Új privát üzeneted érkezett!

Juti
Ádám még csak anyatejet kap. Fejek és cumisüvegből iszik. Szerencsére van tej bőven :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mensim nem jött meg, bár ezen nem csodálkozom. Majd ha már nem anyatejezünk, akkor szedem megint a gyógyszert (PCOS vagyok, sokszor hónapokig nem volt ciklusom, aztán szedtem egy gyógyszert és alakultunk. Azt a gyógyszert szoptatás alatt nem javasolják)
Ülőke: olyan, mint egy bili, csak sima ülőlapja van. Amerikában nagyon elterjedt. A tesóméktól kaptuk, Ádi szeret benne ücsörögni :lol: :lol: :lol: :lol:

Vivien
Szépen fejlődnek a csajok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Baba szórakoztatása: Anya, taníts engem c. könyv. Egy ismerősöm ajánlotta nekem is.
Ádám azt is élvezi, mikor valamit csinálok a konyhában, akkor odaültetem a konyhapultra és mondom neki, hogy éppen mit csinálok, közben megtanulmányozhatja a konyhai felszerelést. (pl.: nagyon szeret egy kiskanalat rágcsálni)

Ildi
Jó nagy Dórika :roll: :lol:

Ami
Irigyellek anyuka miatt :wink:

Ádám 5 hónaposan 7450g és 66 cm :lol:
Vendég

Cső csajok!

Üdvözletem küldöm innen a Balatonról, az idő nagyon szép, a kaja finom, nagyon jól érezzük magunkat!

Na, ez akár egy képeslap szövege is lehetne....szóval itt vagyunk a Balatonon, lejöttünk a hétvégére. Tök szupi, majd mesélek! Anyuék nyaraltak itt, mi meg meglátogattuk őket!

Ami!

Én is 100ml-t tettem el egyszerre, de később én is csökkentettem 50-60 ml-re, mert elég volt neki annyi. Már sajna nem fejek, mert mensi előtt kevesebb lett egy pár napig a tejcsi, ezért még pótlást is kellett adni, most pont annyi van, amennyit eszik, szóval kialakult a kereslet-kínálat arány. De szerencsére már egy ideje bőven van tejcsi, néha hagy is benne, de azt sem fjem ki, mert később mindig kiissza.

Vivi!!!

Tényleg nagyon jó az Anya taníts engem c. könyv, de nem kell megvenned, mert egyik alkalommal Lecsó írt egy oldal-címet, ahol a babák fejlődését lehet nyomon követni, és ott szó szerint az van leírva, ami ebben a könyvben van. Ha otthon leszek, megírom a címet!!!! Nagyon jó dolgok vannak benne, én is imádom, és rettentően sokat segít hogy Milcsit le tudjam kötni, és így tud is egyedül játszani, nem csak nyűglődik. Sokszor olyan jó ötletek vannak benne,ami eszembe se jutna magamtól. És ami még jó, hogy nem igényel semmilyen beruházást, otthon található dolgokat ír. Majd leírom, este már otthon leszek, remélem nem felejtem el.

Most megyek, sétikálunk egyet a parton. Ja, Milcsi nagyon jól érzi magát, nagyokat alszik a friss levegőn, jókat játszik mamival, papival, vigyorog, leseget egész nap.

Na pussszzzz

jutiboszi

Bettó!

Milcsi is hatalmasakat sikít, és úgy látom azért, mert tetszik neki. Játék közben szokott nagyokat sikongatni, próbálgatja a hangját. Szerencsére hisztisen még nem sikított. :)

jutiboszi

Juti! De jó nektek!!!! :D Hétvégén mi is megyünk ám remélem csavarogni. Apácska kapott két nap pihenőt :D
Nálunk ez olyan igazi akaratos sikiítás. Ő onkább dumcsizik. Ma egy kiscsajszihoz apa legugolt Kincsővel és csak úgy dumcsizott neki. Haláli volt :lol: Az anya taníts engem könyv nekem is a könyvespolcon van. Mindig megnézem az aktuális és az utána következőt. :wink:

Kép
bettó

Sziasztok!
Visszatértünk Balcsiról, majd olvasok is vissza, mi történt Veletek közben, de most segííítség!!! Napközben nem akar elaludni, már a Balcsi előtt kezdte, ott folytatta és még mindig! Láthatóan fáradt, leteszem a kiságyba, dörzsöli a szemeit, a füleit, laposakat pislog, cumi a szájban és ahogy kimegyek a szobából: üvölt! Van hogy fél óránál is tovább küzd, van hogy megsajnálom (magam is)és ahogy a kezembe veszem, elalszik, van hogy kicsit ringatom és úgy. Ha más is jelen van kimondottan kellemetlenül érzem magam és még ideges is leszek, attól meg még rosszabb... (tudom, nem kellene, de naponta ezt 2x vegigcsinálni, elég idegörlő!!!) Vetköztetem, öltöztetem, sötétitek, pelenkát teszek az arcahoz... Segítsetek, mit csináljak? Este semmi probléma, jóéjt puszi, fordul is be és alszik...

És ma végigaludta az éjszakát, képzeljétek!!! Reggel hiányérzetem volt, elég furcsa érzés volt, de jó!!! :)

Bal oldalra fordul, aztán ha megunja, jön a kiabálás, mert vissza még nem megy neki! :)
Fürcsizett a Balcsiban is, 3 napig csak sétáltunk a vízben vele, kicsit a lábát bele-bele lógattuk, negyedik napon pedig belemerültünk! Nem szólt semmit, csak közömbösen nézelődött... Egyébként jól kifogtuk ezt a marha meleg időt, csak este tudtunk kimenni, meg a nagy UVB sugaratol is féltünk, szóval ugyanolyan hófehéren jöttünk haza... De! Egyutt voltunk apaval és az a lényeg! :)

Sajnos én valamiért nem tudok képeket feltölteni ide ha van kedvetek és időtök, itt nézzétek meg a képeinket a nyaralásról:

http://picasaweb.google.com/JokayAndrea ... ABalatonon

Sziasztok!

Kép
monkeyhead

Halihó!
monkeyhead! Régen is ilyen nehezen alukált el napközben? Nálunk sem könnyű a helyzet, én mostanság próbálok úgy sétálni, amikor álmos. Sajna ez hosszú távon nem megoldás :roll:
Nagyon jók a képek :wink:
Viszont, hogyha mindenképpen úgy szeretnéd elaltatni, időnként menj oda hozzá, simogasd meg puszilgasd meg, hogy megnyugodjon. Napközben is legyen rendszer, hogy hogy teszed le és szépen lassan meg fogja szokni. :wink: Szerintem :wink:

Kép
bettó

monkeyhead! Én úgy fogom csinálni, hogy ha már az est elalvások simán mennek, akkor jön a nappali. Nálunk a cumival összeveszett, így egydül kell elaludnia. Vagyis ot van a babája, meg pelus.
Azért is próbálom majd én is napközben, mert a szomszédunk unokája szeptemberben oviba megy és még mindig napközben csak úgy alszik el, hogyha a kis babakocsijában (az az összecsukható) elringatják. :(

Kép
bettó

Irigylem azokat, akik megenendhetik maguknak a fürdőrucit :cry:
Én nem teszem ki a többi embert annak a sokknak, amit a kegjelenésem okoz :wink:

Kép
Kép
labasv

Kép

Képzeljétek, kaptunk anyutól Kecskeméti alma-narancs italt, és mi volt benne?! Baracklé! Ez azért enyhén felháborító. És ha valamelyik kisgyerek mondjuk allergiás a barackra???? Jártatok már így?

jutiboszi

Juti! FANTASZTIKUS EZ A KÉP!!!!!!
Mi még nem jártunk így, de kóstoltunk bébi italt és nem jött be, így nem próbálkozom vele. Víz és slussz, hogyha szomjas. Majd később próbálunk teát :wink: Azért nagyon felháborító! :twisted:

Vivien! Te nagyon kritikus vagy magaddal szemben :shock:

Kép
bettó

Köszi Bettó! Régen nem volt gond, meg igaz az is, hogy amikor nem volt ilyen meleg sokat babakocsiztunk es abban aludt, mostmár ebben a melegben nem nyomolunk annyit kint... Nem adom fel, szeretném, ha rászokna a kiságyban egyedül alvásra, csakhát nehéz, de kimondta, h könnyű gyereket nevelni... na nemsokára megin t alvásidő... jaaaajjjj :)

Édes a kis Milán, szép szemei vannak!
Őszibarack: nagyon durva!!! Mi még nem ittunk, mi is víz pártiak vagyunk, bár a 2-es hippes csomagban van at a kecskemeti ital, azzal nagyon szemezek...
Mivel mi tápszeresek vagyunk, mar nagyon eszunk mindenfelet...de a gyumolcs sokkal jobban megy, mint a fozi.

Figyeljetek! Mennyi időnként esznek a babáitol? Mi iszunk vizet ket etetes kozott, de meg igy is van, hogy 2-3 oranként eszik... nekem olyan furcsa... vagy ez normalis ?

sziasztok

Kép
monkeyhead

Furi, hogy tápisok vagytok és ilyen gyakran esztek :shock:
Persze minden babának más az igénye. Mi a kórházban is 3 óránként ettünk, mikor hazajöttünk, akkor meg a doki tanácsára áttértünk a 4-re. Most 3 és 4 között esznek, ahogy kijön. Kettő között víz, tea vagy kecskeméti.

Étkezés: Tápszer 4x, főzelék 2x. Ezeket variálom. Van, hogy összekeverem a főzit tápszerrel, és cumiból megy (attól függ mennyi időm van), van, hogy kanállal. De olyat is szoktam csinálni, ha nem a kedvenc babaételüket adom, hogy fél üveg főzelék, fél üveg babadesszert.

Kép
Kép
labasv

Nálunk is változó az idő, de mindig 3 és 4 óra között van. :wink:
monkeyhead! Ne add fel, de vigyázz megérzi a csemet, hogyha bizonytalan vagy és úgy még nehezebben fogja elfogadni az egyedüli alukászást. Én eleinte nem voltam határozott, síkerült is elrontani (ez volt 6 hetesen, hogyha jól emlékszem). Most már tudom is, hogy tényleg ez a legjobb neki.

Juti! Le kell szoktatnom Kincsőt a hintában alvásról is :( Emlékszel a BABÁNK ÉDES ÁLMÁBAN? Írtak egy példát. A gyerkőc hozzá volt szokva, hogy hinta ágyban és ringatással aludt el. Mikor a saját ágyába tették, ringatta magát, úgy hogy a buksija mindig ütődött az ággyal :shock: Ma elálmosodott a hintában és kivettem (napközben) volt sírás, kicsit cicivel megnyugodott, majd átöleltem, simiztem és úgy aludt egy órát. Még napközben ezt nem is bánnám. Nekem is olyan jó volt. :)

Kép
bettó

sziasztok

megjöttünk a "nyaralásból".Vidéken szülőknél voltunk.Háááááááát nem volt túl nyerő a dolog! :? Levi már az első nap haza akart jönni,Tomi tiszta nyűg volt egész nap.Az első este szinte végig cicin volt a többi éjszaka már jól aludt.Jól megfázott a 21-23 fokban(nálunk 26-29 fok van),pedig felöltöztettem.Még mindig köhög elég rondán hurutosan.
Levi most itthon, a bölcsiben 5 hét szünidő van.Még 3 van hátra.Tomi mostanában hajnalban fel kel enni 4-6 óra között valamikor,pedig eddig ugye 6-7 között volt ez,de hát már megint tejcsökkenés van.2 ciciből eszik és néha még a reggel megmaradt tejcsit is oda kell neki adni pótlásnak este.De viszont a kiságyában alszik napközben is! :D Eddig ez tabu volt és legtöbbször egyedül alszikel.A bal hüvelykújja a szájában a másik kezében pelenka amibe túrja a fejét és alszik is.

Szerdán megyek majd a védőnőhöz megmérjük a fenekét.
Kép a csemetékről

Kép

Kép

Kép
lecso

kicsit vissazolvastam ezen az oldalon,visszább még nem jutottam :roll:
Juti pont ezért mondják azt hogy mindent meg kell kóstólni mielőtt a babának odadsz valamit is!Mi még nem jártunk így!Sajnos a gyártó is hibázhat!!!És tényleg nagyon helyes Milán a képen!!!

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Juti!!Gyönyörű,és édes,ha lányom lenne a kisebbik is lestopiznám neki vőlegénynek! :D :D

Monkeyhead:nagyon cuki Dóri!És hogy ül a székben,hú!
Petyka tápos,de összevissza eszik ebben an agy melegben.hajnalban másfél óránként újabban.Persze aludni nem sokat tudunk.

Én se veszek fel fürdőrucit asszem egy ideig..Még egyberészest sem,fúúúj,kimenekülnének az emberek.Mondjuk több hely maradna :lol: :lol: :lol:

Vettünk végre egy nagy hűtőt(négy éve készülünk),erre megadta magát a mosógép.Most vehetünk azt is. :twisted: :twisted:

Képzeljétek,hason Petyka kiemeli a fejét,és geyre többször megtartja!!Annyira jó látni!!!!!!!!!!Most heti kétszer járunk Dévényre,és látszik is az eredmény.

KépKép

KépKép
pilchard

Sziasztok!

Kicsit takarítottam a gyógyszerek között és még a lombik idejéről kimaradt: 9 kis doboz Merional ( ebből 8 boboz 2008. 11. hóig jó, 1 meg 2008. 09. ), 2 boboz Bromocriptin- Richter (2009.05. jó), 1 ampulla Choragon 5000 NE injekció. Ha van olyan ismerősötök akinek szüksége lenne rá írjatok. Posta költség ellenében odaadom.

KépKép
KépKép
jadika

boboz= doboz :lol:

KépKép
KépKép
jadika

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket, szerintem is zseniális lett a kép, apukám megint ügyes volt!

Milán is ált. 3 óránként eszik még, sőőőt, most a nagy melegben sokszor még hamarabb. A gyümölcslevet én higítva adom, mert néha nem fogadta el a vizet, teát állandóan nem akarok adni neki, így marad a gyümilé, de azt se minden nap, csak amikor nagyon kánikula van, és kevesebbnek érzem a tejcsit, vagy ha nem tudok hamar szoptatni, akkor húzom az időt egy kis gyümilével.

Vivi! Osztom a véleményt! Én se sokkolom az embereket a látványommal. :) Persze ez azért nem igaz, de sajna kinőttem a fürdőrucimat, anyué is kicsi rám "mellesleg", úgyhogy idén kimarad a habtest-mutogatás. Jövőre meg már szépen lefogyok!!! Legalább is nagyon akarok!!

jutiboszi

Pilchard! Köszi a dícséretet, még szerencse, hogy kisfiú lett, mert még összevesznének Bettóék Kincsőével, ugyanis ő lesz a menyasszony! :) :) :) Igaz, Bettó, mi már gondolatban összehoztuk a tökéletes párt!?!?

jutiboszi

Azt hiszem mi maximum az ikres topicban találunk párt :D

Kép
Kép
labasv

Bizony, Milcsi már foglalt :wink: :lol:

Az én fürdőrucim is kicsi mellesleg :twisted: :twisted: :twisted: Bár úszógumi is van, rákaptam egy fini péksütire :wink: Már a piros pöttyösről lemondtam, most ez a finomság is kimarad. Lassan olyan a hasam, mint 10-12 hetesen volt :shock: Jön a szigor :lol:

Pilhard! Örülök, hogy szépen fejlődik Petya. Nem semmi éjszakáitok lehetnek. Akkor én inkább maradok csendebn a kelésekkel :roll:

Lecso! Irígy a kiságy miatt. Sajna Kincső még nem igazán találta meg az emivel könnyebben el tudna alukálni, de már azért szépen haladunk :wink:

Kép
bettó

Bettó!

Húh, de szuper, már előre tudom, hogy jóban leszek a nászasszonyommal! ;)

Csajok!!

Milcsi megtanult hasra fordulni, állandóan elforog, és sír, mert vissza nem tud, és így elaludni is nehezebben tud. Mit csináljak??? Szegényke, és ráadásul mindig úgy fordul hasra, hogy kilóg a lába a rácson, és így esélye sincs vissza fordulni. Most megint betettem a szopis párnát, így egyik felén fejvédő, másik felén szopis párna, és nem tudja kidugni a lábát.
Na, nem panaszkodom, így is nagyon hamar elaludt. Félig hason, félig oldalt. Majd hozzászokik, nem??? Bettó, Te tudsz erről nyilatkozni!!! Egyébként éjjel is hasra fordul, és sír, mert érdekes módon nem jött még rá, hogy hason is le lehet aludni, úgy, hogy elfordítja a fejét. Ő mindig fel akarja emelni.

jutiboszi

Tényleg Vivi! Milyen izgi lesz, ha majd elkezdenek a csajok pasizni!! Vajon egyforma lesz az ízlésük? Érdekes lenne, ha találnának egy csini ikerfiú párt! :) Tényleg, egyszer láttam a tv.ben egy tábort ikreknek. Egészen kicsiktől a felnőtt ikrekig voltak ott tesók. Mintha duplán láttam volna olyan volt. :)

jutiboszi

Sziasztok!

És akik tápszereznek, ott mennyit eszik egyszerre a babicsek? Szerintem nálunk keveset, örülök, ha a 160 ml megeszi egyszerre, de az átlag a 110 ml és még büfi után sem fogad el többet... Mondjuk a hurkákkal nincs gond, azért nem aggódom annyira, csak sokszor kényelmetlen ez a gyakori evés.

Én bepréseltem magam a korábbi fürdőrucikba, de itt-ott kibuggyan ez-az, de ahogy a strandon körülnéztem semmilyen kisbabás manökken mamát nem láttam, azok hol strandolhatnak??? :D :D :D Örüljön, aki tud szoptatni, akárhogy is néz ki/érzi magát, majd leadja jövőre... Én nem tudok, de a fogyókúra nem könnyű, bár eddig lement már 6 kg, a vicces, hogy én akkor híztam meg kissé, amikor próbáltam a szoptatást fenntartani, és csak ettem, ittam...

Ma jó napunk volt, remélem, Nektek is. Kevés sírás - sok alvás - jó evés :)

Kép
monkeyhead

Juti!
Mi is pár hete fordulunk hasra, pontosan ez volt a helyzet velünk is! Rácson kilóg a lába, a frászt kapom tőle, hogy eltöri... de csaknem. Amikor eleinte forgolódott álmában, állandóan felsírt és menni kellett visszafordítani, de hamar megszokta kb 1 hét volt (hamar?) és ma pl reggel hason találtam! PEDIG SOSEM feküdt hason, kicsi kora óta mindennap csak fél percekre raktuk hasra, mert egyszerűen nem tette le a fejét és sírt... És ami a legjobb, hogy kezd kinőni a haja hátol, amit kialudt! Kitartás!!! Minden elmúlik... (sajna...)

Kép
monkeyhead

Sziasztok!
Mi is visszajöttünk, a nagymamámnál voltunk, de nem pihentem túl sokat.

Két kép a szépségeimről:

Kép

Kép

Ábris alvássztrájkol, nagyon keveset alszik, max. 1,5 óra több részletben... Szenvedek vele, csak akkor hajlandó elaludni, ha hullafáradt, de előtte azért nyűgi. Majdnem annyit alszik, mint Szonja. :shock:

Juti, nálunk is ez volt hasonfekvés-ügyileg, pedig Ábris már hátról hasra 2 hónapos kora óta tud, mégsem jött rá, hogy ha hasrafordul, akkor vissza is tud! Még álmában sokszor felébred arra, hogy hasrafordul, meg veri a fejét a rácsba, pedig rácsvédő is van. Szerintem tedd úgy a kezét, hogy át tudd billenteni, és akkor hátha begyakorolja. Egyébként gratula!

Pilchard, nagyon örülök, hogy Petyus ilyen ügyes! Csak így tovább, éljen!

Puszi csajok, szépek a babák nagyon! Kriszta, a te Dórid is gyönyörű!

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Én van, hogy kegyetlen vagyok a lányokkal. :cry:
Naponta egyszer előfordul, hogy semmi nem jó nekik. Annyira álmosak, hogy már attól hisztisek, semmi nem jó, se kint, se a szőnyegen, se enni se inni nem akarank, és csak kézben vannak csöndben. Ezt egyszerre. Ordítás.
Akkor, mivel nem fogok kivételezni, mindketten mennek a kiságyba. Igen, ott is sírnak, jobban mondva hisztériáznak egy darabig, majd jó esetben mindketten elalszanak, de legalább egyikük. Akkor a másikukat elaltatom.
Nálunk pont az ellenkezője a baj a forgásnak. Mindig hason alszanak, de hiszti közben hannyatt fordulnak, és akkor jön az igazi bömbölde. Lilit általában elég 3-4x visszafordítani, és elalszik, de Jázmin kifulladásig bírja. Az én kifulladásomig.

Kép
Kép
labasv

Hahó! Most volt egy kis időm, és visszamentem az első oldalra, olvasgattam az első bejegyzéseket... hmmm, de sajnálom, hogy nem csatlakoztam már akkor... de azért remélem, hogy bepótolhatom a lemaradásom :)
Bocsi,tudom, h ez nem babás kérdés, de annyira idegesít, h nem tudok ide képet beilleszteni... Ti a neten hová töltitek fel a képeket, hogy be tudjátok ide linkelni? Mert azon gondolkozom, h lehet, hogy a picasarol nem lehet... Köszi!

Kép
monkeyhead

monkeyhead!

De lehet a picasarol! Miért ne lehetne? Vagy gondolod, hogy védett, vagy miaszösz?? Nem tom!
Látod, látod, ha hamarabb jössz!!! Na, de sebaj, így is jól fogod érezni magad köztünk szerintem!!!

Lili!

Szzééééépeeeeek!!!!! Hasonlítanak egymásra egyre jobban. Ábris is már igazi nagyfiús.

Vivi!

Szerintem ne érezd magad kegyetlennek! Nem lehet egyszerű 2 "hisztis" babát egyedül nevelni! És neked sem az a feladatod, hogy minden nyikkanásra ugorj! Ki bírná azt? Szerintem még az 1 gyerekes soksegítséges anyuka se. Ilyenkor én mindig arra gondolok, amit Lecsó írt, hogy az idő nekünk dolgozik, egyre könnyebb lesz. Talán. Bár mondhatnám, hogy kis gyerek -kis gond, nagy gyerek-nagy gond. Ki tudja, majd megtudjuk ha nagyok lesznek.

jutiboszi

Ja, bocsánatot kérek a Kecskeméti gyártójától!!! Vettem egy másikat, az is barackízű. És néztem, ott volt mellette a barackos, ami sötétebb sárga, szóval szerintem nem rossz a címke, csak max. az alma és narancs keverékének barack íze van! Bocsi mégegyszer! Azért ha valaki vesz ilyet, legyenszíves mondja el nekem a véleményét, mert marha kíváncsi vagyok, hogy csak az én ízlelőbimbóim ilyen gyatrák?????? Vagy tényleg barackízű????

jutiboszi

Juti! Még szép, hogy jóban leszünk/vagyunk :lol:
Én nem hiszem, hogy egy hamar fogok neki ilyesmit venni, a víz a szomjoltónk, meg gyümilevet szoktam neki néha facsarni. A ét hipp-es nem jött be (megsúgom, nekem sem ízlett), apa itta meg :lol:
Alvás? Nos nem könnyű. Egy idő után megszokta, hogy hason is lehet aludni (de, hogy mennyi idő volt nem tudom), utána jött is a köv probláma, amikor már úgy akart aludni, de nagyon a kiságy oldalához fordult és nem tudott megfordulni. Nos ez mai napig tart. Este is ezért ébred már fel, mert szó szerint körbe forogja az ágyat. Ettől viszont felébred. Nem tudom egyenlőre, hogy ezen túl leszünk-e és végig fogja-e aludni az éjszakát :shock: A lábikója nekünk is be szokot akadna a rácsvédő ellenére, de annyira erősen hidd el nem fogja megrántani, hogy baja lenne. Én amúgy úgy szoktam, hogy amikor már látom, hogy alszik, egyenesbe teszem, de csak amikor elaludt, akkor a legmélyebb az álom és nem ébred fel. Szóval szerintem Milcsi is rá fog jönni, hogy milyen jó hason aludni. Ja és azóta még hajnalban sincs gond a pukikkal. Mostanság a babakocsiban is legtöbbször úgy alszik el.

Vivien! Ne érezd magad kegyetlennek! Hogyha mindenhol sírnak, hisztiznek, akkor inkább kiságy. Eleinte én is ezt hittem magamról, meg hogy a lányom haragudni fog rám, de ez BUTASÁG. Ma pl. kihagytuk a hintában alvást és a nagy ágyra tettem, hogy nappal együtt pihenjünk. Nos rosszabb, mintha nem lennék ott. Kicsit továb tartott az elalvás, de már nem akartam a kiságyba tenni, hogy összezavarjam, így mellette maradtam. negyedóra múlva aludt is. Nálunk is hogyha visszafordul a hátára, akkor minden abalkot ki kell nyitni, nehogy a nagy sírástól kitörjenek az balakok :lol: , de gyorsan én is bemegyek és vissza hasra.

monkeyhead! Amikor írod a szöveget, alul van a melléklet feltöltése. Ott tudod a képet beilleszetni, csak le kell kicsinyíteni :wink:

Manka! Gyönyörűek a gyerkőcök. Nagyon szép a nagy lány rucija :wink: Hogy telnek az éjszakátok?

Én próbálok kicsit változtatni a dolgon. Olvastam itt egy topikban, ki is próbálom. fél 11-kor mostanság mindig ébred. Akkor kap rendesen még enni a tele ciciből. Viszont hogyha kövtkezőnek ébred, akkor is ugyanabból kap és hogyha még egyszer ébred (mert sajna fél 6 körül is szoktunk fél 3 után) akkor is csak azt kapja, amiben kevesebb van. Ja és amikor már érzem, hogy végképp csak altatja magát, kiveszem a szájából. Este ez be is jött, igaz még az ölemben aludt vissza, de amikor betettem a kiságyba kinyitotta a szemét, de vissza is aludt egyedül. Ja meg azt is mondták, hogy legyen minnél unalmasabb az éjszakai hami. Nem kell beszélni hozzá, meg simizni (ezt a legnehezebb megállni :oops: ), de megpróbálom, mert így is a kisasszony reggel 6:30-kor ébred már napok óta. Próba szemcsere.
Ja és nagyon úgy néz ki, hogy közel a fogzás. Mindent rág, dörzsöli az ínnyét, és hogyha kaksi van az hasmenéses. :roll:

Kép
bettó

Juti! Még szép, hogy jóban leszünk/vagyunk :lol:
Én nem hiszem, hogy egy hamar fogok neki ilyesmit venni, a víz a szomjoltónk, meg gyümilevet szoktam neki néha facsarni. A ét hipp-es nem jött be (megsúgom, nekem sem ízlett), apa itta meg :lol:
Alvás? Nos nem könnyű. Egy idő után megszokta, hogy hason is lehet aludni (de, hogy mennyi idő volt nem tudom), utána jött is a köv probláma, amikor már úgy akart aludni, de nagyon a kiságy oldalához fordult és nem tudott megfordulni. Nos ez mai napig tart. Este is ezért ébred már fel, mert szó szerint körbe forogja az ágyat. Ettől viszont felébred. Nem tudom egyenlőre, hogy ezen túl leszünk-e és végig fogja-e aludni az éjszakát :shock: A lábikója nekünk is be szokot akadna a rácsvédő ellenére, de annyira erősen hidd el nem fogja megrántani, hogy baja lenne. Én amúgy úgy szoktam, hogy amikor már látom, hogy alszik, egyenesbe teszem, de csak amikor elaludt, akkor a legmélyebb az álom és nem ébred fel. Szóval szerintem Milcsi is rá fog jönni, hogy milyen jó hason aludni. Ja és azóta még hajnalban sincs gond a pukikkal. Mostanság a babakocsiban is legtöbbször úgy alszik el.

Vivien! Ne érezd magad kegyetlennek! Hogyha mindenhol sírnak, hisztiznek, akkor inkább kiságy. Eleinte én is ezt hittem magamról, meg hogy a lányom haragudni fog rám, de ez BUTASÁG. Ma pl. kihagytuk a hintában alvást és a nagy ágyra tettem, hogy nappal együtt pihenjünk. Nos rosszabb, mintha nem lennék ott. Kicsit továb tartott az elalvás, de már nem akartam a kiságyba tenni, hogy összezavarjam, így mellette maradtam. negyedóra múlva aludt is. Nálunk is hogyha visszafordul a hátára, akkor minden abalkot ki kell nyitni, nehogy a nagy sírástól kitörjenek az balakok :lol: , de gyorsan én is bemegyek és vissza hasra.

monkeyhead! Amikor írod a szöveget, alul van a melléklet feltöltése. Ott tudod a képet beilleszetni, csak le kell kicsinyíteni :wink:

Manka! Gyönyörűek a gyerkőcök. Nagyon szép a nagy lány rucija :wink: Hogy telnek az éjszakátok?

Én próbálok kicsit változtatni a dolgon. Olvastam itt egy topikban, ki is próbálom. fél 11-kor mostanság mindig ébred. Akkor kap rendesen még enni a tele ciciből. Viszont hogyha kövtkezőnek ébred, akkor is ugyanabból kap és hogyha még egyszer ébred (mert sajna fél 6 körül is szoktunk fél 3 után) akkor is csak azt kapja, amiben kevesebb van. Ja és amikor már érzem, hogy végképp csak altatja magát, kiveszem a szájából. Este ez be is jött, igaz még az ölemben aludt vissza, de amikor betettem a kiságyba kinyitotta a szemét, de vissza is aludt egyedül. Ja meg azt is mondták, hogy legyen minnél unalmasabb az éjszakai hami. Nem kell beszélni hozzá, meg simizni (ezt a legnehezebb megállni :oops: ), de megpróbálom, mert így is a kisasszony reggel 6:30-kor ébred már napok óta. Próba szemcsere.
Ja és nagyon úgy néz ki, hogy közel a fogzás. Mindent rág, dörzsöli az ínnyét, és hogyha kaksi van az hasmenéses. :roll:

Kép
bettó

Bocsi az előzőre pedig hibát írt :oops:

Kép
bettó

Sziasztok!
Kép

Szeretnék már egyedül inni :D
Kép

Kép
bettó

Csajok! Ezt 3 perce csináltam!!
Nézzétek milyen ügyes!!!!!!!

Kép

KépKép

KépKép
pilchard

Sziasztok!

Gyönyörüek a "babák", mert már nem is annyira babák :)!

Zalánnal én is a hasra fordulás miatt küzdöttem, de egyik pillanatról a másikra megszeretett hason aludni és tán jobban is alszik. Addig meg úgy tettem le hogy ne tudjon megfordulni, Ő balra fordul még csak így azt az oldalát tettem közel a kiságyhoz. Viszont a hason alvásból néha felébred és nem tud vissza fordulni és emiatt dühös, de ilyenkor jövök én és segítek neki, kb 5 másodpecen belül megint hason van, de ha neki ez jó ám legyen.

Sajna nálunk nincs rendszer mert hol 6-kor hol 8-kor kelünk emiatt mi is többször eszünk 1 nap mint 5. Reggel nem túl éhesek, 11 körül kapnak gyümit és utána tejet vagy tápcsit és innentől kezdve akkor eszünk mikor Ők jeleznek, hogy éhesek.

KépKép
KépKép
jadika

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
jadika

Pilchard!

Nagyon Ügyi Petya! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
jadika

Sziasztok!

Hát megvolt a mai torna is. Meghozták az új padlószőnyeget a gyerekszobába. Kb. 2 km-re van a bolt, és 3000 ft-ért ( ) hozták ki a KAPUIG !!!
Ezzel még annyira nem lett volna bajom, de rossz a lift és én a 9-en lakom!
SZóval felcipeltem egy 3m-es 10 kilós szőnyeget a 9-re, jobban mondva 10-re, mert van egy plusz emelet, ahol nincsenek lakások.
Több szomszédom is megcsodál eme művelet közben, de nem akartak megsérteni azzal, hogy felajánlják a segítségüket.

Ami meg a hab a tortán, hogy csak jövő héten csinálják meg. Addig séta sem lesz.
Remélhetőleg legalább zsírégetek

Aki szintén szeretne zsírégetni, szívesen látom

Kép
Kép
labasv

Kép

Sikerült!!!! Ugyanúgy csináltam, ahogy eddig...

Szóval egy láblógatós kép Dórikáról! :) Végre, legalább el is tudtok minket képzelni! :)

Kép
monkeyhead

Kegyetlen fuvarosok, lusta szomszédok :(

Kép
monkeyhead

monkeyhead! Ez nem semmi! Nem gondoltam, hogy ennyire kint van a lába. Kincső éppen csak a lábfejét szokta kitenni. Szegénykém. Mostmár nem csodálkozom, a félelmedtől!

Adri! Hatalmasok a babók! Így az etetőszékben még jobban látszik, hogy milyen nagyok már :wink: Nálatok altatás nélkül, kiságyban alszanak el? Én úgy szoktam, hogy hajnalban amikor felébred mostanság fél 6 és 6 között, akkor kap hamit. Alszik remélhetőleg még kb. egy órát, sajna utána csak vigyorog, magyaráz, hogy "HAHÓÓÓÓ ÉBREDJETEK" ! És mindig a köv hami 10 óra, így nem csúszik a napunk.

Vivien! Kár hogy messze laksz, én mennék szivesen zsírégetni! Azért kegyetlenek az emberek. (egyesek) én a 45 kilómmal segítettem volna valahogy :shock:
Már akartam többször is kérdezni. Este a csajok mostmár szó nélkül csenben alszanak, vagy szokott még lenni sírdogálás?

Pilhárd! Ügyi nagyon Petya. Csak így tovább! :wink:

Kép
bettó

Sziasztok!

Betti! Először itt is hagy gratuláljak, hogy benne vagytok az első 10-ben! :lol:
Sajna csak éjjel alszanak vissza kb 80%-ban.

KépKép
KépKép
jadika

Nálunk Lilinél indult be ezerrel a fogzás-jel. Hasmenéses jellegű kaki, nyűgösebb és az étvágya sem a régi. AMúgy ezzel kezdődött. Egyik napról a másikra lényegesen kevesebbet volt csak hajlandó enni (elfogyni persze nem fog :) )
Ez utóbbi Jázminnál is kezdődő félben van. Roppant magyaros mondataim vannak :oops:
Az esti elalvással továbbra sincs gond.
Pár napja 9-kor fekszenek(mint mindig), 3 körül kelnek, majd 6-7 között.

Kép
Kép
labasv

Vivien! És sírás nélkül mindig?

Adri! Köszi, bár képzeld ez a Haon egy vicc!!!!!!! Elvileg ma kellett volna kiderülnie, hogy melyik gyerkőc nyert. Nos még egy mail-t sem küldtek, hogy héééééééé a 10-ben van a lányod. Most pedig lassan vége a napnak, de annyit sem küldtek ismételten, hogy nyert vagy nem nyert, vagy valami ilyesmi. :?

Kép
bettó

Csajok!
Ezt fel kell jegyezni valahova! Kincső sírás nélkül aludt el!!!! Csak akkor sírt, amikor már látta a rituálé jeleit :roll: Amikor betettem a kiságyba, játszott még egy kicsit és most alukászik :D Nadon- nadon boldog lenni! :lol: Csak a többi nap is ilyen legyen.
Ja és még volt egy jó dolog ma. Akocsiban egyedül volt hátul és nem volt sírás. Majd egy órát utazgattunk összesen. :D

Kép
bettó

Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért, de ad-hoc lementünk szüleimhez a telekre, és hát ott nincs net...
Most visszaolvasok, és írok!

Kép
sylvian

Hopp, véletlenül elküldtem...
Hétvégén kipróbáltuk az új utazóágyat, hát nem semmi volt. Most volt az első alkalom, hogy egy szobában aludtunk babóval, és se apa, se én nem lettünk kipihentek reggelre :( Az ágy szélén lévő nylonos anyagot kapargatta Máté éjjel, meg a lepedőt, ami alatt a szivacs szintén nylon borítású... én nem is gondoltam, hogy ennyit mocorog éjjel. Ha felébredt, emelgette a fejét, meg kaparászott. Én meg állandóan őt néztem, alig aludtam :)
Nektek is ilyen sokat mocorognak?

Képzeljétek, volt már nap, amikor több mint egy órát aludt egyhuzamban nappal!!! Úgy örültem. Viszont most az esti alvásnál két napja nehézkes... eddig mindig cicin aludt el, és úgy tettem le. Most meg büfi meg buki miatt felébred, és nem tud visszaaludni.
Bettó, szuper az esti elalvás! Én még elképzelni nem tudom, mit fogunk csinálni, ha ez a cicin alvás megváltozik... na majd akkor!

Monkeyhead! Egyetértek veled, én is sajnálom,hogy nem jöttem ide előbb! Biztos hogy sokkal könnyebb lett volna az első pár hónap.. de majd ezután! :D
Nahát, azt hittem, hogy csak mi küzdünk a nappali alvásokkal! Korábban írtam, hogy mi a helyzet, de szinte teljesen ugyanaz, mint nálatok! Mostanában azt csinálom, hogy beteszem a kiságyba, a szitu utána ua. mint nálad, de ottmaradok az ágy mellett, és néha megsimizem, meg visszaadom a cumit, ha kiesik. Első alkalommal fél óra után aludt el, de volt már 5 perc is. Ez változó. De én úgy látom, hogy minden nap más. Van hogy sikerül neki, van hogy nem. De próbálok következetes maradni, és nem kivenni őt. Elég nehéz... :oops:

Juti! Nahát, az a kép! Milcsi egyszerűen gyönyörű rajta! Jaj lesz nagykorában a lányoknak!! És miújság kaki fronton?

Bettó! Porocskát iszom rendszeresen! A lényeg, már két napja nem adtam neki pótlást! HURRRÁÁ!! :D :D :D
Kincső tündéri a képeken! Gyönyörű szemekkel néz!

(ja, köszi mindenkinek a dícsérő szavakat Mátéra - meg a frizkójára :D ) épp most vettem észre, hogy ritkulnak a hosszú tincsei - azokat növesztjük már születése óta...

Kép
sylvian

Huhh ez hosszú lett...
Pedig még egy csomó mindent szeretnék írni... de kezd csukódni a szemem... visszaolvasni sem bírok már!
Most ennyi, de holnap újra! Jó éjt, ha van itt valaki még!

Kép
sylvian

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?