Sziasztok!
Olyan sokat olvaslak titeket,hogy kezdem megszokni a stílust
én eddig olyan helyekre irogattam,ahol mindenki reagált mindenki kérdésére,így nehéz volt megszoknom ezt a sokaságot,de azt is be kell látnom,hogy nem lehet mindenre és mindenki kérdésére mindenkinek reagálni,ahhoz túl sokan vagyunk...Brigó még az elején megpróbálta,sőt Kata még a mai napig mindenkihez hozzászól(nem tudom,hogy csinálja,biztos gyors- és gépíró tanfolyamot végzett
) de nekem nem megy.
hiába vagyok itt lassan egy éve
Jól vagyunk,kihevertük már az "enzimeket".(gondolom sokan emlékeznek a kis megprobáltatásainkra,ami innen nézve már nem tűnik akkora katasztrófának,de akkor megviselt)
Túl vagyunk a 3 hónapos oltáson,ami igencsak stresszmentesre sikerült
nem vagyok én ehhez hozzászokva,hogy szuri után fél perccel széles szájjal mosolygunk. Az elsőszülöttemnél fél óra bőgés után másnapra becsómosodott combika fogadott...
Saját bőrömön tapasztalom,hogy mennyire másak a gyerekek,és nem kell semmit szentirásnak venni,amit a szakirodalom ír.
Mindig megkuksizom a topikbabákat,/egyik szebb,mint a másik,képtelenség lenne felsorolni őket név szerint,mert mind csodaszép.
/és a honlapra is fel szoktam néha napján látogatni.
Örömmel vettem tudomásul,hogy az én babácskám se különb,mint a többiek,ezerrel tömköd ő is, a
nyálazásról nem is beszélve.
(Zsuzsu
)egyik nap át kellett öltöztetnem,mert annyira átázott a bodyja. Én is rákérdeztem,hogy jöhet-e a foga,de állítólag nem valószínű,mivel Dávidnak is 8 hónaposan jött ki az első.
nem értem az összefüggést,de mindegyj.
Koszmónk nekünk is volt.Egyik barátnőm javasolta a
BABÉ sampont Gyógyszertárban kapható,francia akármi, jó volt.
Most egy ideje megint elkezdtünk,és a doki bácsi szerint csak az olaj és a kapargtás segít.Szóval áztatunk és kapargatunk...
Pelenkánál nekünk bevált a Libero,még egyszer sem áztunk át.Igaz még csak 5 és fél kg-k vagyunk,de még eddig szerencsénk volt.
Éjszaka sosem pelenkázunk,csak szopi és alvás tovább.
Snoopy,köszi a sok jó tanácsot amivel ellátsz minket.Nagyon sok mindenben megerősítettél,köszönöm.
Niki,nekünk is van cumink,pedig én irtó ellenes voltam Dávid idejében,de most olyan hasznosnak bizonyult Rékánál,belenyugodtam,hogy más is cumizik,és a mai cumik annyira tudományosak,hogy nem hiszem,hogy akkora hatásuk lenne a fogakra.(Most látom Antekirt írását erről,hát lehet benne valami...Hogy miként fogom leszoktatni az egy dolog,de majd,ha ott tartunk beszámolok
Réka is néha szokta szopizni az ujját,de nem gondolnám,hogy ettől rászokik....
Gratulálok az átaludt éjszakákhoz!
Paff
Szia Antekirt!Mi még nem találkoztunk.
Mi kb. kéthetesen rakattunk be Réka fülébe fülbevalót. Nem piros n és nem is volt,lehet,hogy érzékenyebb a füle Lidikének.
Antennás kép nagyon édes.
Mágnes,remélem jobban van Pannácska!
Nagyon jó ez a matrica!
Szilvi!
Szerintem is próbáld ki a levest
nekünk például a levétől nem volt gond,a babot azért mellőztem
Szia Marslakocska!
Mi elég kopaszkák vagyunk,nem hiszem,hogy a hajtól alakulna ki a koszmó.
Az mit jelent,hogy sárgás volt a szemöldöke?
Nekünk valami ekzéma elleni kenőcsőt irt fel a doki valami gyógyszertári cucc,amit hajszálvékonyan kellett kennem,sőt a füle mögötti területre és a nyakán a hajlatokba is.Lehet,hogy ez lett volna?
Beszti!Olyan édes Simon!
Szia Kiscsikó!
Roni nagyi! Laura nagyon édes! És büszke lehet,hogy ilyen nagyija van
avatar képpel én is bajban vagyok,olyan régen csináltam,hogy nem emlékszem milyen progival kicsinyítettem,már rég kiakartam cserélni,de nem sikerült nekem se
Zsuzsu!
Én nem vettem észre,hogy csak egy oldalra fordulna Réka.Próbáltad rakosgatni a kiságyban,hol az egyik oldalára,hol a másikra?
Mandula!
Sajnos nem tudok tanácsot adni tápszer ügyben,de lehet,hogy nem is kell neki pótlás
nem lehet?
Cic!
Mikor írsz,komolyan olyan,mintha magunkról olvasnék
Léna nagyon édes!
Brigó!
Olyan ritkán vagy mostanában,még mindig nincs netetek?
Balázs Éva? Ti hogy vagytok?
Tünde?Hogy vagy?Megígérted,hogy elmeséled,hogy viszonyul Zita Ákoshoz
Bné Timi?Bunny?Vizimanó?Mot?és többiek?(olyan rég volt már tábla......
)
Nekünk hódocskás Panadolfiguránk van
Még csak ilyen féligtömködös képünk van,de ami késik nem múlik.
Ildikó