Sziasztok
Bocsi, h nem írtam, de kidőltem, már mindannyian betegek vagyunk, igaz, Hami bírja a legjobban, apa már jobban van, én viszont bnne vagyok a sűrűjében
Vera, úgy eltűntél, jó, hogy megvagy! Szörnyű lehetett ez a félrenyelés
Haminak is volt egy félrenyelős esete, még nem volt egy hetes és tejben bedott gyógyszerrel... nem vett levegőt, nagyon féltem, szerencsére nem voltam egyedül. Amúgy lehet, h most hülyeséget mondok, de vannak félrenyelős meg nem félrenyelős emberek, mert a párom folyton félrenyel - pl ha simán iszik, én meg igen ritkán. Hminál is elő szokott fordulni, de nemolyan gyakran szerencsére
Amúgy meg azt sem tudom, h mekkora darabokt kellene rágófog nélkül kapniuk. Sztem ilyen értelemben Hami nem igazán eszik darabosat. Főtt rizst, hajdinát persze turmix nélkül kapja már, de azok nem olyan nagy darabok, csak épp nem pépes. Hamletet egyedül eszi, de azt feláztatja sztem. Banánt, barackot, körtét ha harapja - sztem az elég puha. Az almát meg nem szereti így enni - valszleg pont azért mert nem puha
KEnyeret azt kap, de az megint puha. Én nem is szoktam foglalkozni ezzel a kérdéssel, úgyis megtanul darabosat enni fokozatosan
Állathang utánzás
Örülök, h sikerült venni olyan játékot és normális áron!
Susie, nagyon jó, hogy előkerültetek! MEgmondom őszintén, én nem simertem volna meg Annát, ha csak az egy éves képeit nézem. Persze ilyenkor mindig megnézem a legeslegelső képét, továbbra is az a kdvencem
Mizu Nálatok?
Barbi, kedves sorstárs, remélem, jobban vagy! NAgyon érzékeny ez az Ádi, hogy így ráérzett, hogy most nyugira és szeretgetésre van szükséged
Dorki, nagyon nagylány az egyéves Niki
Klarissz, a belegyalogolt-at úgy érted csak simán nekiment, ugye? Nem tört be!
Tejkérdés: én azt gondolom, minél tovább húzzuk cicivel, annál jobb, ha egyszer vége lesz, 2 éves korig Hami se kap tejet, addig majd kihúzzuk mással.
Brigi, azért nagy segítség lesz az a 3. szoba, hogy halad a munka?
Hagnosz 400x300ra kicsinyítem a képeket. Oltás után sem volt semmi gáz? Remélem, minden ok
Panu, úgy meglepődtem, h Lizi továbbra is aktív
Annyira kis édi! Szilveszter
Én rajz ügyben azt gondolom, h először gyurma (ez mondjuk nem rajz, de fontos), ujjfesték, kréta, vastag ceruza, majd vékonyodhat a ceruza, kréta is (én most marokkrétát vettem), a festékhez kaphat ecsetet és a filc az a legvégén. Én mondjuk az ovisoknál se szeretem a filcet, ritka, aki jól tud vele bánni, viszont a vastag ceruza akkor is kifejezetten jó rajzolásra.
Tündér, sztem teljesen normális, h egy szó, először egy tágabb kört jelöl, utána differenciálódik finoabb fogalmakra. Az egyetemen a kedvenc tanárnőm mesélte, h a keresztlányának minden madár pipi volt, minden egyéb állat meg vau-vau. És - mivel városi gyerek volt - először látott csirkét és közölte rá, hogy vau-vau, mert nem repült, hanem lent volt a földön
Szóval sztem a cica egyelőre állatot jelent Nálatok, az Apa meg felnőttet pl
De ez olyan hirtelen beindul, hogy alig tudja követni az ember. Már azóta van mégegy új szavunk a virágra: "CI", ugyanis meg kell szagolni és hapCizni kell, de ebből neki az maradt meg, hogy Ci
NA jó, megyek, visszabújok az ágyba. vagyis dehog, csinálok gyümit Haminak, amit majd nem fog megenni.... de persze próbálkozni azt lehet, lehet, h pár kanál mégis jól esik
Pusszancs
Ann