Új privát üzeneted érkezett!

Elli,
mi lett, felhívtad a dokit? Úgy tudom, a nagyon csúnya BCG-sebet szokták valamivel kezelni...

Beu,
gyümölcssali Kép, meg a süti is Kép! Azért ne szomorkodj! Majd a legközelebbi talira olllyan finom sütiket csinálsz, hogy csak na, és akkor már nem leszel beteg, jó? Lőrinc nagyon SZÉP azon a képen, olyan arcot vág, mint aki épp szenved a szerelemtől Kép! Julcsi ha látná! Kép

Andy,
aranyos az alvó Márkod! Kép

Virga,
mi is kb. 2 évet szeretnénk a lurkók közt! Kép

Mókuska,
örülök, hogy elnyerte a tetszésedet a recept! KépKépKép Küldjem az őszibarackos joghurttorta receptet is esetleg? Kép

Anyakati,
szegény Sári Kép. Jobbulást neki! Valahova elkavartam a telefonszámodat, elküldöd majd megint? Gyerkőcök nagyon aranyosak!!! Kép

Norka,
elfelejtettem délután írni neked, pedig akartam, hogy Jázi továbbra is nagyon édes, a bambulós kép szuper, és lécci-lécci, még több képet, most már, hogy jó a net, nem lehet kifogás! KépKépKép

Franyó
franyo

Sziasztok

egy ujabb padlizsanrecept, kb. ugyanaz mint Norkae, de mi voroshagymaval csinaljuk, es fontos, hogy a majonez hazi majonez legyen (1-4 tojas es olaj, mustar vagy citrom, ha osszefutna)

Kangi
ez nem onteltseg, hanem inkab merges mert nem vagyok onallo. Egyebkent nem vagyok szobafogsagban, csak a gyalog megkozelitheto helyekre tudok eljutni egyedul es babakocsival, kulon-kulon le birom cipelni Andust es a kocsit, de egyuttKép, csak a gyerek 7,5 kg.

Norka
hurra net!Kép

Anyakati
szegeny Sari Kép

Andi
koszi a valaszt!

Orsoly
es mennyi a kamat? Kép

Zsurlo es Andus aki nyivog
zsurlo76

Végre legyőztem Szilárdot, alszik. A mai nap rosszabb volt, mint tegnap.

VirgaKép
Az biztos, hogy van segítség, ami azt jelenti, hogy nem kell a kájával foglalkoznom. Viszont egy másik hülye hóbortom, hogy nem szeretek segítséget kérni, szeretem magam csinálni ami az én feladatomnak gondolok. Szilárddal is én foglalkozom egész nap, viszont ha nélküle akarok valahova elszaldni, akkor könnyen megoldható. Ha ilyen van, akkor is ha lehet alvó Szilárdot hagyok itthon.Kép

AzurKép
Merre vagy?

BeuKép
Lőrinc csuda édes. Mivel méretezed a képeket? Mert kicsit pixeles.
Kár a saliért.
ÚGy látszik Lőrinc diétára fog titeket!Kép

AndyKép
Márk tök édi! Puszi neki!
A profilodban is annyira cukorfalat.

Anyakati
Szegény Sári, gyógyulást neki!
Még mindig szépek a gyerkőceid!

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Örülök, hogy tetszett Kis RobókámKép Kép.

Persze azért ahogyan a fenti képeket nézegetem azért ti sem panaszkodhattokKép Kép. Szebbnél szebbek komolyan mondom Kép.

Leszter: majd kipróbáljuk a kamillás cukrot is, persze most még csak egy két dologgal kisérletezünk hátha segít.

Maci:
A hason alvásról azt hallottam, hogy veszélyesebb, de szopi és büfi után mikor nagyon nyűgi volt , akkor hasamra fektettem. Igaz megkönnyebbült egy kicsit de akkor is nagyon sírt Kép.

Norkini: a csőrős pohárból nem folyik nagyon erősen a tejcsi?

Jó lenne vmit kitalálni a cumisüveg helyett, hogy tudjon még enni Kép.

Most Robóka alszik, lehet hogy jót tett a délutáni maszázs.
Széklet még nem volt de szerdáig várok( 4.nap) és akkor jön a kúp Kép.

Ti fejtétek a tejcsit sokáig?
Mi kb három óránként eszünk, sokan mondják, hogy le lehet szoktatni a babát az esti evészetről, de szerintem az a kis tejcsi is kell a fejlődéséhez, főleg neki, hiszen olyan törékeny.
Habár amilyen picike, elég sokat fejlődött már amióta itthon vagyunkKép.

Köszönöm a segítségeteket:

Anita
anita77

Sziasztok!

Myssnia!
Ha ideköltöztök a kajára itt sem lehet gondod: Foodexpress a megoldás. Ez olyan lustáknak is jó, mint én Kép.

Pusza, Virág és alvó Levi
virga

Sziasztok

Anita

szerintem meg nem szabad kihagyni az esti etetest (anyospajtast a teaval el kell felejteni), ha nagyobb es idosebb a baba, akkor ki lehet probalni. Andus mar 4 honapos es 13 napos de meg eszik este, egyszer alszik 5 orat de van amikor 7-et is alszik, valahogy magatol kialakitjak, hogy nem esznek este.

Szia
Zsurlo es Andus
zsurlo76

AnitaKép
Szerintem Robi 3 óránkénti szopija már önmagában is nagyon ügyes, itt sokanknak 2 óránként szopizott eleinte.
Én Avent cumisüvegből itattam (1 lyukú véggel), majd 3 hónaposan 2 lyukúval, és most tanult meg 5 hónaposan a csőrösből inni. Szilárd nem tudott inni, ha sok tej ment egyszerre. Eleinte nálunk nem zavart be a cumisüveg, de kb 2-3 hónaposan már szopizavart okozott, amitől néha nem akart szopizni, csak tekerkett-nyekergett, és várta a egyenletesen folyó, de nem sok egyszerre tejcsit.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Bocs, helyesbítek, mert nehogy félreértődjön. Szóval nem azt akartam kihámozni, hogy a 2 óránként szopizó babák ügyetlenek, mert teljesen normális dolog.
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok Lanyok,

Nem jo a gepem (irtam mar???)...szoval most Apaen nyomulok. Lehet, hogy ido elott visszaorozza tolem...

Lehet, hogy mi is benevezunk egy Arkad-talira. Kép

Franyo,
Ha el akarsz jutni a talira, akkor akar mehetunk egyutt is. Budan lakunk (a szavaidbol kiveve Ti is)Bar nem tudom, hogy 2 babakocsi hogy fer be az automba, de biztos sikerul megoldani (mondjuk az egyiket utana kotjukKép )

Orsoly,
Duplot az egyik netes oldalon hirdettek kilora. (most igy hirtelen nem tudom, hogy hol, de Mano biztos tudja)Esetleg a csaj melcimet megadom (rendszersen arulja)
padlizsankrem nyami

...jeee, esik az eso...

Franyo,
Nem semmi , miket tud mar a lanyod. Nagyon kis ugyi Kép
Oszibarack leves nyami

pusz,

gomb
gombolyu

Család tegnap hazaért, volt nagy puszi, ölelés, mese, készített mozi nézésKép Julka kvázi idegenekként fogadta őket és elég nyűgös napja volt még ma is. Sokan lettünk, jött anyám és a keresztlányom is. Mosnivalóónak a fele sincs még készKép Össze volt dobálva a tiszta a szennyessel, nadrág a bugyivalKép, de 1 szót sem szólok azután, hogy Férj elvitte nyaralni a 2 nagyot.

Vettem ma Óbudai babaásványvizet, összehasonlítottam a Danone féle Vitalineával, amit mi iszunk, a VItalineaban jóval kevesebb az ásványianyag tartalom. Julkának adtam már 1x,2x, igaz, nagyon keveset iszik belőle. Ma viszont szopisztrájk is volt, nagyon keveset evett-szerintem, mert időben kevés volt, nagy üvöltés és feszítés után, viszont rengeteg pisis pelenka.

Padlizsánkrém: ahogyan mi csináljuk, tehát ami a talin volt, az az Orsoly és Norka féle kereszteződéseKép Nyílt lángon sütjük a grillrácson - ilyenkor felreped a héja és kifolyik a lé belőle, ami megkeserítené, rögtön lehántjuk a héját (hideg vizes csészébe mártogatott ujjakkal), fakéssel összevágjuk, de csak sót és vöröshagymát teszünk bele, és kb. 3-4 darabhoz 1 deci olajat, fakanállal addig kavarjuk, amíg kifehéredik. Télen csinálok majonézt a fagyasztott padlizsánhoz.

BeuKép Ha 1x már kijönnétek, csinálnék neked padlizsánkrémetKép De mire kiértek, lehet, hogy már Lőrincet is megkínálhatom vele!Kép

FranyóKép van fehér padlizsán isKép Íze kb. ugyanolyan.

Myssnia-KangiKép gyerekeim rémülten kérdezték, hogy mit csinál a babával a néni azon a fejjel lefele lógatós képen?Kép meg kellett mutatnom Julkán, hogy túl lehet élni egy ilyen poziciót! I. csináltuk, de szerencsére élvezte, így tesók megnyugodtak, és nem hívták a GYIVItKép

MaciKép hőmérséklet néha felmehet 37 fölé nagy sírás, később rohangálás hatására, de ha ez általános, szerintem kérdezd meg a dokidat.

NorkaKép Nem látok egy dobozt sem!Kép Talán csak nem értetek a kipakolás végére?

Urszila
urszila

Sziasztok!

Na ma is mozgalmas napunk volt. Apájának vettem egy mobilt, amit már régóta kerülgetett. Most azzal játszik, mint egy gyerek. Kép Utána bevágódtam a szoláriumba, barnuljunk természetesen, ha már olyan káros a napsugárzás. Utána még csavarogtunk, vettünk egy ventillátort, mert a régi nagyon döglődött (valamivel extra hűtést kell bizotsítani apája gépének, mert nem bírja a nagy meleget) én meg a bevásárló központ eldugott sarkában szoptattam, mert miért is lenne egy helyiség szoptatásra, (de pelenkázásra sincs). Még csak az kellett volna, hogy valaki beszóljon, biztos elküldtem volna a halál f*ra, amúgy is a szoptatás hete van. Valami konferencia is lesz itt Debrecenben. Remélem lépnek majd valamit ez ügyben is. Mondjuk engem az nem zavart, hogy ott kell szoptatnom, mert én már utcán sétálva is szoptattam, csak be ne szóljon valaki, mert attól eldurran az agyam.

A tali miatt nagyon irigy vagyok, de kicsit nehezen jutottam vona fel Pestre, na ott meg aztán tájékozódni, nekem vidékinek, az lett volna érdekes. De majd jövőre megszervezem és megyek én is, reszkessetek!!!!

Az esőt küldjétek ide is, mert itt csak dörög és iszonyatosan nyomja a meleget, innen 20 km-re már szakad, csak ide is elérjen.

Csucsuka
Köszi a mailt, nagyon aranyosak a képek. Fáj a szívem, hogy nem lehettem ott.

A többi baba is nagyon szép, megnéztem az összes képet.

Na megyek felkeltem a lányt, mert még nem fürdött, nem vacsizott, nem tudom mi van vele és nekem holnap kell mennem a 6 hetes kontrollra, ami a doki nyaralása miatt 2 hetet csúszott. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ holnap is rohanni fogok.

Nyűgös Nadine és még mindig alvó Zsani

Nadine
KépKépKép
nadine

Szaisztok!

Úgye hiányoztunk egy kicsit...
Megjöttünk a hosszu szegedi tútától, igaz 4 napnak indult, de 10 nap lett belőle, olyan jól éreztük magunkat Dorkával.
Kispapi persze dolgozott, és szombaton jött le értünk.
Képzeljétek el egy erdő kellős közepén, madarak, özikék, szamarak, és mindenféle álatkák társaságában.
Nagyon jó volt, kizökkeni a rohanó pesti világból.

Velünk minden rendben, Dorka ma kapta meg a 5 hónapos oltását, elég jól bírta, most durmol.

Franyó:Mail ment...
Ha jól olvastam ti a 4 hónapos oltásnál tartotok, miért?Jól láttam a lánykád már mászik?

Dorka is próbálkozik, egy kicsir felemeli a popsiját, (hasa alá lehet nyúlni) és elkezdi riszélni előre-hátra a popsiját, olyan édes...

Manó: Elő kerültem, ha van időd akkor írj sms-t.

Olvasgatok vissza, addig is minden jót
Jók legyetek
Manó2+Dorottya

Kép
Kép
dorka2

Anyakati! Küldtem mailt. Szegény Sárika! És hogy van a sebe? Nagyon jók a fotók. Én különösen a hármas képeket szeretem. Olyan édesek együtt.

Myssnia! Hogy altattál ma?
A fényképre vonatkozó kérdésed sem értem. Kép Lényeg: Kamerával fotózom, azért nem túl jó a minőség, nem ez a fő funkciója. És nem méretezem, fotózok, aztán csak felrakom, ahogy van.

Anita! Én csak az elején fejtem, azóta nem. Beáll magától. Szerintem nem kell leszoktatni, leszokik magától, ha úgy jó neki.

Urszila! Úgy vigyázz, megyünk! Kép
Elképzeltem, hogy megjöttek a nagyok, és olyan jó!Kép

Nadine! Te csak ne legyél nyűgös! Csavarogsz, szoliba jársz, vásárolsz. Mi kell még? Kép

Manó2! Hiányoztatok, és irigykedünk. Ügyes Dorka Kép

Lőrinc köszöni a dicséreteket. Megyek adok enni apának.

Beu
beu

Franyo: hat igen, padlizsankremet telleg mindenki mashogy csinalja.Kép En tobb receptbol olloztam ossze, de hasonlo lett mint az etteremben. Ha van racsod vagy valami, amin a gazrozsan sutheted meg, allitolag telleg jobb, mint a suto, a fustolt iz miatt. Nekem nincs semmi ilyesmim, de igy is fini.Kép Ja ez kb 1-masfel kilo padlizsan.

Elli: lathattad, szerintem Lacko bcg-jet nem lehet felulmulni. Most voltam dokinal, adott ra valami fertotlenitot (Betadine is jo), meg hogy ha nagyon valadekozik, takarjam le steril gezzel. De ha nektek mar godor van, akkor szerintem most mar gyogyulni fog.Kép

Zsurlo: kamat 8% korul van emlekeim szerint, tehat nem olyan magas de akkoris!Kép

Minden babo nagyon cuki, bocsi, de nem jegyzeteltem, ugyhogy nem sorolom felKép

orsoly

Ps: tali nem lehetne delelott, vagy akkor kezdeni? Nekem pl jobban bejonne, Lacko delutan mar eleg nyugi...
orsoly

Fejjel lefele logatas: en is szoktam csinalni Lackonak, nagyon szereti, allandoan vigyorog.Kép De azert jo, hogy a Gyivit nem erdekliKép

Urszila: na en ugyanezt a padlizsankremet csinalom, csak kicsit beujitottam. A femet en is hallottam, de nem lett tole keseru, igaz az en kremem zold. De az etteremben is az volt, ahol ettem, igy nem tunt furcsanak.Kép Es az ize isteni, nem lett keseru, pedig nagyon feltem tole, azt hallottam, nehez tole megszabadulniKép

Gomb: elkuldened akkor nekem a mejlcimet? Es mennyiert adja kilojat?

Urszila: csalad hzatereseKép

Mano2: udv itthonKép Mikor koltoztok?Kép

orsoly
orsoly

Hali Csajok!

Jelzett dolgokat próbáltam orvosolni, köszi a visszajelzéseketKép. Évi, címet beírtam.

Beu, az a sok finomság majdnem mind kárbaveszett? Ó te szegényKép... demostmár jól vagy ugye? Vigasztaljon, hogy amit én vittem a talira nem a legmegfelelőbb helyen pakoltam ki, így a lányok nemsokmindent (semmit sem) láttak/ettek belőleKép... na majd legközelebb!

Anyakati, és most hogy van a kiscsaj? Nagyon megviselte? szegénykeKépKép

UrszilaKépKép, válogasd csak a ruhabálát, örülj, hogy hazahozták! Férjecskéd megkapta a régáhított csendespihit?

Na megyek, mert apa reklamálKép

Pussz
Zsófi
csucsuka

Zsófi! Igen, már jól vagyok. Anyósom meg hozott fini sütit. Kép

Figyelj, én nem tudom, most ezzel a címlistával mit lehet csinálni. Tudom, hogy hülye vagyok, de ez van. Tájékoztass, lécci, lécci, ahogy Danónak mondanád.Kép

Beu
beu

Helló Csajok!

Ma majdnem hőgutát kaptunk a melegtől. Szegény Liza nagyon izzadt és piros kiütéses is lett a hajlatokban a melegtől.Kép
Este már nagyon nyűgös volt, a fürdést nagyon élvezte.
Holnap megyünk babauszira Budakeszire.

Franyó!
Még jó, hogy visszaolvastam, mert be akartam írni az őszibaracklevest, ami isteni finomKép nyami-nyami. Nem csak szerintem, hanem a hétvégén nálunk táborozott német és amcsi vendégeink szerint is. Egy cseppet sem hagytak.Kép
Várom a joghurttortád receptjét, kipróbálnám.Kép
Anna már midjárt járni fog. Kép Nagyon ügyes a kis tücsök!

Anyakati!
Véda a járókában olyan édes.Kép Sárinak jobbulást, nagyon sajnáltam!

Beu!
Fáj a szívem a gyümölcssaliértKép
Gyönyörű Lőrinc szeme!Kép

Andy!
Édes márk, ahony kidőltKép

Zsizsa!
Tényleg nem kell túl sok ruha. Szerintem se vegyél csak max 1 v. 2 db 56-ost, a többi inkább 62-es legyen. Mi is géppel mosunk, szerintem neked sem lesz kedved kézimunkázni.Kép Vagy add oda a védőnőnek, ha ilyen jó ötletei vannakKépKép

Babók tündériek, bocsi, hogy nem soroltam fel, de nem sikerült jegyzetelnem.

Puszi és jó pihenést!
Zsuzsóc
zsuzsóc

Mókuska!

Ja, emlékszem , szombaton szakadó esőKép Éna kkoe mentem Pestről busszal, a férjemék már lent voltak csütörtök óta. Jó volt, a szomszád faluig vitt cska a busz, ő jött át értem kocsival mert olyan idő volt hogy nem lehetett átsétálni.
Én általában a startnál vagyok, mert a férjemnek ugye muszáj ott lennie, én meg egyedül nem mászkálok fel ott a hegyre.Kép Láttad az idei versenyrőla képeket a neten? Elég jók, kár hogy kihagytam. De lesz jövőre is.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Ma van a 3. házassági évfordulónk, Apa elvisz este vacsizni KépKép Anyós meg jön gyerekvigyázni

Képzeljétek, ma először Dani hangosan nevetett, amikor felemeltem jó magasra Kép azt mondta, hogy : "he-he-he he-he-he"
de aztán hiába emelgettem még, nem akarta megismételni Kép

Norka
normális net hurrá! akkor most már tudsz jönni gyakran Kép

Anita
én elhatároztam, hogy Dani nem kap majd cumit, de azért vettem egyet, biztos ami biztos. Amikor nem lehetett lenyugtatni, bevetettem, de sosem fogadta el.
Aztán most kb 1-2 hete elkezdte szopni az ujját, és kipróbáltam, elfogadja-e a cumit. Hát igen. sőt, meg is nyugtatta. Azért próbálom nem gyakran odaadni neki, de annyian mondják, hogy nem jó, ha a gyerek szopja az ujját, hogy már nem tudom, lehet hogy a cumi jobb lenne?

Elli
a mi BCG-nk pont ilyen volt, amit Te is leírtál. Egyre jobban ért, majd kifakadt és nagy luk maradt utána, ami később picike sebbé változott. Ez így teljesen oké, ne aggódj. Amíg gyennyedzett, steril gézlapot tettem rá, ruháját belülről is vasaltam, és nincs semmi gond .

Beu
jaj, gyümisalit úúúúgy sajnáltam.
Képen Lőrinc édes Kép
este 11-kor etetted meg apát? Kép

Anyakati
szegény Sárika Kép hogy van most?
képek szupik Kép

Árkádosok
ha jó számolom, leszünk vagy 10-en Kép
elképzeltem, ahogy bemegyünk 10 babakocsival az Árkádba és megesszük az összes profiterolt Kép

Andi
psandi

Mókuska, Franyó, Andi, Norkini, Virág és Zsuzsóc!Kép

Köszi a válaszokat!Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Leszter!

Pénteken este 10-ig rázta a fenekét a road show zwnéjére, anyukám lábába kapaszkodva.Kép

A kuyta táp azóta is sláger, sőt, akármit adok emmának enni, tutu ihogy úgy próbálja enni hogy egy falat a kutyának, egy neki.Kép) Amúgy nagy bánatom vanKép(( A kutyám tegnap baleset érte, rácsapódott a lifz ajtaja a kis lábára, először úgy tűnt hogy vsak felszíni sérülés, picit vérzett, de ráállt, de ma reggelre nem tud ráállni, 3 lábon megy. Kép(( Nincs beadgadva, meg nem nyüszít, eszik-iszik, jókedvű, csak épp nem tud ráállni. ma viszem délután orvoshoz.Kép

Zsizsa!

Én Emma ruháit külön mosom a miénktől, d egépben, Tomi kristály mosóporral és coccolino sensitive öblítővel. Öblítő nélkül olyan szörnyem kemények voltak, hogy én az első perctől így mosom neki, semmi baja nem lett. Ja, és vasaljuk is, illetve a szomszéd néniKép

Orsoly!

Duplo kilója 7000 Ft. a csaj Dunaharasztiban lakik, érdemes kimenni inkább nehogy olyat küldjön postán amire nincs szükségetek. Én tegnap hoztam el 1,25 kg-ot, msot nincs neki épp több, de majd kap. Bár azt mondta már nagy a várakozó lista, szóval érdemes előre szólni neki. Ez használt dupló, de jó állapotú, 5 percre domestosba rraktam azért a biztonság kedvéért. emmának tetszik. Olyan mint a lego, csak nagyobb méretűek a kockák. Van benne figura is meg autó, meg babaszoba bútor.

Bcg: emmának alig látszik, épp egy oici halvány csík, de azt mondták ez is elég. Hát, én is mindíg új oltást kaptam, ha évente nézik a próbát akkor én évente nem produkálok semmi reakciót, lehet hogy ezt tőlem örökölte. Én már kb 3x kaptam a gyerkkorin kívül bcg oltást, utoljára főiskolán, mégse produkáloka próba oltásoknál még egy miliméternyi pirosságot sem.KépKépKép Most már lemondtak rólam ez ügybenKépKépKép

manó

KépKép
manó

Sziasztok,

tegnap este már csak olvasgattam, írni már nem tudtam.
Lackó sebét is megnéztem, hát tényleg Kép A mienk sokkal-sokkal szebb lett estére, szebb, mint a kifakadás előtt, úgyhogy apa sem hüledezett, és én sem megyek ma dokinénihez vele, mert határozottan gyógyulás jeleit mutatja. Csak elsőre annyira brutálisan nézett ki, hogy kicsit bepánikoltam (ismétKép)

Franyó
alvó Anka édes, és uncsitesó is gyönyörű kölök.

Norka,
melyik a babaásványvíz? Óbudai mintát katunk a kórházban, azon volt, hogy újszülött kortól, az lenne?

Anita
ded édes

Zsizsa
én is azt mondom, hogy inkább kevesebb, mint több. Nálunk extra gyors gyarapodás volt pl:
-56-os: a nagyobb darabok 2x is voltak rajta, a kisebbek 1x semKép
-62-es: a bodyk már nem jók, mert duci, ezekből is volt, ami csak 1x volt rajta, mert azt hittem, a 62-es méret kitart egész nyáron. Most 68-as body és 62-es rugi játszik, mert alacsony babaKép
De ha ma vásárolnék, én is kevesebbet vennék, mert utólag lehet vásárolni, viszont ha megvan, és nem is hordta őket, az bosszantó. Az is igaz, hogy gyártóként eltérő a méret. Sógornőmék vettek 8 ezerért(áááá!!) 1 db(!) Benetton rugit, mérete szerint 68-as, szerintem kb. 1 évesen lesz jó rá, akkora. (Nem beszélve a szívfájdalomról, amikor megláttam az árát, ennyiért legalább 3 jó minőségű Kenguru Gold rugit lehetne venni)

Myssnia
Szopizavar... Lehet, hogy nálunk is bejátszik?
Többször volt nálunk is amit írtál: homorítás, hiszti, 2 kortyonként ciciköpés, sőt, cicivel a szájban fejrángatás (aúúúúú!!!Kép)
Tegnap a nagy melegben úgy láttam, a cici már nem csillapítja a szomját, és adtam gyenge teát avent 1lukúból. Lehet, hogy ez fokozza a helyzetet? Én úgy láttam, kell neki a tea, jólesett neki, persze csak nagy melegben alkalmaznám... Már ennyi is árthat?

Urszila
Együtt a családKép

Anyakati
Sári szájaKép
Képek szépek. A gyerekek isKép

Megyek a bankba, mert tegnap végre leültem beüzemelni az e-bankos terminálomat, és nem műxik
Kép
pusza
Elli+Kevin

Ja, most fedeztem fel, hogy az új táblázat excelben "frissíti magát", elég 1x elmenteni, és minden nap naprakészKépSzuper!
ellimami

Sziasztok!
Myssnia
Kösz a hiányolást!
Nem tűntem el,csak vasárnap vendég jött és takarítottunk a barátommal tegnap meg vásárolni mentem a Mammutba,de végül nem sikerült semmit vennem mert hiába etettem meg Artúrt mielőtt elmentem és hagytam otthon lefejt tejet, szegény megette a lefejt tejet 2 óra múlva már ordított még több kajáért a barátom felhívott és amint meghallottam szegény baba ordításást a telefonba már rohantam haza. Jól bepánikoltam,hogy Artúr most éhen fog halni és persze csak utólag jutott eszembe (én vagyok egy észlény),amikor már a villamoson ültem,hogy volt fagyasztott tej a hűtőben!
Most csak röviden írok,mert 1 óra múlva jön a barátom apukája, szállít minket csípőszűrésre.Most pörgök,hogy rend legyen,mert a múltokor mikor jött értünk nem voltam kész,mert Artút pont bekakilt és ő meg feljött és körbenézett a lakásban persze kupi volt,mert nem számítottam látogatóra.Nem szólt be,de láttam rajta,hogy azt gondolja,hogy én tök lusta vagyok mert egész nap csak itthon ülök és mégis szalad a lakás. Most ezt elkerülendő, a kupit (koszos edények)beraktam a konyhába és becsuktam az ajtót (oda csak nem fog bemenni)
Azt szeretném gyorsan kérdezni,hogy csípőszűrésre a beutalón és Taj kártyán kívül kell-e vinni valamit ill mibe öltöztessem?én nadrág pólót gondoltam,ha le kell vetkőztetni azt könnyebb levenni,mint a bodyt. A Budai gyerekkórházba megyünk,2 órával korábban akarunk odaérni,mert a múltkor a Karolina úti ortopédián ezren voltak így visszafordultunk,mert le se lehetett ülni és 5-6 órát állni meg elég durva.Ráadásul se pelenkázó helyiség se szoptatáshoz hely nem volt (állva nem tudom huzamosabb ideig a 6.20kgs gyereket tartani) kíváncsi vagyok ebben a kórházban mi lesz,gondolom ez sem bababarát,de legalább lehet majd ülve szoptatni.
A választ előre is köszi,majd este jövök még!
Sziasztok,
Ildi
azur

Pandi!

Én sem tudom valójában eldönteni, hogy legyen e majd cumika vagy sem.Nagyon nehéz.habár Robika még picike és nem nagyon kellett eddig a cumi neki, de az újjacskáját már néha bevette a szájába.

A BCG oltás mikor kezd pirosodni? Robinál csak egy picike pontocska van.

Ma egész nyugis esténk volt.Igaz az éjszakai evéskor egy pici tejcsit adtam még neki szopás után, habár megjegyzem nem jelezte, hogy éhes lenne, csak kipróbáltam és a 20 gr megitta.Most kemyényebb cumival ( Avent ises cumijával) adtam oda neki.habár nem tudom hogy helyes e hogy " tömöm" a tejet a kis szájába. Mert ő nem kérte szegénykém, csak odadatam és láss csodát megitta.
itt megjegyzem, utánna nem ébredt fel 3 óra múlva csak már én ébreztettem fel 4 óra múlva, hogy enni kell.
Szóval nem tudom mit kéne tenni?
A tegnap esti maszázst pedig nagyon élvezte.Bízom benne hamarosan belejövünk és kedvenc időtöltésünk egyike lesz majd.Ma adjuk majd be neki az első K és D vitamint.
Egyszerre biztosan nem jó beadni, majd délelőtt az egyiket délután a másikat.Szeintetek?
Meg holnap lesz az első levegőztetés is.
Ti mennyi ideig voltatok kint vele és utánna mennyivel növeltétek az időt ?

Szép napot mindenkinek.

Anita és Robó ( 2 hetes ma Kép)
anita77

Lécci-lécci, SOS segítsetek!
A tegnapi oltás miatt ma reggel 37,7-et mértem popsijában, adtam neki egy fél Germicid C-t, aludt picit, de az előbb úgy éreztem, hogy melegebb, mint reggel volt. Viszont azt mondta tegnap a doki, hogy a Germicid-C-t csak 8 óra múlva lehet megismételni, vagyis leghamarabb du. fél 4-kor adhatok neki. Mit csináljak, ha előbb belázasodik?????????????

Franyó
franyo

Franyó!

panadol baby szirup.
csak ugyanazt a hatóanyagot nem kaphatja 8 óráig, mász kaphat.

manó

KépKép
manó

Franyo Kép
kérdezd a gyógyszerészt, de úgy tudom, Panadol szirupot adhatsz neki, az más hatóanyaggal nyomja le a lázat. Személy szerint nem igazán helyeslem, mert paracetamol van benne és az eléggé megterheli a májat, de szerintem ilyen ritkásan belefér. Amúgy popsiban mért 38,5 alatt nem feltétlenül kell lázat csillapítani, csak ha úgy látod, hogy gyors ütemben emelkedik a hő, mert akkor már nagyon nehéz levinni.

Anita Kép
nyugodtan beadhatod a K és D vitaminokat együtt. A D vitaminból csak egy csepp kell, azt cseppentheted közvetlenül pici szájába, semmi íze nincs. A K-t érdemes egy kiskanál tejcibe tenni, és ha lehet, utána rögtön szoptass rá, mert az íze keserű, mint a bánat.
Plusz tejcsi cumisüvegben: minek? Jól szopik Robóka, nem kell az neki. AMi meg a hosszú alvást illeti, hadd aludjon, ne aggódj, fel fog ébredni, ha éhes. Ha nagyon hosszan alszik és már feszül a melled és fáj, picit kifejhetsz belőle, hogy megkönnyebbülj. A za mennyiség nem fog neki hiányozni, ne félj! Kép
Szellőzködés: mi februárban 2 hetesen kezdtük a sétát, jól beöltözve mindjárt 2 órát, előző nap csak egy órácskát szellőzött Julcsi a szobában az ablaknál. Szerintem nyugodtan kiviheted, nagy valószínűséggel alszik majd, mint egy apró dísztök KépKépKép Most kellemes az idő.

Azur Ildi Kép
szerintem vidd el a kiskönyvét is, bizti, ami bizti.

Anyakati Kép
Sári szája Kép De az jó, hogy még pont összefutottunk a kapuban! Élőben is gyönyörűek a gyerekeid!

Mano Kép
kutyatáp KépKépKép

Nincs most kedvem többet írni, momentán fujfuj az élet, de majd elmúlik talán.

Pussz
Kangi és mostaludtel Julcsi
kangi

Manó, Kangi,
kösziköszi!!!! Panadol nincs itthon, el kéne kutyagolni a gyógyszertárba, a lány meg bealudt, és nincs szívem felébreszteni. Viszont az előbb megtapiztam, nem vészesen meleg Kép. Felhívtam a védőnőt, nem az enyém volt, hanem valami ismeretlen, és az azt mondta, hogy adhatom 4 óra múlva a következőt, ugyanakkor a dobozon egyértelműen az van, hogy egy nap 3-szor lehet, ami ugye a 8 órát jelenti Kép. Na mind1, ha felébred, és nagyon lázas, akkor hűtőfürdő, ha nem annyira, akkor elszaladunk a patikába Panadolért. Köszi mégeccer!

F.
franyo

Franyo Kép
én is 4 órát tudok a Germicidre, az írás azt jelenti, hogy MAXIMUM naponta 3x adhatod, nem azt, hogy 8 óra eltéréssel.
Ettől ftlenül Panadol sose árt otthon, de nagyon örvendek, hogy nincs nagy vész. Julcsi nem volt nagyon lázas az 5 hónapostól, nem lázasabb, mint előtte, Ankánál is reménykedjünk ebben!

Kangi
kangi

Sziasztok!

Azúr
kiskönyvet is vigyél!

Anita
mehet nyugodtan egyszerre a K+D. Danim szereti a K vitamint lenyalogatni a kanálról, szerintem neki tetszik, hogy más az íze mint a tejcié. Kép

Levegőzés: mi elsőre fél órát vittük, utána már többet, nem igazán szoktatgattam 5 perces időnöveltetéssel (van ilyen szó?)

Franyó
a dobozon az van, "ha az orvos másképpen nem rendeli, napi 3x..."
egyébként én úgy tudom, hogy min. 4 óra teljen el a kettő között
de ha már nem meleg, akkor tárgytalan Kép

Andi
psandi

Gömb,
köszi a nemes felajánlást tali-ügyben! Kép Lehet, hogy elfogadjuk, ha addig sikerül beszereznem egy gyerek-ülést, mert az persze nincs, szóval ez is probléma egyelőre, nemcsak a babakocsi-utánfutó KépKépKép.
Végül akkor mikor is lesz a tali?

Urszila,
a te padlizsánkrém-receptedet is elmentettem Kép. Nekünk olyan vaslap van, ami a gáztűzhely rózsájára tehető, az jó akkor?

Manó2,
mailt megkaptam, csak még nem volt időm válaszolni, bocsi, mert a férjem is lebetegedett, őt is ápolgatom, most meg az oltott lányra is figyelek, tegnap úgy fájt este a lábikája, hogy keservesen sírt, mikor megmozdította, pedig borogattam neki Kép. Csak a kezemben volt el, ha tartottam azt a lábát, de ez nem volt könnyű, ő is már majdnem 7 kiló, és nem adhattam át a lázas Apájának. A derekam-hátam teljesen kész Kép. De nem nyavalygok, mert ez legyen a legnagyobb bajom az életben! Kép
Anka azért most kapta a 4 hónapos oltást, mert egy hónapja a Menjugate-et kapta, és azt mondta a dokinő, hogy teljen el egy hónap az oltások közt. Egy hónap múlva asszem jön a 2. Menjugate, utána 7 hónaposan kapja majd az 5 hónaposat KépKépKép.
Gratula Dorkának a popsiemelgetéshez! Kép

Zsuzsóc,
köszönjük a dicséretet! Kép Joghurttorta-recept tessék:

JOGHURT TORTA
Hozzávalók:
3 db 2 dl-es sima joghurt, 8-10 evőkanál cukor, 3 db 2 dl-es tejszín vagy 2 db tejszínhabpótló por utasítás szerint, 1 db 2,5 dkg-os zselatin, bármilyen gyümölcs, 1 csomag babapiskóta, leoldható karimájú tortaforma.
A joghurthoz hozzákeverek 8-10 evőkanál cukrot, ezt melegíteni kezdem. A zselatint leöntöm 2 dl langyos vízzel, majd a joghurthoz keverem, együtt forralásig főzöm, majd langyosra hűlni hagyom. Közben a tortaforma aljára dobálom az összetördelt babapiskótákat, és apróra vágom a gyümölcsöt (én őszibarackkal csináltam). A kihűlt joghurthoz hozzáadom óvatosan a felvert tejszínt. Amikor az egész teljesen kihűlt, a piskótákra teszek pár kanállal a masszából. Hűtőbe teszem kicsit, majd apróra vágott gyümölcsöt rakok a tetejére és ezt ismétlem, amíg a massza el nem fogy. (Azért kell a hűtőbe tenni, hogy a gyümölcs ne menjen le a massza aljára.) Amikor teljesen megdermedt, leveszem a tortaforma karimáját és felszeletelem. (Előző nap is meg lehet csinálni.)

PsAndi,
boldog évfordulót nektek! Kép
Daninevetéshez meg gratula, olyan édesek, ahogy kacagnak! KépKépKép

Anita,
mi először kb. fél órácskát levegőztünk, utána egyre hosszabb időt. Ha nem fázik, nincs melege, nem hiszem, hogy árthatna neki a levegő, sőt. Kép

Pusz
Franyó
franyo

Sziasztok!

Babaruha téma:
Kengurusnál jártam egyszer úgy, hogy a 86-os body kicsi volt, mert elírták a számát.
Azért szemmérték is kell.

Az Asti gyerekruhák milyenek?
A Soroksári úton van egy üzletük, és ha jók, akkor oda is benézek.
Egy évben 2-3X megyünk Pestre beszerzőkörútra. De most még rendelésre is hozok.
Itt Körmenden a múltkor akartam 4 bodyt venni, de csak 2 volt méretben és színben is megfelelő.

És még a Soroksári MegaToys-ban van Götz bolt.
Ott milyen minőségű ruhákat lehet kapni?
És Prince Oliver-est hol lehet?

Bocs a sok "okos" kérdésért, de igen felkészült akarok lenni, mire megyünk.

A Megstoys-ban akciósan augustusban 10990 Ft lesz a Brevi Pony etetőszék.
Azt hiszem vennem kell még egyet, mert Dorina előszeretettel ücsörög a Bencéében, amit igen nem vesz jó néven.

Heni
heni1979

Kangi, Andi,
akkor mégis 4 óra? De akkor miért mondott a doki nyomatékosan 8-at tegnap?? Hm, nem értem... Valószínű én is kicsit bepánikoltam, mert éreztem, hogy melegebb, mint reggel volt, és féltem, hogy beindul fölfelé a láz. De szerencsére most is csak langyoska, és szépen alszik. Kép

Kangi,
ez még csak a 4 hónapos volt, ld. fentebb, a Manó2-nek írtaknál Kép

Puszi
F.
franyo

Franyo Kép
ha jól alszik, akkor stagnál a hője, hurrá!
Aha, 4 hónapos, értem.
Doki 8 órát mondott? Hm. Kérdezz másik dokit is, itt a Babaneten is van valahol gyerekgyógyász asszem.

Heni Kép
Prince Oliver majdnem mindenhol van. Magyar gyártmány, mint a Kenguru Gold. ... használtbabaruhában nem próbálkozol? Vagy azok a nagyobban már nyúzottabbak is? aha,lehet ... (jól elbeszélgetek itt magammal Kép)

Pussz
Kangi
kangi

Jó reggel!

Megint 10-ig aludtunk, de még 1/2 3-kor ébren voltam. Aztán 6-kor szopi, 7-kor téves telefon, aztán rémálmok, apa felráz, szóval nem vagyok valami kipihent.

Andi! Gratula a házassági évfordulóhoz. Jó ünneplést! Lőrinc is az emelgetésnél nevetgélt először. Majd fogja ismételni, csak győzd majd emelgetni.Kép

Manó! KutyusKép Drukk, hogy jobban legyen gyorsan. Mi az a duplo, amiről beszéltek?

Anita! Miért adsz neki plusz tejcsit? Ha nem lakott jól, sírni fog. Legfeljebb hamarabb lesz éhes, és sűrűbben szoptatod. Bocs, de nem emlékszem, volt valami baj a tejtermeléssel?
Bcg. Nálunk kb. két hónaposan jelent meg a göb, már nem is emlékeztem, hogy mi az, teljesen bepánikoltam. Kép
Levegőztetés: Egyik nap kitettük a teraszra, másnap már vittük ki, nagyot sétáltunk. Ennyi volt a szoktatás, de ő akkor már legalább három hetes volt.

Azur! Szerintem jó az öltöztetés, bár ha jól emlékszem, nem kell teljesen levetkőztetni. Beutaló kellett és TAJ kártya.

Elli! Ilyen cicirángatós műsor nálunk is megy néha, bár sose cumizott.

Kangi! Mi baj van! Küldök valami vidámat! (Már ha szereted a morbid humort.)

Kép

Beu
beu

Heni Kép
a Brendonban is jó ruhák vannak, a MegaToys-ban is, és a MiniManóban is (ez az ún. bunkózós bolt a Nagy Lajos Király útja 112-ban, de az áraik jók).

Kangi
kangi

Beu Kép
KépKépKép Klassz vidító, köszike!
Baj? Apacuka tegnap délután (n6-kor) hazajött munkából, mintha mi sem történt volna, beült a kádba, mint egy pasa, meg még elmolyolt a fényképekkel, aztán n7-től f7-ig kegyeskedett kissé foglalkozni a gyermekével, igaz, kozben le akart ülni a szgép elé, de megérdeklődtem, hogy ugye nem gondolja komolyan, és 4 nap után, ha nem ciki, 10 percet fürdetésig még kibírhat a lányával. Fel volt háborodva, hogy miért keltem a rossz hangulatot. Na, vajon miért?
A rossz hangulat továbbterjedését megelőzendő altatás után leléptem, és csak n12-re értem haza, akkor ő már félig aludt. Ma is elmegyek és holnap is, mert nem elég, hogy nem jött haza vasárnap, amikor megbeszéltük, még éjjelre sem jött haza, nem is írt, hogy hol van, majd ezek után egy szál virágot vagy kavicsot vagy kutyaszart nem hozott nekem, hogy "bár nem értem, miért, de úgy érzem, haragszol, na, lécci ne haragudj" és akkor mindjárt könyebb lett volna az egészet megbeszélni (ezredszer, mellesleg). Nem, ehelyett ő halál természetességgel járt-kelt a lakásban. Hát akkor inkább elmegyek, mert tényleg csak a rosszkedvemet tudnám mutogatni neki, azt meg nem érdemes.
(Ma persze már írogat, hogy beszéljünk, de olyan rossz a szám íze KépKépKép)

Pukkancs Kangi
kangi

Franyó! De jó lenne, ha jönnél talizni! Ankának gyors-gyors-gyors jobbulást.

Tényleg, mi holnap kapjuk a négy hónaposat. Mire számítsunk?

Heni! Asti nem nagy szám, de ha mentek a Mtoysba, nézzetek be. Götzben még nem voltam, mindig azt gondolom, drága. Prince Olviver: én három helyen láttam: Madrina, Árkád (itt tök olcsó volt a body), Mini Manó.

Beu
beu

Kangi! KépKépKépKép
Tegnap akartam írni, hogy javasold apának, hogy ha már kukkolj, kukkolja meg a többiek hozzászólásait is, hogy megtanulja becsülni a Te (kis híján)végtelen türelmedet.

Beu
beu

Kangi,
fel a fejjel!!! Azért rossz szájízzel is megéri az a beszélgetés, nem? Jobb későn, mint soha, ahogy a nagy bölcsek mondják... Tényleg, a szőlészkedést most hogy oldjátok meg, végül mégiscsak ő vezeti az autót, vagy van sofőr?

Beu,
hát én nem tudom, lehet, hogy minden babánál más és más a hatása ezeknek az oltásoknak. Ankának a 2 hónaposnál semmi baja se volt, a 3 hónapostól belázasodott aznap, de másnapra elmúlt, most meg tegnap kapta, láza mára lett csak (inkább hőemelkedés), igaz, kapott kúpot, de azt a 3 hónaposnál is kapott. Viszont most baromira fájt a lábija, hiába borogattam. Ja és most ugye mindkét lábába kapott, egyikbe a 2 hónapos második adagját, a másikba a 3 hónapos második adagját. (Ezt így lehet érteni? Mert anyám nem értette, mikor magyaráztam neki. Kép)
Árkádos tali pontosan mikor lesz?

F.
franyo

Franyó!
Értettem, köszi.
Tali: aug. 4. 15.00.

Még egy kérdés. Kaptunk fini barackot, le akarom fagyasztani Lőrincnek, milyen formában csináljam?

Beu
beu

Beu Kép
állítólag megnézte a többiekét is, de csak az jött le belőle neki, hogy "mindenki jól elszidta
a férjét". Ahhh, az érző férfiúi kebel!!!
Barack: Csucsuka írta, hogy negyedeket fagyaszt le meghámozva, mag nélkül, és ha több az igény, több negyedet vesz ki.

Franyo Kép
nem, ő nem vezet (jogsija sincs), egy haver szerzett autót és ő vitte le.
Amúgy néha én is megyek, múltkor pl tök jó volt, meg még augusztusban is megyünk egyszer szüret előtt.
Nem rossz ott, ha nem akarunk sok mindent belezsúfolni abba a két napba.

Kangi
kangi

Sziasztok Anyukák!

Ne haragudjatok, hogy megzavarom a beszélgetéseteket, de ti már tapasztaltabbak vagytok mint én és jó lenne, ha tudnátok nekem egy kicsit segíteni, persze, ha van egy kis időtök rám.
Betöltöttük a 31. hetet. Pocakomban Anna/Péter lapul. A MÁV kórházban fogunk szülni és első babánk lesz. Néhány hete elkapott a láz, hogy vásárolni kellene néhány dolgot végre. Vettem két fürdőlepedőt (80*80, 110*110) egy Tetra kifogót. Szerintetek elég lesz? Takaró??? Tegnap voltam a Mária nagykerben (Visegrádi utca), nagyon sok féle van. Milyet vegyek? Szept. 30-ra vagyok kiírva. Vékonyat vegyek? Télit inkább? Milyen hálózsákot? Vékonyat? Vastagat? Nektek mi a tapasztalatotok? A lakásunk átlag hőmérséklete 23-25 fok körül van.
Ha tudtok adjatok nekem tanácsot.
Köszi: Kata

Kép
Kép
Kép
kata55

Kangi!

Hát,nem is tudom mit mondjak.Kép Azért próbáljátok meg megbeszélni. Igazán azt gondolom hogy ez a legnehezebb időszak csak olyan 1 év, addig ki lehetne bírni, hogy jobban melléd álljon, utána fokozatosan egyre jobban be lehet vonni a programokba Julcsit is (a másik topicban nézz be Rit-és épp m,ost voltak egész hétvégés sátorozáson Dodoval, fényképeket is rakott fel), ők is ilyen nagyon járkálósak, és most már Dodeszt is belevonják egyre könnyebben). Jó, olyan már sose lesz mint régen, de hát annyi más kárpótol. Aztán mjad meglátod, amikor a csaj majd már mondja neki hogy "Apaaa, játszál velem, akkor majd le se tudod vakarni rólaKép) Sőt, én már most látom Emmánaál hogy egyre inkább le tudja venni az apját a lábáról, mert most már megy oda, meg kezd olyan kis értelmes lenni, már nem olyan kisbabás.
ja, egyébként szerintem senki sem szídta a férjétKép Senki sem tökéletes, és legfeljebb megbeszéltük ami nyomta a lelkünk.

Beu!

Árkádban hol láttál Prince Olivert??? Én ott még nem láttam.

heni!

Prince oliver a váci úton van az Árpád hídnál, at mondjáka lányok ott nagyon nagy választék van belőle, nem tudom, én még nem voltam.

Én az Árkádban a C and A-ban szoktam még vásárolni, a múlt héten nagy leárazás volt, pl 3 body 1390 Ft, rugik is olcsón, és nagyon szép ruhák. és jó minőségűek.
Az Árkádbana baby bell-ben meg kenguru gold-ot, baby-bell-t meg dominót lehet kapni. Mondjuk kenguru gold szerintem máshol olcsóbb, de a saját márkájuk se osszz, csak minimum 1 számmal nagyobbat kell belőle venni. Pl a 80-86-os felel meg kb más 80-as-nak.

manó

KépKép
manó

Kangi!
Több hiteles vélemény (jóbarátok, kollégák) szerint apuci igazából 1 év után lesz apuci. Úgy értem egy deddel ők még nem tudnak mit kezdeni. Az én férjemnek is untig elég a fürdetés, amit ő csinál, de az, hogy ha nyűgös, vigasztalja vagy szórakoztassa, max. 5 percig megy, aztán kijelenti, hogy szerinte éhesKép ahhoz meg én kellek... Szóval 1etértek Manóval, hogy ha nagyobbak lesznek a kölkök, jobban élvezik... Most mondjam, hogy az én párom is a 6 hetes gyermekágy első 2 hetében "tarott ki mellettem", addig erőt vett magán, mosogatott, igyekezett. A 4.hétre mintha mise történt volna, azóta ismét lusta disznóKép Dehát férfiak, ugyebár, így szeretjük őketKép
De én értelek, mert a legrémesebb az, hogy ha az ember kiborul vagy behisztizik, szó szerint NEM ÉRTIK, hogy most mi a bajod? Eccerűen másképp műxik az agyukKép

Kata
Takaróból szerintem elég 1 vastagabb azokra a napokra, amikor hűvösebb van, de még nincs fűtés ősszel. Télen fűtött kéróban úgysem kell, elég a hálózsák. Vékonyból 2-3, kell 1 a babakocsiba is.

Hálózsákból mindenképp nagyobbat vegyél (min 62, de lehet 68 is, senkit nem zavar, ha hosszabb a babára, és tovább jó). Én vettem 1 hosszú újjút, de kár volt. Az ujjatlan sokkal jobb, úgyis adsz alá bodyt, és az időtől függően lehet bármilyen, így jobban használható az ujjatlan.
Ami zipp-zárral záródik, az szerintem sz@r, mert mindig nyomja a kis arcát/állát, sokkal jobb a vállon kapcsos. Éjjel én nem pelusozok, úgyhogy az se fontos, hogy alul nyitható legyen.

Megyek ebédelni,
pussz
Elli
ellimami

Manó! Az alagsorban, a Sparhoz közel van egy bababolt, ott van. És a Váci úton márkaboltjuk van, vagy mi?

Kangi! Szerintem mielőtt apa elmegy a Szigetre, béküljetek ki!

Beu
beu

Sziasztok!
Nem irigylem azokat,akik most eloszor akarnak nekiallni padlizsant sutni. Nem konnyitettuk meg tulzottan a dolgukat... Kép Ja, aki szeretne gyartani, szerintem keressen az ismeretsegi korben valakit, aki mar csinalt es nezze meg,hogy kell. Legalabbis en vizualis tipus vagyok, leirtak alapjan biztosan nem allnek neki. Pedig nem nagy ugy! Kép

Franyo
Oltas, laz Kép Remelem sikerul hamar lenyomni!!
Padlizsan "nagyon lila" Kép Kép Es tenyleg! Barackleves recept mentve! Koszi.
Jaja, sajna a "masik orvos jobban vizsgal" nalunk is megvolt a regi helyen, azert is dontottem ugy, h mindenkepp atjovunk masik dokihoz. En mar adtam parszor Jazminnak gyumipuret (alma-barack) elnyammog rajta, edes. Konakiont jovo7en megkerdezem,akkor megyunk tanacsadasra. (jo vicc, nem nagyon SZOKTAK megkapni a betegseget.....eleg,ha veletlenul az en gyerekem megkapja, nem kell szokjak,nem?? :0/ ). Latod,neha nem art eltevedni!? Kép Kepek ismet nagyon jok! Kép

Elli
A mi BCGnk is folyamatosan kifakadt. Hetekig nagyon ronda volt. Most valami miatt, mintha ugy dontott volna,hogy eleg volt.Mar csak egy egesz elfogadhato heg maradt. No para!! Kép
Jaja, Obudai vizet adok neki, csak annyira semmi ize,hogy gyumilevel szoktam "izesiteni" Kép Amugy sima forralt,lehutott viz is jo, csak picit maveras(foleg,ha sietunk). Apropo, erti valaki,hogy miert irjak az asvanyvizen,hogy 24 ora alatt fogyasztando??? Tobb fogyjon vagy mi?

Beu
Lorinc annyira szeeeeep! Hogy csinaltatok? Kép
En is ezt csinalom,este nem birok elaludni,reggel meg11ig nyomom. Mar tenyleg ciki! Kép Gifek nagyon jol!

Andy
Alvos kepek edesek! Kép

Anyakati
Sari Kép Remelem mar minden rendben. Kepek nagyon jok!
Anita
Mikor az unokaocsem szuletett (12 eve) akkor epp a haton alvast tartottak veszelyesnek...szoval most epp a "hason ne aludjon a gyerek" a trend, de ha ugy jo neki, v. ugy szeret akkor ezen ne aggodj! Miota Jazi meg tud fordulni, ugy dontott hason alszik, pedig elotte utalta. Ez van, ezt kell szeretni. Kép
A csoros poharbol annyi folyik, amilyen melyen dontod, szoval ha nem emeled fel nagyon a poharat-uveget, nem omlik a tejci. 3 orankent szopi szerintem is ugyes!Ne akarj belole rogton diplomas fiatalembert!!! Kép
Nalunk a BCG kb.masfel hoaposan lezdett pirosodni, ha jol emlexem.

Urszila
Juheeeeee, akkor megint sokan vagytok! Mosassal,hogy allsz? Kép Jelentem kabeles dobozok meg vannak, amugy minden a helyen! Kép Kép
Mano2
Orulok,hogy jo volt a kiruccanas! Erdo, madarak....csodalom,hogy visszajottetek?! Kép
Andi
Gratula az evfordulohoz! Es jo etvagyqat!!! Kép
Mano
Kutyus Kép Remelem hamar kiheveri. Ugy tudom sajnalni oket ilyenkor!! Kutyas kajcsizast kesobb biztosan mi is bevetjuk! Jo 5let! Kép
Azur
Az is lehet,hogy csak szomjas volt a prucsok,nem? Ilyenekkel szerintem meg ne torodj,ogy ki mit gondol a lakasotok allapotarol, ha nem Te hivtal vendeget. Pici babaval nem letszukseglet a rend, igaz lanyok?? Kép

Kangi
Kitartas, turelem!!!!!!!++++++++++++ Kép Kép Kép Kép

Mar kesz regeny,pedig magunkrol meg nem is irtam... Kép CSak roviden, jol vagyunk! Kép Meg jelentkezem
Norka regenyiro es durmanto Jazmin
norkini

Ja, elfelejtettem, irni, hogy akinek a babaja esetleg nem szeret kanallal enni, 100Ft.os boltba lehet kapni hosszu nyelu szines muanyag kanalakat. Jazi nagyon elvezi, meg leget fogni ugyesen, na meg szines, erdekes neki!
Norka akinel valami mindig lemarad...
norkini

Sziasztok,

kicsit bepofátlankodok közétek, mert Heninek akartam írni, hogy P. O. az Árpád-hídnál tényleg jó áron kapható (ah, most látom, Manó már írta), és azért tudják ilyen áron adni, mert ők a gyártók. Most költöztek be Dunalesziről nemrég, és állandóan van náluk valami akció, pl. 400,- Ft a body egy kirakott kosárban, mert szálhibás. Na, ez azt jelenti általában, hogy mondjuk egy szürke színű body van egy picike fekete pont. Gyakran meg sem találom a hibát Kép És tényleg nagyon jó minőség.
Amúgy jó társaság vagytok, szoktalak benneteket olvasni, mert nekem is van egy májusban kettő múlt Tomim, meg egy jövő héten 5 hónapos lesz Lucám. Momóval majdnem együtt szültünk, de ő álnok módon (Kép ) beelőzött két nappal.
És csudaszép babócák gyűltek itt össze!

Sziasztok, Erika
kerika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?