Juti! Még szép, hogy jóban leszünk/vagyunk
Én nem hiszem, hogy egy hamar fogok neki ilyesmit venni, a víz a szomjoltónk, meg gyümilevet szoktam neki néha facsarni. A ét hipp-es nem jött be (megsúgom, nekem sem ízlett), apa itta meg
Alvás? Nos nem könnyű. Egy idő után megszokta, hogy hason is lehet aludni (de, hogy mennyi idő volt nem tudom), utána jött is a köv probláma, amikor már úgy akart aludni, de nagyon a kiságy oldalához fordult és nem tudott megfordulni. Nos ez mai napig tart. Este is ezért ébred már fel, mert szó szerint körbe forogja az ágyat. Ettől viszont felébred. Nem tudom egyenlőre, hogy ezen túl leszünk-e és végig fogja-e aludni az éjszakát
A lábikója nekünk is be szokot akadna a rácsvédő ellenére, de annyira erősen hidd el nem fogja megrántani, hogy baja lenne. Én amúgy úgy szoktam, hogy amikor már látom, hogy alszik, egyenesbe teszem, de csak amikor elaludt, akkor a legmélyebb az álom és nem ébred fel. Szóval szerintem Milcsi is rá fog jönni, hogy milyen jó hason aludni. Ja és azóta még hajnalban sincs gond a pukikkal. Mostanság a babakocsiban is legtöbbször úgy alszik el.
Vivien! Ne érezd magad kegyetlennek! Hogyha mindenhol sírnak, hisztiznek, akkor inkább kiságy. Eleinte én is ezt hittem magamról, meg hogy a lányom haragudni fog rám, de ez BUTASÁG. Ma pl. kihagytuk a hintában alvást és a nagy ágyra tettem, hogy nappal együtt pihenjünk. Nos rosszabb, mintha nem lennék ott. Kicsit továb tartott az elalvás, de már nem akartam a kiságyba tenni, hogy összezavarjam, így mellette maradtam. negyedóra múlva aludt is. Nálunk is hogyha visszafordul a hátára, akkor minden abalkot ki kell nyitni, nehogy a nagy sírástól kitörjenek az balakok
, de gyorsan én is bemegyek és vissza hasra.
monkeyhead! Amikor írod a szöveget, alul van a melléklet feltöltése. Ott tudod a képet beilleszetni, csak le kell kicsinyíteni
Manka! Gyönyörűek a gyerkőcök. Nagyon szép a nagy lány rucija
Hogy telnek az éjszakátok?
Én próbálok kicsit változtatni a dolgon. Olvastam itt egy topikban, ki is próbálom. fél 11-kor mostanság mindig ébred. Akkor kap rendesen még enni a tele ciciből. Viszont hogyha kövtkezőnek ébred, akkor is ugyanabból kap és hogyha még egyszer ébred (mert sajna fél 6 körül is szoktunk fél 3 után) akkor is csak azt kapja, amiben kevesebb van. Ja és amikor már érzem, hogy végképp csak altatja magát, kiveszem a szájából. Este ez be is jött, igaz még az ölemben aludt vissza, de amikor betettem a kiságyba kinyitotta a szemét, de vissza is aludt egyedül. Ja meg azt is mondták, hogy legyen minnél unalmasabb az éjszakai hami. Nem kell beszélni hozzá, meg simizni (ezt a legnehezebb megállni
), de megpróbálom, mert így is a kisasszony reggel 6:30-kor ébred már napok óta. Próba szemcsere.
Ja és nagyon úgy néz ki, hogy közel a fogzás. Mindent rág, dörzsöli az ínnyét, és hogyha kaksi van az hasmenéses.