Új privát üzeneted érkezett!

Par kep....... Kép Kép Kép

Holnap itt vagyok,jo ejt!!!!!!

Kép
Kép
szintus

Jó reggelt!

Szintus! Hűha! Volt ám gyereksereg! Nagyon édi a kis egyéves Fruzsi!

Mi jól aludtunk. Estétől reggelig ébredés nélkül. Roli kicsit megfázott, így féltem, hogy felébred éjszaka és kelti Jázmint is, de szerencsére semmi ilyesmi nem volt.

Ma főznöm kéne, de elfelejtettem, hogy bolt nincs nyitva, így nem sok minden van itthon!

Kép
szly27

Hello lányok!!!
Végre idejutottam hozzátok is!
Fruzsi baba zsurja nagyon jól múlt el,a gyerekek buliztak(a Fruzsi ia csak ugy riszálta)és nagyon örült a sok gyereknek!
Mondhatom,hogy baleset mentes volt,kivéve,amikor egy 2 éves gyerkős ráhasalt Fruzsira(ráesett a nagy sietségben) :shock:
A harmadik kápen a gumymacira táncol!Nagyon pofa... :lol:

Atina jók a képek!!!

Igen,igaz a hír(talán,még dokinál nem voltam),hogy lesz kistesó!
Mégis bejött a 100.-dik oldali laptető... :lol: :wink:

Kép
Kép
szintus

Szintus, gratula!!! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Elvileg a kepekkel szoveget is irtam, de ugy latszik elfelejtettem berakni a kep ala.

Adri! Biztos nem fazik meg Artemisz. Ha olyan jo ido volt, tuti semmi baj nem lesz.

Sly! Az itteni parkban voltunk. Rengeteg oz van ott, es egyaltalan nem felnek az emberektol. Mi is meglepodtunk, mert nem szamitottunk erre, azt hittuk, hogy elkeritett reszen lesznek, de nem. Ott koszaltak mindenfele.

Szintus! Tunderi Fruzsi! Jo kis buli lehetett nalatok. Gondolom fruzsi nagyon elvezte. :D

Fogacskak. Nalunk Rebusnak is 8 van, de ebbol ketto rago. Plusz meg most jon 2 rago. Alul elol cask ketto alul.

Hu, mennem kell.

Kép
atina12

[quote="gabuska"]S írta:gabuskazintus, gratula!!! :D

Köszi,drága!!!

Kép
Kép
szintus

Szintus! Gratulálok én is hivatalosan is! :wink: Mikor mész orvoshoz?

Atina! Érdekesek ezek az őzek! Már rágó fogai is vannak Rebusnak? Jobban megviselte, mint a metszők?

Jázmin rákapott a járássegítőre. Tologatja, rakosgatja. Ha épp nincs kéznél, jó a baby taxi is. Ha elakad, megfogja két kézzel szépen felemeli és arrébb rakja. Bezzeg ha nincs semmi a kezében és észreveszi, hogy kapaszkodás nélkül áll, rögtön megijed és leül!

Kép Kép Kép Kép

A fecskék nálunk vannak az istállóban. 5 kis fecske!

Rolinak meg lufifigurákat kellett készítenem! Nagyon örült neki!

Kép
szly27

Gratulálok Szintus!!!! Akkor nálatok is kicsi lesz a korkülönbség!! Ti is örültök neki gondolom?

Ártemisznek 2 hét alatt még mindig csak fél foga van :) :) :)

Hála Istennek nem fázott meg! Mára viszont itt is elromlott az idő, borus, kicsit csepereg is az eső, igy csak séta és játék volt ma, semmi strandolás.

Jázmin nagyon ügyes! Ártemisz még nem tudja használni a járássegitőt, néha próbálgatom neki, de nem megy.

Most éppen mindent kipakol...Na vár a vasalnivaló...

KépKép

KépKép[/url]
neirda

Szly,
a lufifigurát könyvből csináltad? Tök jó!
Járássegítőn én is gondolkozom, mert már kezdek zombi lenni a kétkézen fogva mászkálástól. :lol:

Fél 11kor még pizsiben? Ejjjjjjjjjjjjjjjjjnye! :twisted: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska! Kapott Roli gyereknapra egy adag hosszú lufit, kis pumpával és volt hozzá papír is, hogy hogyan kell zsiráfot, virágot, nyulat, kutyát, kardot hajtogatni. Nagyon tetszett neki, csak a hosszú lufik közül sok szétdurrant felfújás közben.

A fényképezőn szerintem nem jól van beállítva az idő. De olyan fél 10 körül még tuti pizsiben volt! :lol:

Kép
szly27

Réka Máténak boldog hófordulót!!!!!

Köszi Adri!Örülünk neki,csak még fel sem fogjuk! 8)
Holnap leszek 5hetes!:)))
Te szeptemberre várod a babádat,igaz?Mikorra vagy kiirva?
Elöbb megcsinálják a csaszit?(ugyanis nekem is császárom volt)A korkülömb.20hónap lesz!Lehet,hogy az elejében nehéz lesz,de azután majd már remélem mindég könnyebb!Egyébként itt lezárjuk a gyerekek vállalását!Kettő lesz!gy döntöttünk!

Szly,köszi!
Fecskék:)
Fruzsa már egész sokat sétál maga!Csak azért még vigyázni kell rá!
Szóval itthon már elég jól megtanult közlekedni,de idegen helyen még féltem!

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!
[quote]F írta:él 11kor még pizsiben? Ejjjjjjjjjjjjjjjjjnye!

Pont ezt akartam írni,csak Gabus megelőzött! :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi,én is bírlak! :wink:

Sly!
Csereéljük el a gyerkőcöket 1 éjszakára. Nálunk éjjel mira felébredt és torkaszakadtából üvöltött nmegyed órán át,hullottak a könnyek és húzogatta a lábát,mint egy kéthetes hasfájós baba!Nehezen nyugodoitt meg,de 9-ig visszaaludt!Előtte Márk volt köztünk,Mira az ágyában,de akkkor megcseréltem őket!

Szintus!!!
Ejhaaaaaaaaaaa!Én is gratulálok!!! Még jó,hogy nem mentél vissza dolgozni!!!Dejódejó!!!Édik a képek a kis szülinaposról!

Ancsa!
Az az őzikés kép tényleg nagyon szupi,gondolom Rebus is odáig volt érte!Nálunk Mirát minden állat elbűvöli! Ma beugrott egy báka amedencébe,úgy kellett eljönni onnan,mert szerintem nézte volna estig ahogy úszik! (de kivettük azért :lol: ). Ilyenkor Rebus mit szól a nagyihoz?

folyt. köv...

KépKép
Kép
patricia83

[quote]Sly!
Csereéljük el a gyerkőcöket 1 éjszakára. [quote]

Egye kutya! Egy éjszakát kibírok. Legalább megszeretgetem őket! :lol:

Máténak boldog hófordulót!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szly27 2009.06.01 14:43-kor.

Kép
szly27

"patricia83"
[quote]
írta:

Szintus!!!
Ejhaaaaaaaaaaa!Én is gratulálok!!! Még jó,hogy nem mentél vissza dolgozni!!!Dejódejó!!!Édik a képek a kis szülinaposról!

Még jó,hogy nem mentem el,igazad van!
Hány hónap van Mira és Márk között?
Fruzsi is imádja az állatokat főlega vau-vaut :lol:
Lepkéket nem szimpatizálja(fura ez a gyerek.... :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
szintus

Na jó! Ez már így marad! Egyszerűen nem tudom hogy kell idézni, pláne azt, hogy még a nevet is kiírja! :twisted:

Kép
szly27

Sly!
Névvel idézni azt én sem tudok! :D És nagyon rendes tőled,hogy megszeretgetnéd a gyerkőceimet is! :D Akkor holnap küldöm őket! :wink: a fecskefiókát nagyon cukik...meg Jázmin tincse is!És,hogy te milyen ügyes vagy! Lufihajtogatás?! :shock:

Szintus!
Nálunk 22 hónap van a gyerekek között,nálatok ugye még annyi sem lesz!Ahogy írtad,az eleje nem lesz könnyű az tuti,de azért picit irigyellek! :oops: Újra pocakosodás...óóóóóóóó! :D

Ja,és picit hagy dicsekedjek,Mira ma megtette első 2 önálló lépését!Tegnap már egész sokat állt,próbált is elindulni,de inkább kevesebb,mint több sikerrel,aztán ma úgy belelendült,hogy egből 2-t lépett! :lol: :lol:

Mátébébinek boldog hófordulót kivánunk mi is!!!!!!

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok!
Köszönjük a hófordulós köszöntéseket!
Szintus! Nagyon nagyon örülünk a kétcsíkocskádnak! Bejött a laptető! :wink: :D :D :D És Fruzsi nem is kaphat nagyobb ajándékot, mint egy testvérkét!

Szly! Babafecskék :) Édesek a törpék!

Holnap talán tudok többet is írni, akkor visszalapozok, mielőtt nekilátok pötyögni és tán reagálni is tudunk :wink: Most hulla vagyok, anyósomnak tegnap volt a névnapja és két napos buli lett belőle :lol: Nagy röffenés volt, rengeteg kajával (találjátok ki, ki főzött) és ma este korán le szeretnék feküdni....

Puszi

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas

Sziasztok!

Szintus, gratulálok én is a kis pocakbébihez! Mikor mész dokihoz?
Jó kis buli lehetett! Mi nem szülinapi bulizunk.

Ügyesek ezek a manók, Boginak esze ágában sincs elindulni, legalább még nem kellett cipőt venni :wink: .

Továbbra sem alussza át az éjszakát :x , cseppet már bosszant. De enni sem óhajt vacsira többet, max. 120 ml :shock: .

Most mintha Toncsiban bújkálna valami nyavalya, olyan kis bágyadt, nincs étvágya. Remélem, azért megússzuk.

Ancsa puszilom anyudat, jó volt látni őt is. Nagyon cuki Rebus!

Mi is vettünk a Lidl-ben ilyen luficsomagot, csak még nem formáztam belőle semmit.

Na megyek vacsizni! Jó éjt!

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!

Szintus!
Hatalmas gratula innen is! :D Jók a képek, különösen a táncolós Fruzsi! :D

Az idő errefelé is pocsék, hideg van, és Violáék holnap mennek kirándulni a csoporttal! :?

Én is vettem ilyen luficsomagot a Lidl-ben, de én az ovis gyereknapra, ami elmaradt végül, de 9.-én megtartják.

Réka!
Máténak én is boldog hófordulót kívánok!

Szly, Anita!
Ti képeitek is nagyon jók! :)
Hogy ti milyen figyelmesek vagytok (pizsi-fél 11) :shock: Hirtelen, ahogy olvastam, azt hittem Szly volt pizsiben, de vajon ezt Gabuska honnan tudta? Akkor esett le, amikor már Szly válaszolt! :oops:

Ja, és a kanyarról sincs fogalmam... :roll:

Na megyek is aludni, mert nagyon nem pörög az agyam! Vince megint többször kel éjjel! :?

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

sziasztok!

csak gyorsan,mert ragadnak le a szemeim :cry:

szintus!
gratulálok!így teljesüljön minden kívánságod! :wink:

gabi!
látod,kénytelen az ember vezetgetni a gyereket,ha úgy kívánja :lol: :lol: együttérzek veled abszolút derékügyileg,szerencsére mi már túlvagyunk rajta.mi 2500ért vettük a renddőrautós járássegítőt,ugyan a legolcsóbbat,de a célnak tökéletesen megfelelt és újonnan vettük.

magunkról pár szó:igazából most nincseneke nagy újságok,csatlakoztunk Csanádhoz,Dorkó is leengedett kézzzel mászkál,csak egyenetlen talajon egyensúlyozgat.változatlanul önfejű,nem hajlandó kézenfogva menni,megy amerre ő akar :lol: ha itthon vagyunk uncsizik,hisztizik,ha kimozdulunk,minden szuper :shock: ma épp az itteni reptérre vittem ki,míg apa rendezte a kertet.ott kiraktam a fűbe,mozgolódhatott kedvére,nem kellett rászólni,na így mindne jó volt :lol: vasnap csináltunk pár képet,holnap igyexem mellékelni,nehogy elfelejtsetek minket 8) amúgy szombaton a szakadó esőben leteszteltük a grillt a 7végére,remekül működik,úgyh már csak a bevásárlőlistát kell megírnom és holnap megvennem Dorkó ajiját,mert mi azért itthon szerdán ünneplónk,ill. mivel 2.án van a házassági évfordulónk,ezért szerdára áttolva 1ben "ünnepeljük"Dorkóval,apa vacsizni visz minket a hajóra,ahol az esküvőnk volt :lol: nesze neked fogyókúra :lol: :lol: na mindenkinek szép álmokat(nálunk Dorkó vissazállt a régi jó éjszakákra)!!

Kép
berni1

Jó reggelt!

Áhá! Szóval anyósék a Lidlben vették a lufikat! Én is venni akartam a keresztlányomnak és nem találtam sehol.

Kép
szly27

Hahó!
Megjöttünk mi is, Máténak volt egy közepesen vacak éjszakája - kb reggel 6-tól 10 percenként kellett a cici úgy 5 percre.... és ma nem lesz könnyű napja. Apukámnak nyílik kiállítása 24-én, arra próbálok de egy cimborámmal, délután jön a kis tanítványom, este zenekari próba. Áááááááááá No mindegy. Valahogy túléljük.

A háromnapos 7vége úgy kifárasztott mindenkit, hogy a belünk lóg. Péntek du tanítottam, szombat: nagybevásárlás, babaúszás, keresztszülőzés, vasárnap de sütés-főzés, tortagyáértás, takarítás, du tortázás és köszöntés majd estig való mosolyparty, vasárnap délelőtt vissza a konyhába, délben nagycsaládi ebéd, délután mosás-vasalás-mosogatás buli estig. Ja, az eredeti tervek szerint a hétfő a mienk a fiúkkal, meló nélkül, főzés nélkül és tekergünk valahol egyet. Ehhez képest ugye kis változás állott a programba. MOst úgy érzem, megérett egy kis pihire a helyzet, de ennek már lőttek. Nyaf-nyaf.

Csináltunk képeket gengszterkémről, majd teszek fel. Tegnap kapott egy héliumos lufit. Irtó édes volt vele, úgy tetszett neki!

Lányok, nem volna kedvetek talizni egyet? A Margit szigeten van egy jó kis játszótér nagy homokozóval meg mindenféle rugón billegő játékkal. Volna kedvetek kicsapni a törpéket egyet kavarni? Ezt a totyik is élveznék nagyon.

Pat, most nézem csak: Mira jár! Gratula!!!!!!!!!

Berni, boldog évfordulót kívánunk nektek! Dorkónak meg előre is boldog szülinapot! (bocs, de nem biztos, hogy holnap tudunk jönni)

No, megyek, átöltöztetem a legényt. Pusz

KépKép KépKép
kindertojas

Hali!

Ancsa, boldog névnapot!

Berni, boldog évfordulót!

Réka, boldog hófordulót Máténak!

Valaki még :lol: ?

Nekünk egész jó éjszakánk volt, 1x kelt szopizni Bogi, meg reggel ébredt korán, de apa azt mondta neki, hogy üljön le és játsszon, és leült és játszott :lol: :lol: , utána meg visszaaludt 8) .
Megvárom a szülinapot, utána bekeményítek 8) , rászoktatom az alvásra. Bár tegnap már elkezdtük. Bogi az ágyában sírt, én meg az ajtón kívül :( . De kb. 5 perc múlva már csend lett. De a szívem szakadt addig.

Kérdezni is akartam, nem találkozgattok mostanság?
Mi ugyan megyünk szombaton Pestre, de nem hiszem, hogy lesz időnk csavarogni. Azért meginterjúvolom a drágát.

Mennem kell.
Végre jó idő van :D

Csilla

Kép

Kép
csillala

Boldog névnapot Ancsának, Anitának, hófordulósoknak szintén bódogot!

Berni, hát igen, mióta tartja a testsúlyát és nem a kezembe kapaszkodva csüng, azóta oké a kézenfogva séta. Mondjuk Livinél ez kimaradt, ő sosem igényelte.

Kaputelefon :arrow:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Berni boldog évfordulót nektek!!!!

Ancsának boldog névnapot!!!!

Kép
Kép
szintus

Gabuska Nórinak boldog hófordulót!!!! :D :D :D

Kép
Kép
szintus

Óóóóóóóó, köszi, le se esett! :oops: :D

Ma egy barátnőmnek van névnapja, arra koncentráltam. Atina, Te nem ma tartod?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Most nézem én is :oops: Nóresznek boldogot!

Ancsa neked is boldog névnapot kívánunk!

KépKép KépKép
kindertojas

Sziasztok!

Szintus! GRATULALUNK mi is! Jo, hogy kicsi less Fruzsi es a testverke kozott a korkulonbseg. Majd jol el tudnak egyutt jatszani. :D :D

Sly! De dragak a kis fiokak! Jazmin pedig olyan ari azzal a copffal.
Rebusnak inkabb csak etvagya nem volt egyaltalan mikor a hatso fogak jottek. Amugy jol aludt, nyugosebb sem volt sokkal mint szokott. Bar amugy alapban is eleg kis hiszti-miszti.

Berni! Boldog szulinapot Dorkonak! Nektek pedig boldog evfordulot!

Reka! Boldog hofordulot Matenak!

Gabuska! Noresznek boldog hofordulot!

Pat! Nalunk tegnap este jatszodott le ugyanaz, ami nalatok ket napja. Rebus ebredt fel ora mulva sirva-visitva. En epp a Tescoban vasarolgattam anyuval. A ferjem rohangaszott vele, vegul nehany puki nyugtatta meg. Ilyen eros hasfajasa mar nagyon reg volt.

Koszi a koszontest lanyok. Gabuska en itt nem tartom a nevnapom. A ferjem nem is tartja szamon. Hat igen, ilyen egy embor. :(

Ma vittem Rebust meretni. Van itt egy baba-mama klub, keddenkent ott vannak a vedonok is. Rengeteg gyerek volt, de szerencsere merekezni cask kevesen voltunk. Az en kis mini lanyom most 8,5 kg. De szerencsere meg voltak vele elegedve.

Jaj, mennem kell.
Jo ejt!

Kép
atina12

Csilla!

Milyen kegyetlen tudsz lenni. Szegeny kis Bogica. :(

Kép
atina12

Tényleg csajszik,elfelejtettem megirni,hogy máj.29.-én
voltunk méretszkedni(1éves kori)Fruzsina 9800gr,74cm :D

Kép
Kép
szintus

Dorkónak Nagyon Boldog 1. Szülinapot kívánunk :!: :!: :!: :!: :!:

A hófordulósoknak és névnaposoknak sok-sok jót kívánok!!!!

Fruzsi nagyon édes a képeken, el bírom képzelni ahogy riszálta.
Ámin nem táncolt még pedig szereti a zenét inkább énekelni szokott.

Szintus nagy gratula és vigyázz magadra!!!!
Olyan jó volt terhesnek lenni. :roll:

Szly!
Nagyon cukik az új albérlőtök :lol:

Csilla te kis gonosz, szívtelen anyuka!
Tetszett a beszólásod:
Boginak esze ágában sincs elindulni, legalább még nem kellett cipőt venni Wink .

Joli!
Hogy van Csanád????

Nálunk is javul az idő, de azért még nem az igazi. Ma egész nap vendégeim voltak (szomszéd néni, barátnők) úgyhogy nem unatkoztam. Egyébként semmi különös nem történt velünk, nincs mesélni valóm úgyhogy csak olvastalak titeket és mentem.

Mégegyszer jó egészséget az ünnepelteknek, de elsősorban a következő kis 1 évesnek!!!!!!

Anita!
Nyugi nálunk sincs névnapozás, Kínában nincs névnap, na és ugye Áminkának se lesz névnapja.

Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!!!![/quote][/b]

Kép
havacska

Na sikerült a nagybetű, de nem lett színes és a második sorom is kicsi lett pedig őket is nagyban akartam köszönteni. Egyszer majdcsak összejön.
Idézet? Arról meg nem is beszélek. Egyszerűen átmásoltam.

Kép
havacska

Sziasztok!
Így utólag: Boldog évfordulót Berni! Így jelenleg: Boldog hófordulót Nóri! és Boldog névnapot Ancsa! És így előre: Nagyon-nagyon boldog 1.szülinapot Dorián!!!

Ma itt is elég jó idő volt,így sokat voltunk kint!Délután sétáltunk jó 2 órát.
Ma megint jött egy 28 fős gyerekcsapat.6.osztályosok,és simán azt hiszik ők sz@rták a spanyol viaszt!!!!! :evil: :evil:
Talán még nem is mondtam,megyünk holnap beíratkozni az oviba!Nem is tudom sírjak-e vagy nevessek. Tegnap este márk elkezdett sírni,hogy ő nem fog menni oviba...és még nem is látta belülről! :lol:

Csilla!
Ne foglalkozz a többiekkel,nem is vagy szívtelen! :wink: :D Kell az a szigor,ÉS KÖVETKEZETESSÉG,ha valamit el akarsz érni!!!!!

Évi!
Akkor sajna az átaludt éjszakát elszóltad! :? Remélem javulni fog!!! A kanyar pedig ,ha Csilla jegyére gondolsz,akkor kettest jelent. Tudod,nem csupa egyenes vonalakból áll mint a karó,hanem kicsit görbül vagy kanyarodik! :lol:

Szintus!
Fruzsi majd 10 kiló lány létére? Nem semmi! Még jó,hogy már nem kell cipelned!!! Mira a 9-et sem fogja elérni szerintem...olyan kis törékeny alkat no!

Réka!
Milyen kiállításra készülsz? Nagyon várjuk már a képeket Mátéról,tényleg nagyon régen hoztál! :x Írásod alapján jól telt a hétvége! :lol: Legközelebb nyugodtan küldj valami kaját,ha már úgyis ennyi félét csinálsz! :lol:

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok!

Doriánnak nagyon boldog 1. születésnapot kívánunk!

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Boldog 1. szülinapot Dorkónak!

Csilla

Kép

Kép
csillala

Na, ünnepélyesen jelentem, ideengedett az én ügyes kis dumazsákom... és a tegnapi napot is túléltük. :mrgreen:

Dorkónak akkor a napján is tudunk nagyon boldog szülinapot kívánni!

Pat, apukám festőművész és 24-én nyílik egy kiállítása Simontornyán. Énekelni fogok a megnyitón, arra gyakoroltunk tegnap. Jövő pénteken meg szintén énekelek egyet a zenekarral - nagyon gáz, totál nem tudják a darabot és hamisak mint a bűn :evil: de anno könnyelműen elvállaltam a dolgot. Hát nem az énekes szólistán fog bukni az előadás. Ja, a slusszpoén, hog én se legyek könnyű helyzetben: alt darab, én meg ugye szoprán. Izé... :| Papám kiállítása viszont szép lesz. Ha arra járnátok, érdemes megnézni. Végül is mindenkinek útba esik :wink: :lol: :lol: :lol:

Csilla, rémes lehetett az ajtó két oldalán duettezni a törpével. Szegény ti!

Kicsinyem egyre akaratosabb. Néha úgy be tud rágni! :shock: Főleg olyankor, amikor nagyon akar valamit, de nem bírja elmagyarázni. :twisted: Kimorogja magát, aztán odabújik. Olyan tündér! :)

Na, megpróbálok hozzájutni a fotókhoz

KépKép KépKép
kindertojas

Minden hófordulósnak és névnaposnak is nagy gratula! :)

Pat!
Én konkrétan ezt nem értettem:
[quote]M írta:i nem t'om mikor megyunk haza, mert kocsi meg a kanyarban sincs.

:)

Réka!
Drukkolok, h. jól sikerüljön a mai napotok! Nem csoda, ha elfáradtál, még leírva is nagyon zsufi! :roll:

Ma éjjel csak 1x kelt Vince, de akkor másfél óráig fent volt, és állandóan szopizni akart! :? Én is a fogra gyanakszom...

Csilla!
Nálam is kezd betelni a pohár, és én is csak a szülinapra várok, és muszáj lesz "megtanítanom" aludni, na meg egyben leszoktatni a ciciről! Nálunk ez szorosan összefügg, mert a cici miatt kel ennyit! :?

közben felébredt, mennem kell
Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Bocsi Réka, eltájolódtam! :oops:

Olyan ügyes vagy, tuti nem lesz gond, a jövő péntekkel sem! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép KépKép
kindertojas

Angéla-torta

Kép

Segítségem:

Kép

Kép

Kép

KépKép KépKép
kindertojas

Ugye milyen ügyes segítségem van? Profin kiszedi a ruhákat a mosógépből, szétválogatja őket (még nem jöttem rá, mi alapján) nekem csak be kell raknom a szárítógépbe 8)

Ja, tippeljétek meg, miből készült a torta! Úgyse jöttök rá! :lol: :lol: :lol:

Körkérdés: első szülinapi tortát aki maga süti, mit csinál?

KépKép KépKép
kindertojas

Réka, Nektek van szárítógépetek? Mi is tervezünk venni. Milyen és milyet érdemes? Pénz beszél :wink: , de azért mire figyeljünk.
Bezzeg nekem odalent várnak a ruhák, és mivel felültöltős a mosógép, várhatok, míg Toncsi hazaér 8) .

Csilla

Kép

Kép
csillala

Réka, csak Neked! Nem röhögni, ez volt Toncsi 1. szülinapi tortája, de nem Ő készítette :lol: :

Kép

Szóval piskóta alapon, banán és túró összekeverve.

Így végezte:
Kép

Csilla

Kép

Kép
csillala

Csilla!
Cuki a torta és szerintem a lényeg, hogy saját kezűleg van készítve és a szeretettel és annál finomabb nincsen.

Réka!
Jók a képek és így könnyű neked ha ilyen segítséged van :lol:
Én még nem is láttalak titeket.
Torta? Ha már rákérdeztél valószínűleg valami olyanból lehet amire nem is gondolnánk, így passz.

Gondolkoztam, hogy én is csinálok egyet Áminnak, de lusta voltam és nem is nagyon tudok. Általában csak Csak piskótás sütit szoktam különböző tuninggal, mert nagyon gyors és finom is.

Kép
havacska

Boldog szülinapot Doriánnak!!! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest

[quote="csillala"]R írta:csillalaéka, Nektek van szárítógépetek? Mi is tervezünk venni. Milyen és milyet érdemes? Pénz beszél :wink: , de azért mire figyeljünk.
Bezzeg nekem odalent várnak a ruhák, és mivel felültöltős a mosógép, várhatok, míg Toncsi hazaér 8) .

Na, az első nagybeszerzés, amint kimentem Hollandiába a céggel a szárítógép volt (ugyanis ott fizették a dolgaimat, de azért fizut is kaptam :wink: )
Electrolux Intuition 6 kg-os.
Nagyon bevált! Onnantól, hogy berakom a mosógépbe 4 óra alatt száraz a ruha. Nekünk amiatt jött be nagyon, mert a 44nm-es óriási lakásunk így nincs tele szárítóval és télen se lesznek büdösek a ruhák 8)
Nálunk a mosógép tetején lakik a masina (a 3,5 nm-es fürdőszoba egyik sarkában) és így még lépni is lehet odabent. (a másik két sarok a zuhanyfülke meg a klotyó. a maradék sarokra nyílik az ajtó és a zuhany és a budi közt van a mosdókagyló... hehe csak azért írtam le, mert másképp nem lehet elképzelni, hogy fér be ennyi minden egy ilyen kis lukba)

Toncsi tortája szerintem szuper volt! Én még nem tudom mit csináljak, gyűjtöm az ötleteket :wink:

KépKép KépKép
kindertojas

Réka! Arik vagytok!

Doriánnak boldog szülinapot!

Kép
szly27

Jaj, ezt nem bírom magamban tartani! Az én tündéri fiam kapott ínyhűtési céllal egy darab uborkát. Állatira örült neki, csócsálgatta, majd egy nagy vigyor kíséretében beletömte a számba. Aztán addig tömködte, amíg le nem haraptam belőle egy darabot. Olyan elégedetten mosolygott, hogy csak pacásodtam. Aztán az én gyöngyöm megvárta hogy lenyeljem, majd újra etetni kezdett! Akkor már kacagott.... szóval meg lettem etetve rendesen :lol: :lol: :lol: Teljesen kész vagyok. És a slusszpoén, közben mondogatta, hogy hamm. :lol: :lol: :lol:

KépKép KépKép
kindertojas

Dorkónak nagyon boldog szülinapot kívánok! Kép

Kép
Kép
szintus

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?