobbat csináltunk, hogy majd reklamálhassunk, ettől besokalltam azonnal, és olyan buta lettem, mint állat Kép Mert ugye hormonok, meg hiperérzékeny vagyok amúgy is, hát még erre a konyhára Kép Szóval nekiestem szegénynek, hogy hogyképzeli, hogy olyan ügyesek vagyunk, hogy megnövesztjük a lapot, meg ilyenek, és egyébként is, meg különben, és húúúdekiosztottam őket. De onnantól fogva kicsit máshogy kezeltek, és a végén valami maradék lapból csináltak meg olyant, ami a mi sarunk volt, és azért se kellett fizetni, szóval rendesek voltak. Kép
Egyébként ha így áll a munkalapbigyó, akkor lehet, hogy van itt a környéken néhány asztalosműhely, megkérdezem őket, hogy lehet-e vinni... Azér Vica, küldjed a számot, azt is megpróbálom. És drukkolok, hogy úgy szülj, hogy Imid le ne maradjon a sorozatáról Kép A hétre ígérted a telet, nem? Akkor jöhet a csemete is Kép

Savitri, Hana bugyija szexi Kép

Rékacs, visszavonom a tiszta anyját Kép én össze tudnám keverni a kettőt... Akkor valami nagyszülőre is hasonlítasz biztos Kép

Jimb, tökjó, hogy rendben érzed magad! Pihizz sokat, de most már egyre kevésbé kell aggódnod Kép

Na, lassan ideér a húgom, azt nyomulunk a takarításban. Remélem estére végzünk mindennel. Szép nap lenne, mert még pelenkázót is raknánk össze Kép
Na, puszik

KIkocska
37+4

kikocska

húúúúúú!!!! Katy szül? Drukk drukk drukk! De jó!!! Hajrá!

Rékacs, tényleg nagyon hasonlít a két kis bébi. Egymásra és rád is. Kép a vérrokoni szálak kuszálódását én figyelmen kívül hagyom.

Jimbone, örülök, hogy minden rendben. És pihenj tényleg! Kép

Kikocs, szerintem klassz vagy. Büszke vagyok rád. Mégis hogy jutott eszükbe, hogy egy terhes nővel kekeckedjenek? Kép magára vessen az ilyen. Remélem lekerekül nemsoká má az a lap!
Aztán ha minden kész, mehetsz szülni te is. Ne felejts el enni!
és többiek!
ti is egyetek mindennap, rendszeresen, mert bármikor szülhettek és azt nem jó kalóriák nélkül.
Én egy falatot se tudtam le nyelni vajúdás közben, még jó hogy gyorsan túl voltam az egészen.

Juj, annyira izgulok Katy-ért!

KépKép
savitri

No sziasztok!

Hétvégén nem tudtam jönni, szokás szerint. Most ráment másfél órám, de végigrágtam magam a termésen, nem volt egyszerű Kép

Hűűű, Katynak szorítok! De jó neki KépKép Ez biztos attól van, hogy türelmes és nem izgul. Lehet, hogy ki kéne próbálnom nekem is Kép
Bár én kezdem feladni... Szerintem ebből sosem lesz már semmi. Majd február közepén két hét túlhordás után megindítják, és még Aura is beelőz Kép Ugyanis napok óta semmi keményedés, semmi jóslófájás, vagy bármi jel. Jó, a combom görcsöl, de az más, az csak azért van, hogy nehogy jólérezzem magam Kép És ma éjszaka 1/2 2 és 6 között virrasztottam. Alvásról lassacskán teljesen leszokom Kép

Aura, neked akartam írni:
Engem is riogattak, hogy milyen pirinkó a babám, aztán tessék, 36. héten itt álltam egy 3200 grammos pocaklakóval, és azóta eltelt majdnem 3 hét, szóval szerintem lassan a 4 kilót is eléri... Amúgy meg ha aggódnál mégis, az Elevitet azért nem ajánlják a végefelé, mert megdobja a babák súlyát, de ha nálad pont ez a gond, esetleg kipróbálhatod. Ártani tutira nem fogy egy kis plusz vitamin.

A hétvégénk jó sűrű volt, folytattam a takarítást a hűtővel meg a wc-vel meg elkezdtem a konyhát, (titkon abban reménykedem, úgy dönt, ilyen szép tiszta helyr már mer jönni, jó lesz itt neki Kép) ezen kívül elmentünk barátokkal egy beülős helyre, az jó volt, meg tegnap anyuéknál voltunk egész délután. Szóval nem unatkoztam. Így legalább telik az idő gyorsabban.
Ja, még az van, hogy kezdek totál hisztis liba lenni, és ezt utálom!! Egyre többször van, hogy megsértődöm olyasmin, amit máskor meg se hallanék, aztán csak pityergek, és arra, hogy na most mi a baj, annyit tudok válaszolni, hogy haggyábékén!! Szegény Áron, ha megszültem majd kap valami érdemrendet szerintem, mert irtó jól viseli!

Ja, Kikocs!
Tök jó, hogy alakul a babasarok, azonnal felrakni ám képet, ha kész!! A lapszabászok meg: tényleg ne hagyd magad!!

Na majd szerintem jövök még, mert itthon unatkozom ma egész nap, meg biztos akartam még sokmindent, de olyan sokat olvastam vissza, hogy a felét már elfelejtettem...
Pussz:
Orbis (38+6)
orbis

jaj én is tiszta libabőr lettem ahogy olvastam hogy Katy kórházban van!!! gyorsan belehuzok a takaritásba! Kép Van vmi ujabb hir?

Rékacs, egyelöre ugy fest hogy nálatok mindenki egyforma Kép

Savitri, tuti a bugyi, nagyon bejön. Kép

Igzuloooooook!

ide képzeljetek egy körömrágós gif-et. Kép
eszter2004

hmm, sehol senki.
Tomi ma bement a munkahelyére és végre hosszabb időt itt tudnék tölteni, de mindenki eltűnt.
Katy igazoltan.Kép

Nem is értem mitörtént, szépen zúg a mosógép, pelenkák kivasalva, konyha rendben, Hana alszik.
Azt hiszem túl vagyok a gyerekágyon, bár hivatalosan csak szombaton ér véget.
Viszont aranyér szerű tüneteket produkálok.Kép
Legalábbis, kaki után véres a wc papír. Boccs a naturalista megközelítésért. Szóval intimtornázok serényen, hogy mihamarabb meggyógyuljon.

Megyek, összedobok valami kaját mielőtt Hana megébred.

pusz
Lili

KépKép
savitri

Hello Orbis, tényleg régen hallottalak. Kép Képzeld én is elkezdtem egy picit elviselhetetlen lenni. Állitólag nagyon kifejlődött a kritikai érzékem. Kép De majd visszafogom magam....

na megyek, majd jövök!

Eszter
eszter2004

Savitri az már tuti aranyér? Nem csak kemény volt a kaki? Kép
eszter2004

Kikocs!
Szomorú vagyok, hogy nem jött be, Apu esküdött rá, meg nekünk eddig minden jó lett. Ja azt mondtam, hogy nem kerekítenek, hát ez van. Viszont szerintem is ügyi vagy, hogy kiosztottad őket. Szerintem az emberek hajlamosak azt hinni, hogy a nők ilyenkor gyengébbek stb... és ezzel próbálnak visszaélni, ami totál felháborító, és ezennel minden terhes nők nevében gratula, hogy nem hagytad magad!!!
Ahogy Savitri is írta, mmost aztán megtanulják, kivel kekeckedjenek Kép

Apukám tegnap megint humoránál volt.
Csináltam édi nyuszis képeket Erának, erre megjegyezte, hogy úgy látszik az embernek nem csak két gyerekkora van (a normál, az öregkori) és még ahányszor terhes.
Mondom neki, jajj, Apuuuuu, ha nem tudnád, ez a fészekrakó ösztön!
Erre közölte a családdal, ha szalmaszálakkal a számban rohangálok ki-be a házból, ne aggódjanak, csa dolgoznak a hormonjaim Kép

Még jó, hogy ilyen megértő apám van, mit csinálnék én nélküle ?! Kép
aura

Aura, jó fej apukád lehetKép

Eszter, reménykedem én is a dörzsölős kakibanKép de sajna már jó pár napja fenn áll a tünet, igaz nem tapintható. Lehet, hogy csak egy kis horzsolás ami mindig újra felszakad. Mindenesetre kezelem körömvirágkrémmel.
Egyéb ötlet?

KépKép
savitri

összedobtam egy kis indiai stílusú zöldség ételt.
kis káosz némi curry-vel. szép szines, nemsokára megeszem. közben megszáradt még egy adag pelus, vasalhatok megintKép

KépKép
savitri

itt vagyok, még nem olvastam végig a dolgokat
Katy, WOW!!!!!
vghnoémi

Lili, a chaten vagyok, ott is megbeszélhetjük,ha még jönnétek
vghnoémi

nemrég beszéltem Kattyal, nem annyira szül még szegény Kép
Az volt konkrétan, hogy elkezdett este rendszeresen fájni, dde nem kaparta a falat, egész éjjel nem aludt, és reggel bementek a kórházba. Nem nagyon változott semmi, és nem is nagyon fáj, de a ctg 6 perces fájásokat mutat neki. Úgyhogy most azt mondták, hogy nem annyira szívesen engednék haza, inkább bent pihenjen, mert nagyobb biztonságban van, esetleg éjjel, éjfél körül alakulhat majd valami... Szóval ezek a hírek. Elég trelmes hangja volt, most próbál pihenni, meg minden, de azért nem jó neki nagyon. Ez olyasmi lehet, mint Rékacsnál, remélhetőleg aztán kinn is lesz a baba ugyancsak 3 óra alatt Kép Sőt, rmélhetőleg a schöpfiben minden szülés így megy, mert akkor nem kell igazán sokáig szenvedni, csak a várástól Kép

No, visszatérek a dolgomhoz, csak ezt el akartam nektek mondani. Katy mindenkit puszil, és üzeni, hogy tudni fogunk róla, ha van valami Kép

Kikocs

kikocska

Hu szegény Katy, de akkor is a finisben van!!!

Aura, nagyon teccik apuci beszólása!!!!! Kép

Savitri, ha aranyér lenne akkor fájna ha állsz ha ülsz meg minden. Nyugi. Én neogranormonnal kenném, az hámsejtképző, vagy Hana-tol kérd el a babapopsi krémet. Kép

Pussz,
Eszter2004, aki rendet rakok a füszerek között, és valószinü összeöntötte az oreganot a majorannával. Kép
eszter2004

Hű, milyen jót fürödtem!! Csak ücsörögtem a kádban, hallgattam a zenét, locsolgattam a pocimat, figyeltem Bogyóka virgonckodását és szuper volt!
Aztán valami álnok becsengetett! Kiszálltam, de lent csegettek nem az ajtónál, oda meg azért nem másztam el csöpögősen meg vizes hajjal. Úgyhogy nem tudom, kit szidjak Kép
De sebaj, megvígasztaltam magamat két szelet lekvároskenyérrel!!

Savitri, tök jó hogy ilyen jól vagy már! Előbb benéztem a chat-re, ott volt a neved, de te sajna nem Kép

Aura, apukád tényleg jófej lehet! El tudlak képzelni, amint szalmaszálakkal a szádban rohangálsz ki-be KépKép
orbis

Érdekes, nekem a vizben nem csinál semmit a gyerek. Igaz, én nem is fürödtem olyan sokat csak 3-4-szer összesen a terhesség alatt, én inkább zuhanyzok.

Na vissza a takaritáshoz. De azért jó gyakran benézek mi? Kép

Eszter
eszter2004

Szegény Katy! Remélem nála nem fog ez napokig tartani. Idegölő lehet egyhelyben ücsörögni és türelmesen várakozni, közben napokig azzal hitegetnek, hogy bármikor!

Amúgy nekem is van aranyerem, és nekem sem fáj! Én reparonnal kenem, nekem bejött! Meg persze az intimtorna.
orbis

Hová lett mindenki? A chat-en is látok egy csomó mindenkit, és mégsincs senki Kép
orbis

szassztok!
ma bejártam két bankomat, intézkedtem. ja és túráztam is, a nyugatinál szálltam le a viliről, és gondoltam a váci út 48 csak nincs olyaaan messze, hát mégis.... kicsit túl a lehel csarnokon, végre megérkeztem, és ott kellett szembesülnöm azzal, hogy a bankosok ülnek a pult mögött, ami jó magas, és nekünk, civileknek meg állnunk kell. rémesen szenvedtem a hosszú séta után, és hangos nyögésekkel ezt szóvá is tettem... persze senki sem sajnált megKépKép no, nembaj, mindent elintéztem, aztán hazavonszoltam magam. közben meg olyan erős fájdalmak támadtak rám, alulról, felülről (pocakilag) hogy már majdnem örültem!
tulajdonképpen, amióta beszéltem Katyval, elöször kicsit féltékenykedtem...aztán megnyugodtam, hogy de hülye vagyok, nemsokára mi is mehetünk....és ezzel le is állt az agyam a szüljünk-szüljünk inger küldéssel. ezekután picur elkezdett jelezgetni...lehet hogy csak nem kéne folyamatosaaan erre gondolni....hmmm

no, én is voltam chat-en, de senki sem írt vissza.

Savitri, cuki a szexi bugyi!!! ja, és nem lehet hogy még a gátseb az, ami vérezget?? ja, és én kamillás borogatásról is hallottam már....

bgz
39+1 (ez leheeeet???)

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!!!

Nagyon rég írtam, mert sajna nekünk otthon nincs net, pedig olyan jó lenne, ha én is mindig tudnálak Benneteket olvasni és megoszthatnám Veletek örömeimet és kérdéseimet.
2004.12.08-án megszületett kisfiunk Olivér, 4100 grammal és 56 cm-el. Közel 14 óra vajúdás után meg kellett császározni, mert a "kis" fejecskéje nem jött előrébb. http://csalad.uw.hu/ ezen a mi honlapunkon találtok fényképet a mi Drágánkról.
Próbállak visszaolvasni Benneteket és Írni ,amint tudok.
Mindenkinek nagyon jó egészséget és jó babázást kívánok!!!!!
smille

Szia Smille, meglessük a honlapotokat! Kép Gratulálunk!!!

Bagzerka drága, szerintem nem lehetsz 39+1, ha én 38+6 vagyok és február 1-re vagyok kiirva. Akkko te 38+5 vagy nem? Kép bár az utso mensi számit...nekem az ápr.27. na mindegy. Ja és nem semmi hogy ennyi távot bejártál. Ezért fájt a pocid is. Én bezzeg meg egyre inkább bepunnyadok itthon, már csak takaritok. Lehet hogy ki kéne mennem az emberek közé? Kép Szerdán itt lesznek nálam a barátnőim, velük majd csavargok. Nem lesz ez igy jó.

Pusza
Eszter2004
eszter2004

Na Eszter, most már végképp nem értem, Nekem az utolsó mensim április 20! Akkor hogy lehetek kiírva nemhogy február 2-re, de akár jan. 27-re is (ez a legeredetibb kiírásom, amit transzponáltam már 30-ra, aztán február 2-re).?????

Szegény Katy! Most lehet, hogy benn fogják, és ott punnyad egy hétig?!
Különben Mesi születése előtt nekem is volt ilyesmi. Vasárnap egész nap hajnaltól estig 10 perces fájásaim voltak, csak gondoltam, hogy míg nem kaparom a falat, inkább nem megyek be. Aztán lefekvés után elmúltak. Viszont másnap délután újrakezdődtek, és abból már baba lett, igaz, kedd délutánra.

Hát igen Bagzer, sokkal okosabb most se vagyok! Azt tudom, hogy ha éjjel fájásra ébredek, nem ijedek be, hanem megpróbálok aludni, mert ha beindul a dolog, akkor úgyse tudok. Meg megfogadtam, hogy addig nem megyek be, míg kinn nincs a nyákdugó, az nálam kétujjnyi körül szokott kijönni. Meg hát legalább már tudom, hogy az hogy néz ki. Viszont dunsztom nincs, mik ezek a nyálkák (talán a nyákdugóról leváló darabok? nem véresek), meg ez a barnás híg izé (vérzésnek nem elég barna és sűrű).

Végül is az a lényeg, hogy azt biztosan tudom, hogy ez még nem szülés. És már ez sem semmi. Csak hát azért érdekelne, mégis mi történik most bennem. Gondolom, lassan nyílogatok. Meg a trutyi aggaszt is egy kicsit, jó lenne, ha azt mondanátok, nektek is van ilyen.

Kikocs: 1/4205923, XXI. Rákóczi u. 195-197 Falco

Lili,
én nem írogatom mindig, de Hana nagyon édes. Meg Rékacs, Hanga is.

Puszi, a havazás mindig késik (mint az öregasszony meg a Halál... "majd holnap") - de nem is jó frontkor szülni, tele lesz a szülőszoba

Vica
mvica

Sétáltunk Lilivel és Hanaval a városligetben és nagyon jó volt!Levente végig aludtKép Szerintem Hana isKépLili nagyon jól néz ám ki, kipihent és ragyog!

Katynak nagyon drukkolok én is, csak beindul ezv a babuci...

LEvente most itt az ölemben, mert megint nem aludt el másképp.Kapott kajeszt, de utána is nyugtalan volt...Ki tudja miért...

Aura, apukád nagyon jófej lehet!

Ma este én mennék majd chatelni, amint tudok, ha valaki gondolja, jöjjön.

Kikocs jó takarítást, de jó lesz mindjárt látni az eredményt!!!!

Bagzer, neked nem semmi a bankos kalandod...Ettől már lehet szülniKép
Vica, többször jössz, helyesKép
Puszi,
Noémi
vghnoémi

Eszterem! az egy dolog hogy feb 2, az az uh alapján, nekem utsó menstruáció meg ápr. 25, és asszem számolás alapján jan 30 lenne a nagy nap! szóval igenis 39+1 vagyok!!! hamár semmi más nem támaszja alá hogy itt tartok, legalább ezt a kis örömömet ne vedd elKépKép no....

Kikocs!!! most jut eszembe, tudok ám én asztalos műhelyt, a közeletekben, méghozzá. a lövölde tér környéke, ott segédkezik most az öcsém. megadom a számukat, szerintem kérdezd meg telefonon, hogy tudnak-e ilyet! 342-7695

bagzer
39+1csakazértis!!!!!

KépKép

KépKép
bagzerka

Bagzer!
Ezzel a szisztémával én most vagyok 40+4!!! Végülis benne vagyok, hogy ezentúl számoljuk így de frusztráló lenne szerintem, amikor már 42+akármennyiket írnék... belegondolni is rossz KépKép

Orbis (mégis inkább 38+6, 3 óra múlva 39!!! de ez már túl sok szám, megyek is!)
orbis

dehát én úgy számolom, ahogy eddig is! láttuk mindig hogy nem stimmelnek a számok, de én tartom magam az eddigi számolásomhoz........
én nem variáltam semmitsem...Kép
b

KépKép

KépKép
bagzerka

Bagzer igazad van!! én is a mensi alapján számolom! két nap difi van a menszeszünk között, vagyis ha én 38+6, akkor te bizony 39+1. Kép

nekem az UH-ok sem mutattak ám mást, de mindegy, én is a menzeszes számhoz tartom magam. Kép

Vica, az a véres izé annyira nem hangzik jol. Nem kéne szolni a dokinak? nehogy a méhlepénnyel legyen vmi. Vagy pedig csak a nyákdugo lesz az, nem?

holnapra országos havazást mondanak! heje-huja!
eszter2004

Bagzerka!
Na, ne kenődj el, számold csak úgy, ahogy eddig is, a bébi meg úgyis jön, mikor jólesik neki!

Képzeljétek, tegnap mértem pocakot, és már 95 cm, és Anyu ma reggel (nem tudott a pocakmérésről) megjegyezte, hogy most látványosan nőtt a poc, aztán mindentől függetlenül ma a szomszédasszony is közölte, hogy hű, mekkorát nőtt!
Azonkívül voltam pár napja a barátnőmnél, és jött a gyerekorvos megnézni a kisfiát, és azt mondta, jól lent van már a hasam, majd ma a fent említett szomszédasszony határozottan állította, hogy leszállt a pocakom!
Hosszas vizslatás után én is így ítéltem meg. Na?!
Mikor kell leszálnia egyáltalán?
Ez már nem korai ugye?! Vagy de?!
Emlékszem már megint, hogy ez egy csomószor téma volt, de az időbeni történés az mindig kiesik.
Naszóval akkor most ennek úgy rémlik örülünk, ugye?!

Aura (aki már megint bizonytalankodik, és még mindig fáziskésésben van Kép )
35+4
aura

Szasztok!
Hát nem is tudom, nagyon úgy látom, hogy már mindenki szül Kép Vagyis arra gyúr Kép Nem is esik nagyon szó másról... De engem is nagyon foglalkoztat, hogy februárelejiek mikor indulnak meg Kép
Vica, én úgy emlékszem, Rékacsnak volt ilyen barnás folyása a vizsgálatok után az utolső hónapban... De én biztos kérdezném a dokimat, legalább telefonon, de nem oktatok kétszer szült anyukákat Kép

Mi itt nagyot rakodtunk, meg szereltük, és tökszép a pelenkázó, és pont illik a kiságyhoz, meg minden, szóval egész meglepődtem. Holnap folytatódik a cuccolás, de inkább azzal, hogy megkeresem a dolgok helyét Kép Majd ha feltettem a falvédőt is, lefényképezem nektek, hogy milyenszép a pelenkázó, bár szerintem már nem olyan érdekes, mert inkább babával lesz majd jó Kép

Aztán még azt is akartam mondani, hogy szerintem táncol a kismanó a pocakomban. Vagy nemtom, mi is ez... Csak azért jutott eszembe, hogy táncol, mert mikor először feltűnt, zenét hallgattam, és ritmusra hullámzott a hasam. Nagyon puhán, nem is éreztem, csak a kezemmel, meg láttam. A pocakom tetején két kb 10 cemti távloságra emelkedett és süllyedt hol az egyik, hol a másik oldal. Ezt olyan 5 percen keresztül. Teljesen más volt, mint a csuklás, meg a szívdobogás, meg minden ilyesmi, meg mindenféle mozgás. Aztán mikor fürödtem, ugyanez volt megint. Szóltam Gergőnek, ő is látta, és ő is nem tudta, hogy mi lehet. Szóval szerintetek? Vagy higgyem, hogy táncol? Kép

Ja, és még mindenkitől bocsánatot akarok kérni, aki elől köszönés nélkül elvesztem a cseten, az a baj, hogy néha kell csinálnom eztazt, vagy ellépek egy pillanatra, és elkapnak, hogy ez hogy legyen, meg azzal micsináljanak, és elszalad az idő. Szóval bocsánat tényleg, nem bunkó akarok lenni.

Na, mindenkinek jó, vagy elviselhető éjszakát Kép

Kikocska
37+4

kikocska

Kikocs!
Ilyen hasonlót nekem is szokott! Én azt szoktam mondani, hogy hintázik, mert tényleg billeg egyik oldalról a másikra. Azon mosolyogtunk Áronnal, hogy úgy csinál már, mint a ketrecbe zárt vad, billeg egyik lábáról a másikra! Mondom is neki ilyenkor, hogy jöjjön csak ki nyugodtan, senki nem kényszeríti, hogy ottmaradjon Kép
orbis

Kép
kézzeljétek, marcim nagy lelkesen nekiállt kiságy dekorálásba, és nagyon jól áll, a rudakat nekem szánta, én most állok neki...de azt is együtt azé.. szóval olyan édesen dolgozott ezen, most tart egy kis pihenőt, aztán össze is akarja még ma rakni..tök jó lenne, már csak a szivacs és picur hiányoznak belőleKép
b

Aura, sztem jó ha leszállt, és nem korai!! nekem már a comjaimon tehénkedik a has, ha ülök, de erre is aszonta védőnő, hogy megy még lejjebb. majd ha már olyan, mintha lógna, akkor az az ....kösziii

KépKép

KépKép
bagzerka

Ja, Aura!
Nem írja esetleg a mindenttudó könyved, hogy a málnalevél teának lenne vízhajtó hatása? Meg mernék esküdni, hogy ha este iszom belőle, 2x annyi kelek éjjel, mintha másból innék ugyanannyit.
De lehet, hogy csak bemesélem magamnak. De ne hiszem.
Na ezt jó megbeszéltük magammal.
Pussz!
orbis

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?