Új privát üzeneted érkezett!

Jól van lányok, megnyugtattatok, hogy még nem kell egyedül ennie :) Igazából nem amiatt aggódtam, hogy Ártemisz nem fejlődik elég jól, hanem, hogy én nem "fejlesztem" elég jól, és türelmetlen vagyok :oops: :oops: De amióta láttam Vincét azóta Ártemisz is kap kiskanalat, és valamit már próbálgat.
Gratulálok Vincének!!! Talán nálunk is már csak napok kérdése, mert Ártemisz is most már 3 napja megáll pár másodpercre kapaszkodás nélkül, aztán popsira ül és elkezd hangosan kacagni :) :)
A kistesóról még nem tudjuk, hogy fiú-e vagy lány, nem mutatja magát, és én ennek nagyon örülök, mert már megőrit, hogy mindenki ezt kérdezgeti, és kommentálja (itt most nem rátok gondolok természetesen, hanem a családban, vagy aki meglát séta közben stb...).
Mariann! Remélem nektek is jobb kedvetek van már igy, hogy nálatok is jobb az idő!! Tudom, hogy a rosszidő és a bezártság elég depissé tudja tenni az embert, volt benne részem nekem is télen.
Tegnap úsztam a tengerben, ollllllllllllllyan jó volt!!! Ma gondoltam, hogy fürödhet Ártemisz is, de aztán mégsem volt olyan meleg, szóval csak homokozás lett belőle.
Na most ébredt!!! megyek, talán még este jövök!

KépKép

KépKép[/url]
neirda

Na jó reggelt hétalvók!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hová tűnt mindenki???
Este én is bealudtam Márkkal,de éjfélkor még volt egy kis restanciám a neten,de ideírni már nem volt erőm!
Csilla!
Tényleg jó vásár volt,szépek a rucik!

Évi!
Gratula Vincének!!! Nagyon ügyes ő is!!!

ADri!
Hány fokos ilyenkor a tenger?Tehetnél képeket arról hol laktok! :)

Szintus?????Réka???????
Berni,kipihented már a bulit????

Márk épp most csoszogott ki a konyhába,szóval lépek reggelit adni!!
Szép napot napot nektek!!! :D

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok!

Nagyon el van maradozva mindenki!

Én összeállítottam Roli ruháját az esküvőre stb.
Az ing még nagy, de most csak ezt találtam itthon. Majd veszek neki kisebbet.

Íme:

Kép Kép Kép

Ja és egész Karcagon nem kapok neki szandált! Hát nem tudom mi lesz a lábán! :twisted:

Ma volt az értékbecslő is. A héten majd szólnak a bankból, szóval ez is beindult.

Voltam a suliban is. Első osztályt kapok! Valahogy majdcsak megbírkózok vele! Nem ez volt a leghőbb vágyam, de örüljek, hogy munkám van.

Kép
szly27

Rebus és Csanád!!!
Nagyon boldog 1. születésnapot kívánunk!!!

Pussz

Csilla

Kép

Kép
csillala

Rebekának és Csanádnak
Nagyon boldog első szülinapot kívánok!!!! :D

Kép

Kép
Kép
szintus

Hello lányok,befutottam én is,igaz még van egy csomó dolgom,de......irok elöbb nektek!
A keresztelő nagyon szépen lezajlott,Fruzsi egész jól türte,csak az elején volt megijedve egy kicsit!Rengeteg ember...hangos orgona....de azután bealudt és majdnem végig aludta a misét :shock:
Az azután következő ebéd is jó elmúlt,volt gombócos csirkehusleves,főtt csirkehusi paradicsomszósszal,sajtos,sonkás kirántott csirkemell,töltött malachús,oroszsali,krumplisali kaporral(isteni)és káposztasaláta,utánna még aprósütemények és torták(5 féle) :lol:
Szóval mindenki jóllakhatott,aki akart :lol:

Szly Roli nagyon kis vagány ebben a szerkóban! :wink:

Csilla valóban jók a rucik! :wink:

Adri a tengerbe uszás(irigy szmájli) :lol: :lol: :lol:
Hogy birod pocakosan a meleget?
Én jól vagyok,a héten majd elballagok dokihoz(ilyenkor a Fruzsival vagy 3-szor voltam már.... :oops:

Kép
Kép
szintus

CSANÁDNAK ÉS REBUSNAK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas

Jaj de béna vagyok! Pedig pár napja meg is néztem, ki lesz a következő! :oops:

Rebusnak és Csanádnak boldog szülinapot kívánok!

Kép
szly27

Szintus! Doki után csinálsz vonalzót? Lesz már szívhang? Majd jelentkezz!

Kép
szly27

Mi is BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNUNK CSANÁDNAK ÉS REBUSNAK!!

Teljesen megértelek Szintus, teljesen más volt az első terhesség, ott én is állandóan orvoshoz akartam menni, stb. most valahogy nem "izgulok" annyira. Érzem, hogy mozgolódik, és akkor úgyis minden rendben van :) .

A tenger kb. 23-24 fokos lehet, én ma is úsztam, Ártemiszt most nem meritettem be, mert nincs még olyan kánikula.

Roli Fantasztikusan jól néz ki!!!!

na megyek, csak benéztem, folytatódik a Helyszinelők!!!

KépKép

KépKép[/url]
neirda

[quote]J írta:aj de béna vagyok! Pedig pár napja meg is néztem, ki lesz a következő!

Sly!
Szóról szóra ezt akartam írni! Én is visszalapoztam a 100.oldalra,mégis majdnem elfelejtettem,hogy:
Isten éltessen Rebus és Csanád titeket 1. szülinapotok alkalmából!

KépKép
Kép
patricia83

Sly!
Rolin csúcs az a ruci! Annyira pasi benne!!!!! Nagyon elegáns! :D Ma végre kiderült,hogy mi is hivatalosak vagyunk egy esküvőre,nemcsak az anyósék,így Augusztus 1-re mi is készülhetünk.Igazság szerint én már alig várom,nagyon szeretek lagziba menni,és olyan ritkán is van! :oops: :lol:

Adri!
Húúú,23-24 fok azért nem valami meleg. Nálam szóba sem jöhet a víz 28 fok alatt,de inkább 35 legyen ha választani lehet! 8)

Csilla!
Szupik a vonalzóid! Nekem a magicalkingdoms-os olyan hoszzú lett,hogy nem engedett belőle kettőt beszúrni,így Márknak másfélét kellett múltkor csinálnom! :roll: Neked is ezért nem egyforma a kettő?

Nálunk sok minden nem történt ma.Szuper idő volt,sőt...,este sétáltunk,szokásos fagyizásunkat megejtettük,és csináltam egy tök jó képet a fiamról meg a barátnőm kislányáról.De ezt majd holnap! :wink:

Ma elmentek a fiúk a tüzépre,mert kifogyott a homok a homokozóból,és hozatni akartak egy köbmétert...de nem volt homokjuk!!!!! :shock: :shock: :shock: Márk azért megkérdezte:
-Miért nem hoztatok magatokkal???????

Réka merre csavarogsz? Hogy sikerült a megnyitó a kiállításra? És maga a kiállítás?

Ja,aki már túl van a szülinapi zsúron majd írja már meg miket kaptak a gyerekek,csak hogy begyek némi ötletet! :oops: Bár valószínűleg babakocsit fog kapni Mira...vagyis én! :oops: :oops:

KépKép
Kép
patricia83

Köszönjük a Roli dicséreteket! Vagány kispasi! :lol:

Adri! Nem árt neked a hideg víz? Én terhesen nem mertem vízbe menni. Jó, a tenger az más, de nem túl hideg?

PAtri! Na és végül melyik babakocsinál maradtál?

Megjött tegnap végre a kiscipő, amit Jázminnak rendeltem teszveszen. Nagyon édes! Örülök neki!

Ma semmi különös nem lesz. Főzök, délután meg játszó+bolt.

Láttátok a híradóban, hogy mi volt a Pennyben a sajtos akciónál? Hát nálunk is ez volt. Még a rendőrség is kint volt. Halom hülye ember. MAjd eltiporták egymást egy sajtért. Mi be sem mentünk, amikor láttuk mi van.

Kép
szly27

Csanád és Rebeka Isten éltessen sokáig titeket!!!!!!!

Kép
havacska

Megkaptuk az ovis papírt és felvették Rolit! :lol: Csak a beszoktatás szeptemberben kezdődik! Majd meglátjuk hogy lesz, mert aug 25-28-ig lehet menni érdeklődni! Nekem meg aug 24-én kezdődik a suli! De szeretném mindenképpen én beszoktatni!

Mariann! Mi újság? Hogy vagytok?

Kép
szly27

Hali!

Szly, nagyon jól néz ki Roli az ünnepi szerelésében! Mennyiért vettél Jázminnak cipőt? Pk?

Pat, igen azért különböző a két vonalzó.
Mi ma megyünk az oviba szülői értekezletre. Toncsi már régóta mondja, hogy neki cica lesz a jele. Honnan vette? Most hallottam, hogy be lehetett volna menni lefoglalni a jeleket :shock: . Remélem, azért maradt valami.

Boginak még mindig megy a hasa és elég sárgás színe van :? . Lehet, elviszem a dokihoz státusz helyett.

Toncsi játsziban, szuper az idő. Csicseregnek a madarak, tele a pocak, már csak egy kis kávé hiányzik :roll: .

Tényleg, mit kaptak/kapnak a manók ajándékba?

Ma van a férjem szülinapja, két nap múlva meg Bogóé. Őrület, el sem hiszem.

Mariann, gyere már. Mesélj valamit! Áminnal mi a helyzet? A kórházba kellett még utána visszamenni? Mi ugye tavaly végül nem mentünk vissza. 1 évesen van valamilyen kontroll ott? (Bár, nem hiszem, hogy elmennénk)

Én nem vagyok egy nagy tenger-őrült :oops: , igaz a férjem búvár :lol: . Én is útálom a hideg vizet. A hideg víz nem tudom, hogy hat, de a forró biztos nem jó terhesnek.

Szintus, keresztelős képek?

Eddig bírtam kávé nélkül :wink:

Csilla

Kép

Kép
csillala

Kép

Csilla Ezt vettem 700 ért+295 ptk! Élőben még szuperebb!

Ajándékötletem nincs sajna!

Kép
szly27

Kép

Így talán jó lesz!

Kép
szly27

Ja és harántemelős!

Kép
szly27

Bocsánat a kép minőségéért,de fényképről fényképeztem :wink: Kép Kép

A keresztmamival(tesóm)
és a szülinapi tortával:)

Kép
Kép
szintus

Kép

A kedvenc képem:)))

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!

Koszonjuk a koszontest! :D

Joli! Csanadnak nagyon boldog szulinapot kivanunk!

Hoztam par kepet.

Kép unneploben

Kép torta

Kép nyam-nyam

Kép tele vagyok

Kép
atina12

Majd irok is, de most rohanok!

Kép
atina12

Nagyon jók a képek!!!
Fruzsi nagyon csini volt!! És Rebus is!

A cipőcske nagyon cuki! Én már sajnálok neki új cipőt venni, majd ha kinőtte azt amit most hord, dig még nem is jár :oops: :oops:

Én egy sátor+alagutat néztem ki neki a szülinapra, mert imád minden alatt átmászni, meg bemásztni stb...

Ma is fürödtünk, és ma már Ártemiszt is bevittük!!! Nagyon élvezte!!! Nem tudom, már lehet, hogy van 25 fok is. Én speciel utálom, ha "termálviz" szerű, augusztusban már alig van kedvem bemenni, nem is hűsit már akkor. A dokim azt mondta, hogy ha nem túl hideg, akkor bemehetek, és úszhatok nyugodtan.

Ártemisz egyre többet áll egyedül!
Ma egy kicsit elszomorodtam, mert anyósom vigyázott rá délelőtt, és amikor megjöttem alig örült nekem :( néha tényleg úgy érzem, hogy nem is tesz köztem és a többi családtag között különbséget... :oops:
Egyre több tejecskét iszik meg pohárból este, lehet, hogy holnap vagy holnapután a reggeli szopit is elhagyjuk...(egyelőre még én "szomorkodom", neki szerintem már nem is hiányzik)

KépKép

KépKép[/url]
neirda

sziasztok!

Rebus,Csanád!Nagyon boldog szülinapot kívánunk nektek!!!

túléltük a 2napos bulit.a szombat nagyon jól sikerült,még az idő is szuper volt,vasárnap egész nap zuhogott és családtagok voltak,úgyh korosztálybeli külömbségek is voltak elvárásban.folyton kérdeztek,kértek,nem találták fel magukat,pedíg ez egy grillparty lett volna....na mindegy,többé ilyen nagycsaládost nem rendezünk semmit,ez lett a végkövetkeztetés :)
ajándékok:tricikli,szandál(21-es :shock: :lol: és már ebben is végigér a jobb lába,így amit a vaterán vettem 2db 20as,mind kicsi :twisted: ),dömper,talicska homokozóval,fürdőkádas játék,építőkockák,könyvek,bedobós játék,fapuzzle,kutyás persely,convers tornacipő(besz@rás,h már ekkorában is van),homokozó,hát most ennyi jut eszembe :)

Kép
berni1

Sziasztok!

Köszönjük szépen Csanád nevében a köszöntéseket. Sajnos nem jól sikerült a szülinapja,tegnap reggel az előszobánkból kilopták a nővérem táskáját, pedig otthon voltunk ő, én, Elemér, Csanád....Benne voltak az iratai, pénztárca, bankkártya, orvosi papírjai, ma reggelre pedig időpontja volt a szemklinikára, szemműtéte lesz. A tegnapi nap az orvosi papírok részleges pótlásával és a rendőrségen telt el. Most már a kórházban fekszik, az iratokat majd pótoljuk, csak legalább egy évet öregedtünk egy nap alatt.
Vasárnap ünnepeltünk egy picit, Csanád autókat kapott, képek nincsenek :( majd igyekszünk pótolni valamikor. arról már lemondtam, hogy valamikor kipihent leszek és lesz időm arra, amire akarom.

KépKép
Kép
el..né

elkűldtem,nehogy elszálljon.

szuperek a képek,én is teszek fel hamarosan,holnap átnézem,kicsit sok lett :lol: Dorkó fazon volt,először illetődötten nézte a tortát,majd mikor már a felét kiosztottuk,a hátam mögül rárohant és szétlapította,morzsolta.persze teljes volt a ruhacsere :lol: meg is kóstólta,sajnos ízlett neki :wink: :lol:

gabiékkal mi van?rég írt.

pat!
1 köbméteres homokozó???már megint felvágsz? :lol: :lol: tudjuk,h jól megy a panzió :wink: :lol: 8) na így már a régi vok?

Kép
berni1

Boldog szulinapot kivanunk Boginak!

Joli!
Szegeny novered. :( :( Azert hihetetlen es ijeszto, hogy valaki bemegy a lakasotokba ugy, hogy otthon vagytok es ugy visz el ertektargyakat.
Minket is kiraboltak egyszer, mikor Londonban lakutunk. Tul.kepp mindent elvittek, ami mozdithato volt. Soha tobbe nem mertem egyedul bemenni a lakasba utana. Mondjuk nem is maradtunk ott ezek utan sokaig, csak 1-1,5 honapig.
Remelem a noverednek minden iratat sikerult mar potolni. Szegeny, pont a mutet elott meg igy felzaklatak. Remelem a mutet jol sikerult.

Szintus! Nagyon edes Fruzsi a kepeken! :D Olyan szep nagy szemei vannak!

Sly! Roli nagyon sarmosan nez ki abban a szerkoban. :D
A kis cipo pedig tunderi!

Adri! Irigyellek a jo ido miatt! :D Biztos nagyon aranyos Artemisz, ahogy lubickol a tengerben.

Csilla! Bogika jobban van mar? Tudod mar mitol ment a hasa?

Nalunk tul sok ujsag nincs. Anyus tegnap reggel elutazott. :( Kar, mert Rebussal nagyon jol megvoltak. Sokat jatszottak es Rebus imadja anyus foztjet.
A szulinap is jol sikerult, party nem terveztunk, de a szomszedok megleptek Rebust ajandekokkal. Kedvesek voltak, igy egy pici buli megis csak kerekedett. A torta Rebusnak nagyon izlett. Anyus fini csokitortat sutott. :D
Rebus kapott konyveket, kis jatek allatokat, babat, cipot, ruhat, puzzle-t (eddig meg csak szetdobalta), autot es egy cinderella autot :roll: , amin majd autozhat, ha rajon, hogy kell loknie magat. Most meg csak tologatjuk.

Lanyok! Ti tudjatok, hogy szemelyivel lehet utazni Europa teruleten? Most kicsit kiakadtam, mert az utlevelemen ulnek a bevandorlasi hivatalban kb. mar 3 hete. most hivtam fel oket, hogy kuldjek mar vissza, mert utaznank, erre azt mondtak, hogy lehet, de ejtik az ugyemet, mert hogy a jelentkezesnel felhivtak a figyelmemet, hogy ne tervezzek utazast a kozeljovoben. Mintha egy bunozo lennek, ugy ragaszkodnak az utlevelemhez. Raadasul nem igaz, mert nekem senki ezt nem mondta, sot a papiron sem volt rajta amit kuldtek. :evil: Kar is volt az egeszbe belefogni. Ja, es csak regisztralnak, sem vizumot, sem semmilyen engedelyt nem fogok kapni. :shock: :shock: :evil:
Tisztara felidegesitettek. Amugy penteken mennenk Hollandiaba egy hetre a noveremekhez. Georgre megy Magyarorszagra ( megvan az auto!!! :D ), elhozza a cuccoinkat, mi meg Rebussal Hollandiaban maradunk. Remelem nem forditanak vissza a hatarrol minket.

Uh Rebus szereli a radiatort. :?

Kép
atina12

Bogicának Nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!!

Sziasztok!

Szly köszi az érdeklődésedet, Roli rettentő elegáns a kis öltönyében, nagyon tetszik :!: :!: :!:
Fruzsi és Rebus is nagyon édesek a képeken!!!!

Joli! Felháborító, ami történt. Bérházban laktok?
A feljelentés után szerintem még kicsit várjatok az iratok csináltatásával (legalábbis ami nem SOS), mert akár az iratokat megtalálhatják. Anno nekem is ellopták a táskámat és az irataimat 1-2 hét múlva megtalálták, így megúsztam a cserét, ami sajna nem kis pénz, idő és utánajárás. Hátha csak a pénz kellett neki. Ha belegondolok, hogy én meg sokszor nyitva hagyom az ajtót, hát az ördög nem alszik.
Amikor albiba laktunk 10 emeletesbe ott én is jobban féltem, de itt nem. Régi szülői ház 4 emeletes csendes helyen bár amióta a honvédség eladta mindenféle népség jön-megy, nem is olyan mint régen volt.
Itt az időjárás katasztrofális, nem lehet kiigazodni rajta. Délelőtt ezerrel süt a nap és délután meg golflabda nagyságú jégeső ha hallottátok a hírekben. Bár nálunk csak a szél tett látogatást, de a környező településeken hatalmas károkat tett. Ja és aznap késő délután pedig újra jó meleg lett. Most is hátágra süt a nap, de nagyon fúj a szél. Na ennyit az időről.

Atina!
Igén én is úgy tudom, hogy az új típusú személyivel az uniós országokban lehet mozogni, már nem kell az útlevél. Miért vagy "bűnöző"?

Múlt héten a Vámnál voltunk kihallgatáson, Hout a piacon meg akarták büntetni, hogy ukrán benzint tankolt. Azt mondta, hogy ahogy kiszállt a kocsiból a parkolóban mellette egy pali kannával benzint kínált majd ott termettek a vámosok és 20000 Ft-ot követeltek. Nem fizetett és jegyzőkönyvet írtak, amibe, mint kiderült azt írták, hogy éppen öntötték a benzint a kocsiba. Persze nem írta alá, mert nem olvasták fel neki, ő meg a kézírást nem tudja elolvasni.
Úgy néz ki bármit kitalálhatnak csak, hogy fizessen az ember. Majd kiderül, hogy mi lesz a vége. Mivel az én nevemen van a kocsi engem is kihallgattak. Nagyon komoly volt: Milyen okból kifolyólag használta az én autómat a férjem? Röhej!!!!

Csütörtökön egy fél napig úgy volt, hogy a héten Kínába utazunk 1 hétre. Hounak tolmácsolni kellett volna mi meg potyázunk, de lemondták. Pedig még talán apát is el tudtam volna rendezni erre a pár napra, de nem jött össze, Ja és Hou már közel 20 éve nem volt otthon
Na mindegy talán jobb is, ugyanis előtte nap rettenetesen összevesztünk, mostanában gyakori, de ez most minden überelt.
Ámin jól van már próbálkozik az önálló járással és megy is neki, de bátortalan. Nem akar elesni ezért inkább amint lehet kapaszkodik.
Mostanában szeret takarítani, törölget és sepreget. Sokat magyaráz a saját nyelvén és szófogadatlan. Ha valamit nem szabad akkor már csak azért is, elmondhatom ezerszer, de nem érdekli.

Kép
havacska

Sziasztok!

Csanádnak és Rebusnak is nagyon boldog szülinapot kívánunk így utólag is!

Bogikát is Isten éltesse sokáig!

A képek mind szuperek, Roli az ünneplőben, és az ünnepeltek a tortával is nagyon szépek!

Joli!
Nagyon sajnálom, ami a nővéreddel történt, remélem a szemműtétje jól sikerült, engem is elszomorít a mai közbiztonság! :( :(

Adri!
Majd a tengerben pancsoló Ártemiszről is kérünk képeket! Ha már ennyit ácsorog, hamarosan ő is elindul, meglátod!

Most anyukáméknál vagyunk, ezért tudok írni, de amúgy otthon semmire sincs időm, most látom csak, anyósom milyen nagy segítség! :roll:
Tegnap volt az ovis gyereknap, nagyon jól sikerült, Vince is jól érezte magát. Sajnos nem vittem fényképezőt! :?
Most hirtelen ennyi, üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Bogikának nagyon boldog szülinapot kívánok!!!
Minden földi jót!!!

Kép
Kép
szintus

Lányok! Ma még csak 10-e van! Bogi nem 11-én született??????

Joli4 Hát ezt nem gondoltam volna! Micsoda emberek vannak! Remélem meglesznek az iratok!

Hú! Még mindig nyávog! Mennem kell! Kisasszony nem akar aludni! :twisted:

Kép
szly27

Sziasztok!

Ma megvolt a nővérem műtétje, sajnos már nem javítható a bal szeme. :( Majd két tartott a műtét. Majd megpróbálják műteni a jobbat is. Ma még csak fél órát voltam Csanáddal, apával keltek, ettek, aludtak...Örülhetnék is neki, de jobb lenne, ha mellette lehettem volna.

KépKép
Kép
el..né

Lányok Bogi szülinapja holnap van,de sebaj így előre köszöntöttük :lol: 8)

Joli sajnálom a táskás esetet :( Hogy milyen szemetek vannak,ez borzasztó! :evil:
:cry: nővéred szeme!Nagyon rosszul lát?Neki a cukorral van gondja,igaz?Ha jól emlékszem!Neked pedig kitartás,majd jobbra fordul minden,tudod a rossz után jön a jó!Csanád pedig egy picit az apucijával van,nem baj! :D

Mariann
uff,mik nem történnek,még hogy mit akart a férjed az autoval,pfff mit ki nem találnak a pénzért,ez elképesztő,még jó hogy nem irt alá :?
Hallottam valamit a hirekben,szóval a jégeső felétek volt....
Apukád jobban van már?Milyen betegsége van neki?

Adri
hidd el nekem,hogy te vagy a lánykádnak a legfontosabb!!!!(meg az apucija)De azért jó,ha mással is elvan,te szeptemberben mész szülni,ha csak veled lenne el Ártemisz az nagyon rossz lenne!Ő otthon sírna,te pedig a korházba,hogy nem tudsz hazamenni hozzá(lehet,hogy így is lesz sírás.....)
Önállosul a kiscsaj

:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szintus

[quote="berni1"]n írta:berni1a mindegy,többé ilyen nagycsaládost nem rendezünk semmit,ez lett a végkövetkeztetés :)

Dettó,Berni én is így gondoltam,amikor már alig álltam a lábamon! :lol: :lol: :lol: De mostmár kezdem kipihenni a fáradalmakat!

Ajándékok:sok,sok ruci,pár játék és a kersztelőre tulnyomórészt pénzt kapott,majd veszünk neki mi valamit,ha kell!
Tőlünk egy sportbabakocsit kapott,majd mutizok képet róla!
Ugyis pár honap múlva 2 kocsi kell! :lol: :wink:

Kép
Kép
szintus

Csilla jobban van már Bogi?Hasmenése elmúlt?
Én sem voltam tengerőrült,még nem probáltam ki(ugyanis 24éves koromban voltam elösször)és beleszerettem,nekem nincs szebb élmény annál,mint amikor megláttam azt a gyönyörű nagy vizet...(persze a gyerekem nagyobb öröm,de az más kategoria)imádtam,az idén nem mehetünk,mert a párom most kezdett melozni(3honapja)és még nem jár szabadság,majd csak jövő nyáron!Remélem egészségben megérjük mindannyian!!! :wink:

Atina szép a szomszédoktól,hogy meglepték a kiscsajt!
Milyen nemzetiségüek a szomszédok?Te hány nyelven beszélsz?
Aranyosak a képek,Rebus kis cuki rajta és te is jól nézel ki,ámmm :wink: :D

Pat
,ha tudtam volna,hogy így szeretsz esküvőre menni meghívtalak volna a mienkbe:))))

Kép
Kép
szintus

Apropó Gabus merre koszál????
Már régen irt,remélem minden rendben velük!!!

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!

Bogika tényleg holnap ünnepel, de már ma egy éve, hogy elhatározta, hogy másnap megszületik.
Reméljük Csilla elnézi a túlbuzgóságunkat :oops: :wink:

Szintus!
Apa 17 évvel ezelőtt agytrombózist kapott és lebénult féloldalra valamint a beszéd központja sérül, így beszélgetni nem tudunk. 1-2-3 igen-nem és barkochbázunk, hogy mit is akarhat. Se írni se olvasni nem tud, egész nap alszik és tévézik. Katonatiszt volt és folyton úton most pedig ágyhoz kötve, de a legrosszabb, hogy nem tudunk beszélgetni, bár ő megért minket és emlékszik a régi dolgokra is csak nem tudja magát kifejezni. Nehéz :cry:

Kép
havacska

mariann!

megnyugtatlak,viták mindnehol vannak :wink: olyankor én is úgy gondolom,kimennék a világból,de akkor,ott nem vele :oops:
úgyh fel a fejjel,mindnehol így van a gyerkőc születése után :D
apukád nagyon sajnálom,szomorú eset :cry:

én épp töltögetem le a képeket,remélem,mindjárt prezentálhatok 1-2t :)

bocsi,h nem reagálok mindenkire,ha fontos kérdés,úgyis igyexem.

joli!
szerintem is várjatok a papírokkal,nekem is bedobták régebben a postaládába.

Kép
berni1

Most én is az éjszakai műszakhoz csatlakozom kicsit, bár elég fáradt vagyok. Ártemisz ma szupernyűgös volt, talán a foga? Nem tudom...

Joli! Borzasztó, hogy csak igy besétálnak a lakásba!!!!És remélem a nővéred szemével is rendeződnek a dolgok. És azt meg ne bánd, hogy apával van Csanád!!! Amikor nem volt otthon, akkor meg többet volt veled!

Szintus! Jövőre már 4en mentek nyaralni!!! :) Mi újság, dokinál voltál már?
Persze én is nagyon örülök, hogy Ártemisz ilyen barátságos, és elvan másokkal! És büszke is vagyok az én "önálló" lányomra, de azért néha mégiscsak jólesne egy kis kitüntetett figyelem:)

Mariann! Izgi lett volna az utazás! Jópár óra repülőút, ugye? Nálunk is voltak veszekedős napok...a házasság márcsak ilyen :wink: :) Sok sok türelem kell hozzá :) És ami ezt a benzines sztorit illeti, szóhoz sem jutok!!!!!!!!!!:twisted: :twisted:

Anita! Én is úgy tudom, hogy újfajta személyivel lehet az EUs országokon belül utazni. Remélem összejön nektek, tök jó hogy ennyit utaztok!!

Most megyek fürdeni, pihizni, jó éjt!

KépKép

KépKép[/url]
neirda

na,feladtam....csak a felét tudtam feltölteni,ha sikrül a többit a külső modemről,akkor majd még,de addíg is... :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
pat! a következő kép külön neked :wink:
Kép

lufik az esőben: Kép

Kép
berni1

esti hülyéskedés:
Kép

Kép
berni1

Sziasztok!

Természetesen elnézem a túlbuzgóságotokat, ha holnap is köszöntötök :lol: .

Ancsa, szerintem is lehet személyivel utazni. Puszilom Juditékat is. Ők mikor költöznek?
Végre megvan az autó!

Mariann, pedig de szuper lett volna Kínába utazni, bár gondolom, Te jobban bánod. De ha nagyon akarjátok, összejön. A tudat ereje!!! Gratulálok Áminnak a járkáláshoz!
Benzines história :shock: , az ész megáll!

1 éve ilyenkor töltöttem be a 36. hetet és madarat lehetett volna velem fogatni. Emlékszem, mikor másnap megvizsgált a drnő és szomorúan mondta, hogy még várhatott volna Bogika, nem is értettem, hogy mi van :shock: . Álmomban sem gondoltam volna, hogy egyben kihúzzuk a 36. hétig.

Végül vasárnap tartjuk a családi zsúrt. Még nem tudom, mi lesz az ajándék :oops: .

Na, apa dolgozna, jó éjt!

Berni, akkor most nem teszek fel képeket :wink:

Csilla

Kép

Kép
csillala

csajok!
igazán rendesek vagytok,h érvényesülhetek :wink: :lol: bár a laptető illő lett volna :lol: szegény "újak"nem értik,mit is hablatyolunk olyankor,mikor én teszek fel képeket :lol: :lol: régen viccből írtam,h amikor én teszek fel képeket,sokan nem kommentálják,mert elvész a többi közt,amiket mások raknak fel.na,azóta csupa szeretetből hagynak érvényesülni és igyekeznek kommentálni is a fotóim :lol: :lol: de nem ám kiszúrni a szemem egy "nagyon jók a képek"-kel :lol: :lol:

na jó,csak viccelek ám,bár ha most jobban belegondolok... :lol:

jó éjt,hajrá éjszakások!

Kép
berni1

Jó reggelt!

Boginak nagyon boldog első szülinapot kívánunk!

Berni! Nagyon jók a képek! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma megint megkísérelek venni szandát Rolinak. REmélem sikerül!

Tesóm leállamvizsgázott, most már szabad, úh megyünk minden felé!

Rolit próbálom az önálló pisilésre szoktatni, mert az óvónéni sem fogja fogni a fütyijét!! Hát elég nehezen megy, ordít, hogy pisiltessem meg, közben már majd bepisil, végül pisil egyedül, de iszonyú hiszti előzi meg!

Berni! Az a Puzzles dolog nagyon tetszik, tud vele Dorián játszani?

Patr! Gabuska! Merre vagytok??? Réka?????

Kép
szly27

Bogicának nagyon boldog születésnapot kívánunk!

No, az utóbbi napokban kénytelen voltam rájönni, hogy ez lassacskán a kisgyermekkor kezdete :shock: Gyermekem tegnap a következő dolgokat újította: éjjel kimászott az ágyból; nap közben fél kézen fogva kellett sétáltatni, és este felmászott a polcon. Ja, és megtanult önállóan inni! Hétfőn elvittem uszizni és az én vizicsibém félidőben közölte, hogy ki akar jönni. Egyre keményebben fejti ki elképzelését, és ha nem egyezik az enyémmel, akkor még visítani is hajlamos :shock: Az én türelmes kicsi manóm :oops: (persze ettől függetlenül rendkívül rugalmasan kezeli a dolgokat, de már nem annyira, mint régebben) Igazából az a kulcs, ha el akarok venni tőle valamit, akkor meg kell várnom, míg odaadja, mert odaadja, a kérem szépen az működik, de a sürgősebb dolgoknál nyüszi lesz. Ha meg csinál valamit amit nem kéne és odébb viszem, amiatt sír, mert elszontyolodik. Kis mimóza. Közben meg annyit nőtt, hogy kinőtte a 80-as rugijait.

Ancsa, én 3 évig személyivel utazgattam, mert lejárt az útlevelem. Hollandiában is úgy voltam kint, szóval ne aggódj, ha kártyás személyid van :wink:

Berni, Szly megelőzött, szerintem is jók a képek! :wink: Tortaevős nincs? :twisted:

Mariann, nem semmi az a parkolós eset! Veszekedésen ne aggódj, olyan működő házasságot szerintem még nem találtak ki, ahol néha nem ugranak egymás torkának a felek :wink: Legalább utána ki lehet békülni :roll: :oops: :lol: :lol: :lol:

Szintus, voltál már dokinál? Mit csinál a kis hólyagcsíra?

Szly, nem segítene, ha Roli párszor apjával együtt pisilne? Akkor látná, hogy a nagyok a sajátjukkal céloznak? (csak ötlet, én nem tudom meggyőzni Gyurit, hogy mutassa meg Máténak, mire jó a bili :oops: )

gyorsan elküldöm, mielőtt elszáll[/i]

KépKép KépKép
kindertojas

Pat, papám megnyitója 24-én lesz, a másik koncert meg most pénteken.
Márk dumája még mindig hatalmas! Ja, a mi társasházunk udvarán akkora homokozó van, hogy nem győzzük kiszedni belőle a régi homokot.

KépKép KépKép
kindertojas

Körkérdés: hogy álltok a dumával?
Máté tudatosan mondja a pápát, mamát, papát (ezek néha hosszúra sikerülnek) és hogy nem-nem :twisted: . Vajon kire ütött ez a gyerek? :oops: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Ja, a homokozót csak Berni húzása érdekében írtam :wink: ugyanis nekiláttunk rendbetenni a kertet, hogy le lehessen menni gyerekkel. Drukkoljatok, kirúgtuk (félig) a közös képviselőt, és én szívesen elvállalnám, hogy végre menjenek a dolgok, csak még át kell nyomni a ház öregjein.

KépKép KépKép
kindertojas

Ezt az ötletet meg onnan szedtük, hogy eddig is nekünk kellett intézkedi, ha valami gond volt, mert a közös képviselő azon túl, hogy felvette a pénzét nem nagyon csinált semmit. A ház meg kezd erősen lerohadni. No mindegy, nem nyekergek.

KépKép KépKép
kindertojas

Lányok, mit szólnátok, ha mindenki felrakna szülinapos fotókat, csinálhatnánk belőle egy montázst. (én legalábbis megpróbálnám) Hogy tetszik az ötlet?

KépKép KépKép
kindertojas

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?