Sziasztok!
Nyuszi!
Nem hittem volna, de Peti is megismeri a játszóteret, és hangot is ad annak, ha be akar menni.
Pedig aztán viszonylag hamar elunja a homokozót, mászkál egy kicsit, meg barátkozik a gyerekekkel, de egy idõ után már kikéretzkedik, akkor még egy kis hinta és mehetünk. Bár a hétvégén apával játszottunk olyat, hogy egy kis csúszda tetejérõl én elengedtem Petit, apa lent elkapta, hát azt a sikongatást, ami ott volt! Nagyon élvezte!
Gumicukor!
Peti kb. egy hete próbálgat kapaszkodás nélkül állni, állandóan gyakorol, de leginkább hol: hát padon, ágyon, mindenhol, ahonnan jó nagyon lehet esni, a földön a legritkábban. És mindenkinek meg is mutatja a tudományát, sikongat és nevet hozzá, és néz az emberre, hogy: látod, mit tudok?!
Nagyon aranyos. De ugyanígy mutogatja a tapsolási és integetési tudományát is. Boldog-boldogtalannak integet, és a múltkor rajtakaptam, hogy álmában tapsolt, ahogy egyik oldaláról a másikra fordult.
Kíváncsi vagyok, mit fog szólni, pénteken esküvõre vagyunk hivatalosak apával, így az esti szopi is elmarad, és anyósommal fog fürödni, meg este aludni, hát, még soha nem hagytuk este magára, majd meglátjuk. Sajnos a lagzi vidéken lesz, és mindketten tanúk leszünk, úgyhogy muszáj ott lennünk, és hazaugrani se tudunk. De azért már nagyon várom, hogy kimozduljunk, mióta Peti megszületett, nem voltunk így este szórakozni apával.
Judus!
Nálunk is külön alszik Peti, így szoktattuk, és õ sem igényelte kicsinek, hogy magunk közé vegyük, most, hogy nagyobb jobban tetszik neki, ha véletlenül elalszunk szopi közben, és ott marad, de én egy idõ után visszaviszem az ágyába, mert nem férünk el tõle.
És képzeljétek, már Peti is önkiszolgáló lett! Most, hogy nagy meleg volt, én is egy szál bugyiba aludtam, és reggel, mikor odavettem hancúrozni, hát, egyszer csak odamászott hozzám, és elkezdett szopizni! Nagyon aranyos volt!
Lányok, a kistesó projekt senkit nem érint anyagilag? Mert senki nem reagált a kérdésemre, miszerint hogy kell ahhoz kistesót tervezni, hogy lehetõleg ne 20 ezer ft-tal szúrja ki az ember szemét az állam. Azt tudom, hogy ha a gyerek kétéves koráig megszületik a tesó, akkor a gyes helyett valami más van, ami több, de ha nem, akkor mi van? És ha valaki nem igényli meg a gyest? Igaziból nem szeretnék visszamenni dolgozni, hanem hamarosan tesót szeretnék, de semmi garancia rá, hogy rögtön megfogan, és még jövõ nyárig meg is születik, ráadásul még nem is menstruálok. Viszont nem hagyatkozhatunk csak a férjem keresetére, mert az nem olyan sok. Sokan terveznek hamarosan babát, ti hogy csináljátok?
Szép napot mindenkinek, jó idõ van!
Dió és Peti