Új privát üzeneted érkezett!

Tényleg édesek, leszámítva amikor úgy érzem magam, mintha egy sakáltanyán élnék.

Tudjátok az a szeméstég, hogy mindennek iszonyt ára van. Én is szívesen vinném úszni (kicsit később), meg ilyen , meg olyan foglalkozásra, játszóházba, de rohadt drága minden!
Egy gyerekre az ember még kifizeti, de kettőre egyszerűen nem tudom kigazdálkodni! Ikerkedvezmény meg, már ahol van egyáltalán, annyira nevetséges összeg, hogy nem is értem, hogy van pofájuk megemlíteni!! 20 ezer forintos díjaknál adnak 1-2 ezer forintot!

Ugyan ez van a játékoknál. Egy műanyag vacakért 4-5 ezret kérnek. No ebből sem vagyok hajlandó kettőt venni! 10 ezret adjak valami ócska bigyóért, csak mert színes és csörög!
Vendég

Bettó!

Köszi az ötletet, majd kitalálok valamit! De bevallom, ez a manó nem teljesen a saját ötletem, még régebben nézegettem a netet, van egy pár oldal, ahol saját készítésű babákat lehet venni, és onnan jött az ötlet. Én azért annyira nem vagyok kreatív, hogy egyedi babát kitaláljak. De én is gondoltam már arra, hogy ha kicsit nagyobb lesz Milcsi, akkor varrok sok babát eladásra, egy kis plusz jövedelem! Úgyis anya odaígérte nekem a régi varrógépét, igaz anya???????!!!!!! Na nem sürgetlek, csak úgy mondom, mert úgyse most varrogatnék, hanem később.

jutiboszi

Ja, vicces dolog, tegnap betettem Milcsit a hintába, azt hittem merül az elem, ezért nagyobb fokozatra állítottam, és odatettem a babát az ölébe - hát lehányta! Hirtelen beindult a hinta, és nem bírta a kis gyomra...Úgyhogy így üdvözölte az új babát! :)

jutiboszi

Sziasztok!

Nekünk is vendégeink voltak egy hétig,azért nem jöttem.Vivien tényleg nagyok már a csajok:)
Panka ne aggódj,Dóri sem forgolódik még,csak oldalra.Egy másik fórumon írták,hogy a nagy sullyal született babák később forognak,mert nehezebb a nagy súlyt megmozgatni.Szerintem van benne valami.De majd eljön mindennek az ideje.
Nagyon ugy néz ki,hogy megindult a fogzás nálunk.Dorka tegnap előtt csak ugy lázas lett,de sikerült hűtőfürdővel és egy kuppal levinni,tegnap meg hőemelkedése volt,de az is hamar lement.Ömlik a nyála,nyűgös,alig alszik,megeszik mindent,aztán ugy rágja,hogy az is fáj neki és akkor elkezd sírni.Tegnap volt az első éjszakánk,hogy köztünk aludt,mert ha elalaudt cicin,letettem,egyből felkelt,ugyhogy jött oda hozzánk.Szegénykém nagyon sajnálom.Remélem hamar tul leszünk rajta.És remélem tényleg a foga a baj,mert másra utaló jel nincs.
Tegnap voltunk csípőszűrésen,és minden ok.
Megyek,mert ugy látszik 15 perc alvás elég volt neki.
Sziasztok!

Kép

Kép
ildikó82

Ja,a szerkeszt izé elvileg mindenki hozzászólásánál ott van,addig amíg más nem ír utána.Akkor eltűnik.És ugy tudod megoldani hogy ne kelljen mindig bejelentkezni,hogy először bejelentkezel,belépsz a társalgóba,és így berakod a lapot a kedvencekhez.Legközelebb ha innen indítod,akkor be leszel egyből jelenkezve.Persze van olyan,hogy ez is megviccel,és megint be kell jelentkezni,de ez ritka.

Kép

Kép
ildikó82

Juti! De kis drága ez a Milcsi! Én bebő leszek majd egy olyan babóra :wink: Még jó hogy lányom van, van kire fogni a sok babát :lol:

Ja tejcsi a porocskától rendbe jött. HURRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Viszont ez a vihar! Jujj. Este ki kellett vegyem, megint cici, de levettem mielőtt elaludt volna, még öleltem pár percig és végül szépen elaludt a kiságyban. Viszont hajnal 5-kor jött megint egy vihar, és alig tudtuk visszaaltatni. Ma délelőtt szintén. Az ölemben dőlt ki szegény. Remélem nem fog sűrűn így ingadozni az időjárás :shock:

Kép
bettó

Sziasztok! Bocsánat, hogy így ismeretlenül bepofátlankodom közétek. Olvaslak egy ideje benneteket, és tök jó, hogy egy csomó fel nem tett kérdésemre tudjátok a választ :D Szóval, ha lehetne csatlakoznék hozzátok. Driennkével együtt szültem, ha még emlékeztek rá, az én kislányom egy órával az ő Nikije előtt született ugyanabban a kórházban, febr. 19-én 4000g-mal és 57cm-rel. Ma 9890g volt Dorka a tanácsadáson, úgyhogy Panka kisfia a mi párunk :D Mi is még csak hátról hasra fordulunk, visszafelé még nem megy mert nagy a hátsórész :) 3 hónapos kora óta Dorcsi átalussza az éjszakát, előtte viszont iszonyú volt, a hasfájás miatt.

Kép
roberta80

Ildikó: Köszi :) , de igazság szerint tudom hol kell beállítani, csak nem működik. Eddig engem is automatikusan beléptetett, de egy ideje vacakol. Azt csinálja, hogy akarok válaszolni, majd mikor ráklikkelek az elküldre, kéri a felhasználónevet és jelszót. Mikor meg beírom, eltűnteti azt, amit írtam. Már copyzom :?
Minden 2-3.ilyen beléptetésnél meg közli, hogy nincs ilyen felhasználó. Ilyenkor új jelszót kell igényelnem. Elég idegesítő egy idő után... :?
Remélem megjavul.

Itt volt a doktor néni, és minden rendben. Nem, hogy nincsenek elmaradva, azt mondta, hogy bizonyos dolgokat túl is teljesítenek. Lili ugyebár mászik hátrafelé (rákocska :) )

Tök fura, hogy általában a babák hátról hasra fordulnak először. Nálunk ez pont fordítva volt. Lehet, hogy azért, mert a lányok mindig jobban szerettek hason lenni. Onnan meg csak hátra lehet fordulni :lol:
Vendég

sziasztok

Üdvözöllek Roberta!!!!! :D
Júj,Driennke!Tényleg!!!!!!!Mi van velük,bejelentkezhetne hozzánk! :wink:

Ildikó nálunk is úgy néz ki jön az első 2 fogacska alul.Lehet azért is van nálunk is éjszakai ébredés,de kopp-kopp most 2 napja csak 5-kor kelt.Neki is be van dagadva az ínye,látszik a 2 kis csíkocska a foga helyén(de sajnos a fogak áttöréséig még akár hónapok is eltelhetnek!!!!!!!! :? )+a kakin is meg a fenekén is látszik.Láz,hőemelkedés nálunk nincs.Ildikó mennyire volt magas a láza,mert magas láz nncs fogzástól :!: Ezt mindenki jegyezze meg és inkább vigye orvoshoz ,nem mindent a fogzásra fogni,mert bármi meglapulhat mögötte.
Levinél szeptemberben vettük észre ezeket a tüneteket és majd csak januárban nőtt ki az első foga.
Én most még várom hogy is fogja viselni a manó,de ha nem jól akkor befektetek egy borostyánnyakláncra.Hallodtatok már róla??????????Vélemény???

Mennyien eltüntek tényleg közülünk!!!
Kép nézzétek! :wink:

Kép

Kép
lecso

Én nem :oops:
Mire jó?
Vendég

Töröltem
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára monkeyhead 2008.07.24 15:00-kor.

Kép
monkeyhead

borostyánnyaklánc? Mire jó? Jaaaaaj, valamit hallottam, tényleg a tesóm kapott a sógornőjétől... de nem emlékszem pontosan, csak, hogy nem használta. Majd megkérdezem, és akkor írok róla holnap bővebben.

Kép
monkeyhead

Ruciból nekem is annyi van, mint a nyű. A felét sosem fogják fölvenni :?

Eklsősorban a szolgáltatásokra gondoltam. AZ uszi is marha sok, ráadásul ikreknél duplán kell megvenni a jegyet, mert ugyan valami felárral bejöhet még egy felnőtt, de annál nem lehet gyerek. Tehát még oda sem tudnám csempészni.

Meg van itt valami zenés-éneklős izé, ami havi 12 ezer/4 alkalom, ikrekre viszont csak 10. Marha nagy kedvezmény. Ez sem iker hanem testvér kedvezmény.
Vendég

Hurááááááá Bettó!!!!!!!!!!
Na, látod, nem volt érdemes aggódni!!!

Nekem is ma annyi tejem van, hogy újra úgy feszít a mellem, reggel amint felébredtem, meg se néztem mennyi az idő, már tettem is cicire Milcsit, mert úgy feszített. Most meg a bal fáj, de ennek a fájdalomnak mindig örülök, mert van tej!!!!

Mi megúsztuk a vihart, bár eseget az eső itt is néha, de csendes szerencsére.

Bettó!

Akkor neked majd akciósan számolom a babát, oks? (Mondjuk ingyen, az elég akciós?) :)

jutiboszi

A mi Dorkánk, Dorka. így lett anyakönyvezve. Pár kép róla

Kép

Kép

Driennkéék is jól vannak, csak Niki nem nagyon alszik napközben, és nincsideje semmire.

Kép
roberta80

Roberta!

Üdv közöttünk! Édes Dorka! Jókat tudnának bírkózni Danival!!! :)

Borostyánnyaklánc a fogzáskor jó, állítólag csökkenti a fájdalmat, hááááát, erről is megoszlanak a vélemények. Olyan mint az UFO, valaki hisz benne, valaki nem! Én még nem tudom, lehet, ha nagyon nyűgi lesz fogzáskor, kipróbálom, de majd még meglátjuk. Az infacollal is úgy voltam, hogy akkor próbáltam ki, amikor már mindenfélét kipróbáltam, és semmi nem vált be, aztán végső megoldás lett az infacol a pocakfájására, és az segített.

Csajok!

éjjel 4kor kelt először Milcsi! DE! Azért, mert este kapott 80ml tejcsit a fagyasztóból. Meg is itta szépen lassan, de nem kapkodott érte, szóval nem volt túl éhes, de azért a cici nem maradhatott el, addig nyafogott, míg rátettem, nem jött már belőle semmi, de azért szivogatta, és elaludt.

jutiboszi

Juti! A kedvezményben benne vagyok, de ingyen azért na.... :wink: Vagy akkor én is megleplek majd :D

Roberta üdv! Szép nagy babó! :wink:

Nálunk is valami fogzás lehet erősen, elég nyűgös a csajszi, de lehet, hogy ez a 10-en fokos lehülés az oka :twisted:

Mi is annyi jó dolgot néztünk ki Kincsőnek, na de az árak... Juti! Nálunk is névnap, szülinapi kívánságok a gyerkőcnek fognak menni.
Rucikat meg ne is mondjátok. Olyan mérges vagyok magamra. Vettünk egy pár 74-es rugit. Most, hogy rossz volt az idő adni kellett rá vastag ruhát, jötteg a rugik, még a 68-asok és éppen jó rá!!! Remélem még legalább ősszel tudjuk majd használni, mert ha nem ááááááááááá. NAGYON MÉRGES LESZEK! :oops: :roll:

monkeyhead! Kincső is mostanság így szokott napközben aludni, de persze kivételek szoktak lenni! :D És nagyon irígy vagyok a nappali alvás miatt! Mi még minidg csak az estinél alszunk el magunktól. A héten akartam a nappalira is rászokatni, de sajna esős időben ez lehetetlen.

Ki fogja nőni valaha az időjárás érzékenységet?

Kép
bettó

Hú, lányok. tegnap Jázminon olyan hisztiroham volt egész nap, hogy a hajamat téptem. Ha leraktam valahova, olyan rekedtes hangon kezdett őrjöngeni! :shock: Krokodilkönnyeket hullajtott, és teljesen belevörösödött. Mihelyt elaludt egy pár percre, Lili kezdte rá. :? Ilyenkor nem érzem magam annyira szerencsésnek. :cry:

Nálunk anyósák csak ócska játékokat és ruhákat hoznak. Elég neház jópofát vágni a lomokhoz. És nem lehet mindent eltűntetni. :?

Hozott valami förtelmes Auchanos gagyi babát, a lányok meg szeretik. Én rosszul vagyok tőle. Főleg, hogy a hülye fonal hajába mindig beletekeredik a kezük :? Lehet, hogy megfodrászolom :D

Juti: Hogyé adnád a nygüzemi alvós Juti-babát? Itt kettő rendel :lol:
Vendég

Sziasztok!

De szép nagy lány Dorka!

Képzeljétek, ma délelőttre ígértük magunkat a munkahelyemen, erre Dóri még mindig alszik!!! Úgy látszik, abszolut nem érdekli a multicégek szigorú időbeosztása!!! 6-kor evett és még mindig szunyál!!! f11 van!!! Én is nagyon jót aludtam! :)

Majd még jövök!

Kép
monkeyhead

Sziasztok!

Játékokat egész jó áron lehet rendelni a www.bebibolt.hu n.
Vivien,akkor valószínű,hogy összeszedtél valami vírust a gépedre.Akkor szokott ilyen fura dolgokat művelni.
Lecsó:popsiban volt 38,9,azaz 38,4-nek felel meg.Tegnap már hőemelkedése sem volt,de azért ma megmutatom a dokinak,mert így nem szívesen indulnánk el pénteken nyaralni...
Dorka szép nagy babóca:)

Kép

Kép
ildikó82

Lehet, de csak a babanet szórakozik...
Vendég

Lányok,

én nem tudom mi van 2 napja, de tiszta nyűgős Kristóf. Nem lehet letenni, sír, nem alszik, kb semmit nem lehet vele kezdeni. A hajamat tépem már, aludni is kellene, mert éjjel is ugyanazt csinálja mint nappal. Ma pl. fél 1- 4ig 20 percenként kelt fel, sírt, de semmit nem lehetett vele kezdeni. A kezemben persze visszaalszik, de nem szeretném elrontani, hogy megszokja, hogy ott alszik el. Pedig Kristóf éjjel már hetek óta nem eszik, de most muszáj volt adnom neki, mert annyira sírt, igy kaja után legalább 2,5 órát tudtunk aludni.
Nem tudom mi lehet ez,nem hiszem, hogy a fogacska, mert a szájában semmit nem látni még..

Kép
k.krisztina78

Valami szerintem van a levegőben. Kincső is második napja ilyen. Sehol sem jó. Csak hogyha már totál fáradt, akor alszik el napközben, és általában az ölemben. Éjszakánk így zajlott: Este 8: hami, 1/2 11, kelés, csak cicun megnyugvás, majd 12, 04, 06 és 7-kor már nem aludt vissza :shock: Először arra gondoltam, hogy a tejcsi nem elég neki és este érzi, hogy éhes, de ezek szerint lehet az idő, vagy még a fog. Ki tudja??? Kincső baba tudja :D

Kép
bettó

Nálunk pont az elenkezője, fene tudja.

Barátnőm mesélte az ő éjszakájuk sem volt kutya. f11-kor felkeltek, hogy a gyerek /9hó/ üvölt, de úgy, mint még soha, és mindezt ÁLMÁban, fröcskölték vizzel, felkapcsolták a lámpát, végül kivitték az udvarra, magához tért és mosolygott... Ma mennek ők is dokihoz, mert lázas volt 1 napja + nem eszik, ez sem lehet a fogacska.

jol sikerült megjárni a munkahelyem, imádták és ő is imádta, hogy babusgatták, 2 órát voltunk bent. Jól viselte az autózást, csak 2x kellett visszafelé megállni, szerencsére, rögtön, amikor elindultunk, cumit visszatenni, aztán alvás.

Kép
monkeyhead

Csajok! Nem tudok lépést tartani veletek, annyit írtok!

Juti babája gyönyörű, én is szeretnék olyat! Ollyan ügyes vagy! Asszem az első kör rendelésed már megvan, Juti! :D

Az éjszakák elég vacakok nálunk, a 2 kelés felszaporodott elég sokra... :cry: És nagyon korán kel, bár akkor a férjem van vele, de simán tudnék aludni 10-ig. Döbbenet számomra, hogy egy 4 hós gyereknek elég 12 óra alvás. Eléggé fáradt vagyok, ráadásul csinálom a jogsit is, na, mindegy. Ez csak jobb lesz.

Ami, képzeld, Ábris ugyanezeket csinálja, amiket Mark. Próbálkozik a négykézlábbal, persze még nem megy neki. :lol:

Vivien, nálunk anyós dettó. Még Szonjának hozott egy műanyag kínai babát, ami zenélt, és világított az arcpírja, igenám, de az arcpír elcsúszott és kissé félelmetes volt, mert a szeme pirosan villogott. Ráadásul egyik éjszaka magától megszólalt, na ekkor landolt a kukában. A horrorfilmek szoktak így kezdődni.
És valóban nagyon ügyik a csajok, gratula!!!

Mindenkinek puszi, eléggé sok kimaradt, most azért olvasom még, amiket írtatok.

Bettó, Szonja is mindig a kiságy alá tolatott, mindig lefényképeztük.

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Csajok!

Akkor közkívánatra készítek babákat!!!!! Mindenki írja meg, hogy hány darab kell, és milyen színben. A mi babánk gyönyörű kék, és az ujja és a sapkája kockás. Ha valakinek extra kívánsága van a színnel, anyaggal kapcsolatban, szóljon!!!! Kiszámolom majd, hogy kb. mennyiből tudnám megvarrni, és akkor lehet leadni a rendeléseket, ha megyek haza anyukámhoz ott meg is tudom varrni.

jutiboszi

Juti! Én rózsaszínt kérek szépen, minta olyan, mint a Milcsié :wink:

Képzeljétek hogy jártunk. Kincső már pár napja 10-kor kap egy kis gyümit is. Sárgabarckot evett, és sajna nem tudtam, hogy hasfogó :cry: :oops: Csórikám úgy sírt, mikor nyomnia kellett, majd megszakadt a szívem :cry: Lehet holnap csinálok neki kamilla teát és reggel itatok vele, hátha a "maradék" könnyebben kijön. Bár remélem, hogy két kaksizás után kiürült ami nem való oda :roll:

Kép
bettó

Juti! Akkor én is leadom a rendelésem! :) Olyan szeretnék, mint Milcsié, a kék kockás tökéletes, csak maci nem kell rá. Jaj, de jó olyan ügyi vagy! És az külön jó, hogy te csinálod.
Most komolyan, tegyél fel hirdetést a babaszobán, meg a teszveszen, hogy rendelésre varrsz. Egy kis pluszkereset.
Képzeld, Peti baba nekünk is van, és Bálint, Balassi Bálint után, mert ugye a párja Júlia :lol: Itt bármelyik boltban lehet kapni, szívesen veszek neked, ha még nem találtál.

Szonja vár az ágyban, Ábris 8 óta durmol, jó éjt!

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Én két boltban is néztem, de sajna nem volt. Pedig az egyik nagyker :twisted:

Kép
bettó

Oksi csajok, akkor 1 rózsaszín, 1 kék! A kék kockás anyag maradék volt egy boltban, nem tudom, hogy abból lesz-e még, de majd keresek valami hasonló szépet! Lili, neked csak 1 kell? Szoninak nem kérsz???

Akkor holnap el is sétálok a boltba, megnézem milyen anygok vannak, és milyen árban. A mi manónk nagyon puha 100% pamut anyagból van, 1 színűben tuti van ilyen, majd nézek valami hasonlót a mintásból is.

Ja, Lili, már gondoltam rá, hogy felteszek hirdetést, csak tudod azért nem merek, mert ez a manó majdnem koppintás, és nem akarok bajt! Persze nem pont ugyanilyen amiről másoltam, de hasonló.

Én arra gondoltam, hogy Ti is szerezhettek nekem vevőket, bizti van babás ismerősötök. Na, erről majd később!!!

Várom az igényeket.

Jó éjt!

Jaj, Lili!!! Nem is tudom, hogy kell-e még Peti baba, megnéznéd mennyibe kerül? Mert a neten 2600 körül van nem akciós áron. Most akcióban (1190) lett volna, csak elfogyott. Plusz még a postaköltség, szóval azért 3000-4000 Ft-ot nem adok Petiért, akkor inkább varrok egyet! A postaköltség olyan 800 Ft körül van, ha Te adod fel. A neten rendelésnél 1600 lett volna a postaköltség.

jutiboszi

Szió!

Én kérhetek egy rózsaszín és egy zöld Milcsi-féle babát?

végre lecsrélhetem a jelenlegi szörnyecskét. :)

Hú, a horrorbabáktól én sem aludnék jól :oops:
Vendég

Kriszta! A gyógyszertári kenőcs neve, ami rendbehozta a bőrét: Cremor refrigerans. Már mindenre ezt használjuk, a füle mögött szokott néha sebes lenni + néha egy-egy hurka bepállik... arra is jó. Használtátok már?

A múltkor szóbajöttek a drága foglalkozások, szolgáltatások. Hová szoktátok vinni a őket? Zenebölcsi? Baba-mama torna? (Úszást már tudom) Mi egyszer voltunk tornázni, nagyon jó volt, csak messze és sajnos az autó kihagyhatatlan volt, azt befejeztük... A közelben van baba-mama jóga: 1,5 óra, már ez is sok, nemhogy az ára: 1600Ft!!!

Egyébként mi van abban a tejszaporító porocskában, nem tudjátok?

Kép
monkeyhead

Csajok!

Ez az időjárás!!! Vagy a nagyon meleg miatt nem tudok lemenni vele délelőtt, vagy az eső miatt. Ma épp az eső esik. Úgyhogy csak délután tudok boltba menni, ha nem esik az eső. áááááá! Utálom.....pedig a pelus is lassan elfogy....brrrrr :evil:

jutiboszi

moá ŁŁ xaíÍŐÚÍŐL. Ezt Lili írta nektek :)
Meg elálított valamit, amit valahogy vissza kell csinálnom :?
Vendég

Juti!

NAgyon ügyes vagy!Mennyi a baba ára?Ha szabad kérdezni?Nekem egy rózsaszín kellene :lol:
m. reni

Szia Reni!

Még nem tudom, mennyi lesz, ki kell számolni, attól függ, hogy mennyiért tudom az anyagot megvenni. Már készítem a kalkulációt, csak délután tudok boltba menni, megnézni, hogy pontosan mennyibe is kerül, és hogy milyenek vannak!

Bettó: rózsaszín
Lili: kék
Vivi: rózsaszín, zöld
Reni: rózsaszín

Csajok!!! Még egy fontos dolog! Mekkora méretben kell? Mert nem túl kicsi! Majd ha felébred Milcsi, lemérem!
Ha valakinek kisebb kell, az is megoldható!

jutiboszi

Nekem ez a méret tökéletes:d
Neked rajta van Milcsi neve?
Vendég

Nincs, de kívánságra nevet is hímzek bele!!! (Gondolom ezért kérdezted! Nekem egy macika van rajta, az olyan rávasalhatós! Abból sajna nincs több a boltban sem, mert azt már régen vettem, de valami más biztos van, majd beszámolok, mindjárt megyek a boltba!

Ja, és szivacsdarabkákkal van kitömve, remélem megfelel mindenkinek!!!

Na, akkor majd jövök!

jutiboszi

Juti! Amikor először megláttam a szines babókat, már az hittem, hogy készen van :oops: :D

Kép
bettó

Elég pofátlanok vagyunk :wink: Remélem nem veszed zokon ezt a nagy érdeklődést a baba iránt :oops:
Vendég

Vivi!

Miért venném zokon???? Annyira örülök, hogy így érdeklődtök, meg hogy Ti is szeretnétek ilyet - tőlem!!! El se tudod képzelni, hogy milyen jó érzés, hogy a két kezem munkája lesz majd sok kisgyerek öröme! Igazából nem is a pénz miatt akartam már régóta ezt a dolgot, hanem hogy örüljenek a gyerekek. Milcsi is úgy tud bújni hozzá, és olyankor örül nagyon a szívem.......remélem más babáknak is ugyanígy tetszik!!!

jutiboszi

Örülök :lol:
remélem nem merítünk ki teljesen :wink:
Vendég

Vivi!

Annak örülnék, ha rengeteg megrendelés lenne, igaz, nem tudnám pikk-pakk megcsinálni, de egyszer csak elkészül!
Ha sikerül most a héten anyagot venni, akkor hétvégén meg is csinálom! Egyébként ha hiszed, ha nem, nagyon belelkesültem!
Ez az egyik vágyam- a babavarrás, a másik meg a gyerekszoba-falfestés. Eddig sajna csak a Milcsi szobájába sikerült festeni, de majd később talán adok fel hirdetést, és akkor megyek más baba szobájába is. Csak amíg Milcsi ilyen kicsi, addig nem tud engem nélkülözni, 3 óránként min. jelenésem van nála tejügyileg! :)

jutiboszi

Egyébként már jár az agyam, hogy miket lehetne még varrni! Annyi szép dolog lenne, kár, hogy nem lettem inkább varrónő. A következő életemben híres varrónő szeretnék lenni, és egyedi babákat, meg játékokat, meg kiságy-baldachint, meg fejvédőt a kiságyba, meg ágyneműt fogok varrni!

jutiboszi

Én következő életemben úrhajós leszek, vagy viharvadász. :lol:
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Pont valamelyik nap gondolkodtam el az űrhajózáson....neeeeeeem, nincs az a pénz, amiért én oda felmennék.....túlságosan jól érzem magam itt!!! Meg ha találkoznék egy ufoval??? Mit mondjak neki, nem is érti! :)

jutiboszi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?