hi
már teljes csend van a gyerekszobába, remélem reggelig igy is marad, amit -sajna- nem hiszek, mert szeptember ota megint felébred 2-3x a benedek.
panna csunyán köhög és ez is hozzátesz a felriadásaihoz.
hát akkor most olvasom elölröl a lapot- még1x-, hogy tudjak irni is.
bombom:
a samu nekem is nagyon tetszik.
panu:
bocsi, hogy akkor hétvégén nem küldtem a képeket, de se szombaton, se vasárnap nem voltunk itthon. a hétköznapjaim pedig igen zsufik. nincs elfelejtve!!!!!!!
nálunk is ugy mwegy, hogy ott maradunk mig elalszanak, bár néha sikerül félálomban kiosonni a szobábol.
vmi "tücsökzene" kiirást láttam a nagytétényi uj müvházban. megkérdezzem mi ez? minden kedden és csüt-ön ugyis ott vagyok.
tali:
a következöt nem tarthatnánk szerdán? mi csak akkor tudunk csatlakozni - ja, hogy belölem elég volt 1x is a m.szigeten??---akkor sem szabadultok meg tölem
vera:
ne aggodj, a kocsikázási taktikával nem vagy egyedül. pannánál is bevetésre került néha napján .
saját céget alapitott a férjem és amit kér azt megcsinálom neki.
most éppen forditást és sortiment darabolást felvinni a gépre.
még saját honlap nincs, de, ha kiváncsi vagy az eredeti oldalt belinkelem nektek és ott megnézhetitek, hogy miket forgalmazz(játékok: németországbol pvc mentes figurákat. állat, ember és disney, olaszországbol társast, puzzle-t)
http://bullyland.com, figurák website-ja
marcsi:
ez az ágy kimászás frenetikus. hogy tudja megtámasztani a piciny talpán? ott sima az ágy oldala vagy van ott vmi amire ráléphet?
szelektiv hallás- ilyen korán??
ann:
ha talizunk veletek, vigyázni kell akkor a lányzo nevével, mert benének rögtön "hami" ingere lesz és muszáj lesz kaját dugnom a szájába.
.
gabi:
nálunk is gond a kaki csak épp a másik oldala az éremnek. ugyanis nem észrevehetö, sunnyogo modon tojik a fiatalur, ráadásul nem mindig szaglik át és csak egy kontrollnál veszem észre, de addigra piros lesz a popja.
hála addig eljutottunk rendszerességbe, hogy ha van kaki az kaja után kb 30-40 perccel. de ismerve csalafintaságra valo hajlamát néha teljesen más idöbe "tronol".
a sok folyadék jo dolog.
anita:
véletlenül nem pasibol van robo??
edit:
lehet, hogy összefüggésben van a bölcsivel, ott sem kap cicit az alváshoz. lehet, hogy pont ezért fog rola könnyedén leszokni, ha egyáltalán tényleg le akarod szoktatni. nem biztos, hogy le kéne még.
gabi75:
légyszi legyél oly kedves és ne izgass minket/engem a 20-30 fokkal, mert mindjárt megörülök. annyira, de annyira utálom a hideget. itthon nyáron mindenki nyávog, hogy ilyen meg olyan meleg van, de az eszük be se jut, hogy télen is pont uezt csinálják.
én nyáron élvezkedek a kánikulában. most pedig esz a sárga irigység ilyenek hallatán. igazán küldhetnél csomagban- csakis gyors postán nehogy kihüljön
- jo sok meleget nekem.
batka.
a lányzo mindig igy ül a földön, viszontsemmi baja nincs. gondolom sokat számit az is, hogy mennyit és hogyan mozog nappközben a gyerköc.
sajna tippem sincs, mert nálunk nevetés tárgya, ha bereppen egy légy és zizeg az ablaknál.
zsizsa:
szerintem teljesen jot válaszolt elsöre. nekem nagyon tetszett. hülye kérdésre.......... kiváncsi lettem volna azokra az arcokra
biztos, hogy zavarba jött?
én jot mulattam rajta, szuper
barbi:
bizony-bizony, ez bene haja, bár a vaku egy kicsit világositott rajta, de pannához viszonyitva sötét szöke, azaz világos barna a szine. a csajszinak van sötétbarna.
nekem is sikerült belenyirnom a frufrujába, elég idétlen lett, de már nö.
klarissza:
ennyit pakol vagy most megtisztel és csak "ennyit" pakolt le (azaz ez a max. vagy a min.?)
nem irigyellek. azt hittem, hogy csak én pakolok egésznap a gyerek/gyerekek után (kb. 50x/nap), de látom nem vagyok egyedül.
magunkrol most látom nem is irtam, végül is nem történik semmi különös, fogzás áll egyhelybe (még mindig csak 6 van, panna oviba jár, férjet még mindig nem láttom eleget, bár ez lehet a hosszu házasság titka. mindjárt itt az 5 éves évfordulonk)
zárul miki mokatára, hulla lett a mokazsákja.
jo8