Sziasztok!
Nem irigylem azokat,akik most eloszor akarnak nekiallni padlizsant sutni. Nem konnyitettuk meg tulzottan a dolgukat...
Ja, aki szeretne gyartani, szerintem keressen az ismeretsegi korben valakit, aki mar csinalt es nezze meg,hogy kell. Legalabbis en vizualis tipus vagyok, leirtak alapjan biztosan nem allnek neki. Pedig nem nagy ugy!
Franyo
Oltas, laz
Remelem sikerul hamar lenyomni!!
Padlizsan "nagyon lila"
Es tenyleg! Barackleves recept mentve! Koszi.
Jaja, sajna a "masik orvos jobban vizsgal" nalunk is megvolt a regi helyen, azert is dontottem ugy, h mindenkepp atjovunk masik dokihoz. En mar adtam parszor Jazminnak gyumipuret (alma-barack) elnyammog rajta, edes. Konakiont jovo7en megkerdezem,akkor megyunk tanacsadasra. (jo vicc, nem nagyon SZOKTAK megkapni a betegseget.....eleg,ha veletlenul az en gyerekem megkapja, nem kell szokjak,nem?? :0/ ). Latod,neha nem art eltevedni!?
Kepek ismet nagyon jok!
Elli
A mi BCGnk is folyamatosan kifakadt. Hetekig nagyon ronda volt. Most valami miatt, mintha ugy dontott volna,hogy eleg volt.Mar csak egy egesz elfogadhato heg maradt. No para!!
Jaja, Obudai vizet adok neki, csak annyira semmi ize,hogy gyumilevel szoktam "izesiteni"
Amugy sima forralt,lehutott viz is jo, csak picit maveras(foleg,ha sietunk). Apropo, erti valaki,hogy miert irjak az asvanyvizen,hogy 24 ora alatt fogyasztando??? Tobb fogyjon vagy mi?
Beu
Lorinc annyira szeeeeep! Hogy csinaltatok?
En is ezt csinalom,este nem birok elaludni,reggel meg11ig nyomom. Mar tenyleg ciki!
Gifek nagyon jol!
Andy
Alvos kepek edesek!
Anyakati
Sari
Remelem mar minden rendben. Kepek nagyon jok!
Anita
Mikor az unokaocsem szuletett (12 eve) akkor epp a haton alvast tartottak veszelyesnek...szoval most epp a "hason ne aludjon a gyerek" a trend, de ha ugy jo neki, v. ugy szeret akkor ezen ne aggodj! Miota Jazi meg tud fordulni, ugy dontott hason alszik, pedig elotte utalta. Ez van, ezt kell szeretni.
A csoros poharbol annyi folyik, amilyen melyen dontod, szoval ha nem emeled fel nagyon a poharat-uveget, nem omlik a tejci. 3 orankent szopi szerintem is ugyes!Ne akarj belole rogton diplomas fiatalembert!!!
Nalunk a BCG kb.masfel hoaposan lezdett pirosodni, ha jol emlexem.
Urszila
Juheeeeee, akkor megint sokan vagytok! Mosassal,hogy allsz?
Jelentem kabeles dobozok meg vannak, amugy minden a helyen!
Mano2
Orulok,hogy jo volt a kiruccanas! Erdo, madarak....csodalom,hogy visszajottetek?!
Andi
Gratula az evfordulohoz! Es jo etvagyqat!!!
Mano
Kutyus
Remelem hamar kiheveri. Ugy tudom sajnalni oket ilyenkor!! Kutyas kajcsizast kesobb biztosan mi is bevetjuk! Jo 5let!
Azur
Az is lehet,hogy csak szomjas volt a prucsok,nem? Ilyenekkel szerintem meg ne torodj,ogy ki mit gondol a lakasotok allapotarol, ha nem Te hivtal vendeget. Pici babaval nem letszukseglet a rend, igaz lanyok??
Kangi
Kitartas, turelem!!!!!!!++++++++++++
Mar kesz regeny,pedig magunkrol meg nem is irtam...
CSak roviden, jol vagyunk!
Meg jelentkezem
Norka regenyiro es durmanto Jazmin