Sziasztok!
Kriszta!Hát ez az ,ezt mondtam én is.Lehet amúgy agyalni,mert persze próbálna az ember rájönni hogy ez miért van,meg az miért van,de én Aminál pár hónap után már abba is belefáradtam és elfogadtam hogy ébredős.
A tarkójánál nézd meg hogy izzadt e,állitólag ott kell nézni nem a lábat,kezet.
Egyébként tényleg az van (szerintem)hogy az első gyerek a tanulópénz,és a másodiknál már tudod mit akarsz és mit nem.
Az pl.tuti hogy Petyust rendesen meg fogom tanitani enni-úgy értem reggeli,tizórai,ebéd....--mert Ami összevissza eszik.
Petyka is nagyon nagyon(pedig rá nagyon -nagyon nem jellemző)nyűgös volt az elmúlt pár napban,én nem is tudtam hogy telihold van,de megfigyelem legközelebb tudatosan.
Látom sokan panaszkodtok az alvásra,Amival pont ugyanezeket éltem végig,Petyka meg tök jó ilyen szempontból.Könnyen elalszik,és rendes időket alszik.HA fordítva lett volna,és megszokom a jót,most biztos ki lennék akadva én is.
Megyünk anyuékhoz szombaton 9 napra két gyerekkel,párom meg majd utánunk jön jövő hét vége felé.Semmi extra hely,de úgy várom mégis,gondolom maga a környezetváltozás miatt.
Csak annyi cuccot kell vinni ennyi időre,hogy szinte a fél ház jön.
Olyan fura,mikor Ami ennyi idős volt,már hozzátápiztunk,most várunk hat hóig,ha már ennyi probléma van az emésztőrendszerével.Én szerettem kotyvasztani.