Új privát üzeneted érkezett!

Látod Barbikám napról napra okosodunk!!!!! :wink:

Zsu:az a teli talpú csúszásgátlós zoknitok van?????Nekünk az bevált nagyon, tutira nem csúszik! :lol:

Évi:örülök én...miből lesz a cserebogár :lol: , de mire érdemben tudna is mosogatni addigra biztosan elmegy a kedve a drágámnak a dologtól!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Én arra kezdek rájönni az altatással kapcsolatban, hogy lehet hogy az én gyerekeimet nem is kéne altatni csak lerakni a szőnyegre!!!!! :lol: Szoni ma az ölembe hajtotta a fejét a földön ültem és úgy aludt el!!!!! :shock: :P 8) :P :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Márti, Barbi, jelzem én is :)

Csak rákerestem a gugliban :)

Aki kíváncsi az én ügyi csajomra:

http://videa.hu/play.php?v=ftj9AKYLuVi5eySe

Jó éjt :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok, újra itt... :lol: (Lehet ma már meg is untatok, annyit pofáztam itt. )

1-kor ért véget a maratoni alvás, utána peluscsere és egy kis hóka-móka után pedig jöttem anyukámék. Úgyhogy ma azért nem amortizálódtam le annyira. Sőt, a vasalatlanom is fogyott kissé anyukám jóvoltából. :)

Edith!
Jól hangzik ez az előadás, ügyesek vagytok, hogy elmerészkedtek ilyenre. És érdemes is volt ezek szerint, mert azért a nagy részét Kriszta is élvezte.
Hogy készíted az avokádót? Még én sem vagyok ám túl profi, a Stahl féle gyerekkonyhában láttam, de ő uzsit csinált belőle, én meg ebédre gondoltam, ha egyáltalán lehet adni. De akkor te is úgy tudod, hogy lehet, ezek szerint.

Évi!
Szerintem még változhat Samunál a napirend, remélhetőleg visszatér az előzőre, mert az "bölcsibarátabb".

Márti!
Jó ez a szőnyegen altatás!

Zsu!
Nagyon ügyi a lánykád, ez már nem is egy-két lépés, hanem sok-sok-sok. Jó fej, ahogy magasba emelt kézzel egyensúlyoz.

Csajok!
Nem nagyon számoltatok be a fogyókúra eredményéről (kivéve Évit)! Vagy mindenki feladta a végére?

Andi
Kép
zsandi

Tudom, hogy holnap lesz, de akkor most majd én leszek az első! :wink:

Boldog 10. hónapfordulót kívánok Ádám babának!

Andi
Kép
zsandi

Andi, drága vagy! Köszönjük szépen. És ráadásul a testvérének pedig holnap lesz a születésnapja. :P

Fogyókúra: én azért még odafigyelek, hogy ne egyek össze-vissza, főleg a szénhidrátokra. De sajnos vasárnap éjjel elkurvultam, maratoni nem alvás miatt éjjel 1-kor ráugrottam a sütire és kétpofára befaltam. Jó, mi? Nappal figyelek, éjjel zabálok. Csodálkozom, hogy a mérleg nem mutat kevesebbet! :lol:

Barbi
Kép
b_barbie

Barbi: majd bepisiltem az írásodon. Először azt hittem én olvasom rosszul, de nem.
[quote="b_barbie"] írta:b_barbieDe sajnos vasárnap éjjel elkurvultam, maratoni nem alvás miatt éjjel 1-kor ráugrottam a sütire és kétpofára befaltam. Jó, mi? Nappal figyelek, éjjel zabálok.

Én is boldog hófordulót kívánok Ádámnak?
Ki a testvére???????????

Zsu: nagyon-nagyon ügyes Katica! Szerintem vége a nyugalmadnak, most aztán szaladhatsz utána.

Andi: én kb. 1,5 kg-ot fogytam, de már abba hagytam. Most nincs idegem figyelni, hogy mit ehetek.

Lányok, be kell vallanom, egy kicsit benéztem ezt a fog dolgot. Csak az egyik bujt ki.

Akiknél volt már 3 napos láz: mikor kezdődnek a kiütések. A Szandinak tele van a hasa, apró piros pöttyökkel. Lehet, hogy allergiás a Germicidre v. a Nurofenre?

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Én meg a második! Jobb korán, mint soha!!!!!!! :P :P :P :P :P Szóval, szépszemű Ádám, nagyon boldog hófordulót kívánunk neked Krisztával együtt! (Tuuuudom, tuuudom, te már a Szonié vagy! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: )

Andi, Én eddig csak gyümölccsel kevertem, almával, mangóval vagy mindkettővel, de mivel az íze hasonlít a dióéhoz, bár azért sokkal semlegesebb, szerintem nyugodtan bele lehet tenni bármilyen főzibe is. Kriszta önmagában is szerette, adtam neki egy-egy pici csíkot belőle.
Amikor megpucoltad és feldaraboltad, viszont rögtön locsold meg egy kis citromlével, mert megbarnul, mint az alma. Az ízéből viszont akkor sem veszít, csak csúnya.
Remélem, ízleni fog nekik.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Zsuzsi, neked is köszönjük.
A testvére az István fia, a Norbi.

A három napos lázról nem tudok sokat, valószínű az Ádámnak is az volt, de kiütés nem jelentkezett. Úgyhogy, lehet nem is az volt, a fene tudja.

Barbi
Kép
b_barbie

Jajj Edith, az előbb még nem láttam az írásod,
Nektek is köszönjük!
(Krisztának is, bár valóban a Szonó a kiválasztott, de ki tudja! :wink: :lol: )

Barbi
Kép
b_barbie

Mégsem én lettem a második... :( :( :(

És a fogyókúrát elfelejtettem. Pénteken, a második ciklus után abbahagytam. De reggel és este kb. ugyanúgy étkezem (este kevesebbet, mint amennyit ír) ebédre meg eszem normális főtt ételt abból, amit Istvánnak is főzök. Szerintem ez így rendben van. Sőt, nagyon is, majd elmondom, miért. :wink:
És hogy a szénhidrátokat se űzzem ki teljesen az étrendből, hát pl. tegnap reggel egy szelet sütit, egy krémest ettem. De csak ennyit. Szerintem kell a szénhidrát is, és így, ha néha megengedem magamnak, konnyebben elviselem, ha amúgy nem eszem.
Azt a fogyós teáát is iszom. Minden étkezés előtt kell egy csészével meginni, d eén csak 1-et vagy 2-t iszok naponta, mert tud hascsikarást is okozni, éjszaka ez pedig nagyon kellemetlen tud lenni. De nekem szerencsére nem megy tőle a hasam, épp annyit segít, hogy így minden nap van normális székletem. (Bocs' a részletekért! :oops: :oops: :oops: )
És a lényeget hagytam utoljára, A mérleg ma este evés előtt kereken 65 KILÓT mutatott, ami azt jelenti, hogy 3,6 kg-ot fogytam a két ciklus és az azóta eltelt idő alatt, ami holnap pont két hét lesz. De én nem kilókban mérem magam :shock: , illetve nem ez lesz a mérvadó, hanem van egy terhesség előtti etalon-nadrágom. Nos, az rá sem jött a fenekemre. Most meg ha nagyon behúzom a hasamat, a zipzár is összeér. Na, azért messze állok még attól, hogy fel is húzhassam a zipzárt! :roll: :roll: :roll: :roll:
Majd ha abba beleférek, akkor tökéletesen elégedett leszek magammal!

Jó éjt mindenkinek! Én már hulla vagyok, mert a múlt éjjel Kriszta óránként ébresztett.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Szép jóreggelt!!!!
Látom nagy buli volt itt este!!!!!
Akkor én is csatlakoznék:a szép szemű Ádám köszöntéséhez!!!!Boldog 10 hónapot a nagyfiúnak!!!! :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi:ne keseregj én meg az elsőt néztem be, ami akkor még ki sem bújt!!!!! :lol: Majd ha megharap vele az a tuti!!!!
Én úgy tudom, hogy a 3 nap után jönnek ki a pöttyök!

Edith:nagyon ügyes vagy, ez azért jó sok!!!!
Én is figyelek nagyon a kajára, majd csak lesz valahogy!!!! :? Ja és lépcsőzöm :wink: És nem nasizom!!!! :shock:

Zsandi:én nem untalak meg!!!!! :shock:

Zsu:ügyi a lánykád nagyon!!!! :P

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Jó reggelt!

Mártikám, köszönjük szépen! :P

És egy hónap múlva lesz a gyönyörű Szonja születésnapja! :wink:

Barbi
Kép
b_barbie

Barbi:bizony ám!!!Már nagyon várja, mindíg kérdezi mikor lesz , én meg ilyenkor felsorolom, hogy kinek lesz még őelőtte a szülinapja!!!!
Múlt héten kicsit kiborult, hogy ő most akarja a szülinapját meg a tortát is!!!!! :shock: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Fogyókúra: én most a házipatikás kínálatból válogatom össze a napi menüket (mintha ezt már írtam volna :wink: ), és ezt Balázs is csinálja!
Edith, tök jó, h ennyi kg lement! Nálam a ruha kérdés rejtély: a terhesség előtti ruháim 90%-a rámjön, igazából nem is kényelmetlenül (ami ennyi plusz kilóval érdekes) - és ami számomra a rejtély, hogy az a kicsinek-szűknek bizonyuló 10% nem a nadrágjaim, hanem a blúzok között található :shock:

Ádámnak boldog 10. hónapot kívánok én is!

Zsuzsi, én azt olvastam a 3 napos lázról, hogy általában valóban 3 nap után jönnek elő a kiütések, de előfordul, hogy 1 nappal előbb vagy később jelentkeznek. A lényeg, hogy miután elmúlt a magas láz. És az is tök különböző, hogy mennyi kiütés jelentkezik. Szóval könnyen felismerhető... :)

Márti, két napja Samu is produkálta a szőnyegen alvást... Estefelé összezuhant.

Zsu, iszonyú ügyes Katalányod!

Samu rájött, hogyan kell felmászni az ülőgarnitúrára! Figyelhetem ezerrel, nehogy lezúgjon. Ja és ma reggel 8-kor ébredt, remélem ezzel délig bírni fogja. A trükk: behúztuk rendesen a sötétítőt :) (írtam h az elmúlt napokban ahogy viágosodott, úgy ő is felébredt)
Üdv:
É

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Évi:akkor ez terjed a babák közt????Mármint a szőnyegen alvás???? :shock: :lol:
A blúzok azért kicsik, vagyis gondolom, hogy a mell méreted változott , nem?????
Szerintem ha mondod Samunak, hogy a lábát rakja először le az ülőgarnitúráról, meg is mutatod neki, akkor hamarosan ő is rájön , hogy ez a módja!!!!!És ha mégis a fejen állást szeretné gyakorolni , akkor csak szólni kell, hogy a lábát tegye le és tudni fogja!!!!Vagyis mi így csináltuk! :lol: De nem akartam belepofátlankodni!!!! :oops:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Márti, ha a melllméret változott volna, azzal nem is lenne akkora bajom :) szerintem a felkar méret változott :(

Köszi tippet, igyekszem megtanítani a tolatás művészetét. Bár most épp nincs rácuppanva az ülőgarnitúrára, de ha 1x már megvolt, biztos produkálni fogja újra :)
É

erpé

Sziasztok!

Évi, "gratula" Samunak a kanapézáshoz. Biztos hamarosan megtanulja a leszállás helyes módját is.
Kriszta nem tud felmászni még az ágyainkra, túl magasak neki. És pl. kipróbáltam, hogy hogyan mászna le, úgy, hogy kivettem a kezéből a játékát és a földre dobtam, ő meg a kanapén. Előrehajolt, megnézte, és...nyújtotta a kezét, hoyg vegyem fel, mert le akar szállni. Van esze a kiscsajnak! :wink: :wink: :wink: :wink:

Nekem is a mellbőségem változott, bár a melleimnek a régi a mérete. Egyes blúzaim, ingeim mégis feszülnek, akár szét is nyílnak. :roll: :roll: :roll:

Egypár kép:

Így állt egyedül első nap:

Kép .

Ennyire szereti az etetőszékben:

Kép :( :P

Ezt művelte a habtapival:

Kép :)

Megtalálta a "babát" a tükörben:

És az utóbbi időben azt figyeltem meg, hoyg amióta nőtt a haja, hátul a vége kezd kunkorodni. nem akartam előre inni a medve bőrére, azt hittem eleinte, hoyg csak összeborzolta, de most nyilvánvaló jelei vannak a hullámosodásnak (egyelőre hullámosodás, de ha még nő, lehet göndörödni fog.) :

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Edith, tündéri Kriszta :)

Kerestem gyorsan egy képet Pankáról, neki ilyen volt a haja:

11 hónaposan:

Kép

1,5 évesen:

Kép

és most:

Kép

Szemből is: ilyen nagylány már:

Kép

Találtam Bencéről is pár jó képet, mindjárt feldobom azt is :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Ádámnak Boldog hófordulót!!!!

Most mégse teszek fel Bencéről, el kéne forgatni és nincs hozzá türelmem....bocsi,

Kata továbbra is fejjel előre jön le az ágyról, még jó hogy csak 20 cm magas :)
Hiába mutatom neki :) Mondjuk már csak ritkán esik le....

Pusza

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Na csajok én megint csak ülök és röhögök!!!!Kiscsaj nem alszik, a kismanó sem vitte túlzásba, Zsombi térdel és csapkod a két kis karjával mintha elakarna szállni......Szoni bíztat, hogy apa nemsokára itthon lesz.....én meg már csak röhögök............. :lol: :lol: :lol:

Edith:göndör lesz a Kriszta????Az jó és kitől örökölte?????Nálunk apától lett bodri a kiscsaj 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Barbi!
Akkor tesónap pedig nagyon boldog szülinapot kívánok így ismeretlenül is.

Zsuzsi!
Én is hallottam már mindenféle variációt a 3 napos lázra, úgyhogy akár az is lehet. Bár dokitok kizárta, nem? De ha megjelentek a kiütések, akkor azért lehet mégis az. Nem nagyon hallottam még allergiát a Germicid-re vagy a Nurofenre, meg ezeket Szandi már korábban is kapta, nem? (pl. oltáskor kúpot)

Évi!
Gratula Samunak az ülőgarnitúra meghódításához, nagyon ügyi, mégha ezzel a frászt is hozza rád időnkét. Gyorsan megtanul majd tolatni róla, és akkor már nem is lesz gond.

Edith!
Nagyon jók a képek Krisztáról, ő is milyen ügyes és nagy már.
Marcinak pont ilyen a haja, hátul göndörödik. Nem tudom, hogy ilyen marad-e, na és persze nála ez nem annyira fontos, úgyis rövid lesz a haja. Flóránál jobban örültem volna, neki viszont tök egyenes, de legalább vörös (egyenlőre) :D

Zsu!
Ígéretes ez a göndör haj, mármint, hogy miből mi lett. Akkor Kriszta is jó úton van efelé.
Panka nagyon hasonlít rád, nem hiába, testvérek vagytok. Na, ezt most jól megállapítottam. :)

Az én gyerekeim is elsajátíthatnák ezt a szőnyegen elalvás dolgot, már azt se bánnám, legalább nem kéne hurcolni őket. :)

Lányok! Ügyik vagytok ezekkel a mínusz kg-kal. Én meg nem álltam még rá a mérlegre, hogy a diéta óta (ami kemény fél napig tartott :wink: ), mennyit híztam. Majd én is beszámolok, így korrekt. :)

Andi
Kép
zsandi

Márti!
Jól csinálod, nem érdemes kiborulni, a röhögés jót tesz. Azért aranyos Szonó, hogy így vígasztal. Ja, és nagyon humánusak a gyerkőcök, jól elvannak alvás helyett, és nem visítanak, az enyémek azt szokták. :wink:

Andi
Kép
zsandi

Na azért a visításról a Barbi beszámolhatna, vele beszéltem telefonon és a kutyija elkezdett ugatni, mert a gyerkők visítási versenyt rendeztek!!!!! :shock: :wink:
Szoni megint az ölemben aludt el!!!! :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Ja, az más. :)
De úgy látom, 50 %-os teljesítménnyel már beljebb vagy. :wink:

Andi
Kép
zsandi

Enyémek meg még alszanak, lassan 2 órája, ugyanis a délelőtti alvás 20 perces volt, mivel anyukámmal csavarogtunk, Nagykanizsán voltunk, így csak annyit aludtak, amíg a kocsiban voltak.
A nagy sztori a mai napra: elmentünk a gyerekekkel ugye NK-ra, de a kocsiban nem akartam rájuk adni a kabátot, csak sapit kaptak, hogy addig se fázzanak meg, míg beülnek, a kabátot meg jól itthon hagytuk. Azért nem volt gond, nem kellett a kabi. :wink: De azért a hülyeségem határtalan.

Andi
Kép
zsandi

Mindenkinek köszönjük a köszöntést, a Norbinak is átadom.

Zsu én is megnéztem Kata videóját, nagyon aranyos. És ügyes!

Andi, ó, van ez így, hogy a nagy gondoskodásban otthon marad valami.

Edith, édes Kriszta göndöri fejecskéje. Szép lesz a szöszi haja loknikkal.

Zsuzsi? Láz? Kiütés? Mi újság Szandival?

Edit? Remélem nem azért nem írsz mert Virág is beteg lett!

Barbi
Kép
b_barbie

Márti, Apukájának is hullámos a haja, ha lenő, csak nem hagyja, anyósomnak is, és apukámnak is. Úgyhogy van akihez hasonlítania! :)

Andi, nem semmi a kabátügy, de én volt, hoyg a tejecskéjét hagytam a mikróban, és csak akkor vettem észre, amikor hazajöttünk. Szerencsére Kriszta végigaludt3a azt a bev
ás,
3árlást. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Nem te vagy egyedül ilyen...lökött. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Kriszta segített az előbb a szövegszerkesztésben! :lol: :lol: :P :P :P :P :P

Ja, és elfelejtettem mondani, hogy holnap nem leszünk itthon, mert István kiszállásra megy Székelyudvarhelyre, ott pedig lakik egy volt egyetemista társam, kinek a babája karácsonykor töltötte az 1 évet és meglátogatjuk őket. Megyek is összepakolni a holnapra szükséges cuccokat.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Barbi!

Szépszemű kiscsibésznek boldog 10. hófordulót!

Virág még nem tudom, elkapta e. Ma már néha tüsszentett és szortyog ( ez nem újdonság), úgyhogy talán még reménykedhetek. Viszont tegnap Barnusnak hőemelkedése is volt, és iszonyat csúnya takija van. Zöldessárga. Bocsi a gusztustalanságért, de így pontos a leírás. Szóval indulhatok a sárgaházba. Kicsi fiam kedve jó, étvágya gyatra.

Meg lett Virág allergia eredménye is. Allergiás valamire a kiscsaj, mert a vérében ellenanyag van, viszont nem derült ki az okozó. Negatív minden vizsgált táplálék allergiát okozó tényező, vagy 50 dolgot néztek. Légúti allergia nem valószínű, annak lenne látható tünete is. Na most legyek okos!

Andi!

Mintha a mi életünket írtad volna le alvás ügyben. Nagyon belefáradtam az altatásokba, mintha egész nap csak azt csinálnám (meg etetek). Hogy mikor fog ez megváltozni, nem tudom, de Téged meg duplán érint. Szóval részvétem! Nem zavarna engem, hogy nem alszik, de akkor ne üvöltene a fáradtságtól. Pedig tényleg az első pillanatban próbálom elcsípni az álmosságot, hogy ne billenjen át.

Évi! Kérdezted, mit csinálok, ha nem babázok! Szóval egy gasztronómiai alapanyagokat forgalmazó cégnél (árbevétel nettó 2 milliárd HUF) vagyok pénzügyi és munkaügyi vezető. Ez napi 10-12 órát jelentett sokszor, amit két gyermek mellett már nem tudnék csinálni. Szóval oda már nem megyek vissza, bankban szeretnék hitelezéssel foglalkozni.

Megyek kajáltatni!

Edit

KépKép

KépKép
edit74

Végre bejelentkezem!

Ádámnak boldog hófordulót! Barbi írd meg mailben melyik számon tudom elérni Istvánodat (és mikor, nem akarom zavarni). Köszike.

Zsuzsi, a 3 napos láznál (legalábbis nálunk) a magas láz lemenetele után előbb a hason, aztán a kezeken-lábakon, arcon jelentek meg a pöttyök. De nálunk is a 4 vagy 5 napon. Addig volt láz.

Mostanság Livi is kétóránként felsír éjjel. nem meggyőzően, egyből visszaalszik, de felsír. Viszont ma láttuk, hogy van egy újabb foga. ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSSSSSSSS tegnap elindult!!! Még kis rozogán lépked, de annyira lelkes.
Jaj, ne haragudjatok, de nem emlékszem kinek mit akartam írni. Annyira kivagyok. A bank szarozik. A hitelbírálat pozitív, de még nem köthetünk szerződést. Mert meg kell várni egy mailt amit a központ küld a bankfióknak. És mivel hétfő óta nem sikerült nekik, ma a fiókvezető segítségével kiderült, hogy egy már kifizetett és lemondott tesco-s áruhitelről kell nekik papír, hogy megszüntettük. De azt nem adtak nekünk, mondván, hogy ezt telefonon kell lemondani, megszűnik és ennyi. Ma az is kiderült, hogy az áruhitel valóban megszünt viszont a bank rossz infót adott a mi bankunknak és ezért kell papír. Ami azért jó, mert vasárnapig ki kéne innen költözni, és ha mégsem az csak a vevőnk jóindulatán múlik. De ő is albérletben lakik, tehát sejthetitek. Most már tuti, hogy anyuékhoz kell költöznünk a gyerekek miatt. Őket nem vihetem egy festékszagú poros lakásba. Szóval teljesen magam alatt vagyok! Nekünk semmi sem megy egyszerűen, (ahogy egymásra találtunk, gyerekek, mert soká jöttek), viszont eddig duplán kamatoztunk mindig. Ezzel tartjuk a lelket magunkba. A gáz az, hogy a stressz miatt egymással is hamarabb összeugrunk, meg a csajok is érzik a feszültséget. De ezen is túlleszünk és akkor már jó lesz. Bocsi, hogy siránkoztam... :? :cry:

KépKép
kgiulia

Edith:jó kikapcsolódást nektek!!!!Látod nem kell a postásnénivel menni!!!! :wink:

Edit:reméljük, hogy Virág ezt most megússza!!!!! :? Kitartást!!!!

Julcsi:Úúúúúúúúúúúúúúúúgy sajnálom!!!!!Nektek is kitartást, jó lenne ha nem húzódna sokáig!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Barbi,
boldog hófordulót Ádámnak,és a tesónak is boldog szülinapot!:lol:

Julcsi,
nagyon sajnálom amiken keresztül kell mennetek!A bankok nincsenek semmire tekintettel.Ráadásul nem is a ti hibátok miatt csúszik a dolog!Nem tudom miért nem tudják egymás között elintézni a papír munkát!!Tényleg gáz,hogy költöznötök kell,hisz
jó lenne az az egy hét amíg kiszárad a lakás,meg kiszellőzik.Két kis babával hurcolkodni kétszer,hát nem egyszerű az biztos.A vevőtök talán endeg,hisz azt írtad albérletben lakik,amit gondolom erre a hónapra már kifizetett.Vagy ő is festeni akar ebben a lakásban,azért kell neki ez a pár nap ebből a hónapból?Talán sikerül vele megállapodnotok!
Tudom mekkora stressz lehet ilyenkor,de próbáljatok higgadt maradni,már amennyire lehet ilyenkor.A gyerekek tényleg megérzik a feszültséget köztetek!Kitartás,nem sokára élvezhetitek az új lakást,és minden visszaáll a régi rendre!!!!

Edith,
nagyon édes Kriszta a képeken!Hanna még mindig nem akar megállni egyedül,igaz már lépeget,ha megfogom a kezét.Eddig ezt sem akarta.
A haj göndörségrő csak annyit,hogy a páromnak gyöndör a haja és nagyon dús.Rebinek kicsiként teljesen csigás(göndör)haja volt.aztán teljesen kiegyenesedett,olyan,mint az enyém.A Zsolti haja sem lett göndör de nagyon dús!Kiváncsi leszek Hannáéra,mert neki is göndörödik.

Edit,
akkor nektek mennek a gyógymanók!!!!

Nálunk van egy kis nátha meg köhögés.Pedig múlt hét szerda óta nem voltam sehol Hannával,nehogy beteg legyen,erre tessék!!
Tegnap óta prüszköl,folyik az orra,köhög!Elvittem a dokinénihez azt mondta vírus!Ezekszerint az se jó ha itthon maradok vele!Mondjuk a nagyok is hazahozhatták az oviból,de ők nem betegek.Most Cebiont,Béres cseppet,Cataflamot kap.Gondolom emiatt lett nyügi napok óta a drága.Na meg jönnek sorba a rágófogai,az alsó kettő már kinn van,a felsők meg nagyon duzzadtak.A dokinéni szerint ez is okozhatta a náthát.Meg eléggé étvágytalan,szerintem fogyott is.Ma mértük és 10.5kg,szept.végén 9.5kg volt,nem hiszem,hogy 4 hónap alatt 1kg hízott.Mondjuk nem csoda,mert akkor kezdődtek a füles betegségek,és amiket hízott a nem beteg időszakban azt szépen lefogyta a betegségek alatt.Most is alíg eszik.Remélem most,hogy nincs orrmandulája nem fog a fülére menni a dolog!

Pusz

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban

Hát jó reggelt!

A köszöntéseket átadom az illetékeseknek, köszönjük szépen!

Timi, remélem tényleg nem megy a fülére Hannának ez a fránya vírus és megmarad kis orrfolyásnál és köhögésnél.

Julcsi, nagyon sajnálom, hogy így szarakodnak veletek. Sajnos nekem sem éppen jók a tapasztalataim bankokkal kapcsolatban, kivéve egyet, de ott is több mint 3 hónapig tartott, amíg elintézték a hitelt. (ismerős és összeköttetések ellenére :evil: )
De lassan egy könyvet tudnék írni, hogy mit művelnek a bankok!

Kérdés: zöldbabot mikortól lehet adni? Már lehet?

Barbi
Kép
b_barbie

Megnéztem a táblázatomat az avokádót 8-9 hónapos kortól írja a zöldbabot pedig 10-12 hónapos kortól, úgyhogy szerintem mehet mindkettő nyugodtan!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Julcsi!
Háát, nem semmi, hogy mit meg nem engednek maguknak a bankok. Vagyis a bürokrácia mindenhol. Ezek szerint jan. vége volt a költözési határidő? Azért talán a vevő még belemegy egy-két hét csúszásba. Mindenesetre drukkolok nektek, hogy most már hamar és rendben menjen minden. Gondoljatok arra, hogy pár hét múlva már nagyon jó lesz az új, szép, tágas lakásban élvezni az életet, gondok nélkül. Kitartás!

Timi!
Szegény Hanna, erősíti az immunrendszerét rendesen. Merthogy azt szokták mondani, hogy a betegséggel ez történik. Talán most már eléggé megerősödik, és vége lesz ennek a sorozatnak.

Edit!
Remélem itt meg is áll Virág "betegsége", vagyis nem lesz belőle komolyabb. Már aggódtam kicsit, hogy azért nem jársz erre, mert lebetegedett mindkét manód.
Jól hangzik ez a bankos dolog, nekem a középiskolai osztálytárasaim 60 %-a bankban dolgozik, ők is szeretik. Már akivel beszéltem mostanában. Közgazdasági szakközepet végeztem, de olyan távol áll tőlem, hogy fényévekben mérhető.

Barbi!
Szerintem zöldbab már mehet, ha jól emlékszem, én már adtam nekik, igaz, talán egyszer. Úgy tudom, hogy 7-9 hónapos kortól adható. Úgyhogy hajrá.

Nekem is lenne egy kérdésem: padlizsánnal mi a helyzet? Az is érdekelne, hogy adhatom-e már, na meg az elkészítése is. Merthogy most vettem egyet, de csak azért ismertem fel a boltban, mert ki volt írva. :oops: Szóval, mi nem eszünk ilyesmit (tudom, öreg hiba), de azért a gyerekeket nem fosztanám meg tőle. Viszont ha nem adhatom még, akkor mégis mi fogjuk eltüntetni.

Andi
Kép
zsandi

Márti!
Én itt a netes táblázatból puskáztam zöldbabra a 7-9 hónapot, még jó, hogy ebben a viszonylag egyszerű zöldségben sincs egyezség. :) Ettől tudnék a falra mászni.

Köszi az avokádós infót, valamelyik nap ki is próbálom akkor.

Tegnapi menü nálunk: ebéd: üveges :oops: , mivel úton voltunk, uzsi: krémtúró+kukoricapehely. Ma salátafőzelék+krumpli+sütőtök+ husi. Elég furán hangzik így együtt, de mivel a salátának nincs valami intenzív íze, gondoltam, nem lesz annyira gáz. Majd meglátjuk. Uzsira gyümi+túró lesz a menü azt hiszem, bár az még kitalálás alatt.

Andi
Kép
zsandi

Sziasztok!

A gratulákat köszönjük, átadtam az illetékesnek :) Aki, mellesleg, minden "ügyes vagy" felkiáltásra megáll a szoba közepén, és elkezdi két kézzel verni a mellkasát :) És mondja vki hogy nincs közünk a csimpánzokhoz :) :):)

Julcsi, igen, sajnos a bankok erőfölényben vannak és szeretik éreztetni is..... drukk hogy mihamarabb egyenesbe jöjjön minden!

Gratula a járáshoz nektek is!

Barbi, a mi bankunk beadástól számítva 11 napon belül meghozta a poz. bírálatot, és rá egy hétre szerződhettünk volna, ha az eladónk rendezi a papírjait időben :twisted: :twisted: :twisted:

Nálunk már eszik a Kata babot, kb 1 hónapja.
Most evett rakott kelt. Holnapra még ne mtudom mit találok ki.

Ma műtötték a hugom kislányát, a Kamillát. Már túl vannak rajta, most az altatás utáni szenvedés van soron....

kétoldali lágyéksérve volt a picinek. Na és ezzel kapcs. ugye Orsiék itt aludtak, a Katánál. Reggel ugye kelniük kellett 5 órakkor, mert 7-re bent kellett lenniük a kórházban. Hát nem felkelt a Kata is? Úgyhogy fél 6-kor reggelizett, fél 7-kor kidőlt, 9-ig aludt, most 11-kor tízóraizott, és most megint alszik...

Mennem kell, kész az ebéd :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu:jobbulást Kamillának!!!Biztosan hamar felépül!!!!! :wink:

Julcsi,drev:mi a helyzet????Semmi változás????

Nagyon lehült a levegő, tegnap délelőtt még jó idő volt ehhez képest!!!! :? Jön a tél!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Edit, érdekes ez a fantom allergia dolog - de szerintem ilyen pici korban ezzel nem nagyon kell foglalkozni, olyan sokat változnak még ilyenkor a gyerköcök. Izgalmas lehetett a korábbi munkád (a fiad születése után visszamentél vagy már nem?). És szóval banki hitelezéssel akarsz a jövőben foglalkozni? Majd hozzád megyünk hitelért :)

Julcsi, drukkolok, hogy minél előbb elrendeződjenek a dolgok a bank, a lakás és a költözés körül. Nem hangzik túl jól a 2x-i költözés. Remélem, sikerül a vevőtöktől még egy hét türelmet kapni.
Mint itt szinte mindenkinek, nekem sem épp a napfényes oldala jutott a lakáshitel ügyintézésnek (mi ezt épp egy éve csináltuk, már terhes voltam... volt ott is csúzsás ezerrel, szerződésmódosítás, késve utalás, minden-mi-szem-szájnak ingere...)

Timi, remélem, Hanna tényleg nem lesz újra beteg...

Andi, padlizsánt passzolom. Mi rendszeresen esszük egyébként (a padlizsánsaláta és a padlizsánkrém nagy kedvenc), de Samunak még nem adtam belőle. Én ha sokat eszem, akkor kicsit kicsípi a nyelvem... (bár ilyet még mástól nem hallottam) Meg tele van apró magvakkal, és úgy tudom, ezekkel is vigyázni kell.
De van egy másik fórumon egy dietetikus csajszi, megkérdezem, ha gondolod.

Márti, én az egyik babaszakácskönyvemben az avokádót 10 hós kortól láttam - ez megint a "mostlégyokosdomonkos" eset :)
Üdv:
É

erpé

Na, csak emlegetni kellett a bankot! :evil:

Kaptam egy levelet, hogy bocsi, de az eddigi törlesztőrészletet rosszul számolták ki, és ezentúl csak kevesebbet kell fizetnünk. Mivel ez svájci frank alapú hitel, a fene sem tudja ellenőrizni. Az egy dolog, hogy fél évig többet fizettünk, de ezek után bízz meg a bankban, hogy most sikerült végre kiszámolni a tényleges törlesztőrészletet.
És ez csak egy dolog, a többit nem is sorolom, miért utálom őket! :evil:

Barbi
Kép
b_barbie

Helyzetjelentés a mai "vidám" ügyintézésről. Szóvala tescos áruhitel miatt be kellett mennünk a pénzügyi parteneres bankba. Ahol felhívták azt aki tartja a bankkal a kapcsolatot az áruhitel miatt. Azt mondták, oké minimum fél óra és akkor fogja tudni átfaxolni. Vártunk, vártunk. Nem jött át, mondván a bank fax gépe rossz. Átmentünk az egy utcára lévő másik típusú bankba (bekuncsorogtunk!), hogy akkor faxolják oda. Még mindig várunk, várunk. Levontuk a következtetést: az áruhiteles fax a rossz.... A bankfiókba le tudják küldeni a kívánt papírt... holnapra meg is érkezik. (Ekkor ugye csúszunk a szerződéssel, utalással, mindennel.) De bemehetünk Újpestre mert oda le tudják küldeni még aznap. Ami tök jó, hiszen a város két vége csúcsforgalomban... Mindegy, átmentünk a papírért és a mi bankunk futárszolgálattal küldi az anyagot és (elvileg) előrevesz minket az illetékes. Így ha minden rendben lesz akkor holnap szerződünk és hétfőn utalnak. Jó mi? Én már csak nevetni tudok. Hihetetlen. A szegény ember bízván a bankokban fel szeretne venni hitelt hogy "továbblépjen" és ezzel elkötelezni magát 20-30 évre. És akkor egy ember vagy valami hibás információ miatt ez van.

Barbi és nektek jóváírják valahogyan a többletfizetést? Azért ez is jó...

KépKép
kgiulia

Nem tudtam semmit visszaolvasni. Sajnos Virág sem ússza meg, lázas, köhög, taknyos. Nem tudom, mikor jövök, de másból sem áll a napom, mint orrszívás, orrfújás, lázmérés, gyógyszer beadás.

Szóval pár napig nem valószínű. hogy tudok jönni.

Legyetek jók! Puszi/Edit

KépKép

KépKép
edit74

Julcsi, sajnálom, hogy ennyire nem egyszerű de remélem a héten végre szerződhettek.
Az új tulajjal tudtatok már beszélni?

Igen, jóváírják a túlfizetést a tőketörlesztésből, de akkor sem mindegy, hogy havonta mennyit fizetünk. És a kérdés, vajon most jól számolták ki?
Mindegy, holnap más miatt is felhívom őket, azt hiszem lesz pár kedves szavam hozzájuk! :evil:

Különben ma zöldbabot evett az Ádám, pici fokhagymával, borzasztó nagy sikere volt. :P

Zsuzsi, hogy van Szandi baba?

Barbi
Kép
b_barbie

Sziasztok!

Julcsi: nem semmi a bankos sztori. Remélem most már minden rendben lesz.
Nagy nagy gratula a kiscsajnak! Most már mind a ketten mennek ugye?

Timi: remélem Hanna megússza ennyivel és nem lesz betegebb.

Edit: szegény gyeköcök és szegény te, kitartás!!

Barbi: gondoltam rád az éjjel, megettem egy hatalmas zacskó csokis kekszet.

Én is dolgoztam egy ideig bankba hitel osztályon, de én nagyon utáltam. Sokkal jobban szeretek titkárnő lenni.

Mi jól vagyunk. A Szandi tegnap reggelre teljesen láztalan volt, tele kiütéssel. Csak éppen extra nyűgös. Mindegy eltelt valahogy a nap. Aztán éjszaka folytatta, óránként ébredt, üvöltve. Már kínomban megetettem, ami furcsa volt, mert ahogy megérezte a szájában a kaját elaludt. Igazán nem is evett csak 20 ml, de utána egy pár órát nyugi volt. Persze hajnalban folytattuk a szenvedést.

Ma teljesen jó kislány, délután aludt 3 órát és most is alszik. Csak enni nem eszik, kb. 100 ml-t tudok belenyomni. Vettem Mildibé 2-es, valami jó éjszakát tápszert, este kipróbálom, hátha alszik tőle egy kicsit többet.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Sziasztok!

Julcsi!
Hát nem semmi a bank. Kb. 4 éve intéztük mi is a hitelt, viszonylag simán lezajlott, nekünk a papírok beadása volt kalandos. Meg a folyósítás után elrontottak valamit, kb. plusz 60.000-et követeltek rajtunk. Persze mentem asztalt borogatni, elismerték, hogy ők szúrták el, és közölték, hogy azért be kell fizetni, aztán majd ők visszaadják. :shock: Aztán meg a havi fizetésnél szívóztak velem mindig, így megoldottuk átutalással, azóta - már pár éve - nem is voltam abban a bankban.
Remélem most már rendben lesz minden.

Edit!
Sajnálom, hogy Virág mégis elkaptam. Kívánom, hogy mihamarabb gyógyuljon meg. Barnus hogy van?

Barbi!
Szuper, hogy nagy sikere volt az új kajának. Ügyes fiú ez az Ádám. :)

Zsuzsi!
Akkor mégiscsak 3 napos láz, nem? Mindegy is, a lényeg, hogy vége a láznak.
Már mi is próbáltuk azt a tápszert, nálunk nem vált be, vagyis nem aludtak tőle jobban, kiváncsi vagyok, nektek mi lesz a tapasztalatok.

Mi csavarogtunk egyet délután, Zsoltinak Zeg-re kellett mennie, én meg vele mentem. Beszabadultam egy plázába, hogy majd jól körülnézek, erre kb. a második boltban voltam, amikor hívott, hogy ő végzett. De azért ez a fél óra is jó volt. Anyumék voltak a törpökkel, akik szokás szerint angyalok voltak a távollétünkben. :)

Ja, és már égen-földön keresem a környéken azt a bizonyos gumi talpú zokni, de sehol nincs, sőt, volt, ahol kicsit hülyének is akartak nézni. Márti, megírnád, hogy ti hol vettétek? Kedden megnézném Pesten, de jobb lenne célirányosan menni, nem csak bolyongani.

Andi
Kép
zsandi

Teszek képet, mert már olyan régen raktam

Kép

Kép

Kép Karácsonykor

Kép Szandi Pamacs cicával

KépKép
zsuzsi78

Zsandi:na akkor majdnem jól körülnéztél!!!! :wink: Mi a Brumi Maciban vettük, de ott az volt az utolsó akkor, de anyósék a Kenguru Goldban, többször is :P

Zsuzsi:édes nagyon a Szandi...már igazi kishölgy!!!! 8) AZ a fejpántos kép tündéri!!!

Edith:még nem is írtam, hogy a Kriszta is gyönyörű!!!!Remélem jól szórakoztatok ma!!!!

Edit:jobbulást és sajnálom ezt a sok betegséget!!!

Julcsi:KITARTÁÁÁÁÁÁÁST!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Szépséges jóreggelt mindenkinek!!!!
Végre péntek van!!!!El sem hiszem!!!
Mi most átcseréljük a szobánkat a manókkal és mindketten át is kerültek!!!! :wink: Úgyhogy hatalmas szobájuk lett, de jobb is így, hisz nekünk csak egy ágyunk és egy szekrényünk van!!!!!
Majd 7végén kerül sor a szekrénycserére!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Jó reggelt!

Edit jobbulást a gyerekeknek, neked pedig kitartást. Mást nem is tudok mondani, rémálom ez az állandó betegség. :cry:

Zsuzsi, a fejpántos Szandi gyönyörű! Eszméletlen aranyos!
Éjjel nasizol? Na szép! :lol:
Képzeld, tegnap már odáig jutottam, hogy mentem megmenteni a macskánkat a szomszéd macskájától. Az a dög bejött a kertbe és bántotta szegényt.

Márti, és már most éjjel is külön aludtak? És milyen volt az éjszaka?Vagy majd csak hétvégétől? Mesélj!

Julcsi, nagyon szorítok Nektek!

Barbi
Kép
b_barbie

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?