Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Most kihúzom a fejem a homokból és megyek ebédelni anyukámhoz....a csütörtöki vérvételnek legkorábban hétfőn lesz eredménye, addig nem tudok mit csinálni, mert amit eddig tudunk, az csak annyi, hogy találtak valami ellenanyagot.... Ennyi...És ezt Halason nem is tudják megnézni, csütörtökön viszik az eredményt Kecskemétre.... Szóval amíg nincs semmi konkrét, addig nem tudok semmit csinálni, csak annyit, hogy nem parázok....

marek

Mondtam már, h szemben egy zenész roma család lakik? Mindegyik játszik hangszeren, ebből élnek! (Konzit, meg akadémiát végeztek, végeznek!) Így ingyen hegedűversenyeket hallgatok, most valaki klarinéton gyakorol! Nagyon bírom! Mondtam, h néhány évig én is zenéltem? (Nem túl nagy tehetséggel, de annál nagyobb lelkesedéssel!) 8)

Kép
ermoni

Marek nyugi!
Na, lépek, mert megyünk kajálni! Talán este, talán nem! :wink:
:arrow:

Kép
ermoni

jó étvágyat mindenkinek!
én épp vmi maradék Apuka-szendvicset tolok befelé, míg meg nem fő a virsli... meg a lencse...
és megnyugodtam: a cukrom a szülőknél töltött hétvége után 5,6. pedig még tésztát is ettem, meg jégkrémet (igaz, diétásat) vacsorára előző este...

szóval, most nagyon megkönnyebbültem. valószínűleg tényleg túlságosan bezabáltam az első vérvétel előtt. affene...
:D :D :D

Marek, tökéletes a hozzáállás. no para!!!! :wink: (bezzeg egy félórája nem voltam ekkora jani.. :oops: 8) )

Kép
an°°di

Móni, képzeld, pont egy Liv Ullmann könyvet olvasok, amit az életéről irt, szóval ez a Bergman ügy most elég direktben érintett.
Ja, angolul is lehet, akkor valami olyasmi lesz, hogy push, push! :wink:
Ez a hegedűverseny klasz lehet, nyaralás alatt ingyen szórakozás :lol:

Andi, ügyes vagy, ezek szerint jól nyomod a diétát! csak igy tovább! :wink:

Én vesztemre székely káposztát ebédeltem, hát most puffadok is rendesen...nemsokára felemelkedek és elszállok, mint egy lufi :shock:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Legyen mondjuk péntek fél 2?
1-kor lerakom a kölyköket, azt jöhettek!
Gondoltam sütök pizzát, nagyon durva? Diétás fagyi jöhet!!! nem diétás is, de vigyázzunk a vonalainkra!
Küldöm mailben a címet! De minden érdekelt adja meg légyszi a címét priviben!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ja, és Marek, nem akartalak beparáztatni, csak ismersz, hogy én mindenen parázok, aztán látod, hogy én is mindig feleslegesen. Szóval tényleg no para! :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ciripke, abban a levélben, amit Zsu küldött múltkor, megtalálhatod mindenki email-címét.
mondjuk szívesen elküldöm bármikor még egyszer... 8)

Kép
an°°di

Csajok, a tiramisu durva lenne a talira? Ha igen, akkor hozok gyümölcsöt, ez ellen senkinek nem lehet kifogása!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Brendonban akciós szoptatós pizsi, szerintem ez nem olyan gáz, nem?
http://www.brendon.hu/action/viewer.asp ... tid=153936
és 5290-ért nem rossz szerintem!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Na, itt aztán zajlik az élet....

Tegnap már nem jöttem, estére olyan depis lettem, h megijedtem magamtól. :? Éjjel alig aludtam, mindenen rágódtam..
Ma műkörmösnél, pedikűrösnél voltam. Most kicsit már jobb a kedvem. :wink:

Marek:
igaza van a csajoknak, de aggódj. Bár jópofa a védőnőd, h így benézte.

Védőnő:
nekem doki előtt kell mennem, súlyt, vérnyomást mér, vizeletet néz és ő ad beutalókat, amit a doki lepecsétel..

Zsu:
jó ez a pizsi. :) Bár azt nem vágom, h minek Neked szopis pizsi, ha nem is szoptatsz. :oops:

Tali:
én, szegény vidéki... Szval most is kihagyom, meg pénteken melózok. :?
Vendég

Marek:
jav: de aggódj=NE aggódj :oops:
Vendég

Persze, csak az újaktól kérem a címet!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Hajni, azért beszerzek egyet, hátha mégis meggondolom magam és ne apukának kelljen rohangálnia utána :lol:
És ki vele, min rágódsz???

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu:
minden hülyeségen.
Pl. ez a szoptatás... Én írom Neked, h ezen ne parázz/agyalj stb.. Erre én agyalok rajta. Ok, tudom, h ez így jó lesz, de már előre rettegek a kórházi napoktól, h mi legyen ott, szoptassak e vagy már ott se. Nem szeretnék, de akkor meg megszólnak. :?
A csecsemősök itt amugy is extra bunkók... :shock: De utána meg én szívok az apasztással...
Tegnap megjött a babakocsi, amit benéztem és nem fér be a csomagtartómba, ill csak akkor ha leszedem a hátsó fejtámlát.
Apuka persze emiatt is nekemállt, h ez milyen szar stb....
Meg ilyenek... szval eldepizek... :roll:
Vendég

Sziasztok!

Marek, ne aggódj! Nem lesz semmi gond, pár nap alatt kiderül és ha vmi bibi is lenne, akkor kapsz vmi cuccot rá!!

Zsu, nyugi én is max 1 pizsit és néhány bugyit tudok "felmutatni", utóbbiakat ma vettem Veresen. Semmi extra, de nem is annyira gáz. A "normál" fazonú bugyi csíkosban és tiszta feketében!

Andi, mondom én hogy fel van fújva mindhármótoknál ez a cukor ügy!

Ja, ma voltam körzeti dokinál táppénzes papírért... hát azt honnan kellett volna tudnom, hogy 2 hetente kellene érte menni? Most mehetek pénteken is, mert akkor az ehetit is ide tudja adni! :twisted:
Még jó, hogy rákérdeztem a bérszámfejtő csajnál, aki azt mondta, hogy akkor menjek, amikor akarok! :roll:

Jutta

KépKép
jutta

Hajni, hát az tuti biztos, hogy a kórházban majd beszólnak, de ez van, van indokod! Ha elkezdesz szoptatni, utána akkor tényleg nehezebb lesz elapasztani, ahogy irod, szóval csak azért, hogy a kórházi személyzetnek megfelelj, azért ne!
És akkor mi van, ha le kell szedni a fejtámlát??? Ez a legkevesebb, örülj, hogy egyáltalán befér! Szerintem nekem be se fog férni az a kocsi, amit kinéztem, legfeljebb berakom az ülés elé, na bumm!

Jutta, ugye te most sima betegácsiban vagy, nem a GYÁS-t kezdted még?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu, ez sima táppénz és a TGYÁS - vagy mi a szösz - a szülés napján kezdődik majd, ami 6 hónapig tart és ugyanannyi mint a táppénz (ennek nincs maximuma), utána a GYED, ami kevesebb...
ha jól tudom... egész bonyolult :!:

Jutta

KépKép
jutta

hát, én biza elfáradtam.. megyek pihenni egyet. aztán lektorálom a saját munkám, és nekem mára munkából elég is lesz. még ki kell teregetnem a miniatűr ruhákat (teli lett velük a mosógép...hihi), és lehet, h az ablakot is letakarítom... lehet.

bugyi: én vettem tenásat. még nem mertem kibontani :lol: :lol: bár talán érdemes lenne jó előre felkészülni, ne ott érjen a sokk...

Zsu,a pizsi nekem totál nem jön be, de csak amiatt, mert világéletemben utáltam a pizsamát (ahogy kinéz, az teljesen okés). megdöglök benne éjjel, olyan melegem van. a hálóingek azonbannem is rosszak. és eszembe jutott, h a doki be akar fektetni engem már a 36ik héten...akkor két darab nem lesz elég... lehet, h veszek még egy-két egyszerűt...
kösssz az infót. és ha már leárazás: a kenguru goldban is láttam vmi matricát a kirakatban, h kedvezményesen árulnak egy csomó dolgot... sajna már zárva voltak, mikor mi ott jártunk. hátha vkit érint.

Timi, Jolka, Ebinc vajon hol vannak?? és Niki és Kat? és Chrissy mégsem csatlakozik vajon? :roll: :roll:

Kép
an°°di

Halihó

Nekem még semmi nincs amit a kórházba kell vinni, de most valahogy nincs is lelkierőm ilyenekkel foglalkozni.....
Még be kellene fejezni a vásárlást a gyerkőcnek, aztán majd...
Viszont ti milyen jól haladtok....én nagyon leálltam, az apróságok közül még rengeteg dolog hiányzik, meg a légzésfigyelő
Timi anyukázik hét közepéig asszem....vagy rosszul tudom??? De a többiek??? :roll:
Jó hír: nemsokára érkezik a pingpong asztal....remélem Olga tudja a dolgát :lol:
Na megyek lefekszem egy kicsit...

marek

:lol: :lol: :lol: :lol: Egy labdát már ellopott, most a következőt próbálja levadászni...hiába...vadászkutya :lol: :lol: :lol: :lol: Remélem ilyen jól sikerül majd a gyerkőc nevelése :lol: :lol: :lol:

marek

Marek, ugye nem Te pingpongozol???? :shock: :shock:

és majd' elfelejtettem: az ikeában van gyereklepedő, gumis, 60X120as, de sztem simán rámegy a 70x140es ágyra is. 2 db 1300 ft...sztem megéri. oké, nem színes, de arra, h rábukjanak, arra megfelel...

ablak lemosva, hatalmas szobanövény zuhanyoztatva, Apuka kiporszívózott, lencsefőzelék melegszik, virsli sül... :D

Kép
an°°di

Sziasztok!

Köszi a fogadtatást!
Mit is írjak magamról? Hol kezdjem?
Vendég

Nem, én nem pingpongozok, én csak ülök az udvaron és röhögök, amikor a kutyát kergetig...
Ja meg sütöttem palacsintát a sportcsávóknak, az jó a sörhöz gondolom....
Chrissy
Minket minden érdekel, de legalábbis ennél több.... :lol:

Megyek vacsorázni...apuka imádja, amikor hagymás krumplisalátát tömök magamba...én is, mert akkor garantáltan nem molesztál :lol: :lol: :lol:

marek

ÁÁÁÁÁ, a névtelen én vagyok, elbénáztam és asszem törölte a regisztrációmat. :cry:
Újra regelni sem tudtam azon a néven. :roll:
h@jni

Na szóval!

26 éves leszek szeptemberben. Most volt 15-én az 1.házassági évfordulónk! 3 hete vagyok itthon táppénzen. Eddig elég nehezen viselem, mert egy iszonyat jó csapatból jöttem el.
Tavaly november 20-án a 39.héten méhen belüli oxigénhiány miatt halva kellett megszülnünk a kisfiunkat, aki a boncolás után is makk egészséges volt, 3170grammal és 57 cm-rel született. Aztán a 6 hetes kontrollon minden rendben volt, a doki mondta, hogyha mi is felkészültünk rá, akkor hajrá! És vár minket, ha nem jött meg. Így is lett. Február 19-én kellett volna megjönnie és azóta is várjuk. Mint tavaly volt, idén is eddig minden rendben van. Holnap megyünk 4D-s uh-ra, már nagyon várjuk és nagyon kiváncsiak vagyunk rá. Korán megmozdult, 16 hetesen és azóta is szinte egyfolytában nyomja. Rengeteget mozog. Eddig a doki 70%-ra mondta, hogy most kislányunk lesz, de a legutóbbin nem mutatta magát, így maradt az 50-50%. De reméljük, hogy holnap megtudjuk.

Azt hiszem "dióhéjban" ennyi!
Ha van még kérdésetek, írjatok bátran! Már nem fáj annyira beszélni róla, mert sokat beszéltünk már november óta erről.
Vendég

Chrissyy:
üdv itt. Boldog babavárást Neked.
Nagyon sajnálom a történteket. :cry:

Én lépek mára csajok, ez a történet méltó befejezése volt a szar, depis, parázós napomnak, így elfekszem és asszem nézünk valami dvd-t apukával.

Holnap meló, de azért majd jövök. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Jaj Chrissy....nagyon sajnálom :cry: :cry: Most minden rendben lesz meglátod!!!!!!

Várjuk a képeket az uh-ról, meg rólad is...itt mindenki megmutatta már magát és a kedvesét.... :lol: Illetve majdnem mindenki....
Egyébként mit dolgoztál???

marek

Sziasztok!

Üdv Chrissy köztünk! Nagyon sajnálom, ami veketek történt, és szorítunk neked is hogy minden OK legyen.

Én egyetlen dolgot kérdeznék: van - e vmi tanulsága a dolognak, megelőzhető- e, ha vmire jobban figyelünk? Mást nem is, mivel nem akarom benned felkavarni a dolgokat!

Jutta

KépKép
jutta

Látom mindenkinek jobb dolga akadt, úgyhogy megyek befejezem a könyvet, meg benyomok egy kis pótvacsorát.....

Jó éjszakát mindenkinek!!!

Holnap vérvétel, meg amikor megvan az eredmény, akkor szakrendelés...egész nap Halason leszek....hurrá.... :cry: Nagyon szurkoljatok, hogy jó legyen a cukrom, mert egyáltalán nem hiányozna még egy jó kis cukorbetegség is....

marek

szurok Marek!!

Chrissy, hát nem tudok mit írni erre. :(
a mostani Manóhoz azonban minden jót! :D

holnap vmikor jövök én is, de reggel dolgozom.
mindenkinek jobbcakát!
sziasztok

Kép
an°°di

Jutta!

Hát igazából nagyon semmi! Arra figyeljetek a végén, hogyha hosszabb ideig nem érzed a mozgását, vagy vmi különöset éreztek, azonnal irány a doki! A lényeg, hogy a vége felé ugye kevesebbet mozog a baba, de ez nálunk nem így volt. Szóval, nagyon aktív babánk volt, szerintünk néha túl is teljesítette magát, a nap 24 órájából 25-öt mozgott. Aztán egy pénteki napon voltam nst-n, minden rendben volt, méhszáj is zárva, egy hét múlva újra kell menni, ha addig nincs semmi. Ez volt nov.17. Nov 27-re voltunk kiírva. Aztán szombaton is mozgott sokat, még vasárnap délelőtt is, azonban délután már nem éreztem. De meg sem fordult a fejünkben, hogy baj lehet. Gondoltuk biztos készül a születésre. Aztán este sem tudtuk felkelteni, mikor számoltuk a magzatmozgásokat. Előtte mindig meg volt az órának az első negyed órájában. De még mindig nem aggódtunk. Hétfőn (nov.20.) mentem a dokihoz, hogy kiiratom magam szülési szabadságra és akkor mondtam neki, hogy nem érzem a mozgást. Erre gyors uh, bő fél órán keresztül, nincs szívhang, irány a szülőszoba. Aztán 12 órát vajúdtunk és gátmetszés nélkül megszültük a kisfiút!
Vendég

Marek!

Egy alumínium ipari cégnél dolgoztam, először csomagoltam, aztán mikor el akartam jönni táppénzre, akkor kaptam könnyített munkát, így meo-s voltam 2 hónapig.

A babáról most nincs képünk, mert a doki mindent felvesz nekünk dvd-re a magánrendelésen. A tavalyiról teszek fel egyet, meg majd vmelyik nap rólunk is. Majd megpróbálok visszaolvasni, de legalábbis a képeket megnézni. Itt 26 hetes volt a kisfiúnk!
Kép
Vendég

Jaj, Chrissy, én teljesen magam alatt vagyok ettől a sztoritól, sőt még meg is mutatod az egészséges, gyönyörű, pufók babát, hát most ezt nem fogom tudni egy ideig kiverni a fejemből :cry:
Nemrég egy barátnőm is mesélt egy ugyanilyen történetet, hát azt sem hevertem még ki!
A dokik mit mondtak, hogy mitől léphet fel ilyen oxigénhiány? Vagy utólag már nem mondanak semmit?

Jutta, a gyás-t már elkezdheted akár 1 hónappal a szülés előtt is, lényeg, hogy akkor a szülés után rövidebb ideig tart. Szóval lóvé szempontjából jobb, ha előtte táppénzre mész, csak nem tudom, hogy a körzetim ki fog-e irni. Már attól húzta a száját, mikor a magzatvizvétel után másfél hétre kiirattam magam. De majd meglátjuk.

Andi, köszi az infot a Kengururól, be is ugrom majd, Pankának még akarok egy kocsikabátot is ahhoz a rucihoz, amit onnak kapott. Abban akarjuk a kórházból hazahozni.

Hajni, ezek a névtelen hozzászólások jók :lol: :lol: Jól elbénáztál valamit :wink:

Marek, nyugi, minden ok lesz a cukkernál, te is tartod a diétát rendesen, szóval nem lesz gáz!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Zsu, már bocs, de ki a háziorvosod? Lehet, hogy váltani kellene... Mi van, ő fizeti zsebből a táppénedet? :twisted: :twisted:
Nálam tök rendes volt a doki, annyit mondott, hogy a nőgyógyi írja bele a leletbe, hogy fekvést / pihenést javasol.

Chrissyy, remélem azért nem aggódsz végig ez alatt a terhességed alatt, biztos minden rendben lesz!!

Marek mi volt a cukkerral?

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, pont ez volt a baja a háziorvosnak, hogy a genetikus, aki az amniot csinálta, miért nem irta le neki pár sorban, hogy miért vegyen táppénzre. Állitólag ez neki kell, én meg nem tudtam. De a genetikusnak sztem tudnia kéne, csak ilyen "apróságokkal" már nem foglalkoznak. De most résen leszek, a nődokimtól kérek valami papirt, szóval remélem nem lesz gáz.l

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!
Hát egy darabig nem jövök csajok, mert ez a Chrissyy-történet úgy letaglózott, h nincs kedvem se olvasni se írni! (Bocs Chrissyy, nem ellened szól... De én személy szerint lehet jobban örültem volna, ha ezt a történetet nem most osztod meg velünk! Amúgy is sok itt a para, ez nekem szülés előtt nem hiányzott! Miután mindenki megszült szépen, rendben sokkal befogadóbb lettem volna a történetedre, amit szívből sajnálok. És nagyon szorítok Neked (is), h most minden rendben legyen. Mert nem könnyű egy ilyen terhet cipelni. Csak az a baj, h amióta ezt írtad folyamatosan Jankámat figyelem, h mocorog-e? És elkezdtem folyamatosan aggódni, pedig eddig csak szakaszokban aggódtam. És ez nyilván nem jó se a gyerekemnek, se nekem...)
Szóval egy darabig nem jövök... Valami vidámabb dologgal próbálom tompítani ezt a dolgot magamban! Én eddig is próbáltam a rémtörténeteket, a sok szakirodalmat és egyéb agyzsibbasztó dolgot kerülni! :roll:
Bocs, csajok!
Ja, és jó talit nektek!

Kép
ermoni

sziasztok.

Hú csajok, olyan szörnyű éjszakám volt, forgolódtam egész éjjel, de semmit nem aludtam. Kivagyok.
Most meg meló. :?
Meg asszem nekem is tetett ez a történet. :cry:
Eddig sem volt aktív baba Lilla ( Marcimhoz képest), most elkezdtem parázni rajta, meg alig nőtt 4 hét alatt, ( akkor sokkal nagyobb volt, mint a kora, most megfelelő). Szval asszem elmegyek még egy 4d-re pár hét múlva. :roll:

Móni:
én nagyon sajnálnám, ha nem jönnél. :cry: :cry:
Bár megmondom őszintén megértelek, tegnap én is így éreztem.
Várunk vissza, remélem meggondolod magad.
De ha szülésig nem is, akkor mindenképp jelentkezz. :lol:

Na, vissza melózni. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

tetett=betett :oops:

Kép
Kép
h@jni

Móni, a számból vetted ki a szavakat, csak én nem akartam igy leirni, de köszi, hogy megtetted. A fénykép meg végképp kiakasztott, szóval ez nekem se hiányzott most. Azért ne bújdokolj el!!!!
Na de lépjünk túl rajta valahogy, Chrissy, lszi vidámabb történeteket kérünk :evil:

Hajni, szerintem az éjszakáink már a szülséig ilyenek lesznek. Most éjszaka 4-szer vagy 5-ször voltam kint pisilni, már nem is emlékszem, csak arra, hogy egyfolytában jártam. Persze megérdemli, aki lefekvés előtt megiszik vagy fél liter vizet :lol:
Te már a 33. hétben vagy, minek mész még 4D-re??? Nemsokára szemtől szemben találkozol Lillával :lol: Szerintem már ne költs erre!

Jaj, Ciripke, tegnap a családom felvilágositott, hogy a pénteket már nekik igértem még a nyaralás előtt, én totál elfelejtettem, terhességi rövidtávú memória zavar :lol:
Szóval bocs, de nekem most ez a tali nem fog összejönni :( :( Azért remélem még lesz rá módunk!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Crissy, sajnálom, nagyon, hogy ez történt veletek. Az ember azt hinné, hogy van annyira fejlett az orvostudomány, hogy ilyen ne történhessen. Csatlakozom az elöttem szólókhoz, valóban földhözvágós történet és mindenkit elgondolkoztat. Tudod, nem a személyednek szól, hanem itt majdnem mindannyian első babás paragépek vagyunk, és hát nem volt épp megnyugtató ránk nézve a dolog. Tuti, minden rendben lesz a mostani gyerkőccel, és mindenkiével... Halljátok??? Móni, te is!!!
Nehogy már elbújdokolj!
Meghozták Ádám kiságyát ma. Szegény kiszállítósrác, mondta a magáét ezerrel: 4. emelet, 100 kiló fölötti csomag, a ház elött nem tudott parkolni, távolabbról kellett cuccolnia. Nade, így jár aki nem tartja a megbeszélt időt. 17-órára kértük a kiszállítást, mert a párom arra is gondolt, hogy esetleg segít cipekedni, de a csávó, nem tudott addig várni, ide hozta 10-kor. Kérdem én, ez az időpont, másnak nem munka idő??? Tehát egyedül hurcolkodhatott sajna.
Zsu: táppénzre, kiírhat a háziorvos, és a terhesgondozást végző orvos is, csak vigyél javaslatot a magán dokidtól. Ettől meg ne parázz, hogy nem fog neki örülni, hát bakker, ennyi idős terhesen, simán táppénzen van a kismamák 80 százaléka.
A T-gyás, a 36.-héttől jár, ha akkor már igénybe akarja venni vki. Időtartama 168 nap. Összege a napi átlagkereset 70%-a
Hajni, veled meg mi van mostanában? Nem vagy jól?

Kép
Kép
gabcii

Gabci, ezek a szállitók mindig ezt csinálják! Nem is emlékszem, hogy volt-e olyan szállitó valaha is, aki a megbeszélt időben jött.
És köszi az infot a táppénzről, valszeg nem lesz gond a körzetivel, csak tudjátok, én szeretek előtte mindenen parázni :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ja, Jutta: a dokim azért mondta, hogy jó esélyem van kora szülni, mert én is kora szülött vagyok, és a méhszájam miatt. De nyugiii van, én egyáltalán nem vagyok befosva. Valahogy érzem, hogy nem lesz semmi baj. Valszeg nem 40 hétre szülök, de még semmi képpen nem most! És ezt Ádámmal is megbeszéltem, tehát minden okés.
Lányok! Apuka arcát látni kellett volna, mikor közöltem vele, hogy valszeg már jóslóim vannak, de ez tök természetes már ilyenkor.
Szegény, jól megijedt :lol: :lol:
Pedig tudja mi a dörgés, hisz nem most hall először terhességről, több szülést látott már mint én (én csak egyet, de elég is volt), csakhát ha a saját bőrünkön, tapasztaljuk,. mintha semmit nem tudnánk róla, olyan érzés.
Az éjszakák, nekem is nehezen telnek. 2 óra alvás, aztán 3 óra nézelődés, pisijárat, ma meg iszonyatos lábgörcsre ébredés. De ez már így lesz végig...
Na, húzok készülődni. Meg kell nézetnem a szememet, egyáltalán szülhetek-e normál úton :?
Rég voltam szemésznél, a rossebb se tudja hány dioptriánál tartok, de nagyon nagyon rossz, azt tudom.

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Nem akartam senkiben semmiféle rosszat előhozni. Nem lesz baj senkinek a babájával. De ti kérdeztetek rólam. De ha ezt tudom, akkor inkább nem írok le semmit!
Amúgy ma voltunk 4D-s uh-n, minden rendben és kisfiú lesz!

Azt hiszem én is csak olvasgatlak ezentúl benneteket!
Gyertek és írjatok, ti már jobban összeszoktatok.
Én meg csak próbáltam beilleszkedni. Majd jövök akkor, ha megszületett a kismanónk!

További jó pocakosodást mindenkinek és ne aggódjatok, minden rendben lesz!
Vendég

Gabci, ne izélj már, a 37. hét már nem számit koraszülésnek, te meg már a 35. hétben vagy, szóval nem sok esélyed van már koraszülni :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Chrissy, nincs veled semmi gond, ne tűnj el, és irjál lszives! Majd ha lesz időd kicsit visszaolvasni meglátod, hogy itt mindenki nagyon paragép, szóval egy ilyen sztori nem jön jól.
Szóval csak annyi, hogy vidám témákat kérünk, de ha bármi gondod van, azt is megoszthatod velünk nyugodtan, mert itt érző szivekre találsz :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu:
azért gondolkodom a 4d-n, mert alig mozog, meg mondom, most alig nőtt valamit és a tegnapi történet miatt beparáztam, h lehet nem jó neki bent? :oops: Megnyugtatna asszem.

Gabcii:
tényleg nem vagyok jól, de ez már tényleg a terhes állapot..
(nem alszom, parázok, agyalok, fáradt vagyok, hisztis, depis.)És

csak, h tudjátok, mi állunk a legszarabbul babakelengye ügyben. A babaszoba egyelőre apuka irodája, tele sok-sok dobozzal.
Van egy babakocsink, pár ruhánk és kész. Még szekrény sincs, amibe pakolhatnék, ágy darabokban.
Vettünk egy lakást Marcinak, h addig apuka fogja irodának használni, hisz itthon már nem fér el. :oops: Elvileg máj.31-ig kellett volna átadni, de semmi... Most ezen is parázok, h mi lesz, ha nem adják át a szülésig??
És ugye addig pakolni sem tudok, bár már agyalok azon, h a dobozok lemennek a garázsba, asztal meg át a hálónkba átmenetileg ( a ciki az, h kb 15 nm-es a háló, szval....)
Na, majdcsak lesz valahogy. :?

Chrissyy:
tényleg nem kell eltűnni emiatt.

Csajok merre vagytok???

Kép
Kép
h@jni

Hajni, akkor mégiscsak te állsz a legjobban, Marcinak már lakása is van, nekem meg még tundrabugyim sincs, amit a kórházba viszek :lol: :lol: :lol:
Miért nem mész el simán a dokidhoz, ő is tud UH-t csinálni, ingyen. Sztem a 4D-n nem olyan képzett emberek vannak, a dokid mégiscsak jobban meg tudna nyugtatni, nem? És nem is kerülne annyiba!

Ezt a babaszobáról másoltam ki neked, ott van egy rovat, ahol hétről-hétre leirják, hogy mi történik veled, mi a babával, stb. Ezt a 32.hétre irták:
"Már képes oldalra fordítani a fejét, de most, hogy egyre több helyet foglal el a méhen belül, az eddig intenzív mozgás csökkenni kezd."
Szóval ne parázz, de ha megnyugtat, akkor menj el UH-ra :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

sziasztok
ithon vagyunk,mosok-vasalok-pakolok Bibi és Majci szobá,ruhákat.

Zsu
várom a képeket

Csajok no para,én ismerem Chrissy történetét és nagyon sajnálom ,de ilyen dolgok sajnos vannak,lesznek,emiatt ne bújjon el senki!!!hallod Móni???

mennem kell vár a meló
Vendég

Gabcii:
ja, amiatt meg, h Te koraszülött voltál ne aggódj.
Nővérem a 7. hónapban 1100 g-al, én a 8-ban 2050 g-al születtünk.
Nekem meg Marci a 42. héten. :lol: :lol: És sokkal jobban kivoltam nyílva már a 31. héten, mint Ti. Szval no para, simán túlhordod. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?