Új privát üzeneted érkezett!

Juti! Én Debrecen összes játék és bababoltját bejártam. Peti baba sajna nincs :(

Kép
bettó

Betti! Zalán is inkább hátra felé halad, néha a hintázásból ellöki magát előre ilyenkor szegényke az orrán landol, de nem sír, viszont az orra 1 kicsit piros. Az ágyra nem szabad lerakni úgy hogy ne legyen ott vki mert pillanatok alatt hason van és kezdődik a tolatás :lol: .

KépKép
KépKép
jadika

Végre látom már én is a szerkeszt dolgot :lol: .

KépKép
KépKép
jadika

Sziasztok csajok!

Csak par sor,mert Mark itt fekszik az ölemben,nem nagyon akar alukalni. :roll:

Lecso,nekem a sima van,nem a megkötös.Szerintem jobb is,mert talan a megkötös könnyen kikötödik...Mark meg eddig nem nyult hozza,mintha nem is lenne rajta,nem zavarja,pedig ö aztan mindent meg kell fogjon.Nagyanyjanak majdnem lecsavarta multkor az orrat. :lol: Ja,es mostanaban kapar mint egy kiseger. :lol: Azert vigyazzatok a borostyannyaklancal,ha lehet akkor hivatalos boltba vegyetek,allitolag mar ezeket is hamisitjak :(
Lecso,az albumba van Markrol olyan kep ahol latni a lancunkat is,azt hiszem hasonfekvös kep.

Juti,radbizom a babat hogy milyen anyagbol legyen,ugyis tudom hogy jo izlesed van.. :wink:
Ha neked nem megterhelö akkor meg tudod csinalni augusztus vegeig?Akkor megyünk M-ra es akkor nem kell kinlodnom a külföldi bankatutalassal,hanem feladom a postan a penzt.Ha megsem tudod megcsinalni addig,majd kitalalunk valamit.

Puszi mindenkinek es jo ejt!

Kép
ami6

Lecso,itt latszik jol a lancunk. :wink:

Kép

Most mar tenyleg mentem,puszi

Kép
ami6

Ja es Juti,mindegyik szepen le van kerekitve,tehat nem szurja a babo nyakat.Most mar lelövöm magam,majd jövök. :lol: :roll:

Kép
ami6

Bettó!

Köszike, rendi vagy!!! Tényleg, nagyon!!!!!!!! Kép
Figyu, még Lili is megnézi, aztán ha lesz, akkor szupi. De már nem bánom azt se ha nem lesz, mert akkor varrok egyet!

jutiboszi

Ami!

Na, szupi, és ha tényleg segít a fogzásban, akkor nekem is kelllll!!!!!
Oksi, a baba tuti kész lesz augusztusig végéig, sőőőőt, még hamarabb is! Én is gondoltam rá, hogy neked valahogy úgy kellene megoldani, hogy vagy anyukád vinné, vagy ha Ti jöttök, mert úgy nem éri meg, többe kerülne az utalás, meg a postaköltség, mint a baba! :(

Na, sietek én is, alszunk, holnap megyünk anyuékhoz!

jutiboszi

sziasztok!

Manka itt is találtam láncot.A hölgyike a Szent László kórházban dolgozik,ott lehet nála megnézni és ,megvenni hétköznap 6-16h között.
http://www.expressz.hu/egeszseg/termek/ ... 11771.html

Na meg van Egerben is .Ott 2600+postaköltség.És http://www.babcsoda.hu -n is lehet rendelni,az Pécsről jön.Ott 3000-től+postaköltség.

Tegnap költsön kértük a szomszédtól a nyakláncukat,nem akarom elkiabálni (kopp-kopp),de már 2 hete nem volt ilyen hogy este 21:15-től aludt 6:10-ig.Egyszer volt fent 23:30-kor.Láthatóan fájt valmilye úgy feszítette magát,de cici és visszaaludt.Tegnap előtt éjszaka 4-szer volt fent,de 2 hete már 3 az tuti meg volt mindig.REMÉLEM EZ TÉNYLEG A LÁNC MŰVE!!!!!!!!!!!!!!!!!(és éjszaka nem lesz ismét ébredős)JAJ DE JÓ LENNE!!!!
Ti szoktátok vakargatni az ínnyét?Úgy imádja :D Rendesen látszika fején hogy élvezi,sőt már láttam hogy ő is csinálja.Bedugja ő is a szájába a pelust és vakargatja vele,olyan édes.

mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok!!!!

Kép

Kép
lecso

Hú csajok, mennyit írtok. Mindig lemaradok több oldalról, ha 1-2 napig nincs netem...
Milcsi babát én szeretnék! Valami fiús színben!!! Rád bízom milyenben. Lehet nem kék, ha megunnád a kéket. Akár valami barnás-sárgás szín! És Dani felirattal!

Ami! Nálunk a 3. oltás után másnap nagy alvások voltak és bágyadtság,+37,8 láz. Harmadnap pedig hisztizős nem alvós nap, szintén hőemelkedéssel: 37,6. Negyednapra minden a régi volt. :)

Roberta!!! Örlülök, hogy csatlakoztál! Akkor már Te is jó izmos anyuka lehetsz :)

Panka

KépKép
pankamama

A rendes éves rákszűrésemen találtak valamit a dokik, 3 hónap múlva kell kontrollra mennem, de most teljesen kivagyok... :cry: Holnap elutazunk

Kép
roberta80

Roberta! Remlélem, csak tévedtek!

Én is nagyon szeretnék ilyen láncot, de Kincső mostanság nagyon figyel, hogy mi van rajta. Még a szakálka is a szájában köt ki, így teljesen mind1, hogy van rajta, vagy nincs.

Lecso! Kincső is dugja a szájába a pelust, és édesen úgy csinál, mint egy kutya :D Én dörzsölni szoktam neki azt is nagyon élvezi!

Adri! Nálunk van olyan, hogy együtt alszunk napközben, de hogyha nekem dolgom van, nagyon nem szeretem úgy hagyni, mert felébred, utána hasra, és bizony nálunk is jön a tolatás :roll: :)
Szegény Zazó! Még jó, hogy nem sír :wink:

Kép
bettó

Ja nem fejeztem be rendesen amit akartam írni. Szóval Kincső szerintem megzavarodna a lánctól, mindig azt piszkálná, szóval mi lehet nem veszünk, remélem nem fog a fogzástól nagyon szenvedni. Bár most két napja mindent úgy vesz a szájába, hogy dörszöli vele az ínyét :roll:

Kép
bettó

Találtam karkötőt! Azt hátha nem piszkálná, de hogyha mégis, akkor sem okozna magában olyan nagy kárt, mintha a nyakláncot "tépné".
Honnan lehet tudni, hogy eredeti-e vagy nem?

Kép
bettó

Sziasztok!

Képzeljétek Annának már érzem a kis fogacskáját :lol: , valszeg ezért ilyen nyűgi mostanság :cry: , szegény.

Én nem merek semmit a nyakukba tenni, mert az előkét is tépik magukról. Annának még fülbevaló sem lesz, addig amég Ő nem szeretné, mert tesómnak a kislánya is kitépte magának és Anna ha fáradt a fülecskéjét szokta gyűrögetni :? .

Betti! Irigy-irigy az alvás miatt, mi még éjjel sem alszunk, most is keltek 1:30 körül utána háromegyed 4-től óránként 6-ig, de ez van :wink: .

KépKép
KépKép
jadika

Adri! Akkor nekünk nagy szerencsénk van a füllbevalóval. Bár szerintem ő hozzászokott, hiszen négy naposan már volt neki. Akkor nálatok is ruhacsere hami után? Én egyszerüen mostmár rá sem adom, mert elvonja a figyelmét, meg tömi a szájába :D
Jujj egy nagy lépés Annánál. De kis tünci lesz egy fogacskával :D
Nagy ritka azért az együtt alvás, de próbálok, mert kidőlnék. Éjszaka nálunk is nagyon változó, de azért szerintem annyira nagyon nem vészes. (Vagy csak már megszoktam? :lol: )

Kép
bettó

Lecso
kérlek számolj be, hogy hogyan telt az éjszakátok, mert ha a lánc hatása ez az alvás nálatok, akkor beruházok egyre, mert ami nálunk megy az már kezd botrányos lenni. Tegnap éjjel 1,5 órát voltam fent vele 3-tól, mert egyszerűen képtelen aludni. Nem tudom mi ez nála, de képtelenség visszaaltatni. Már annyira tehetetlen voltam, hogy hagytam sírni, de 10 perc után úgy behergelte magát, hogy szó szerint vísitott. Én meg a tehetetlenségtől bőgtem vele. Aztán fél 5-kor evett egy keveset és beájult.
Nálunk is megy a pelenkarágás, tényleg sokszor olyan mint egy kiskutya, úgy lóg a szájából a pelus.:) De én semit nem érzek a szájában, és jól sejtem hogy ez az állapot hónapokig is eltarthat?
Csak azt kellene kiderítenem, hogy a fogzás miatt ilyen éjjel, vagy egyszerűen elég neki ennyi alvás, mert nem sírva ébredt ám, hanem a szokásos nyálfújásával és dumálásával. És nagy kerek szemekkel nézett rám, hogy miért akarom én visszaaltatni. Hogy lehet ennyire kevés alvásigénye egy ilyen csöpp babának? :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára k.krisztina78 2008.07.19 20:45-kor.

Kép
k.krisztina78

Ééééésssss igen, nekem is megjött a szerkeszt mező.:)))))

Kép
k.krisztina78

Sziasztok!

Ez az éjjel még szőrnyűbb volt, éjfél, fél 1, 3,4,5,6 hu, jól kipihentük magunk. Szegény gyerekeknek karikás a szemük alatt. Nekem meg van , hogy mire megfürdetem őket a fáradtságtól hányingerem van meg fáj a gyomrom, de azért még mindig bizakodom, hogy lesz még jobb is.

Tegnap délelött Anna tízórai után az etetőszékben maradt, úgy sikongatott teljes erőből és nevetett hozzá azt hittem megzabálom :lol: .

Tegnap ettünk pipihusit sárgarépafőzivel, bejött nekik :lol: , mondjuk Zazónak tettem hozzá alma-barackot.

KépKép
KépKép
jadika

Nekünk is rosszabbak az éjszakák. Hál istennek nem tragikusan, bár ma 4-kor sétálgatnom kellett Lilivel, amire kb 4 hónapja nem volt példa. Telihold van ám. Ilyenkor én is rosszabbul alszom. Talán ez van rájuk is hatással :roll:
Vendég

Csatlakozom a rosz éjszakázókhoz, mi fél 1, fél 2, háromnegyed 4, fél 7, fél 2-kor kapott enni, benyomott 150 sinlacot, de 2 óra múlva ugyanúgy ébredt, igaz éhes nem volt, csak hobbiból ébredt. hem tudom meddig bírom még, de én is produkálok majdnemelájulós, szédülős tüneteket. Nagyon gáz,egyszer vége lesz ennek?
Most is 15 perces ordítás után aludt el végre, már a cici sem nyugtatja meg.:((

Kép
k.krisztina78

Krisztina: képzeld el ezt duplán :roll:
Vendég

Uhhh csajok nem semmi! Amúgy tényleg lehet a telihold! Barátnőm igaz már 30 éves, de ő sem tud ilyenkor jól alukálni.
Mi mostanság megint kétszer kelünk, éjfél, hajnal 5 és 7, amikor már nem alszik vissza.
Nekem meg nagyon úgy néz ki, hogy nme elég egy pohár a tejszaporítóból. Fél litert nekem is be kell vezetnem :(

Kép
bettó

Kriszta! Esti fürcsi előtt mikor alszik utoljára a babó?

Kép
bettó

Lányok!

Én nem közvetlen szülés után gondoltam azt, hogy nem szülök többet, hanem most. Soha többet ! SOHASOHASOHA!!!!! Max ha 30 évesnek születik, már elköltözött otthonról, és havonta egyszer találkozunk egy kávéra! CSAK AKKOR!!!!!
Vendég

Vivi,
nem irigyellek, el nem tudom képzelni zt a szenvedést duplán, le a kalappal előtted, pláne, hogy te ezt egyedül csinálod.

Betto,
Kristóf napközben sem egy nagy alvó, napközben 2x alszik, úgy dél körül 1 órát és olyan 3 felé még egyet, de délután van, hogy csak 40 percet bír aludni.

Kép
k.krisztina78

Nálam teljesen össze-vissza alszanak. Van, hogy napközben 5x 15 perceket, vagy 1x 3 órát. Vagy egyáltalán, Vagy egész nap. Jó lenne, ha ez már változna. Ja, és persze felváltva, hogy lehetőleg 1 másodpecem ne legyen, amit hiszti nélkül tölthetek.
Rászoktam a napi 2x-i étkezésre. gyszer 8 körül, emg egyszer 3 körül. Mégsem fogyok.Ez vajon mééér van??
Vendég

Vivi! Sajnálom, nem lehet könnyű!
Kicsit azért többször kellene enned!!!!!!!! Kell az energia a csajok miatt! :wink:

Kriszti! Akkor passz! Hirtelen arra gondoltam, hogy fürcsi előtt is alszik, mert nálunk akkor nem szokott este sokat alukálni Kincső.

Kép
bettó

sziasztok

Ma csavarogni voltunk így most jutottam gépközelbe.
Kriszta az éjszaka ismét "csak " 1-szer (és nem torka szakadtából mint máskor) ébredt a 3-4 helyett Tomi.Szerintem van valami ebben a borostyán nyakláncban.
Telihold?Tomira nem hiszem hogy az van ilyen hatással,már 2-3 hete ilyen :wink:

Alvás?Délelőtt,délután fél óra+délben 1-2-3 óra,mikor mennyire sikerül.De ha kevésre akkor már 7 fele nyűgös.

Bettó,Adri azt mondják,hogy ha korán (2-3 hónaposan) rakod már a nyakláncot a baba nyakában,akkor nem iritálja,természetes számukra.Tomi jövőhét vasárnap lesz 5 hónapos és egyáltalán még fel sem fedezte hogy van valami rajta. :wink:

Adri,Vivi sajnálom a rossz éjszakákat!Kitartást!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
lecso

Lecso!
Találtam karkötőt, szerintem azt fogok rendelni. Este nem lennék nyugodt nyaklánccal. :D

Kép
bettó

Bettó a kezére vagy a nyakába akarod rakni a karkötőt?

Kép

Kép
lecso

Lecso,
Ez tök jó, mázlisták, párom eléggé ellene van, márcsak azért is,hogy éjjel nehogy megfojtsa magát, mindig körbe mászkál az ágyban, sosem ott van miko felébred, ahová tettem.

Ja és képzeljétek, ma mikor felébredt minidg háton találtam, sosem láttam még hogyan fordul meg, de hasról hátra valahogy sikerül neki, de kizárólag éjjel, mert ma akármikor tettük hasra nem fordult meg.:)

Vivi,
az evésről én is leszoktam, ha valamit alszik napközben Kristóf inkább kidőlök én is, ha meg ébren van, kb arra van időm, hogy bekapjak valamit, meg rászoktam arra, hogy este mikor lefektetem, akkor eszem valami főtt kaját, mert muszáj, hisz ő még szopizik is.

Nagyon izlenek neki a gyümik, megismeri már a kanalát, és fülig ér a szája, ha meglátja, ha meg elteszem a tányérkáját megy a hiszti, pedig táp helyett már olyan 60-80 gyümiket eszik, többet meg nem merek neki adni egyenlőre..

Betto,
hol találtad a karkötőt, megnézném..

Kép
k.krisztina78

Lecso!
Ez kimondottan baby karkötő, szóval a kezére. Nyakába semmit.

Kriszta! Azon az oldalon, amit Lecso tett be, azt hizsem, hogy a 116-dik oldalon van a link :wink:

Kép
bettó

Sziasztok!

Betto,a karkötö is jo.Legalabbis mikor mi megkerdeztük a boltba az eladocsajt hogy mi van ha nem fogadja el a lancot,azt monta hogy akkor vehetünk neki karkötöt,az is jo...Kerdezted hogy miböl lehet eszrevenni,ha nem igazi.Mar nem tudom pontosan,itt a neten olvastam egyszer hogy miböl lehet eszrevenni.Majd rakeresek es berakom.De ha boltba veszed az szerintem biztos hogy igazi.Inkabb piacon arusnal nem szabad ilyet venni,szerintem.

Krisztina, nem fojtjak meg magukat a lanccal,mivel nem hosszu es en mindent kiprobaltam vele,meg össze sem tud akadni es biztos,nemhiaba babaknak keszül.. :wink: Mark is nagyon eleven,össze-vissza forog,de semmi gond nem volt a lanccal.
Mark eszre sem veszi hogy van valami a nyakaba. :lol:

Vivien,szegenykem,barcsak segithetnek neked! :( A csajaid tuti nagyon halasak lesznek felnöttkent neked,hogy ennyi mindent megtettel ertük. :wink:

Jutikam,akkor majd szolsz ha keszen van Milcsi baba.*nagyöleles*

Mark napközben 3x alszik.Delutan meg 2-3 orat is,de csak ha mellette fekszem.. :roll: Delelött csak felorat-orat.Ejszakat hala az egnek meg mindig vegigalussza.Remelem megtartja ezt a jo szokasat.
Gondoljatok rank,holnap megyünk oltasra reggel 9:45-re.

Lecso,szerintem Betto,Kincsö karjara fogja rakni a karkötöt.Az annyira rövid,hogy össze sem erne a nyakan. :wink:

Kép
ami6

monta-mondta :lol:

Kép
ami6

Bizony, két méret is van belőle. Még nem rendeltem meg, mert le kell mérnem Kincső kezét :D

Kép
bettó

Betti! Szegény Annán állandóan van előke, mert folyik a nyála a fogzás miatt. Evéshez letörőlhetőt használunk, mindig úgy néznek ki mint a kismalacok :lol: .

KépKép
KépKép
jadika

Sziasztok!

Voltunk otthon anyuéknál, nagyon jó volt. Bár Milcsi a vasárnap délutánt nem élvezte annyira, mert hányt.....kicsit túletettük szegényt, és nem bírta a gyomra. De már teljesen jól van, csak nyűgös.....
Hát ha ez a telihold ilyenre képes, akkor most tuti telinap van, mert nekem napközben is nyűgi!!!!

Nem akar aludniiiiiiii!!!!

A héten megveszem az anyagot a babákhoz, és szépen kiszabom, és aztán lassan meg is varrom!

Kérek szépen mindenkit, aki Milcsi-manót szeretne, jelezze privátban, hogy milyen színűt, milyen felirattal, mert csak azokat készítem el, akik tutira kérik, és megfelel nekik az ár, a méret, a szín, stb!!! És kérek szépen postázási címet is egyúttal, és akkor nem kell állandóan üzengetni, amelyik elkészül, azt már postázom is!

Eddigi rendelések: (még lehet változtatni!!!!!)

Bettó: -rózsaszín
Lili: -kék Ábris
Vivi: -rózsaszín Lilien, -zöld Jázmin
Reni: -rózsaszín
Ami: -kék Mark
Krisztina: -zöld Kristóf
Zsuzsi: -zöld
Panka: -sárgabarna Dani

jutiboszi

Voltam fodrásznál:

Kép

Nem akarom elkiabálni, de Milcsi már 2 órája alszik............és ami rossz a jóban, hogy ma akartam menni vele dokinénihez. De csak megmutatni a csípőszűrés eredményét, szóval nem sürgős...

Még mindig sűrűn ébred éjjel, és eszik is, de egész éjjel csak 1 ciciből kap, ugyanabból mindig, és így is kiszívja ami van benne, és már alszik is. És ma 9ig maradtunk ágyban...jaj, de jó volt, persze szinte 2 óránként felkelt, de azért kiphentem magam.

Most meg, mint a bunda! Ja, mondjuk 9től 12.30ig nem aludt!

jutiboszi

nálunk ma megint a napi 5x alszom 20 percet nap van. Hurrá :?
Vendég

Vivi! Milcsinél az a jó, ha elalszik, akkor legalább alszik rendesen, legalább 1,5 órát, ha nem zavarja meg senki. Csak elaludni nehéz mostanában. Este is, és napközben is. Erre mondták, hogy gyorsan változnak a gyerekek! Hja, eddig elaludt a kiságyban egyedül is, most a nagyágyon is nehezen, pedig ott fekszem mellette....lehet, az a baj:)

jutiboszi

Juti!
Nálunk Kincső sokkal nehezebben alszik el, hogyha ott vagyunk, bár vannak kivételes alkalmak is :wink:

Kép
bettó

Bettó!

Nem tudom mi van, de valami van a levegőben.......ma egész nap nyűgi! Csak akkor jó, ha ott vagyunk, és szórakoztatjuk. És akkor is csak a tiltott dolgok kötik le, pl. távirányító. :) Lehet, hogy vissza kell még szoknia? Mert hétvégén anyuéknál voltunk.

jutiboszi

Juti! Nagyon jó a hajad! De jó lenne, nekem is ilyen szép haj! Nekem barátnőm, hogyha beszárítja, aznap még jó, de utána :? Nagyon semmilyen hajam van. Remélem Kincső nem örökli :D

Kép
bettó

Nekem hosszú, göndör hajam van. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Ha levágatom, oroszlánsörény, meg utálom is röviden, így viszont nehéz kezelni, meg száratgatni sincs energiám.
Barátnőm fodrász. Mjd kitalálunk valamit :wink:
Vendég

Sziasztok!
Régen voltam, húú de sokat írtatok.
Nálunk Dóri angyalkát játszik mostanában, inkább nem is ecsetelem, nem akarom fájdítani a szíveteket és elszólni sem szeretném magam.
Felült a babakocsiban magától, és másnap megfordult hasról a hátára is, így oldalt gurulva tud haladni... Az egész nappali egy nagy pokróc most.

Robertának a legjobbakat!

Bevállalok jelenleg még egy babát! Kriszta? Vivien? :D :D

CSak ötletek:
nincs melegük éjjel vagy nem fáznak?
Este nem esznek túl sokat?
Nincs valami a környezetükben, ami eddig nem volt vagy zavarja őket?
Nem tudom, hogy hisztek-e benne, hogy hogy áll az ágyuk, de lehet, hogyha csak egy picit arréb teszitek, akár 5cm-el, lehet, hogy az is segíthet.
Esetleg valami gyógytea, persze babáknak való...
Direkt éjszakai tápszer?
Nincs túl sötét, amikor felébrednek vagy világos?
Nem nyomja a ruhájuk vagy a lepedőjükkel valami nem stimmel?
Esetleg a pelussal?
Ezt a barátnőmmel szoktuk csinálni, összehordunk mindenféle ötletet, hátha kitalálunk valamit... Persze, ha a foguk jön...

Kép
monkeyhead

Andi,
Éjszakára viheted Kristófot.:))) De reggel kérem vissza, akkor egy tündér baba.:)))

Nem tudom hogy épp fázik-e vagy melege van, ezzel mindig gondban vagyok, mikor lefekszem mindig megtapogatom a kezecskéit, mg az orrát, hogy fázik-e esetleg vagy melege van. Az tény, hogy elág zajos helyen lakunk, de éjjel azért nemjátnak az autók, akkor csned van, aludni kellene, mikor elkezdődik a forgalom 5-6 felé, akkor rendben van, na de 1-2 felé, mikor csend van az utcán is? Arról nem beszélve, hogy ugye kezdettől fogva itt alszik, tehát elvileg neki ezt kellett volna megszoknia. Nálunk nics éjjeli fény, nem is szeretnék, mert akkor meg később majd csak lámpánál alszik. Na meg vannak éjszakák mikor nem ébred fel, ez mondjuk nagyon ritka, de van hogy csak 1x kel, és van hogy 3-5x is. Ma éjjel megint sokszor kelt és 3-kor 180-at megevett, tehát éhes is volt. Nem tudom a védőnéni azt mondja vannak ilyen gyerekek, el kell fogadni. Csak nehéz, na, fárasztó az éjjelezés, de egyszer majd csak felnő és akkor végre kialszom magam.:)

Kép
k.krisztina78

Sziasztok!

Kriszta!Hát ez az ,ezt mondtam én is.Lehet amúgy agyalni,mert persze próbálna az ember rájönni hogy ez miért van,meg az miért van,de én Aminál pár hónap után már abba is belefáradtam és elfogadtam hogy ébredős.
A tarkójánál nézd meg hogy izzadt e,állitólag ott kell nézni nem a lábat,kezet.

Egyébként tényleg az van (szerintem)hogy az első gyerek a tanulópénz,és a másodiknál már tudod mit akarsz és mit nem.
Az pl.tuti hogy Petyust rendesen meg fogom tanitani enni-úgy értem reggeli,tizórai,ebéd....--mert Ami összevissza eszik.

Petyka is nagyon nagyon(pedig rá nagyon -nagyon nem jellemző)nyűgös volt az elmúlt pár napban,én nem is tudtam hogy telihold van,de megfigyelem legközelebb tudatosan.
Látom sokan panaszkodtok az alvásra,Amival pont ugyanezeket éltem végig,Petyka meg tök jó ilyen szempontból.Könnyen elalszik,és rendes időket alszik.HA fordítva lett volna,és megszokom a jót,most biztos ki lennék akadva én is.

Megyünk anyuékhoz szombaton 9 napra két gyerekkel,párom meg majd utánunk jön jövő hét vége felé.Semmi extra hely,de úgy várom mégis,gondolom maga a környezetváltozás miatt.
Csak annyi cuccot kell vinni ennyi időre,hogy szinte a fél ház jön. :)

Olyan fura,mikor Ami ennyi idős volt,már hozzátápiztunk,most várunk hat hóig,ha már ennyi probléma van az emésztőrendszerével.Én szerettem kotyvasztani.

KépKép

KépKép
pilchard

Sziasztok!

Mark megkapta hetfön az oltast es hala az egnek,kutya baja.*hurra-hurra*

Juti,szupi lett a hajad,nagyon helyes csajszi vagy te! :D
Irom privibe a cimem a Milcsi baba vegett..

Vivien,te is kiszoktad szaritani a hajad??En mindig kiszaritottam regebben,de most mar semmi kedvem hozza,mert 1 ora hosszat tart. :evil:

Betto,nalunk pont forditva van,ill egyaltalan nem alszik el,ha nem vagyok mellette.Azt hiszem mar megszokta hogy este mindig enekelünk es ugy alszik el/en es ö is dudoraszunk :lol: /..
A telihold engem mar mindig felkavart,sosem tudok aludni ilyenkor,viszont Mark alszik mind a bunda.Örülök hogy nincs ra hatassal.
Betto,azert neked sem rossz a hajad,legalabbis nekem tetszik!

Kép
ami6

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?