Boldog szulinapot kivanunk Boginak!
Joli!
Szegeny novered.
Azert hihetetlen es ijeszto, hogy valaki bemegy a lakasotokba ugy, hogy otthon vagytok es ugy visz el ertektargyakat.
Minket is kiraboltak egyszer, mikor Londonban lakutunk. Tul.kepp mindent elvittek, ami mozdithato volt. Soha tobbe nem mertem egyedul bemenni a lakasba utana. Mondjuk nem is maradtunk ott ezek utan sokaig, csak 1-1,5 honapig.
Remelem a noverednek minden iratat sikerult mar potolni. Szegeny, pont a mutet elott meg igy felzaklatak. Remelem a mutet jol sikerult.
Szintus! Nagyon edes Fruzsi a kepeken!
Olyan szep nagy szemei vannak!
Sly! Roli nagyon sarmosan nez ki abban a szerkoban.
A kis cipo pedig tunderi!
Adri! Irigyellek a jo ido miatt!
Biztos nagyon aranyos Artemisz, ahogy lubickol a tengerben.
Csilla! Bogika jobban van mar? Tudod mar mitol ment a hasa?
Nalunk tul sok ujsag nincs. Anyus tegnap reggel elutazott.
Kar, mert Rebussal nagyon jol megvoltak. Sokat jatszottak es Rebus imadja anyus foztjet.
A szulinap is jol sikerult, party nem terveztunk, de a szomszedok megleptek Rebust ajandekokkal. Kedvesek voltak, igy egy pici buli megis csak kerekedett. A torta Rebusnak nagyon izlett. Anyus fini csokitortat sutott.
Rebus kapott konyveket, kis jatek allatokat, babat, cipot, ruhat, puzzle-t (eddig meg csak szetdobalta), autot es egy cinderella autot
, amin majd autozhat, ha rajon, hogy kell loknie magat. Most meg csak tologatjuk.
Lanyok! Ti tudjatok, hogy szemelyivel lehet utazni Europa teruleten? Most kicsit kiakadtam, mert az utlevelemen ulnek a bevandorlasi hivatalban kb. mar 3 hete. most hivtam fel oket, hogy kuldjek mar vissza, mert utaznank, erre azt mondtak, hogy lehet, de ejtik az ugyemet, mert hogy a jelentkezesnel felhivtak a figyelmemet, hogy ne tervezzek utazast a kozeljovoben. Mintha egy bunozo lennek, ugy ragaszkodnak az utlevelemhez. Raadasul nem igaz, mert nekem senki ezt nem mondta, sot a papiron sem volt rajta amit kuldtek.
Kar is volt az egeszbe belefogni. Ja, es csak regisztralnak, sem vizumot, sem semmilyen engedelyt nem fogok kapni.
Tisztara felidegesitettek. Amugy penteken mennenk Hollandiaba egy hetre a noveremekhez. Georgre megy Magyarorszagra ( megvan az auto!!!
), elhozza a cuccoinkat, mi meg Rebussal Hollandiaban maradunk. Remelem nem forditanak vissza a hatarrol minket.
Uh Rebus szereli a radiatort.