Új privát üzeneted érkezett!

Annnnn:
Hol az az album? Én nagyon kiváncsi vagyok?
klarissza

Barni újabban azzal szórakozik, hogy kihúzza a dugót a kádból fürdés közben. Már rögtön az elején. Aztán elmélyülten figyeli, ahogy megy le a víz. Azóta zuhanyozunkKép
Kép

Ági
Kép
Kép
hagnosz

hi

már teljes csend van a gyerekszobába, remélem reggelig igy is marad, amit -sajna- nem hiszek, mert szeptember ota megint felébred 2-3x a benedek.
panna csunyán köhög és ez is hozzátesz a felriadásaihoz.

hát akkor most olvasom elölröl a lapot- még1x-, hogy tudjak irni is.

bombom:
a samu nekem is nagyon tetszik.

panu:
bocsi, hogy akkor hétvégén nem küldtem a képeket, de se szombaton, se vasárnap nem voltunk itthon. a hétköznapjaim pedig igen zsufik. nincs elfelejtve!!!!!!!
nálunk is ugy mwegy, hogy ott maradunk mig elalszanak, bár néha sikerül félálomban kiosonni a szobábol.
vmi "tücsökzene" kiirást láttam a nagytétényi uj müvházban. megkérdezzem mi ez? minden kedden és csüt-ön ugyis ott vagyok.

tali:
a következöt nem tarthatnánk szerdán? mi csak akkor tudunk csatlakozni - ja, hogy belölem elég volt 1x is a m.szigeten??---akkor sem szabadultok meg tölem Kép

vera:
ne aggodj, a kocsikázási taktikával nem vagy egyedül. pannánál is bevetésre került néha napján .
saját céget alapitott a férjem és amit kér azt megcsinálom neki.
most éppen forditást és sortiment darabolást felvinni a gépre.
még saját honlap nincs, de, ha kiváncsi vagy az eredeti oldalt belinkelem nektek és ott megnézhetitek, hogy miket forgalmazz(játékok: németországbol pvc mentes figurákat. állat, ember és disney, olaszországbol társast, puzzle-t)
http://bullyland.com, figurák website-ja

marcsi:
ez az ágy kimászás frenetikus. hogy tudja megtámasztani a piciny talpán? ott sima az ágy oldala vagy van ott vmi amire ráléphet?
szelektiv hallás- ilyen korán??

ann:
ha talizunk veletek, vigyázni kell akkor a lányzo nevével, mert benének rögtön "hami" ingere lesz és muszáj lesz kaját dugnom a szájába. Kép.

gabi:
nálunk is gond a kaki csak épp a másik oldala az éremnek. ugyanis nem észrevehetö, sunnyogo modon tojik a fiatalur, ráadásul nem mindig szaglik át és csak egy kontrollnál veszem észre, de addigra piros lesz a popja.
hála addig eljutottunk rendszerességbe, hogy ha van kaki az kaja után kb 30-40 perccel. de ismerve csalafintaságra valo hajlamát néha teljesen más idöbe "tronol".
a sok folyadék jo dolog.

anita:
véletlenül nem pasibol van robo?? Kép

edit:
lehet, hogy összefüggésben van a bölcsivel, ott sem kap cicit az alváshoz. lehet, hogy pont ezért fog rola könnyedén leszokni, ha egyáltalán tényleg le akarod szoktatni. nem biztos, hogy le kéne még.

gabi75:
légyszi legyél oly kedves és ne izgass minket/engem a 20-30 fokkal, mert mindjárt megörülök. annyira, de annyira utálom a hideget. itthon nyáron mindenki nyávog, hogy ilyen meg olyan meleg van, de az eszük be se jut, hogy télen is pont uezt csinálják.
én nyáron élvezkedek a kánikulában. most pedig esz a sárga irigység ilyenek hallatán. igazán küldhetnél csomagban- csakis gyors postán nehogy kihüljön Kép - jo sok meleget nekem.

batka.
a lányzo mindig igy ül a földön, viszontsemmi baja nincs. gondolom sokat számit az is, hogy mennyit és hogyan mozog nappközben a gyerköc.
sajna tippem sincs, mert nálunk nevetés tárgya, ha bereppen egy légy és zizeg az ablaknál.

zsizsa:
szerintem teljesen jot válaszolt elsöre. nekem nagyon tetszett. hülye kérdésre.......... kiváncsi lettem volna azokra az arcokra Kép
biztos, hogy zavarba jött?
én jot mulattam rajta, szuper

barbi:
bizony-bizony, ez bene haja, bár a vaku egy kicsit világositott rajta, de pannához viszonyitva sötét szöke, azaz világos barna a szine. a csajszinak van sötétbarna.
nekem is sikerült belenyirnom a frufrujába, elég idétlen lett, de már nö.

klarissza:
ennyit pakol vagy most megtisztel és csak "ennyit" pakolt le (azaz ez a max. vagy a min.?)
nem irigyellek. azt hittem, hogy csak én pakolok egésznap a gyerek/gyerekek után (kb. 50x/nap), de látom nem vagyok egyedül.

magunkrol most látom nem is irtam, végül is nem történik semmi különös, fogzás áll egyhelybe (még mindig csak 6 van, panna oviba jár, férjet még mindig nem láttom eleget, bár ez lehet a hosszu házasság titka. mindjárt itt az 5 éves évfordulonk)

zárul miki mokatára, hulla lett a mokazsákja.

jo8
orsolya11

Sziasztok!
Hát, Barni csuda édes, a dugó pedig kihúznivaló dolog Kép

Ann, ügyes vagy. van egy barátnőm, aki szintén megcsinálta a fiának. a kisfiú már 8 éves, és még mindig ott van a szobában a teljes falnyi "kép". szereti a srác nagyon.

Orsi! még szép, hogy nem felejtettél el minket. etgnap láttam a Fehérvári úti műv.házban is tücsökzenét. majd megnézzük. gondolom, hogy fáradt vagy, de majd lesz, amikor úriasszonyként ézed, hogy dolgoznak mások Kép, nemde??

nálunk nagy újság nincs. Lizi megkapta az oltást. nem örült neki Kép estére nyűgös is lett. dokibácsi elégedett volt a fejlődésével, én is. és csak a saját könyvespolcát pakolta le, ami igen rendes dolog volt tőle. gondoltam is rád Klarissza Kép nálunk van egy fakkja a mi szobánkban, amelyben csak gyerekkönyvek vannak (babaváró, mesekönyv, főzőcskekönyv, stb.) és csak ezeket szedi le, alig-alig vesz le máshonnan, ha igen, akkor azt tuti megcsócsálja.

mindenkinek szép napot!

panu
panu

Sziasztok!

Na, akkor játszóház vagy Ikea?
Tudom, mindenkinek bármelyik jó. Kezdjem a választást én?
O.K. Mivel ma elég randa az idő - szürke ég, esik az eső - és holnapra is hasonlókkal "biztatanak", így én azt mondom, ha holnap kicsit kiderül, akkor én elindulok az Ikeába, de a jóval messzebbi állatkertet nem vállalom be.

Orsi,
először is boldog névnapot Kép.
Ákos úgy jut ki a kiságyból, hogy a rácson elkezd mászni a lábával, aztán karizomból húzza fel magát. Szóval semmi kiálló izé, a sík felületeket küzdi le.

Üdv.

Marcsi

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

Klarissza, itt a kép Kép

Cupp
Ann
annann

Orsi:
Ez most a könyvekben maximum volt, de a lakás többi része néha már járhatatlan. Én úgy fogom fel, hogy fittnes program Laca után pakolni, különben nagyon unnám már a dolgot Kép Mondjuk Neked már nincs hová fogyni, de nekem még mindig van 5 kg, úgy, hogy hajrá Laca Kép

Jut eszembe turkáltam nyár végén Pankának jövő nyári rucit, ha előkerítem a szekrény mélyéből, akkor lefotózom.

Gabi:
Miből államvizsgázol? (Ha nem vagyok kérdésemmel szemtelen.)

Panu:
Most már rendszeresen dolgozol? Lizinek már van saját könyve? Olyan igazi papír? Kép (Sajna Laca még mindig csak falja a könyveket.)

Zsizsa:
férj beszólás nagyon jó Kép És logikus válasz Kép
klarissza

Ann:
Na ne szórakozzál itt velem!! Kép Kép Kép

Cserébe én is küldök egy képet.
klarissza

Marcsi:
Nekem a tali hely mindegy lenne, csak még csorog Laca orra Kép Nem olyan vészes már, de félek, hogy ráhapcizik a többi babára, aztán az anyukám Debrecenben sokat csuklana Kép
klarissza

Sziasztok!

Nekem is inkább az Ikea lenne jó holnap (anyagi okokból) Persze csak ha nem lesz olyan gusztustalan idő mint ma mert akkor nem indulok el.
Hagnosz. bocs hogy nem válaszoltam a multkor. A kép a 27. héten készült. már nagyfiúKép Egyébbként dugókihuzás nálunk is megy. hogy milyen nagyfiú már Barni.
Gabi75. sajnos én sem tudok semmi biztatót mondani, inkább minnél előbb csináljátok meg azt a vizeletvizsgálatot. Bízom benne, hogy most minden rendben lesz.
Ann. Nagyon szép a kép. Ügyesek vagytok. Meg Hami is édi a talis képeken. Persz Bence és zsoltika is csuda édi. Kár, hogy nem tudtunk menni.
Vera. Jobban alszik már Benci.
Klarissza. Jobbulást Lacának. Gyógyuljon meg minnél hamarabb, hogy tudjunk talizni. KönyvlepakolásKép

Most muszáj mennem, mert Bömbike itt cibálja a nadrágomat és nyulkál a klaviatúrához.
Még megpróbálok jönni. Bocs akinek nem irtam, de félek, hogy mindjárt kikapcsolja a gépet.

Pusz mindenkinek
Brigi
bombomanyu

Annnn:
Bocsi Kép Kép Pedig nem is én vagyok a családban színtévesztő Kép Brigi után jöttem rá Kép

Ja és a festett falkép nagggyon-nagggyon jó!!!
Mingggyá végig nézem az albumot is.
klarissza

Hello!

Ilyen időben mi is inkább csak az Ikeába indulnánk el, hacsak nem taknyosodik addigra be Gabi, amire sajna van esély a jelenlegi tünetek alapján.Kép

Most csak ennyi, mert itt üvölt.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Mivel gyermekem most hunyt be az etetőszékben, úgy gondoltam most jön az én időm és ideültem a géphez egy nagy üveges NutellávalKép

Jó sokat írtatok, ezt már szeretemKép
Délelőtt itt volt nálunk egy kolléganőm, aki 3 hónapos terhes és ollllyan szép kis pocija van már, tisztára nosztalgikus hangulat jött rám és úúúúgy irigykedem rájukKép Pedig pár nappal ezelőtt azt mondtam hogy nem irigylek senki pocakost. De így látva a pocit, mégisKép
Igazából már kedden a játszóházban láttunk egy 3 hetes babát (ugye Ann és GabiKép) és olyan picike volt, hihetetlen hogy a milyenk is volt ekkora (meg még kisebb, 2,15Kép)
Na de mi még nem tervezzük a másodikat egyelőre, Apa épp tegnap mondta este 10kor mikor még mindig Bencivel sétáltak kézenfogva a lakásban hogy ugye nekünk csak ez az egy gyerekünk lesz?Kép Kicsit fáradtak vagyunk mostanság... Tegnap este voltunk játszóházazni újra, nagyon klassz volt, Bence ismét élvezte a dolgot, csak épp a babkocsiban fél8kor hazafelé bealudt, itthon szépen levetkőzetettem bodyra, gondoltuk lesz egy jó esténk, alszik a gyerek már este 8kor. Ja, aludt is. 9ig. Aztán mint aki letudta a délutáni alvást, felkelt és 11kor tudtam csak visszaaltatni. Igaz hogy ma reggel fél10kor telefonra ébredtünkKép

Egyébként már jól alszik, a foga még nem szúr, de már láthatóan nem kínozza. Rájöttem hogy most meg én vagyok hülye mert mióta eladtuk a légzésfigyelőt, inkább este is magunk közé fektetem már eleve Bencét és itt is alszik reggeligKép De ha a saját ágyába teszem le altatás után akkor ott alszik nyugodtan, szóval egyelőre nincs gond ezzel. De majd jól elrontomKép És itt is-ott is ébred éjjel egyszer inni, csak még ha külön alszik fel kell kelnem hozzá, ha meg velünk akkor nem is emlékszem rá hogy volt fent csak reggel látom az üres poharátKép Valószínűleg én itatom meg...

Holnap mi nem megyünk talizni, azt sem tudom hol van az IkeaKép de azt igen hogy messze és én nem tudok babakocsival bkvzniKép
Aki megy annak jó talizást és képeket kérünk majd!Kép

Lányok, ti adtok valami vitamint a babáknak így tél előtt? Mert én tegnap kérdeztem a dokinkat, ő a polivitaplex juniort ajánlotta, na ez nem volt a gyógyszertárban, így Vitacolant vettem mert ezt én is úúúúgy szerettem kiskorombanKép Adtam is Bencének és még kért volnaKép
Ja, még ezt el kell mondanom! Tegnap a doktornéni el volt ájulva Bencétől, a mozgásától nagyon, mert ugye egy hónappal ezelőtt felírta hogy 4 hónap lemaradása van mozgásban, erre másnap elkezdett mászni meg felállni. Hát most kész volt tőle teljesen. Na de inkább azért vagyok büszke mert azt mondta hogy értelmileg előrébb jár és amiket tud az több mint jóKépKépKép Hápogott, brekegett, és 10 percen keresztül egy cicás zsebkönyvet (nem babakönyv) lapozgatott egyesével, olyan jó vékonylaposat. Azt mondta a doktornéni hogy a legtöbb ilyen idős gyerek max tépi a könyvet így és nem nézegetiKép Úgy örültem neki!!!

Ann!
A szavannát én már láttam rég, akkor is el voltam ájulva tőle meg most isKép Az új képről is kérünk ám fotót, nagyon nagyon ügyi vagy!!!!

Panu!
Remélem Lizi azóta már nem nyűgös az oltás miatt! Puszi a kis hősnekKép
Én már előre félek a 15 hós duplától, december 7én kapjuk előreláthatólag. Januárban pedig beadatom neki a bárányhimlő ellenit.

Orsi!
Ez a cég nagyon tetszikKépKép És ezeket a játékokat nálatok is meg lehet majd venni vagy ti csak forgalmazzátok őket?
A munkáért meg külön irigy is vagyok, én is sokszor mondtam már a férjemnek hogy hozzon haza nekem valami munkát, lehet akár adatrögzítés is, úgy vágyom már valami újra, kicsit hasznossá tenném magam más területen is, nem csak Anya szintenKép

Hagnosz!
Barni csudaédes a zuhannyal!Kép Hogy tudtad lefotózni, nem spriccelt le végül vele?
Mi már nem tudunk fürdős képet csinálni, mert sajna nem vízálló a fényképezőnk és minden úszik olyankorKép A zuhannyal meg rendesen ijesztget Bence és jókat kacarászik mikor megugrunkKép

Gabi!
Tanuláshoz kitartás, biztos nem lesz egyszerű Zsoltika mellett kivitelezni, de annál jobb lesz mikor a kezedben lesz a diplomaKép

Na most már megyek vasalni a változatosság kedvéért. Úgy érzem hogy mást se csinálok egy hete csak altatok és vasalok...

Sziasztok,
Vera

KépKép Kép
76vera

Orsi!

Nagyon boldog névnapot kívánunk!!!
KépKépKép

Bence és Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Akkor a holnapi tali bárhol-bármikorjából megvan a hely.
Most jön az idő.
Felvetem a délután 2-3 óra körüli érkezést és akkor az apukák munka után össze tudnak mindekt szedni a végén.
Akik tudnak jönni, írják meg, hogy jó-e ez a saccperköbö időpont.

Pusz.

Marcsi

Marcsi
marcsi77

Vera:
Én a Vitacolant adom Lacának. A dokink azt mondta, hogy 1 hónap után két hét szünetet kell tartani a zsírban oldódó vitaminok miatt (ADEK Kép)
klarissza

Sziasztok!
Nekünk jó 2-3 felé az IKEA. Ugye az örs vezér tériröl van szó? A délelött nem lenne jó, mert 11-re le kell mennem BIcskére jogsit csináltatni, (tisztára elfelejtettem, még csak fél éve járt le).
Üdv, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok Kép

Az elkészült megtekinthető Kép
(már akit érdekel) Kép
(Klarissza, a kedvedért nagybetűkkel írtam a linket Kép )

Cupp
Ann
annann

Sziasztok!

Ann: valami gyönyörűek ezek a képek.Mire festettétek és másoltátok valamiről? Jaj, nagyon ügyik vagytok, nekünk is kéne egy ilyen szép képKép.Nagyon tetszik!!Kép Szerintem igenis tehetségesek vagytok!!Köszi a dicséretet Robó nevében .

Hagnosz: de ari Barni a kádbanKép.

PAnu: versezünk és olvasok is Robónak, nem is ezzel vana gond, hanem ha gép bekapcs ő iderohan és nincs mese kárókatonázni kellKép.

Vera: tudtam én, hogy Bencus fejlett manó és nagyon ügyes.Azért a rengeteg fáradozás meghota a gyümölcsét. örülök nagyon!!Várom a leveledKép.Biztosan a foga miatt voltak ilyen éjszakáitok. Bújjon ki mielőbb az a fogacskaKép

Zsizsa: Gabócának jobbulást, azaz ne is legyen semmi baja!!Kép

Orsi: sok boldog névnaot kívánunk mi isKép.

Klarissza : a Vitaloc az vitamin készítmény? Cseppek?

Brigi: ugye jól vagyok?

Gabi75: várjuk a képet a játszóterezésről.Örülök, hogy sikerült újabb magyar ismerősöket megismerni.Legalább nem érzitek magatokat egyedül annyira. Dávidka amúgy jól van?

Gabi: azért néha írj egy pár sort Zsoltiról, tudjunk rólatok egy pár sorban. Hiáynozni fognak az írásaid.

Barbi: szegény Ádibádi, remélem már jobban alszik este. Mennyi fogacskája van már? Nálatok is ilyen sok szünet van egy egy fog között?

Bocsánat akinek nem tudtam írni, de manó itt ül az ölemben és nem enged gépezni.....
(apa meg eddig bírta a szitterkedést)

Ja és nánunk is van már tudatos apa és tudatos ciciKép.Engem cicinek hív, nem hiába vagyok én mozgó tejcsarnok.Kép

Jó éjt: Anita
anita77

hi

csak gyorsan--ilyen korán is jo rég irtam

most értünk haza tornárol, bene bealudt az autoba, kiváncsi vagyok meddig tart. a hütöben már ott figyel a tápi a gyors visszaaltatáshoz.

- köszönöm a köszöntést, igazán jol esik (sajna az esö is Kép)

vera:
NANÁ!!!!!!! PERSZE, HOGY LEHET VENNI TÖLÜNK IS(bár az ujabb rendelés a héten megy ki no-ba, az 2 hét mulva itt is van). TERMÉSZETESEN SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL.
ÉS NEKTEK "2003 NYÁR VÉGI BABÁK" ANYOCÁKNAK 20% KEDVEZMÉNYT IS KIBULIZTAM A PÁROMNÁL
(magyarán szolva áfa nélküli ár.)

a képtár.hu-ra pedig gyorsan fel akarom dobni társasok, puzzle-k képeit. igen jopofák azok is, mert a puzzle 2oldalu. az egyik oldalon a megszokott modon a kép-amit összerak a gyerek (már 4db-ostol is van) a másikon pedig ki lehet szinezni az összerakott képett. a doboz tartalmaz filcet/zsirkrétát/ceruzát? is.
és szerintem igen kedvezö az ára. pláne a fenti %-kal méginkább.

panu:
küldöm a képeket!!
remélem, de ez kb 7-8 év mulva lesz--talán

klarissza:
jo kis comb gyakorlat a guggolás+ hasprés a hajolgatás a karmunkárol nem is beszélve.
miota 2 gyerekem van a páromnak sokkal nehezebb a dolga -pedig mindig szövetkezik a pannával- a birkozásban. mégse boldogulnak velem. néha már bene is besegit, hol nekem-hol az apjának.
nálatok is van panka a családban???? mostanában egyre több anna, panna van.
benedekröl nem is beszélbe. a környezetemben 2 is van.
+ a korházban is volt egy bene, aki 1 nappal késöbb született és az anyját hogy hivták???--orsi (nem viccelek, tényleg, mikor kiderült, jot mosolyogtunk egymáson)

ann:
nagyon jok a képek!!!!
nálunk is van oriási kép a falon!
igaz ezen a képen nem sok látszik Kép holnap lefotozom.
katica, bambi, madár, fü, fa, virág, kavics....
ill. van még1, de az nincs még kifestve.
Kép

na megyek pihizek egy kicsit ki tudja milyen lesz az éjszakám..
jo8
orsolya11

sziasztok!

Ann, nagyon jó ez a rénszarvas, tetszik Kép

Orsi! várom. aztán néha pihenjetek is Kép

Vera! ez a vitacolan jó ötlet, lehet, hogy átveszem Kép Bencusnak pedig nyugodt alvást küld Lizi Kép

Klarissza! rendszeresen heti 2 nap, nem több, és ez pont jó, elég is.

oltás rendben, ma csak a fog miatt volt nyűgösség. asszem, már a második őrlőfog jön, talán a harmadik is felül, de nem engedi megnézni, inkább egy jót harap az ujjamba Kép brrr! nem egyszerű eset. a könyvet lapozza és nézegeti, a leporello vastagot és a normál gyermekkönyvet is, de simán lapozza a babakönyveket (spock és tsai Kép) is, és persze mesélni kell belőle, vagy a képekről beszélni, imádja, odafészkeli magát az ölembe, vagy ráül a lábamra és már hallgatja is. és a tologatós korszak sem múlik. ma az unokatesóinál megtalált egy kisszéket és azt tolta a konyha kövén, és nem lehetett elvenni tőle, mert akkor nagyon ordított, és ügyesen fordította abba az irányba, ahol hely volt, vagy fordult meg, ha akadály került elé, pl. én. na ennyit magunkról.

jó éjt, panu
panu

Sziasztok!

Csak bejelelentkezem én is, bár semmi kedvem semmihez...Itt már megint szakad a hó, egész nap meg sem áll, gondolhatjátok ezzel párhuzamban zuhan a kedvem is,mert nem tudunk kimenni...Ádámot akárhogy öltöztethetem, kevesebb-több ruhába, nem szeret ilyenkor kimenni,mert nincs nagyon mit játszani. Hógolyózáshoz még kicsi, szánkónk még nincs,igy kész is.

ORsi, boldogságos névnapot!!!Kép Bene irtó édes ahogy alszik, na azért a képet is megnéztem, az is szép!!Kép

Ann, tényleg nagyon jó amit festettél, ez egy kép, és ez megy a falra, vagy ez már maga a falon van??Bocs, kicsit nehezen fog az agyam...De tetszik, föleg,hogy mi rengeteg ilyen szarvast látunk élöbenKép

Hagnosz, nálunk is pont a napokban lett sláger a zuhany...A vicc, hogy idáig orditott, ha véletlenül olyan helyen fürdettük (egyszer összesen), ahol csak tusoló volt, nem csipte. Most meg egyszer letusoltam a habfürdözés után, azóta maga kéri,hogy folyassuk a vizet.

Nálatok mennyire "beszédes" a gyerek??Nálunk be nem áll ÁDám szája, de általában ugyanazt a szótagot ismételgeti fél óráigKép Kicsit idegörlö csak. A Nene, az az egyik fö kérem, én is,nekem is, szóval az akarom szava.
Könyveket Ádám is szépen lapozgat, úgy látom sokunknál bejön a babás könyv, nálunk a Kismamák Nagykönyve a favorit, óriási nagy könyv, tele babaképpel, babatárggyal. Okosan és szépen lapozgatja, és ha ismerös dolgot lát, akkor reagál rá. Például látta a cumisüveget,és rögtön azt a kis nyelvcsattintást csinálta, amit akkor csinál, ha szomjas(jó bonyolult megfogalmazás, de remélem értitek.)

Kárókatona nálunk közepes sláger, elég 1-2 szer megnézni és már megyünk is tovább.

Anita, köszi azért a leirást, lassan végignézzük az egész oldalt!

Gabi, neked meg köszi az e-mailt,megkaptam, a csatolást egyelöre nem tudom kinyitni, sajna a gépem újratelepitésekor valami hiba lett,nem lehet a Word-ot feltenni, ezért majd egyszer, ha sok idöm lesz újra meg kell csinálnom. Addig örizgtem a postládában a Robi-diétátKép

Alvásunk mejavult, két éjjel is nagyon jól aludtunk, reggel 8-ig ébredés nélkül. Ma megint volt egy kis buli, fél4-kor elöször, aztán fél5-kor másodszor. Átvittem magunkhoz, na ott aztán még jobban felébredt, engem piszkál, a párom szájába dugja be a kezét, felül, hangosan nevet, le akar mászni,mindezt hajnali 5-kor...Majdnem elalszik, de mégse, nehogymár mikor itt annyi mindent lehet csinálni...
Fogtam, visszavittem az ágyába, 2 perc sirás utána reggel 8-ig aludtunkKép
Szegény páromnak meg 6-kor csörgött az óra, fogalmam sincs,hogy a manóba tud felkelni, én még csak meg sem hallom...

Na,megyek, éppen rizskoch-ot készitk (igy kell irni???) A múltkori pizzáim remekül sikerültek, már nem emlékszem ki kérdezteKép

Apukám holnap megy haza a kórházból, aránylag jól van, lehet kapott egy kis vesegyulladást...A növérem koponyact eredménye is jó,nincs szervi hiba, csak migrénes rohamok okozhatták a rosszullétet.

Ime egy kép a mai hóhelyzetröl (nem erösségünk a kerti bútor elpakolásaKép)
Kép
Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Ann,
naggggyon jó a rénszarvas, és a szavanna is gyönyörű! Hogy készítetted őket? Nekem annyira tetszenek, és nekünk is kéne néhány szép kép a falra Kép 3 kicsi van a kiságy fölött, Zsoltika nagyon szereti őket, de még férne bőven...
Amúgy nem fogok eltűnni Kép Semmiképp sem, mert nagyon szeretek ide írogatni, csak hát tanulni kell...

Klarissza,
én az ELTE Jogi Továbbképző Intézetében tanulok, jogi szakokleveles közgazdász leszek (másoddiploma) Kép Nagyon szeretem a jogot, csak hát eléggé olyan, hogy le kell ülni és be kell vágni. Az a baj, hogy kicsit kiestem a tanulásból, utoljára pocakosan vizsgáztam, meg a szakdogát is úgy írtam, hogy Zsoltika a pocakban rugdosott Kép Most egy kicsit nehezebb.

Vera,
nagy-nagy gratula Bencikének, tényleg nagyon ügyes és okos kisfiú! Büszke lehetsz rá Kép Nem csodálom, hogy a doktornéni is meglepődött, mennyit fejlődött Kép Ez a vitamin is nagyon jó ötlet, szerintem én is beszerzek Zsoltikának!

Anita,
köszönöm, nagyon aranyos vagy Kép Igyekszem majd írogatni Kép

<font color="0000ff">Megyek tanulni. Most még jól bírom, jól is haladok, bár csak este tudok tanulni, ugyanis ma Zsoltika napközben összesen 10 percet aludt! Nagyon-nagyon nyűgös és sírós napunk volt Kép Fog meg sehol. De persze attól lehet a foga, csak még ugye nem látszik... Azért majd még jövök, ahogy tudok Kép

Jó éjt,
Gabi</font>

pgaboka

Gabi:
Nagyon menő végzettséged lesz Kép Kitartás, legalább a Karácsonyra már nyugodtan készülődhetsz.

Barbi:
Én mindig arra az évszakra vágyakozom, ami következik, úgyhogy nekem most nagyon tetszik a havas képed Kép (Na jó meg alig várom, hogy Laca fejest ugorjon egy nagy hóbuckába Kép)
Laca is beszédes: - TáááTááátáááá! -ÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!
-JeeeeeEee!

Orsi:
Nálunk is van Panka a családban, de speciel a Te Pankádra gondoltam turkálás ügyben nyár végén Debrecenben Kép Ha előszedem a kisrucikat teszek fel képet.

Ikea:
Nem merem még elvinni Lacát gyerek közösségbe, bár a náthát úgy tünik legyőztük sikeresen, most rohanok, mert furcsa hangokat hallok a másik szobából.....
klarissza

Sziasztok!

Most beszéltem Zsizsával, hogy aki bújt, aki nem, mi megyünk Ikeába, úgyhogy akinek volt és van kedve, az csatlakozzon bátran Kép.

Klarissza,
Laca hogy van?

Edit, Brigi,
ti mondtátok még (szinte) biztosra, hogy jöttök, ugye?

Ja, igen, az Örs vezér terén lévő Ikeába megyünk, és akkor mondjuk jöjjön mindenki a játszós részhez (az étterem mellett van).

Üdv.

Marcsi

Marcsi
marcsi77

Most akkor lesz ikea vagy sem? Mi oda tudunk érni 2-fél 3-ra, de nem vágok át a városon hiába. Klarissza, egy már elmult nátha miatt szerintem jöhetnétek...
11 - 1/2 12 felé még megnézem a netet, ha addig valaki biztosra igéri magát, akkor megyünk, ha nem, akkor nem indulok el habókra.
Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Edit,
akkor 3-an tuti leszünk már, de még jelezzen vissza, aki elindul.

Marcsi
marcsi77

Csak az a gondom, hogy még porszívózom a nóziját, igaz úgy 3-4 óránként. Nemtom nem merem elvinni... ha nem kap levegőt, meg csorog nyügőssé válik. Vagy húzzuk magunkkal a kis piros porszívót??? Kép
klarissza

Mi is megyünk, ha csak gyerkőc nem pont akkor fog bealudni, de remélem nemKép
Klarissza: nekem van kézi orrszívóm. Igaz nem olyan hatékony mint a porszívó, de ha gondolod az is megteszi szükség esetén. Mikor Dani volt pici csak az volt és túléltük. Gyertek!!!
bombomanyu

Mi úgy fél három körül érkezünk (kicsit hamarabb vagy később, ahogy kijön). Jöjjetek sokan! Gabi szerencsére nem lett taknyos, tegnap egész nap homeobogyón éltünk.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

OK. akkor megyünk.
Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok! mindjárt alszik Lizi, mert teljesen lefáradt a mai nap után Kép látom, igazi péntek van, nem sokan vagytok net közelében.

a lényeg: voltunk az IKEÁ-ban és jó volt nagyon. igaz, a gyerekek sokszor szerteszaladtak Kép de jól szórakoztunk. azért én kis irigységgel néztem, ahogy például Ákos játszik, és nem csak lót-fut fel s alá, mint Liza. igaz, azt már nem néztem irigységgel, amikor egyszercsak a széktámla tetején láttam, és éppen lendült volna át az asztalra Kép Gabóca egy tünemény, evett, mászkált, lépcsőzött és küzdött is játékért Kép. Boti csak játszani akart és hisztizni Anyának, ez utóbbit kevesebbszer. Bömbi pedig olyan kedvesen mosolyog, hogy teljesen levett a lábamról, néha ő is szökni akart, de Marcsi résen volt. amikor elindultunk hazafelé, úgy tűnt mindegyik gyermek megült a fenekén Kép remélem, mindannyiótoknak kellemes volt az útja hazafelé, de legalábbis normális. csak Brigi hozott fényképezőgépet, és kattingatta is rendesen. így most tőle várjuk a mai randi dokumentumait.

jó éjt, és jó hétvégét! panu
panu

hi

panu:
átküldtem a fotokat 2*4 kép +1*2 össz10 db.

majd éjjel jövök ujra
orsolya11

Sziasztok!

Az Ikeás tali tényleg nagyon jó volt. Csináltam albumot, remélem megkaptátok a linket. Aki nem szóljon és küldöm.
Majd holnap jövök remélem, de most hulla vagyok.

Jó éjt mindenkinek

Brigi
bombomanyu

Brigi, én nem kaptam mailt Kép, nagyon ügyes vagy, hogy ilyen hamar megcsináltad az albumot, nem is számítottam rá. mindjárt küldök neked mailt az itt található címedre és akkor meglesz a mailcímem.
köszi előre is, panu
panu

visszajött a mail, ideírom: panu@visualley.com
panu

Micsoda pangás van!!! A tegnapi beirások olyanok,mintha egy üzenöfüzetet olvasnékKép, de remélem jól sikerült a tali!!
Illetve ahogy a képeket végignéztem (KÖSZI BRIGI!!!), nagyon is jól sikerült!!!És nem is volt olyan mini-tali, voltatok jó sokanKép
Érdekes, hogy az itteni IKEÁban is van játszóház, de ott egy bizonyos magasság alatt-és felett nem engednek be, igy Ádám még nem mehet be. De most nyilik 2 hét múlva egy vadi új boltjuk,kiváncsi leszek,ott milyen játszóház lesz.

Nálunk nagyon nagy a pangás, apa dolgozik szombaton is, sürgös munka, a hó meg csak szakad,mint aki nem is tudja abbahagyniKép És ez még csak október...ITt kb április-májusig elöfordul a havazás...Szép kis kilátásokKép

Irjatok lányok, aki gép közelben van!!
Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

hello Barbi! az itteni ikeás játszóház is 3 év felettieknek szól, de az emeleten, az étterem és a gyermekosztály között van egy szőnyeggel leterített rész, ahol éppen az ilyen kicsik játszhatnak, de nagyobbak is. igazából itt lehet kipróbálni a játékokat.
azért bármennyire is "vizes" élmény ez a havazás, azért szeretem nézni, ha esik. az olyan szép. de biztosan más érzés, ha olyan sokat esik Kép

mi ezen a nagy ünnepen kirándultunk egyet, a délelőtti úszás után. az uszit ma kifejezetten utálta Lizi, igaz, fáradt volt, majd legközelebb jobb lesz. aztán du. volt 3 szabad óránk és kirándultunk egy kicsit. a budai hegyekbe mentünk, megkerestünk egy geoládát. Lizi is futkosott sokat, aztán meg beleraktuk a hátihordozóba, és úgy vittük. el is aludt a végére. itthon bezzeg nagyon felélénkült Kép most fektettem le, még dumál.

panu
panu

hi

ma volt szept.1-e ota elöször, hogy az apjuk a gyerekeivel volt. nem dolgozott ma--hurrá
na de mindjárt nekiállunk a melonak.
éjjel már nem volt eröm ideülni. bocsi

ma jo dolgom volt, mert anyuéknál estebédeltünk, holnap meg anyoséknál fogunk.

TÉNYLEG:
ki megy ki holnap a börzére???? én itthonrol 1/2 8-kor indulok.

panu:
nem irtad, hogy megkaptad-e a bikás képeket?

barbi:
a hoesés nagyon szép tud lenni egy jo meleg szobábol. de sajnos itt bp.-en max egy pár oráig szép utána mmeg csak a gusztustalan lucsok marad.

benedek milyen jol tartja a ceruzát... Kép

Kép

jo8
orsolya11

de hülye vagyok.....
amiért -is- irtam az az, hogy én nem kaptam meg a tali linkjét. átküldenétek ujra a profilba szereplö cimre.

köszi
orsolya11

Orsi! nem kaptam meg Kép
panu

Brigi, nagyon köszi, hogy megcsináltad az albumot, meg ilyen sokat fényképeztél Kép Jók a képek.

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Látom a talik jól sikerültek, köszi Brigi, hogy elküldted a linketKép.Hihetetlen mennyit változtak a babák.Jó lett volna nekünk is elmenni.Mi fincsit hamiztak a nagy tálból?

Barbi: apukád jobban van már és tesód?Hó miatt nem irigykedem továbra sem. Mekkora hó van nálatok?Ádi szánkózott már?

Edit: jó volt ismét látni téged és Botit is a képeken, kár, hogy csak a képeken!

Hanzika: kipróbáltam a szőlőprést, valami szuper jóKép.Köszi az ötletet.

Orsi : de ügyi Beni, ezt mind ő rajzolta vagy Panka is besegítet neki?

Panu: biztosan jó lehetett kirándulni. A levegő is elnyomta Lizit, viszont van olyan nálunk is, hogy a sok infótól teljesen felpörög Robó, holott azt hinném, hogy na most aztán egy nagyot alszik majd.

Zsizsa: Gabóca jobban van már?

Ann: te is eltűntél, még mindig várom a válaszod a képről , amit festettélKép.

Robó tegnap akrobata mutatványok sorát vitte gégre.Kezdte azzal, hogy a dohányzó asztalra felmászott és azt találta ki, hogy a rajta lévő virágot megkerülve körbe körbe mászott.Majd a nyári kismedencéjét a fejére húzta és úgy közlekedett, neki is ment volna mindennnek ha nem vagyok jelen.Kis bóhoc néhaKép.

Lányok: azt szeretném kérdezni, hogy igaz kicsit még korai, de ti mit terveztek venni karácsonyra és mikulásra? Anynira nincs ötletem. Rucijai vannak, meg az nem is igaz ajándék, játékok közül meg nem tudom mi a "menő" ebben a korban.Megírnátok majd nekem az ötleteiteket?

Mindenkinek szép estét :Anita
anita77

Tali:
Nagyon jók a képek!!! Olyan aranyosak a babák!! És már megint lemaradtunk Kép

Orsi:
kapsz leveleket a mailedre? Próbálkoztam és visszadobja vagy valami ilyesmi Kép
Na mindegy, akkor majd egyszer, ha összejön végre valami tali elviszem a Pankának szánt rucikat. Ja és ingyért van, hogy félreértés ne legyen Kép Nemtom, jók leszenek-e....
Kép
Kép
Kép
klarissza

sziasztok! már csak én nem láttam a talialbumot Kép Kép olyan szomorú vagyok, pláne, hogy mindegyikőtök írja, milyen klasszak a képek. vki küldje el nekem a linket, ha a gépnél van, léccíí, léccíí!

Anita! én már vettem egy játékot: fatáblácska és benne kivehető "képek", más formájú, más színű mindegyik, biztosan láttál már ilyent, nálunk megy a tologatás, ehhez kapcsolódó játék is lehet, imádja a zenélő játékokat, az is jó. pl. kaptunk egy olyan zenélő tücsökformájú, hordozható játékot, amelyen van 4 gomb, mindegyik felpattint egy ajtócskát és zenél, meg világít, az érdekes, hogy mindegyik gomb máshogyan működik, értsd: nyomni kell, billenteni, csavarni és tolni. jópofa, és Lizi is szereti.

ma tekintet nélkül a nedves időre, kimentünk játszani az udvarra, mert már nem lehetett Lizával bírni. odakinn élvezte a jövés-menést, csak én sápadtam el néha a ruhája láttán.
íme, a játék közepén így nézett ki:

Kép

közelebbről, felül:
Kép

alul Kép
Kép

panu
panu

ja, mégegyszer: panu@visualley.com
panu

megkaptam, köszi, köszi
most nézem
panu
panu

és végül: nagyon jók lettek a képek, ügyes vagy Brigi. Kép Kép Kép Kép Kép Kép

vmiért most este érkeztek meg a levelek ??? pedig már tegnap küldtétek, ki érti ezt?

panu
panu

Panu:ezek a képek valami fantasztikusan jók lettek.Igaz belevaló kiscsajszitok vanKép.Amint látom Lizi meg is kóstolta , amit főzőtt, vagy amit éppen csinált kintKép.Kicsit megnyugodtam, hogy nem csak Robó kente ma magát ennyire össze.Bár ő a szép ruhájában volt, közben még én is felvettem és iszonyatos sáros lett a kabátom is.(temetőben voltunk)De sebajKép.Ezek a szemek, mindig elidőzöm rajtukKép.

Anita
anita77

Panu,
Liza Kép

Anita,
latom te sem unatkozol Robo mellett Kép

jatekok: en nem akarok sokmindent, egyreszt, mert a tul sok ujdonsag ellentetesen hat ra, azaz nem tud mit kezdeni veluk igy a regiekkel jatszik. Masreszt a szulinapi tapasztalat alapjan inkabb a csomagolas, dobozok a nyerok -> amit lehet szetszedek es kulon-kulon kis dobozkakba (vajas, kremsajtos stb dobozokat atfestek) csomagolom igy sokat is kap meg nem is Kép Panu altal irt fatabla erre tokeletes, hiszen lehet belole csinalni jooo sok ajandekot Kép Emma szulinapjara kapott olyat allatokkal Kép es nagyon szereti. Meno meg a "rajzolas", tekercs-papirt hasznalunk (ikeaban lehet(ett) kapni) de neha meg az is kicsi Kép es persze nem mergezo zsirkretat mert idonkent azert meg-megkostolja.
Meno minden ami zajt kelt, xilofont tutira fog kapni, mar szulinapjara szerettem volna, de akkor gitart kapott Kép tovabba ami gurul, lehet tologatni (labda, auto, busz, domper), baba (szerintem fiuknak is kell 1) oltoztetes-vetkoztetes, es az egyik fo kedvenc az egymasba rakhato dobozok (ahogy a be- kipakolas is).
NEM meno viszont a lego (Vera, ha jol emlekszem, Bence is kapott szulinapjara - o jatszik vele?) csak a figurak belole ill. egyeb epitos sem.

Hirtelen ennyi. Ja, es hipergyorsasaggal kibujt az 5. foga, csak par nap-ejjel volt nyugi, hurra!

batka
batkamano

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?